Digidexo.com

ldh kolesterol

Hva er årsakene til forhøyet LDL kolesterol?

Hva er årsakene til forhøyet LDL kolesterol?


Å vite hva kolesterolnivået er og opprettholde sunne nivåer vil bidra til å redusere risikoen for hjerteinfarkt og hjerneslag. Noen årsaker til økte nivåer av kolesterol er ikke alltid innenfor din kontroll, mens andre er et direkte resultat av livsstil valg. Det finnes to typer kolesterol at din helse-omsorg leverandøren vil teste for: HDL, eller high-density lipoproteiner, og ldls, eller low-density lipoproteiner. HDL regnes som "gode" kolesterolet, fordi de oppfordrer kroppen til å skille ut kolesterol. Ldls regnes som "dårlige" kolesterolet, fordi de oppfordrer kroppen til å lagre den. Målet er å heve ditt nivå av HDL og lavere nivåer av LDL. Det hjelper å forstå hva som forårsaker en forhøyet LDL kolesterolnivået.

Identifikasjon

Å ha et høyt kolesterolnivå øker risikoen for hjertesykdom og slag. Kolesterolnivået på 200 mg / dL eller høyere regnes som for høyt. Hvis din totale kolesterolnivået er 240 mg / dL eller høyere, blir du vurdert til meget høy risiko. For kolesterol å komme til cellene, de trenger å bli transportert av ldls. Når nivået av LDL er høy, kan det binde med fett og bygge opp i blodårene og tette blodårene dine. Dette reduserer blodstrømmen, og øker sjansen for plakk sprekker. En blodpropp kan danne og blokkere blodstrømmen til hjertet eller hjernen og forårsake et hjerteinfarkt eller hjerneslag. Ditt ideelle LDL nivået avhenger av din risiko for hjerteinfarkt og hjerneslag. Hvis du er på svært høy risiko, kan målet være mindre enn 70. Hvis du har høy risiko, er målet ditt mindre enn 100. Hvis du er på moderat risiko, er målet ditt mindre enn 130. Hvis du er på lav risiko , er målet ditt mindre enn 160.

Diet

Kolesterol er produsert av kroppen din og er også funnet i maten du spiser. Spise mat høy i mettet fett og kolesterol vil øke nivåene av totalkolesterol og dine nivåer av LDL. Det er viktig å lese mat etiketter, som selv matvarer oppført som "helt naturlig" eller "lavt fett" kan inneholde stoffer som øker kolesterolnivået. Foods høy i mettet fett omfatter lever, pølse, Bologna, salami og pølser. Disse kan alle heve LDL nivåer. Helmelk, ost og andre meieriprodukter er ikke gode valg, heller. Du trenger å se inntaket av vegetabilske oljer laget av kokos, palme og kakao.

Røyking

Ifølge American Heart Association, røyking kan senke nivået av HDL, det gode kolesterolet. Røyking gjør det også vanskeligere å trene og få nok fysisk aktivitet. Regelmessig trening er et viktig skritt i å senke LDL nivåer. The American Heart Association sier at når du slutter å røyke, er risikoen for hjertesykdom og slag halvert etter røykeslutt for bare ett år. Din risiko fortsetter å synke før det er så lite som en nonsmoker risiko.

Inaktivitet og fedme

Å være fysisk inaktive kan spille en rolle i å øke nivået av LDL kolesterol. Når du deltar i kardiovaskulær trening, stimulerer du kroppen din til å svare ved å gi mer blod og oksygen til å dekke kroppens behov. Dette bidrar til å gjøre ditt hjerte sterk og holder blodårene dine klart. Å være inaktive kan føre til overvekt. som også øker din risiko. Å være overvektig kan øke triglyserider, lavere HDL og heve LDL nivåer.

Genetikk

Å ha en familiehistorie med høyt kolesterol øker risikoen. Å vite den medisinske historien til dine foreldre, besteforeldre og andre familiemedlemmer vil hjelpe deg å vite risikoen. Studier av American Heart Association viser at fatty buildup i arteriene kan begynne i barndommen og føre til høyere kolesterolnivået i blodet. Dette blir utført i voksen. Å vite denne informasjonen vil tillate deg å velge sunnere livsstil for å motvirke genetisk predisposisjon for høyt kolesterol. I tillegg er det sjeldne lipid lidelse sykdommer som kan bli arvet. Disse forholdene kan føre til høyt total kolesterol, lav HDL og høye triglyserider.

De beste dietter for høyt kolesterol

Høyt kolesterol i blodet bidrar til plakk i arteriene, noe som forstyrrer blod strømmer til hjernen, hjertet, nyrer og kjønnsorganer. Personer med høyt kolesterolnivå erfaring metall verdifall, gallestein og impotens. Spise mat med høyt kolesterol og mettet fett videre oppmuntre plakk. Det er svært viktig å velge den beste dietten for å senke kolesterolet og redusere sjansene for et hjerteinfarkt.

Kolesterolsenkende Mat

Funksjonell mat er et begrep som brukes på matvarer som har sunne fordeler og gi næringsinnhold. Kolesterolsenkende matvarer er en del av denne gruppen av matvarer. Disse matvarer inneholder tørkede bønner, jordbær, valnøtter, olivenolje, mandler, epler, kaldt vann fisk, hvitløk, bananer og gulrøtter. Plantesteroler har også vist kolesterolsenkende fordeler ved å blokkere LDL absorpsjon. Du kan finne matvarer som har blitt beriket med plantesteroler. Vanligvis, yoghurt, brød, appelsinjuice og noen korn har en etikett som sier at maten har blitt befestet.

Fiber

Velg vannløselig fiber til å redusere kolesterolet serum. Du kan finne denne fiber i bygg, brun ris, frukt, havrekli, bygg og guargummi. Hele korn korn har også vist seg å være i stand til å senke kolesterol.

Fett

For å redusere høyt kolesterol, må du begrense mengden mettet fett du forbruker. Dette inkluderer alle dyrefett, palmekjerne oljer og kokosolje. Hydrogenert fett må også reduseres slik som smør, margarin og smult. Avstå fra å bruke ikke-meieri creamers, fordi mange har kokos olje i dem. Et bedre alternativ er soya eller mandelmelk. Prøv å lage mat med matlaging spray eller extra virgin olivenolje. Bruke tilberedningsmetoder som grilling, krypskyting, dampende og bakervarer som ikke krever fett.

Dietter

Den beste dietten plan er å spise et utvalg av frukt og grønnsaker. Velg magert kjøtt, fisk og soya produkter for protein. Unngå høy fett meieriprodukter og hold deg til feta og geitost. Innlemme mye fiber i kostholdet ditt sammen med funksjonell mat. Holde blodsukkeret fra varierende ved å spise fem små måltider om dagen. Rådfør deg med legen din om din idealvekt og daglig kalori kvote. Ta kontroll over kostholdet ditt, og du gir deg selv en gave av et sunt kolesterolnivå å unngå helse komplikasjoner i fremtiden.

Kolesterol Remedy

Høyt kolesterol plager millioner av amerikanske. Selv om kolesterol har noen gode fordeler, er høyt kolesterol en ledende risikofaktor for koronarsykdom. Mens en lege kan forskrive medisiner for å kontrollere kolesterolet, vil han eller hun sannsynligvis oppfordre deg til å begynne et treningsprogram, endre kostholdet og prøve noen av de naturlige rettsmidler for høyt kolesterol.

