Digidexo.com

Genie Diet Foods

I likhet med andre kjepphest rensing dietter, er Genie Diet basert på en kombinasjon av avgiftning og lav-kalori spising. For i underkant av $ 30, medlemmer av denne dietten plan motta et rensemiddel for å jumpstart prosessen samt mat og meny ideer. Rapporter om å hjelpe overvektige personer miste 10 til 15 pounds i to uker har skeptikere snakke, men det er mulig å følge en ernæring og kosthold plan som ligner på denne hjemme, uten alle sprøytenarkoman.

Detox

Du kan gjenskape den første fasen, avgiftning, hjemme. Konsumere primært vann-rike matvarer som agurk, selleri, honningdugg, cantaloupe og salat. Unngå tunge proteiner, bearbeidet mat, konserveringsmidler og mest kokt mat.

Andre agenter angivelig skal hjelpe til rensing kan legges til hjemmelaget juice, vann og te. Ingredienser omfatter cayennepepper, aloe blad, fiber, ingefær og honning, som alle kan slås sammen til en drikkbar blanding som fremmer rensing av giftstoffer fra kroppen.

Kalorifattig mat

The Genie Diet oppfordrer medlemmene til å følge en mager 1000 calorie diett for en kort periode etter avgiftning fase.

Akseptable matvarer inneholder havregryn, lite sukker eller low-carb frukt, fettfri meieriprodukter, kaffe og te, grønne blader og små deler av korn. Kosten bør unngå avocado, rødt kjøtt, sukker, nøtter og de fleste andre enn vann, te og kaffe væsker. Raffinerte karbohydrater som brød, enkelte frokostblandinger og hvit ris bør ikke brukes.

Høyere kalori mat

Flytting fra 1000 kalori til ca 1700 kalorier dagen er det neste trinnet i Genie Diet. En 1700 daglige kaloriinntak er betraktet som sunt og rimelig betydelig. Den Ernæring og mat Webarkiv (se lenke i Resources) gir omfattende planer for å hjelpe slankere følge denne kaloritelling med friske, sunne og varierte matvarer.

Kosten oppfordres til å konsumere magre proteiner som kylling, fisk, egg og fettfattig ost. Rikere frukt og grønnsaker som squash, aubergine, epler, grapefrukt og brokkoli kan nå bli integrert i den daglige måltider. Bladgrønnsaker som spinat og grønnkål er anbefalt i større porsjoner, mens uraffinert karbohydrater, poteter, korn og nøtter kan inngå i moderate mengder.

Væsker

I tillegg til en detox flytende, kaffe og te, bor hydrert på en rensende, er avgjørende lav-kalori diett. Mange av væsker forbrukes er vanndrivende og kan la deg følelsen tom og apatisk. Drikk rikelig med vann og vurdere inkludert en styrkende tilsetningsstoff for elektrolytter gjennom kosten prosessen.

Akseptable Belønnings Foods

Selv om Genie Diet er utformet på en 14-dagers ramme, mange Kosten synes det er lettere å holde seg til en slik anstrengende plan når det er belønninger inkludert.

Noen akseptable belønning matvarer inneholder 100-kalori dessert snack packs, sukkerfri sorbet eller frossen yoghurt, frossen frukt, sukkerfrie bakevarer, sukker-gratis varm sjokolade, en eller to godteri og 94% fettfri popcorn. Sensible snacking og belønne deg selv for å overholde kosthold er nøkkelen til å bo på sporet.