Digidexo.com

Begynnelsen Tegn og symptomer på hjertesykdom

Begynnelsen Tegn og symptomer på hjertesykdom


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), begrepet "hjertesykdom", inneholder en rekke hjertelidelser, med koronar hjertesykdom (CHD) er den vanligste og ofte forløperen til andre hjertesykdommer. En diagnose av hjertesykdommer er avhengig av personlig observasjon av symptomer og resultatene av lege-organisert tester. (Referanse 1)

Angina

Når tilstoppede arterier redusere den normale blodstrømmen, stammer hjertet til å forsyne hjernen og andre deler av kroppen med tilstrekkelig oksygen og næringsstoffer, noe som resulterer i brystsmerte og ubehag, kjent som angina. Dette kan være den første fysiske tegn på hjertefeil, og det ubehag kan strekke seg oppad inn i pasientens arm og aksel, og til å påvirke nakke og kjeven. (Referanse 1)

Uregelmessig hjerterytme

CHD kan svekke hjertemuskelen, som øker risikoen for uregelmessig hjerterytme (arytmi). I noen tilfeller kan pasienten føle uregelmessighet eller hans lege kan oppdage det under en rutinemessig medisinsk eksamen. En arytmi kan være tregere eller raskere enn en normal hjerterytme. (Referanse 1)

Breathing

Selv kortpustethet er et vanlig tegn på et hjerteinfarkt, er det også et symptom på tidlig hjertesvikt. Som et resultat av væskelekkasje i lungene fra overarbeidet blodårer, kan pasienten oppleve åndenød, ofte når du ligger nede. I tillegg kan hoste øke. (Referanse 2)

Hevelse

Væskeretensjon kan være et tegn begynner hjertesykdom, som blodet strømmer tilbake til hjertet ryggen opp og nyrene mislykkes i å behandler tilstrekkelig vann og natrium ut gjennom urinen. Overflødig væske, etter tyngdekraften, legger seg ofte i bena og føttene, noe som gjør ben og ankler hovne opp og pasientens sko synes strammere. (Referanse 2)

Mental

Forvirring, hukommelsestap og en følelse av desorientering kan skyldes endrede nivåer av normale stoffer i blodet, som natrium, hvis hjertet sliter. Et familiemedlem kan være mer sannsynlig å legge merke til utbruddet av de mentale symptomer på tidlig hjertesykdom. (Referanse 2)

Generelt

En helhetlig følelse av generell sykdomsfølelse kan følge begynner hjertesykdom, inkludert mangel på energi og tretthet etter å ha fullført daglige oppgaver. Pasienten kan også oppleve en redusert appetitt eller kvalme. (Referanse 2)