Digidexo.com

lavt hormonnivå skjoldbruskkjertel

Årsaker til Low-Level Testosteron

Testosteron er et vanlig stoff som produseres av testiklene og skaper de sekundære kjønnskarakteristika hos menn. Low-level testosteron kan produsere mange problemer i den mannlige kroppen. Noen av symptomer på mangel på dette hormonet omfatter irritabilitet, tretthet og redusert libido. Det er flere årsaker til lav testosteron som kan bebreides for disse symptomene. Dette er viktig å vite før du kan søke behandling.

Medisiner bivirkninger

Visse medisiner kan forårsake testosteronnivå til å avta som en bivirkning. De gjør dette ved enten å forårsake skade på karsystemet, endokrine system eller nerver. Noen av disse typene narkotika inkluderer beroligende midler, antidepressiva og antihypertensiva.

Testikkel dysfunksjon

En annen hovedårsak til lavt testosteronnivå er testikkel dysfunksjon. Dette er vanligvis forårsaket av skade eller skade som er påført testiklene. Hvis dette området er skadet, testiklene er sannsynlig å slutte å produsere testosteron helt, noe som kan dramatisk redusere nivåene i kroppen din som helhet.

Forhøyet kortisolnivå

Kortisol er en adrenal hormon. Når nivåene av kortisol er forhøyet i kroppen, kan det samlede nivå av testosteron i kroppen reduseres drastisk.

Medfødte problemer og sykdom

Noen ganger kan du bli født med forhold som forårsaker lavt testosteron. Noen av disse forholdene omfatter misdannelse i testiklene og et naturlig lavt hormonnivå. Noen operasjoner og sykdommer kan føre til denne hormonelle skift så vel som kreft, visse infeksjoner og til og med hodeskader.

Livsstilsproblemer

Hvordan du velger å leve livet ditt har betydning for hvor mye testosteron kroppen produserer også. Alkoholisme, røyking, lever et stillesittende liv og spise en diett høy i fett og kolesterol kan føre til skade på binyrene, hypofysen eller seksuelle kjertler, noe som resulterer i et lavere testosteronnivå.

Hva er symptomene på lav hormon nivåer?

Symptomer på lavt hormonnivå kan påvirke hvem som helst, selv om de forekommer oftere blant kvinner og personer over 50 år Heldigvis leger ofte kunne behandle symptomer på lavt hormonnivået med reseptbelagte medisiner.

Typer

Lave hormonnivåer ofte påvirke noen av hormoner laget av kroppen; noen vanlige typene inkluderer lav skjoldbrusk hormon (hypotyreose), lav testosteron eller østrogen, og lav vekst hormon.

Funksjoner

Symptomer på lavt hormonnivå avhenger av type hormon berørt, og inkluderer tretthet og humørforstyrrelser; hudforandringer; fordøyelsesproblemer; unormale menstruasjonssykluser; unormal vektøkning eller fettfordeling; seksuell dysfunksjon og infertilitet.

Identifikasjon

Leger diagnostisere symptomer på lave hormonnivåer ved å intervjue pasienten om symptomer og gjennomføre en fysisk eksamen; blodprøver for å sjekke kvantitative hormonnivåer.

Årsaker

Symptomer på lavt hormonnivå er ofte et resultat av medfødte lidelser; hypofysen lidelser; ernæringsmessige mangler; graviditet; eldre alder; medisiner; og kirurgiske prosedyrer som ooforektomi (fjerning av eggstokkene).

Betraktninger

Folk kan utvikle symptomer på lavt hormonnivået gradvis, og babyer og barn har ofte symptomer som manifesterer mindre åpenbart enn voksne.

Behandlinger

Ifølge Mayo Clinic, standard behandling for symptomer på lave hormonnivåer bruker syntetiske erstatning hormoner; legene kan bestille oppfølging blod arbeid for å sørge for at hormonnivået holde seg innenfor en normal rekkevidde.

I hvilken alder Hair Tynning Begynn for kvinner?

I hvilken alder Hair Tynning Begynn for kvinner?


Hvis du er en frisk ung kvinne, bør du ikke ha oppstått tynt hår eller hårtap. Hvis du er en peri-menopausal eller menopausal kvinne, riktignok sunt, kan du oppleve både på grunn av hormonelle ubalanser. Imidlertid, tynt hår kan forekomme ved en hvilken som helst alder på grunn av en rekke faktorer. Hvis ingen av disse faktorene skje i livet ditt, så er det mulig at du kan gå til din grav med en full leder av hår, om enn hvitt hår, selv om det er mer sannsynlig at du vil oppleve noen hår tynning på et tidspunkt under eller etter menopause.

