Digidexo.com

foster lite hode

Hvor lenge kan et foster overleve uten mat?

Hvor lenge kan et foster overleve uten mat?


Det er ingen hemmelighet at mennesker trenger mat for å overleve. For en voksende fosteret, er riktig ernæring spesielt viktig. Når mor spiser en vanlig diett, er næringsstoffer automatisk gått fra henne til babyen. Imidlertid, hvis maten er begrenset av en eller annen grunn, kan foster fosteret være utsatt for noen alvorlige helseproblemer.

Betraktninger

Så lenge de har vann, kan voksne mennesker overleve i gjennomsnitt fire til fem uker uten mat. Men kan noen individuelle egenskaper påvirker dette, blant annet hvor sunt personen er før han slutter å spise, hans fysiske størrelse, spesielt muskelmasse og hvor mye kroppsfett han har, og hans vilje til å leve. Andre hensyn er hvor mye at personen beveger seg rundt under sult, og den type været han er utsatt for på den tiden.

Fetal Sult

Et foster kan være i fare for å sulte av to grunner. Først, det er et problem med morens indre organer. En livstruende tilstand som kalles pre-eklampsi noen ganger oppstår sent i svangerskapet, hvor morkaken ikke har dannet riktig, og fosteret er avskåret fra sin matforsyning. Den andre grunnen et foster ville være i fare for å sulte er mye mer vanlig: mor slutter å spise. Dette kan skje hvis maten er utilgjengelig for moren, eller dersom mor er syk (inkludert depresjon og spiseforstyrrelser), bestemmer seg for å starte en diett eller målrettet ønsker å skade babyen.

Dødelighet

Drs. DL Hard og LL Anderson gjennomført en studie i 1979 for å se hva effekten av sult ville være på et ufødt barn. En prøve av gravide svin, alt i sitt andre eller tredje trimester, ble gitt annet enn vann i 40 dager rett. Sytti-fire prosent av disse grisene endte opp med å føde normalt, noe som betyr at deres babyer døde ikke selv etter en halvparten av komplett sult i måneden og. Griser ikke er mennesker, selvfølgelig, men de er biologisk meget like mennesker. Dette eksperimentet viser at et foster har en god sjanse til å overleve sult for samme mengde tid som voksen. Derfor, hvis en mor slutter å spise, hennes baby vil sannsynligvis ikke dø før hun gjør.

Utvikling

Mens døden er en mulighet, er en mye mer sannsynlig utfall fra foster sult fødselsskader. En av de best dokumenterte tilfeller av foster sult tilgjengelig for moderne forskere involverer Hunger nederlandske Winter. Vinteren 1944 to1945 i Nederland, ble verdenskrig raste og de fleste mennesker i visse nederlandske populasjoner levde på ca 1000 kalorier om dagen, inkludert gravide kvinner. Virkningene på babyer født i løpet av denne vinteren sult har blitt studert. Problemer inkluderer lav fødselsvekt, et lite hode, dårlig hjernens utvikling, og psykiske lidelser senere i livet. I en separat studie gjort av Dr. AL Schaefer og hans kolleger i 1984, virkningene av sult på ufødte sau inkludert genetiske misdannelser i hjerne, nyrer, lever, lunger og muskler.

Diet

Ingen gravide moren bør gå på en diett for å gå ned i vekt uten å konsultere lege først. Graviditet er en tid hvor du ønsker å få vekt, ikke ned i vekt. The Mayo Clinic foreslår å spise et vanlig balansert kosthold, og legger til matvarer rike på folat (folsyre) og kalsium, og å ta prenatal vitaminer. Vordende mødre er den eneste forbindelsen deres baby har til omverdenen, og det er opp til fremtidige moms overalt for å gi den beste dietten de kan for deres ufødte barn.

Aminopterin bivirkninger

Aminopterin bivirkninger


Aminopterin er en kjemoterapi medikament som stopper kroppen fra å lage folsyre. Folsyre, en viktig B-vitamin, er nødvendig for normal vekst og deling av celler. Aminopterin holder raskt dele celler fra å utnytte folsyre, og derfor fører til celledød. Det ble først brukt i 1940-årene som et anti-kreftmiddel, som kreftceller er av natur unormalt hurtig delende celler. Men på grunn av alvorlige bivirkninger, det har blitt erstattet av metotreksat (amethopterin), som er svært like i struktur og funksjon, men med en bedre sikkerhetsprofil.

Historisk bruk

Aminopterin ble først brukt i 1947 av Sidney Farber, en amerikansk pediatrisk patolog, å få tilgivelse i barndommen leukemi.

Andre bruksområder

I løpet av denne tiden ble aminopterin også brukt "off-label" for psoriais. I 1960 dens bruk som en agent for å forårsake abort ble utforsket, men dette ble avviklet fordi det ble funnet å forårsake alvorlige misdannelser og medfødte misdannelser hvis abort mislyktes.

Fødselsskader

Metotreksat og aminopterin er kjent for sine teratogene effekter (evne til å forårsake feil på fosteret), og denne samlingen av defekter har blitt kjent som foster aminopterin syndrom. Denne svært sjelden, men alvorlig syndrom kan oppstå etter et mislykket forsøk på abort etter bruk aminopterin eller metotreksat.

Symptomer på Fetal Aminopterin syndrom

Noen symptomer hos fosteret inkluderer misdannelser i ansiktet og hodeskallen, lite hode, deformiteter i skjelettet, unormalt korte lemmer, sentralnervesystemet misdannelser som psykisk utviklingshemning og vann på hjernen, for få fingre eller tær (hypodactyly), smeltet fingre eller tær (syndactyli) og noen ganger ganespalte.

Andre bivirkninger

Andre bivirkninger av aminopterin kan omfatte oppkast, anoreksi, vekttap, frysninger, betennelse i svelget, inflammasjon av innsiden av munnen, hyperpigmentering (mørkfarging av huden), røde utslett på huden, aborter, levertoksisitet, nyresvikt , og alvorlig blødning i fordøyelseskanalen.

Betraktninger

Motgiften til aminopterin overdose er folinsyre. Dette reduserte versjon av folsyre er blitt brukt med suksess i mennesker for å sikre at tilstrekkelig dosering kan gis for å drepe kreftceller uten å forårsake unødig skade på pasienten. Folinsyre er rutinemessig brukes i dag som en vellykket Rescue Remedy under behandling av visse typer kreft med metotreksat.

Prenatal Effekter av narkotikamisbruk

Stoffer som alkohol, nikotin og narkotika er kjent for å ha negative konsekvenser for fosteret. Dette er fordi stoffenes skadelige elementer er i stand til å bli overført over placenta til fosteret. Når de utsettes for disse stoffer i livmoren, blir fosteret utsatt for en rekke prenatal virkninger slik som de fysiske og nevrologiske uregelmessigheter som følge av maternal narkotikamisbruk.

