Digidexo.com

grønn te kapsler hår

Te kapsler og vekttap

Grønn te har blitt funnet i vitenskapelige studier for å være en mektig alliert i å fremme en sunn kroppsvekt en selv i å brenne av uønsket fett. For de som ikke har tid eller tilbøyelighet til å konsumere flere kopper te om dagen som er anbefalt for å høste disse fordelene, kan te kapsler som inneholder en standardisert dose av forbindelser utvunnet fra te være et flott alternativ. Te kapsler for å miste vekt er lett tilgjengelig fra mange forskjellige forhandlere og gir en effektiv måte å få de kraftige vekttap fordeler av grønn te.

Historie

Historien om grønn te datoer til oldtidens Kina, der legenden har det, ble en keiser kokende vann når et blad av Camelia sinesis anlegget fløt inn i sin pott. Fra da av grønn te har blitt konsumert som en daglig drikk som regnes som sunt for mange forskjellige grunner i hele Asia. Nylig, på grunn av anekdotiske bevis og flere ulike studier, har grønn te fått et sterkt rykte som en kraftig vekttap drikke og te piller er nå markedsført for sin evne til å påvirke menneskers stoffskifte samt mange andre helsefordeler.

Funksjon

Fedme er et økende globalt helseproblem blant industrialiserte land. Ifølge en studie publisert i American Journal of Clinical Nutrition i november 2000, fant forskerne at EGCG, en polyphenol sammensatt i grønn te syntes å være i stand til å redusere forekomsten av fedme hos rotter og fant det å positivt påvirke ulike markører som kroppen vekttap, kroppsfett, serum lipid næringsstoffer, thermogenesis og fettforbrenning.

Effekter

De kraftige polyphenol forbindelser i grønn te ser ut til å direkte påvirke måten at kroppen forbrenner fett. I en studie publisert i The Journal of Nutritional Biochemistry i Novemeber 2003, forskere administreres grønn te ekstrakt til mus som ble også matet en høy fett diett utviklet for å påvirke vektøkning og fett opphopning. De fant at tillegg av grønn te ekstrakt effektivt hindret økning i kroppsfett gevinst som ville ha resultert fra et fettrikt kosthold.

Fordeler

Forbindelsene som vanligvis utvunnet fra grønn te, og brukes til å lage te piller utformet for vekttap vanligvis inneholde høye doser av EGCG. EGCG ble undersøkt av franske forskere i en studie publisert i Phytomedicine i 2002 Forskerne fant at en standardisert ekstrakt som inneholder 25 prosent EGCG var i stand til å redusere kroppsvekt og livvidde hos moderat overvektige menneskelige pasienter.

Betraktninger

Det finnes mange forskjellige varianter av produsert te piller som er markedsført som vekttap kosttilskudd. Pass på at supplement du velger er standardisert for å inkludere en høy andel av polyphenol sammensatte EGCG, som antas å være den viktigste medvirkende faktor i grønn te er kraftige fettforbrenning evner.

Olje kapsler og vekttap

Med hektisk tidsplaner, er det ikke alltid mulig å faktisk konsumere mat som gir oljer som fisk, kokosolje, linfrø og peppermynte oljer. Så disse oljer er ekstrahert og laget i form av kapsler eller kosttilskudd. Noen av disse olje kapsler bidrar i vekttap.

Fiskeoljekapsler

Ifølge en studie ved University of Georgia, publisert i Journal of Nutrition, inneholder fiskeolje DHA som hemmer veksten av pre-fettceller i fettcellene. De dreper de pre-fettceller i prosessen. De fiskeoljekapsler er derfor brukt i vekttap programmer, sammen med riktig kosthold og mosjon.

Coconut Oil kapsler

Kokos olje kapsler er dannet av konsentrert kokosolje ekstrakt og brukes som kosttilskudd for å redusere vekten. Ifølge Organic Fakta, "[Kokosolje] inneholder korte og mellom fettsyrer som hjelper i å ta av overdreven vekt. Det er også lett å fordøye og det hjelper i sunn funksjon av skjoldbruskkjertelen og enzymsystemer. Videre, det øker kroppens stoffskifte ved å fjerne stress på bukspyttkjertelen, og dermed brenner mer energi og hjelpe overvektige og overvektige mennesker redusere sin vekt ".

Linfrøolje kapsler

Linfrøolje, et utdrag fra lin anlegget. er kjent for å ha store helsemessige fordeler. Den inneholder mange nyttige næringsstoffer som Omega-3 fettsyrer som bidrar til å regulere vekten. Det er dessuten rikt på fiber og gjør en person full lett. Det reduserer sultfølelse og hjelper også i absorpsjon av kalsium. Selv om det har en rekke helsemessige fordeler, videre studier må bekrefte de potensielle rolle i vekttap.

Peppermynteolje kapsler

Peppermynte hjelpemidler i vekttap programmer. Ifølge en studie utført av Dr. Alan Hirsch, "Peppermint utløser hjernen din satiety senter, den ventro-mediale kjernen av hypothalamus. Dette fører til en full følelse som tillater deg å spise mindre og være fornøyde".

Advarsel

Kosttilskudd som fiskeolje, kokosolje og linfrø olje kapsler må være under tilsyn av en lege. Dessuten, disse er kosttilskudd og ikke mirakel tonics. De kan hjelpe til i prosessen med vekttap kun når den kombineres med andre faktorer av diett og mosjon.

