Digidexo.com

Alternativ medisin behandling for Postherpetisk Nervesmerter

Postherpetisk nevralgi (PHN) er en komplikasjon av herpes zoster. Herpes zoster, også kjent som helvetesild, er en virusinfeksjon som påvirker nerverøttene. Det vil manifestere seg som en blistering, smertefulle utslett på huden rundt området der nerverøttene er berørt. Symptomer på denne tilstanden omfatter også feber, tretthet, kløe og skyting smerte. Herpes zoster er den samme virus som også forårsaker vannkopper.

Capsaicin

FDA har godkjent capsaicin krem ​​for behandling av PHN. Bruk den topically til det berørte området tre til fire ganger daglig. Vær nøye med å vaske hendene grundig etter bruk for å unngå å få kremen i eller rundt øynene. Capsaicin virker på nerveceller ved å hemme visse kjemikalier som overfører smerte.

Proteolytiske enzymer

Proteolytiske enzymer kan også hjelpe PHN ved lindrende betennelse og normalisere immunsystemets respons på herpes zoster. Fordi supplement merkevarer variere styrken av sine enzymer, følger den anbefalte doseringen på etiketten. Snakk med legen din før du prøver proteolytiske enzymer hvis du er på en blod-tynnere medisiner, som enzymene kan høyne din medisinering effekter.

Vitaminer

Vitamin E og B12 kan muligens bidra til å lindre PHN, men bevis som støtter dette er svak. Men det kan ikke skade deg å prøve dem. Vitamin C har antivirale egenskaper. Prøv å ta 4:58 gram daglig. Du kan ta opp til 10 eller 15 gram.

Adenosinmonofosfat

Adenosin monofosfat (AMP) forekommer naturlig i kroppen, noe som resulterer fra cellemetabolisme. Det kan bidra til å lindre PHN smerte. Diskutere denne muligheten med legen din, som legen din må injisere deg med AMP. Det har vært noen studier om effekten orale doser av AMP kan ha på PHN. Ikke prøv å injisere deg selv med AMP som er ment å tas oralt.

Katteklo

Kattens klo er en urt som brukes mye i Peru og Europa til å behandle en rekke forhold, spesielt virale tilstander som PHN. Vitenskapelige studier er så langt utilstrekkelige til å bevise den mulige effekten av kattens klør. Hvis du bestemmer deg for å prøve det, følger doseringen på etiketten.

Johannesurt Oil

Påfør Johannesurt olje lokalt til det berørte området flere ganger om dagen. Du kan også legge til ca 03:58 drop av johannesurt til et glass med vann. Drikk flere ganger per dag.