Digidexo.com

bedre tarmtømming

Natural tarmtømming Oppskrift

Natural tarmtømming Oppskrift


Hulda Clark er en naturopathic lege som er spesialist i nyre, lever og tarm rensing behandlinger og har skrevet flere bøker om disse emnene. Hennes oppskrifter og prosedyrer er ikke godkjent av FDA. Se en lege dersom du ikke føler deg hjulpet av disse tarm rengjøring oppskrifter eller har en tarm lidelse. Hvis du er oppkast eller svimmelhet fra disse behandlingene, slutte å bruke umiddelbart og se en lege så snart som mulig.

Ingredienser

Ingrediensene som kreves for å fullføre Dr. Clark tarm rensing diett omfatter gurkemeie caplets og Lugols jod, også kjent som Lugols løsning, som består av jod, kaliumjodid og destillert vann. Du vil også trenge å kjøpe fennikel kapsler, alle merker av fordøyelsesenzymer caplets du kan finne på ditt lokale apotek eller matbutikk og fryse-tørket svart valnøtt caplets. Hvis du ikke finner disse elementene på din lokale matbutikk, kan du finne dem på online helsekostbutikker eller heia mat og vitamin butikker over hele verden.

Forberedelse

Før du tar noen av disse elementene eller spise eller etter bruk av bad, dypp hendene i en løsning av en dråpe Lugols Jod per kopp vann. Dette vil sterilisere hendene. Hold løsningen på dine bad og kjøkkenvasker og husk å dyppe hendene i det etter vask dem. Sett til side i kjøleskapet en løsning av Lugols jod som er seks dråper per 1/2 kopp vann som du vil drikke hele dagen. Du kan spise som du normalt ville mens du tar denne diett, men ikke spise noe som vanligvis ville opprørt tarmer, for eksempel store mengder meieri hvis du er laktose intolerant.

Hvor ofte å ta det

Fire til seks ganger om dagen, drikker 1/2 kopp av Lugols Jod-løsning i kjøleskapet. Ta to kapsler med gurkemeie og to kapsler av fennikel tre ganger om dagen, fire kapsler i fordøyelses enzym alle sammen på lunsj, og to svarte valnøtt kapsler før sengetid. Fortsett dette regimet for ca to uker, og avgjøre om du føler deg bedre. Hvis du føler deg bedre, fortsetter regimet for enda en uke. Hvis du ikke føler deg bedre, må du avslutte diett og se en lege for ytterligere å løse dine tarmproblemer.

Tarmtømming før kirurgi

Tarm operasjoner og prosedyrer krever tomme tarmer. Den riktige preparatet er nødvendig for å sikre sikkerheten under operasjonen, og, i tilfelle av screeningprosedyrer slik som kolonoskopi, nøyaktig diagnose. Streng overholdelse av legens retningslinjer er avgjørende for å sikre at kirurgen kan utføre sin oppgave tilfredsstillende. Riktig tarm rensing hjelpemidler kirurgens synlighet og kutter ned på tilstedeværelse av tarmbakterier som kan føre til infeksjon under eller etter operasjonen.

De dagene før kirurgi

I de to til tre dager før operasjonen, vil legen anbefale at du kutter røde elementer fra kostholdet ditt. Du vil også begynne en stort sett semi-flytende diett. I motsetning til den strenge flytende diett dagen før kolon kirurgi, kan du spise andre lettfordøyelige elementer som potetmos i 48 til 72 timer før kirurgi. Bekreft dette med legen din, though. Noen pasienter må ta i bruk den flytende diett inntil tre dager i forveien. Legen kan også gi deg en muntlig antibiotika for å ta for å forebygge risikoen for infeksjon under operasjonen. I tillegg kan det hende du må slutte å ta visse medisiner, særlig blodfortynnende og andre medisiner som kan øke risikoen for blødning.

Dagen før kirurgi

På dagen før operasjonen, vil dine eneste måltidene består av en energidrikk eller riste (for eksempel Sørg). Drikk en shake om morgenen og en rundt lunsjtid. Senere på dagen kan du spise klar Jell-O og drikke klar kjøttkraft. Ved 16:00 vil du begynne å drikke en lakserende stoff som kalles Flåter Phospho-Soda. Fosfor-Soda vil arbeide for å rense ut tarmene helt. For din første dose av Phospho-Soda, drikker halvparten av 3-unse flaske. Du kan blande Phospho-Soda med klare stoffer som vann eller Sprite. Ikke bland Phospho-Soda med noe rødt, oransje eller lilla, som det kan gjøre visualisering under operasjonen vanskeligere på grunn av en mulig likhet med blod. Følg din Phospho-Soda med én liter klar eller sitron-lime Gatorade.

Snart etter at du drikker Phospho-Soda, vil tarmen begynne å rydde. Dette betyr at du bør være på et sted med enkel tilgang til et toalett. Når Phospho-Soda begynner å virke, vil du være å gjøre hyppige turer på toalettet før tarmene dine er for det meste tomt.

Fire timer senere (rundt 20:00), drikke de ekstra 1,5 gram av Phospho-Soda og de resterende Gatorade. Ved dette punktet, vil tarmen allerede være nesten tom. Hydrat selv for de neste fire timene. Ved midnatt, slutte å drikke væske og spise Jello.

The Day of Surgery

På dagen for operasjonen, skal kolon være helt ren. For å sikre at tykktarmen er tom, må du kanskje gi deg selv en klyster i morgen, men dette er ikke alltid anbefalt. Avhengig av prosedyren og anestesi, kan det hende du må fortsette en 100 prosent fast før operasjonen er fullført. Imidlertid kan faren for dehydrering nødvendiggjøre noen hydrering på dagen for kirurgi. Du vil vanligvis motta en IV for hydrering under prosedyren også. I tillegg bør du unngå å ta noen medisiner før etter prosedyren er fullført.

Tarmtømming Drugs

Tarm rensing narkotika, også kjent som avføringsmidler, rense endetarmen og tykktarmen før diagnostiske undersøkelser og operasjoner, i tilfeller av forstoppelse og før intim aktivitet som involverer anus og rektum.

Magnesium Citrate

Magnesium-citrat er en oral, saltvann-basert, flytende avføringsmiddel som lindrer forstoppelse og renser tarmen ved tilsetning av fuktighet til avføringen. Det fungerer innen tre timer etter administrering. Unnlatelse av å ha avføring etter bruk av magnesium citrate kan indikere en mer alvorlig medisinsk tilstand. Konsultere legen din før du bruker sterkere avføringsmidler hvis magnesium citrate ikke fungerer.

Klyster

Klyster er rektalt administrert løsninger av vann fra springen, kaffe, bordsalt, såpevann og / eller Epsom salter. De kan være forhåndspakket eller gjort inn-og administrert med klyster pose eller et klyster pære, eller fra en engangsflaske inneholdende ferdig løsning.

