Digidexo.com

nerveskader i ansiktet

Symptomer, årsaker og behandlinger for Nummenhet i ansiktet

Symptomer, årsaker og behandlinger for Nummenhet i ansiktet


Facial nummenhet er tapet av frivillige muskelbevegelse i ansiktet. Opplevelsen av ansikts nummenhet kan være svært skremmende, som en person kanskje ikke vet hvorfor han har mistet følelse eller kontroll i ansiktet. Hvis du mistenker et slag eller annen alvorlig problem, ringe 911 umiddelbart.

Symptomer

Symptomer på ansikts nummenhet inkluderer manglende følelse, lammelser eller prikking i ansikt og lepper. Ansikts nummenhet kan oppstå på den ene eller begge sider av ansiktet. Noen ganger er ansikts nummenhet ledsaget av hevelse, rødhet eller en brennende følelse.

Årsak: Skade

Ansikts nummenhet kan være forårsaket av nerveskade. Skader i ansikt, nakke eller ryggraden kan forårsake nummenhet, prikking eller lammelse av ansiktsmusklene hvis skaden svekker en nerve som strekker seg til ansikt. Skaden kan være alvorlig, men det trenger ikke være. Selv små skader, som for eksempel muskel belastning fra tunge løft eller små slag, kan føre til en svulmende disk som fører til ansikts nummenhet.

Årsak: Stroke

Hjerneskade fra hjerneslag kan også forårsake ansikts nummenhet. Når et slag utvikler, oksygen og blod ikke klarer å nå hjernen, forårsaker nerveskader som påvirker følelse i ansiktet og andre steder i kroppen. Ansikts nummenhet ene siden, spesielt hvis ledsaget av lammelse av armen eller beinet på samme side av kroppen, kan være en av de første indikatorene på at en person har lidd av et slag.

Årsak: medisinsk tilstand eller narkotika

Medisinske tilstander som diabetisk nevropati, hjernesvulst, sarkoidose, Lyme sykdom, infeksjon, multippel sklerose og Bells parese kan forårsake ansikts nummenhet. De kan også forårsake nummenhet i andre deler av kroppen. Migrenepasienter har også rapportert ansikts nummenhet som en av sine symptomer under klimaks av hodepine. Visse medikamenter også forårsake ansikts nummenhet hvis de forstyrre signalstoffer.

Behandling

Behandlingen avhenger av diagnostisert årsaken ansikts nummenhet. Ofte er ansikts nummenhet et symptom på en mer alvorlig problem eller sykdom som krever forsiktighet. Derfor, ansikts nummenhet i seg selv er ikke alltid seg selv direkte behandlet. Hvis ansikts nummenhet er fast bestemt på å være årsaken til et traume eller slag, og legen din vil gjennomføre nevrologiske eksamener, for eksempel en MR, CT eller elektromyografi, for å fastslå omfanget av nerveskader. Nerveskade i ansiktet kan behandles med fysiske, tale eller yrkesmessig terapi eller en kombinasjon av de ovennevnte. En plastisk kirurg kan også bidra til å rekonstruere ansiktet og reparere ansikts funksjon.

Tinnitus Effects

Tinnitus, en ringing eller summende i ørene, er ikke en sykdom, men kan være et symptom på en underliggende problem. Det kan være en kortvarig, sporadisk irriterende, eller det kan føre til alvorlig nød og vare lenge.

Årsaker

Skader fra høye lyder eller musikk kan forårsake tinnitus. Andre vanlige årsaker er skade på trommehinnen; aldersrelatert hørselstap; ørevoks buildup; herding av bein i det indre øret; aterosklerose eller åreforkalkning og nerveskader i ansiktet eller hodet.

Testing

Årsaken til tinnitus kan bestemmes gjennom en fysisk undersøkelse av en lege; hun vil sjekke for å se om det er ørevoks buildup eller en punktert trommehinne. Hørselstester benyttes også for å finne kilden til tinnitus.

Behandling

Behandling varierer fra fjerne ørevoks på medisiner for alvorlig tinnitus. Hvit støy maskiner og høreapparater kan maskere effekten av tinnitus.

Livsstil

Livsstilsendringer kan lindre effektene av tinnitus. Unngå alkohol, høye lyder, stress og nikotin. Spill av bakgrunnsstøy, slik som en løpe vifte eller myk musikk.

Forebygging / løsning

Alltid bruke hørselsvern når du blir utsatt for høye lyder, for eksempel konserter eller target practice, og opprettholde gode kolesterolet å unngå åreforkalkning.

Medisiner som kan forårsake nerveskade

Nervene er avgjørende for å holde kroppen vår i live og flytting. Når det er skade på nervene, kommunikasjon mellom det perifere nervesystemet og musklene brytes ned, forårsaker sløse av både nerver og de omkringliggende musklene. I tillegg kan nerveskader føre til endrede følelse, svakhet i musklene, og kan føre til dysfunksjon i de organer, med effekter som forstoppelse eller svimmelhet. Imidlertid kan ulike medisiner føre til nerveskader som ikke kan reverseres.

Kjemoterapi

Kjemoterapi, en behandling som vanligvis anvendes for flere kreftformer, kan resultere i nerveskader. Nerveskade fra kjemoterapi avhenger av mengden og typer av medikamenter som blir brukt i kjemoterapi behandling. Derfor vil ikke alle kreftpasienter som gjennomgår kjemoterapi være i faresonen for fører nerveskader. Symptomer inkluderer nummenhet og smerter i tuppen av tærne og fingrene.

Botox

Botox, som består av en liten mengde av botulinumtoksin er et kosmetisk medikament for å redusere rynker, oftest i ansiktet. Botox og konkurrenten Dysport, kan forårsake store nerveskader når injiseres intrafascicularly. Risikoen for nerveskader fra Botox eksisterer med hver administrasjon; Imidlertid er risikoen høyere hvis konsentrasjonen er høyere, eller hvis den ikke Botox injiseres på riktig måte.

