Digidexo.com

hvor finner veggedyrene vann

Hvor å finne gode Dental Forsikring

Forsikring planer kan være vanskelig og forvirrende. Finne en god en kan være sentrale for din generelle velvære ved å gjøre rimelig tannbehandling mulig. Enten du er en person som søker forsikring for deg og / eller din familie eller arbeidsgiver skure for en gruppe plan, det er viktige skritt for å finne pålitelig, i stand dental forsikring.

Bruksanvisning

Hvor å finne gode Dental Forsikring

•  Identifiser store behov og / eller bekymringer. Hvis du er ute etter enkelte dekning, ta oppmerksom på eventuelle problemer, smerter, eller bekymringer som har dukket opp siden sist tannlegetime. Disse kan være potensielle problemer. Hvis du har aldri hatt et problem, og alt du ønsker er forebyggende behandling, er det viktig å tenke på at når vi leter etter en plan. For eksempel, hvis du har en sprukket tann, må du ikke velge en plan som bare dekker grunnleggende prosedyrer eller du skal betale for din prosedyre i sin helhet.

For gruppen dekning, finne ut hvilke omfattende planer selskapet kan kjøpe for lavest mulig pris som også tilbyr lavest premie for gruppen. Fordi tannproblemer kan føre til fravær som kan koste selskapet penger, bør det være en prioritet å gjøre tannhelsepersonell planer tiltalende.

For enkeltpersoner, familier og grupper, bør følgende tas i betraktning når du begynner på jakt etter din plan: hva er planen dekning for legevakt, tetningsmidler, kjeveortopedi, spesialister, full-munn x-stråler, operasjoner, etc. Vurder også hva prosentandel av pengene som du betaler går til selve vare på tennene og ikke å kjøre forsikringsselskapet.

Bestem hvilken type plan du ønsker. Det finnes to typer dental planer: klarte omsorg planer og avgift for tjenesten planer.

Klarte omsorg planer tilby enten en Preferred Provider Organization (PPO) eller en Dental Health Maintenance Organization (DHMO). De skiller seg i ordningen at forsikringsselskapet har med tannlegen. En PPO tillater kunden å velge fra et nettverk av leverandører som har gjort en avtale med forsikringsselskapet til rabatt sine tjenester. En pasient kan gå til en tannlege ut av nettverket, men må regne med å betale høyere egenandeler og co-betalinger for dekningen.

En DHMO har gjort en avtale med tannlegen for å betale dem et fast beløp, vanligvis månedlig, for hver person eller familie som er registrert. Til gjengjeld er visse behandlinger tilbys uten kostnader for pasienten. Pasienten må gå til den spesifikke tannlege som blir betalt for denne tjenesten, og denne type plan er vanligvis den minst kostbare.

Endelig er det gebyr-for-service planer. Et eksempel er en direkte Refusjon (DR). Disse planene gir penger tilbake til pasienten basert på mengden av penger som er brukt, uavhengig av type behandling. Pasienten kan velge hvilken som helst tannlege og det er ingen månedlige premien fordi en andel av de faktiske behandlinger blir betalt. "DR er ADA [American Dental Association] foretrukne metode for å finansiere tannbehandling."

Det er mange forsikringsselskaper så å begrense søket til en håndfull som du liker før du begynner shopping. Hvis du ikke vet mye om disse selskapene før du begynner din forskning, er den beste måten å finne ut om dem er fra munn til munn. Spør venner og familie om deres erfaringer med deres dental forsikring leverandører. Bruke sine erfaringer til å ta en beslutning om en best mulig valg. Aetna, DHA_Access, og Unicare er bare noen av selskapene som tilbyr de tjenestene du måtte trenge.

Få sitater og sammenligne priser. Du kan gå til de separate, individuelle nettsteder og få et tilbud fra hvert selskap. En annen fin måte å få sitater og sammenligninger er å besøke nettsteder som gjør alt for deg. Her er noen:

http://www.dentalinsurance.com
http://www.ehealthinsurance.com/dental-insurance
http://www.dentalplans.com/moreinfo/plansvsinsurance.asp

Husk dine behov og bekymringer og velge den beste planen for deg, din familie eller dine ansatte.

Hint

  • Når vi leter etter forsikring, ikke vær redd for å be om hjelp. Idédugnad med noen andre kan bidra til å avdekke behov du kanskje ikke visste du hadde, noe som gjør det lettere å finne en plan som passer deg best.
  • Hvis du kjøper forsikring fra en uavhengig selger, forskning ham / henne og stille spørsmål før du arbeider med dem. Du må kanskje dele familiens historie, konfidensiell informasjon, eller private situasjoner med denne personen, og du skal føle deg komfortabel. Ikke jobbe med noen som du ikke stoler på.

Hvor mange glass vann bør du drikke en dag?

Hvor mange glass vann bør du drikke en dag?


Svimmelhet, sult og utmattelse er bare noen av problemene som kan oppstå når du ikke får nok vann. Selv daglige vannbehov vil øke hvis det er spesielt varmt ute, eller du har vært svetter mye på grunn av trening eller noen annen faktor, alle bør prøve å satse på sitt optimale vanninntaket.