Bisacodyl

Bisakodyl anvendes rektalt, i form av en stikkpille, eller tatt oralt i tablettform. Det fører til at musklene i fordøyelseskanalen til kontrakt og trekke herdet, og kompakte avføring fra tykktarmen og inn i endetarmen. Bisacodyl tas oralt produserer avføring innen åtte timer, mens bisacodyl tatt rektalt fungerer innen en time for å avlaste forstoppelse. Bisacodyl kan forårsake kramper og repeterende avføring.

Melk av Magnesia

Melk av Magnesia er en mild avføringsmiddel som fungerer over natten for å redusere mengden av gass i tarmen og tiltrekke vann til hydrat avføring som er vanskelig å passere. Den er skånsom mot systemet med minimal kramper, er Milk av Magnesia ofte brukes til å avlaste forstoppelse hos eldre og hos personer som har gjennomgått kirurgi og må ha avføring før han ble utskrevet fra sykehuset.

Epsom salter

Epsom salter kan brukes oralt ved oppløsning i varmt vann, eller rektalt i et klyster for å oppløse opphoping av komprimert avføring. For oral bruk, ta en spiseskje med Epsom salter oppløst i et glass med varmt vann. Epsom salter som tas oralt produsere avføring innen åtte timer. Som en klyster, bruk 2 ss Epsom salter i 2 liter vann via et klyster bag. Epsom salter tatt rektalt produsere avføring i løpet av minutter.

Pediatric tarmtømming

Tarmen rensing er en prosess hvor tarmsystem er fjernet. Dette er ofte nødvendig i barn i hvem forstoppelse er vanlig. Ethvert barn er utsatt for forstoppelse på et tidspunkt, delvis fordi det er vanskelig å regulere barnas spisevaner. Videre kan dagens fenomener som stillesittende livsstil, mangel på mosjon og forbruk av junk food være viktige medvirkende faktorer. Tarm eller kolon rensing er en prosess for å fjerne alle matrester fast i tarmsystem.

Naturlig rettsmidler

Når det ikke er fri flyt av mat i tarmen, lider et barn forstoppelse. Selv om det kan være dårlig for at systemet skal holde ufordøyd mat inne, kan forstoppelse også føre til andre problemer som smerte, forlegenhet og til slutt sykdom. Det er noen prosedyrer som klyster vask og tarm vanning som fjerner tarmen helt, men ofte er for tøffe til å bli utført på barn. I de fleste tilfeller kan tarmer bli renset ved hjelp av naturlige midler.

Sviske juice, dens skarp smak og lukt til tross, er en stor naturlig middel for å hjelpe barn til å fjerne blokkerte avføring. Bare 6 oz. av det er nok til å fjerne hardt, blokkert avføring.

Et annet middel er en blanding av naturlige ingredienser. 2 oz. appelsinjuice med massen følger bør blandes med 2 ts. av arrowroot pulver. Barn kan deretter drikke blandingen.

1/4 ts. av kjøttbenmel pulver og 1/2 ts. av vitamin C krystall pulver kan også gis etter middag, ved sengetid. Dette kan hjelpe klare hard avføring ved neste morgen. Denne blandingen er spesielt nyttig hvis suppleres med å massere magen og gjør barnet gå i noen minutter før frokost.

Diet

Å spise frukt og grønnsaker er en annen svært effektiv metode for å rense tarmen. Bananer er en stor naturlig avføringsmiddel, som er blomkål, grønne bønner og brokkoli.

Tumeric og annen avhjelp

En annen teori er at bakteriene i tarmen kan hindre fri flyt av avføring. En dose av gurkemeie kan være svært nyttig i å rydde opp disse bakteriene. Fennikel er også en svært effektiv bakteriedrepende. Fennikel må konsumert i små mengder over et par dager.

I tillegg til alle disse rettsmidler, drikke rikelig mengder vann og gjøre minst moderat trening er et must. Et barn som trenger å ha henne tarmene spylt bør spise minst åtte glass vann om dagen.

Hva er prosedyren for en koloskopi på en nyfødt?

Hva er prosedyren for en koloskopi på en nyfødt?


En koloskopi tillater en lege å se inni babyens endetarm og hele lengden av hennes kolon, for å hjelpe diagnostisere kilden til rektal blødning eller uforklarlige endringer i tarmfunksjonen, magesmerter eller vekttap. Fremgangsmåten for å utføre en koloskopi hos nyfødte er lik som utføres hos eldre barn og voksne.

Forberedelse

Det finnes ingen nasjonale retningslinjer for tarm forberedelse hos spedbarn, ifølge en konsensus dokument utarbeidet av en arbeidsgruppe fra American Society of Colon og endetarms kirurger, American Society for Gastrointestinal Endoskopi og Society of American Gastrointestinal og endoskopisk kirurgi, publisert i medisinske tidsskriftet Gastrointestinal Endoskopi i 2006 Basert på dette dokumentet, kan barnets lege anbefaler at du oppgir din nyfødte med en klar væske diett dagen før prosedyren og ingenting gjennom munnen i åtte timer før selve koloskopi. Du kan også bli bedt om å administrere en liten dose av Fleet Phospho-brus, et avføringsmiddel, før prosedyren for å hjelpe rense babyens tarm.

Innstilling

Ifølge Medline Plus, en tjeneste av National Institutes of Health (NIH), en koloskopi generelt utføres i en lege kontor eller et sykehus. Du vil sannsynligvis bli gitt muligheten til å bo med barnet under prosedyren. Hvis legen din ikke inviterer deg til å være sammen med nyfødte, og du ønsker å være til stede, spør om du kan følge din baby.

Anestesi / sedasjon

Før prosedyren starter, bør du snakke med babyen din lege om bruk av bedøvelse under colonscopy. NIH bemerker at sedasjon kan brukes der det er hensiktsmessig, for å hjelpe barnet å slappe av og for å redusere ubehag barnet kan oppleve. Disse medikamentene kan bli levert gjennom en intravenøs linje.

Bruk av tvang

Begrensninger kan brukes under prosedyren fordi nyfødte ikke er i stand til å følge instruksjonene. Begrensningene er der for å begrense bevegelsen og sørge for at undersøkelsen er utført på riktig måte. Gråt er en normal reaksjon og vil sannsynligvis føre til mer fra ukjent miljø enn fra noe ubehag begrensningene eller prosedyren kan føre til.

Prosedyre

En colonoscope er en lang, fleksibel, lysende rør med en liten kamera montert på den ene enden som sender et videobilde i en dataskjerm. Babyens lege vil sette inn colonoscope gjennom babyens anus og forsiktig fremme den til den laveste delen av tynntarmen. Luft kan innføres gjennom colonoscope for å få en bedre oversikt over tykktarmen, og suge kan anvendes for å fjerne væske eller avføring. Som colonoscope trekkes tilbake, din lege får en bedre visning av tykktarmen. Hvis han ser betent eller unormal utseende vev, kan legen sette inn en liten pinsett gjennom colonoscope å ta en biopsi (vevsprøve). Dette vanligvis ikke medfører noen smerte. Babyens vitale tegn vil bli overvåket gjennom hele prosedyren, som vanligvis varer en halv time til en time.