Brain Struktur

Ved hjelp av MRI hjernene til barn, var forskere fra Boston Medical Center og Children Hospital Boston i stand til å vise at prenatal eksponering for et stimulerende narkotiske (kokain) var assosiert med en reduksjon i det totale volumet av hjernen og mengden av kortikal grå materie En hovedkomponenten i sentralnervesystemet for å rute motorisk og sensorisk stimulus.

Fosterutvikling

Bruk av illegale rusmidler under svangerskapet kan påvirke riktig prenatal utvikling av fosteret, og resultatene av disse inkluderer: misdannelse i kjønnsorganer, urinveis misdannelser, unormalt lite hode størrelse, skader på nervesystemet, og utilstrekkelig vektøkning før fødselen.

Betraktninger

The Journal of Pediatric Medicine rapporterer at misbruk av illegale stoffer, mens gravide, inkludert forbruket av alkohol, er en primær bidragsyter til forebygges fødselsskader, underutvikling, funksjons anomalier og barndom lærevansker.

Advarsel

Medisinsk forskning omtalt i Yonsei Medical Journal (oktober 2008) rapporterte at økte nivåer av stoffet eksponering på et foster viste en tilsvarende økning i den samlede reduksjon av hjernevolumet, advarer om at større eksponering økt sannsynligheten for en skadelig og varig effekt på barnets utvikling av hjernen.

Blandingsmisbruk

Blandings misbruk - bruk av mer enn ett stoff - er ikke bare ansvarlig for noen av de mer alvorlige perinatale komplikasjoner (f.eks morkake blødning), men er anerkjent av Læreplan for Avhengige Professionals som en ledende årsak til forskning manglende evne til å isolere spesifikke legemidler (f.eks kokain) og merking deres virkninger: de fleste forsøkspersoner er blandings, ikke enkelt stoff, brukere.

Hvordan identifisere føtalt alkoholsyndrom

Føtalt alkoholsyndrom er en lidelse av barn av kvinner som drikker alkohol under svangerskapet. Det etterlater fysiske, funksjonelle og utviklingsmessige forsinkelser og dysfunksjoner med den enkelte som har sykdommen. Verst av alt, det kan unngås! Den enkleste måten å unngå er å unngå alkohol under svangerskapet. Her er noen måter føtalt alkoholsyndrom kan bli identifisert. (60)

Hvordan identifisere føtalt alkoholsyndrom

•  Vit hva føtalt alkoholsyndrom er. Føtalt alkoholsyndrom er en lidelse som finnes hos barn av kvinner som drikker alkohol under svangerskapet. Graden av virkning på et barn under svangerskapet er ukjent med hensyn til hvor mye alkohol er forbrukt, når alkoholen er forbrukt, eller hvor lenge det er konsumert. Så grunnleggende råd er å unngå alkohol alle sammen i løpet av svangerskapet. Den viktigste virkning av føtalt alkoholsyndrom er skader på sentralnervesystemet, spesielt som påvirker barnets hjerne. Det finnes ingen kur for føtalt alkoholsyndrom, men det kan bli behandlet gjennom medisiner, atferdsmessige intervensjoner, og på andre måter.

Den første måten å identifisere føtalt alkoholsyndrom er Vekst mangel. Vekst-mangel viser til en persons vekt eller høyde (eller begge) er under gjennomsnitt på grunn av fosterets eksponering for alkohol under morens graviditet. Veksten mangel av avkommet kan vurderes på noe punkt i hans eller hennes levetid.

En annen måte å identifisere føtalt alkoholsyndrom er gjennom tilstedeværelsen av fremstående ansiktstrekk, noe som er en god indikator på skade på individets hjerne. Legg merke til at hjerneskade kan fremdeles være til stede uten tilstedeværelse av disse ansiktstrekk. Ansikts funksjoner inkluderer en jevn philtrum (utflating av sporet mellom nesen og overleppen), tynning av overleppen eller sinober, eller redusert bredde på øynene (aka små palpebral sprekker). Hver av disse ansiktstrekk kan ha en større grad av skade med økt eksponering av alkohol i løpet av graviditet.

En annen måte å identifisere føtalt alkoholsyndrom er gjennom skader på sentralnervesystemet. Skade på sentralnervesystemet kan diagnostiseres i tre ulike områder: strukturelle, nevrologiske og funksjonelle. Strukturelle skader viser skader på hjernen. Strukturelle skader kan omfatte mikrocefali, eller lite hode størrelse eller andre forandringer i hjernestrukturen. Mikrocefali blir bestemt ved måling av individets hodeomkrets. Andre strukturelle misdannelser oppdages gjennom avbildning, som kan utføres av en lege. Om strukturelle svekkelser ikke eksisterer, blir den enkeltes nevrologiske svekkelser sjekket. Nevrologiske svekkelser kan inkludere epilepsi, kramper, nedsatt finmotorikk, hørselstap, klossethet, dårlig øye-hånd koordinasjon, dårlig ganglag, eller sensorisk integrering dysfunksjon. Om strukturelle og nevrologiske svekkelser ikke blir fulgt i den enkelte, er de funksjonelle vurdert. Funksjonsnedsettelser er også kjent som utviklingshemming. Det er tegn på atferdsproblemer eller kognitive forandringer som er uforenlig med utviklingsnivå, for eksempel minne, lærevansker, sosiale persepsjon, impulskontroll, akademiske prestasjoner, kommunikasjon, matematiske ferdigheter, dømmekraft, abstraksjon, oppmerksomhet, eller andre utviklingsmessige ferdigheter. Legen din vil ha tester han eller hun kan utføre for å fastslå omfanget av skadene på sentralnervesystemet.

føtalt alkoholsyndrom kan forebygges. Hvordan det kan forebygges? En gravid kvinne bør aldri drikke alkohol. Skadene er uopprettelig. Hvis du er gravid, ta vare på kroppen din og gi barnet ditt høyeste potensial av å leve en sterk, lang, og sunt liv.

Hint

  • Hvis du har identifisert noen av disse symptomene hos barnet ditt eller du er bekymret for barnet ditt fordi du konsumert alkohol under svangerskapet, kan du kontakte helsepersonell for å ha en Support Team kontakt med deg.
  • Føtalt alkoholsyndrom kan unngås. Ikke drikk alkohol hvis du er gravid!

Om Triple X syndrom

Triple X syndrom er en kromosomfeil som rammer om lag én av 1000 kvinner. Mens jenter normalt er født med to X-kromosomer, ett fra hver av foreldrene, de med trippel X syndrom har tre X-kromosomer.

Årsak

De fleste tilfeller av trippel X syndrom er forårsaket av en feil i et egg eller sperm celle formasjon --- kalt nondisjunksjon. I andre, vises den ekstra kromosom tidlig i embryo utvikling --- kalt mosaikk form av trippel X syndrom.

Betydning

I nondisjunksjon form av Triple X, har hver celle i kroppen ekstra kromosom. I mosaikk form, bare noen celler har ekstra kromosom. Mange jenter har ingen symptomer eller svært mild seg; symptomene vanligvis er mer uttalt i nondisjunksjon type.

Fysiske symptomer

Fysiske symptomer på Triple X kan inkludere høy vekst, en unormalt-lite hode og vertikal hudfolder som dekker de indre øyekrok.

