Digidexo.com

blackhead fjerner

Slik fjerner Blackheads Fra Ears

Slik fjerner Blackheads Fra Ears


Blackheads er en form for akne. De ser ut som små gulaktige eller svart støt eller plugger i porene, og er forårsaket av for mye olje i huden. Selv om hudormer vanligvis vises rundt nesen eller haken området, kan de forekomme i andre steder, som øret.

Huden på øret, er tynnere og mer stram enn i de fleste andre deler av kroppen, så som akne vises det kan være særlig smertefull. I tillegg kan forsøke behandlinger for akne feil føre skremmer og kan ikke fjerne hudormer. Av disse grunner er det viktig Komedoner fjerning er gjort svært nøye.

Bruksanvisning

•  Vask hendene og øret med mild såpe og vann før du forsøker å håndtere Komedoner (e) direkte. Dette vil bidra til å forhindre smitte.

Bruk en peeling middel svært forsiktig på det berørte området, for å hjelpe utsette Komedoner (e) og vaske bort den døde huden. Skyll huden og klapp den tørr.

•  En masse akne fjerning begynner med å trykke på en varm kompress opp mot huden der blackhead (e) skal fjernes. Som et alternativ, kan du lage damp ved å bruke varmt vann fra vasken. Bruk komprimere eller damp i minst 5 minutter. Dette vil åpne opp porene og gjøre fjerning av Komedoner enklere, mindre smertefull og mindre sannsynlighet for å forårsake arrdannelse.

Klem Komedoner (e) veldig forsiktig om det fortsatt gjenstår etter peeling og dampende. Ikke bruk neglene, da dette vil skade huden. Etter peeling huden og åpne opp porene, bør Komedoner fjerning være enkelt. Hvis lys klemme fjerner ikke Komedoner, ikke presse hardere; det er bedre å la Komedoner forbli enn å prøve å tvinge den ut av pore. Alternativt kan du kjøpe en blackhead fjerning verktøyet, som plukker ut hver lyte individuelt gjennom et lite rundt hull i bunnen. Hvis du bruker denne metoden imidlertid være ekstremt forsiktig da det kan føre til arrdannelse.

Skyll huden grundig og klapp den tørr etter endt akne fjerning oppdrag.

Tips og advarsler

 • Unngå fet mat, spiser rikelig med grønnsaker og drikke mye vann. Et sunt kosthold er viktig for å forebygge hudormer vises i første omgang.
 • Hvis tilstanden blir ukontrollerbare, konsultere en hudlege.
 • Unngå bruk av sterke kjemikalier om akne uten tilsyn av en lege, som de kan forverre huden.

Hvor å fjerne Blackheads

Blackheads er en vanlig type akne som påvirker det meste tenåringer. De er små gule eller svarte fargede plugger som fyller dimensjonert porene. De vanligste stedene å finne dem er på nese, ører eller rundt leppene, selv om de kan være hvor som helst. De er av en type som er kjent som acne vulgaris en åpen hudorm. Blackhead fjerning tar tid og konsistente hud rutiner, men det er mulig.

Bruksanvisning

Unn dagens problemer. En ansiktsbehandling kombinert med microdermabrasion renser ut porene og blir kvitt det meste av hudormer. Det er mye lettere å starte en Komedoner behandling med et ansikt som er det meste klart.

Hold ansiktet rent. Vask står overfor en-to ganger om dagen for å fjerne olje og smuss fra ansiktet. Skrubb også fjerne døde hudceller som kan bygge opp og forårsake hudormer. Rengjør ansiktet etter å ha arbeidet ut, siden svette kan tette porene og føre til akne problemer.

Følg rengjøring med en ansiktsbehandling. Etter tørking ansiktet, påfør en snerpende å stramme porene. Dette bidrar til å holde smuss og olje samler seg i porene. Avslutt med en aktuell fuktighetskrem for å fukte og hindre at huden tørker ut overdrevet.

Vær konsekvent. Utfør hudpleie rutine hver dag eller akne vil komme tilbake. Gjør ansikts rutinen en prioritet, og feste med det hver dag.

Oppdater ansiktet innimellom. En ansikts og microdermabrasion hver månedene blir kvitt det regelmessig rensing savner. Det lysner også hudfarge og strammer porene, noe som fører til mindre fremtidige utbrudd av noe slag.

Finn en hudlege. Hvis ansiktet ikke rydde opp med over-the-counter rettsmidler, snakke med en hudlege om reseptbelagte alternativer. Noen ganger sterkere medisiner ta vare på et problem som tradisjonelle løsninger ikke vil fikse. Det er aktuell og muntlig medisiner som behandler akne som ikke svarer til tradisjonelle løsninger.

Tips og advarsler

 • Unngå vanlige hud irritanter som røyk, støv og rusk å holde porene rene. Stress fører til kviser, så prøv avslappende teknikker eller meditasjon for å holde deg rolig hvis dette er et problem.

Best Komedoner fjerning Metoder

Åpne comedos eller hudormer er en vanlig form for acne oppleves av tenåringer og voksne. Mens de er irriterende, trenger de beste blackhead fjerning metoder inkluderer ikke klemme dem med deg fingrene. Den svarte fargen av denne type akne er forårsaket av melanin. Selv om nesen og haken er de vanligste områdene for hudormer skal vises, de kan skje på de fleste noen del av kroppen der oljen samler seg.

Pore ​​Strips

Pore ​​strips kan kjøpes på de fleste apotek og kjøpesentre. De kommer pre-formet for å passe på nese, panne og hake området. Bare følg instruksjonene på boksen for programmet, vente rådet mengde tid og skallet.

Professional Blackhead Remover Tool

Comedone extractors kan kjøpes på nettet og i noen butikker. Disse verktøyene er laget spesielt for fjerning av hudormer, kviser og tette porer. Et metall sløyfe kan du legge trykk på områdene rundt Komedoner, forårsaker Komedoner å komme ut i midten. Dette ligner på hva du ville gjort hvis du prøvde å fjerne en Komedoner med neglene, men uten traumer eller induksjon av bakterier på huden. Sørg for å rense din Komedoner remover verktøyet før hver bruk for å unngå smitte.