Kolesterol

Ikke alle kolesterol er dårlig. Forståelse som er noe som kan hjelpe deg å ta bedre valg av livsstil. Kolesterol er et voksaktig stoff som finnes i blodlipider. Det bidrar til å danne cellemembraner og noen hormoner. Kolesterol kan ikke oppløses i blodet, men må transporteres med lipoproteiner. LDL (low density lipoprotein) kolesterol har en tendens til å tette arterier, mens HDL (high-density lipoprotein) kolesterol er en effektiv transportør av kolesterol. I blodprøver, er begge typer kolesterol målt individuelt og lagt sammen. Legen din vil ikke bli bekymret hvis din HDL er høy, bare hvis LDL er.

Red Gjær Rice

Rød ris gjær kommer fra en sopp som vokser på ris og inneholder stoffer som langsom produksjon av kolesterol i leveren. Grunnen til dette er at en av forbindelsene er Monacolin K, en naturlig form for lovastatin. Red gjær ris fungerer som en lav dose av lovastatin. Noen forskere tror at det er andre kolesterolsenkende faktorer i ris som ikke er blitt oppdaget ennå. En studie publisert i 15. juni 2009 nummer av Journal of American College of Physicians sett på 62 pasienter som opplevde muskelsmerter mens du tar statiner, en gruppe stoffer som ofte foreskrevet for å senke kolesterolet. I stedet for medikamenter, ble halvparten av pasientene fikk 1800 mg av rød gjæret ris daglig i 24 uker. Den andre halvparten ble gitt placebo. Alle ble også utsatt for det som er caleed Middelhavsdietten, som er sterkt avhengig av hele korn og grønnsaker, engasjert i et treningsprogram og praktiseres avspenningsteknikker. På slutten av studien, gruppen på rød gjæret ris senket sin LDL med 35 poeng i gjennomsnitt uten en økning i muskelsmerter.

Niacin

Niacin er en av B-vitaminer. Det er en stor beskyttelses mot hjertesykdom. Niacin blokkerer frigjøring av fettsyrer fra fett celler. Det hjelper også med energiproduksjon, genekspresjon og hormon syntese. Det bidrar til å forbedre HDL fungerer. Niacin kan øke HDL, det "gode" kolesterolet, med 15 til 35 prosent, ifølge Mayo Clinic.

Red Wine

En moderat mengde rødvin drukket daglig kan øke nivået av HDL-kolesterol. Moderat betyr menn bør ikke ha mer enn to drinker per dag og kvinner ikke mer enn én drink om dagen. En drink anses å være 5 oz. vin. Legene er fortsatt usikre på akkurat hva som er i rødvin som hjelper dine kolesterol tall, men de fleste tilskriver denne positive effekten til antioksidanter og et stoff som heter resveratol som finnes i rødvin. Rødvin kan holde blodpropper fra forming i blodårene og hindre skader forårsaket av LDL kolesterol.

B Complex Vitaminer

En av de mest nyttige vitaminer for å ta i å redusere kolesterol er B-vitaminer, i en B kompleks form. Det anbefales å ta vitamin i den mest potente dose tilgjengelig. Siden kosttilskudd ikke er regulert av Food and Drug Administration, kan forskjellige merker variere mye i kvalitet, selv om de ikke synes å være annerledes på sin etikett. Rådfør deg med lege eller apotek om hvilke merker og formuleringer er best. Ta den anbefalte dose på etiketten av B-kompleks du velger, siden hvert merke kan også kombinere de enkelte B-vitaminer på forskjellige måter. Ved å bruke den anbefalte doseringen, vil du få en balansert mengde av alle B-vitaminer.

Lecitin

Lechithin ligner funksjonen til HDL kolesterol med LDL kolesterol. Lecitin hjelper kolesterol og fett for gjennom blodet ved å holde den midlet i blodet slik at det ikke fester seg til blodåreveggen. Dette tyder på at LDL kolesterol skal bevege seg gjennom arteriene og ut av kroppen på en måte som ligner på HDL-kolesterol. Imidlertid har medisinske og vitenskapelige studier vært mangelfulle om hvorvidt dette er hva som faktisk skjer.

Hva å gjøre med høy kalium og kolesterol?

Høyt kolesterolnivå og høye nivåer av kalium i blodet (også kjent som hyperkalemi) er begge forhold som kan være skadelig for helsen din. Begge er potensielt livstruende situasjoner som hvis venstre ubehandlet kan føre til hjertesykdom og andre skadelige forhold.

Hyperkalemi

I de fleste situasjoner er hyperkalemi forårsaket av nyredysfunksjon, hvor organet ikke lenger på riktig måte rids kroppen av kalium. Skjønt kalium brukes for å stimulere veksten av muskelvev og hjelpe til med fordøyelsen, for mye av det er skadelig for kroppen. Hvis du ikke trenger øyeblikkelig hjelp for hyperkalemi, innebærer langsiktig omsorg pinpointing og behandle den underliggende årsaken til tilstanden. Dette inkluderer å kutte ned på matvarer som inneholder mye kalium som bananer, spinat og tomater eller bruker medisiner som kutter ned nivået av kalium og væske i kroppen. Kayexalate virker ved å binde kalium inne i tarmen hvor den blir deretter fjernet fra kroppen sammen med fast avfall.

Høy Kolesterol

Selv om kolesterol brukes til å bygge celler, for mye av det kan bygge innskudd i vener og arterier. Disse forekomstene begrense blodstrøm og kan føre til situasjoner der ikke nok oksygen strømmer til hjertet, øker risikoen for hjerteinfarkt. For mange mennesker, enkle endringer i livsstil som riktig kosthold og mosjon er nok til å senke kolesterolnivået. Unngå mat med høyt mettet fett som rødt kjøtt og meieriprodukter er tilrådelig. Dersom disse endringene ikke fungerer, det er medisiner legen din kan forskrive som vil senke kolesterolnivået. De mest brukte narkotika er statiner, slik som Lipitor og Zocor. Disse stoffene virker ved å hindre leveren fra å produsere kolesterol. Stoffer som questran funksjon ved å tvinge leveren for å skape flere gallesyrer, som skjærer ned på kolesterol.

Identifikasjon

En enkel blodprøve er utført for å bestemme kolesterolnivået. Legen din vil undersøke nivåene av din total kolesterol og triglyserider i blodet, noe som gjør en anbefaling basert på disse resultatene. Som oftest vil folk med høyt kolesterol opplever ingen symptomer og være uvitende om det er et potensielt problem. På den annen side, vil folk med hyperkalemi begynner å føle seg kvalm, har en langsom puls og uregelmessig hjerterytme. Tester av hjertet som en EKG kan avgjøre uregelmessigheter eller blod serum test kan avgjøre kaliumnivå.

Normal Kolesterol nivåer hos barn

Kolesterol er normalt ikke noe du vil bekymre deg for når det kommer til barnas helse. Det er nok av mer presserende problemer, eller så virker det. Men barn er like mye risiko som voksne for å ha høyt kolesterol. Det er viktig å vite hva de sunne nivåer er og hva du kan gjøre med det hvis det er et problem.