Andre symptomer

En jente påvirket av Triple X kan ha lærevansker og utviklingsmessige forsinkelser som involverer motoriske ferdigheter, tale og språk. Hun kan ha problemer med mellommenneskelige relasjoner. De fleste jenter med Triple X har normal intelligens, men kan teste lavere enn søsken.

Behandling

Siden ingen behandling er tilgjengelig for å løse kromosomavvik, bør jenter med symptomene bli behandlet som et barn med en utviklingsmessig funksjonshemming på det nivået av alvorlighetsgrad.

Kroppslukt hos barn

Kroppslukt hos barn


Barn tidvis har kroppslukt selv når de bader regelmessig. Det er vanligvis ikke en grunn til bekymring. Som barn begynner å modnes og gå inn i puberteten, kan kroppslukt øke. Bakterier lever på huden og samhandler med naturlige oljer som forårsaker lukt. Men hvis kroppslukt er vedvarende til tross for god hygiene, kan det være en indikator på medisinske tilstander, melder NetWellness.

Adrenarche

En tilstand som kalles adrenarche hos barn inkluderer kroppslukt som et symptom. Adrenarche er starten av puberteten. Barnet begynner å vise tegn på pubertet i ung alder - før 8 i jenter og 14 gutter, generelt. Vanligvis har denne tilstanden andre symptomer som armhulen og kjønnshår vekst, høyde og vekt endringer samt brystutvikling. Adrenarche kan påvirke riktig bein utvikling og kan stoppe veksten tidlig.

Fenylketonuri

Det er andre grunner til uvanlig kroppslukt hos små barn, selv om de er sjeldne. Et eksempel er fenylketonuri. Med denne tilstand, til et gen som er nødvendig for å bryte ned aminosyren fenylalanin er mutert. Selv aminosyrer bygge protein, store mengder fenylalanin skape helsemessige problemer som kan være mild til alvorlig. En muggen lukt i barnas hud, urin eller pust er bare ett av mange symptomer, som inkluderer utslett, hyperaktivitet, mental retardasjon, forkrøplet vekst, mikrocefali (lite hode) eller anfall, ifølge Everyday Health.

Gigantism

Gigantisme er en tilstand hvor legemet danner for mye veksthormon. Benvekst kan skape en rask økning i høyden. Selv om det kan være flere årsaker, typisk, gigantisme er forårsaket av en benign tumor i hypofysen. Denne tilstanden er svært sjelden. Symptomer inkluderer økt svetting som kan føre til at kroppen lukt. Men mer fremtredende symptomer inkluderer forsinket pubertet, svakhet, hodepine, synsproblemer, fremtredende kjeve utvikling, tykke fingre og tær, uregelmessig menstruasjon og morsmelk lekkasje, ifølge The New York Times Health Guide.

Betydning

Hvis et barns kroppslukt øker eller er kombinert med andre symptomer, kontakt lege. Forhold som gigantism og adrenarche behov for å bli diagnostisert tidlig å gi den beste behandling for barnet.

Løsninger

Hvis et barns kroppslukt ikke er forårsaket av en medisinsk tilstand, er det flere måter å redusere kroppslukt. Ved å bruke anti-bakterielle såpe bidrar til å fjerne bakterier fra huden som forårsaker lukt. Benzoylperoksid, rubbing alkohol, trollhassel og hydrogenperoksid også bidra til å bekjempe bakterier. Antiperspiranter, som stopper svette, kan også brukes, selv om de kan irritere en barnets hud. Deodoranter eliminere lukten men ikke stoppe svette.

Nettstedet Bad kroppslukt anbefaler å oppmuntre barnet til å bade daglig for å redusere bakterier på huden. Pass også på at etter bading, barnet grundig tørker områder som armhulene, underlivet og føtter. Etter tørking har barnet bruk natron eller maisstivelse, som begge pulvere absorberer lukt. Slitasje frisk sokker hver dag. Slitasje naturlig fiber klær som bomull. Sørg for at barnet er å spise et sunt kosthold som giftstoffer i kroppen kan føre til en dårlig lukt.

Virkningene av Fetal Alcohol symdrome

Kvinner som drikker alkohol under svangerskapet sette sitt ufødte barn i fare for føtalt alkoholsyndrom. Føtalt alkoholsyndrom har mange negative effekter på mental og fysisk utvikling.

Vekst

Vekst-mangel er en effekt av føtalt alkoholsyndrom. Prenatal eksponering for alkohol kan føre til betydelig under gjennomsnittlig vekt og høyde.

Ansiktstrekk

Føtalt alkoholsyndrom forårsaker ansikts abnormiteter, inkludert flate kinnben, små øye åpninger, lite hode størrelse, og en flat groove mellom overleppen og nesen.

Nevrologisk

Nevrologiske problemer forårsaket av føtalt alkoholsyndrom er svært sannsynlig til en viss grad. Disse svekkelsene inkluderer epilepsi, motoriske ferdigheter verdifall, hørselstap og klossethet.

Funksjonell

Avhengig av alvorlighetsgrad, kan føtalt alkoholsyndrom påvirke en persons daglige evne til å fungere. Disse effektene inkluderer atferdsproblemer, lærevansker, dårlig hukommelse og dårlig sosialisering ferdigheter.

Brain Development

I løpet av første trimester, forstyrrer alkohol med hjernens utvikling av fosteret. Denne utviklings forstyrrelser fører til underskudd i hjernen og strukturelle misdannelser.

Harlequin Baby Syndrome

Ichthyosis er en gruppe av genetiske hudsykdommer forårsaket av genmutasjoner. Lidelsen er vanligvis til stede ved fødselen og fortsetter gjennom en persons liv. Harlequin baby syndrome, eller harlekin iktyose, er en sjelden og vanligvis dødelig form for iktyose. Det finnes ingen statistikk på hvor mange prosent av babyer er født med harlekin iktyose.

Årsak

Den ABCA12 genet, på kromosom 2, dirigerer produksjon av proteiner som er nødvendige for normal hud vekst. Mutasjon i dette genet er årsaken harlekin iktyose. Genet er en autosomal recessiv. For barnet å bli berørt og viser symptomer, må han få ett gen fra hver av foreldrene. De fleste foreldre er bærere uten symptomer, som betyr at de bare har ett av genene. Siden begge foreldrene til et berørt babyen har genet, helsøsken har en en fjerdedel sjanse for å ha det, en en fjerdedel sjanse for ikke å være en bærer, og en en halv sjanse for å bli en operatør. Upåvirket søsken har to tredjedels sjanse for å bli bærere. Alle barn av en person med harlekin iktyose vil være bærere. Hvis partneren er bærer, kan halvparten av sine barn har et gen fra hver av foreldrene og bli berørt, mens den andre halvparten kan bære én kopi av genet.