Hva er fordelene med Wild Yam kapsler?

De fleste kvinner opplever hormonelle symptomer som hetetokter, tretthet og humørsvingninger på et tidspunkt i sitt liv; Dette gjelder spesielt i overgangsalderen. Dessverre, typiske hormonbehandlinger er syntetisk og har alvorlige risikofaktorer som blodpropp og hjerteinfarkt. Wild yam kapsler, på den annen side, er en naturlig måte å balansere hormonell ubalanse.

Hvordan de fungerer

Wild yams naturlig produsere en plante hormon som er nesten identisk med det kvinnelige hormonet progesteron. Når hentet og satt i gelatinkapsler, kan det nøytralisere en kvinne egne hormoner og skape en bedre balanse.

Fordeler

I motsetning til syntetiske hormon terapi, trenger wild yam kapsler ikke forårsake livstruende bivirkninger som hjerteinfarkt, slag eller blodpropp.

Bivirkninger

For de første ukene, kan kvinner på wild yam kapsler oppleve kvalme, oppkast eller diaré. Disse symptomene bør være kortvarig og lindre seg selv når kroppen din er vant til hormonene.

Alternatives

Wild yam kan også bli funnet i kremform for de som har problemer med å svelge store supplement piller.

Tilgjengelighet

Wild yam kapsler kan finnes i helsekostbutikker, og de blir stadig mer tilgjengelig i apotek og kjøpesentre som sine fordeler fortsetter å bli oppdaget.

Advarsler

I noen sjeldne tilfeller kan en allergisk reaksjon oppstår. Hvis du opplever svimmelhet, kortpustethet, elveblest, eller en stram følelse i brystet mens du er på wild yam kapsler; avslutte bruken og kontakte lege umiddelbart.

Natural Relief for hetetokter med Wild Yam Kapsler

Mange kvinner opplever ubehagelige symptomer i overgangsalder som inkluderer hetetokter, tretthet og humørsvingninger. Vanligvis er hormonbehandlinger som brukes til å behandle disse symptomene er fremstilt av syntetiske forbindelser og har alvorlige bivirkningen risikoer, inkludert blodpropp, hjerteinfarkt og en økning i forekomsten av brystkreft. Wild yam kapsler gi en alternativ og naturlig måte å oppnå hormonbalansen i overgangsalderen, mens lindrende moderat til alvorlige hot flash symptomer.

Naturlig plante hormon

Naturlig lindring for hetetokter kan fås med wild yam kapsel kosttilskudd. Wild yam planter produserer en plante hormon som er nesten nøyaktig det samme som det kvinnelige hormonet kalles progesteron. Hormonet funnet i wild yam anlegget kan tas av kvinner i overgangsalderen for å balansere uberegnelig hormonnivåer. Ved å balansere hormonnivået, mange kvinner opplever færre og mindre alvorlige hetetokter. Fordi wild yam kapsler er et naturlig hormon terapi, er det ingen alvorlige bivirkninger som blodpropp, hjerteinfarkt og hjerneslag.

Bivirkninger og dosering

Mens du tar wild yam kapsler for hetetokter, for de første ukene noen kvinner kan oppleve magesyke som kvalme, oppkast eller diaré. Stick med din naturlige hormon program, fordi etter hvert vil kroppen din bli vant til wild yam hormonell supplement.

Wild yam kapsler er laget av den tørkede roten av wild yam plante som har blitt pulverisert og innkapslet. Den anbefalte dosering er å ta 2-4 kapsler om dagen. Den er også tilgjengelig i skjær form, ta 1/2 ts. tre til fem ganger om dagen.

Tilgjengelighet

Mange ulike kosttilskudd laget av vill yam er tilgjengelig på helsekostbutikker. Mer og mer, som fordeler og brukervennlighet er oppdaget, er disse kosttilskudd blir tilgjengelig i stoff butikker og masse detaljister. Alternativt, for de kvinnene som har en hard tid å svelge en stor kapsel, er wild yam tilgjengelig i kremform. Dette kan lett anvendes på områder av kroppen, slik som indre lår-området, øvre bryst og den indre arm-området.

Advarsler

Noen kvinner kan oppleve lettelse i noen uker mens du bruker wild yam kosttilskudd eller krem. Hvis du har alvorlige bivirkninger som elveblest eller brystsmerter, bør du kontakte lege.

Likeledes, hvis du bruker wild yam kosttilskudd ikke fullt ut ta opp problemet med hetetokter i overgangsalderen, bør du kontakte lege for andre behandlingstilbud.

Kan du fryser fiskeolje kapsler?

Frysing fiskeoljekapsler vil ikke påvirke deres kvalitet, men det er ikke nødvendig, heller. Kjøling er tilstrekkelig til å bevare integriteten av oljen.

Teorier / Spekulasjoner

Frysing fiskeolje har blitt likestilles med en "renhetsprøve" av former. Det sies at hvis oljen ferdig frosset, er det av dårlig kvalitet på grunn av en lavere konsentrasjon av mettet fett. Delvis frysing visstnok indikerer uspesifiserte "urenheter" i oljen.

Betraktninger

Det er ingen vitenskapelige bevis som i dag støtter denne uttalelsen, og det er ansett for å være myte. En bedre kvalitetskontroll testen er å lukte kapselen: en mild lukt er å foretrekke til en overveldende "fishy" lukt, noe som innebærer en kompromittert integritet.