Ikke skrubb med sterke såper

Mens sterke såper og kraftig skrubbing kan virke hensiktsmessig for Komedoner fjerning det kan forverre tilstanden. Ved hjelp av en mild, såpe-fri rengjøringsmiddel, forsiktig vaske ansiktet med pads av fingrene. Unngå vaskekluter eller flassende svamper, som kan irritere huden. Skyll ansiktet og forsiktig, klapp tørr.

Mild Acne Treatment

Påfør en mild akne behandling som benzoylperoksid 2,5 prosent. Vær forsiktig med å bruke i nærheten av øynene. Dersom det søkes ved sengetid, være oppmerksom på at benzoylperoksid kan bleke puta. Vask hendene grundig etter påføring for å holde dem fra å bli tørr. Benzoylperoksid kan forårsake rødhet og flassing, så starter med en liten mengde gang daglig. Bruke for mye kan forverre irritasjon, noe som vil forverre dine hudormer.

Fukte Daglig

Mange mennesker med akne unngå å bruke kremer for frykter det vil gjøre huden for fet. Daglige kremer er viktig, selv om du har hudormer. Fuktighetskrem vil hjelpe å avlaste noen av rødhet og flassing forårsaket av benzoylperoksid.

Velg Oil Free Cosmetics

Siden hudormer er forårsaket av en opphopning av olje, kan kosmetikk som inneholder olje forverre problemet. Olje fri kosmetikk er enkelt å finne og kommer i et bredt spekter av formler og nyanser. Også prøve å gå naturlig når du kan.

Om Blackheads

Om Blackheads


Akne er en vanlig hudlidelse som oppstår oftest i løpet av tenårene. Det er ofte en årsak til forlegenhet, spesielt når det fortsetter inn i voksenlivet.

Hudormer kan oppstå alene, eller kan være et tidlig stadium av mer alvorlige former for akne. Hudormer kan ha potensielt ødeleggende fysiske, følelsesmessige og sosiale virkninger hvis venstre ubehandlet.

Betydning

En mengde produkter finnes for å behandle hudormer. Fordi hudormer oppstår vanligvis i ansiktet, de er ofte en kilde til forlegenhet for tenåringer og voksne. Hudormer som ikke blir behandlet kan bli betent, noe som fører til mer alvorlige former for akne, betydelig arrdannelse og permanent skade på huden vev og porer.

Funksjoner

Hudormer, som er medisinsk kjent som åpne komedoner, er gulaktig eller gråsort plugger i huden. En type akne vulgaris, hudormer er forårsaket av akkumulering av talg og døde hudceller i talgkanalene. De blokkerte hudens porer ta på seg en mørk farge på grunn av den oksyderende virkning av luften på sebum.

Den mørke eller svart farge på hudormer er ikke forårsaket av smuss eller kosmetikk. Blackheads er oftest lokalisert i T-sonen i ansiktet, hvor talgkjertler som er mest aktive. T-sonen består av pannen, nesen, og området rundt munnen og haken.

Forebygging / løsning

Den beste måten å forebygge og behandle hudormer er å fjerne de underliggende årsakene: dreven sebum og døde hudceller. Huden bør renses regelmessig og forsiktig. Skrubbing eller over-peeling kan forverre tilstanden.

Hudormer kan løsnes ved hjelp av damp, og deretter fjernet fra huden ved hjelp av pinsett. For å hindre skader på omkringliggende hud, bør bare hudormer som har begynt å dukke opp fra tilstoppet pore trekkes ut.

Selv om mange verktøy er tilgjengelig for blackhead fjerning, inkludert sløyfe og skje ekstraktorer og spesielle våpen, disse skal bare brukes av en profesjonell.

Bruk av sterke astringents på huden faktisk kan resultere i en økning av hudormer, som disse produktene til at huden mister sin naturlige oljer, som resulterer i en større produksjon av talg.
Over-the-counter (OTC) akne medisiner, inkludert de som inneholder benzoylperoksid, salisylsyre, svovel, og resorcinol, kan være effektive for å redusere antallet alvorlighetsgraden av hudormer for noen mennesker.

De fleste OTC medisiner virker ved å trenge inn i de dypere lag av huden, bryte opp tette porer, og reduserer betennelse.
Men disse produktene ofte føre til betydelig tørking, rødhet og hudirritasjon, og det er derfor lurt å konsultere legen din før du starter behandling med noen OTC akne medisinering.

Videre er salisylsyre kontraindisert hos personer som lider av rosacea, en hudsykdom som er best behandles av lege.

Advarsel

Forsøk på å fjerne hudormer med makt kan føre til permanent skade på porene og huden rundt. I tillegg kan klemme hudormer tvinge dem dypere inn i huden og forårsake vevsskade, alvorlig akne, eller infeksjon. Fordi hudormer består delvis av døde hudceller, kan de inneholder store mengder bakterier. Ofte rørende hudormer kan føre til forurensning av andre hudområder.

Misforståelse

Selv om mange mennesker tror at Blackheads er forårsaket av smuss, er dette ikke tilfelle. Vask med såpe og varmt vann bidrar til å fjerne overflødig olje fra det øverste laget av huden, noe som kan forbedre akne.
Imidlertid er hudormer ikke direkte forårsaket av urent hud. Dessuten er den hyppige bruken av kosmetikk sjelden en årsak til hudormer. I enkelte personer med ømfintlig hud, kan bruk av visse kosmetikk føre til betennelse og overproduksjon av talg. I disse tilfeller er allergivennlige kosmetikk anbefales.

Hva kan du gjøre med Komedoner pitted hud?

Hudormer er en av de mange typer av urenheter kategorisert som akne. Ansiktet og hodebunnen begge har en overflod av talgkjertler under huden som tjener til å smøre huden. Når kjertlene produserer for mye olje, kjent som sebum, kan porene tettes. Som sebum stivner, tiltrekker det skitt, og den resulterende lyte kalles en blackhead. Fjerning av hudormer fører ofte fordypning eller arrdannelse, som kan reduseres ved flere metoder.