Recovery

Resten er generelt anbefalt etter koloskopi er fullført. Det er også viktig å tilby barnet væske, spesielt hvis babyens lege anbefalte tarmtømming før prosedyren. Babyens lege vil gi resultatene av undersøkelsen og eventuelle vevsprøver så snart som mulig.

Tarm rensing med Magnesium Citrate

Kolon rensing er nødvendig like før en person har en CTC scan. En CTC skanningen er ofte brukt til å lete etter utviklings polypper og / eller kreft. Men hvis tykktarmen ikke er ordentlig renset før diagnostisk testing, er testens sensitivitet betydelig redusert. Du kan også rense tykktarmen for å bedre din helse, redusere tretthet og avgifte kroppen din. Magnesium citrate er en ingrediens som kan være i tykktarmen cleanser du velger.

Før rensing

Du vil bli pålagt å faste for en periode på 24 timer før du har en tarm rensing med magnesium citrate. Din faste perioden vil tillate deg å ha klare væsker bare og ingen fast føde overhodet. Du vil også bli utstyrt med et avføringsmiddel slik at evakueringen av tarmer vil bli enklere og mer hensiktsmessig. Den avføringsmiddel i spørsmålet er ofte magnesium-citrat i form av et pulver.

Den Magnesium Citrate tarmtømming

Magnesium citrate er tidvis den foretrukne avføringsmiddel før en CTC scan, spesielt for de som kanskje har natrium sensitiviteter eller elektrolyttforstyrrelser. Magnesium citrat brukes som tarm-rensende middel, fordi det inneholder osmotiske midler og ioner som er uorganisk, som tvinger væske til å bevege seg inn i tarmlumen. Dette senere handling deretter stimulerer en prosess som kalles peristaltikk, som bidrar til å tømme ut kolon. Magnesium citrat er noen ganger identifiseres som en "saltavføringsmiddel." Den magnesium citrate stopper reabsorpsjon av væske og oppfordrer utvisning av noe i tykktarmen området.

Pulverisert magnesiumsitrat må blandes med åtte gram vann. Hvis magnesium citrate tilbys til deg i en ferdigblandet form, er alt du trenger å gjøre konsumere væske inne i flasken. Du trenger å konsumere drikke tre til fire timer før CTC skanningen er planlagt, og vil du også ønsker å fortsette å drikke vann til din CTC skanne slik at du kan være fullt hydrert.

Hjemme Magnesium Citrate Kolon Renset

Det finnes flere produkter som kan brukes hjemme som tilbyr de samme kolon-rensing fordeler som medisiner levert av en lege før en CTC scan. Du kan velge produkter som Dulcolax®, Citrate av Magnesia eller Fleet Prep Kits, som kan brukes hjemme, slik at du kan rense ut eventuelle tarm ansamlinger i tykktarmen. Du må følge instruksjonene som tilbys på emballasjen for de beste resultatene.

Det anbefales at du rådfører deg med en lege før du bruker magnesium citrate hjem produkter for rensing av tykktarmen. Men noen mennesker opplever bivirkninger fra bruk av slike produkter, inkludert svimmelhet, diaré og magesmerter. Produktene skal ikke brukes hvis du har problemer med nyrene eller hvis du har hjerte-og karsykdommer. Produktet også bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner eller av folk som mistenker at de har en tarmobstruksjon.

Hvordan bruke Miralax Prep

Koloskopier er rutinemessig foreskrevet for alle over 50, og er den mest effektive livreddende screening test for tykktarmskreft. Dessuten kan denne fremgangsmåten også hjelpe en gastroenterologist detektere fordøyelsessykdommer slik som cøliaki og Crohns sykdom. Gjennomgår en kolonoskopi krever en grundig tarmtømming gjøres hjemme dagen før prosedyren. En fersk innovasjon i forberedelsesprosessen, som mange anser for å være verre enn selve prosedyren selv, er MiraLAX / Gatorade Cleanse Prep metoden, som gjør det mulig å forberede seg på en koloskopi og effektivt rense tarmen på en måte som faktisk smaker godt.

Hvordan bruke Miralax Prep

Kjøp alle elementene på listen minst to dager før koloskopi, samt assortert "klare væsker," det eneste du har lov til å konsumere dagen før prosedyren. Klare væsker er noe du kan se eller lese gjennom: eplejuice, vann, Gatorade, Kool Aid, Crystal Light, popsicles, buljong, te og kaffe er akseptabelt. Samle en rekke lesestoff, så vil du være på badet i lang tid, og en bøtte, i tilfelle du føler behov for å spy mens du "sitter".

På dagen før inngrepet, ta alle fire Dulcolax tabletter rundt 16:00 Begynn prep prosedyre ved 6 eller 7 pm Hell innholdet i MiraLAX flasken og de ​​64 oz. Gatorade inn i pitcher, tilsett is og rør om. La "punch" sitte i fem minutter for løsningen på fullt oppløse. Dette vil smake bedre hvis du drikker det kaldt.

Drikk 8 oz. av de "punch" hver 20 til 30 minutter før pitcher er tom. Dette vil ta ta to og en halv til fire timer. Forvente å ha noen milde kramper som diaré begynner, noe som bør avta etterhvert. Du må kanskje gå på do 10 til 15 ganger før rensing er fullført, så hold deg svært nær en så snart du tar Dulcolax, og holde lesing materialer hendig. Hvis du blir kvalm, ta en pause for en time og CV. Drikker gjennom et sugerør kan hjelpe.

Du kan ikke spise eller drikke noe, inkludert vann, i seks timer før inngrepet. Din lege vil kreve at du har noen til å kjøre deg hjem. Sjekk dine instruksjoner for avtale tid for innsjekking, vanligvis en time før prosedyren. På dette punktet den harde delen er over. Den prep er mye vanskeligere enn fremgangsmåten. Du vil bli gitt sedasjon og vil ikke føle noen ting.

Så snart prosedyren er over vil få lov til å spise og drikke. Det anbefales at du begynne langsomt. Ta flaskevann og kjeks for å spise på vei hjem. Ta det med ro for resten av dagen, og neste dag kan du gjenoppta normale aktiviteter.

Hint

  • Spis en lett diett begynner flere dager før inngrepet. Dette bidrar sterkt til den renselsesprosess.
  • Baby kluter, Forberedelse H eller bleie utslett salve kan lindre sårhet du kan oppleve.
  • Wear dra i klær, sokker og joggesko til prosedyren for letthet og komfort.
  • Sjekk med legen din for instruksjoner om reseptbelagte medisiner.
  • Diabetikere bør sjekke med legen sin for spesielle instruksjoner. G2 er akseptabelt for denne prosedyren.
  • Ikke forbruke noen røde eller lilla klare væsker.
  • Du bør aldri bruke neglelakk når du har en medisinsk prosedyre gjort.