Beløp

Det er ingen one-size-fits-all svar på hvor mange glass vann per dag du bør drikke. I stedet følger denne enkle ligningen: Del din vekt (i pounds) med halvparten. Det er hvor mange gram vann bør du drikke i en typisk dag. Hvis du veier 160 pounds, for eksempel, bør du drikke 80 gram vann (ca. 10 glass) i en dag.

Temperatur

Du kan drikke det daglige vann beløp ved alle temperaturer som gjør at du føler deg komfortabel. Noen mennesker er forfrisket av kaldt vann bare, mens andre (som kanskje har følsomme tenner, for eksempel) foretrekker sitt vann ved romtemperatur.

Helsemessige fordeler

Fordi kroppen din består av hovedsakelig vann, påfyll av væske i cellene dine er svært viktig. Når du er godt hydrert, kan kroppen din effektivt flush toksiner ut og drive næring sammen. Hydration bidrar også til et varsel sinn og en jevn fordøyelsessystemet, samt klar, lubben hud.

Triks

Noen mennesker synes det er vanskelig å drikke den anbefalte mengden vann hver dag. Dette kan være fordi de misliker smaken av vann, eller de bare glemme å komme opp med jevne mellomrom og fylle sine glass. Hvis smaken av rent vann er off-putting til deg, holde en tilførsel av sitron, lime eller appelsin skiver på hånden for å legge til din drink. Ikke bare vil dette forbedre smaken, vil det også gjøre det ser mer ønskelig. Hvis en travel dag holde deg fra å stoppe for en pause vann, komme inn i vanen med å holde en refill 1-litersflaske ved skrivebordet eller i bilen.

Andre vannkilder

Vann-rik mat og drikke som for eksempel vannmelon, tomat, salat, melk og juice kan hjelpe deg å nå ditt daglige anbefalte vanninntaket. Vokt dere for overskytende koffein, derimot, som spyler vann ut av kroppen din og kan hindre din innsats for å holde seg hydrert.

Hvor mange kopper vann per dag bør ett inntak?

Mye som planeten vi lever på, er flertallet av kroppen består av vann. Dette klar væske som består av hydrogen og oksygen har ingen smak og ingen lukt av sin egen, men den er fortsatt nøkkelen til overlevelse for alle levende ting. Å vite hvor mye vann vi trenger å drikke hver dag for å forbli i optimal helse er like subjektive et spørsmål som hva er den mest smakfulle smaken av iskrem-alt avhenger av deg.

Fakta

Hvor sunn du er, hvor mye trening du får, og dine omgivelser hele finne ut hvor mye vann du bør drikke hver dag, ifølge forskere ved Mayo Clinic. En person som bor i et mildt klima og tilbringer mesteparten av sine dager lounging rundt i huset, for eksempel, vil sannsynligvis ikke krever så mye vann inntak som en person som trener for Denver Marathon. Vurderer din egen rutine vil hjelpe peke deg i riktig retning.

Funksjon

De viktigste funksjonene til vann er for å forhindre dehydrering og for å skylle giftstoffer fra kroppen. Kroppen mister vann gjennom pust, svette, urin og avføring. Påfyll av tapt forsyningen er måten å hindre dehydrering og relaterte problemer. Dehydrering kan forårsake en rekke helseproblemer, inkludert symptomer som mild som søvnighet og mangel på energi, ifølge Mayo Clinic.

Misforståelse

Det er vanlig å høre en person gi "8x8 Rule" (åtte 8-unse glass vann per dag) som en retningslinje for vanninntaket, men det er bare en retningslinje, og kan være godt av mark for noen mennesker. Det er sannsynlig at det å drikke åtte kopper om dagen vil få deg av, men det er ingen vitenskapelig støtte for regelen, ifølge Mayo Clinic funn.

Teorier / Spekulasjoner:

Ifølge Institute of Medicine er Food and Nutrition Board, er tørst vanligvis en pålitelig guide for de fleste friske mennesker. For de som ønsker noe mer konkret å basere sine beslutninger, setter den samme organisasjonen de daglige hydration anbefalinger på 91 gram per dag for kvinner og 125 gram per dag for menn. Det forventes Åtti prosent av disse summer for å komme fra drikke væsker og de gjenværende 20 prosent vil komme fra mat spist i løpet av dagen.
Basert på denne teorien, bør menn drikker 100 gram, eller rundt 12 8-unse kopper, i form av vann eller andre drikker hver dag, mens kvinner bør drikke ca 73 gram, eller rundt ni 8-unse kopper.

Betraktninger:

Sunn fornuft vil hjelpe deg å ta disse tallene og tilpasse dem til å passe din egen livsstil. Hvis du arbeider ute i et varmt miljø eller har en anstrengende øvelse rutine, vil du miste mer vann på grunn av svette. Hvis du tilbringer mye tid i ekstremt kalde temperaturer, vil du miste fuktighet fra lungene raskt. Hvis du har alvorlige helseproblemer, bør du nok spørre legen din hvordan de påvirker hydrering behov. Disse faktorene må tas i betraktning når de bestemmer hvor mye er nok vann for deg i en dag.