Symptomer

Denne mutasjonen gjør huden hardt med tykke skjell. Betegnelsen "harlekinen" betyr å ha en diamantform. Den harde, tykk hud gjør trekant og diamantformede plater. Øyne, nese, munn og ører er berørt, ofte trekke babyens munn på vidt gap. Denne harde huden ikke holder fuktighet i, forårsaker dehydrering, og forstyrrer kroppens evne til å regulere temperaturen. Det kan også gjøre brystet bevegelse og vanskelig å puste. Babyer har vanligvis mikrocefali (lite hode) og en deformert ansikt. I overlevende, noen har kortvoksthet og kan ha nevrologiske, nyre og lunge abnormiteter.

Prognose

De fleste babyer født med harlekin baby syndrome brukt til å dø raskt, innen to dager, på grunn av infeksjoner og andre problemer. Med spesialisert medisinsk behandling for å kontrollere temperaturen, hindre væsketap og infeksjoner, behandle hudsykdommer og gi fysioterapi, er flere barn overlever i barndommen og lengre. Overlevende kaste den harde huden og utvikle skalering og andre hudsymptomer over det meste av kroppen sin, som krever livslang behandling. Det er tenåringer i både USA og Storbritannia som har levd forbi de forventede 14 år og gjør det bra.

Testing

Hvis du har harlekin iktyose i familien eller har mistanke om barnet ditt kan ha det, få genetisk testing gjort før graviditeten, hvis mulig, for deg og din partner. Hvis du allerede er gravid, kan testing gjøres ved 23 ukers svangerskap og vedtak fattet på den tiden. Diskuter bekymringer med legen din og sørg for at barnet er født på et sykehus som er i stand og har blitt varslet om mulige problemer.

Support og informasjon

Den eneste nasjonalt registrert hjelp og informasjon, gruppe i USA for harlekin baby syndrome er FØRST.

Stiftelsen for Ichthyosis og Relaterte hudtyper
1364 Welsh Road G2
North Wales, PA 19454
Telefon (215) 619-0670

Deformiteter hos babyer grunn av narkotikamisbruk

Bruk av visse medikamenter under svangerskapet kan føre til psykiske og fysiske misdannelser som kan begrense barnet ditt. Unngå narkotika - inkludert nikotin, alkohol og illegale rusmidler, og noen over-the-counter medisin - er avgjørende for helsen til det ufødte barnet.

Betydning

Ifølge Merck Manuals, 90 prosent av kvinnene bruker reseptbelagte, over-the-counter eller ulovlige rusmidler under svangerskapet. Disse stoffene inkluderer alkohol og tobakk, og illegale rusmidler som heroin og amfetamin, samt over-the-counter medisiner som ibuprofen.

Alkohol

Alkohol er den viktigste årsaken til narkotikarelaterte misdannelser hos babyer. Ifølge CDC, føtale alkohol spektrumforstyrrelser (FASD), er en serie deformasjoner som forekommer som et resultat av alkohol bruk av gravide kvinner. Kjennetegn på FASD inkludere lærevansker, lav kroppsvekt og lite hode størrelse.

Nikotin

I en studie publisert i oktober 2009 utgaven av British Journal of Psychiatry, fant forskerne bevis for at tobakksbruk kan føre til en misdannelse i utviklingen av hjernen. Studien fant at kvinner som røykte nikotin var mer sannsynlig å få avkom med psykotiske episoder.

Marijuana

I samme røyking studien, var forskerne i stand til å knytte psykotiske episoder til marihuana bruk under graviditet, fingret tobakk, snarere enn loven av røyking, som årsak til utviklings misdannelse. Imidlertid, i en 1983 studie av Bloch, store doser av cannabis ble vist å føre til redusert vekst i laboratorie rotter og mus.

Advarsel

Selv urte kosttilskudd eller over-the-counter medisiner som hodepine medisin eller kulde og influensa medisin kan føre til misdannelser hos babyer. Kontakt legen din før du tar noen medisiner under svangerskapet.

Medfødte cytomegalovirusinfeksjoner

Medfødte cytomegalovirusinfeksjoner


Cytomegalovirus (CMV) infeksjon kan forårsake permanent handikap i et lite antall spedbarn som er født med sykdommen. CMV er i herpes familien, knyttet til forkjølelsessår og vannkopper. De fleste mennesker blir smittet med viruset som barn og ikke har noen symptomer. Hvis en gravid kvinne er utsatt for og smittet for første gang under svangerskapet, har hun en 33 prosent sjanse for å overføre smitte til barnet hennes. Hvis et barn blir født med viruset, er infeksjonen kalles medfødt.

Symptomer på medfødt CMV

Én av ti nyfødte smittet med CMV vil ha problemer som væske i lungene, liten for svangerskapslengde, lav fødselsvekt, lite hode størrelse, skjelvinger, gulsott, beslag og et utslett av små blåmerker. Leveren og milten kan bli utvidet. De fleste barna som fødes med disse alvorlige symptomer vil lide varig funksjonshemming.

Prenatal tester for CMV

Blod titers kan fortelle hvis mor har antistoffer mot CMV som tyder på at hun har blitt smittet, men de kan ikke bestemme når infeksjonen inntraff. Babyen er bare i faresonen hvis mor ble smittet for første gang mens hun var gravid. Det finnes tester som kan hjelpe fastslå tidspunktet for smitte, men de er upålitelige og ikke mye brukt. En kvinne som ikke viser antistoffer for CMV er i fare for å anskaffe infeksjon mens gravid, men slike tester er ikke rutinemessig gjort prenatalt. Fostervannsprøve kan oppdage virus, men kan ikke fortelle om barnet vil ha abnormiteter.

Narkotika Betraktninger

Anti-virus medisiner som ganciklovir, som blir eksperimentelt forsøkt å forhindre hørselstap i de mest alvorlige tilfellene av medfødt infeksjon, har alvorlige bivirkninger. De er mye farlig for bruk i svangerskapet.

Prognose for babyer med CMV

De fleste babyer med CMV utvikle seg normalt. Babyer som har symptomer på CMV ved fødselen kan utvikle leverproblemer, vekst problemer, syn og hørselsskader og psykiske funksjonshemminger senere i livet.

Future for CMV Forskning

En storstilt utbygging vil være oppdagelsen av en trygg vaksine for CMV. Forskere jobber med å avslutte funksjonshemminger forbundet med CMV, som er like vanlig som de fra Down syndrom, føtalt alkoholsyndrom og nevralrørsdefekter.

Peel-A-Pound Soup Diet

Skallet-en-kilos suppe diett har eksistert i flere tiår. Selv om det ikke fungerer for alle, er det rapportert om suppen arbeidsverk for sine eaters. Suppen er laget for å hjelpe deg passivt ned i vekt. I sum, inneholder suppen en høy mengde fiber, og kroppen må jobbe ekstra hardt, og dermed forbrenner mer kalorier, for å fordøye maten. Det er flere variasjoner av oppskriften.

Grønnsaksuppe

For å opprette peel-en-kilos grønnsakssuppe, vil du trenger en leder av kål, fire løk, to terninger hvitløksfedd, en selleri gjeng, en grønn pepper, en boks med terninger tomater, to poteter, fire gulrøtter, en boks med vegan løksuppe mix (tilgjengelig på de fleste dagligvarebutikker eller helsekostbutikker) og tre kopper grønnsaksbuljong.