Misforståelse

Er også frosset fiskeolje i håp om at det vil eliminere den fishy ettersmak oppleves av mange som "fisk burps." Teorien er at prosessen for frysing bremser ned kroppens fordøyelse av oljen, og vanlige gastrointestinale plager, slik som kvalme, unngås.

Forebygging / løsning

Toleranse for kosttilskudd varierer på individuell basis, og denne løsningen er ikke effektiv for alle. Magesaftresistente kapsler, men dyrere, er bedre egnet for formålet staving av fisk ånde.

Forslag

Prøv å ta fiskeolje med et måltid. Dette kan forhindre noen av bivirkningene frysing er ment å forhindre.

Hvordan fylle tomme vitamin kapsler

Hvordan fylle tomme vitamin kapsler


Vitamin kapsler er små, hule beholdere som er fremstilt av en vann-løselig gelatin materiale. Produsenter sette løse vitamintilskudd i disse kapslene for å lage piller. Du kan kjøpe tomme vitamin kapsler hvis du ønsker å lage dine egne kosttilskudd på denne måten. Ifølge H. Winter Griffith, forfatter av "vitaminer, urter, mineraler, og kosttilskudd," å lage dine egne vitaminer er en enkel og kostnadseffektivt alternativ til å kjøpe ferdigfylte kapsler.

Hvordan fylle tomme vitamin kapsler

•  Vask hendene med varmt vann og såpe, og tørk dem helt, slik at fingrene ikke holde seg til urteblandingen eller de tomme vitamin kapsler.

skille de to halvdelene av den tomme vitamin kapsel og sette større halvdel til siden. Gjør dette ved å lett å ta tak i hver side av kapselen mellom tommel og pekefinger og trekke dem rett fra hverandre.

Plukk opp noen av urteblandingen mellom tommel og pekefinger og dryss det inn i den lille halvparten av vitamin kapsel. Fyll halvparten helt og pakke den urteblandingen tett med tommelen.

Fyll større halvdel av vitamin kapsel med løs supplement, slik at det er halvfull. Lett trykk kapselen til å bosette den løse supplement i bunnen.

Plasser forsiktig halv-full vitamin kapsel over enden av den fulle siden av kapselen, og trykk på to rett sammen. Fortsett å trykke med lett trykk til du ikke kan se luften inne i kapselen.

Gjenta med så mange kapsler som trengs og Legg den fulle kapslene i en lufttett beholder for lagring.

Hint

  • Ifølge Christopher Hobbs og Elson M. Haas, forfatterne av "Vitaminer for Dummies", hvis du ikke foretrekker å plukke urter opp med fingrene, kan du bruke en liten trakt å sette urter i kapslene.

Hvordan ta eple cider eddik kapsler

Eddik har vært brukt gjennom historien for sin antatte medisinske egenskaper. Apple cider eddik, i særdeleshet, har vunnet popularitet de siste årene på grunn av påstander om at det kan hjelpe til med vekttap eller kontrollere blodsukkeret. Som et resultat, kan eple cider eddik kapsler nå bli funnet på noen dagligvarebutikk eller apotek sokkel. Den ernæringsmessige utsagn av disse kosttilskudd er ikke evaluert av FDA, så ta dem med en klype salt. Katherine Zeratsky, en registrert kostholdsekspert, mener det ikke er bevis for at eple cider eddik kan hjelpe deg å miste vekt. Hvis du bestemmer deg for å ta disse kosttilskudd, gjør det bare under råd og instruksjon av legen din.

Hvordan ta eple cider eddik kapsler

•  Snakk med legen din før du begynner å bruke eple cider eddik kosttilskudd, spesielt hvis du er gravid eller har en medisinsk tilstand som diabetes. Legen din kan bestemme om disse kosttilskudd er nødvendig, eller om de vil samhandle med andre medisiner du tar. Ifølge MD Anderson Cancer Center, kan eple cider eddik føre til lave nivåer av kalium eller en reduksjon i bentetthet.

Kjøp eple cider eddik kapsler til din lokale dagligvarehandel eller naturlig mat butikk. Velg et supplement med lavest konsentrasjon av eple cider eddik for å starte. Du kan bytte til en høyere dose i fremtiden hvis du finner ut at eple cider eddik fungerer for deg.

Ta en eller to eple cider eddik kapsler opp til tre ganger per dag, eller følge de enkelte produktveiledning. Apple cider eddik kapsler varierer i størrelse avhengig av produkt, men de fleste inneholder mellom 300 og 600 mg av eple cider eddik per kapsel.

Ta kapslene med et stort glass vann ved måltid ganger. Tar kapslene sammen med mat kan redusere eventuell magesyke kan oppstå på grunn av surheten i eddik.

Fortsett å ta eple cider eddik kapsler før legen din ber deg om å stoppe. Slutt å ta kosttilskudd umiddelbart hvis du merker noen hals eller mage irritasjon som ikke går bort.

Hint

  • En studie ved University of Arkansas evaluert åtte forskjellige merker av eple cider eddik kapsler og reist spørsmål om deres kvalitet. Forskerne oppdaget at ingrediensene ofte varierte fra de som er oppført på etiketten og det viste seg at noen kapsler ikke inneholdt noen eddik i det hele tatt. Velg kosttilskudd med omsorg og be legen om å evaluere merke du velger.