Grunner hvorfor ...

Marcy Holmes, NP, sertifisert Menopause Klinisk forklarer at håret kan starte thinning, og du kan til og med miste det, hvis du har en skjoldbrusk lidelse eller immunsystem uregelmessigheter. Genetikk spiller også en rolle. Hvis din mor har tynt hår, er det svært sannsynlig at du vil gjøre. Hvis du er en følelsesmessig og fysisk vrak, eksisterende på en elendig kosthold, ikke coping godt med stress i livet ditt, over-spising, drikker for mye, ikke får nok søvn, dette kommer til å skape kaos på håret og sin helse .

Andre faktorer

Stråling og kjemoterapi kan forårsake hår tynning og tap, som kan noen hårprodukter hvis disse produktene er for tøffe for håret ditt, og hvis du er allergisk mot innholdet. Medisiner, for mye blodtap, kirurgi, som er traumatisk, og underliggende sykdommer kan også føre til at håret til å tynne.

Telogen effluvium

Når du børste eller gre håret ditt, er at du merker at mange tråder kommer ut av hodet? Du ville ha oppstått telogen effluvium, som synes å dukke opp ut av intet og resultater i ukarakteristisk tap av hår. Når telogen effluvium oppstår, mer enn gjennomsnittlig antall hårsekker har inngått hvile scenen.

Slanking, Sykdom

Hvis du er kosten til det ekstreme, ikke forvent at håret til å holde seg frisk. Slanking vil ta sin toll. Personer som har hormonrelaterte sykdommer eller hypotyreose (lavt fungerende skjoldbruskkjertel) kan ende opp med tynt hår.

Medisiner, kosttilskudd

Hvis du tar visse medisiner, inkludert blodfortynnende (antikoagulanter), anti-convulsants; antithyroid medisiner eller hormonbehandling, kan dette føre til at håret til å tynne og faller ut. Hvis du har en vitaminmangel, ifølge Hair-problemer / grunner-for-Hair-Loss, vil dette vise seg i håret ditt. Det blir tynn og laber. Ta et daglig tilskudd som er rik på B-vitaminer. Biotin er et B-vitamin spesielt gunstig for håret.

Hormoner

Hair tynning og håravfall noen ganger oppstå tre måneder etter at du har født på grunn av en endring i hormonelle tilstand. Hvis du tar et hormon basert prevensjons kan dette føre til at håret til å tynne eller falle ut. Hormoner har en stor innvirkning på vår hårets helse og dens evne til å holde seg på hodene våre. Når hormonene er tilbake i balanse, bør håret være restaurert til sin formelle sunn tilstand.

Se din lege

Hvis håret ditt har blitt merkbart tynn og faller ut, er det på tide å se legen. Dette er ikke normalt, bortsett fra noe forutsigbar hår-tynning som oppstår når en kvinne er forbi midten alder. Hårets tilstand kan være å fortelle deg at det er en underliggende medisinsk tilstand som du trenger for å løse.

Tegn og symptomer på lavt skjoldbruskkjertel hormon

Hypotyreose (lav skjoldbrusk hormon) er en tilstand forårsaket når skjoldbruskkjertelen produserer for lite eller ingen T hormoner. Den hormoner produsert av skjoldbruskkjertelen regulere metabolismen, og når de ikke er til stede, symptomer assosiert med langsom metabolisme forekommer.

Hvem blir berørt

Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, hypotyreose vanligvis rammer kvinner over 50. Det er imidlertid mulig at det kan skje i løpet av alle kjønn eller aldersgruppe.

Initial Symptomer

Det er svært få om noen første symptomene. Den hormonproduksjon i skjoldbruskkjertelen vanligvis avtar med en slik lav rate at tilstanden har vært til stede i noen tid når det er endelig diagnostisert.

De første symptomene

Når symptomene begynner å dukke opp, er det ofte i form av tretthet og en generell svak følelse. James Norman, MD, sier i en artikkel publisert på endocrineweb.com at i mange tilfeller de første symptomene er "bare så subtile at de går ubemerket hen."

Avanserte Symptomer

Som T hormonnivået fortsetter å synke og kroppen videre bukker under for virkningene av dette, kan mer merkbare symptomer være til stede. Den primære symptomet er uforklarlig vektøkning. Personer med hypotyreose ofte opp i vekt uansett diett eller trening.