Trygge og effektive måter å rense kolon

Tilhengere av kolon rensing si at det er svært viktig for optimal helse. De sier at fjerning av giftstoffer fra slimhinnen i tykktarmen kan virkelig hjelpe i å forebygge tykktarmskreft. Med så mye informasjon og produkter på markedet, kan noen mennesker har en hard tid på å velge den sikreste og mest effektive metoden. En god kolon rens vil hjelpe til med gjen instating normal avføring og redusere risikoen for slimete plakk fra reoccurring i slimhinnen i tarmen.

Fasting

Fasting er en fin måte å kvitte seg bort giftstoffer fra tykktarmen. Det gjør at kroppen tid til å hvile, lade og fornye seg i mellomtiden tar i mat som hjelpemidler i fordøyelsen og generell healing. Selv om det kan synes å være den mest utfordrende metoden fordi det krever mye disiplin. De mest populære fastende typer inkluderer juice, vann eller en frukt og / eller veggie fort. Velg den som passer best til dine behov.

Colon Hydroterapi

Vann er svært gunstig for innvendig rengjøring. Hydroterapi, også kjent som colonic vanning, spyler veggen av tykktarmen ved hjelp av tonn med renset vann. Behandlingen innebærer å sette inn et lite rør inne i endetarmen. Denne fremgangsmåte tillater store masser av vann til å strømme gjennom for å rense tykktarmen. Det er gjentatt flere ganger, avhengig av personens fysiske helse og komfort nivå. En behandling er vanligvis tilsvarer slippe ti avføring.

Urter

En av de mest naturlige måter å rense er ved hjelp av friske urter. Bruk ferske økologiske eller vill-høstet urter som er beroligende for kroppen din, men likevel kraftig nok til å eliminere giftstoffer og dødelige parasitter og ormer. Senna er en godt kjent og effektiv urt som brukes til tarmtømming. Hvis du ikke er i stand til å bruke den friske, kan du kjøpe tørket Senna i ulike former, inkludert tørkede hele og strimlet Senna blader, Senna pods eller pulverisert Senna. Det anses for å være mild, trygg og svært effektiv.

Kosthold og livsstil endringer

Å leve et sunnere livsstil bidrar til å holde unna alle sykdommer. Å gjøre enkle, men bedre kosttilskudd valg kan gå langs veien. Start med å spise større mengder av frisk frukt og grønnsaker. For å motta alle dine vitaminer og mineraler, forberede dem rå. Hvis ikke, vil lyset dampende og matlaging gjøre for nå.

Prøv å redusere de samlede kjøttforbruket mens fest mer på nylagde salater og frukt. Ta en frukt pause i stedet for en candy pause og inkluderer fersk juice i din diett så ofte som mulig. Hold deg unna alle raffinert og bearbeidet mat, stekt mat, sukker og noe kunstig.

Øk inntaket av renset vann, og forsøker å spise mat som inneholder høyt vanninnhold, som rå frukt og grønnsaker.

Slik Cure Hepatitt C

Hepatitt C er en sykdom som rammer og skader på leveren. I de fleste tilfeller er det ingen kur for hepatitt C. Det er imidlertid noen tilfeller der kroppens immunsystem er sterk nok til å kurere sykdommen på egen hånd. Likevel vil folk som har hepatitt C lider kronisk leverinfeksjon. Medisiner vil bidra til å drepe hepatitt C-viruset, men det finnes ingen garantier for at den fullt ut kan kurere sykdommen. Nedenfor er noen måter å behandle hepatitt C eller hindre at den tilbakevendende eller blir verre.

Slik Cure Hepatitt C

Tidlig påvisning spiller en stor rolle i helbredelse av hepatitt C. Dette er imidlertid lettere sagt enn gjort som enkelte berørte folk ikke viser noen symptomer. Hvis de gjør viser symptomer kan det være år senere og da skaden kan være alvorlig. Så hvis du begynner å stille kvalme, tap av appetitt, smerte over leveren (like under brystkasse, på høyre side), tretthet, gulsott eller leire-farge eller grå avføring, gå til legen for en sjekk-opp.

•  Gå på en diett som krever at du drikker omtrent åtte til ti glass vann om dagen og unngå koffein og alkoholholdige drikker, som vil gjøre deg dehydrert. Har din fylle av grønnsaksjuice samt porsjoner med sunt fett, som for eksempel linfrøolje, olivenolje og soyaolje. Disse oljene inneholder essensielle fettsyrer, som tjener flere funksjoner for å holde din hjerne, hjerte og immunsystem sunn.

Tenk gjennomgår kroppen-rensing metoder som tarmtømming, dental check-up (amalgam eller nikkel kronene kan være en faktor for å ha Hepatitt C), nyre rensing og lever rensing. For tarm rensing kan du drikke kosttilskudd som Ultimate Colon Cleanse, Kolon eller PoopDoc. For nyre rensing kan du ta i vannmelon frø te eller mais silke te, eller gå på en naturlig sitron-juice diett. For leveren rensing kan du ta i kaffe, eddik eller yoghurt klyster for å skylle ut giftstoffer i leveren. Du kan også drikke en kombinasjon av olivenolje og sitronsaft daglig.

svette det ut. Svette lanserer en rekke giftstoffer i kroppen din og holder dine organer fungerer greit. Du kan oppnå dette ved å gjøre regelmessig mosjon.

Be legen din om å prøve en nyutviklet kur for hepatitt C: en daglig skutt av en lengre virkende form av interferon, også kjent som pegylert interferon pluss antiviral piller ribavirin.

Hint

  • Gjennomgår disse behandlingene kan bety en endring i livsstilen din. Sørg for at du er opptatt av å følge gjennom med hvilken behandling (e) du velger.

Har Oxy Powder arbeid?

Hvis det er et enkelt svar på henvendelsen, "Does Oxy-Powder arbeid?" det ville være "nei", ifølge coloncleanser.net som har sammenlignet Oxy-Powder til andre kolon renset. Deres gjennomgang resultater for Oxy-Powder er ikke gunstig.

Magnesium Oxide

Oxy-Powder lister følgende ingredienser på etiketten: ozonated magnesium oksider, organisk germanium 132, naturlig sitronsyre, organisk akasiegummi og Kosher sertifiserte vegetariske kapsler. Magnesiumoksid er et uorganisk mineral - en stein, og fordi det har vært "ozonbehandlet," det er en ekstra oksygenmolekyl vedlagt denne forbindelse som skaperne av Oxy-Powder krav er gitt ut i tykktarmen din. Denne ekstra molekyl oksygen er ment å stimulere tarmene til å bevege seg ved å øke oksygennivået i blodet ditt.

Germanium-132

Naturlig finnes i matvarer som ginseng, aloe vera, shiitake sopp, brokkoli, tomatjuice og hvitløk, germanium-132 har positive helsemessige fordeler som en plante mineral. Imidlertid, når mineralene er isolert, kan de miste sine fordeler. I tilfelle av germanium-132, er det en viss bekymring for at det ikke er trygt for menneskelig konsum. Oxy-Power hevder deres germanium-132 er trygt. Selv om det var ingen tvil om sikkerheten av germanium-132, er det mineralet ikke en ingrediens blant tradisjonelle urte oppskrifter for tarmtømming.