Hvordan vet jeg hvor mange gram vann å drikke

Du kan finne ut om du drikker nok vann, ifølge en artikkel på WebMD, basert på to ting: å undersøke urinen din og vite vekten din. En kvinne som veier 145 pounds trenger ikke å drikke så mye vann som en mann som veier 230 pounds. I tillegg sier artikkelen at: "Hvis urinen din er klar eller svært lys gul og har lite lukt, du er godt hydrert." Finne ut nøyaktig hvor mye vann du bør drikke hver dag tar litt mer enn bare å se på urinen din.

Bruksanvisning

•  Få på en skala og veie deg. Hvis du gjette eller anslå hva du veier eller gå med hva du har veid i det siste, kan du ikke være å bruke en nøyaktig tall for beregningen.

Del din kroppsvekt i to. Dette nummeret er beløpet, i gram, vann du bør drikke hver dag. Hvis du veier 100 pounds, må du drikke 50 gram vann på en daglig basis.

Konverter antall unser i kopper hvis det gjør det lettere å forberede ditt daglige vann-drikking regiment. Hvis du trenger å drikke 50 gram vann om dagen, for eksempel, tilsvarer den til 6,25 kopper.

Tips og advarsler

  • Hver morgen hell mengden vann du trenger å drikke i en vannflaske eller mugge slik at du vet nøyaktig hvor mye vann som du har konsumert eller fortsatt trenger å konsumere på noe punkt i dag.
  • Hvis du liker å drikke vann du kan drikke mer enn det som er anbefalt for din vekt, men ikke forfalte det fordi for mye vann kan være usunn i visse tilfeller. (Se ressurser for mer informasjon om vannforgiftning.)

Hvor å finne elementer for Hygiene Kits for Kids

Hvor å finne elementer for Hygiene Kits for Kids


Når barna begynner å gå inn i puberteten, hygienepakker blir avgjørende. Selv før puberteten, er det godt å få barna i vane å praktisere god hygiene. Bygge hygienepakker trenger ikke å være vanskelig, men du vil være sikker på at du ikke la noe ut. For å starte, få noen form for liten sak, klut eller plast fra din lokale hobbybutikk og begynne å fylle den opp med viktige hygieneartikler.

Dental Hygiene Elementer

Dental hygiene elementer er viktige. Selv om barna ikke spiser mye søtsaker, kan hulrom fortsatt lett dannes på tennene sine. Jo før han renser tennene etter å ha spist, jo bedre. Varer til tannhygiene bør inneholde en tannbørste, tanntråd og en flouride skyll. Fordi disse elementene er for et kit, vil du sørge for at de er mindre enn de normale størrelser som du har i ditt hjem. Du kan finne en tannbørste med halvparten av håndtaket og en cover på mange drugstores som CVS eller Rite-Aid i deres reise delen. Floss kommer generelt i mindre emballasje, men noen merker bære en mindre mengde dun i en kvart stor plate. Flouride skylling kan også bli funnet i et apotek i en mindre flaske som vil passe inn i settet.

Varer til Dusjer

For generell hygiene, husk å ta med sjampo, balsam og såpe. De fleste merker, for eksempel Mr. Bubble og Johnson og Johnson, er tilgjengelig på apotek og produsenter gjør en 3-i-1-såpe som fungerer som alle tre. Dette vil redusere mengden av flasker du trenger. Fordi det er vanskelig å finne en 3-i-1-formasjon i delen reise på apotek i en mindre flaske, kan du kjøpe mini flasker eller krukker på din lokale dollar butikken for å fylle en flaske.

Hånd Sanitizers

Hvis du er på farten og ikke har tilgang til vann, inkluderer en flaske rensemiddel. Mange selskaper som Purell lage en liten flaske. For en morsom vri for barna, prøve å kjøpe noen små flasker med hånddesinfeksjonsmiddel fra Bath and Body Works - de kommer i en rekke dufter for alle, og bare koster $ 1.50 per flaske. Ofte har Bath and Body Works et salg på dem redusere prisen til så lite som $ 1 for en flaske.

First-Aid Items

I tilfelle av et kutt eller skrape, er god hygiene en nødvendighet. Du ønsker ikke at barnet skal få en infeksjon. Sørg for å inkludere Band-Aids, antibiotika salve eller creme som Neosporin. Dollar butikker er gode steder å lete etter disse elementene. Du trenger ikke å inkludere en full boks med plaster i ditt barns hygiene kit - noen burde holde. Bytt plaster hvis noen har blitt brukt slik at barnet ditt er aldri uten plaster.

Hvor mange glass vann bør du drikke en dag å miste vekt?

Rule of Thumb

Hvor mye vann en person forbruker kan ha en betydelig effekt på vekten hennes. Å være godt hydrert oppfordrer vekttap fordi det undertrykker tørst, noe som kan forveksles med sult og føre til overspising. Å drikke vann regelmessig også bidrar til å redusere væskeretensjon og oppblåsthet.

Vi kjenner alle mantra: Drikk åtte 8-oz. glass vann hver dag. Noen som er overvektig, men krever vanligvis ekstra hydrering. En god tommelfingerregel er en ekstra 8 oz. vann for hver £ 25 av overflødig vekt. Økende vanninntaket gradvis å nå det anbefalte daglige beløpet er oppmerksom på.