Avanserte Symptomer Fortsatt

Andre symptomer på avansert hypotyreose inkluderer: leddsmerter, hevelse eller hevelser i ansikt, en plutselig utdype og / eller hes stemme, forhøyet kolesterol og forstoppelse. Vanligvis vil pasienter ha en kombinasjon av disse symptomene.

Behandling

Personer som lider av lav skjoldbrusk hormon nivåene er foreskrevet syntetiske erstatning hormoner som skal tas oralt. Leger bruker vanligvis varierende doser av stoffet levotyroksin å supplere T hormonnivåer.

Hvordan Bring hormonnivået Up

Hvordan Bring hormonnivået Up


Det finnes en rekke hormonelle problemer som plager vårt samfunn i dag. Den mest vanlige tendens til å være lave nivåer av thyroid hormon, testosteron eller progesteron, og veksthormon. Disse hormoner er forbundet med metabolisme, og ha utilstrekkelige nivåer kan bidra til en for tidlig aldring og fett gevinst, sammen med en rekke andre helsemessige problemer. Imidlertid, kan disse forholdene være enkle å korrigere med riktig kosttilskudd og matvaner.

Hvordan Bring hormonnivået Up

Riktig kosthold og trening

•  Spis små måltider i løpet av dagen. For å opprettholde sunne nivåer av testosteron, sammen med andre hormoner, trenger du en diett av ferske matvarer. I løpet av dagen, bør du ha 2 til 3 porsjoner med frisk frukt eller grønnsaker. Du bør også ha et par små, høy protein måltider som yoghurt eller en protein shake. Prøv å holde hver av disse måltider under 250 kalorier, og alle bør total under 1000 kalorier for dagen.

Spis en god størrelse middag. Om natten, bytte fra små måltider til ett større måltid. Start med en salat, etterfulgt med masse protein fra kjøtt, bønner og meieriprodukter. På samme tid, kan du ha noen kokte grønnsaker, unntatt poteter. Avslutte måltidet med stivelse og søtsaker, noe som betyr at du lagrer brød, poteter, pasta og noen desserter for slutten av måltidet. Dette oppnår to ting: det minimerer deres samlede forbruk, og også minimerer noen effekt på blodsukkeret. Pass på at du spiser rikelig med protein og ikke vær redd for fett; en viss mengde fett i kosten kan være fordelaktig, særlig ved forsøk på å øke testosteron. Dette fettet bør komme fra sunne kilder, inkludert magert kjøtt, olivenolje, avokado, nøtter og frø.

Denne typen middag, kombinert med de små måltider i løpet av dagen, vil gi grunnlag kroppen din trenger for å fungere riktig fra et ernæringsperspektiv. Denne dietten vil gjøre kroppen din til å begynne å korrigere problemer som kan være å holde hormonnivået lavt, og dermed bringe alle av dem i balanse.

unngå bearbeidet mat, karbohydrater og soya. Bearbeidet mat, spesielt de som kommer i pakker kan ha en svært skadelig effekt på kroppens endokrine systemet generelt. I tillegg overdreven karbohydrater og kjemikalier øke andre hormoner som har negative effekter på testosteron / progesteron, veksthormon, og skjoldbruskkjertelen. Og soya er spesielt skadelig for skjoldbruskkjertelen.

Tren regelmessig. Gjøre regelmessig mosjon bidrar til å regulere kroppen, inkludert hormoner. Start med å gå tre ganger i uken i 15 minutter, og bygge opp til 30 minutter, fem ganger per uke. Når du har vært på tur for et par uker, begynner å utføre noen styrketrening. 30 minutter, tre ganger per uke er tilstrekkelig for de fleste, men sørg for å holde hvileperioder kort, og jobbe hele kroppen. Knebøy er spesielt gunstig for testosteron / progesteron, og de korte hvileperioder vil bidra til å øke veksthormon

Kosttilskudd for å hjelpe ladetrykket

Ta testosteron-boosting kosttilskudd. Det er to måter å øke testosteron med kosttilskudd. Den første er direkte med urter som Tribulus. Du kan også bruke vitamin / mineral blanding kalt ZMA. Begge, hvis tatt på riktig måte, kan bidra til å stimulere mer testosteron produksjonen i kroppen din.