Paclitaxel

Paclitaxel, også kjent som Taxol og Onxol er et anti-neoplastisk som brukes til å behandle spesifikke kreft, slik som ovariekreft, brystkreft, livmorkreft, blærekreft, livmorkreft, spiserørskreft, hode- og halskreft, magekreft, prostatakreft kreft, testikkelkreft og noen typer av lungekreft. Paclitaxel forstyrrer veksten av kreftceller, men det kan også resultere i nerveskader.

Saquinavir Mesylate

Saquinavir mesylate, også markedsført under navnene Fortovase og Invirase, er et medikament som brukes for behandling av hiv og forebygging av spredningen av HIV. Saquinavir mesylate faller inn under gruppen av medisiner kjent som proteasehemmere, som den blokkerer protein som HIV trenger for å gjenskape. Bivirkninger som indikerer nerveskade omfatter nummenhet, smerter og prikking i hender og føtter. Generalisert muskelsvakhet kan også vises over tid.

Note

Noen av disse medikamentene har alternativer som ikke bærer risikoen for nerveskader; hvis mulig, bytte til disse andre medisiner. For Botox, bruke med forsiktighet, som botulinumtoksin-baserte medisiner bære en høy risiko.

Hode nerveskade Symptomer

Leder nerveskader påvirker mye mer enn hodet. Mengden av verdifall på nerver i hjernen er avhengig av alder, årsak og virkning av skader, slik som om traumer var involvert, skader på kroppen på grunn av nerveskader i hodet og evnen til personen som skal rehabiliteres hvis han har problemer og smerter med bevegelse i områder av kroppen. Det er noen vanlige symptomer på hodenerveskader som har vært omtalt og studert.

Optisk Nerve Damage

Den optiske nerven er ofte involvert i hodet nerveskader. Skade på de optiske nervene skaper problemer med syn, konsentrasjon, hukommelsestap, tap av følelse i kroppen, tåkesyn, problemer med rutinemessige og hverdagsaktiviteter, klossethet, fysisk koordinering, å skille mellom farger, knytte objekter med deres bruk, kontrollere kroppen din bevegelser, svimmelhet, frysninger, og følelsen av "pins og nåler" på huden.

Oculomotor Nerve Parese

Oculomotor Nerve Parese følger vanligvis optiske nerveskader. På dette punktet, er pasienten i stand til å kontrollere sine øyebevegelser. Øyet er vanligvis holdt i en nedadgående posisjon. Hengende av øyelokk --- selv til det punktet at øyet synes lukket --- og øye dilatasjon er felles med denne parese. Eleven har også problemer med å endre i å utvide og redusere i størrelse når fram med tung lys eller totalt mørke.

Lukket eller åpen Injury

Lukkede hodeskader oppstår når hodet blir møtt av en møtende slag eller kraft, forårsaker hjernen til å kollidere mot hodeskallen. Skaden gjort til hjernen og nerver vanligvis presenterer seg umiddelbart. Lukkede hodeskader resulterer i nerveskader i hjernen og presenterer problemer som synstap eller verdifall, utvidede pupiller, tap av bevissthet, luftveisproblemer, svimmelhet, hodepine, kvalme og oppkast, tale og språkvansker, emosjonelle og atferdsproblemer, og cerebrospinal væske som lekker fra nese eller ører. På den annen side, åpne hjerneskader er navet, hvilket betyr at de er spesifikke for et område av hjernen og nerver slo seg ned der. De oppstår når noe penetrerer forbi skallen og inn i hjernen. Mulige årsaker til nerve og hjerneskade kan være en høy hastighet skade som et skudd eller en lav-hastighet skader av noe som en kniv eller andre våpen. Kraniebrudd fører ofte å åpne hjerneskader fordi når ferdighets frakturer, en bit av det kan sette seg fast i et bestemt område av hjernen.

Hjernenerve Injury

Hjernenerver løpe fra bunnen av hjernen til forskjellige deler av hjernen og kan bli forstyrret hvis en hjerneskade oppstår. Symptomer på hjernenerve skade omfatte nedsatt følelse av lukt, syn, bevegelse av øynene og øyelokkene, parasympatiske kontroll over elev størrelse, bevegelse av øynene, følelse av berøring i ansiktet, bevegelse av muskler for å tygge, bevegelse av muskler av ansiktsuttrykk, følelse av smak i fremre to tredjedeler av tungen, følelse av hørsel og balanse. Andre svekkelser er bevegelse av musklene i halsen, kontroll av spyttkjertler, følelse av smak i en bakre tredjedel av tungen, deteksjon av forandringer i blodtrykk i aorta, parasympatiske kontroll av hjertet, lunger, og abdominale organer, bevegelse av musklene i halsen og nakken, og bevegelsen av tungen.

Konklusjon

Hjernenerveskader er en av de mest alvorlige og farlige medisinske problemer. Rehabilitering er mulig i noen tilfeller, men ikke alle. Hvis traumet er for invasiv, vil hjernen nerveskade trolig være livslang.

Nerveskade stadier og symptomer

Nerveskader, også kalt neuropati, kan påvirke de perifere nerver eller autonome nerver, og kan påvirke en enkelt nerve eller flere nerver på en gang. Symptomene på nerveskade avhenge av årsaken, alvorligheten og varigheten av skaden. Tidlig nerveskader har mildere symptomer, mens avansert nerveskader kan føre til alvorlige helseeffekter.

Typer

Perifer neuropati er nerve skade på hender, armer, føtter og ben, samt huden; autonom nerveskader påvirker indre organer som blære, tarm, hjerte og lunger.