Kjemisk peeling

Holde huden fri for hudormer er en nesten endeløs prosess, og selv når tilstanden er under kontroll, de resulterende hull eller arr er skjemmende og pinlig. Kjemisk peeling utføres av en hudlege eller sertifisert estetiker er tilgjengelig i flere nivåer, alt fra lys til dyp. En lett peel vil ikke ikke resultere i mye faktisk peeling og dermed ville ikke være effektiv for reduksjon av groptæring og arrdannelse. Imidlertid vil en dyp peeling produserer tung Shedding av huden lag i flere dager, synlig redusere arrdannelse og gi en rosa, skinnende utseende til huden. Flere behandlinger vil trolig være nødvendig, men antallet vil være avhengig av dybden av arrdannelse. For dype peelinger, la opp til tre uker for utvinning tid. Vanlige typer av tunge eller dype skreller inkluderer glykolsyre, salicylsyre og trikloreddiksyre, men noen leger lage sine egne formler. .

Hjem Behandlinger

Mens hjemme behandlinger er ikke like effektive som profesjonelle prosedyrer, de er rimeligere. De mest brukte hjem kjemisk peeling er lik hva som ville bli brukt i en hudlege kontor, og det anbefales at du snakker med en lege eller en estetiker før du bruker noen peeling for første gang. Hjem skreller inneholder de samme ingrediensene som de profesjonelle versjonene, men de kommer i flere styrker, og noe over en 25 prosent løsning bør brukes med forsiktighet.

Dermal fyllstoffer

En midlertidig løsning for å korrigere Komedoner pitting kan oppnås gjennom dermal filler injeksjoner. Det er lurt å bare tillate en lisensiert lege eller hudlege utføre denne prosedyren. Kollagen, fett og kommersielle produkter sammensatt av hyaluronsyre er de mest populære og effektive materialer som brukes for fylling arr venstre ved blackhead fjerning og når injisert direkte inn i lommen, vil de bringe de korroderte områder opp til samme nivå som resten av hud. Vanligvis absorberer resultatene av fett og kollagen injeksjoner siste bare noen få måneder på det meste, som kroppen sakte disse naturlige stoffene. Hyaluronsyre produkt behandlinger vare vesentlig lengre, noen ganger opp til 10 måneder.

Fjerne Blackheads Med Wax

Fjerne Blackheads Med Wax

Introduksjon

Fjerne hudormer kan være en vanskelig prosess. Gjør det på feil måte kan føre til en mye mer merkbar zit, eller det kan også spre problemet til andre områder i ansiktet. Men det er en rask og enkel måte å hjelpe deg å fjerne hudormer med noe mer enn voks og noen voksing strips.

Forbered

For denne teknikken, du bare ønsker å bruke voks på hudormer. Bruke voks på en Whitehead eller full blåst zit kan gjøre noen skade på porene. Gjør du det kan skape en økt risiko for infeksjon og betennelse rundt lyte. Dette vil bare gjøre problemet mer merkbare. Imidlertid kan hudormer enkelt fjernes ved å trekke dem direkte ut av pore uten å klemme. Dette er grunnen til at voks fungerer så bra.

Hva er en Komedoner?

En Komedoner er medisinsk kjent som en åpen comedo, en plugg i en pore på huden din. En blackhead former når talg og keratin bygge seg opp på overflaten av en pore på huden. De to stoffene herde og blokkere pore opp. Når pore er blokkert, begynner det å bli sikkerhetskopiert og hovne. Hvis fjernet i tide, vil blackhead bli fjernet fra porene, og porevolumet vil vanligvis gå tilbake til sin normale tilstand. Hvis venstre spilt med eller presset, kan Komedoner sprekke og la merkbar arrvev i ansiktet.

Klar Wax

Slik fjerner du en Komedoner bruker voks, er alt du trenger samme mikrobølge voks brukes til å fjerne hår. Følge instruksjonene nøye. Plasser voks i mikrobølgeovnen. Varme den for den angitte tiden. Sørg for at du er klar for voks før du legger voks i mikrobølgeovn som skal varmes opp.

Klar Face

For å forberede ansiktet for voks, vaske ansiktet med en mild såpe for å fjerne skitt eller bakterier. Du kan også dampe ansiktet ditt ved å plassere en liten mengde vann i bunnen av en gryte og plassere den på komfyren. La vannet koke, og deretter forsiktig plassere ansiktet over dampen. Ikke plasser ansiktet for nær potten, eller vil du brenne deg. Dampen vil bidra til å åpne porene og løsne Komedoner.

Process

Være forsiktig med å sette voks over eventuelle whiteheads eller kviser, børste en liten mengde voks direkte på Komedoner. Det trenger ikke å dekke andre deler av ansiktet unntatt hudormer. Plasser voksing stripe over varm voks og trykk forsiktig ned. La voksen kult. Ta et dypt åndedrag, og trekk stripen. Komedoner bør komme ut med lite problem og stå på stripe. Kast stripe unna. Forsiktig vaske ansiktet med kaldt vann for å fjerne eventuelle gjenværende voks.

Fjerne Blackheads og whiteheads

Om hudormer og whiteheads

Vi alle får dem. Du ser i speilet og har trang til å presse, plukke eller pop dem - noe for å få dem av ansiktet ditt. Blackheads er en type akne og kommer fra delvis blokkerte porer. Whiteheads er fullstendig blokkert porene. Når døde hudceller og bakterier nå overflaten av huden din, gjør din pigment svart fra oksygen, forårsaker de stygge små svarte kuler. Whiteheads er porer som er blokkert med død hud eller bakterier, men ikke får oksygen. Metodene for å fjerne hudormer og whiteheads er like.

At-home Metoder for fjerning av hudormer og whiteheads

Bruk et rengjøringsmiddel som inneholder salisylsyre eller alpha hydroksyl syrer for å hjelpe rense porene.

Bruk en mild benzoylperoksid eksfolierende skrubb i ansiktet ditt. Disse exfoliants fjerne døde hudceller.

Sett dampende vann i en bolle og legg ansiktet over det. Eller, våte håndklær med varmt vann og plassere dem på huden din. Dampen åpner porene.

Det er viktig å holde huden fuktig. Bruk en oljefri fuktighetskrem om morgenen og kvelden.