Nivåer

For barn mellom 2 og 19, er målet å holde LDL mindre enn 130 mg og HDL større enn 35 mg.

Typer

LDL er low-density lipoprotein, det "dårlige kolesterolet" som kan føre til en oppbygging av plakk i arteriene. HDL er high-density lipoproteiner, det "gode kolesterolet" som faktisk fjerner "dårlig kolesterol" fra blodet og holder deg frisk.

Testing

Du bør ha ditt barns kolesterolnivå sjekket begynner i en alder av 2 hvis minst en av foreldrene har hatt LDL nivåer på 240 mg eller høyere, har hjertesykdom forekom hos en besteforelder eller forelder før fylte 55 eller hvis barnet er overvektige.

Forebygging / løsning

De to hovedtyper av behandling er endringer i livsstil (kosthold og mosjon) eller legemidler som brukes til å senke LDL nivåer.

Betraktninger

Barn som har høye LDL nivåer kan ha en større risiko for å få åreforkalkning når de blir eldre.

Misforståelse

Du trenger faktisk ikke trenger å konsumere kolesterol. Kroppen din produserer det i leveren og det vanligvis produserer mer enn nok for deg å leve på (1000 mg daglig).

Advarsel

Hvis venstre ubehandlet gjennom hele barndommen, kan det øke risikoen for koronar hjertesykdom som voksen. Å spise minst 5 porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen kan bidra til å senke kolesterolnivået i barn.

Hva som forårsaker høyt kolesterol hos barn?

Hva som forårsaker høyt kolesterol hos barn?

Til tross imot troen, voksne er ikke de eneste som kan lider av høyt kolesterol. Barn, også kan lide av nivåer av kolesterol som er for høyt, noe som kan føre til å hjelpe problem som barnet blir eldre. Høy kolesterol er forårsaket av en opphoping av fettstoffer plakk på blodårene, noe som gjør det vanskeligere for blod å strømme fra hjertet til andre organer. Heldigvis kan høye kolesterolnivåer hos barn bli kontrollert, men først er det nødvendig å forstå hva årsaken til høyt kolesterol er.

Arvelighet

I det fleste tilfeller der et barn har høyt kolesterol, har de barnets foreldre også et forhøyet nivå av kolesterol. Denne genetiske trekk er gått ned fra enten mor eller far under unnfangelsen. Uheldigvis barn som lider av høyt kolesterol som et resultat av arv er ikke i stand til å motstå deres mottakelighet for sykdom. Det er imidlertid mulig å regulere kolesterolnivået ved å betale oppmerksomhet til mat et barn forbruker og hennes vekt.

Dårlig kosthold

Høye nivåer av kolesterol kan utvikles som et resultat av en dårlig diett. Mat rik på fettstoffer med store mengder mettet fett og kolesterol (for eksempel bearbeidet chips og fastfood) øke nivåene av kolesterol i et barns kropp. Barn bør unngå disse matvarene og erstatte frukt, grønnsaker, brød, frokostblandinger, fisk, fjærkre og magre meieriprodukter.

Ingen trening

Hvert menneske kroppen trenger for å få en vanlig dose mosjon. Som inkluderer barn, som øker sine sjanser for å utvikle høyt kolesterol hvis de fører stillesittende livsstil. Daglig aerob trening er foreslått og omfatter løping, gåing, svømming, sykling, dans og idrett. Øvelse ikke bare hjelper barnet å opprettholde en sunn vekt, men det også presser blodet gjennom blodårene på en mer kraftfull sats, noe som øker blodstrømmen fra hjertet til andre organer i kroppen.

Fedme

Barn som er over sin foreslåtte vektgrense er i faresonen for høyt kolesterol. På grunn av dette faktum, er det veldig viktig for et barn å opprettholde en sunn vekt. Noen barn er mer sannsynlig å få vekt enn andre basert på arvelige egenskaper og bør svare på dette på riktig måte ved å være mer forsiktig med hvilke typer mat konsumert og deres daglige aktivitetsnivå.

Behandling

Den mest effektive behandlingen for barn med høye nivåer av kolesterol er å få dem involvert i en diett og treningsprogram. For å øke motivasjonen, involvere hele familien i dette arbeidet. I alvorlige tilfeller der kosthold og mosjon er ineffektive, er en tur til legen for. Det finnes flere typer av trygge, medisinsk testet medikamenter som kan redusere et barns kolesterolnivå.

Diett for barn med høyt kolesterol

Høyt kolesterol er like mye av en bekymring for barn som det er for voksne. Når det er for mye kolesterol i veggene av arteriene, oppbygging av plakk blokkerer strømmen av blod til hjertet og andre viktige organer. Et sunt kosthold ikke bare reduserer høyt kolesterol, men også reduserer risikoen for å utvikle barndommen fedme. Ifølge American Heart Association, kombinerer et sunt kosthold mat som er lav i kolesterol og mettet fett på en jevnlig basis. Du kan bryte disse matvarene ned for hver av tre hoved daglige måltider: frokost, lunsj og middag.

Frokost

Til frokost, prøv å bruke frukt, hele korn frokostblandinger, havregryn og yoghurt. Mat som er høy i løselig fiber, som frukt og havregryn, kan bidra til lavere kolesterol. Ha det gøy og kombinere matvarer som tilbyr en mer oppfylle måltid. Bland yoghurt med noen hele korn granola, eller legge skiver av banan til en skål frokostblanding. Barn elsker variasjon. Starter dagen med en sunn frokost gir dem energi for resten av dagen.

Sunn Tips: Bruk skummet melk i stedet for 2 prosent. Barna vil ikke engang vet forskjellen.

Lunsj og middag

Til lunsj og middag kan du prøve å blande grønnsaker med sunne proteiner. Grill og bake mat i stedet for steking eller fritering dem. Frityrstekte matvarer som er caked med olje er fulle av mettet fett. Bruk hel hvete i stedet for hvitt brød for smørbrød. I stedet for salami og bologna, lage ost og tomat smørbrød eller bruke lean skiver Tyrkia. Lean kalkun inneholder mindre fett enn salami og Bologna. Husk alltid å tjene en side av frisk frukt for barna å bite på.

Sunn Tips: Fisk og fjærfe er sunne erstatninger for kjøtt når det kommer til middag. Prøv å lage vanlige kjøttretter med fisk og fjærkre i stedet. Fisk inneholder omega-3 fettsyrer, som er kjent for å være bra for hjertet ved å redusere blodtrykket.

Snacks

Sunn snacks er viktig å spise mellom måltidene. De holder barna fra binging på junk food og gi dem energi. Grønnsaker, frisk frukt, nøtter, brød, hel-hvete kjeks og ost gjøre stor snacks for barn i alle aldre. Ifølge Mayo Clinic, har studier vist at valnøtter kan redusere kolesterolet.

Sunn Tips: Ha sunn snacks lett tilgjengelig i ditt skap eller kjøleskap. Skjær opp noen epler, selleri eller gulrøtter og la dem i singel-serve plastposer i kjøleskapet ditt, eller lage hjemmelagde poser med trail mix med mye frukt og nøtter. Barn er veldig aktiv og liker å ta snacks og gå. Dette vil holde dem fra gripe en pose med potetgull i stedet.