Pass på å rengjøre alle grønnsakene og skjær dem i biter små nok til at de er behagelige å spise. Bland alle ingrediensene i en stor kjele og tilsett tilstrekkelig vann til å dekke alle ingrediensene. Når suppen har blitt brakt til en byll, senk varmen og la det småkoke suppen i ca tre timer. Pass på å røre med jevne mellomrom.

Chicken Bouillon Soup

Å koke kyllingbuljong suppe, trenger du 2-4 kyllingbuljongterninger, fire kopper vann (til å begynne med, vil bli lagt mer vann senere), en stor løk, fire slicked selleristilker, fire skiver gulrøtter, ett lite hode av kål, kan en av stuet tomater, en stor boks med V-8 juice og en frisk brønnkarse.

Oppløse kylling buljong kuber i de fire kopper vann og bringe blandingen til en byll. På dette punktet, kan du legge grønnsakene og V-8 juice. Rør blandingen og kok den i ca fem minutter. Slå av flammen og tilsett brønnkarse til toppen (ikke bland det inn). La suppen kjølig og plass i kjøleskapet til chill. Etter noen timer, vil du være i stand til å varme opp suppe og nyte.

Kalkun eller biff suppe

Krydret kalkun eller biff peal-en-kilos suppe legger ekstra smak i form av vanlig brukte italienske krydder. Du vil trenge en kilo terninger grønn kål, en hakket grønn paprika, to hakkede selleristilker, to hakkede løk, en boks hakkede tomater (med væske), tre buljongterninger, en teskje av selleri frø, en teskje av tørket basilikum , to ts av tørket oregano, en halv teskje hvitløk pulver, minst to liter vann, salt og pepper og to kopper terninger stekt kalkun eller biff.

Bland hver ingrediens i en stor kjele med nok vann til å dekke blandingen helt. Kok opp suppen til en byll, deretter ned varmen og la det småkoke i ca en time.

Hvordan diagnostisere Trisomi 13

Hvordan diagnostisere Trisomi 13


Noen ganger referert til som Patau syndrom, Trisomi 13 oppstår når et barn blir født med en ekstra trettende kromosom til stede i noen av eller alle sine celler. Selv om sykdommen forårsaker alvorlige fysiske og kognitive avvik og funksjonshemninger, er det mulig for berørte pasienter å overleve inn i voksenlivet. Les videre for å lære å diagnostisere Trisomi 13.

Hvordan diagnostisere Trisomi 13

•  Har din lege diagnostisere Trisomi 13 pre-fødselen, hvis det er mulig. Dette vil gi deg tid til å forberede ankomsten av din spesielle behov spedbarn. Hvis ultralydbilder viser at babyens organer roterer unormalt, bør du søke ytterligere testing for Trisomi 13.

Få en magnetisk resonans imaging (MRI) eller computertomografi (CT) scan utført på det ufødte barnet. Legen vil se etter en tilstand som kalles "holoprosencephaly", der de to halvkuler av babyens hjerne vokser flettet sammen som én. Derfra kan legen ha nok informasjon til å diagnostisere Trisomi 13 eller flere tester kan utføres.

Be om en karyotyping test som skal utføres. Disse testene kromosom trekke prøver fra væsken i livmoren, placenta eller navlestreng til å bli testet for tilstedeværelse av en ekstra trettende kromosom. En avgjørende diagnose kan vanligvis trekkes på dette punktet.

Vit at fødselslege vil ta varsel hvis barnet er født med et enkelt navlestrengsarterie. Dette er en tilstand som ofte signaliserer tilstedeværelsen av en medfødt hjertefeil. Fordi Trisomi 13 forårsaker utviklingsmessige hjertefeil, vil det bli mistenkt. En kromosomtest vil trolig bli beordret av legen din for å finne årsaken til feilen (e).

gjenkjenne symptomer på et barn med uoppdaget Trisomi 13. Uttales mental retardasjon oppstår. Beslag og en rekke fysiske defekter - inkludert et lite hode, øye misdannelser, ekstra fingre og fraværende hud i hodebunnen - også følge utviklingen av et Trisomi 13-positiv pasient. Spør legen din for å diagnostisere årsaken til slike problemer ved første tegn på deres nærvær.

Hint

  • Trisomi 13 har et tilbakefall lavere enn for Down syndrom og mange andre medfødte lidelser. Foreldre til en baby påvirket av Trisomi 13 har mindre enn en prosent sjanse for å bli gravid en andre Patau syndrom barn.
  • Spedbarn berørt av Trisomi 13 er ikke forventet å overleve. Åttifem prosent av barn født med tilstanden lever ikke forbi sin første bursdag. Det er svært sjelden at barn med tilstanden å overleve til 10 år.

Utbredte genetiske sykdommer

Utbredte genetiske sykdommer


Genetiske sykdommer er forårsaket av delesjoner, tilsetninger eller endringer av genetisk materiale i kroppen. Noen av de mest utbredte genetiske sykdommer inkluderer Angelmans syndrom, Canavan sykdom, cøliaki og Down syndrom. Personer med genetiske sykdommer har en vanskelig tid å leve på en dag-til-dag basis, og noen genetiske sykdommer føre til døden. Ifølge genetisk sykdom Foundation, er det over 6.000 genetiske lidelser som påvirker mennesker over hele verden.

Angelmans syndrom

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, Angelman syndrom fører utviklingsmessige forsinkelser samt nevrologiske problemer. Nyfødte babyer vil ikke vise symptomer på Angelmans syndrom ved fødselen. Innenfor de første månedene etter fødselen, tegn på Angelman syndrom inkluderer utviklingsmessige forsinkelser. Beslag vanligvis sted i løpet av de første to-tre årene av livet.

Det er ingen måte å behandle Angelmans syndrom, men de fleste leger foreskrive medisiner for å hjelpe personer med Angelmans syndrom forebygge anfall. Personer med Angelmans syndrom har alvorlige utviklingsmessige forsinkelser, motoriske vansker samt tale begrensninger. Personer med Angelmans syndrom leve like lenge som andre mennesker gjør. Angelmans syndrom påvirker ca ett i 16.000 mennesker.

Canavan sykdom

Canavan sykdom er en tilstand som er arvelig genetisk og påvirker kroppens evne til å bryte ned eller forbrenne asparaginsyre. Ifølge Medline Plus, Canavan sykdom resulterer i en mangel på enzymet kalles aspartoacylase. Mangel på aspartoacylase resulterer i N-acetylaspartic syre bygge opp i hjernen. Dette fører til hvite hjernemassen å gradvis bryte ned. Canavan sykdom fører til nedbryting av nervesystemet og nesten alltid resulterer i døden. De fleste babyer med Canavan sykdom dø innen 18 måneder, og få pasienter leve til voksenlivet.