Mer spesifikke metoder for fjerning

For hudormer, kan du kjøpe Komedoner strimler på alle apotek eller apotek. Disse tapelignende strimler er plassert på nesen i 10 minutter (les instruksjonene på pakken, som prosedyrer kan variere). Fjern stripen og hudormer på overflaten av huden din bør fjernes. Dette er en midlertidig løsning; hudormer vil mest sannsynlig gå tilbake.

Bruk aktuelle retinoider, for eksempel Retin-A, som fjerner hudormer, og hindre dannelsen av nye porer ved å rense og fremme normal cellevekst.

Du kan kjøpe produkter som inneholder salisylsyre eller få en kjemisk peeling som inneholder glykolsyre fra en hudlege. Begge disse metoder å fjerne døde hudceller fra porene.

En profesjonell hudlege eller facialist kan bruke en metallisk vifte å koble hver Komedoner eller Whitehead. Spesielle hensyn må brukes for å hindre ansikts arrdannelse.

Forebygging av tilstoppede porer

For å forebygge og redusere hudormer og whiteheads, må du se på kostholdet ditt. Du bør drikke rikelig med vann og unngå fet mat. Ved å øke fuktighet til huden din gjennom fuktighet og redusere oljeinntaket og dermed oljeproduksjonen i huden din, kan du redusere hudormer. Spis frukt og grønnsaker og unngå karbohydrater og fett. Når du tilbereder, bruke olivenolje i stedet for smør eller margarin.
Sørg for å bruke ikke-comedogenic makeup og renser ansiktet ditt etter svette og før sengetid for å fjerne smuss og makeup.

Slik fjerner Blackheads med mineralolje

Blackheads er ikke forårsaket av overflødig olje eller skitt på hudens overflate. Det mørke utseende forårsakes av hudens naturlige olje eller talg, som er synlig i store porer, og snu svart som en reaksjon på luften. Altfor tørking hudpleieprodukter ikke vil positivt påvirke porene, og eksfolierende og fuktighetsgivende er nyttig i behandling av hudormer. I motsetning til det mange tror, ​​ikke mineralolje ikke tette porene, og kan brukes til trygt fukte huden, samt løsne tørket sebum fra Komedoner porene.

Bruksanvisning

•  Hell en liten mengde olje i hendene, omtrent på størrelse med en fjerdedel.

Gni hendene sammen for å varme oljen.

massere forsiktig mineralolje i ansiktet, spesielt på områder med hudormer.

Fullt Fukt en vaskeklut i varmt vann.

Dekk ansiktet med vaskeklut, la dampen og varmen åpne og frigjøre porene.

Når vaskeklut er avkjølt, skrubbe bort olje fra ansiktet og skyll.

Tips og advarsler

 • I tillegg til fuktighetskrem, rens og eksfoliere huden regelmessig for å holde hudormer fra forming. Unngå altfor sterke produkter, som vil tørke ut huden og føre til at huden til å produsere mer olje og flere hudormer. Mange faktorer bidrar til om huden din er utsatt for hudormer, som genetikk, hormoner og naturlige oljeproduksjon. Du kan aldri være i stand til fullt ut å fjerne hudormer fra huden din, men å behandle huden og unngå å plukke dem kan redusere deres utseende.
 • Aldri plukke eller tvinge hudormer ut av huden. Dette kan føre til skade på huden og føre til arrdannelse. Noen hudormer kan tvinges dypere inn i huden ved å klemme, og dette kan føre til infeksjon og cyster å danne.

Hvordan lage en ansiktsmaske for å fjerne Blackheads

Blackheads er en vanlig hud problem, spesielt blant tenåringer. De faller under den type akne kjent som akne vulgaris, kjent som åpne komedoner. De vises som små nupper på huden, eller plugger i oversized porer. Fargen varierer fra gul til svart. Det er mange naturlige rettsmidler for hudormer laget av produkter som vanligvis er på kjøkkenet. Ansiktsmasker er behandlinger igjen på ansiktet for en periode av tid, og deretter fjernet for å tilveiebringe resultater.

Bruksanvisning

•  Skill eggene. Bryte åpne to egg og skille dem, holder bare de hvite. Pisk hvite med en visp i noen sekunder for å sikre konsistens. Eggehviter gjøre en stor maske på grunn av deres tendens til å herde i løpet av en kort tidsperiode.

Legg sitronsaft. Visp eggehviten blandingen mens du legger i 1 ts. sitronsaft. Bland til det er godt blandet. Sitronsaft inneholder alpha hydroxy syre, som er en vanlig over disk middel for hudormer. Saften penetrerer porene, eliminerer oljer, døde hudceller og urenheter som forårsaker hudormer. Sitronsaft strammer også porene.

Vask ansiktet. Bruk et mildt rengjøringsmiddel for å grundig rense ansiktet. Dette blir kvitt noe olje eller skitt som ville hindre masken fester seg til huden.

Påfør masken. Spre blandingen på ansiktet, som dekker all hud helt. Blandingen vil ikke være tykk, så bare sørg for at huden er dekket.

La det tørke. La masken på i 15 til 20 minutter eller til den er helt stiv og tørr. Det vil være vanskelig å ta på, og bevege ansiktet vil ikke være mulig. Den eggehviter sement i denne perioden for å gi stivhet av masken.

skrelles av. Trekk masken av ansiktet. Det bør ta hudormer av med det. Ikke bare skylle masken av med vann, da dette ikke vil fjerne hudormer. Trekke den av i biter er den beste måten å fjerne masken.

Avslutt det hele. Etter at masken er av, skyll ansiktet med lunkent vann. Etter å klappe den tørr, påfør en fuktighetskrem. Dette reduserer irritasjon og lukker og tetter porene.

Tips og advarsler

 • Stå over en vask med varmt vann før du påfører masken for å åpne porene.
 • Ikke bruke en maske for hud som har åpne sår.

Hjem rettsmidler for å fjerne Blackheads

Akne kan være mange forskjellige ting, og en av de mest gjenstridige er Komedoner. Blackheads er tette porer som er sammensatt av oksidert plugger av herdede oljer. Oksydasjonen fikk oljene til en brunaktig farge, som vises sort på huden - således begrepet "blackhead". Selv om det er mange aktuelle medisiner for hudormer og kviser, kan de noen ganger irritere huden og forårsake allergiske reaksjoner. Heldigvis er det noen naturlig hjemme rettsmidler for å fjerne hudormer. Her er noen av de beste.