Funksjoner

Diabetisk nevropati er nerveskader forårsaket av høye nivåer av blod sukker som kan være komplisert av andre faktorer som røyking, alkoholbruk, immunsystem lidelser og genetikk.

Perifer neuropati Symptomer

Symptomer på perifer neuropati omfatter nummenhet, prikking eller brenn av tær, føtter og fingre; ekstrem følsomhet for berøring eller trykk på huden; tap av balanse og muskelsvakhet.

Perifer neuropati Stages

Tidlig perifer neuropati kan forårsake smerte og ubehag; avanserte stadier kan føre til alvorlige komplikasjoner som infeksjoner, spesielt i føttene.

Autonom nevropati Symptomer

Symptomer på autonom nevropati inkluderer inkontinens av blære og tarmer, forstoppelse, blodtrykk og hjertefrekvens problemer, kvalme, oppkast og seksuell dysfunksjon.

Autonom nevropati Stages

Ifølge Mayo Clinic, er autonom nevropati vanligvis et resultat av langsiktig nerveskader som først kan forårsake problemer og på senere stadier kan forårsake betydelig organskade (se Ressurser).

Focal nevropati

Focal nevropati er skade på en enkelt nerve, vanligvis i øyet, ansiktet eller til fots, og symptomene er delvis ansikts lammelse, synsproblemer og sterke smerter.

Giftstoff som kan gi nerveskade

Giftstoff som kan gi nerveskade


Gift --- både biologiske og syntetiske --- kan indusere ulike former for nerveskader, som fører til kroniske lidelser eller død.

Organofosfater

Først fremstilt i begynnelsen av 1800-tallet, organofosfat forbindelser har innenlands og industriell bruk, og spille en rolle enda mer uhyggelig: som nervegifter under krigen. Ifølge eMedicine, kan giften --- brukt av Tyskland under første verdenskrig og senere i Irak --- fortsatt være en terrorisme verktøy.

Mercury

Høye doser av kvikksølv kan føre til kvikksølvforgiftning --- hvis det reiser opp nerve, kan det drepe nervecelle innenfra, rende cellen giftig.

Lead

Ifølge National Institutes of Health, kan lave doser av bly forårsake skader i nervesystemet. Høye doser kan forårsake nerve lidelser som polynevropati, funksjonsfeil på flere perifere nerver, noe som resulterer i sensorisk svekkelse, svakhet og brennende smerte.

Botulinumtoksin

Botulinum toxin --- viden kjent som Botox --- kosmetisk strammer huden og behandler rynker. Ifølge University of Washingtons Neuroscience for Kids nettsted, Botox blokkerer utgivelsen av acetylkolin, en nevrotransmitter, forårsaker midlertidig muskellammelse på injeksjonsstedet.

Batrachotoxin

Batrachotoxin ble først oppdaget i huden av giften dart frosk, melder Holly Grimes of Western Oregon University. Den dødelige giften hemmer nervecellenes evne til elektronisk kommunisere med muskelceller, forårsaker full body lammelser og til slutt død.

Nerveskader og Muscle Ligament Forringelse Sykdommer

Nerveskader og Muscle Ligament Forringelse Sykdommer


Sykdommer som involverer nerveskader og muskel og ligament forverring inkluderer motor neuron sykdommer (MNDS) og perifere nevropatier. Disse sykdommer er generelt progressiv, dvs. de vanligvis forverres over tid.

Motoriske nervecellen sykdommer er de som ødelegger motoriske nerveceller, nervecellene som styrer musklene, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds). Nervesignalene ikke gjennomføre riktig og musklene begynner å svinne hen. Den muskel forverring fører til forkorting og stivhet av sener og leddbånd.

MNDS kan være arvelig lidelser eller ervervet, sier ninds. Det antas at miljøgifter og virus kan spille en rolle i utviklingen av MNDS.

Perifere nerver er de som overfører informasjon til og fra hjernen og ryggmargen til resten av kroppen. Perifere nevropatier forvrenge og forstyrre disse sendingene som oppstår nerveskader. Den nerveskader også resulterer i forringelse av muskler og sener, så vel som kronisk smerte, nummenhet og tap av funksjon.

Det er mange forskjellige årsaker til perifere nevropatier, og mer enn 100 typer har blitt identifisert.

MND: Amyotrofisk lateral sklerose (ALS)

Amyotrofisk lateral sklerose (ALS), også kjent som Lou Gehrigs sykdom, er en dødelig tilstand. Mange leger også referere til ALS som motor neuron sykdom. I ALS, progressiv nerveskader og muskel forverring kommer til å påvirke livsviktige funksjoner som pust, tygge og svelge.

MNDS: Progressive bulbar Parese og Pseudobulbar Parese

Progressive bulbar parese, eller progressiv bulbar atrofi, refererer til en tilstand som påvirker den oppsvulmede delen av hjernestammen. Hjernestammen kontrollerer livsviktige funksjoner som pusting og svelging, men denne sykdommen også påvirker beina.

Pseudobulbar parese påvirker evnen til å tygge, snakke og svelge. Det påvirker også de ansiktsmusklene.

MNDS: Primær lateral sklerose (PLS) og Progressive muskelatrofi

Primær lateral sklerose (PLS) innebærer degenerasjon av nervene som kontrollerer frivillig bevegelse. Det rammer vanligvis først bena og utvikler seg til manglende kontroll og forringelse av musklene i bagasjerommet, armer og deretter hjernestammen.

Progressiv muskelatrofi er en MND som forårsaker muskelsvinn i hendene og deretter underkroppen.

MNDS: spinal muskelatrofi (SMA) og postpoliosyndrom (PPS)

Spinal muskelatrofi refererer til en klynge av tilstander som involverer nerveskader i ryggmargen og muskelsvinn det meste i ben og armer, men kan påvirke de som er involvert i å puste, svelge og snakke. Werdnig-Hoffman sykdom, SMA type II, Kugelberg-Welander sykdom, Fazio-Londe sykdom, Kennedy sykdom og medfødt SMA med arthrogryposis er alle former for SMA.