Cøliaki

Ifølge Mayo Clinic, er cøliaki en fordøyelses tilstand som er forårsaket av inntak av protein gluten. Protein gluten finnes i mange matvarer som inneholder hvete slik som pizza og pasta. Når personer med cøliaki spiser mat som har protein gluten en immunreaksjon utløses i sin tynntarmen. Denne immunreaksjons skader på overflaten av deres tynntarmen og påvirker deres evne til å absorbere visse typer av næringsstoffer. Hvis cøliaki ikke behandles, kan det føre til underernæring, tap av bentetthet, laktoseintoleranse, kreft og nevrologiske komplikasjoner. Risikofaktorer på cøliaki inkluderer type 1 diabetes, Down syndrom, autoimmun thyroid sykdom og mikroskopisk kolitt.

Down syndrom

Medline Plus forklarer at Down syndrom er en genetisk lidelse der enkeltpersoner har 47 kromosomer i stedet for det normale antall 46. Down syndrom er vanligvis forårsaket av det 21. kromosom lage en ekstra kopi av seg selv. Ifølge American Academy of Family Physicians, er 9,2 babyer av 10.000 født med Downs syndrom i USA. Symptomer på Down syndrom inkluderer flatet ansiktstrekk, stikker tungen, lite hode, oppover skrå øyne, uvanlig formet ører, dårlig muskel tone, korte hender, korte fingre og overdreven fleksibilitet, ifølge Mayo Clinic.

Muskeldystrofi

Ifølge Mayo Clinic, muskeldystrofi refererer til en gruppe av muskelsykdommer som er genetisk arvede. Muskeldystrofi resulterer vanligvis i muskelfibre blir skadet og frivillige musklene blir svakere etter hvert som sykdommen utvikler seg. Ifølge National Institute of Health, er mellom 400 og 600 barn født med muskeldystrofi hvert år i USA.

Hva Er PKU sykdom?

Fenylketonuri, eller PKU, er en sjelden fødsel feil som kan føre til høye nivåer av fenylalanin grunn av kroppens manglende evne til å bryte ned denne aminosyren. Babyer i mange land blir rutinemessig testet for fenylketonuri etter fødselen.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan symptomer på fenylketonuri utvikle et par måneder etter fødselen og kan omfatte mental retardasjon, beslag og hyperaktivitet. Hudutslett og et lite hode størrelse kan forekomme med denne lidelsen.

Komplikasjoner

Irreversibel hjerneskade og atferdsproblemer kan utvikle seg hos pasienter med ubehandlede fenylketonuri.

Årsaker

Fenylketonuri er forårsaket av en defekt genmutasjon som inhiberer produksjonen av et enzym som kroppen bruker vanligvis å bryte ned fenylalanin. Et barn må arve det defekte genet fra begge foreldrene for å utvikle fenylketonuri.

Risikofaktorer

Indianere og mennesker hvis forfedre kom fra Nord-Europa har en høyere risiko for å bli født med fenylketonuri.

Behandling

Pasienter med fenylketonuri må observere en streng diett som er lav i fenylalanin og unngå høy-protein matvarer, inkludert melk, ost og kjøtt. Pasienter bør få regelmessige blodprøver som måler fenylalaninnivå.

Folk med trippel X syndrom

Folk med trippel X syndrom


Triple X syndrom, også kjent som trisomy X, er en genetisk lidelse hvor en kvinnelig bærer en ekstra kopi av X-kromosomet.

Årsak

Triple X er forårsaket av en feil i celledeling på tidspunktet morens egg eller fars sperm blir dannet. En kvinne med tre X-kromosomer i alle kroppens celler har typisk trippel X syndrom, mens en kvinne med trippel X på bare noen kroppens celler har mosaikk trippel X syndrom.

Identifikasjon

Binner med trippel X syndrom har en tendens til å være høyere enn sine jevnaldrende, og kan ha små fysiske egenskaper som en hudfold på indre øyelokk, lite hode størrelse, og økt bredde mellom øynene.

Effekter

Sytti prosent av kvinner med trippel X syndrom har lærevansker, halvparten har forsinkelser i tale og språk, og noen har forsinket motoriske ferdigheter. Sin IQ er vanligvis 10 til 15 poeng under deres søsken ', men fortsatt innenfor normalområdet, ifølge National Institutes of Health.

Betraktninger

En kvinne med trippel X syndrom er vanligvis fruktbar. Det er bare en liten sjanse for at hennes barn vil ha et kromosomavvik, ifølge Tilgang DNA.

Potensiell

Mens kvinner med trippel X syndrom er ofte introverts som har problemer med sosiale relasjoner, synes fysisk vanskelig og sliter med lærevansker, fungere de godt hjemme og i samfunnet, ifølge University of Michigan Health System.

Genetiske Mouth Sykdommer

Genetiske Mouth Sykdommer


Genetiske sykdommer er forårsaket av misdannelser i kroppens genetisk materiale som definerer de fysiske karakteristika. Genetiske forskere har identifisert ca 4000 genetiske lidelser og er vanligvis sjeldne, melder KidsHealth.org. Flere av sykdommer forårsaker deformiteter i munnen.

Amelogenesis Imperfecta

Tenner vokse uten skikkelig formet emalje, noe som gir dem en gul utseende. Uten den beskyttende emalje-belegg, tennene er formbare og kan lett skades. Amelogenesis imperfecta oppstår vanligvis når minst en av foreldrene har sykdommen. Tannleger behandle lidelser ved å dekke tennene med kunstige kroner.

Cornelia de Lange syndrom

CDLS oppstår i bare en av 10.000 fødsler, i henhold til CDLS-USA Foundation. Pasienter med CDLS vanligvis har ned-snudde lepper som ligner en rynke og har ofte en ganespalte (en groove på taket av munnen). CDLS fører også andre symptomer som lite hode størrelse, en hvelvet nese, overdreven kroppshår, hjertefeil og moderat til alvorlig psykisk utviklingshemning.

Cayler syndrom

Cayler syndrom forårsaker misdannelser eller fullstendig fravær av musklene som tillater bevegelse av leppene, noe som gjør det vanskelig å spisser leppene eller flytte dem utover. Sykdommen kan også resultere i en unormalt liten kjevebenet. Cayler syndrom fører også hjertefeil og muligheten for mental retardasjon.

Crouzon syndrom

Crouzon syndrom påvirker ca 16 i millioner nyfødte, ifølge US National Library of Medicine. Sykdommen fører til misdannelser i overkjeven og misdannelser i tennene og ganespalter. Andre tegn på sykdommen er utstående øyne som ikke peker i samme retning og hørselsproblemer.

Dentinogenesis Imperfecta

Dentinogenesis imperfecta (DI) er lik Amelogenesis imperfecta i at det fører til gule, svake tenner. Men pasienter med DI er mer sannsynlig at lider av tap av tenner. Sykdommen er også ofte ledsaget av hørselstap. DI påvirker ca en i hver 6000 og 8000 mennesker, ifølge US National Library of Medicine.