1500-kalori, lav-fett, lav-kolesterol Ideas

Bor sammen med en lav-fett, lav-kolesterol diett lett hvis du spiser det grunnleggende, beite hele dagen og gjøre det interessant. Utvikle spesielle 1500-kalori måltid planer, drikke mye vann og øke mengden av trening du gjør for å se et sunnere deg på et blunk.

Natural Foods

Gå tilbake til grunnleggende ved å kjøpe matvarer som kommer fra naturen i stedet for industrien. Handle på ytre aisles av matbutikk å velge frisk frukt, grønnsaker, magre meieriprodukter og magert kjøtt. Kjøpe økologisk mat hvis budsjettet tillater å redusere mengden av giftstoffer i maten.

Grab glass med usaltet, hele pasteuriserte nøtter til snacks. Prøv å kjøpe eller lage salsaer med friske tomater, sitronsaft og hvitløk. Lag hjemmelaget salat dressing ved hjelp av lys olivenolje, rødvinseddik og sitron.

Erstatt bordsalt med urter og krydder. Du kan lage din egen smaksforsterker ved å blande en rekke krydder i en liten beholder.

Små, hyppige måltider

Opprettholde blodsukkernivået i løpet av dagen ved å redusere mengden mat du spiser på en sittende. Beiter på hele matvarer i løpet av dagen, forbruker ca 350-400 kalorier for hvert måltid og 100 til 150 kalorier for hver matbit.

Spis en kopp stål-kuttet havregryn med en halv kopp blåbær til frokost, etterfulgt av et lite eple for din morgen snack. Til lunsj, nyte en spinat salat dynket med bakken flaxseeds, tomater og rødløk, toppet med rødvinseddik og olivenolje. For en ettermiddag snack, har en liten håndfull av naturlige, usaltet mandler. Et eksempel middag er 3 gram av grillet kylling, to kopper blandede dampede grønnsaker, en liten salat og et stykke frukt. Ha et lett måltid før sengetid, slik som lav-fett yoghurt eller streng ost.

Ikke glem å hydrat kroppen din i løpet av dagen. Bytt ut brus og alkohol med vann, grønn te eller vann med kullsyre.

Kolesterolsenkende Foods

Redusere kolesterolet ved strømpe ditt kjøleskap og pantry med elementer som havrekli, fet fisk, valnøtter og havregryn. Spis mer mat med og stanols. Mange planter - frukt, grønnsaker, frø og nøtter - inneholder disse stoffene.

Ha det gøy å innføre nye grønnsaker i kostholdet ditt. Cook grønnsaker forskjellige måter å unngå kjedsomhet. For eksempel, hvis du ikke ønsker å dampe grønnsaker, prøv roasting dem. Vask og kutt din favoritt grønnsak, kaste den i en ovn-sikker langpanne lett belagt med en teskje olivenolje og stek ved 375 i ca 15 minutter.

Redusere kolesterol med linfrø piller

Redusere kolesterol med linfrø piller


En diagnose av høyt kolesterol bør tas som et faresignal. Venstre ubehandlet og ignorert, kan du være på vei mot hjertesykdom. Men tatt som en advarsel, kan du gjøre noen endringer i livsstilen din for å senke LDL-kolesterol (det dårlige type) i blodet ditt. En av disse endringene innebærer kosthold; legge linfrø i kostholdet ditt kan gå langt i å senke kolesterolet.

Hva er Linfrø?

Linfrø kommer fra lin anlegget, og har en lang historie av å bli brukt som et avføringsmiddel. Det er høy i fiber og planteslim, et gummiaktig stoff. Den inneholder alfa-linolensyre, en del av omega 3 fettsyrer som senker kolesterolnivået i blodet, forbedre hjertet helse og redusere blodpropp. Den inneholder også lignans som er antioksidanter som bidrar til å hindre åreforkalkning. Linfrø kan kjøpes som en pille, væske eller korn.

Hvordan linfrø Works på kolesterol

Linfrø reduserer LDL kolesterol litt mens heve HDL kolesterol betydelig. Det reduserer også plakk på blodårene som kan forårsake åreforkalkning. Det kan også bidra til å redusere triglyseridnivåer, men studiene er entydige på dette punktet så langt. Noen viser en reduksjon, andre ikke.

Omega 3 fettsyrer

Flaxseeds produsere linolje, som er svært høy i omega 3-fettsyrer. Flaxseeds er seks ganger rikere på omega 3 fettsyrer enn fiskeolje. Omega 3 fettsyrer er flerumettede fettsyrer som er essensielle næringsstoffer som kroppen ikke kan produsere. Så de må forbrukes i mat. Foruten å senke kolesterol, omega 3 fettsyrer hjelpe minne, bedre immunforsvar, redusere leddgikt betennelse og kan bidra til å bekjempe kreft. De hjelper oksygenering av blodet og hjelpe på fordøyelsen ved å bryte ned mat til energi. De selv bidra til å redusere insulinnivået og redusere mengden av fett som er lagret i kroppen.

Dosering

En spiseskje linfrø to til tre ganger om dagen, eller 2 til 4 ss. en gang om dagen skal males godt og blandet med vann. Linfrøolje bør tas en gang om dagen. Ta 1 til 2 ss. eller en eller to kapsler. Du kan også ta en eller to linfrø piller daglig.

Fordeler med linfrø piller

Linfrø piller gir deg alle fordelene med omega 3 fettsyrer uten fishy ettersmak du få mange ganger med fisk-olje piller. I pille-format, trenger du ikke å bekymre deg for klumper som du blander opp pulveret.

Forholdsregler

Linfrø kan bremse opptaket av muntlige medisiner så ta linfrø i minst seks timer før andre medisiner. Hvis du har diabetes, prostata problemer, brystkreft eller schizofreni, konsultere legen din før du tar linfrø.

Hvorfor er høyt kolesterol av interesse for en Respiratory Terapeut?

Hvorfor er høyt kolesterol av interesse for en Respiratory Terapeut?


Høyt kolesterolnivå skaper mange problemer for pasienter, inkludert spørsmål knyttet til luftveiene. En luftveiene terapeut bør informeres om eventuelle problemstillinger knyttet til pasientens kolesterolnivået.

Høy Kolesterol

Høyt kolesterol oppstår hos pasienter på grunn av faktorer som genetikk, stillesittende livsstil og dårlig kosthold. Kolesterol er en type fett som finnes i mange matvarer, og er også produsert av leveren. Det er en viktig substans, men et høyt nivå av kolesterol i blodet fører til problemer som hjertesykdommer, Alzheimers og respiratorisk distress - som er grunnen til pasientene må informere sin åndedrettsterapeut om eventuelle kolesterol-relaterte forhold.

Høyt kolesterol og luftveiene

Et betydelig problem hos pasienter med høyt kolesterolnivå erfaring er nedsatt blodstrøm på grunn av innsnevring av arteriene. Som kolesterol bygger langs pasientens arterier, arteriene 'diameter avtar, noe som reduserer effektiviteten av blodstrømmen. Som blodstrømmen avtar, volumet av oksygen som tilføres kroppens muskler blir redusert, redusere en pasients styrke og utholdenhet. Dette er kjent som koronar hjertesykdom.

