Digidexo.com

Hvordan hallusinere enkelt

Lære å hallusinere lett kan ikke bare ytterligere øke kvaliteten på din livsstil, men kan hjelpe deg i å oppnå de målene du setter for deg selv også. Det sies at en av de første skritt til å få en drømmejobb, finne kjærligheten eller få mer tillit i ethvert område av livet ditt er å forestille deg selv allerede leve ut drømmen. Dette vil ikke bare gjøre det mer av en reell aspirasjon for deg, det kan også gi deg en ekstra dose av stimulering for å kaste deg selv til å gjøre det til en realitet.

Bruksanvisning

Finn et privat sted. Når først lære å hallusinere lett, vil det være lettere å gjøre det helt alene. Uansett hvor du føler deg mest i fred, enten på soverommet eller ute i naturen et sted, bare prøve å sørge for at du ikke vil bli avbrutt.

Ta plass. Uansett hvilken innstilling du velger, sørg for å ta med noe behagelig å sitte på. Hvis du er i det minste litt ubehagelig, tankene dine vil ikke være i stand til fullt ut å la gå inn hallusinerer.

Slå på litt musikk som best formidler stemningen du prøver å oppnå. Kjærlighetssanger som minner deg om at visse noen er stor hvis du prøver å forestille deg selv med dem. Et annet triks for å lære hvordan å hallusinere lett er å lytte til en god stimulerende rock sang hvis du prøver å lande den aggressive høyeffekts jobben du alltid har drømt om. Uansett din situasjon, finne sanger som etterligner dine følelser.

lys noen stearinlys. Nok en gang, finne en duft som bringer det du ønsker inn i hodet ditt det øyeblikket du lukte det.

Spre andre ting rundt som vil stimulere dine tanker å bo på emnet du drømmer om. Dette kan bety enda dressing som du ville gjort i din nye karriere eller et håndskrevet notat fra noen spesielle. Alt som har tankene rettet til en solid formål vil hjelpe deg når du lærer hvordan du skal hallusinere enkelt.

Tømme tankene på noe, men hallusinasjon som du vil ha. Tenk deg hver lille detalj til din fantasi. Tenk på hvor du ønsker å være, lukten, lydene rundt deg - hver liten del av hva du kan forvente når din drøm blir virkelighet.

Gjenta alle trinnene før du kan godt gå inn i din hallusinasjon uten å måtte tenke så hardt. Etter hvert som du blir mer i stand til å snu tankene dine på det du ønsker, jo mindre ting du vil trenge rundt deg for å utløse dine fantasier. Til slutt, vil du ikke trenger musikk eller stearinlys eller andre sentralstimulerende midler. Du vil være i stand til å gå inn og ut av hva du ønsker å bilde, uansett hva som skjer rundt deg. Jo mer du øver, jo lettere vil du synes det å være å lære å hallusinere lett i enhver setting.