Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Herpes Eye bags

Hvordan bli kvitt Herpes Eye bags


Herpes- øye poser eller postherpetisk øyesykdom, er forårsaket av herpes simplex virus. Det er ikke seksuelt overførbare, og ikke er det samme viruset som genital herpes virus. Viruset som forårsaker herpetic øye poser kan være til stede genetisk siden fødselen, men det kan bare vises når kroppen er under mye stress eller immunforsvaret er svekket. Symptomene på herpetic øye poser er smerter og hevelse i og rundt øynene, rødhet i øynene, utslett eller sår rundt øynene og uklarhet i hornhinnen.

Hvordan bli kvitt Herpes Eye bags

•  Gå til legen. Bare en øyelege kan diagnostisere herpetic øye poser, og se en lege er det første skrittet. Han vil anbefale deg til en øyelege i ditt område.

Ta resept antivirale medisiner. Hvis du opplever en postherpetisk øye bag utbrudd, vil din øyelege sannsynligvis foreskrive du med antivirale piller. Det er viktig at du tar hele løpet av medisiner eller du risikere å utbruddet retur.

Ta reseptbelagte øyedråper. Hvis du har fysiske symptomer som røde øyne, hornhinnegrumling og hevelse, kan legen forskrive øyedråper. Fortsett å bruke øyedråper i løpet av behandlingen eller annet du risikere utbruddet tilbake.

Sett en steril ispose i et håndkle over øynene og pannen. Pakkisen vil redusere hevelse og redusere smerte.

Ta paracetamol etter behov for smerte og hevelse.

Hint

  • Ta dype åndedrag og prøve å roe ned under herpetic øye bag utbrudd - stress vil bare forverre tilstanden din.
  • Hvis du opplever endringer i synet ditt, gå til legevakten eller lege så snart som mulig.