Loop Extractor

Du kan kjøpe en sløyfe vifte fra noen skjønnhet forsyning butikken. Den er spesielt designet for å utvise Komedoner ved å skyve den ut uten å forårsake hudskader.

Komedoner fjerning Strips

Komedoner fjerning strimler kan bli funnet på noe Target eller Walmart. De er enkle å bruke: Du bare fukte baksiden av stripe, trykk den på det berørte området og skrelle bort stripen. Hudormer kommer unna med stripen.

Microfiber kluter

Mikrofiber kluter, når det er vått, kan være forsiktig rappet over overflaten av huden for å fjerne hudormer. Den lille fiber grep hudormer og trekke dem ut.

Tea Tree Oil

Tea tree olje kan redusere mengden av hudormer som vises. Som en kraftig anti-sopp, dreper te treet olje bakteriene og hjelper til å lukke porene i huden.

Baking Soda

Natron kan brukes som en mild exfoliator å stramme og lukke porene etter vasking av huden. Mindre porer tilsvarer færre hudormer.

Hvordan bruke sitronsaft for å fjerne Blackheads

Blackheads er en vanlig form for acne vulgaris. De er sorte eller gule fargede plugger som vises i forstørrede porer. Fordi de er så vanlig, er det flere behandlinger tilgjengelig for å bli kvitt dem. Men de fleste har en av de beste behandlingene for hudormer allerede i sitt kjøkken. Sitroner inneholder Alpha Hydroxy Acid, som er en viktig ingrediens i de fleste akne medisiner som naturlig eksfolierer huden. Sitronsaft tilbyr et naturlig og effektivt middel for hudormer.

Bruksanvisning

•  Påfør sitronsaft direkte til ansiktet. Dypp en bomullspinne til ren sitronsaft og bruke den til de berørte områdene to til tre ganger daglig. Det tar et par uker for å se en forskjell, men det klarner opp hudormer og whiteheads.

Lag en maske. Bland 1/2 ts. sitronsaft med en eggehvite. Påfør blandingen på ansiktet og la den helt stivne. Trekk masken av ansiktet for å fjerne hudormer. Ikke vask masken, siden dette ikke vil fjerne hudormer. Splash ansiktet med kaldt vann og påfør en hudlege-godkjent lotion som Cetaphil etter fjerning masken.

Bland den opp. Juice en hel sitron og bland det med en lik mengde rosevann. Påfør løsningen direkte til de berørte områdene, og la den på i 15 minutter. Skyll blandingen av med kaldt vann. Fortsett denne behandling en gang daglig i to uker for å vise forbedring i hudfarge, så vel som en reduksjon i akne.

Prøv en skylling. Bland 1 del sitronsaft til fem deler varmt vann. Sprute blandingen på ansiktet, og skyll med kaldt vann. Fortsett denne behandlingen daglig for å se en gradvis reduksjon i hudormer.

Lag en pakke. Bland like deler jordet og stekt granateple hud og sitronsaft for å danne en lime. Påfør lim over områder med hudormer, og la den på over natten. Vask den av i morgen for å avsløre klarere hud. Fortsett behandlingen nattlig eller annenhver natt for å se fortsatt resultater.

Tips og advarsler

 • Hold hodet over en vask med varmt vann for å åpne porene før du bruker en sitronsaft behandling for å øke sin effektivitet.
 • Aldri gjelder sitronsaft for å åpne sår.

Slik fjerner Embedded Blackheads

Blackheads er en type akne vulgaris. Åpen comedo er den medisinske betegnelsen på en hudorm. Blackheads er en svært vanlig type hud problem, mest utbredt hos ungdom. Komedoner vises som en kul eller en plugg i huden som er svart eller gul i fargen, vanligvis i en overdimensjonert pore. Embedded hudormer oppstår når døde hudceller, olje og smuss oksidere. Her er noen tips om hvordan du fjerner innebygde hudormer fra huden.

Bruksanvisning

•  Vask ansiktet. Bruk en mild eksfolierende rensemiddel for å rense ansiktet og kvitte seg med overflødig hud og oljer som tetter porene. Påfør alltid eksfolierende produkter forsiktig for å hindre unødig irritasjon av huden i ansiktet. Sørg for å få skrukker på neseborene og hake, og noe annet hudormer ofte vises.

Bruk damp for å åpne porene. Stå med hodet over en vask full av varmt vann i 5 minutter. For ekstra fordel, drapere et håndkle over hodet for å felle den damp i rundt ansiktet. Åpning porene bidrar til å få hudormer enklere ut ved å løsne dem fra porene de tresko. Klapp ansiktet tørt etter damping.

Prøv et profesjonelt verktøy. Et rustfritt stål Komedoner remover er et instrument med en liten sløyfe på den ene enden. Hudleger bruker disse verktøyene til å trekke ut hudormer, og spas bruke dem for Komedoner fjerning når kunder får en ansiktsbehandling. Rengjør verktøyet før og etter hver bruk, slik at ansiktet ikke blir gammel skitt presset på den. For å bruke den, skyver den mot huden og dra den langsomt over området med hudormer. Dette kan irritere huden litt, la det rødt. Imidlertid er Komedoner fjerning verktøyet svært effektive i å bli kvitt hudormer.

Skyll ansiktet. Bruk kaldt vann for å lukke porene etter Komedoner utvinning. Dette bidrar også til å roe huden etter bruk av verktøyet. Unngå å skrubbe eller gni med en vaskeklut hardt, da dette vil føre til ytterligere irritasjon. .

Følg opp med en snerpende og lotion. Pat ansiktet helt tørr, og deretter bruke en bomullsdott å bruke en snerpende over hele ansiktet for å stramme porene helt. Bruk en fuktighetskrem etterpå for å minske sjansen for huden peeling eller flasser. Lotions som Cetaphil er hudlege-anbefalt, slik at de ikke tette porene eller forårsake akne.