Fordelene av kanel kapsler

Fordelene av kanel kapsler


Kanel, ofte nytes i paier og havregryn, har faktisk flere terapeutiske effekter på menneskers helse når det tas i kapselform. I kinesisk medisin er, kanel brukes til å forbedre sirkulasjonen. Gamle egypterne brukte den til å balsamere de døde og i dag vitenskap er å finne fordelene av kanel kapsler inkluderer kraftige anti-diabetes egenskaper.

Typer

Det finnes to typer kanel; Cinnamomum zeylanicum nees og Cinnamomum Cassia blume. Medisinske studier har brukt Cinnamomum cassia Blume, som er det mest kanel kapsler inneholder.

Effekter

Kanel tilskudd har vist seg å redusere glukose, så vel som lavere LDL-kolesterol og triglyserider.

Funksjon

Den aktive forbindelsen i kanel kalles methylhydroxychalcone polymer (MHCP). MHCP ligner insulin i kroppen, og dermed redusere kroppens egen insulinrespons.

Dose

Den effektive gjør kanel varierer mellom 1, 3 og 6 gram med de beste resultatene som ble observert ved en dose på 6 gram. Kapsler er vanligvis solgt i trinn på 1000 mg.

Betraktninger

Kapsler kan lokke fram kanel burps, som kan reduseres ved å drikke et glass vann med hver dose.

Advarsel

Kanel er generelt ansett som trygt, men kumarin, et stoff som finnes i kanel, kan forårsake lever-og nyreskader ved høye doser. Kanel synes ikke å påvirke A1C nummeret hos diabetikere, som er det egentlige målet for diabetes kontroll.

Effekten av fiskeolje kapsler

Fiskeoljekapsler er laget av fettvevet i kaldt vann fisk. De inneholder essensielle fettsyrer som er svært viktig for god helse, spesielt helsen til hjertet og hjernen. Vi får ikke nok av disse fettsyrene i kosten for å opprettholde optimale nivåer av Omega 3 fettsyrer --- derfor fiskeoljekapsler gir en naturlig kilde til Omega 3 fettsyrer som kan tas konsekvent for å sikre optimal helse. Fiskeolje brukes til å behandle og lindre kroniske sykdommer som leddgikt og depresjon, og brukes for å forhindre hjerteinfarkt, hjertesykdom og slag.

Beskrivelse

Fiskeoljekapsler er laget av fatty oljer som finnes i vev av kaldt vann fisk som laks, tunfisk og makrell. Oljen inneholder høye nivåer av Omega 3-fettsyrene EPA og DHA. Disse fettsyrene er nødvendig i store mengder som et essensielt næringsstoff som trengs av hjernen og netthinnen for riktig neuronal funksjon. Dette betyr at det er viktig for læring og mental utvikling. Det er også brukt for å fremme et sunt hjerte og brukes til å hindre og behandle kardiovaskulær sykdom, så vel som andre kroniske sykdommer.

Funksjon

Vi får ikke nok omega 3 fra vår diett for å skape optimale nivåer for helse. Kroppen vår kan produsere Omega 3 fra mat som inneholder ALA, som valnøtter og linfrø, men bare i små mengder. Den beste måten å få riktig mengde av Omega 3 i kosten vår er gjennom matvarer som direkte inneholder DHA og EPA, som fisk. De fleste av oss får ikke på langt nær nok fisk i kostholdet vårt, så tar fiskeolje kan være den beste måten å sikre en sunn dose av Omega 3 i kosten vår.

Effekter

Omega 3 fettsyrer i fiskeolje vil bistå i å få nerver, hjerte, hjerne og ledd --- faktisk, til hele kroppen --- fungere på optimalt nivå. Dette betyr kronisk sykdom slik som artritt, og kronisk fatigue syndrom, Alzheimers sykdom, Parkinsons sykdom, diabetes, depresjon, bipolar lidelse og oppmerksomhetssvikt hyperaktivitet lidelse, kan forbedres gjennom den fortsatte bruk av fiskeolje. Det betyr også at energinivået skal økes, og det vil fremme en generell følelse av velvære.

Fordeler

Fordelene av fiskeolje er så mange at innen 30 dager bør du føle deg merkbart bedre på mange nivåer. Tar fiskeolje høy i Omega 3 fettsyrer vil bringe en følelse av generell energi, helse, vitalitet, mental klarhet og økt konsentrasjon og hukommelse. Det vil også forbedre ubehag forbundet med et stort antall kroniske tilstander. Men kanskje det mest fordelaktig aspekt av inntak av fiskeolje hver dag er fordelen til både hjerte og hjerne. Fiskeolje er kjent for å forbedre helsen til hjertet, forebygge hjertesykdom og hjerteinfarkt samt redusere risikoen for slag. Fiskeolje faktisk motvirker dårlig kolesterol og skadelige fettstoffer i kroppen, og den balanserer blodsukkeret. Dette gjør det nyttig for å bekjempe høyt kolesterol og fedme.

Dosering

Fiskeolje må tas konsekvent i minst noen få uker før det begynner å ta effekt. Mange kapsler har mellom 1,000 til 1,200 mg av fiskeolje per kapsel. Sørg for å få en god kvalitet fiskeolje som inneholder en høy dose av Omega 3 fettsyrer DPA og EPA. Mange typer av fiskeoljekapsler inneholder omtrent 350 mg av hver fettsyre, men den større mengde, jo bedre vil det være. Mange varianter av fisk vil anbefaler å ta mellom fire og seks kapsler om dagen, avhengig av styrken på hver kapsel.