Treacher Collins syndrom

Forekommer hos en av hver 50.000 mennesker, Treacher Collins syndrom fører underutvikling av bein i ansiktet, ifølge US National Library of Medicine. Sykdommen resulterer i en svært liten underkjeven bein og kan også føre til en ganespalte. Pasienter med Treacher Collins er ofte født uten ytre ører eller med hørselstap og / eller med hakk i øyelokkene som kan forårsake unormalt syn.

Kniest dysplasi

Kniest dysplasi forårsaker kortvokste eller dverger og alvorlige problemer med leddene som ofte fører til smertefull leddgikt. Sykdommen forårsaker ofte en leppe-og ganespalte. Visjon og hørselstap er også vanlig. Antallet tilfeller av Kniest dysplasi er ukjent som sykdommen er svært sjelden, ifølge US National Library of Medicine.

Hva skjer hvis du har tre av kromosom 21?

Hva skjer hvis du har tre av kromosom 21?


Trisomy 21 eller Downs syndrom er en av de mest kjente genetiske sykdommer. Denne tilstanden gir fra hva genetikere kaller kromosom nondisjunksjon, når to kromosomer ikke klarer å skille under prosessen som gjør sperm og eggceller. Selv om Down syndrom fører en rekke helse-og utviklingsproblemer, gitt god medisinsk behandling er det ingen grunn til at mennesker med Down syndrom ikke kan nyte en lang, oppfylle liv.

Meiose

Menneske gonadene produsere sædceller og eggceller gjennom en prosess med celledeling kalles meiose. Meiose har to separate faser, meiose I og meiose II. Vanligvis sperm og eggceller har ett eksemplar av alle 23 kromosomer; hvis kromosom nondisjunksjon oppstår under enten fase, men det skaper en sædcelle eller eggcelle som har to kopier av en gitt kromosom i stedet for én. Når egget er befruktet (eller når dette sædcelle befrukter et egg), det vil skape en zygote som har tre kopier av et kromosom og to kopier av alle de andre. Hvis dette skjer med kromosom 21, er tilstanden kalles Down syndrom.

Effekter

Hvis barnet ditt har Downs syndrom, vil hun vanligvis har flatet ansiktstrekk og et lite hode på en kort hals. Øynene vil skrå oppover og ørene vil bli uvanlig formet. Mens barn med Down syndrom er ofte ikke forskjellig i størrelse fra andre babyer, de vokser sakte og barn med tilstanden er generelt kortere enn andre barn på samme alder. Personer med Down syndrom vanligvis viser mental retardasjon i mild til moderat utvalg; nøyaktig grad av psykisk utviklingshemning varierer mellom individer.

Medisinske tilstander

Hvis du har Down syndrom, kan du ha økt risiko for ulike medisinske tilstander. Hjertefeil, leukemi, og skjoldbrusk problemer er noen av de helsemessige problemene mer vanlig blant pasienter med Downs syndrom enn den generelle befolkningen. Med riktig medisinsk behandling, men folk som har Down syndrom kan ofte leve i deres 50s og 60s eller utover. Heller ikke Down syndrom utelukker en aktiv og givende liv. Personer med Downs syndrom kan lese og skrive, delta på vanlige skoler, holder arbeidsplasser, bidra til sine lokalsamfunn og viser en variert utvalg av talenter og interesser akkurat som alle andre.

Aneuploidi

Downs syndrom er et eksempel på en klasse av genetiske forstyrrelser som kalles aneuploidi, som alle involverer en avvikende antall av en av de 23 kromosomer. For grunner ennå ikke fullt ut forstått, er aneuploidi uvanlig vanlig hos mennesker. Ifølge "Genetics," Undersøkelser viser rundt 30 prosent av forestillinger abortere - ofte så tidlig på mor er uvitende om hennes graviditet. 50 prosent av spontant aborterte fostre vise kromosomfeil, og aneuploidi er langt den vanligste av disse. Denne høye forekomsten er påfallende når man tenker på at i mus, de andre pattedyr, kun 2 prosent av alle befruktede egg utviser aneuploidi. Aneuploidi hos mennesker er vanligvis dødelig; av alle fostre med kromosomfeil, vil bare 2 prosent overlever fødselen. Down syndrom er en av flere bemerkelsesverdige unntak.

Forekomst

Rundt 400.000 mennesker i USA leve med Down syndrom, og tilstanden forekommer i ca 1 i 700 fødsler. Forekomsten øker med alderen til mor, økende til 1 i 100 for kvinner i en alder av 40. Mens Down syndrom er vanligvis spontan, i noen tilfeller det har en tendens til å kjøre i familier; Denne tilstanden kalles familiær Down syndrom. Det skyldes en type genetisk forandring kalles en Robertsonske translokasjon, hvor den korte armen av kromosom 14 er blitt byttet til den lange arm av kromosom 21. Denne tilstanden bare står for 4 prosent av alle tilfeller.

Problemer knyttet til alkoholisme

Alkoholisme regnes som en kronisk sykdom, preget av en craving for alkoholholdige drikkevarer, tap av evnen til å kontrollere ens fysiske og følelsesmessige tilstander, trekke symptomer som skjelvinger og kvalme og en høy toleranse for store mengder alkohol. Noen problemstillinger knyttet til alkoholisme er store helseproblemer, redusert familieforhold, problemer med å fungere i dagligdagse situasjoner, misdannelser hos spedbarn og en høyere risiko for å dø av selvmord eller kjøring ulykker.

Helseproblemer

Folk som drikker er i risiko for leversykdommer, som for eksempel inflammasjon og levercirrhose, samt forskjellige typer kreft, inkludert leveren, spiserøret, strupen, kolorektal-og brystkreft. De er også i faresonen for gastrointestinale problemer, for eksempel betennelse i slimhinnen i magen, hjertesvikt, hjerneslag, bentap og nevrologiske sykdommer.

Familieforhold

Fordi alkoholisme kan føre folk til å føle seg uinteressert i aktiviteter de en gang likte, å føle ekstreme følelser som sinne og å bruke penger på alkohol for å tilfredsstille deres krav, mange mennesker med alkoholproblemer har en vanskelig tid forholde oss til og kommunisere med sine venner og familier . Dette problemet kan føre til større problemer i familier som har noen som er alkoholiker, herunder økonomisk motgang, vold og skilsmisse.

Dagligdagse situasjoner

Personer med alkoholproblemer har ofte en vanskelig tid fungerer på jobb eller skole fordi alkohol og andre rusmidler de bruker kan føre dem til å ha bakrus, cravings, bevisstløshet der de glemmer forpliktelser og en generell disinterest i dagligdagse aktiviteter. På grunn av dette, alkoholikere ofte gi dårlige resultater på skolen og arbeid.

Fødselsskader

Gravide kvinner som drikker alkohol overdrevet sette sine babyer i fare for fosterskader som føtalt alkoholsyndrom, noe som kan føre til fysiske og psykiske funksjonshemninger. Deres babyer kan også være i fare for å ha forstyrrelser i sentralnervesystemet; uregelmessige ansiktstrekk, som for eksempel et lite hode eller korte øyelokk og lærevansker, for eksempel problemer med å lytte, kommunisere og være oppmerksom.