Forebygging og behandling

Høyt kolesterol kan best forebygges ved å opprettholde en sunn diett lav på mettet og trans fett kombinert med en aktiv livsstil. Regelmessige physicals er nødvendig å overvåke kolesterolnivået. Hvis ser en luftveiene terapeut, informere ham om eventuelle saker som omhandler høyt kolesterol.

Hva er høy LDH nivåer?

Hva er høy LDH nivåer?


Forkortelsen LDH står for melkesyre dehydrogenase, som er et enzym i kroppen som produserer energi. Dette enzymet er funnet i vev rundt hele legemet, men er funnet å være på høye nivåer, hvor celleskader har oppstått. Et høyt nivå LDH kan tyde på at en person har en bestemt tilstand. LDH-nivåer blir målt ved analyse av en blodprøve.

Testing LDH Levels

Hvis LDH nivåer er testet, vil legen ta en blodprøve fra fingeren, tå, hæl, arm eller øreflipp. Blodet blir deretter sendt til et laboratorium og satt inn i en maskin som kalles en sentrifuge. Maskinen skiller blodceller fra væsken eller serum. LDH-nivåer blir målt fra serumet. Det er visse medisiner som legen din vil ha deg slutte å ta før testen utføres.

Forhøyet LDH Levels

Normal LDH nivåer er vanligvis mellom 100 og 190 enheter per liter (U / L). Dersom testen viser at nivåene er forhøyet, vil legen sannsynligvis ønsker å utføre flere tester fordi høye LDH nivåer er en indikator på celleskade, og det vil være viktig å lokalisere skaden i kroppen din. En LDH test indikerer ikke en spesifikk sykdom, men kan tyde på at det er noe galt.

Forhold forbundet med høy LDH Levels

Forhøyet LDH nivåer kan indikere tilstander som lungesykdom, leversykdom, anemi, mono, hypotyreose, hjertesvikt, slag og visse kreftformer. For å bekrefte en diagnose, vil andre typer tester må utføres. LDH er til stede i mange ulike kroppslige vev, så det er vanskelig å vite hva som er årsaken til forhøyet LDH nivå.

LDH Levels å overvåke forholdene

Noen ganger LDH nivåer er sett på for å vurdere helbredelsesprosessen eller progresjon av en viss tilstand. Den brukes til å overvåke hvordan en pasient reagerer på kjemoterapi for lymfom, for muskeldystrofi, for HIV og noen andre forhold. LDH nivåer vil bli tatt med jevne mellomrom, og legen din vil overvåke disse nivåene for å se hvordan ting går.

Diett plan som er lav Kolesterol & glykemisk

Glykemisk indeks kosthold er basert på hvordan mat påvirker blodsukkeret. Høy glykemisk mat føre til en kraftig økning i insulin og fører til glukose utgivelse hvor det er lagret som kroppsfett. Lav glykemisk mat inn i blodet saktere og redusere utslipp av glukose i blodet. Kolesterol kan produseres av leveren og erholdt fra maten. Det er et lipid (fett) som går gjennom blodstrømmen og kan belegge arterier for å danne blokkeringer. Både en lav glykemisk diett og spise mat lavt kolesterol innhold kan hjelpe deg å miste vekt sunt.

Karbohydrater og GI

Karbohydrater ofte føre til en økning av blodsukkeret, ifølge insidermedicine.com. Dette fører til at kroppen til å lagre overflødig sukker som fett og kan føre til vektøkning. Når kosten ved hjelp av glykemisk indeks, er matvarer dømt etter hvordan de øker en topp i insulin. Mat som brød og pasta føre til en umiddelbar økning i blodsukkeret, og kan føre til at du bli mer sulten. Dette kan føre til overspising og vektøkning. Høy glykemisk mat er noe over 70GI og mellom GI matvarer er mellom 55 og 70. Noe lavere enn 55 GI anses en lav glykemisk indeks matvarer. Sjekk GI av matvarer før man spiser for å være sikker på at du spiser mat som er lav på glykemisk indeks for å oppmuntre vekttap.

Lav glykemisk mat

Matvarer som brokkoli, kål, salat, løk, sopp, kirsebær og grapefrukt har en glykemisk indeks (GI) verdi på mindre enn 25, og vil ikke føre til en insulin pigg. Gryn og brød har en GI på 25, mens hvit ris og korn er 87 og over. Meieriprodukter, som yoghurt, har en GI på 14, mens iskrem er i 40 GI-serien. Helmelk og skummet melk har en GI på 31 og 32 henholdsvis. Poteter, unntatt yams, er alle mer enn 40 i GI indeksen. Bønner, for eksempel chana dal, kikerter, bønner og linser, er mindre enn 30 GI. Alle kli blanding er relativt lav på GI skalaen (38 GI), men de fleste korn er GI og 40 ovenfor. Spis grønnsaker, frukt, korn og meieri lavt på glykemisk skala for å gå ned i vekt

Lav Kolesterol Diet

Kroppen produserer ca 1000 mg kolesterol per dag, ifølge americanheart.org, og du ikke trenger å spise mat som inneholder overflødig kolesterol å supplere dette beløpet. Kolesterol kan være bra eller dårlig. High density lipoprotein regnes som den gode kolesterolet fordi den bærer kolesterol fra blodet til leveren hvor den er behandlet og eliminert. HDL kan bidra til å rense plakk fra arteriene og bidra til å redusere sjansene for hjertesykdom og høyt blodtrykk. Matvarer som grønnsaker, nøtter, frø og frukt inneholder ikke kolesterol. Low density lipoprotein synes å øke oppbygning på arterieveggene i form av fettavleiringer. Dette øker risikoen for hjertesykdom. Matvarer som eggeplomme, kjøtt, og hele melker er høy i LDL kolesterol. Disse matvarer er også høy i fett, og kan bidra til vektøkning. Øk grønnsaker, frukt, nøtter og frø i kosten for å senke kolesterolnivået og gå ned i vekt. I tillegg redusere animalsk fett, eggeplommer og hele meieri å redusere kolesterolnivået og gå ned i vekt.

Sikker og rask måte å miste vekt og lavere kolesterol

Å miste vekt og senke kolesterolet er to relaterte mål som kan oppnås i tandem med de riktige trinnene. Å være overvektig er generelt usunn og har en negativ effekt på utseendet ditt. Høyt kolesterol kan tette blodårene og øke blodtrykket. Shedding de ekstra pounds og kolesterolsenkende krever disiplin, et sunt kosthold og regelmessig mosjon.

Trening

Øvelse for en time minst fire dager per uke. Ifølge Mayo Clinic, bør folk prøver å gå ned i vekt løpe, sykle eller svømme i høyt tempo i minst 60 minutter de fleste dagene i uken.

Folk som oppholder seg fysisk aktiv brenne flere kalorier, og dermed miste mer vekt. Antall kalorier du forbrenner avhenger av hvor ofte, hvor lenge og hvor hardt du trener. Uansett trening du velger, blande i litt styrketrening i tillegg. Utfør tre sett med 20 push-ups annenhver dag gjennom hele uken. Har tre sett med 20 sit-ups i tillegg til å styrke din kjerne.