Post-poliosyndrom (PPS) påvirker polioskadde mange år etter restitusjon. Sykdom, skade, aldring eller vektøkning antas å utløse nerveskader, ifølge ninds. Dette nerveskader fører til progressiv muskel og ligament forverring.

Perifere nevropatier grunn av skade og sykdom

Fysiske skader kan ofte forårsake betydelig nerveskader som fører til muskel og ligament forverring.

Systemiske sykdommer er sykdommer som påvirker hele kroppen. Disse ofte resultere i nerveskader og muskelsvinn. Alkoholisme, blod og karsykdommer, kreft, kronisk betennelse, diabetes, hormonelle ubalanser, nyresykdommer, belastnings-, giftstoffer og vitaminmangel er alle eksempler på disse ervervet perifere nevropatier.

Perifere nevropatier grunn av infeksjoner eller autoimmune tilstander

Mange bakterier og virus kan angripe nerve vev, sier ninds. Diptheria, Epstein-Barr, herpes simplex, herpes varicella-zoster, hiv og Lyme sykdom kan alle føre til nerveskader og muskel og ligament forverring.

Noen bakterier og virus utløse autoimmune tilstander som resulterer i nerveskader.

Gulillan-Barre syndrom og kronisk inflammatorisk demyeliniserende polynevropati (CIDP) er eksempler på inflammatoriske tilstander som kan skade nerver.

Arvet perifere nevropatier

Noen perifere nevropatier er forårsaket av genetiske mutasjoner eller spesifikke gener som er gått ned. Den vanligste er en gruppe av arvelige perifere nevropatier kjent som Charcot-Marie-Tooth sykdom.

Symptomer på nerveskader i tommelen

Siden nerveskade i tommelen kan påvirke mennesker i ganske forskjellige måter, vil graden av symptomene og nerver som er skadet variere sterkt, selv om skaden er isolert til et ganske lite område av kroppen. Likevel er de fleste mennesker deler noen av de samme indikatorene som nerveskader har oppstått i tommelen, de fleste som er merkbar, spesielt fordi det er lett å sammenligne en sensasjon i en tommel med tommelen på den andre hånden.

Nummenhet og prikking

De fleste som lider av nerveskader i tommelen oppleve en viss nummenhet, prikking eller prikkende til denne siffer.

Smerte og ubehag

Selv om betydningen av skaden varierer fra person til person, vil du mest sannsynlig lider av noen grad av smerte eller ubehag i det berørte tommelen. Denne smerte kan være enten akutt eller kronisk natur, kan manifestere når tommelen er stasjonær eller beveges, og kan utgå inn i den kjøttfulle del av håndflaten.

Svakhet og følsomhet

Når du lider motor nerveskader, som rammer disse nervene ansvarlige for bevegelse, kan du oppleve mindre styrke og noe økt følsomhet i tommelen.

Rykninger og kramper

Motor nerveskader kan også føre til at musklene i tommelen til å begynne å nappe eller krampe. Dette kan komme og gå eller være en vedvarende tilstand.

Lammelse

I alvorlige tilfeller av motornerveskader, kan du møte lammelse av tommelen eller en redusert omfanget av bevegelse.

Symptomer på nerveskader i ryggen

Personer som lider av nerveskader i ryggen, på grunn av en klemt nerve, skiveprolaps eller annen traume, vil ofte begynne å lide symptomer på skaden umiddelbart, noe som indikerer for dem at det er et problem. Imidlertid, på grunn av den måten som kroppen reagerer ofte på smerte og skade, noen mennesker kan ikke begynne å lide av noen tegn på skade før mye senere. N```o rolle hvordan kroppen din reagerer på denne type skade, vil du mest sannsynlig oppleve en eller flere av kjennetegnene på denne tilstanden.

Pain

Mange mennesker som har lidd nerveskader i ryggen vil oppleve noen form for smerte. Det kan være skarpe og skyting eller kjedelig og bankende. Det kan også være isolert til baksiden eller skyte ned i benet.

Nummenhet

En annen ganske vanlig symptom på nerveskader er en nær-nummenhet eller prikkende følelse som kommer fra området av skade. Det kan også spre seg til andre områder av baksiden, og selv ned i benet.

Svakhet

Når noen har lidd nerveskade i ryggen, vil han vanligvis opplever en viss svakhet eller tap av styrke i det området av legemet.

Begrenset bevegelse

Skaden til en nerve i ryggen kan også begynne å begrense en persons bevegelser, noe som gjør det vanskeligere å bøye eller sitte uten smerter og ubehag.

Spasmer

Mange ganger, nerveskade innenfor området av ryggen kan fremkalle musklene spasme eller rykk.

Forstoppelse

På grunn av det området av nerveskader, mange mennesker vil begynne å lide av en tilsynelatende urelaterte symptom av forstoppelse. Dette er på grunn av sammentrekning av ryggmuskulaturen som et resultat av nerveskader, noe som fører til en person for å bli forstoppet.

Symptomer på nerveskader i hånden

Når du lider av nerveskader i hånden, vil du vanligvis har opplevd noen form for skade på enten de sensoriske nerver, som er de som dikterer følelse av berøring, eller de motoriske nervene som egge bevegelse. Siden nerveskader er isolert til hånden, vil du oppleve noen svært spesielle forhold, selv om de vil variere basert på den type nerve som er blitt skadet.

Nummenhet

En av de vanligste symptomene på nerveskader i hendene vil innebære en følelse av nummenhet, nemlig når de sensoriske nerver er involvert. Det kan også manifestere seg som en prikkende eller brennende følelse innenfor området av de berørte hånd.