Pro og ulemper med fiskeolje kapsler

Mye oppmerksomhet har blitt gitt til Omega-3 fettsyrer - hva de er, hvordan de nytte for deg og hvordan du får dem i kostholdet ditt. En måte som mange velger å få sin dose av Omega 3 fettsyrer er gjennom fiskeolje kosttilskudd, som vanligvis inneholder to av de tre typer Omega-3 fettsyrer. Det er mange helsemessige fordeler som kan oppstå regelmessig bruk av disse kosttilskudd, fra et sunnere hjerte til en lettere graviditet. Men det er også noen risiko, og det er viktig å forstå de potensielle bivirkninger før du tar kosttilskudd.

Blood Pressure

Fiskeolje kapsler inneholder dokosaheksaensyre eller DHA. En pasient med høyt blodtrykk som tar disse kosttilskudd kan oppleve en reduksjon av blodtrykket. Dessuten kan folk med perifer vaskulær sykdom (PVD) bruker fiskeolje kosttilskudd for å potensielt bidra til å avlaste claudicatio. Men med de høye nivåene av DHA som må forbrukes for at dette skal skje, kan noen bivirkninger oppstår, for eksempel en større risiko for blødning.

Heart Health

Når den brukes i kombinasjon med andre hjerte medisiner, fiskeolje har vist seg å redusere forekomsten av de fleste typer av hjerteinfarkt. Flere studier viser også at regelmessig fiskeolje supplement kan redusere hastigheten din hvilepuls, ifølge Mayo Clinic. I tillegg kan fiskeolje bidra til å korrigere en uregelmessig hjerterytme.

Graviditet

Fiskeolje kosttilskudd kan være en stor hjelp for en forventningsfull mor, spesielt i sitt tredje trimester. Øke mengden av DHA for både mor og baby gjør for enklere og tryggere leveranser. DHA bidrar også til å forbedre fosteret 'visjon og kan til og med forbedre barnets problemløsende ferdigheter senere i livet. Tidlig forskning synes å lede til den konklusjon at økt DHA kan også ha en effekt på en mindre kroppsmasseindeks og fødselsvekt for barnet.

Kreft

Ifølge Harvard Institute of Public Health, er det lovende forskning som viser en kobling mellom et høyere forbruk av DHA og eikosapentaensyre (EPA) og en senket forekomst av prostatakreft hos menn. Men disse er svært foreløpige studier, og mye mer forskning er nødvendig for å se om det er en faktisk sammenheng mellom de to.

Risiko og advarsler

Fiskeolje kosttilskudd er en utmerket måte å få i din Omega-3 fettsyrer. Men det er noen risikoer og bivirkninger som kan oppstå. De mest vanlige er gastrointestinale problemer - magesmerter og diaré kan skje, spesielt kort tid etter begynner å ta kosttilskudd. Mange misliker ettersmak av fiskeolje. I tillegg kan fiskeolje øke mengden av vitamin A og D i systemet til en usunn nivå. Avhengig av dosering, kan fiskeolje kosttilskudd også øke mengden av "dårlig kolesterol" i systemet. Som med alle supplement eller vitamin, er det en god idé å snakke med legen din før du begynner å ta olje på en jevnlig basis.

Fordeler med grønn te ekstrakt kapsler

Grønn te ekstrakt kapsler, kjent for sine helsemessige fordeler, blir mer og mer populært. Grønn te ekstrakt kapsler er kosttilskudd som inneholder ekstrakt av grønn te blader, Camellia sinensis. Grønn te ekstrakt inneholder et høyt nivå av antioksidanter, som rense og avgifte kroppen. Tar to grønn te kapsler per dag, i morgen og på ettermiddagen, kan tjene ulike helsemessige fordeler.

Kolesterol

De antioksidanter i grønn te holde DNA intakt og stabilisere membranen av celler. Det senker nivået av "dårlige" kolesterolet og serum triglyseridnivåer. Antioksidanter i grønn te føre til mindre kolesterol til å gå inn og bli værende i blodet. Videre, hvis du har høyt kolesterol, når du begynner å ta grønn te kapsler, kroppen din vil konvertere mindre av kolesterol til en form som tetter blodårene dine. Dette er fordi antioksidanter i grønn te hjelpe kvitte kroppen for giftstoffer, rensing urenheter fra kroppen din.

Leddgikt

Grønn te forebygger betennelser, som beskytter leddene dine mot slitasjegikt, noe som resulterer i mindre slitasje på leddene. Igjen kan denne fordelen tilskrives antioksidantegenskaper som finnes i grønn te ekstrakt, som renser giftstoffer fra kroppen som forårsaker stive ledd og smerter. Mangelen på giftstoffer i legemet bidrar til å redusere inflammasjon, som forsinker prosessen med artritt.

