Digidexo.com

Hvordan hjelpe et barn med en kald

Forkjølelse rammer barn i alle aldre hvert år. Når den treffer, kan et barn utvikler symptomer som inkluderer - men er ikke begrenset til - hodepine, tett nese, brystet lunger og sår hals. Med det nye regelverket for hoste og kaldt medisiner for barn, er mange foreldre igjen scrambling, prøver å finne en måte å lette barnets ubehag. Men det er visse skritt du kan ta som vil gjøre barnet ditt mer behagelig og hjelpe henne sove bedre om natten.

Hvordan hjelpe et barn med en kald

Øke væsker. Ved å sørge for barnet ditt øker hennes væskeinntaket, bidrar du med å tynne hennes nesesekreter. Væsker også bidra til å forhindre dehydrering. Varme væsker som vann og juice servert ved romtemperatur er ofte anbefalt fordi de også bidra til å avlaste nesetetthet, mens kalde væsker ikke fungerer like godt.

Hvis barnet er gammelt nok til å spise hardt godteri, deretter en hals pastill kan gis for å lindre sår hals smerter.

Gi barnet ditt kylling noodle soup. Chicken noodle soup inneholder ingredienser som fungerer som en anti-inflammatorisk og bistand i bevegelse av slim i nesegangene.

Ha barnet gurgle saltvann. En saltvann gurgle kan hjelpe en tørr, skrapete, sår hals.

Gi barnet ditt en smertestillende, som Tylenol eller Motrin. Hvis barnet ditt har en hodepine eller sår hals, kan en smertestillende hjelpe med disse symptomene. Det hjelper også med andre verkende kroppsdeler.

Gi barnet ditt et varmt bad eller dusj. Fuktighet fra bad eller dusj kan hjelpe lindre barnets nese passasjer.

Spray saltvannsnese løsning i nesegangene. Saltvannsspray hjelper med tett nese. Hvis du bruker på et yngre barn, kan du bruke en nasal pære sprøyte for å fjerne løsningen og slimete noen minutter etter bruk.

Bruk en kul-tåke luftfukter i barnerommet. Fuktigheten vil hjelpe barnet ditt puster lettere.

Hev hodet-del av ditt barns madrass med tepper, puter eller håndklær. Ved å heve barnets madrass, vil du bidra til å forhindre eventuelle post-nasal drypp at barnet kan oppleve. Post-nasal drypp kan føre til pustevansker.

Få nok hvile. Et sykt barn trenger å hvile for å la kroppen hans krefter fra sykdom. Hvis han ikke ønsker å legge i sengen sin, la ham ligge på sofaen og se en tegnefilm eller lese en bok.

Hint

  • Den beste form for vann til bruk i en luftfukter er destillert vann, som kan kjøpes på enhver dagligvarebutikk eller varehus, som Wal-Mart.
  • Hvis barnet ditt fremdeles liker å kose, kos med henne under et varmt teppe kan hjelpe henne slappe av og føle seg mer komfortabel.
  • Når du bruker en luftfukter, sørg for å endre vann daglig for å unngå opphoping av sopp eller mugg.
  • Aldri kombiner noen smertestillende med andre medisiner som inneholder smertestillende midler i dem. Det kan føre til en overdose.