Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i slutten av trettiårene

Etter hvert som du blir eldre, tre ting faktor i vanskeligheten med å miste vekt - inaktivitet, redusert metabolisme og tap av muskelmasse. La oss innse det, er kroppen din bare ikke det samme som det var i tidlig i tjueårene. Heldigvis, for en person i hans eller hennes slutten av trettiårene, er det noen skritt å ta for å gå ned i vekt.

Hvordan å miste vekt i slutten av trettiårene

Diet

•  Spis en sunn frokost. Det beste du kan gjøre i morgen er å spise for å hoppe starte stoffskiftet. Hvis du hopper over frokosten, er det sannsynlig at du vil overspise senere på dagen og vil finne det svært vanskelig å gå ned i vekt.

Endre måten du spiser mat. I stedet for tre store, tunge måltider om dagen, spise fem små måltider gjennom dagen for å holde stoffskiftet fungerer for deg. For en person i hans eller hennes slutten av trettiårene, er det viktig å holde stoffskiftet opp gjennom hele dagen.

Spis rikelig med frukt og grønnsaker og hele korn matvarer. Unngå fast-food restauranter og fettete, usunn mat.

Drikk rikelig med vann i stedet for brus eller andre høy-kalori drikker.

Trening

Bli aktiv. Folk i slutten av trettiårene har en tendens til å være mindre aktive enn de var i tjueårene. Ta hunden for en tur eller klatre trapper i stedet for å bruke heisen. Nå som du har lært å holde stoffskiftet hastighet opp, når du legger til enkle øvelser i løpet av dagen, vil du begynne å se resultater på skalaen.

Bli med et treningsstudio. Mange mennesker i slutten av trettiårene er forståelig nok fokusert på sine karrierer. Men prøv å finne tid i løpet av uken - selv så lite som en halv time om dagen - for å gå på treningsstudio og holde fokus på å jobbe ut.

•  Styrke tog. Etter hvert som du blir eldre, vil musklene dine begynner å avta og gi rom for fett til å bygge opp. Trene med vekter for å styrke musklene. Hvis du ikke kan delta i et treningsstudio for å gjøre dette, kjøpe noen manualer og trener styrke hjemme. Noen gode øvelser er arm krøller, benkpress og knebøy. Push-ups og sit-ups er også god styrke-øvelser og kan gjøres hjemme.

Forvent gradvise resultater. Ikke forvent å miste massevis av vekt i løpet av kort tid. Det tar tid å se resultater. Hold deg motivert.

Hint

  • Vei deg bare en eller to ganger per uke på samme tid på dagen. Din vekt kan variere i løpet av dagen, og det kan være nedslående å veie deg hver dag.
  • Noen mennesker synes det er nyttig å holde en food journal. Skriv ned alt du spiste gjennom hele dagen. Prosessen med å dokumentere hva du har konsumert vil bidra til å holde deg ansvarlig.