Unntakene

Mens en uptick i vannforbruket kan dra noen prøver å gå ned i vekt, personer med visse medisinske tilstander eller som tar medisiner bør være forsiktige. Drikker mer vann kan ha en uventet effekt på en medisinsk tilstand eller endre et medikament potens.

Bottom Line

Drikke mye vann kan ha en betydelig effekt på kroppens prosesser som har direkte sammenheng til vekttap. Det bør ikke tas lett på, men. Folk håndtere en medisinsk tilstand eller tar medisiner bør konsultere en lege eller annet helsepersonell før du gjør betydelige endringer i sin daglige vanninntaket.

Hvor finner jeg mørk kirsebær Juice gjøre?

Hvor finner jeg mørk kirsebær Juice gjøre?


Mørk kirsebær juice har lenge vært betraktet som en naturlig kur for plager som gikt og leddsmerter forårsaket av leddgikt. Det er mange måter du kan kjøpe mørk kirsebær juice, inkludert online og i butikker.

Innkjøp Mørk Cherry Juice Online

Mange organiske og helsekostbutikker tilbyr elektroniske nettsteder med informasjon om sine produkter og ofte har en nettbutikk. Gjør et nettsøk for "Dark Cherry Juice" for å finne online helse butikker som selger produktet.

Innkjøp Mørk Cherry Juice I butikken

Steder som selger mørk kirsebær juice inkluderer helsekostbutikker som Trader Joes og Wholefoods, samt vanlige dagligvarebutikker som Ralphs eller kroatiske. Du vil være i stand til å finne produktet i juice midtgangen eller helsekost gangen.

Drikking mørk kirsebær Juice

Når du kjøper mørk kirsebær juice, vil det være svært konsentrert. Det er viktig å fortynne juice før du drikker det. Avhengig av konsentratet av juice, eksperiment med en blanding av 2 ss juice og 8 ml vann. Hvis drikken virker for utvannet, prøv like deler juice og vann. Mengden av juice du bruker, avhenger av tykkelsen på juice og dine preferanser.

Hvor mange ml vann bør du drikke en dag?

Gjennomsnittlig Need

De fleste leger anbefaler å drikke 1 900 milliliter, eller åtte glass vann om dagen som en generell regel for å sikre tilstrekkelig hydrering. Denne figur omfatter ikke mengden av vann som er i mat og andre drikker som forbrukes i løpet av hver dag. The Institute of Medicine har en egen anbefaling for menn og kvinner basert på det totale vanninntaket fra vann, mat og andre drikker. IOM anbefaler omtrent 2700 milliliter, eller 91 gram for kvinner og 3700 milliliter, eller 125 gram daglig for menn.

Vann behov varierer med aktivitet

Alle som engasjere seg i fysisk trening krever mer enn 1900 ml vann daglig for å erstatte kroppsvæsker tapt gjennom svette. Å anslå hvor mye vann som trengs under kraftig trening en idrettsutøver bør veie seg før og etter trening for et par dager å få et gjennomsnittlig vekttap. I tillegg til den anbefalte gjennomsnittlig vannforbruk inntak, for hver kilo kroppsvekt tapt, 470 ml til 705 ml vann, eller 16 til 24 gram skal konsumeres.

Bottom Line

Drikkevann nok vann til å hindre tørste er en metode som vil sikre tilstrekkelig vann inntak i stedet for faktisk å måle volumet av vann. Rådfør deg med legen din for å få en anbefaling om hvor mye vann som er mest hensiktsmessig for din livsstil og aktivitetsnivå.

Hvor finner jeg et godt kosthold for en diabetiker Do?

Spise godt, med diabetes, er mindre om å følge en streng diett og mer om å lage sunn mat valg. Diabetikere trenger også å holde seg til en vanlig kostholdsplan og kan trenge å spise flere ganger om dagen, for å holde blodsukkeret i sjakk. For mange, å vite hva som er moderasjon og hvilke matvarer er mest gunstig er en stor hindring. Det er flere steder hvor en diabetiker kan finne gode kostholdsråd.

Diabetiker Organisasjoner

Sjekk med nasjonale organisasjoner, som American Diabetes Association eller organisasjoner i ditt område. Mange av disse organisasjonene arbeider med lokale helsepersonell og gi ernæringsmessige materialer til publikum. De kan også ha nettsteder, som den amerikanske Diabetic Association hjemmeside, med omfattende informasjon om måltid planlegging, oppskrifter og andre spørsmål som er spesifikke for diabetiker ernæring. Diabetiker organisasjoner bør ha pålitelig informasjon. For eksempel er American Diabetes Association en anerkjent og respektert organisasjon viet til diabetes omsorg og utdanning.

US Government Resources

Størst The National Institutes of Health (NIH), som har flere organisasjoner som spesialiserer seg på diabetes utdanning og informasjon. The National Diabetes Education Program har flere publikasjoner, blant annet en diabetiker kokebok, tilgjengelig på nettet. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer har også ernæringsmessige informasjon. De statlige ressurser er gratis, anerkjente og støttet av medisinsk vitenskap.