Ifølge National Cholesterol Education Program, overvekt har en tendens til å øke nivåene av skadelig LDL kolesterol og sette deg i større fare for å utvikle hjertesykdom. Ifølge National Cholesterol Education Program, er regelmessig fysisk aktivitet bidrar til å senke LDL-kolesterolet og er spesielt viktig for overvektige personer.

Diet

Spiser bare sunn mat. Trening alene ikke vil senke kolesterolnivået ditt eller krympe midjen din hvis du spiser junk food. Gå på en streng diett for å gå ned i vekt og redusere kolesterolet. Ifølge Mayo Clinic, kan kutte 500 kalorier fra kosten hver dag hjelpe deg å miste rundt ett pund per uke. Ved å brenne flere kalorier med trening, mister du enda mer vekt hver uke. The Mayo Clinic anbefaler et kosthold basert rundt frukt, grønnsaker, hele korn og proteinkilder som fisk og nøtter. The National Cholesterol Education Program anbefaler også å unngå mat med høyt mettet fett, transfett og kolesterol, som for eksempel stekt mat, kaker, margarin og fet meieriprodukter.

Livsstilsvalg

Ta sunne livsstilsvalg for å miste vekt og lavere kolesterol. Kosthold og mosjon er viktig, men det er andre faktorer. Unngå å drikke alkohol. Øl, vin og brennevin alle har massevis av tomme kalorier. Du kan også være i stand til å brenne flere kalorier hver dag ved å gjøre enkle endringer, som å ta trappene i stedet for heisen eller sykling for å arbeide i stedet for kjøring. Selv aktiviteter som rengjøring av huset kan være en form for trening. Det kan ikke virke som mye, men alt du gjør har en kumulativ effekt på din generelle helse.

Høy Kolesterol Vekttap Måltider

Selv om mange organisasjoner og enkeltpersoner likestille høyt kolesterol inntak med en økt risiko for sykdom, studier (for eksempel studie publisert i mai 2003 New England Journal of Medicine) fant at low-carb dietter som inneholder relativt ubegrenset mengder kosttilskudd kolesterol var faktisk mer effektiv på å bedre kolesterolprofil enn tilsvarende lav-fett kosttilskudd tilnærminger. Dette betyr at du kan nyte den høye kolesterol matvarer du begjærer mens miste vekt og forbedre helsen din så lenge du streber etter å holde karbohydratinntaket under kontroll.

Frokost

Konsumere en sunn frokost for å starte dagen høyre og få stoffskiftet i gang mens du følger en høyt kolesterol vekttap plan. En god prøve frokost mens du følger denne tilnærmingen kan bestå av en tre eller fire egg omelett med smeltet ost, bacon eller pølse og en liten spinat salat. Dette måltidet vil gi kroppen med massevis av kolesterol fra proteinkilder samtidig gir det med tilstrekkelig vitaminer, mineraler og fiber fra spinat salat. Inges tilstrekkelige mengder grovfôr mens på en lav carb diett (mindre enn 30 gram per dag) kan bidra til å holde deg fast og lykkelig.

Lunsj

Konsumere en porsjon biff lever for å spise lunsj med hard ost på siden, kombinert med en porsjon brokkoli med smeltet smør. Sammen med egg, biff lever og smør er to typer mat som er ganske høy i kolesterol (300 mg og 250 mg per porsjon, henholdsvis). Dette vil hjelpe deg til å møte din høyt kolesterol kvoten samtidig holde deg fornøyd og mett fra det høye nivået av fett og protein innhold. Husk at noen typer ost inneholder spor av karbohydrater, så sjekk den ernæringsmessige informasjon for å unngå uhell å gå over din carb grensen mens du følger denne vekttap tilnærming.

Middag

Konsumere flere grillet kyllingbryst servert med smeltet cheddar ost, salat og et par spiseskjeer naturlig peanøttsmør til dessert. Selv grillet kylling ikke inneholder så mye kolesterol som egg, smør eller leveren, er det fortsatt en av de høyere kolesterol matvarer - 70mg per 3.5 oz. servering. To kyllingbryst vil trolig legge opp til rundt 8 oz. av kylling, så vil du ha konsumert en annen 160mg av kolesterol fra kylling alene. Osten vil gi en annen 20mg av kolesterol per unse, så laste opp til å virkelig øke kolesterol. Husk at naturlig peanøttsmør inneholder omtrent 3g karbohydrater per spiseskje, så faktor som i det samlede beregningen, begrense inntaket hvis du allerede er for nær din 30g daglige grensen.

Hvordan å senke kolesterolet ved å kjenne disse høye Kolesterol Myter | av BD

Hvordan å senke kolesterolet ved å kjenne disse høye Kolesterol Myter | av BD


Lyst til å redusere høyt kolesterol? Unngå disse mytene og sortere fakta fra fiksjon.

Hvordan å senke kolesterolet ved å kjenne disse høye Kolesterol Myter | av BD

•  Bruk # 1
Fiksjon: Kolesterolnivået øker med alderen.
Fakta: Kolesterol nivået avhenger av familiens historie, livsstil, matvaner og lipidprofil. Det er lurt å få kolesterolnivået sjekkes hvert femte år uavhengig av ens alder.

Bruk # 2
Fiksjon: Man har en normal kolesterol nivå hvis man ikke bli syk ofte og øvelser regelmessig.
Fakta: Det er ingen tegn eller symptomer som viser at nivået av kolesterol er høy. Nivåene er avhengig av mange andre faktorer, for eksempel par-profil, vekt, diett, kjønn etc.

Bruk # 3
Fiksjon: Inntak av vitamin C og E tilskudd vil hjelpe på å holde kolesterolnivået innenfor grensene.
Fakta: Totalt kostvaner er ansvarlig for nivået av kolesterol og ta vitamin C og E er kanskje ikke til mye hjelp. Vedta en fettfattig diett og trene regelmessig kan gå langt i å redusere kolesterolnivået.

Bruk # 4
Fiksjon: Forbruk av rødvin jevnlig hjelper i lav risiko for hjertesykdom.
Fakta: Selv en liten mengde rødvin kan hjelpe til å øke gode kolesterolet kalles HDL, kan alkoholinnhold påvirke leveren på grunn av økt forbruk og føre til økning i blodtrykket i det lange løp.

Bruk # 5
Fiksjon: Sats på helse produkter i markedene med lavt kolesterol.
Fakta: De fleste av disse helseprodukter har høye mettet fett på grunn av natrium glutamat og andre konserveringsmidler.

Bruk # 6

Fiksjon: Overvektige mennesker er forutbestemt til å ha høye kolesterolverdier.
Fakta: Selv om fedme er en medvirkende faktor i å øke kolesterolnivået, er det ikke årsaken. Årsakene varierer fra kjønn, diett til familiens historie og livsstil.

Hint

  • Ikke stopp her, lære mer og alltid få en ny mening!

Hva Foods lavere høyt kolesterol?

Hva Foods lavere høyt kolesterol?


Kolesterolnivået i blodet kan kontrolleres med medisiner og endringer i livsstil, inkludert å spise riktig type mat. Mat kilder som inneholder høyere enn ideelle kolesterolnivået inkluderer dyr og mettet fett, kjøtt, skalldyr, melkeprodukter og eggeplommer. Fordi kolesterol og mettet eller animalsk fett er ofte funnet sammen i matvarer, bør voksne begrense sitt inntak til ikke mer enn 10 prosent av hver dag totale kalorier. Det er også lurt å konsumere mat som produserer positive endringer i kroppens kolesterol nivåer.