Pain

Avhengig av alvorlighetsgraden av nerveskader, kan du også begynne å oppleve intermitterende eller vedvarende smerter i hånden. Dette kan være en generell smerte eller isolert til en enkelt finger eller håndleddet.

Svakhet

Hvis du opplever skader på en motor nerve i hånden, kan du begynne å lide av en viss grad av svakhet. Det kan variere fra mindre styrke i grepet til en svekket evne til å holde noe i hånden.

Rykninger

Det kan også begynne å legge merke til noen rykning eller kramper i en muskel av hånden på grunn av en av de motoriske nervene blir skadet.

Følsomhet

En annen ganske vanlig tegn på nerveskader, spesielt med skade på de sensoriske nerver, er en økt følsomhet for en hvilken som helst utvendig stimulus bringes i kontakt med hånden.

Lammelse

Noen mennesker som har lidd nerveskader i hånden har også opplevd lammelser i hånden.

Perifer nerveskade Symptomer

En perifer nerveskade, også kjent som perifer neuropati, er en tilstand der en viss grad av skade er påført til nervene i det perifere nervesystemet. Det påvirker ofte nerver involvert med følelse av kontakt, men de som er ansvarlig for kontroll eller funksjon av muskler og organer i kroppen er også utsatt for denne lidelsen. Hvis du skulle lide av en skade på en perifer nerve, er det vanligvis på grunn av en direkte traumer, men folk har også utviklet nevropati fra autoimmune lidelser, diabetes og nyresykdom. Selv misbruk av alkohol kan føre til nerveskader. Uansett årsak, kan nerveskader i denne perifere systemet be noen svært urovekkende symptomer.

Pain

Smerte er en av de mest vanlige symptomer på en perifer nerveskade. Denne smerten kan være ganske subtil, manifestert som mer av en prikkende ubehag, eller det kan være ganske markant, forårsaker en skarp, stikkende smerte. Vanligvis er det først følte innenfor enten fingre eller tær og deretter diffunderer opp i hender eller føtter, henholdsvis. Senere kan den fortsette å spre seg, flytte til enten armer eller ben.

Nummenhet

Det er også ganske vanlig for smerte å være ledsaget av en viss nummenhet. Ofte etter samme linje av progresjon, er dette nummenhet enten følte med hender eller føtter og deretter senere sprer seg til armer eller ben. Mesteparten av tiden, begynner dette symptomet ut subtilt og stadig forverres over tid. I noen situasjoner, er en følelse av "pins og nåler" forbundet med denne mangelen på følelse.

Følsomhet

Noen ganger, ikke en perifer nerveskade ikke forårsake smerte eller nummenhet i det hele tatt. I stedet, de berørte områder av huden blir stadig mer sensitiv. Dette kan be smerte eller ubehag fra den letteste berøring. Det kan også gjøre seg klær langs disse områdene av kroppen vanskelig, spesielt noe som er litt stramt.

Svakhet

Når skaden påvirker noen perifere nerver som kontrollerer muskler, kan du begynne å legge merke til en nedgang i styrke. Dette kan gjøre det vanskelig å flytte de områder av kroppen påvirkes av skaden, spørre en mangel på koordinering eller balanse. Noen ganger er skaden så alvorlig at det fører til lammelse.

Inkontinens og forstoppelse

Inkontinens kan også være et annet symptom på en perifer nerveskade, nemlig når det autonome nerve er påvirket av tilstanden. Og mye som andre symptom, er nivået av inkontinens avhengig av alvorligheten av skaden, forårsaker et tap av enten tarm eller blærekontroll til en viss grad. For andre kan det motsatte skje, spørre forstoppelse eller urinhesitasjon.

Svimmelhet

Når perifer nerveskade påvirker blodkar, kan det hindre måten de ekspandere og trekke seg sammen, noe som forårsaket en forandring i blodtrykket. Dette kan be noen svimmelhet eller følelsen av vertigo. I noen situasjoner kan det også føre til at du mister bevisstheten.

Alternativ omsorg for nerveskade

Neuropati, vanligvis kjent som nerveskade, kan være forårsaket av autoimmune sykdommer, diabetes eller traumer. Hver sak har en annen metode for alternativ behandling, fra å få mer mosjon og opprettholde et sunt kosthold for å akupunktur og hypnose, ifølge Mayo Clinic. Det er viktig å konsultere legen din før du prøver å behandle smerte med alternativ omsorg.

Perifer nevropati

Perifer neuropati er en vanlig form for nevropati som skaper en smertefull kriblende følelse i hender og føtter. Ifølge Mayo Clinic, er det forårsaket av skader, metabolisme ubalanser, infeksjoner og diabetes. Du kan lindre og forebygge smerter ved å trene regelmessig, noe som også bidrar til å kontrollere dine blodsukkernivå hvis du er diabetiker. Massere hender og føtter for å stimulere nervene, som kan øke blodsirkulasjonen. Ikke gå med trange sko eller sokker, som de kan forverres cut-off sirkulasjonen og forårsake sår, ifølge Mayo Clinic.

Diabetisk nevropati

Diabetisk nevropati kan utvikle hvis du allerede er diagnostisert med diabetes, og din høyt blodsukker har skadet nervefibre. Som du alder skaden kan øke, noe som fører til flere helseproblemer, slik som nummenhet og, i ekstreme tilfeller, hjertekomplikasjoner. Forsinke fremdriften av nevropati ved å opprettholde en sunn vekt og minst 30 minutters daglig trening, i kombinasjon med alternative behandlinger som akupunktur og hypnose. Akupunktur kan lindre kronisk smerte forårsaket av nevropati når den brukes gjennomgående, i henhold til de Mayo Clinic. Hypnose er også et alternativ for smertelindring, mens den prøver å endre hvordan du opplever smerte i stedet for å eliminere smerte. Denne type behandling bør gjøres av en profesjonell og krever flere økter for å være effektive, i henhold til "American Diabetes Association Complete Guide til Diabetes."