Diet Bedrifter og Meal programmer

Se inn selskaper som e-dietter og Weight Watchers, som tilbyr diabetiker diett planer. ediets har sin egen plan eller fyrstikker brukeren med en annen plan, som Atkins. Diet selskaper gjør alle måltid planlegging, men diabetikere har fortsatt å kjøpe og tilberede sine egne måltider. Det er også flere postordre mat programmer, som Nutrisystem D og Diabetiker Meal programmer. Diabetikere har til å kjøpe friske grønnsaker og frukt, men selskapet gir resten av måltidene - og noen ganger desserter. Ulempen til diett selskaper og måltid planer er at de vanligvis har avgifter og enkelte steder kan kreve at du signerer en kontrakt. I tillegg kan noen av de pakket mat har mye natrium og ikke alle diett selskapene er anerkjente.

Registrerte dietitians

Verve hjelp av en registrert kostholdsekspert (RD). RDS er spesialtrent til å håndtere spesielle pasientgrupper, som diabetikere. RDS kan også hjelpe diabetikere planlegge måltider og re-lære sunne matvaner. Selv møte en gang i uken med en kostholdsekspert kan bidra til å holde diabetiker på sporet. Kostnadene varierer fra sted til sted, men forsikring kan dekke noen av utgiftene. En RD kan være verdt prisen fordi diabetiker vil lære nye ferdigheter, som vil vare lenge etter at han har sluttet å se på RD.

Hvor å Endre Hard Vann til Soft Water

Hvor å Endre Hard Vann til Soft Water


Det finnes måter du kan behandle dine hardt vann for å slå den inn i bløtt vann. Hardt vann har en høy konsentrat av oppløste mineraler, inkludert kalsium og magnesium. Mange folk drikker hardt vann og bruke det til matlaging og renhold, men mineraler kan bygge opp på inventar og hindre såpe og / eller vaskemiddel fra rengjøring riktig. Ulike typer systemer finnes for å myke opp vann, men du bør sørge for at du velger kan du myke opp vannet i den sunneste og mest miljøvennlige måte som mulig.

Bruksanvisning

Velg en vannanlegget. Salt-basert og ikke-salt basert vann balsam tillate deg å myke opp vannet ditt. Vannkondisjone montere på utsiden av vannrør, skiftende til hardt vann bløtt vann ved å skape et magnetisk felt. Denne prosessen endrer ioner i vannet, slik at de ikke forårsaker skala. Vann balsam hindre kalkdannelse, forbedre såpe effektivitet, beholde kalsium og øke varmeeffektiviteten.

Kjøp en vannanlegget. ClearwaterGMX, MagneTec og Vibrant Vann selge ikke-salt-baserte vann balsam online.

Installer vannanlegget. Hver balsam må installeres i henhold til Manufacturera € ™ s instruksjoner. De fleste vann condition enheter klemme på utsiden av røret og trenger ikke å bli installert av en rørlegger eller annen spesialist. Vann balsam kan installeres på varmt og kaldt vann rør, kobber og plast vannrør og buet eller rett rør. Vannet begynner å mykne umiddelbart, og gjennom tid, vil de akkumulerte avsetninger i rørene begynne å gå i oppløsning.

Hvor mange kopper vann bør du drikke daglig?

Vann er avgjørende for god helse

Vann står for to tredeler av din totale kroppsvekt. Denne balansen må opprettholdes for at kroppen skal fungere optimalt. Den anbefalte daglige vanninntaket for voksne varierer, men legene anbefaler generelt åtte 8-oz. kopper per dag (den "8 x 8 regelen"), ifølge Mayo Clinic. Fluid hentet fra mat (normalt 20 prosent av en persons væskeinntak) og andre drikkevarer kan bli inkludert i dette beløpet.

Vannbehov varierer fra individ

Mengden vann du trenger avhenger av hvor mye vann du mister. For eksempel øker intens fysisk aktivitet og varmeeksponering vanntap og hever daglige væskebehov, ifølge en rapport fra Food and Nutrition Board. Styret presiserer også at den gjennomsnittlige mannen krever mer vann (tilsvarende 12,5 kopper fra all mat og drikke) enn den gjennomsnittlige kvinnen (9 kopper).

Bottom Line

Den "8 x 8 regelen" kan brukes som en rettesnor, men du bør vurdere din helsetilstand, klimaet du bor i, og hvor aktiv du er når man vurderer hvor mye vann du trenger for optimal helse. Ikke stole bare på tørste, fordi da tørste streik, kan du allerede være dehydrert. Å sørge for at du holder deg trygt hydrert, råder Mayo Clinic voksne til å drikke et glass vann med og mellom måltider, hydrat før, under og etter trening, og innbytter sprudlevann for dehydrerende alkoholholdige drikker.

Hva er NaOH Krystaller og hvor finnes de?

Hva er NaOH Krystaller og hvor finnes de?


Hvis du har sett filmen "Fight Club" og sett Tyler Durden gi Jack kjemiske brannsår på baksiden av hånden, har du sett NaOH krystaller i aksjon. Disse krystaller er den faste form av natriumhydroksyd, en sterkt korroderende base som anvendes i et bredt spekter av applikasjoner, fra olje avgrensning til matlaging.