Vekttap

Kanskje den mest populære nytte av å ta grønn te kapsler er at de hjelpe til med vekttap. Faktisk er mange brukere ta daglige grønn te kapsler spesielt for dette formålet. Antioksidanter i grønn te rense giftstoffer fra kroppen og inneholder naturlige avføringsmidler, som er en trygg og naturlig måte å opprettholde regularitet, noe som bidrar til å opprettholde en stabil vekt. Videre inneholder grønn te akkurat nok koffein for å øke stoffskiftet og energi nivå mens undertrykke appetitten. Dette koffein nivået anses ikke nok til å være skadelig eller bidra til et angrep av negative bivirkninger.

Er fiskeolje kapsler bra for huden og håret?

Mange forskere har studert effekten av fiskeolje kosttilskudd, og ifølge Mayo Clinic de redusere risikoen for hjerteinfarkt, reduserer blodtrykket og sannsynligheten for hjerneslag og tilbyr kosmetiske fordeler. Omega-3 fettsyrer, som finnes i fiskeolje kapsler, er bra for den generelle helsen og fremme levende hud og hår.

Betydning

Fiskeolje er avledet fra fet, kaldt vann fisk som makrell, tunfisk, torsk og laks, og kapsler av dette verdifulle stoffet inneholder sunne omega-3 fettsyrer. De to hovedtyper av oljer er eikosapentaensyre (EPA) og dokosaheksaensyre (DHA), som begge bidrar til nervesystemet utvikling, bedre syn, behandling av Attention Deficit Disorder og Attention Deficit Hyperactivity Disorder, sunn, levende hud og mykere, glattere hår.

Funksjon

Fiskeoljekapsler fungere ved å arbeide med kroppens naturlige kjemiske reseptorer og døgnrytme og øke mengden av omega-3 fettsyrer i kroppen. Tallrike studier har vist at større mengder av omega-3 fettsyrer er bra for den generelle helse, så vel som for hår og hud.

Effekter

Tar fiskeolje øker også produksjonen av kollagen i huden og hjelper håret vokse raskere og sunnere. Det er også antatt å roe aggressive følelser og har en gunstig effekt på leddgikt.

Fordeler

Ved å øke produksjonen av kollagen og opptre som en anti-inflammatorisk agent, hjelper fiskeolje redusere rynker og og fremmer ungdommelig utseende hud. En diett rik på omega-3 fettsyrer bidrar også til sunnere, mer skinnende låser, fordi når kraftige næringsstoffer er til stede i kroppen de utvide til håret.
Fiskeolje forbruk også bidrar til å bekjempe slike sykdommer som revmatisme, depresjon og Alzheimers, ifølge undersøkelser gjort av Louisiana State University.

Betraktninger

Som med alle kosttilskudd eller medisinsk supplement, bør du diskutere dine planer med legen din før du begynner å ta fiskeolje kosttilskudd. Mens det er ingen åpenbare helserisiko forbundet med å ta fiskeoljekapsler eller et omega-3 tilskudd, tar for mye kan føre til allergiske reaksjoner.

Bivirkninger av Omega-3 kapsler

Hvis du ikke liker fisk, tar omega-3 kapsler vil gjøre deg i stand til å trygt innlemme omega-3 i kostholdet ditt. Bivirkninger er minimal, men erkjenner dem vil hjelpe deg å velge et trygt supplement.

Ubehag

Omega-3 tilskudd kan forårsake mage opprørt, inkludert halsbrann, fordøyelsesbesvær, raping eller magesmerter. Selv ubehagelig, disse symptomene ofte falmer innen en uke eller to.

Sykdom

Tar store doser av omega-3 gi noen enkeltpersoner kvalme eller diaré, i så fall bør du oppsøke legen din for å finne ut hvordan man best kan innlemme omega-3 i kosten.

Blødning

Selv om sjeldne, omega-3 er en alvorlig bivirkning av å ta for mye en økt risiko for blødning eller blødning. Hvis du opplever dette, slutt å ta omega-3 tilskudd og oppsøke lege umiddelbart.

Vitamin E

Hvis du tar omega-3 kapsler daglig, bør du vurdere å ta en vitamin E supplement med det. En bivirkning av langvarig inntak av omega-3 er vitamin E-mangel, selv om mange omega-3 tilskudd nå inkluderer vitamin E i sine kapsler.

Redusere bivirkninger

Hvis bivirkninger fortsette i mer enn en eller to uker, bytte merker. Dersom bivirkningene vedvarer, bør du oppsøke lege for å avgjøre en omega-3 dose som vil være behagelig og trygt for deg.

Hva er fordelene av grønn te kapsler?

Hva er fordelene av grønn te kapsler?


Grønn te kapsler er høy i antioksidanter inneholder polyfenoler, den mektigste være epigallocatechin (EGCG). Polyfenoler er anlegget forbindelser som har mange fordeler for menneskers helse og ernæring.

Historie

Grønn te har vært dyrket og konsumert i Kina siden antikken for å øke immunforsvaret, fremmer kardiovaskulær helse og behandle leddgikt.

Potensiell

Polyfenoler kan hemme kreftcelle spredning, redusere risikoen for å utvikle blodpropp (trombose), øke metabolismen, lavere kolesterol og blodsukker, opprettholde en sunn celle funksjon og drepe noen typer usunn bakterier.

Advarsler

Grønn te reduserer trombose via en annen mekanisme enn aspirin. Hvis du tar aspirin for trombose, må erstatte den med grønn te. Grønn te kapsler inneholder koffein og er ikke regulert av Food and Drug Administration.