Slik fjerner og Forhindre Blackheads

Blackheads er vanligvis dannet fra å blokkere eller tilstopping av porene i huden fra akkumulert smuss eller fra kroppens naturlige oljer som har blitt fanget i porene. Vanligvis en tilstoppet pore danner en Whitehead som gradvis blir svart som mer skitt er fanget. Denne artikkelen vil vise deg noen måter å fjerne og forebygge hudormer.

Bruksanvisning

•  En måte å fjerne hudormer er å bruke en sterilisert pinsett til å dra ut Komedoner skjemaet porene. Det er best å åpne porene i ansiktet enten ved hjelp av en ansiktsdamper eller ved å plassere en varm duk av ansiktet i et par minutter. Dette vil hjelpe deg til å pakke ut hudormer mye enklere.

Kjøp en Komedoner remover fra lokale apotek. Dette er en lang tynn metall instrument som har en liten løkke i den ene enden. Du plasserer sløyfe på svart hode og legge trykk på det, og dette vil presse Komedoner ut av pore. Rengjør området umiddelbart med alkohol tørk å lukke pore.

Bruk en ansiktsmaske kan også bidra til å fjerne hudormer samt hindre dem danner forming i første omgang ved å opprettholde en sunn ren hud. Dette vil redusere hindre at porene skjemaet fyller opp med skitt eller oljer.

Hvis du vil hindre huden risikoen for å få hudinfeksjoner og utslett bør du alltid bruke sterilisert rent utstyr eller vaske hendene skikkelig før du berører ansiktet ditt og før klemme hudormer. Etter Komedoner er ekstrahert må du rengjøre området og lukke pore ved å tørke huden med alkohol våtservietter eller vaske det med såpe og vann.

Tar varme dusjer og / eller ansikts dampende en gang i uken vil holde ansiktet rent og fritt for hudormer.

Tips og advarsler

 • Denne artikkelen er ikke skrevet for å erstatte eller erstatte søke profesjonell legehjelp skjemaet din egen lege eller profesjonelle helsepersonell.

Slik fjerner Blackheads rundt leppene

Blackheads er en type akne som vises som svarte eller gulaktige plugger, eller som små støt i huden. Hudormer ofte forekommer rundt munnen, og haken på nesen. De er forårsaket av overflødig olje i huden, og resultat i en ujevn hudtone med store porer.

Forsøk på å fjerne hudormer kan føre til verre kviser, infeksjoner eller arrdannelse. Dette er hvorfor det er viktig å fjerne hudormer riktig og trygt.

Bruksanvisning

Exfoliate ansiktet for å vaske bort skitt og død hud. Vær spesielt forsiktig, som leppeområdet er veldig følsom. Exfoliating vil hjelpe utsett Komedoner (e) og gjøre fjerning enklere.

Skyll ansiktet og klapp den tørr å forberede åpningen av porene.

Bruk en varm komprimere eller damp på det berørte området i minst fem minutter. Du kan lage damp ved å bruke varmt vann fra vasken. Dette vil myke opp huden, løsne opp porene og gjøre det lettere å fjerne Komedoner (e).

Velg en Komedoner-fjerning produkt. Skrubber og masker absorbere olje i huden. Men en av de beste og mest populære metodene er å bruke en Komedoner stripe, som fjerner Komedoner fra huden ved roten.

Bruk en "ansikt" stripe i stedet for en "nese" strip, og nøye følge instruksjonene på boksen. Vanligvis vil du våt stripen, holder det til det berørte området av huden, la den i 10 til 15 minutter, og deretter dra det forsiktig bort fra huden. Vær spesielt forsiktig i å fjerne stripe fra rundt leppene, slik at du ikke skader huden din. Hudormer vil bli sittende fast til baksiden av stripe.

Skyll huden og klapp den tørr.

Tips og advarsler

 • Riktig fjerning av kosmetikk fra huden din bidrar til å hindre hudormer. For kvinner, leppestift og chap stick er ofte årsaken til hudormer rundt leppene. Drikk mye vann og unngå fet mat; Dette bidrar også til å hindre hudormer
 • Unngå å bruke Komedoner strips for ofte, da de kan forårsake ekstra forverring av huden. Noen eksperter mener at lys klemme hudormer er OK, men de fleste sterkt fraråder det. Popping hudormer kan føre til skade på hud eller arrdannelse.

Dermatology verktøy for fjerning av inngrodde hår og Blackheads

Blackheads er bane av de fleste tenåringer 'eksistenser, og de kan fortsette å plage folk i hele sitt liv. Inngrodde hår plage mye av barbering befolkningen. For alle som strever for klar hud, er Komedoner og inngrodde hårfjerning et must. Men å klemme dem med fingrene kan være ineffektiv og arrdannelse. Hva er den beste måten å takle stygge hudormer? Bruk hva de profesjonelle bruker.

Comedone Extractor

Riktig klinisk begrep for en blackhead er en comedone. Og selvfølgelig det er å prøve å få dem til å komme ugjort som er den virkelige kunsten. Hudleger har et bestemt verktøy for dette. Den ende er formet som en sløyfe, og i mange tilfelle, er den andre enden en liten lansett - eller nål-liknende pinne med er ment for bruk med white eller infiserte kviser.

Dette verktøyet kan hjelpe med inngrodde hår - men det er ikke ment for det så er det ingen dermatologi verktøy spesifikke for inngrodde hår.

Comedone extractors selges online og på medisinsk forsyne butikkene. Prisene varierer fra produsent, kvalitet og størrelse.

Slik fungerer det

Før behandling av hudormer, er det best å ha ansiktet varm og fuktig. Ideelt sett vil prepping ansiktet ved å slappe av under en varm vaskeklut eller ved å ta en varm dusj gjøre behandlingen mer effektiv.

Den comedone extractor er svært enkel å bruke. Plasser verktøyet loop på området rundt Komedoner slik at den omgir den. Trykk ned mot huden sakte og stødig. I de fleste tilfeller, ettersom trykket påføres, vil innholdet av blackhead briste løs. Dette tvinger fanget sebum og smuss ut av hårsekken.

I noen tilfeller, med inngrodde hår som ikke er for dypt inngrodd, dette kan også tvinge dem til å løsne og åpne.

Når de fangede innholdet i hårsekken blir frigitt, rense området grundig. Gjenta prosessen for alle eventuelle hudormer eller behandles inngrodde hår.