Kjemiske egenskaper

NaOH er den kjemiske formelen for natriumhydroksyd-molekyl; den inneholder ett atom hver av natrium, oksygen og hydrogen. Også kjent som lut eller kaustisk soda, er NaOH en sterk base, og vil spise unna på omtrent alt, fra metall til huden. Rene NaOH kan fortynnes med vann og dens korrosive egenskaper er nøytralisert hvis det blandes med en sterk syre, slik som saltsyre. NaOH er stabil i sin krystallform, men kan trekke vann og karbondioksid fra luft for å danne natriumkarbonat blir stående åpne. NaOH kan reagere voldsomt med visse metaller, syrer og sukker.

Kilder og bruk

I hjemmet, er NaOH finnes i de fleste rengjøringsprodukter - det er en vanlig ingrediens i såper og andre rensemidler. Det kan også bli funnet i hårfarge, akvarium produkter og metallpussemidler. I industrien er det brukt til å strippe de skreller av frukt og grønnsaker; Det er også brukt i renseprosesser, og i forskjellige kjemiske reaksjoner. Du kan finne lut for hjemmebruk i såpe og stearinlys gjør og for visse matvarer applikasjoner på mange dagligvare og håndverk butikker samt online, og det kan være nyttig å se etter "lut" heller enn "natriumhydroksid." Se etter mat-grade krystaller, flak eller perler.

Riktig håndtering

Mens de fleste NaOH designet for hjemmebruk er relativt fortynnet, kan det likevel føre til skade på hud, øyne og lunger. Pass på å jobbe i et godt ventilert område. Bruk hansker når du håndterer krystaller. Rydde opp søl umiddelbart, ved hjelp av en bit av hvit eddik for å nøytralisere basen. Holdes vekk fra barn og kjæledyr.

Førstehjelp

Hvis du kommer i direkte kontakt med NaOH ved å berøre det eller inhalere det, ring ditt lokale giftkontrollsenter eller 911. Symptomer på eksponering omfatter en brennende følelse, blødninger, pustevansker ved innånding, og oppkast ved svelging. Hvis det er mulig, skylle området med mye vann i minst 15 minutter. Folk som svelger NaOH kan ha nytte av å drikke vann eller melk, men ikke tvinge drikke hvis personen er oppkast, hoste eller på annen måte ha problemer med å svelge. Følg alltid råd fra en medisinsk faglig.

Hvor mange liter vann bør du drikke en dag å miste vekt?

Drikkevann kan bidra til å kutte Cravings

Selv om det er ingen enkel regel som passer alle, drikkevann er avgjørende for en sunn kropp. Som et kosttilskudd anbefaling, en gjennomsnittlig voksen som bor i et temperert klima trenger ca 8 eller 9 kopper om dagen for å erstatte væske og bidra til å kutte cravings, ifølge Mayo Clinic.

Drikker for mye vann kan være farlig

Ifølge Dr. Melina Jampolis, en lege Nutrition Specialist, kan drikke enorme mengder vann føre til lave natriumnivåer i blodet. Denne tilstanden er noen ganger sett i utholdenhetsutøvere og kan føre til forvirring, irritabilitet og kramper, og kan også føre til koma eller respirasjonsstans.

Bottom Line

Vann er den mest vitale kjemisk komponent i kroppen, så bor godt hydrert er viktig, spesielt hvis du prøver å gå ned i vekt. Men alle som starter en diett som innebærer å drikke mer vann eller spise mer vannbaserte matvarer bør alltid konsultere lege først.

Hvor mange gram vann bør jeg drikke daglig?

Anbefalt daglige vanninntaket

National Institutes of Health anbefaler at voksne menn drikker 13 kopper, eller 104 gram, vann daglig, med kvinner rådes til å drikke ni kopper, eller 72 gram. Hvis du føler deg tørst, er sjansen stor for at du begynner å bli dehydrert allerede, og bør definitivt komme for en drink. Noen av dine nødvendige vanninntaket kan komme fra andre drikker, men unngå overdreven koffein.

Spesielle tilfeller

Gravide og ammende kvinner anbefales å drikke mer vann enn gjennomsnittlig kvinner. Hvis du kommer til å gjøre noen tunge trene, må du erstatte den ekstra vann som går tapt fra svette. Tilsvarende, i svært varme tider av året, mister kroppen mer vann. Endre vanninntaket deretter.

Bottom Line

Mange av oss drikker ikke så mye vann som eksperter fra Mayo Clinic og National Institutes of Health anbefaler. Den vanlige "8 gram, åtte ganger per dag" er nok vann til å holde deg gående. For å opprettholde den beste helsen, men vurdere økt vann drikker som en del av din daglige rutine.

Hvor mange liter vann bør en person drikke daglig?

Generell retningslinje

Ifølge eksperter ved Mayo Clinic, må gjennomsnittlig voksen ca 2 liter vann om dagen. Dette bidrar til den 1,5 liter som går tapt som urin, og 1 liter som er tapt gjennom svette, pust og avføring.

Det står i Mat

Det handler ikke bare om Downing liter vann. Rundt 20 prosent av den totale væskeinntak faktisk kommer fra mat, med den andre 80 prosent kommer fra vann og andre drikkevarer. Supper, frukt og grønnsaker, og til og med kaffe, te og brus vil alle bidra til daglige vanninntaket.