Den andre måte å øke testosteron er gjennom bruk av østrogen-blokkere. Dette er urter som blokkerer funksjonen til et enzym i kroppen som gjør testosteron til østrogen. Chrysin er nummer én ingrediens for å se etter i en østrogen-blokkerende supplement. Disse er best tatt sammen med urter som stimulerer testosteron for maksimal økning i testosteron.

Ta et veksthormon-støtte supplement. Det finnes en rekke av veksthormon-støtte kosttilskudd på markedet. Mange av dem er god, men alle bør inneholde en blanding av aminosyrer, inkludert Glutamin og Glycine. En enkel måte å fortelle om din supplement fungerer er at det skal gjøre deg søvnig. Veksthormon er primært utskilles under søvn, derfor, hvis du tar det, bør du bli sliten. Dette betyr også at det bør være et utmerket sovne.

Ta en skjoldbrusk-støtte supplement. For å støtte skjoldbruskkjertelen, er det første du vil trenge en sjøbasert jod. Dette betyr at kilden bør være noe som kommer fra sjøen, som tare. Dette er den riktige form for jod, og er overlegne i forhold til det som vanligvis finnes i salt. Guggul eller Guggulsterones er den urt som du ønsker å finne. Det virker på skjoldbruskkjertel hormon, som Tribulus på testosteron, noe som betyr at det fører til at kroppen til å produsere mer. Den avslørende tegn på at en skjoldbrusk-støtte supplement fungerer er at du føler deg varm. Skjoldbruskkjertelen er termostaten for kroppen, og har mer thyroid hormon betyr at du skal føle deg varmere.

Hint

 • Starte med kostholdet ditt. Et rent kosthold er grunnlaget for alt annet du gjør med kroppen din.
 • Ikke prøv å arbeide på mer enn ett hormon gangen. Arbeidet med en for en periode, så etter 4 til 8 uker, flytte til en annen.
 • Manipulere hormonene dine er alvorlig og bør ikke være forsøkt uten tilsyn av en lisensiert, helsepersonell.

Lav skjoldbruskkjertel hormon Symptomer

Tilstanden til å ha et lavt nivå av skjoldbruskkjertelhormoner, kalt hypotyroidisme, har mange tilknyttede virkninger på kroppen. Skjoldbrusk hormoner er produsert av skjoldbruskkjertelen til å regulere stoffskiftet. En underproduksjon av skjoldbrusk hormoner vil føre til en reduksjon i stoffskiftet; omvendt, vil en over påskynde kroppens stoffskifte.

Skjoldbruskkjertelen

Skjoldbruskkjertelen, som ligger i nedre nakke, utskiller hormoner som regulerer kroppens stoffskifte. En stor andel av mennesker har små knuter på deres skjoldbruskkjertelen, men noen gang blir klar over deres tilstedeværelse, så mange knuter aldri skape noen problemer. Struma kan også vises på skjoldbruskkjertelen, men forekomsten av disse massene har gått ned med det felles tilgjengeligheten av iodinized salt i utviklede land.

Indikasjoner på lav skjoldbrusk hormon nivåene

Hypotyreoidisme er generelt indikert med en dip i stoffskiftet. Dette er dokumentert av vektøkning, problemer med å miste vekt selv når opprettholde en riktig kosthold og mosjon regime, tretthet og økt følsomhet for kulde. Personer med lav thyroid hormonnivået også oppleve blek og tørr hud, hår og negler; kroniske muskel og leddsmerter; og depresjon. Hver person med hypotyreose opplever sin egen kombinasjon av disse symptomene. Alvorlighetsgraden av symptomene som øker med graden av ubalanse i skjoldbruskkjertelen, og mengden av tid skjoldbruskkjertelen har vært under-produserende.

Indikasjoner hos barn

Det finnes flere symptomer på lavt skjoldbrusk hormonnivået hos barn på grunn av effekten av lave hormonnivåer på deres vekst og utvikling. Barn med kronisk og alvorlig hypotyreose kan oppleve forkrøplet vekst, gulsott, forstørret tunge, en vedvarende apatisk følelse og sen debut av pubertet og utvikling av permanente tenner. Det er viktig å få hypotyreose hos barn og tenåringer raskt diagnostisert og behandlet slik at deres underproduksjon av skjoldbruskkjertel hormon ikke har en langsiktig negativ effekt på deres vekst og utvikling.