Hvis en Komedoner ikke slipper relativt lett, ikke fortsett å legge mer press på den. Det stedet kan ikke være mulig å behandle og må kanskje vente, eller helbrede på sin egen.

Inngrodde hår

I de fleste tilfeller vil inngrodde hår ikke reagerer godt på behandling med et verktøy. Av og store, inngrodde hår korrigere seg selv i sin egen tid. Fordi inngrodde hår er follikler fanget under huden som deretter krølle tilbake inn i epidermal laget, er det beste løpet for å hindre dem. Barbering med riktig barbering gel eller krem, barbering med korn av håret, bruker aftershave og peeling hud kan forebygge inngrodde hår.

Hvis du har alvorlige problemer med hudormer eller inngrodde hår, er det alltid lurt å oppsøke lege eller hudlege før du tar på din egen løpet av behandlingen.

Slik fjerner Blackheads & Clean Porer

Mange tenåringer og voksne lider av en hud tilstand som kalles akne. Akne tar på mange forskjellige former, men en av de vanligste er Komedoner. En måte en Komedoner kryper opp under huden er når kroppens naturlige fuktighetskrem, sebum, blir fanget i en av porene. Døde hudceller, smuss eller overdrevent fet hud kan også bidra til dannelse av hudormer. Når vanlig vask ikke tar seg av problemet, må Komedoner fjernes.

Bruksanvisning

Hvordan rense porene og Begynn Komedoner fjerningen

•  Skyll ansiktet med varmt vann for å åpne porene i huden din. Klem en krone-størrelse mengde ansiktsrens på fingertuppene, og forsiktig gni den rundt ansiktet i sirkelbevegelse, arbeider perlene inn i porene. Skyll av med lunkent vann.

To klapp ansiktet tørt forsiktig med vaskeklut. La huden din til luft tørke helt før du går videre til neste trinn.

Påfør benzoylperoksid lotion til berørte områder av ansiktet ditt. Dr. Lawrence E. Gibson fra Mayo Clinic antyder de fleste former for akne svarer godt til en 5 prosent konsentrasjon av benzoylperoksid. Hvis du synes dette er ikke sterk nok, kan du bytte til lotions og kremer som inneholder så mye som 10% benzoylperoksid innhold.

Spre to små pumper av fuktighetskrem over hele ansiktet. Sørg for at du bruker den på steder som er utsatt for å bli veldig tørr, som for eksempel øyenbryn området. Benzoylperoksid tendens til å gjøre upåvirket huden flassende, så hvis du legger merke til overdreven flassing i ansiktet ditt, kutte ned på benzoylperoksid og sette på litt ekstra fuktighetskrem før det går tilbake til det normale.

Øyeblikkelig avlaste smertefulle hudormer og andre akne med svovel behandlinger og Aloe Vera gel. Svovel behandlinger kan brukes et par ganger i uken på tungt berørte områdene av ansiktet ditt. Bare bruke svovel krem ​​til en Komedoner, og vask den av etter 10 minutter. Påfør Aloe Vera gel hvis ansiktet ditt begynner å klø eller bli rød, på samme måte til måten du ville ta vare på en solbrenthet.

Tips og advarsler

 • Noen ganger huden din trenger mer enn bare å rense og hjemme behandling omsorg. Hvis akne forverres, konsultere en hudlege, og vurdere ikke-invasive dermatologi behandlinger som microdermabrasion eller kjemisk peeling.
 • For best resultat, bruk denne rensing rutine bare to ganger om dagen. Rensing ansiktet på en høyere frekvens ikke bli kvitt hudormer raskere; det rett og slett strimler porene av fuktigheten den trenger, noe som får dem til å produsere mer sebum enn nødvendig. Dette kan føre til svært tørr hud og produksjon av mer akne.

Hvordan bli kvitt Blackheads uten å bruke produkter

Hvordan bli kvitt Blackheads uten å bruke produkter


Blackheads er en type akne som vises som en svart prikk i huden porene. Det er flere måter å fjerne hudormer. Og mens noen mennesker bruker ganske kostbar akne medisiner for å bli kvitt hudormer, det finnes triks for å fjerne disse merkene uten over-the-counter medisiner. Faktisk kan du bli kvitt hudormer med vanlige husholdningsprodukter.

Bruksanvisning

•  Klem Komedoner. Klem forsiktig på stedet for å rense porene og bli kvitt blackhead. Ved hjelp av denne metoden for å bli kvitt en blackhead vil ikke resultere i en kvise, ifølge Doctor Book of hjem rettsmidler.

Bruk honning. Påfør varm honning til Komedoner. La stoffet på plass for 10 til 15 minutter og skyll.

Lindre hudormer med sitronsaft. Akne og hudormer er mindre vanlig når porene er tette. Påfør noen dråper sitronsaft til hudormer opp til tre ganger om dagen for å hjelpe stramme huden og porene rundt de berørte områdene.

Eksperimenter med natron. Lag en blanding av bakepulver og vann-blanding med tre spiseskjeer vann og natron. Pent brukt kombinasjonen til berørte huden og skyll etter et par minutter for å raskt fjerne hudormer.

Vask ansiktet. Fet hud er utsatt for hudormer og andre typer av akne. Regelmessig vaske ansiktet med lunkent vann (tre ganger om dagen) for å fjerne oljer og rense porene.

Hvordan behandle Blackheads i Kids

Hvordan behandle Blackheads i Kids


Hvis barnet ditt har hudormer i ansiktet, er du sannsynligvis desperat etter en smertefri måte å behandle dem. Hvis du tar henne med til en hudlege, kan de bruke et verktøy for å presse de hudormer, men det er hjemme rettsmidler tilgjengelig som er mindre smertefull.

Bruksanvisning

Slik fjerner Eksisterende Blackheads

•  Påfør en liten mengde av salisylsyre cleanser til en våt, varm vaskeklut og forsiktig skum.

Skyll ditt barns ansiktet med varmt vann.

Gni vaskeklut med cleanser over det berørte området på barnets ansikt. Dette cleanser vil eksfoliere og fjerne den døde huden som tilstoppet hennes porene og forårsaket hudormer å danne.

Skyll barnets ansikt godt med varmt vann.