Autonom nevropati

Denne type nevropati er forårsaket av autoimmune sykdommer, alkoholisme, nerveskade og kroniske sykdommer, ifølge Mayo Clinic. Noen vanlige symptomer på autonom nevropati omfatter svimmelhet, urinering vansker, skjelvinger og økt hjertefrekvens. Fordi svimmelhet er et vanlig symptom på autonom nevropati, kan du redusere denne forekomsten ved å få opp sakte og strekke på bena for å bedre blodsirkulasjonen. Invester i en støttende pute som vil holde hodet hevet mens du sover for å redusere symptomer, ifølge "Handbook av det autonome nervesystemet i helse og sykdom."

Hva er årsakene til Femoral nerveskade?

Hva er årsakene til Femoral nerveskade?

Den femorale nerve ligger i benet og er ansvarlig for å levere følelse til forsiden av låret og leggen. Hvis dette nerve er skadet, kan det resultere i en smertefull tilstand som kalles femoral nerve dysfunksjon.

Identifikasjon

Når skade oppstår til bare én nerve gruppe det kalles mononevropati. I tilfelle av den femorale nerve, betyr mononevropati vanligvis at det er en lokal årsak til skade på femoral nerve. Det er andre systemiske lidelser som kan forårsake skade på nervene i hele kroppen.

Trauma

Trauma til benet kan føre til skade på femoral nerve. Dette kan omfatte idrettsskader, bilulykker eller en skade under operasjonen (for eksempel plassering av et kateter).

Nerve Compression

Langvarig press på nerver fra en sykdom relatert objekt (for eksempel en svulst), kan forårsake femoral nerveskader. Denne type av kontinuerlige trykk er ofte mer komplisert med redusert blodstrøm til det skadede området.

Kirurgi

Femoral nerveskader kan oppstå under operasjoner eller diagnostiske tester. Denne fare økes hvis kirurgen bruker lithotomy stilling under prosedyren. I denne posisjonen, er pasienten plassert på ryggen med lår og legger bøyd.

Sykdommer

Visse sykdommer som diabetes, svulster eller indre blødninger i mage og bekkenet kan føre femoral nerveskader. Lokaliserte infeksjoner kan også føre til skade på femoral nerve gruppen.

Er hevelse i ansiktet behandles med steroider?

Hevelse i ansiktet kan starte uten advarsel. En person kan virke helt frisk og våkne opp med et hovent ansikt på enten en eller begge sider. Svellingen kan være både frustrerende og forårsake ubehag. The American Osteopathic College of Dermatology slår fast at det er steroid behandlinger som kortison som kan hjelpe noen opplever hevelse i ansiktet.

Årsaker

Ansikts svelling kan skje som et resultat av en allergi eller sensitivitet overfor mat, kjemiske eller naturlige produkter slik som pollen, støv eller midd. Slik hevelse også resultater fra Kimura sykdom, en ikke-smertefull hevelse i halsen eller i ansiktet. The Johns Hopkins leddgikt senteret sier at denne tilstanden er mer utbredt i asiater og unge voksne.

Årsaker

Behandling for ansikts hevelse avhenger av årsaken og hvorvidt eller ikke svellingen fortsetter. Hvis allergier eller noen type følsomhet fører ansiktet til å svelle, fjerne kilden for irritasjons kan ofte løse problemet. Noen steroider kan også føre til hevelse i ansiktet. Når problemet er unødvendig, returnerer ansiktet til det normale.

Behandling

For mange er det hevelse i ansiktet og på halsen kritisk og krever øyeblikkelig legehjelp, spesielt når utsiden hevelse er ledsaget av halsen hevelse stengt, noe som gjør det vanskelig å puste. Oppsøk lege umiddelbart hvis dette er tilfelle.

I tilfeller av Kimura sykdom, en form for steroider som kalles kortikosteroider er ofte foreskrevet av lege for å redusere hevelse symptomer. Kortison kan også brukes til å redusere ømhet og hevelse assosiert med inflammasjon. I noen tilfeller kan kirurgi være et mulig botemiddel. Alltid konsultere legen din om råd og behandlingstilbud.

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner


Føler du noen ganger at huden i ansiktet ditt er for løs, eller du er ganske tynn og kan ikke bli kvitt det dobbel hake? Eller du bare ønsker å forbedre utseendet på ansiktet samlet? Jeg skal gi deg trening tips for å opprettholde en sunn ansikt og føler. Dette vil hjelpe deg til å føle ganske trygg i utseendet på ansiktet ditt. Jeg vil også gi deg tips om hva du skal sette på ansiktet og hvordan å vaske den. Du trenger ikke botox, og flertallet av disse tipsene krever svært lite penger, utenom kanskje å kjøpe et produkt eller to.

Hvordan forbedre utseendet på ansiktet ditt for Menn og Kvinner

•  Bli kvitt en dobbel hake. Det er frustrerende når du er ganske tynn, men du har en lubben ansikt. Hvis du er innhold i denne looken, hei, ikke noe galt med det. For ikke å si en tyngre ansikt er ikke attraktivt. Uansett, sitter i stolen. Deretter bøye hodet bakover, ser opp i taket. Med leppene lukket, begynne å lage en tygge bevegelse. Gjør dette 100 ganger hver dag. I løpet av noen uker bør du vite en liten forskjell. Jeg begynte å gjøre dette i et år, og nå har jeg merke til en annen i huden min og selv benbygning. Resultatene var fantastisk. Jeg er ikke lenger usikker over strukturen i ansiktet mitt.

Å gjøre huden din strammere og etablere mer av en kinnet bein. Med leppene lukket, sitter på en stol, suge i kinnene dine. Suge dem i 100 ganger, med leppene helt lukket. Gjør dette daglig.