Diagnose

Hypotyreose er diagnostisert gjennom en kombinasjon av ulike tester. Lave thyroid hormonnivået er generelt først oppdaget gjennom blodtesting. En person vil da ha en ultralyd på hans skjoldbruskkjertelen til å avgjøre om det er noen betydelige knuter stede. En endokrinolog vil deretter vise resultatene for å finne ut om det er noen problematiske knuter som må fjernes, eller hvis videre, er det nødvendig mer detaljert testing.

Behandling

Lav skjoldbrusk nivåer behandles ved å ta et syntetisk skjoldbrusk hormon som kalles levotyroksin. Dine skjoldbrusk hormon nivåene vil fortsette å bli overvåket via blodprøver for å sikre at du får riktig mengde syntetisk hormon i kombinasjon med hva din skjoldbruskkjertelen fortsetter å produsere naturlig. De som spiser en diett høy i soya og fiber kan hindre deres evne til å absorbere syntetisk hormon og bør rådføre seg med sin lege om mulige endringer i kostholdet eller levotyroksin dosering. Andre medisiner kan også samhandle med syntetisk hormon, slik at eventuelle legemiddelregimer bør overvåkes nøye av lege.

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå


Det kan være en rekke grunner til at menn opplever lavt testosteronnivå. For mange er tanken på ekstra medisiner for å øke testosteronnivå ikke en velkommen eller trøstende alternativ. I dag er mange menn velger å først prøve og heve deres testosteronnivå på egen hånd på en naturlig måte først.

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå

Når menn opplever testosteronmangel, vil mange velge en naturlig og urtemedisin for å heve sin testosteron. Mange menn velger å gjøre noen endringer i kostholdet før du velger den tradisjonelle behandlingstilnærming for dette problemet.

Hvilke urte kosttilskudd for å bruke

Ginseng og Johannesurt bør definitivt være med i kryssild av urte kosttilskudd. Disse to urte kosttilskudd vil gi deg mye mer energi og samtidig fremme riktig blodsirkulasjonen.

Andre urte kosttilskudd for å bruke

Peruanske Maca og noen Omega 3 fettsyrer er kjent for naturlig øke hormonnivået, spesielt testosteron. Disse gjør deg å fordøye maten raskere. Som et resultat, vil de også øke testosteron nivåer naturlig.

Andre Herbal Supplements å vurdere

En mangel på sink og selen kan også føre til lavt testosteronnivå. Tar en god organisk sink og selen vil oppmuntre og styrke testosteronnivå.

Andre Natural Solutions

Frontlinjen tilnærming i å bruke urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå er å også prøve et kosttilskudd endring. Web MD antyder at menn spiser minst fem porsjoner per dag av rå frukt og grønnsaker.

Advarsel

Før du begynner på et kurs av behandling for forvaltningen av testosteronmangel, bør du ha en diskusjon med legen din om urte kosttilskudd. Spør om de vil påvirke eventuelle medisiner du er i dag.

Hva er årsakene til lavt testosteron hos menn?

Hva er årsakene til lavt testosteron hos menn?


Et hovedanliggende i menns helse innebærer årsaker og behandling av lavt testosteronnivå. Optimale testosteronnivå bidrar til en manns generelle helse.

Viktigheten av testosteron

Testosteron, det viktigste mannlige hormonet, bidrar til den generelle fysiske, seksuelle og emosjonelle helse av en mann. Nivåer av testosteron ofte reduseres med alderen, men også andre faktorer kan også bidra.

Symptomer på lavt testosteron

De mest åpenbare symptomer på lave hormonnivåer er en redusert interesse for sex og manglende ereksjon. I tillegg kan menn se en reduksjon i kroppsvekt og styrke, samt et tap av muskelvevet, og en økning i kroppsfett. Endringer i humør og følelser kan også føre.

Fysiske årsaker til lavt testosteron

Den vanligste årsak til lavere nivåer av testosteron er aldring. Infeksjon og sykdom i testiklene, samt toksin eksponering, kan også påvirke disse nivåer.

Brain Disorders

Kallman syndrom, hypofysen glad svulster / behandling og godartede svulster i hjernen kan føre til at testosteronnivå til å slippe også. Genetiske sykdommer kan også påvirke testosteronnivået.

Andre faktorer

Store traumer og kronisk sykdom kan også påvirke testosteronnivået. På samme måte kan alkoholmisbruk, narkotikabruk og røyking forårsake reduserte nivåer.