Slik unngår du at Blackheads

Gi barnet 6 til 8 glass vann om dagen. Dette vil hydrat barnets hud og hindre bakterier buildup som kan føre til Komedoner formasjonen.

Unngå å gi barnet sukkerholdige matvarer og drikker som godteri, brus eller mat som er høy i raffinerte karbohydrater som frites eller hvitt brød.

Gi barnet ditt med kosmetiske produkter som ikke er oljebasert, dersom hun bærer makeup.

Oppmuntre barnet til å trene regelmessig. Trening kan helbrede noen acne problemer ved å øke blodoksygensirkulasjon i huden.

Unn barnet ditt til en og annen ansikts å rense ut sine porene og helbrede huden hennes.

Tips og advarsler

 • Oppmuntre barnet til å vaske ansiktet hennes etter at kraftig mosjon, samt en eller to ganger i løpet av dagen.
 • Hvis ditt barns hudormer igjen etter behandling, prøve å bruke honning på en våt vaskeklut i stedet for salisylsyre cleanser. Barnet ditt trenger å holde honning på ansiktet hennes i ti minutter før du skyller.
 • Ikke skrubb for hardt når du rengjør ditt barns ansikt. Streng skrubbing kan presse hudormer enda dypere inn i huden, risikere smitte.

Frukt og grønnsaker for å bli kvitt Blackheads

Blackheads er porene tette med talg og døde hudceller som blir brune når de blir utsatt for oksygen i luften. De er et symptom på akne, som vanligvis påvirker tenåringer og ofte vises på ansiktet, bryst og rygg. Det er ingen vitenskapelig grunn til at de oppstår, men mange rapporterer at en endring i kosthold kan bidra til å fjerne huden av hudormer.

Innbytter God for dårlig

En teori på hvorfor hudormer oppstår går er at svært raffinerte karbohydrater gjør kroppen produserer insulin, som utløser mer sebum produksjon, noe som øker sjansene for å utvikle hudormer. Så bytte svært bearbeidet karbohydrater som hvitt brød for stivelsesholdige grønnsaker som poteter, søtpoteter og gulrøtter. De vil gi deg like mye energi med høyere nivåer av næringsstoffer.

I tillegg, mettet fett er vanskelig for kroppen å fordøye, og kan bli utskilt trodde huden. Så kuttet ut alt av stekt junk food og erstatning med hudvennlige frukt og grønnsaker. Få fettinntaket fra naturlige, sunne fettstoffer som oliven og avokado.

Rens din leveren

Hudproblemer kan tyde på at fordøyelsessystemet ikke fungerer 100 prosent. Når fordøyelsessystemet er svak, er giftstoffer ikke elimineres av fordøyelseskanalen og er utvist gjennom huden og forårsake urenheter som kviser og hudormer. Evaluer kostholdet ditt og se om du får nok fiber for å hjelpe kroppen din fordøye effektivt. Øk fiber inntaket med epler, pærer, grapefrukt, tørket frukt, gulrøtter og søtpoteter.

Hudvennlig Vitaminer

Mange vitaminer er kjent for å øke hudens helse. Vitamin A er nummer én på listen. I sin rå form er det kun finnes i kjøtt og egg, men beta karoten, som finnes i enkelte frukter og grønnsaker, kan behandles av kroppen til å produsere vitamin A. Betakaroten er også en antioksidant, som kan slåss giftstoffer i legeme. Se opp for frukt og grønnsaker som er rødt, oransje eller gul i fargen. Gulrøtter, gresskar og søtpoteter er alle gode kilder til betakaroten.

B-kompleks vitaminer er også bra for huden, spesielt vitamin B2, også kjent som riboflavin. Frukt høy i riboflavin inkluderer aprikos, kiwi og fersken. Grønnsaker å spise inkluderer brokkoli, spinat, rød paprika og brønnkarse.

Tips

Mange vitaminer, spesielt B-vitaminer, er ustabile ved høye temperaturer. Prøv å spise frukt og grønnsaker rå når det er mulig.

Velg organiske råvarer som er fri for kjemikalier og giftstoffer.

Drikk minst to liter vann per dag. Dette vil hjelpe kroppen din fordøye alle disse frukt og grønnsaker effektivt og skylle kroppen for giftstoffer.

Hvordan få Dirt & Blackheads Fra Dypt i huden din

Hvordan få Dirt & Blackheads Fra Dypt i huden din


Blackheads er små biter av skitt som blir forankret inn i porene. For å fjerne smuss og dype hudormer, er det viktig å grundig rense huden, og bruke naturlige rettsmidler for å fjerne smuss. Olje og tunge makeups kan gjøre hudormer rykke dypere og tilstanden kan bli verre. Hudormer kan føre til større porer og flassende hud. Ved å bli kvitt skitt og hudormer på huden din selv, kan du ha sunnere hud.

Bruksanvisning

•  Vask huden med varmt vann, en mild ansikts skure og vaske ansiktet to til tre ganger om dagen. Sørg for å bruke lette sirkelbevegelser mens vaske ansiktet ditt.

Steam det berørte området ofte ved å sette varm damp fra en dusj eller dampbåt, i nærheten av området. Dampen vil hjelpe porene åpne opp og tømme ut.

eksfoliere huden på daglig basis ved å fukte området med varmt vann, og gni forsiktig exfoliator i sirkulære bevegelser på huden din. Gjør dette i fem til ti minutter, og deretter skylle området med varmt vann igjen. Exfoliating vil bidra til å åpne opp porene og fjerner de dype hudormer.

Påfør Komedoner strips til ansiktet eller nesen, og skrelle dem av for å fjerne hudormer. Gjør denne prosessen en gang hver par dager.

Bland sammen mandelpulver, rose vann og havregryn for å lage en myk pasta. Gni blandingen på det berørte området og la er satt i 10 til 15 minutter. Skyll blandingen av med kaldt vann. Bruk denne blandingen til området en gang om dagen, eller en gang annenhver dag.

Rub sitroner over området før du går til sengs. Sitronsaft vil lukke opp porene blokkerer oljer og skitt fra soaking inn i porene i natt.

Tips og advarsler

 • Ikke legg varm damp for nær ansiktet ditt, vil den brenne.