Expert Insight

The National Cancer Institute publisert en studie som hevder at regelmessig grønn te forbruk kan redusere sjansene for å utvikle esophageal kreft med opptil 60 prosent.

Fordeler

Grønn te kapsler har alle fordelene av grønn te uten å ta seg tid til å brygge mange kopper daglig. Kostnaden av grønn te kapsler er relativt lav; nettstedene listen en 60-kapsel flaske for under 10 dollar.

Hva er fordelene med å ta linfrø kapsler?

Hva er fordelene med å ta linfrø kapsler?


Linfrø kapsler er kapsler med linfrøolje. Selv om mer konkluderende forskning er nødvendig, det er noen bevis som tyder på at linfrøolje kan ha en rekke helsemessige fordeler. Mens linfrø olje er også tilgjengelig i flytende form, tar oljen som en kapsel tilbyr noen fordeler.

Omega-3 Fatty Acid

Som linfrøolje inneholder de essensielle omega-3 fettsyren alfa-linolensyre, tar linfrø olje kapsler er en utmerket måte å øke omega-3 inntak. Ifølge Linus Pauling Institute, tidlige mennesker sannsynlig spiste omega-3 fettsyrer og omega-6 fettsyrer i forholdet en til en, men den typiske moderne amerikansk kosthold inneholder omtrent ti ganger så mange omega-6 som omega-3 fett syrer.

Helse Fordeler

Selv om mer forskning er nødvendig, i henhold til de Mayo Clinic foreløpige bevis tyder på at linfrøolje kan tilby fordeler slik som forebygging og behandling av hjertesykdommer, forbedre kolesterolnivået, minske menopausale symptomer og behandling av ADHD.

Vegetarianer

Linfrøolje kapsler gi en måte for vegetarianere å få essensielle omega-3 fettsyrer uten å spise fisk eller ta fiskeolje kosttilskudd.

Smak

Noen synes smaken og konsistensen av linfrø olje ubehagelig; å ta linfrø kapsler sparer deg fra å måtte smake eller føle oljen i munnen.

Convenience

Mens linfrø olje smak kan ofte være skjult i matvarer som smoothies eller salatdressinger, tar oljen i kapselform betyr at du ikke presset til å tenke opp og forberede mat som å skjule linfrøolje.

Hvor ofte bør du ta omega-3 fiskeolje kapsler?

Ta kapsler daglig

Omega 3 fiskeolje kapsler kan tas daglig, men sjekk produsentens retningslinjer for å se hvor mange du bør ta per dag. The American Heart Association anbefaler å ta 1g av fiskeolje daglig.

Sikre at du får de riktige næringsstoffene

En artikkel i Daily Mail avisen uttalt at i henhold til Food & Behaviour Forskning veldedighet, kapslene er bare gunstig hvis de inneholder visse syrer som kalles EPA og DHA, hvorav mange ikke gjør det, betyr at de er en sløsing med penger. Den samme artikkelen sier at det foreløpig ikke anbefalte daglige beløpet for omega 3.

Bottom Line

Sørg kapslene du kjøper inneholder EPA og DHA fettsyrer fra fiskeolje, og ikke linfrø eller linfrøolje som ikke har de samme sunne egenskaper. Sjekk retningslinjene og med fastlegen din for den anbefalte mengden du bør ta.

Bruker for hvitløk kapsler

Bruker for hvitløk kapsler


Ifølge en studie utført av Pennington Biomedical Research Center, ble hvitløk kapsler vist å bli brukt mer enn dobbelt så mye som de andre 91 test kosttilskudd brukes for studien. Selv om hvitløk har bivirkninger, for eksempel en stikkende lukt, er det fortsatt mye brukt i urtemedisin for en rekke plager.

Å Forhindre dårlig ånde

Ta luktfri hvitløk kapsler som en erstatning for fersk hvitløk hvis du er bekymret for "hvitløk pusten." Se etter kosttilskudd som inneholder allicin, antioksidant som gjør hvitløk en slik sunn mat. Noen kapsler er omsluttet av et enterisk belegg som vil hindre kapselen i å bli oppløst av magesyre. I stedet vil den oppløses i duodenum (den første delen av tynntarmen), hvor fordøyelsessafter er mindre sure. På denne måten er det leveres direkte inn i systemet, hvor den er mest verdifulle.

For Convenience

Gjøre ved hjelp av hvitløk for sin næringsverdi mer praktisk ved å ta det i kapselform, snarere enn å prøve å finne ut en eksakt dose med rå hvitløk. Chopping opp rå hvitløk hver dag kan være et ork i dagens hektiske samfunn, spesielt hvis du ikke har tid til å lage fersk mat. Dra nytte av den næringsrik verdi av hvitløk uten maset ved å bruke kapsler.

Fordeler uten The Taste

Noen mennesker kan ikke liker smaken av hvitløk, men likevel ønsker å dra nytte av den ernæringsmessige verdien av denne potent mat. Nyt kraftig antioksidant verdier av hvitløk ved å ta en høy kvalitet, allicin-innlemmet hvitløk supplement. Noen hvitløk kosttilskudd ikke inneholder allicin, så pass på å lese etiketten før du kjøper.

Hvordan kjøpe Omega-3 fiskeolje i 1G Kapsler

Hvordan kjøpe Omega-3 fiskeolje i 1G Kapsler


Omega-3 er et populært helseprodukt som vanligvis selges i form av fiskeoljekapsler. Start søket ved å ringe din lokale helsekost butikk og snakke med helsepersonell.