Sitronsyre

Sitronsyre i sin naturlige form, som finnes i friske sitrusfrukter, er svært gunstig for kroppen. Friske sitrusfrukter er ikke oppført i Oxy-Powder ingredienser. Det er sannsynlig at pulverisert sitronsyre blir brukt, noe som ikke er naturlig i det hele tatt. Oxy-pulver er å bruke sitronsyre som en katalysator for å hjelpe i oksygeneprosessen og som et middel for tegning tungmetaller. Det er mye mer effektive måter å trekke tungmetaller fra kroppen.

Organisk Gum Acacia

Oxy-Powder lister organisk gummi arabicum som en av ingrediensene. Nettstedet heter som sant at den brukes som en emulgator, og bindemiddel, men hevder også at det kan fungere som en "prebiotika" og "fremme en organisk livsstil", som ikke er en funksjon av tarmtømming.

Vegetariske kapsler

Vegetariske kapsler er faktisk å foretrekke til gel caps laget av animalske biprodukter. Men selv de beste kolon rens produsenter på markedet innrømme at noen ganger kapslene ikke fordøye helt, og kan passere ut av kroppen uåpnet. Gel caps, vegetarianer eller ikke, er ikke den mest effektive måten å få kolon rens produkter inn i tarmen.

Effektive urter

Den beste kolon renser på markedet har to deler: et kolon stimulatorer, hvilke kontrakter de store tarmen gjennom peristaltiske handling og en intestinal "vakuum", som trekker ut gamle fecal materiale, giftstoffer, narkotika og tungmetaller. Tykktarmen stimulator vil inneholde de fleste eller alle av disse ingrediensene: aloe, Senna, Cascara Sagrada, Oregon drue rot, Hawaiian gul ingefær, hvitløk og habanero paprika. Tarm vakuum vil inneholde de fleste av disse ingrediensene for å være effektive: linfrø, farmasøytiske grade bentonitt leire, eple pektin, aktivt kull, marshmallow rot, psyllium frø, glatte alm, peppermynte og cayenne.

Sjekk alltid med en betrodd lege før du bruker noen av disse produktene.

Er Fleet Enemas Trygt?

Er Fleet Enemas Trygt?


Fleet Klyster er medisiner som vanligvis brukes til forstoppelse, som inneholder natrium bifosfat og natriumfosfat. Fleet Klyster er også brukt til å rense tarmer før visse medisinske prosedyrer eller operasjoner. Medisinen er satt inn analt å produsere avføring.

Identifikasjon

Mens Fleet enemas har blitt brukt på en sikker måte i mange år, bør visse personer ikke bruke produktene. De bør ikke brukes i to påfølgende uker. Også de med spiseforstyrrelser, nyresykdom, dehydrering, elektrolyttforstyrrelser, tarmsykdom, hjertesykdom, leversykdom eller nylig magen kirurgi bør unngå å bruke eller informere sin lege av deres forhold før bruk.

Advarsel

The Food and Drug Administration (FDA) utstedt en sikkerhetsvarsel om Fleet enemas og andre relaterte produkter i 2008 Dette varselet skyldes rapporter om akutt fosfat nefropati som er en akutt nyreskade forekommer hos noen pasienter som hadde brukt oral natriumfosfat (OSP ) produkter for tarmtømming før medisinske prosedyrer. Denne skaden ble sett hos pasienter som ikke presenterer med risikofaktorer for denne tilstanden.

Forebygging / løsning

Det anbefales at pasienter bruker Fleet produkter som foreskrevet og aldri bruker mer enn angitt. I tillegg bør pasientene bare bruke reseptbelagte typen OSP produkter for tarmtømming før medisinske prosedyrer i henhold til FDA. FDA anerkjenner at produktene er betraktet som sikre i allmenn bruk, og fortsette å være tilgjengelig over disk.

The Best Over-the-Counter tarm Renset

The Best Over-the-Counter tarm Renset


Tarmrensemidler fjerne avføring fra tykktarmen og endetarmen. De har også avlaste forstoppelse og rense tykktarmen før medisinske undersøkelser inkludert koloskopier. Mens noen metoder for tarmtømming er mer omfattende enn andre på grunn av administrasjonsmåte, mens andre krever mer tid til å fullføre og føre til ubehagelige bivirkninger.

Fleet Enema

Fleet enemas levere væske natriumfosfatoppløsning inn i endetarmen fra en engangs plastflaske for å trekke vann fra legemet inn i rektum for å mykne herdet avføring. De er en invasiv rektal metode for å lindre forstoppelse. Fleet Klyster er tilgjengelige i både voksne og barn størrelse flasker. Bruk en Fleet klyster flaske og beholde løsningen for to til fem minutter før du går på toalettet for å frigjøre innholdet i tarmen.

Stikkpiller

Suppositorier kan fremstilles fra smøremiddellakser glyserin eller sentralstimulerende lakser bisacodyl. De renser tarmen ved å gi smøring og stimulering for å myke herdet avføring og stimulere kolon muskler for å fjerne det. Sett inn en stikkpille i endetarmen. Glyserin stikkpiller produsere avføring innen 15 minutter til en time mens bisacodyl stikkpiller produsere mellom 15 og 45 minutter.

Epsom salter

Bland en spiseskje av Epsom salter i en kopp varmt vann. Drikk hele løsningen til å avlaste moderat forstoppelse, avførings eller rense tarmen før legeundersøkelser. Epsom salter hente vann fra andre deler av kroppen for å myke opp og selv kondensere herdet avføring. De har en bitter smak, som kan utlignes ved å legge til et snev av sitrus-flavored brus som Sprite til blandingen. En åtte unse glass danner en ekstremt rennende avføring i løpet av en halv time til åtte timer. Epsom salter kan føre til dehydrering, så du bør drikke ett glass vann fra springen før du drikker den Epsom salter blandingen.

Magnesium Citrate

Magnesium citrate renser tarmen før diagnostisk testing og lindrer forstoppelse. Mye som Epson salter, trekker det vann fra andre deler av kroppen til å myke opp og passere herdet avføring innen åtte timer. Har tenkt å bo i nærheten av et toalett for hele dagen du bruker magnesium citrate fordi det kan skape en plutselig innsettende at det haster å flytte innvollene. Drikk ett glass vann fra springen før du drikker hele flasken av magnesium citrate å unngå dehydrering.

Hvordan behandle akne uten reseptbelagte medisiner

Mange lider av akne anta at det eneste svaret på deres tilstand er beskytningen ut penger for dermatologi besøk og for sterke reseptbelagte medisiner. Det kan synes at jo mer alvorlig en acne saken vises, jo mer alvorlig en behandling er nødvendig for å lindre symptomene og hindre fremtidige bluss-ups oppstår; Imidlertid er huden en delikat organ og fortjener skånsom behandling. Mange naturlige behandlinger er tilgjengelige for å effektivt behandle mennesker i alle aldre som opplever ubehag og forlegenhet av alvorlige break-outs.