Typer

Kolesterol er en substans som forekommer naturlig i menneskekroppen. Kolesterol forener med proteiner i blodet for å danne high-density lipoproteiner (HDL), kjent som "gode" kolesterol og low-density lipoproteiner (LDL) eller "dårlig" kolesterol. Store mengder av feil type kolesterol i blodet kan føre til dannelse av plakk i blodårene som etter hvert kan føre til problemer som høyt blodtrykk, sirkulasjonsproblemer og, senere, blodpropp som fører til hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Funksjon

Endogen kolesterol er kroppens naturlige kolesterol, og er laget av leveren. Kolesterol som er innført i kroppen gjennom mat kalles "diettkolesterol." Begge typer blir brukt til å forsterke cellemembraner og nervefibre, og for å syntetisere store hormoner og vitamin D. Når mer kolesterol er tatt inn i kroppen enn det som er nødvendig, tilpasser kroppen ved fremstilling og re-absorbere mindre av sin egen kolesterol.

Mat som Antioksidanter

Når kolesterolrike matvarer er kokt eller behandlet, blir elektroner tapt på grunn av oksygen, slik at LDL kolesterol for å oksidere og danne frie radikaler. Disse ukontrollerte frie radikaler kombinere med andre frie radikaler, forårsaker skade på cellene. Heldigvis er de enzymer som gjør kolesterol i leveren forsøk tømme ut de frie radikaler. Mat som inneholder vitamin C, E og betakaroten, når de tas sammen, arbeide med enzymer å feie noen av de frie radikaler ut av kroppen. Grønnkål, jordbær og spinat er alle rike på antioksidanter, men unse for unse, blåbær inneholder flere antioksidantegenskaper enn noen annen frukt eller grønnsak.

Plantesteroler

Plantesteroler er stoffer i umettede kjemikalier som finnes i planter, og er like i struktur og funksjon til kolesterol laget i kroppene til dyr og mennesker. Plantesteroler senke kolesterol ved å blokkere dens absorpsjon fra mat og blokkerer re-absorpsjon av gallesyrer fra kolesterol laget i leveren. De kan kan senke LDL kolesterol med opp til 14 prosent. Matvarer som inneholder plantesteroler inkluderer frø, nøtter, belgfrukter, vegetabilske oljer, hvetekim, korn og grønnsaker.

Flavonoider og polyfenoler

Flavonoider eller bioflavonoider er vannløselige plantepigmenter som hjelper redusere opphopning av kolesterol og plakk i blodårene og har en styrkende effekt på kapillærveggene. Kildene til flavonoider som finnes for å gi positive resultater i å senke LDL kolesterol inkluderer sitrusfrukter, epler, løk, fargesterke bær, lilla eller røde druer, te og soyaprodukter. Nylig har forskere observert flavonoid evne til å redusere LDL-kolesterol når de brukes i form av olje utvunnet fra appelsinskall. Drikke et glass rødvin hver kveld senker sjansene for pest avleiringer i blodårene. Vinen inneholder polyfenoler, stoffer som kan minske de skadelige effektene av LDL-kolesterol på blodårene.

Løselig fiber

Fiber bidrar leveren fjerne LDL-kolesterol fra blodet, skiller ut det fra kroppen før kolesterol har en mulighet til å samle seg i arteriene. Fiber-rik mat inkluderer jordbær, sitrusfrukter, pærer, bjørnebær, rosiner, fiken, aprikoser, brokkoli, rødbeter, bønner, rosenkål, søte poteter, svisker og hele korn som bygg og havregryn. En bolle med havregryn bør inneholde minst 10 gram fiber per servering.

Forebygging / løsning

Total kolesterol i kroppen bør være under 200 milligram per desiliter av blod (200 mg. / Dl) med en HDL-nivå på minst 35 mg. / Dl. LDL kolesterol nivå større enn 100 mg. / Dl innebærer en økt risiko for hjertesykdom.

Populasjoner i Middelhavet har vanligvis lav forekomst av koronarsykdom og har blitt funnet å bruke olivenolje, en monounsatured fett, i stedet for en annen type fett. Tyder på at å erstatte mettet fett kilder med enumettet fett som olivenolje kan bidra til å senke LDL-kolesterol og øke HDL-kolesterol.

Medisiner for både høyt blodtrykk og høyt kolesterol

Medisiner for både høyt blodtrykk og høyt kolesterol


I 2004 Pfizer Pharmaceutical Co gjort Caduet tilgjengelig for reseptbelagte behandling av høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Hittil er dette den eneste legemiddel tilgjengelig for behandling av begge tilstander som er tilgjengelige i USA.

Aktive ingredienser i Caduet

Caduet inneholder virkestoffet amlodipinbesylat, som brukes i reseptbelagte medikamenter Norvasc til behandling av høyt blodtrykk. Den inneholder også atorvastatin kalsium, den aktive ingrediensen i reseptbelagte medisiner Lipitor, som brukes til å behandle høyt kolesterol.

Doser

Caduet kan tas med ut uten mat. Riktig dosering for deg vil bli bestemt av legen i henhold til blodtrykket og kolesterol teller. Det er tatt en gang om dagen gjennom munnen.

Bivirkninger av Caduet

Ifølge produsenten av Caduet, kan vanlige bivirkninger inkluderer hevelse, svimmelhet og hodepine. Pfizer hevder at disse bivirkningene kan bli redusert etter kroppen justerer til medisinering.

Atorvastatin og amlodipin bivirkninger

The Mayo Clinic advarer at bivirkninger fra atorvastatin, ingrediensen som brukes til å senke kolesterol kan innbefatte hoste, svimmelhet, rask hjerterytme og uvanlig tretthet eller svakhet. Den vanligste bivirkningen fra amlodipin, som brukes til å behandle høyt blodtrykk, er hodepine.

Forholdsregler for Caduet

Kvinner som er gravide eller ammer bør ikke ta Caduet. Legen kan overvåke leverfunksjonen gjennom blodprøver mens du tar Caduet. Ikke ta niacin kosttilskudd uten å konsultere med legen din. Hvis du opplever alvorlige muskelsmerter eller tretthet, du fortelle legen. I sjeldne tilfeller kan Caduet påvirke nyrefunksjonen. Ikke slutt å ta Caduet uten tilsyn av legen din. Legen din kan ønske å redusere dosen sakte å avvenne systemet ut av medisinering.

Hvordan Senk jeg BP & Kolesterol naturlig?

Hvordan Senk jeg BP & Kolesterol naturlig?


Opprettholde et sunt blodtrykk og kolesterolnivå beskytter hjertet og avverger komplikasjoner som hjertesykdom og slag. Livsstil og kostvaner kan ha en negativ innvirkning på blodtrykket og kolesterolet. Likevel, det finnes enkle måter å forbedre din helse og opprettholde normale, sunne opplesninger. Medisiner kan hjelpe deg å oppnå de ønskede resultater. Men hvis du ønsker å redusere dine nivåer uten risiko for bivirkninger, vurdere naturlige metoder.