Få huden din strammere rundt kjeven. Dette er en fin måte å få en fastere kjeve. Det er to ting du kan gjøre. En, prøv å ta tungen din, og hold den på slutten av nesen et par ganger. Andre, sitter på en stol, holde kjeft og prøve å senke haken. Gjør dette med leppene stramt. Dette er en fin måte å virkelig stramme huden din opp rundt kjeven og under kjeven.

Vask ansiktet med veldig kaldt vann. Vær modig her, men dette virker! Er det noen som husker den avdøde Paul Newman (RIP), som stadig ville vaske ansiktet i isvann? Vel, hadde Paul Newman som fabelaktig ansikt i så mange år for en grunn. Dette er anti-aldring, noe som vil hindre rynker. Dette var Paul Newman hemmelige, kaldt vann er svært bra for huden. Det vil stramme det opp også. Du kan være 40, og har ansiktet til en 30 år gammel!

Sett Virgin Coconut Oil i ansiktet ditt. Det er ingen sunnere eller bedre olje for huden din, enn Virgin Coconut Oil. Noen mennesker begynner å kalle meg kokos.

Drikk mye vann. Vann er veldig sunt for ansiktet og huden generelt. Det spyler ut giftstoffer og gir huden din en naturlig look.

•  Spis frukt. Ikke spis mye fet mat. Spis mer frukt og grønnsaker. Du trenger for å få de riktige vitaminer inn i systemet ditt. Unngå mye salt.

Nerveskader Øvelser

Selv arbeider med nerveskader kan gjøre treningen mer vanskelig, det er øvelser som kan forbedre din helse og redusere smerte følte fra nerveskader. Fordi mye av nerveskader har en tendens til å eksistere i ben og føtter, dette er to områder som du vil ønske å være spesielt oppmerksom på når du trener.

Feet

Hvis du har nerveskader som påvirker føttene, er det viktig å unngå øvelser som inkluderer repetitive bevegelser som legger mye press på føttene. For mye stress på føttene rammet av nerveskader kan føre til magesår. For å unngå øvelser som øker mengden stress på føttene, prøv svømming, roing eller sykling. Disse øvelsene vil tillate deg å være fysisk aktiv uten å sette føttene i fare for flere nerveskader.

Hjerte

Nerveskader som påvirker hjertet og blodårene kan begrense mengden av trening du er i stand til å gjøre, men det eliminerer ikke muligheten til å utøve helt. Trening som er for anstrengende kan øke sannsynligheten for et hjerteinfarkt, og kan føre til drastiske endringer i blodtrykket. Snakk med en lege før du trener. En lege som kjenner detaljene i din situasjon med nerveskader kan fortelle deg hvilke typer milde øvelser du kan gjøre. Disse øvelsene kan omfatte lys turgåing, basseng aerobic og golf.

Body Temperature

De som har nerveskader må kunne delta i øvelser som hjelper dem å holde kroppstemperaturen i sjakk. Hvis du har autonome nerveskader, er kroppens evne til å regulere sin egen temperatur redusert. På grunn av dette, hvis du kommer til å gjøre utendørs øvelser som jogging eller sykling, bør du finne ganger i løpet av dagen som ikke er for kald eller varm. Når du trener, slitasje polyester sokker for å holde føttene tørre og drikke mye vann for å holde fra å bli dehydrert. Jo mer hydratiserte et legeme er, jo lettere er det i stand til å kontrollere temperaturen.

De nøyaktige øvelser som kan gjøres bør diskuteres med legen din. For noen mennesker, kan lett jogging være akseptabelt, mens for andre bør det være eksplisitt unngås. Ved å forstå hvilke øvelser vil ikke øke nerveskader smerte, kan du opprette en solid øvelse plan å følge.

Kan Hypotermi gi nerveskade?

Definisjon av Hypotermi

Hypotermi er dropping av en persons kropp kjernetemperatur til grader som er for lavt for normal metabolsk funksjon. Hypotermi er klassifisert som enhver kroppstemperatur under 35 grader Celsius eller 95 grader Fahrenheit. I den første fasen av hypotermi, skjelving oppstår, ekstremiteter bli nummen og puste levendegjør. I den andre fasen, skjelving øker, muskelForbruket synker og noen ekstremiteter blir blå. I den siste fasen, symptomene forverres, sjelsevner svikte, store organer svikter og kroppen begynner å stenge ned.

Årsaker til Hypotermi

Den viktigste årsaken til hypotermi er eksponering for kulde. Hvor lang tid det tar for hypotermi å sette inn, avhenger av den enkeltes kroppsstørrelse og masse, hennes klær og værforholdene (f.eks, vind og temperatur). Neddykking i kaldt vann er også en viktig årsak som vannet levendegjør varmetapet fra kroppen, særlig ettersom det samler inn klær og angriper kroppen med ekstra kaldt.

Hypotermi og nerveskader

Hypotermi slutt fører til innsnevring av blodstrøm som blodkar constrict og avbryte oksygen. Som oksygen og blodtilførsel svekke begynner vitalitet av organer og vev for å slippe. Over tid, som vev lider nekrose (vevsdød), nerver i vevet begynner å lide og med dø. Hvis hypotermi er stoppet og reversert, kan vev og nerveskader reverseres. Men på nivå med ekstreme frostskader, kan vev og nerveskader være irreversible.

Hvordan å miste vekt i ansiktet raskt

Når du snakker med din nabo eller møte din gamle high school venn, er det første folk legger merke til ansiktet ditt. Hvis du gått opp i vekt eller gått ned i vekt, er ansiktet den første indikatoren. Det er derfor folk er på utkikk etter måter å miste vekt fra ansiktet. Vektøkning og oppblåsthet gjør at ansiktet ser fett. Å miste ansikt fett bør du begynne å miste din generelle kroppsfett. Gjøre enkle endringer i livsstil for å hindre ansiktet fra oppblåsthet og ta minst noe av vekten av ansiktet ditt relativt raskt.