Behandling av lavt testosteronnivå

Den vanligste behandlingen for lavt testosteronnivå er testosteronbehandling (TRT). En blodprøve kan avgjøre om TRT er nødvendig. Andre behandlinger kan inkludere forbedret kosthold og økt mosjon for å behandle fedme og ubehag som ofte følger lavt testosteronnivå.

Høy diastolisk trykket forårsaket av lavt blodsukker

Legemet øker blodtrykket for å holde alle deler av kroppen næres blodsukkeret. Normalt stiger blodsukkeret under aktivitet eller et varsel tilstand. En blodsukkeret synke til et lavt nivå kan oppstå etter trening, når sukkerinntaket er lavt eller med altfor sterk insulinproduksjon. Legemet øker blodstrømmen til å beskytte hjernen og resten av kroppen fra underernæring, inkludert mellom hjerteslag.

Blodtrykket beveger blodsukker gjennom kroppen. Mellom hjertet slår, holder det diastoliske blodtrykket sukker i bevegelse. Binyrene regulerer opphisselse med hormonet adrenalin. I respons til binyrene regulering, lever og nyre utskille glukose i blodet.

Unormale Drops i Blood Sugar

Når kroppens blodsukkeret faller under 70 mg per desiliter, opplever personen hypoglykemi. Lavt blodsukker kan føre til underernæring i hjernen, nerver og og det autonome organer som utfører ufrivillig livsviktige funksjoner. Alvorlig hypoglykemi kan også føre til døden.

Opphisselse Response

Klar over faren for hypoglykemi, svarer kroppen med opphisselse å bøte på lavt blodsukker tilstand. Binyrene regulering er en av disse svarene. Ifølge en undersøkelse utført av Pauline Genter, publisert i American Journal of Physiology-endokrinologi og metabolisme, fyrstikker adrenalin blodsukker lows med høye hormonnivåer. Adrenalin øker pulsen og mengden blod pumpes i hjertet å øke blodgjennomstrømningen. Med mer blod flyte, kroppens vitale deler får mer blod sukker for næring. På grunn av at næring må være konstant, fører epinefrin på blodtrykket mellom høy slag. Diastolisk blodtrykk kan stige over 90 millimeter kvikksølv.

Blood Sugar Økning

Adrenalin, med glukagon produseres av bukspyttkjertelen, føre til at leveren og nyrene til å skille ut glukose. Økningen i blodsukkeret kompenserer for fallet. For en periode, opplever personen sterk blodsukker forsyning. Hjernen og vitale organer kan fungere normalt.

Autonom nevropati

Det autonome nervesystemet og organer utføre kroppens ufrivillige vitale funksjoner, som for eksempel regulering av blodtrykk og blodsukker. I autonom nevropati, nerver i de organer, eller systemet som styrer organ, blir skadet. Utvidet betingelser for lavt blodsukker kan føre til autonom nevropati. Med skadede nerver i nyrene, kan adrenalin bli dårlig regulert. Et fall i blodsukkeret etter under spising og over trener kan føre til høyt blodtrykk når for mye adrenalin påvirker hjertet og blodårene.

Måter å holde Thyroid seg for en aktiv skjoldbruskkjertel

Skjoldbruskkjertelen nær bunnen av nakken din produserer hormoner som bidrar til å kontrollere hvordan kroppen forbrenner energi. Hvis skjoldbruskkjertelen er lite aktiv, en tilstand som kalles hypotyreose, bremser stoffskiftet. Personen begynner å føle deg sliten, kjølt, og gevinster vekt lett. Tilstanden kan forekomme i noen, men er mer vanlig hos kvinner enn menn, og kan kontrolleres med medisiner.

Se legen din

Kontakt legen din hvis du har symptomer - treghet, vektøkning til tross for å spise et normalt kosthold, frysninger, høyt blodtrykk. Han kan utføre tester for å fastslå om du har en underactive skjoldbruskkjertelen eller annet problem. Sørg også for at en ny lege vet om du har hatt i skjoldbruskkjertelen kirurgi, strålebehandling eller radioaktivt jod behandling for skjoldbruskkjertelen området som kunne ha skadet kjertelen evne til å produsere sin naturlige hormon.

Syntetisk Thryroid Hormone

Syntetisk thryroid hormon, levotyroksin, erstatter den naturlige thyroid at active kjertelen ikke produserer. Merkenavn inkludere Levothroid, Levoxyl, Synthroid og Unithroid. Den er enkel å ta muntlig resept vil lindre symptomene, og vil bli tatt resten av livet ditt.