Snakk med helsesektoren utøveren

Før du kjøper din Omega-3 fiskeolje, snakk med helsepersonell og bekrefter at 1 gram (eller 1000 milligram) av stoffet er hva du bør ta. Vær forberedt på å fortelle din helsepersonell hvorfor du er interessert i å ta stoffet, og be dem om å anbefale en merkevare av supplement, hvis mulig.

Ring din lokale helsekost butikk

Ring din lokale helsekost butikk og spørre om de bærer 1 gram kapsler med Omega-3 fiskeolje. Selv om det kan også være mulig å finne produktet på nettet, har mange helsekostbutikker informert personale tilgjengelig som kan svare på eventuelle spørsmål du måtte ha. For eksempel kan det være lurt å be personalet størrelsen på kapselen i flasken, slik at du vet om du vil være i stand til å svelge den.

American Heart Association Anbefalinger

DHA og EPA er omega-3 fettsyrer i hovedsak hentet fra fisk, og ALA fra kilder som valnøtter, linfrø og raps og soyabønner oljer. The American Heart Association (AHA) sier pasienter bør ikke ta mer enn 3 g daglig av et omega-3 tilskudd unntatt når under tilsyn av en lege, på grunn av risikoen for overdreven blødning. For de med dokumentert koronar hjertesykdom, er AHA anbefaling 1 gram DHA + EPA daglig, fortrinnsvis gjennom mat kilder, men også i kapselform under tilsyn av en lege. For de som trenger å senke triglyserider, er anbefalingen 2 til 4 g daglig i kapselform, under tilsyn av en lege.

Hva er bruken av hvetespirer olje kapsler?

Hva er bruken av hvetespirer olje kapsler?


Hvetekimolje er avledet fra hvetekim, en spire del av hvete-kjernen. Det er den mest kjente kilde til vitamin E, og kan inntas som et kosttilskudd i kapselform, eller som olje helles over salater, grønnsaker, pasta og andre matvarer. Hvetekimolje er næringsrikt, og inneholder flere andre vitaminer, mineraler, proteiner og essensielle fettsyrer som linolsyre, oljesyre, palmitinsyre og stearin, som er kraftige antioksidanter som bekjemper frie radikaler og tilbyr helsemessige fordeler på tvers av kardiovaskulær helse, hudpleie og fruktbarhet behandlinger.

Cardiovascular Health

Observasjonsstudier utført av forskere ved University of Minnestota School of Public Health, publisert i New England Journal of Medicine, viser at økt inntak av vitamin E reduserer risikoen for hjerteinfarkt eller død fra hjerte-relaterte sykdommer hos både kvinner og menn. Hvetekimolje kapsler inneholder octacosanol og policosanol, langkjedede voksaktig alkoholer som ligner på statin narkotika i deres evne til å redusere nivåene av "dårlige" kolesterolet LDL blod. En tilsvarende 1998 forskningsstudie utført av Clinical Research Center i Cuba og publisert i International Journal of Clinical Pharmacology, oppdaget at policosanol terapi over lang sikt forbedret tredemølle trening-elektro testing ytelse av pasienter med kardiovaskulær sykdom.

Hudpleie

De høye nivåer av vitamin E, A, B, C og D i hvetekimolje hjelp fremme hud celle formasjon og forynger tørr, moden og dehydrert hud. Hvetekimolje har anti-inflammatorisk og anti-oksiderende egenskaper, og anvendes i en rekke forskjellige kosmetiske preparater og massasjeoljer, samt inntatt internt i kapselform. Hvetekimolje nærer tørr hud og reduserer arr, strekkmerker, solbrenthet, og forynger skadet hud ved å gjenoppfriske huden vev.

Fertilitetsbehandling

The vitamin E i hvetekimolje hjelpemidler i oppfattelsen og bidrar til å øke suksessraten av par som gjennomgår in vitro fertilisering behandling. The Fertility Factor hjemmeside anbefaler at du spiser en ss. hvetespirer olje daglig hvis du prøver å bli gravid.

Hvordan lage din egen Liquid Gel Kapsler

Hvordan lage din egen Liquid Gel Kapsler


Flytende gel kapsler brukes for mange medisinske og ernæringsformål, samt i film og teater som en enkel måte å lage blod og annen væske som kommer fra munningen. Kommersielt laget gelkapsler er solid, med innholdet injiseres i løpet av produksjonsprosessen. For å lage din egen, må du kjøpe tomme kapsler og fylle dem med væske av ditt valg. Slike kapsler er tilgjengelig i de fleste helsekostbutikker.

Hvordan lage din egen Liquid Gel Kapsler

Åpne en gel kapsel. Den vil ha en litt større del som glir over en mindre del. Vær forsiktig så du ikke mister noen av de to halvdelene.

Bruk en pipette for å fylle mindre del av kapselen med væske av ditt valg. Hvis nødvendig dose er stor, kan du bruke den største tilgjengelige kapselen for å redusere antall piller som du må ta.

•  Lukke de to halvdeler av den gel kapsel.

Oppbevar gelkuler i kjøleskapet for å forlenge livet.

Hint

  • Du kan fylle begge halvdeler av gel kapsel og lukke dem over en bolle eller vask for en fyldigere produkt, men dette kan være rotete.