Hvordan å miste vekt i ansiktet raskt

•  Drikk minst åtte 8-oz. glass vann om dagen. Uten vann, begynner kroppen å lagre vann for å sikre at det kan utføre sine normale aktiviteter. Ansiktet ditt ender opp oppsvulmet. Hvis du drikker tilstrekkelige mengder vann, slutter kroppen å lagre det og begynner å skylle den ut.

Reduser saltinntaket. Kroppen vil beholde vann i kroppen din til å fortynne overflødig salt for å beskytte vev fra salt skadelige effekter. Unngå frossen mat som er høy i natrium, chips og junk food. Dryss salt på maten i stedet for å bruke en skje.

•  Unngå alkohol. Alkohol tørker kroppen, noe som resulterer i ansiktet oppblåsthet. Det er også høy i kalorier. En 5-oz. glass vin inneholder 100 kalorier. Alkohol forbruks resultater i total vektøkning, og spesielt legger pounds til ansiktet. Unngå enhver form for alkohol - vin, øl eller brennevin.

Tren regelmessig. Målet for en sprek 30-minutters trening som rask gange, løping, sykling eller dans. Aerobic brenne kalorier og svette får rids av vann vekt, noe som resulterer i en slankere kropp og ansikt. Øke varigheten av treningsøktene som kroppen din blir vant til øvelsen.

Hvordan å miste vekt i ansiktet på en uke

Hvordan å miste vekt i ansiktet på en uke


Ansiktet ditt er din introduksjon til verden. Det er hva folk fokusere på når du snakke, smile eller flørte. Makeup kan hjelpe fremheve dine vakre øyne eller hjelpe skjule mørke ringer, men når du finner ansiktet ditt er rundere eller ser tyngre på grunn av vektøkning eller vann oppbevaring, kan makeup bare dekke det overskytende vekt. Ikke slite - det finnes måter å slanke profilen din og gjøre dette i løpet av kort tid. Du kan også legge merke resultater i så lite som en uke.

Hvordan å miste vekt i ansiktet på en uke

Workout

Jim Karas, livsstil ekspert, forteller hans klienter er det ikke mulig å få øye redusere, men ansiktet har en tendens til å være ett område av kroppen som viser resultatene av vekttap først. Velge en trening, lære om, og skreddersy en ernæring plan til dine behov setter deg på din vei til bedre helse, en slankere profil, og en mer energisk livsstil. Implementering av din trening og ernæring plan i din daglige rutine og holde en oversikt i et tidsskrift holder deg våken til din fremgang. Det kan ta litt tid i henhold til vekttap og fitness behov for å nå ditt endelige mål, men du vil merke positive endringer underveis som bidrar til å holde deg motivert.

Drikk minst åtte glass vann hver dag. Dette vil holde vannet går gjennom kroppen din i stedet for deponering i områder som ansiktet ditt. Når du ikke drikker nok vann kroppen begynner å hoarde fuktigheten som allerede er i systemet forårsaker vannretensjon og oppblåsthet. Innlemme frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. De er vann og næring rik så vel som lav i kalorier. Begrens mengden av bearbeidede matvarer du tillater i kostholdet ditt. Bearbeidet mat er normalt svært salte og kan få ansiktet til å bloat.

Arbeid musklene i ansiktet med denne yoga trening. Kinnet løfteren fungerer ansiktsmusklene og bidrar til å bekjempe tyngdekraften. Lag en stor åpen munn smil, åpne munnen bredere og danner en lang 'O' kaste overleppen over tennene, smiler å løfte kinnmusklene opp, plasserer pekefingrene på den øverste delen av kinnet rett under øynene, slappe kinn muskler og la dem gå tilbake til utgangsposisjonen, og smile igjen løfte kinnmusklene opp igjen. Dette kalles et kinn push-up. Gjør 10 repetisjoner.

Eye Følsomhet grunn av helvetesild i ansiktet

Eye Følsomhet grunn av helvetesild i ansiktet


Helvetesild er forårsaket av en gjentakelse av varicella zoster-virus (VZV), et av de humane herpes virus. Når det reaktiverer i en nerve i ansiktet, kan det føre til øye følsomhet og andre relaterte symptomer.

Typer

To typer av helvetesild, kan føre til øyet følsomhet: herpes zoster ophthalmicus (helvetesild i øyet) og Ramsay Hunt syndrom, eller shingel som berører øret og ansiktet.

Herpes Zoster Ophthalmicus

Herpes zoster ophthalmicus kan gjøre øyet altfor følsom for lys (et symptom kalt fotofobi), ifølge Merck Manuals.

Andre symptomer

Ifølge Merck Manualer, andre symptomer på herpes zoster ophthalmicus inkluderer pannen prikking og utslett, smerte, hevelse i øyelokket og hornhinnen, og overflødig blod i mange lag av øyet.

Ramsay Hunt syndrom

Ramsay Hunt syndrom kan gjøre det vanskelig å lukke øyet på den berørte side av ansiktet. Ifølge Mayo Clinic, andre symptomer inkluderer smertefulle utslett rundt øret eller munn, svakhet i ansiktsmusklene, øresmerter og ringing, hørselstap, en følelse av spinning og endringer i smak.

Behandlinger

Behandlinger for herpes zoster ophthalmicus og Ramsay Hunt syndrom inkluderer muntlige antivirale medikamenter og kortikosteroider, ifølge Merck Håndbøker og Mayo Clinic. Andre behandlinger for Ramsay Hunt syndrom inkluderer diazepam for svimmelhet og smertestillende, ifølge Mayo Clinic.