Overvåk Dosering

Syntetisk thyroid hormon vanligvis ikke forårsake bivirkninger. Imidlertid bør legen din overvåke hormonnivået med jevne mellomrom for å sikre at du tar riktig dosering. Levotyroksin kommer i ulike merkenavn, så hvis du endrer merker eller gå til en generisk, sørg for at doseringen er den samme. Vær også oppmerksom på at for mye thyroid hormon kan være like ille som for lite. Doing hormonet kan gjøre deg nervøs eller ustø, føre til søvnproblemer, eller til og med føre til hjertebank.

Oppretthold ditt Treatment

Ta din forskrevet skjoldbruskkjertel hormon regelmessig selv om du føler deg bedre. Uten behandling kan en lite aktiv thryoid føre til mer alvorlige problemer, inkludert en struma (forstørret skjoldbruskkjertel), pustevansker, hjerteproblemer, depresjon eller problemer med hukommelsen.

Grunner for lavt antall hvite blodceller

Grunner for lavt antall hvite blodceller


Lavt antall hvite blodceller kan være et resultat av en rekke sykdommer. En reduksjon i hvite blodceller betyr din evne til å bekjempe infeksjoner er redusert. Leukopeni er den medisinske termen for lavt antall hvite blodlegemer. Det kan være forårsaket av medfødte lidelser, virussykdom, noen kreftformer, visse legemidler eller autoimmune lidelser.

HIV / AIDS

HIV og AIDS kan føre til et lavt antall hvite blodceller telle. Humant immunsviktvirus kalles hiv og full blåst sykdommen kalles AIDS. HIV / AIDS er forårsaket gjennom seksuell overføring, sprøytedeling, unsterilized medisinsk eller dental utstyr og kan smitte fra mor til foster. Du er på et høyere risiko for enkelte typer noen kreftformer og et stort antall infeksjoner. Det kan føre til infeksjoner som bakteriell lungebetennelse, tuberkulose, viral hepatitt, herpes simplex, kryptokokkmeningitt og toksoplasmose. Kreft inkluderer non-Hodgkins lymfom og Kaposis sarkom.

Leukemi

Leukemi er kreft i lymfesystemet og benmarg. Med denne sykdommen, danner benmargen en overflod av unormale hvite blodceller. Du kan oppleve symptomer på tretthet, svakhet, feber og frysninger, hovne lymfeknuter, gjentatte infeksjoner, vekttap, tap av matlyst, overdreven svette og kortpustethet. Leukemi kan behandles med cellegift, stråling eller en benmargstransplantasjon.

Aplastisk anemi

Aplastisk anemi oppstår når det er skade på benmargen som hindrer evnen til å produsere nye blodceller, inkludert hvite blodceller. Den kan være et resultat av en autoimmun sykdom, kjemoterapi, stråling, toksiske kjemikalier, noen medikamenter eller en viral infeksjon. Du kan oppleve symptomer som inkluderer tretthet, rask puls, hjerte knurrer, blek hud, svimmelhet, hudutslett, svimmelhet, lett blåmerker eller langvarige blødninger fra skader og vedvarende infeksjoner. Behandling kan inkludere transfusjoner av blod, pakket røde blodlegemer, blodplater, immunosuppressents, antibiotika, antivirale, benmargstimulerende stoffer eller en benmargstransplantasjon.

Hypertyreose

Hypertyreose er en en overaktiv skjoldbruskkjertel som kan resultere i et lavt antall hvite blodprosent. Skjoldbruskkjertelen produserer for mye thryoxine, som et hormon som regulerer stoffskiftet. Hypertyreose kan være forårsaket av en autoimmun lidelse, Graves sykdom, betennelse i skjoldbruskkjertelen, hyper-fungerende skjoldbrusk knuter eller thyreoiditt. Symptomer kan inkludere vekttap på tross av en økt appetitt, rask hjerterytme, overdreven svette, tretthet, angst, søvnforstyrrelser, endringer i avføringsmønster og følsomhet for varme. Det kan behandles med betablokkere, anti-skjoldbrusk medisiner, radioaktivt jod eller kirurgi.

Medfødte sykdommer

Lavt antall hvite blodceller kan være forårsaket av medfødte lidelser som Kost syndrom og myelokathexis. Kost syndrom er redusert produksjon av nøytrofile. Myelokathexis er en tilstand der nøytrofile ikke inn blodet. Neutrophils omfatter mellom 45 og 75 prosent av hvite blodlegemer, ifølge Merck.