Bottom Line

Så lenge det ikke er noen følelser av tørst og ca 1,5 liter fargeløs urin er produsert om dagen, bør retningslinjen av å drikke 2 liter vann per dag være tilstrekkelig. Hvis det er noen bekymring, sørg for å konsultere en ernæringsfysiolog eller lege.

Hvor mange glass vann bør jeg drikke med en kopp kaffe til hydrat?

Langvarige Beliefs

Dehydrering oppstår når det er en væske-elektrolyttubalanse. Det har lenge vært avtalt helseeksperter at koffein fungerer som et vanndrivende. Således, kaffe og andre drikker som inneholder koffein antatt å ha mild dehydratiserende virkning. Forestillinger om omfanget av dette dehydrerende effekt endrer seg kontinuerlig med nye forskning.

Kaffe Betyr Dehydrate ikke

Tallrike kilder bekrefte at det ikke er noen die-hard vitenskapelig bevis for at koffein-holdige drikker øke 24-timers urinvolumet noe mer enn andre drikkevarer. Faktisk forskning peker på muligheten for at både koffein og noncaffeinated drikker kan faktisk bidra til kroppens totale væskeinntak i løpet av dagen.

Bottom Line

Kostholdsekspert Chris Chandler sier at hvis du er bekymret for at du ikke får nok væske, er det en enkel formel for å følge: Aim for en milliliter vann per kilo kalori. Basert på en 2000 kalori diett, er at omtrent to liter vann daglig. Chandler sier: "Hvis du er bekymret for at koffein forbruk er dehydrerende deg, drikke en 8 oz. Glass vann for hver kopp kaffe du drikker."

Hvor mange liter vann bør jeg drikke per dag?

Anbefalte Beløp

Den britiske Dietary Association anbefaler at voksne drikker 1,5 til 2,5 liter væske per dag. The Healthy Eating Club, basert i Australia, legger til at 1,5 liter som bør være vann.

Formildende omstendigheter

Varmt klima, kan fly reiser og mosjon all øke mengden vann kroppen din trenger.

Bottom Line

Betale hensyn til kroppens tegn. Dehydrering symptomer inkluderer tørste, muskelsvakhet, svimmelhet og hodepine. Den mest talende symptom, ifølge Mayoclinic.com, er mørk gul eller oransje farge på urinen. Øk vanninntaket dersom disse symptomene oppstår. Urin skal være klar eller lett farget.

Hvor mange flasker vann bør du drikke på en dag?

Replacement Approach

Ett alternativ for å sørge for at du får nok væske, er å forsøke å erstatte væske naturlig tapt gjennom hverdagslige aktiviteter og kroppsfunksjoner. Den gjennomsnittlige væske tapt for voksne er rundt 10 kopper per dag.

Siden matinntak vanligvis utgjør om lag 20 prosent av det daglige væskeinntaket, vil en enkel åtte kopper vann eller annen væske sørge for at du erstatter daglig tapt væske.

8-av-8 Rule

Det har vært stor grad foreslått (men mangler i hardt vitenskapelig forskning) at "8-by-8 regelen", eller drikke åtte 8-unse glass vann hver dag vil gi rikelig væskeinntak.

Bottom Line

Hvis du sjelden føler deg tørst og urinen produksjonen er ikke uvanlig lavt eller høyt, er det daglige væskeinntaket trolig tilstrekkelig. Du har alltid muligheten til å kontakte legen din dersom du er bekymret for mengden av vann / væske som du forbruker på en daglig basis.

Hvor å finne hjelp for tenåringer med selvfølelse og selvtillit problemer

Hvor å finne hjelp for tenåringer med selvfølelse og selvtillit problemer


Tenårene er en tid med fysisk og følelsesmessig vekst og en tid for tenåringer å finne ut hvem de er som individer. Mange tenåringer sliter med disse utviklingsoppgaver og selvfølelse og selvtillit lide. Lav selvfølelse ikke bare påvirker ungdoms personlig, men også kan påvirke dem sosialt. Ifølge The Nemours Foundation, selvfølelse påvirker også hvordan en person fungerer, som igjen påvirker hvordan andre behandler ham. Hjelpe en tenåring bedre selvfølelse og selvtillit kan bedre atferd og skoleprestasjoner og øke sjansene for å bli en vellykket voksen.

Støttegrupper

Mental Health America sier at mange mennesker ser til støttegrupper for likemannsarbeid. Støttegrupper møtes på regelmessig fastsatte tidspunkter og inkludere enkeltpersoner som trenger hjelp med et bestemt problem. De kan bli tilrettelagt av en peer som er utpekt som leder, eller de kan bli ledet av en mental helse profesjonell eller annen spesialist i det angitte området gruppen er rettet mot. Støttegrupper kan lokaliseres gjennom Internett-søk, lokale avis oppføringer eller kontakte lokale kirker og mental helse byråer. Selvtillit støttegrupper for tenåringer også kan befinne seg ved å kontakte rådgiver på skolen. Det er også online-støtte grupper som gagner tenåringer i rurale områder med færre lokale ressurser.