Bruksanvisning

Hold Your Face Clean

•  Vask ansiktet med en mild ansiktsrens, og bruke en vaskeklut til å tørke av fuktighet igjen på huden din. Vaske ansiktet minst to ganger om dagen (en gang når du våkner opp og igjen før du går i dvale) vil holde overflødig olje ut av huden din og vil bidra til å hindre porene fra å bli unødvendig tilstoppet av skitt og forurensning du møte under dag. Hvis du har veldig fet hud, bør du vurdere å vaske ansiktet en tredje gang i løpet av dagen, kanskje til lunsj eller før middag. Du kan bruke de stiligste akne lotion tilgjengelig, men hvis ansiktet ditt ikke holde ren, så dyre behandlinger vil virke mot sin hensikt.

Fukt en bomullsdott med ansiktstoner som inneholder salisylsyre (som bidrar til å slough av døde ferdighets celler, i likhet med hva sandpapir gjør med tre). Denne ingrediensen er et utmerket alternativ for folk som er allergisk mot benzoylperoksid. Du vet du er allergisk mot benzoylperoksid hvis ansiktet blir rødt, brannsår og skreller når du bruker den. Toneren kan du fysisk se om du har noen dvelende skitt i ansiktet ditt. Feie bomullsdott over ansiktet ditt, og pass på å få inn i kriker og kroker av håret linje, nese krøll, og underkjeven linje. Se på bomullsdott; hvis du ser skitt eller sminke rester, kan du fukte en annen ren bomullsdott med toner og feie den over ansiktet ditt igjen. Gjenta til det ikke mer smuss vises på bomullsdott.

Påfør til ansiktet ditt en ansiktskrem med over-the-counter rynke redusere / forebygge egenskaper. Glykolsyre, en type alpha hydroxy, er en vanlig ingrediens i disse typer kremer å hjelpe fremskynde cellefornyelsen. Huden din vil dra nytte av hjelp fra milde produkter som hjelper huden å fornye seg. Mange ganger, akne former fordi huden har en hard tid å bli kvitt de gamle hudceller. Legg overflødig olje og dvelende skitt til gamle hudceller som blir fanget inni porene, og du får en kvise. Huden din prøver å bekjempe inntrengerne og kan føre til rednings hvite blodlegemer, som slår inn den hvite pus du kan se inni en kvise.

Juster hva kroppen din får i seg

Følg noen grunnleggende mat og ernæring retningslinjer. Spis mat høy i beta karoten, for eksempel gulrøtter, gresskar og honningmelon, og spise fiberrik mat som hele korn, rotgrønnsaker, linser og bønner. I tillegg begrense inntaket av sukker, hydrogenert oljer (transfett) og stekt mat.

Tenk over noen flytende forslag. Å drikke en større mengde filtrert vann hver dag vil hjelpe huden til å skylle ut acne-skjerpende urenheter. Videre begrense inntak av sentralstimulerende midler, som alkohol og koffein kan hjelpe akne utsatt hud.

Prøv vitamin terapi. Enkelte vitaminer hjelpe kroppen i å holde balansert og kan bistå huden i å holde porene klar, også. Sink; krom kosttilskudd og vitaminer A, E og B-6 bidrar til en sunn hud.

Ta hensyn til noen urte anbefalinger. Solbær frø olje, nattlysolje og tea tree olje hjelpe huden til å forholde seg til urenheter, samt echinacea, calendula og goldenseal. I tillegg kan kinesiske urter, for eksempel Cnidium frø og kaprifol blomst, hjelpe akne symptomer å avta.

Prøv intern rensing. Akne lider kan også dra nytte av tarmtømming, nyre rensing og lever spyling. Disse tiltakene vil bidra til å frigjøre kroppen fra giftstoffer og andre avfallsstoffer som ofte holder kroppen tett.

Pediatric Medisiner for tarm rensing

Den mest vanlige tilstand som fører til bruk av tarmtømming hos pediatriske pasienter er forstoppelse. Denne tilstanden er til stede i alt fra 3 til 5 prosent av barn over hele verden. Det finnes flere metoder for å rense et barns tarm som må utføres under tilsyn av lege eller barnelege.

Forstoppelse kan være forårsaket av flere sykdommer som Hirschsprung sykdom eller cystisk fibrose og hypotyreose. Men det er mange barn som lider med forstoppelse, både akutt og kronisk. Dette kan være på grunn av spisevanene til barn eller andre medlemmer i familien.

Livsstil endringer for tarm rensing

Et barn må starte livet med et balansert kosthold. Med andre ord, må han spise rikelig med frukt og grønnsaker som igjen vil gi rom for fungerende tarmer. Dette er den beste måten å forebygge forstoppelse og unngå tarm rensing prosedyrer.

La barnet ditt å drikke rikelig med væske, særlig vann. Hvis hun har sjelden avføring, kan du legge til en liten bit av lys eller mørk sirup til barnets formel eller drikke. Og selvfølgelig, tillate ham å spille og få nok mosjon for å holde tarmen aktiv.

Det er også viktig å opprettholde en positiv holdning i barnets om avføring, som barn er utsatt for å holde i avføring når de føler at avføring vil skade eller foreldrene vil bli sint på grunn av det. Barn som avstår fra avføring ved å stramme sine mage og endetarms musklene er på vei til kronisk forstoppelse.

Medisiner for tarm rensing

Når endringer i livsstil har blitt gjennomført med liten eller ingen resultat, er det på tide å begynne å tenke på tarmen rensing prosedyrer. En av de første tingene barnelege vil prøve er bruken av en glyserin stikkpille. Disse kan gis av og til når episoder av forstoppelse er ikke hyppig.

Når barna er litt eldre, vil bruken av melk av Magnesia være gunstig å behandle sine forstoppelse. Et annet alternativ er mineralolje som vil bidra til å smøre tarmene. Begge disse rettsmidler er vanligvis ikke akseptert på egen hånd, slik at de bør plasseres i en drikke.

Hvis forstoppelse vedvarer, vil barnelege vurdere å starte barnet på milde smøremiddel avføringsmidler som Colate. Hvis dette ikke fungerer, så barnet vil flytte opp til bruk av sentralstimulerende avføringsmidler som Maltsupex eller Dulcolax. Men husk at disse behandlingene er å bli fulgt i minst tre måneder før de kan bli forkastet som ubrukelig for barnet ditt.

Hvordan naturligvis bedre sirkulasjon problemer

Hvordan naturligvis bedre sirkulasjon problemer


Sirkulasjonssystemet omfatter fartøy og væske som bærer sårt tiltrengt oksygen til organer og vev i hele kroppen. Dårlig sirkulasjon kan føre til kulde, nummenhet og prikking i ekstremiteter, hevelse i hender og føtter, og med hodepine. Visse tilstander som kan føre til sirkulasjonsproblemer, som for eksempel fedme, diabetes, høyt kolesterol og blodtrykk lidelser, bør behandles av en medisinsk faglig. Men er det noen enkle trinn som du kan ta for å bidra til å forbedre sirkulasjonen naturlig.

