Digidexo.com

Sunt kosthold til Tone og styrke kroppen

Sunt kosthold til Tone og styrke kroppen


Selv om kropper kan komme i alle forskjellige former og størrelser, ville mange mennesker liker å ha magre, tonet organer. Anses å være toppen av fysisk perfeksjon i USA og mange andre land, magre kropper er generelt lav på fett og høyt i muskelen. Selv om trening er avgjørende for å oppnå denne type kropp, kan et sunt og balansert kosthold gjør nå dette fysisk form enklere.

Å spise riktig mat

Voksne som ønsker å få magre kropper bør nøye følge United States Department of Agriculture næringspyramiden for å leve sunt. Denne guiden utdanner voksne på de riktige mengder og typer av mat konsumert. Pyramiden oppfordrer voksne til å spise dietter høy i protein og lite fett.

Lage sunne måltider

Kanskje viktigst for et sunt kosthold er et utvalg av sunne måltider. Flertallet av korn forbrukes bør komme fra hele korn kilder, og proteiner bør innhentes fra magert kjøtt, inkludert sjømat og beinfri, skinn kylling. Disse elementene er høy i jern og protein og lite fett. Voksne bør også spise et utvalg av grønnsaker i en rekke forskjellige farger, inkludert brokkoli, asparges, gulrøtter og spinat, fordi disse er spesielt høy i næringsstoffer. Spis fire porsjoner frukt og grønnsaker om dagen. Unngå hvitt mel produkter, inkludert ris og pasta, fordi disse ofte fylle magen uten å legge mange viktige næringsstoffer eller mineraler. I tillegg hjelper lettmelk styrke bein og muskler.

Overvåke kaloriinntaket og Outtake

Selv om det virker opplagt, er det mange som ikke praktiserer sunne matvaner når du prøver å oppnå en tynn kropp. Denne praksis er viktig, fordi vekttap og muskelvekst er avhengig av mengden av kalorier som kommer inn, og den mengde som går ut. Kvinner bør spise ca 2000 kalorier om dagen, mens menn bør satse på 2500 kalorier. Å bistå i overvåking kalorier, bruke en online kaloriteller eller lage en matdagbok.

Trene forbrenner kalorier mens toning muskler. I tillegg til å spise den riktige mengde kalorier, bør voksne satse på 60 minutter eller mer av fysisk aktivitet daglig, som generelt brenner 300 til 400 kalorier hundre, avhengig av aktiviteten.