Selvmord og død

Alkoholisme kan føre folk til å engasjere seg i destruktive atferd, for eksempel fyllekjøring, som kan føre til døden. Folk som drikker er også på et høyere risiko for selvmord fordi alkohol kan føre dem til å føle seg deprimert og å engasjere seg i farlige handlinger, som begge kan føre til selvmord.

Hvordan virker Cerebral Parese påvirke kroppen?

Selv ikke en enkelt tilstand i seg selv, er cerebral parese en gruppe av problemer som påvirker en persons kropp bevegelser og holdning. Cerebral parese er ansvarlig for en høy andel av varige funksjonshemninger hos barn. Forstyrrelsen er relatert til hjerneskade, vanskeligheter med hjerne vekst eller muligens en kombinasjon av disse to årsaker.

Årsaker

Cerebral parese kan utvikle seg før fødselen eller på opp til når et barn er mellom to eller tre år. Mens den eksakte årsaken til cerebral parese ikke alltid kan fant frem, noen mulige gjerningsmennene inkluderer prematur fødsel, mangel på riktig in utero ernæring, en alvorlig hodeskade eller infeksjon som kan skade hjernen eller en genetisk tilstand som påvirker hjerne vekst og dannelse.

Movement

De vanligste, og mest merkbare, symptomer på cerebral parese er at de som lider av det har problemer med å kontrollere sine fysiske bevegelser. Hos dem som har mild cerebral parese, kan dette manifestere seg som en krykke eller annen gangvansker. Andre kan ha liten eller ingen kontroll over sine armer eller ben, noe som gjør ambulerende bevegelse nesten umulig.

Beslag

Fysiske beslag er vanligvis forbundet bare med dem som lider av alvorlig cerebral parese. De alvorlige former av denne betingelse ofte føre til personer som utvikler andre forstyrrelser på grunn av skader på hjernen. I tillegg til beslag, de med alvorlig cerebral parese kan også bli mentalt utfordret.

Posture

Holdningsproblemer er mest merkbar i babyer født med cerebral parese. Noen babyer kan ha liten kontroll over sin holdning og føler beinfri eller floppy. Alternativt kan disse babyene være altfor stiv og rigid. Ofte andre fysiske forhold ledsage barn født med cerebral parese, for eksempel en uregelmessig-formet ryggrad, lite hode eller en liten kjeve.

Behandling

Fra august 2009 er det ingen kur for cerebral parese. Det finnes en rekke behandlinger selv om, og dette kan gjøre det mulig for dem som lider av tilstanden til å lede mer aktive liv. Fysioterapi er svært viktig, som er medisiner, og om nødvendig spesialutstyr (for eksempel ben bukseseler eller turgåere) for dem som lider av cerebral parese.

Mental Handicaps hos barn

USAs spesialundervisning lov definerer mental retardasjon som vesentlig utfører under normal intellektuell fungering og eksistere sammen med andre underskudd i adaptiv atferd som kan ha oppstått under barnets utviklingsprosess og vil påvirke hans læring på skolen. Ifølge Merck, har legene bestemt at begrepet "mental retardasjon" gjennomført en slik skadelig stigma som de først omtalt det som en mental handikap før du setter det med utviklingshemming. Ifølge National Formidling senter for barn med nedsatt funksjonsevne, mer enn 600.000 barn sliter med utviklingshemming.

Årsaker

De fleste tilfeller av utviklingshemning oppstå under eller rett etter svangerskapet. Noen tilfeller er utløst av unormale genet kromosomer, slik som Downs syndrom, eller Tay-Sachs sykdom, hvor utviklingshemming ofte eksisterer. Dårlig svangerskapsomsorg kan også føre til utviklingshemming, som i hvis mor drikker for mye og utvikler føtalt alkoholsyndrom (FAS), eller hvis hun utvikler svangerskapsforgiftning under sitt andre eller tredje trimester. Imidlertid kan barn også utvikle sykdommen fra ikke mottar tilstrekkelig oksygen ved fødselen eller i løpet av barndommen underernæring, infeksjoner som meslinger eller hjernehinnebetennelse eller en alvorlig hodeskade.

Symptomer

Noen foreldre kan merke synlige tegn i sine barn som spedbarn, for eksempel en uvanlig stor eller lite hode, eller misdannelser på sine hender. Imidlertid vil de fleste skiltene ikke være så tydelig frem barn er førskole-alderen. Berørte barn kan snakke veldig sakte og bare i noen få ord setninger. De har vanskeligheter med å være selvstendig og kle seg. Barn kan bli frustrert lett og kaste raserianfall, noen ganger treffer andre barn i sine utbrudd. Siden foreldre og lærere ikke ser for mye om språk og kognitiv utvikling til førskolen, er dette ofte når diagnosen først begynner.

Diagnose

Et team av eksperter, som består av en pediatrisk nevrolog, psykolog, tale patolog og terapeuter, vil evaluere barnet ved å teste intellektuell fungering og bestemme årsaken til sykdommen. Mens årsaken kan være irreversible, kan det hjelpe kartlegge behandlingsplan og finne ut om barnet har flere lidelser. Noen barn sliter med fysiske lidelser som cerebral parese eller språkvansker som dysleksi. Leger vil fullføre en tredelt evaluering, som består av foreldreintervjuer, barne observasjoner og tester, for eksempel Wechsler Intelligence Scale for Children-IV, som tester intellektuelle resonnement, og de Vineland Adaptive Behavior Scales, som sjekker for bo-, språk og motoriske evner. Legene må kombinere og studere data til å gi dem en diagnose.

Nivåer

For mild utviklingshemming med en IQ på 52-69, kan barn under 6 år å utvikle språklige og sosiale ferdigheter med bare litt forsinket motorisk utvikling, mens eldre barn og tenåringer vil lære opp til ca en 6. klasse pensum ved slutten av tenårene. For de som lider av moderat utviklingshemning med en IQ på 36 til 51, vil små barn lærer å snakke og gå, men vil ha nytte av hjelp, mens eldre barn og tenåringer vil trolig gjøre det gjennom en elementær pensum og utvikle noen passende sosiale ferdigheter. Med alvorlig utviklingshemning - en IQ på 20 til 35 - små barn sliter med dårlig koordinasjon, og kan bare si noen få ord, mens eldre barn og tenåringer kan lære daglige vaner hvis det gjentas ofte. Med dyp utviklingshemming, en IQ på 19 eller mindre, alle grupper har svært lite kommunikasjon eller motoriske ferdigheter.

Behandling

Et team vil bidra til å bestemme den beste løpet av handlingen. Barn trenger beste bor hjemme hos sine foreldre, men det kan være nyttig å ha en omsorgsperson hvis barnets utviklingshemning er alvorlig. The National Formidling Center for Children with Disabilities antyder utdanning selv om sykdommen og bli med i en støttegruppe for å snakke med andre foreldre. Avtal å sette barnet i en spesiell utdanning klasserom, hvor han kan få ekstra hjelp han trenger, og spørre læreren å forklare ting sakte og bryte trinn ned for å hjelpe ham å forstå.