Hvordan Senk jeg BP & Kolesterol naturlig?

•  Spis et sunt kosthold. Riktig ernæring og en lav-fett diett bidrar til en sunn blodtrykk og kolesterol lesing. Forbered grønnsaker og magert kjøtt, og spise rikelig med frukt, fullkorn og sunt fett som peanøtter og valnøtter. Bruk raps-eller olivenolje i stedet for vegetabilsk olje, og begrense stekt og fet mat.

Spis mindre salt - ikke mer enn 1500 mg i døgnet, sier Mayo Clinic. Dreven salt brukes til sesongen din mat kan øke BP og kolesterol.

•  Tren regelmessig. Få blodet pumpe og fremme et sunt hjerte, samt senke blodtrykket og kolesterolet. Fysisk aktivitet hjelper også deg å opprettholde en sunn vekt, noe som bidrar til bedre målinger. Strebe etter 30 minutters trening hver dag.

Drikk mindre alkohol. Forbruker flere glass vin eller andre alkoholholdige drikker på daglig basis kan også øke BP og kolesterol. Menn bør ikke drikke mer enn to drinker per dag, mens kvinner bør begrense seg til én drink om dagen.

Slutte å røyke. Sigarett og tobakksbruk constricts blodårene og øker blodtrykket. Å gi opp sigaretter kan også få ned kolesterolnivået.

Eksperimenter med kosttilskudd. Ifølge Mayo Clinic, kan kosttilskudd som tran, kalsium og omega-3 redusere BP, mens bygg, hvitløk og Beta-sitosterol kan bidra til lavere kolesterol.

Snacks som bidrar til å redusere kolesterol og triglyserider

Kolesteroler og triglyserider er begge former av fett.

Begge deler kan naturligvis bli funnet i kroppen så vel som i næringsmidler. Faktisk er et visst nivå av både cholesterols og triglyserider nødvendig for en sunn kropp. Siden alle former for fett kan ikke løses på egen hånd, må de bli transportert til og fra cellene ved to lipoproteiner, LDL ("elendig" kolesterol) og HDL ("nyttig" kolesterol).

Når for mye fett forbrukes, kroppen har utrolige problemer løser opp fett og derfor jobber hardere enn nødvendig. Tallrike resultater kan forekomme på grunn av stress såsom hjerteinfarkt og slag.

Den eneste måten å opprettholde et sunt nivå av kolesterol og triglyserider er å trene og spise et sunt kosthold. Snacking, oppfordres til å avverge binging under måltider og unngå å være sulten før måltider som kan føre til at usunn mat valg.

Noen snacks har selv vist seg å senke kolesterol og triglyserider.

Nøtter

Forsker, Sheila G. West, PHD presentert på 2004 American Heart Association 5th Annual Conference on åreforkalkning, blodpropp, and Vascular Biology Conference. Hennes funn konkluderte valnøtter inneholder en omega-3 syre - alpha-linolenic acid - som senker LDL og øker HDL.

Ideelt sett bør nøtter og frø spises som substitutter til matvarer med høyt mettet fett som kjøtt på grunn av sin høye kalorier.

Havre

Alle typer mat som inneholder havre som havregryn, havrekli, havregryn og hel havre mel, er alle rike på løselig fiber som senker LDL, men ikke lavere HDL.

Spis 5 til 10 g av løselige fibre en dag for å senke LDL med opp til 23 prosent. En bolle med havregryn inneholder 3 g, men andre matvarer som havregryn cookies, grovbrød med havre og havrekli muffins alle er stor snacks laget av havre - bare være forsiktig med sukkerinnhold.

Sunt fett

Mono og flerumettede fettsyrer som finnes i olivenolje og avokado er de beste typer fett. Avokado er deilig frukt gode nok til å spises alene, på en sandwich eller kastet i salater. Et sunt alternativ til guacamole erstatter rømme med yoghurt og legger et fantastisk krydder.

Søte Alternatives

Søtsaker vil pigg triglyseridnivået i kroppen umiddelbart. Selv enkelte konsentrerte juice og frukt inneholder overraskende mengder sukker.

Imidlertid, hvis en søt suget hardt, er det viktig å tilfredsstille det, men med desserter lite sukker. Ideelt baking dine egne bakevarer og se nøyaktig hvor mye sukker brukes er å foretrekke. Men det er mange dessert alternativer i dagligvarebutikker og restauranter som:

Fettfri pudding
Sugar free Jell-O
Engel mat kake med friske bær

Konklusjon

Mange snacks bidra til å redusere nivået av cholesterols og triglyserider, men husk å unngå søtsaker, alkohol, raffinerte karbohydrater og trans fett.

Å spise riktig er bare halvparten av kampen. En daglig regime av øvelsen må også være tatt med for å opprettholde et sunt liv.

Naturlig Kolesterol Behandlinger

Målet for en naturlig kolesterol behandlingsplan er å senke kolesterol uten bruk av medikamenter som inneholder risiko for alvorlige bivirkninger. Ideen er å redusere nivåer av LDL ("dårlig" kolesterol) og øke HDL ("godt" kolesterol) ved å skape den rette balansen. Hovedmålene er å unngå toppene i blodsukkernivået, øke mengden av tiden du bruker på å gjøre moderat trening og å spise sunn mat som sikrer din suksess. Komme i gang på en naturlig diett for å senke kolesterolet er mye enklere enn du kanskje tror.

Get Moving

I tillegg til å øke muskelmasse og forbedre din kardiovaskulær helse, en annen fordel med øvelsen er at det akselererer kroppens rensing av farlige giftstoffer.

Ifølge American Heart Association, hjelper trening også du øke HDL og lavere LDL. AHA foreslår å gjøre 15 til 60 minutter med aerobic trening hver dag. Du kan få den samme fordelen av 30 minutters gange ved å bryte den opp i to praktiske 15-minutters segmenter.

Kontrollere blodsukkeret

Trening hjelper også til å kontrollere blodsukkeret. Og siden toppene i blod sukker bidrar til høyere nivåer av kolesterol, gjør det enda mer fornuftig å trene. Dr Nicolas Musi, førsteamanuensis ved University of Texas School of Medicine, sier at hans studier viser det er en direkte effekt av trening på blodsukkeret, hovedsakelig på grunn av demping i tap av mitokondrier i enkeltceller. Up-and-down endringer i blodsukkeret og overflødig insulin i blodet øker LDL-nivå. Det er nok av gode matvarer som kan hjelpe deg å kontrollere blodsukkeret ditt.

Spise riktig

Regelmessig spiser lav glykemisk indeks mat er neste skritt i naturlig senke kolesterolet. GlycemicIndex.com er en nyttig ressurs for raskt å identifisere riktig mat for planen. Du vil ikke nødvendigvis unngå kolesterol i matvarer helt --- faktisk inneholder noe kolesterol viktige næringsstoffer. Sunn mat valg inneholder olivenolje, mandler og avokado. I stedet for å unngå høyt kolesterol matvarer helt, søke å spise de matvarer som naturlig lavere kolesterol. For eksempel har studier utført av University of California viser at matvarer som inneholder løselig fiber, som Cheerios eller havregryn, kan øke HDL og lavere LDL.