Diet

En av de mest grunnleggende måter å forbedre sirkulasjonen og generell helse er å følge et sunt kosthold. Den menneskelige kroppen krever en rekke makronæringsstoffer, vitaminer og mineraler for å fungere skikkelig og forebygge sykdom. Å spise et utvalg av frukt, grønnsaker, hele korn og kvalitet proteiner hver dag er nøkkelen. Ifølge US Department of Agriculture, voksne trenger minimum 1 1/2 til 2 kopper frukt, 2 1/2 til 3 kopper grønnsaker, 3 til 4 gram av korn, og 5 1/2 til 6 gram protein daglig.

Trening

En annen fornuftig måte å forbedre sirkulasjonen naturlig er gjennom regelmessig mosjon. USDA retningslinjer anbefaler voksne får minst to og en halv time med moderat aerob aktivitet, fordelt over tre eller flere dager hver uke. Men kan så mye som fem timer med regelmessig trening har enda flere helsefordeler. Det er viktig å finne en eller flere aktiviteter som du liker. Former for fysisk form som kan gi aerob trening inkluderer jogging, sykling, turgåing, svømming, spinning, tennis, aerobic, dans, in-line skøyter eller en rask spasertur.

Vitaminer

Visse vitaminer brukes av legemet for å gi næring til sirkulasjons-systemet, og kan brukes terapeutisk for å forbedre blodsirkulasjonen. B-vitaminer, spesielt niacin, kan bidra til å senke kolesterolet, forbedre sirkulasjonen og forebygge arteriosklerose. Naturlige kilder til B-vitaminer inneholder kjøtt, egg, bønner, hele korn og ølgjær. Annet hjerte-sunn vitamin er vitamin E. Dette fettløselige vitamin bidrar til å forbedre blodårer tone og hindrer celle-skade av frie radikaler. Vitamin E finnes naturlig i nøtter, frø, bønner, brun ris, mørkegrønne bladgrønnsaker og vegetabilske oljer.

Andre kosttilskudd

I tillegg til et sunt kosthold, mosjon og vitamin diett, har andre naturlige kosttilskudd er funnet å bedre blodsirkulasjonen. En av de mest anerkjente plante for kardiovaskulær helse er en asiatisk urt, ginkgo biloba. The University of Maryland Medical Center forklarer at ginkgo har vist seg å øke blodstrøm hos pasienter med claudicatio intermittens. Anbefalt dose er 120 mg til 240 mg per dag. Som med alle naturlig supplement, sjekk med din helse-omsorg leverandøren før du prøver ginkgo biloba, spesielt hvis du for tiden tar reseptbelagte medisiner.

Måter å bedre holdning

Dårlig holdning er en tilstand som utvikler seg over tid fra vanlige, daglige aktiviteter som å bruke datamaskiner, sitter i kontorstoler og stå for lange perioder. Selv om det kan styres og administreres enkelt, hvis det ikke er anerkjent og forbedret, kan det føre til kroniske ryggsmerter og kan føre til rygg struktur skade.

Gjør deg klar

Du må gjøre deg oppmerksom på din dårlig holdning. Dette begynner med å lage forbindelser mellom ryggsmerter og stunder da dårlig holdning kan være årsaken. Hvis du opplever et ubehag i ryggen, uansett hvor kjedelig eller skarp smerte kan være, ta et øyeblikk for å undersøke hvordan du sitter eller står på den tiden. Hvis kroppen din ikke er helt rett, eller du flytter i det minste, sjansene er det er din holdning forårsaker smertene.

Endre Posisjoner

Når du har bestemt din holdning kan være årsaken til ryggsmerter, endre posisjon. Hvis du sitter i en kontorstol eller stirrer på datamaskinen din, stå opp og strekke i et par minutter. Gå rundt og gi ryggmuskulaturen en pause. For de som jobben krever dem til å sitte hele dagen, gjør dette hver halve time er nyttig for å bedre kroppsholdning og trykkavlastning fra rygg og nakke.

Trening

Aerobic øvelser som gåing og svømming er veldig bra for å styrke musklene rundt ryggen. Jo sterkere ryggmusklene er, jo lettere blir det å forbedre holdningen din. Trene også bidrar til å hindre skade på disse musklene. Pilates er et eksempel på en øvelse som er effektive for å styrke kjernemuskulaturen; det kan gi deg et sterkere tilbake også.

Bruk Props

Bruk støttende rekvisitter som kontorstoler med justerbar ryggstøtte, fotstøtter og bærbar lumbar støtter ryggen for å holde ryggen rett når du sitter i lengre tid. Håndklær og små puter også er effektiv på å gi nødvendig støtte mens du sitter ved et skrivebord eller kjøring. I tillegg bruker vesker og ryggsekker er designet for å redusere belastningen på ryggen hjelp bedre holdning; jo mindre vekt du har å trekke på skuldrene, jo lettere er det for deg å stå oppreist.

Hva skyldes Leg Cramps Mens Svømming?

Hva skyldes Leg Cramps Mens Svømming?

Introduksjon

Hvert år folk dør i innsjøer, hav og selv svømmebassenger på grunn av leggkramper. En etappe krampe kan gjengi en person hjelpeløs mellom sin smerte og sin immobilisering makt. Uansett om du er en sterk svømmer eller ikke, kramper er en viktig ting å huske på når det gjelder svømming sikkerhet.

Musklene

Når du svømmer du føre til at musklene til å jobbe, for som de trenger oksygen. Uten oksygen, vil musklene bli trett raskt og vil bygge opp en løsning som kalles melkesyre.

Melkesyre

Melkesyre er ofte funnet i matvarer som du spiser, spesielt mat med høyt kalsium. Som du svømme, vil at melkesyre i kroppen akkumuleres i musklene som du bruker mest. Under normale forhold, når oksygen i muskelen, og bidrar til å oksidere melkesyre, noe som får den ut av muskelen. Men når det ikke er nok oksygen kan komme til muskel, blir muskelen overveldet av syre og kramper.

Forebygging

Den beste måten å forhindre svømming kramper er gjennom trening og regelmessig mosjon. Jo mer du trener en muskel, jo lengre tid tar det for melkesyre å bygge opp på innsiden av det. Regelmessig trening hjelper ved å forbedre blodsirkulasjonen gjennom hele kroppen. Jo bedre sirkulasjon du har, jo raskere og større mengde oksygen du kan bære gjennom blodet til musklene dine. Jo mer oksygen blir levert til muskelen, kan jo raskere melkesyre oksyderes og fjernes.

Hva kan jeg gjøre for å føle seg bedre om jeg har Fibromyalgi?

Fibromyalgi er en tilstand som fortsatt har litt mystikk. Selv om det ikke er en livstruende sykdom, kan det bety å lære å tåle smerte, tretthet og utmattelse hver eneste dag. Mer frustrerende er det faktum at det ikke er spesifisert behandlingsregime for å gi et mirakel kur. Det betyr imidlertid ikke bety at det er ingenting som kan gjøres for å behandle symptomene forbundet med fibromyalgi. Relief kommer ofte i form av egenomsorg kombinert med ansvarlige medisiner.