Non-profit organisasjoner

Det finnes en rekke ideelle organisasjoner som fokuserer på å utvikle følelsesmessig sunne tenåringer. De fleste større byer har filialer av gutter og jenter Clubs of America, 4-H, Boys Town og Livet Teen, blant andre organisasjoner. Mindre byer kan ha begrensede ressurser. Kontakte disse organisasjonene via deres nettsider kan gi muligheter for tenåringer å være involvert på nettet hvis det ikke er noen lokale filialer.

Poliklinisk Rådgiving

Privat praksis eller samfunnet psykisk helse sentre tilby individuell poliklinisk rådgivning for en myriade av psykiske problemer, inkludert tenåringer sliter med lav selvfølelse. Terapeuter først gjennomføre et inntak vurdering for å få en grundig historie og bestemme behovene til den enkelte. Terapitimer kan holdes ukentlig, bi-ukentlig eller månedlig, avhengig av terapeutens anbefalinger. Terapeuter arbeidet med tenåring, og foreldre som er hensiktsmessig, for å finne kilden til lav selvfølelse og måter å bygge selvtillit og selvtillit.

Residential Treatment

Residential behandling oppstår når en tenåring går til en terapeutisk anlegget for å bo for en periode mens i behandling. Liggetid kan være så kort som en uke eller så lenge som seks måneder, avhengig av tenåring behov. Fordelene med bolig behandling er fjerning av miljø forstyrrelser og evnen til å gi intensive tjenester. Disse anleggene kan fokusere på intensiv behandling og reduksjon av alvorlige atferdsvansker. Men noen programmer er lik sommerleirer med friluftsliv, klasser og team-building utvikling. Villmark programmer info gir en liste over villmarks-baserte programmer, og Family First Aid gir lister over bolig behandlingssentre basert på spesialitet.

Hvor å finne gratis hjelp for å slutte å røyke

Hvor å finne gratis hjelp for å slutte å røyke


Røykeslutt er notorisk vanskelig, men kan gjøres mye enklere med litt hjelp. Det er mange tjenester og støtte grupper som tilbyr gratis hjelp til å slutte å røyke. Enten du bare begynte å røyke nylig eller er en veteran røyker, kommer du garantert til å finne den støtten du trenger.

Lokale ressurser

Mange røykere synes peer støtte grupper svært nyttig når slutte å røyke. Nikotin Anonym (Nica) er en støttegruppe for røykere forsøker å sparke en vane som har avdelinger over hele verden. Medlemmer av Nica følge en pågående 12-trinn utvinning programmet i sitt eget tempo, og det er ingen krav om å betale kontingent eller avgift for å bli medlem. Imidlertid er organisasjonen selvbærende, slik at hver gruppe er nødt til å komme opp med nok donasjoner for å dekke kostnadene ved leie, forfriskninger og bøker. Finn en Nica gruppe i ditt område ved å besøke Nica hjemmeside. Andre organisasjoner som har gratis lokale støttegrupper inkluderer American Cancer Association, American Lung Association og National Cancer Institute.

Online Support

Takket være Internett er det nå mulig å finne din egen virtuelle støttegruppe for å slutte å røyke. Noen elektroniske tjenester koster penger, men mange andre krever ingenting, men din registrering og et ønske om å slutte å røyke. Nettstedet QUITNET har vært i drift siden 1995. Resources som tilbys av QUITNET inkluderer en online kalender og dagbok for å spore fremgang, og oppslagstavler der du kan få kontakt med andre mennesker i din situasjon.

Expert Insight

Den amerikanske regjeringen har selv tatt skritt for å hjelpe deg å slutte å røyke ved å publisere et gratis online guide på Smokefree.gov med omfattende råd om å forberede å slutte, administrerende uttak og cravings, og mye mer. Den Smokefree.gov Nettstedet gir også gratis telefonnumrene du kan ringe for å få gratis informasjon om å slutte å røyke og lenker til nasjonale organisasjoner som tilbyr gratis råd og støtte. The National Cancer Institute tilbyr en gratis online chat-tjenesten som lar deg chatte live med en informasjons spesialist som svarer på dine spørsmål om noe knyttet til å slutte å røyke.

Håndtering Cravings

Noen ganger, visdomsord fra eksperter eller andre røykere som prøver å slutte er ikke nok til å holde deg fra å røyke. Hvis du trenger litt nikotin for å få deg selv abstinenssymptomer, ta kontakt med din lokale helsestasjon og se om det gir ut gratis nikotinplaster. Du kan også søke på nettet for å finne kuponger for gratis nikotinplaster. Helse avdelinger i enkelte områder kan ha programmer som vil sette deg opp med en gratis rådgiver som vil hjelpe deg med å utforme en personlig plan for å slutte å røyke.

Betraktninger

Det er mange mennesker som prøver å slutte å røyke, så det kan være nyttig å få kontakt med dem og få støtte. For å sikre at ditt forsøk på å slutte å røyke er vellykket, sett en slutte dato, belønne deg selv på hver dag du klarer å holde deg røykfri, og finne likesinnede på nettet eller i person. Røykeslutt er tøff, men ved å gjøre det beste ut av alle gratis støtte tilgjengelig for deg, vil du være godt på vei til å leve et røykfritt liv.