Kosthold og ernæring

Mat er drivstoff for kroppen. Mye som variasjoner i graderinger av bensin, er det visse matvarer som bedre hjelpe kroppen til å fungere på optimal kapasitet. I tilfelle av fibromyalgi, bør den ernæringsmessige fokuseres på matvarer som kan benyttes til sirkulasjon, muskelfunksjon og natursmertebehandling. Noen mennesker med fibromyalgi har funnet suksess i kostholdet inneholder lite mettet fett og høy i magre proteiner, hele korn og høy fiber.

Aktivitet

Det er en vanlig oppfatning blant fibromyalgi spesialister som vanlig, lav-effekt trening kan være svært nyttig for smerte og tretthet ledelse. Trening kan virke merkelig anbefaling til en person opplever konstant muskelsmerter, men rutinemessig aktivitet hjelper ved å forbedre sirkulasjonen kvalitet og generelle muskelstyrke. Turgåing, er svømming og vannaerobic anses ideelle lav-impact aktiviteter for de med fibromyalgi.

Medisinsk terapi

Fra et farmasøytisk synspunkt, er det typisk to tilnærminger til fibromyalgi styring. Over-the-counter smertestillende midler er ofte anbefalt for å bekjempe stivhet, smerte og sporadisk lavgradige feber noen ganger forbundet med tilstanden. Antidepressiva kan være foreskrevet for å fremme avslappende søvn og lindre angst eller depresjon som resultat av fibromyalgi begrensninger. Nye legemidler, som for eksempel Savella og Lyrica, har blitt innført spesielt for behandling av fibromyalgi.

Praktiske løsninger

Smerte og tretthet forårsaket av fibromyalgi hindrer ofte en persons daglige aktiviteter. Dette kan føre til angst og depresjon, uvelkomne tilskudd til listen over fibromyalgi effekter. Ta deg tid til å slappe av og nyte fritidsaktiviteter kan øke tilliten og lindre stress. Læring nye grenser kan også bekjempe den psykologiske effekten av denne tilstanden.

Tips til bedre holdning

Tips til bedre holdning


Dårlig holdning kan begynne tidlig i utviklings vekst stadier dersom gode holdning vaner ikke er dannet og håndheves. Dårlig holdning kan også utvikle seg senere i livet som følge av repeterende aktiviteter som arbeider ved en datamaskin, ser på TV, sitter i kontorstoler. Også måten du stå og sove bidra til kvaliteten på holdningen din. Mens dårlig holdning kan føre til ryggsmerter og andre langsiktige helseproblemer, kan det lett bli korrigert ved å følge noen tips.

Fysisk aktivitet

Fysisk aktivitet spiller en vesentlig rolle i ryggraden helse. Når musklene blir slitne, blir det lettere å bosette seg i slouching, slumping og dårlige arbeidsstillinger, som legger ekstra press på nakke og rygg. For å forbedre din holdning og motstå muskeltretthet, kan du endre posisjoner ofte når du sitter eller står. Hvert 30. minutt kan du ta en liten pause fra hva du gjør og strekke seg, stå i noen minutter, eller ta en liten spasertur. Regelmessig aerob trening som gange, svømming eller sykling holde musklene sterke og fleksible slik at de kan støtte ryggraden riktig. Core og tilbake styrke øvelser som yoga og pilates kan bidra til å forbedre holdning også.

Fottøy

For å bedre holdning når du står, kan du bære støttende fottøy som erke-støttet og polstrede sko. Iført høyhælte sko regelmessig kan være skadelig for god holdning fordi disse skoene forstyrre kroppens tyngdepunkt og dermed endre justeringen av kroppen som en helhet. Denne retningsendringen påvirker negativt ryggstøtte og holdning. Hvis du er på føttene hele dagen på jobb, kan du også forbedre holdningen din ved å stå på en gummimatte når det er mulig.

Sittende og stående stilling tips

For å bedre sittestilling, må du forstå riktig justering av hodet, rygg, nakke og andre kroppsdeler. Alle disse delene fungerer sammen for å skape god, støttende holdning. Hodet bør være rett og nivå med toppen av ryggraden med en avslappet nakke og skuldre. Bekkenet bør vippe fram og magen bør innsnevret litt for å støtte ryggraden og bære vekten. Bad stående positurer kan skape en illusjon av ekstra pounds. For riktig stående stilling, skal skuldrene være tilbake og ned med brystet hevet. Selvfølgelig, bør dette gjøres uten å belaste musklene. Kjeven bør være på et nivå vinkel og på baksiden bør ikke være altfor buet. Du er nødt til å engasjere dine kjernemagemusklene for å hindre overordnede i ryggen.

Blære Tømming Problem

Blære tømming problemer er vanligvis forårsaket av en overaktiv blære, og kjennetegnes av en plutselig trang til å urinere, ifølge Mayo Clinic. Dette helse problemet kan også forårsake episoder av ufrivillig vannlating (også kalt inkontinens). Ifølge Mayo Clinic, kan folk utvikle blæretømmingsproblemer som de gamle. Behandlingsalternativer inkludert atferdsmodifikasjons, reseptbelagte medisiner og kirurgi kan gi lindring.

Blære Medisiner

Reseptbelagte medisiner som Ditropan og Oxytrol slappe blæren og redusere urin haster, og inkontinens, ifølge Mayo Clinic. Disse medikamentene er vanligvis brukes i forbindelse med atferdsmodifikasjon.
Bivirkninger kan være tørrhet i øyne og munn. Fordi drikker mer vann kan forverre bivirkninger, kan legen anbefale å suge hardt godteri eller sukkerfri tyggegummi for å fukte munnen.

Behavior Modification

Atferdsendringer kan være effektive, ifølge Mayo Clinic. Legen kan anbefale å eliminere alkoholholdige og koffeinholdige drikker, som forverres trang til å urinere symptomer. Fordi forstoppelse er et vanlig problem blant personer med blæretømmingsproblemer, bør du spise mer fiber.
Også, kan legen din introdusere blæretrening. Denne terapien innebærer venter på å urinere når du føler trang. I begynnelsen vil du utsette vannlating i ca 10 minutter. Etter hvert vil du jobbe deg opp til tre til fem timer, ifølge Mayo Clinic.

Botox-injeksjoner

Alvorlige tilfeller av overaktiv blære kan behandles med botulinumtoksin. Denne medisinen blir injisert inn i det påvirkede området, som lammer musklene og reduserer inkontinens. Botox-injeksjoner siste om seks måneder. Behandlingen bærer risikoen for å gjøre blæretømmingsproblemer verre og brukes vanligvis som en siste utvei.

Kirurgisk intervensjon

Pasienter som ikke responderer på annen behandling kan vurdere kirurgiske alternativer. Målet med operasjonen er å bedre blæren evne til å lagre urin, noe som reduserer følelsen av at det haster.
Sakral nervestimulering, et kirurgisk inngrep, innebærer å implantere en tynn ledning nær nerver i blæren. Legen bruker en enhet til å føre til elektriske impulser i blæren (ligner en pacemaker i hjertet). Tråden drives av et lite batteri.