Autoimmune sykdommer

Autoimmune sykdommer kan være ansvarlig for lavt antall hvite blodlegemer. To eksempler er reumatoid artritt og lupus. Revmatoid artritt forårsaker betennelse i leddene, hevelse, smerte og til slutt deformiteter i leddene. Lupus er en tilstand av kronisk betennelse i nyrene, ledd, hud, blodceller, hjerte og lunger. Behandling for begge lidelser kan omfatte immunosuppressents og smertestillende midler.

Om Hormonnivåer

Hormoner er "kjemisk messenger" stoffer som utskilles av en vev som reiser med hjelp av kroppsvæsker for å påvirke et annet vev i kroppen. Mange hormoner, spesielt de som påvirker atferd og vekst, er vesentlige for både kvinner og menn. Hormonnivået endres daglig. De seksuelle hormoner (testosteron hos menn og østrogen hos kvinner) utskilles i pulser, eller korte støt som varierer hver time, noen ganger også fra minutt til minutt.

Identifikasjon

Blod- og urinprøver brukes til å bestemme nivåer av skjoldbruskkjertelen, binyrene, reproduktive, hypofysen hormoner og mange andre hormoner i kroppen. Hormonnivået er bare testet da legene mistenker visse medisinske problemer eksisterer. Hormonnivået regnes også når en lege ikke vet hvorfor en pasient viser visse symptomer.

Høy Hormonnivåer

Problemer med hypofysen, hypothalamus eller skjoldbruskkjertelen kan føre til høye hormonnivåer. Osteoporose (tynning beintetthet), høyt blodtrykk, spontanaborter og urinveisinfeksjoner er alle forbundet med høye hormonnivåer. For kvinner, kan eggløsningsproblemer føre til høye hormonnivåer, som kan tidlig overgangsalder. Polycystisk ovariesyndrom fører kvinner til å generere unormalt høye nivåer av androgener (mannlige hormoner).

Lave Hormonnivåer

Både menn og kvinner kan oppleve lave hormonnivåer. Disse er forårsaket av alder og medisinske forhold. For kvinner, kan graviditet og overgangsalder også føre til lave hormonnivåer. Menn kan ha lavt testosteronnivå og kvinner lavt østrogennivå uten å vite det, som bivirkninger forbundet med lave nivåer av både hormoner kan være umerkelig.

Forebygging / løsning

Det er mange måter å holde hormonnivået i balanse. Unngå koffein og alkohol. Sove for syv til åtte timer hver natt. Spis mat eller vitamintilskudd som inneholder vitamin B, C, D og E. praktisere yoga og pusteøvelser. Hold hydrert hele dagen. Spis en balansert diett og trene regelmessig. Alternativ medisin, spesielt urte helbredende rettsmidler, kan også bidra til å balansere hormonnivået.

Betraktninger

Hvis du er bekymret for hormonnivåer, bør du kontakte lege. En lege kan gjøre en fysisk undersøkelse for å vurdere din helsesituasjon, herunder eventuelle negative symptomer. Den fysiske undersøkelsen vil gjøre det mulig legen din for å finne ut om ytterligere laboratorieprøver er nødvendig for å sjekke hormonnivåene. Disse testene er spesielt viktig hvis du har en helsetilstand som anorexia nervosa eller tap av menstruasjon på grunn av overflødig trening. Hvis testene avsløre unormale hormonnivåer, kan legen forskrive effektiv medisin for å behandle dette problemet.

Vil Thyriod Problemer Årsak Lavt antall hvite blodlegemer?

Vil Thyriod Problemer Årsak Lavt antall hvite blodlegemer?


Hypertyreose er skjoldbrusk problem som forårsaker lavt antall hvite blodlegemer. Det oppstår når skjoldbruskkjertelen gjør for mye av hormonet tyroksin. Overproduksjon av tyroksin øker bodyâ € ™ s metabolisme og resulterer i lavere antall hvite blodlegemer. Det finnes en rekke sykdommer, lidelser og medisiner som forårsaker hypertyreose.

Gravesâ € ™ sykdom

Gravesâ € ™ sykdom er en type autoimmun thyroid sykdom som reduserer antall hvite blodlegemer. Det oppstår når immunsystemet angriper skjoldbruskkjertelen. Skjoldbruskkjertelen blir da overaktiv og produserer et overskudd av tyroksin. Gravesâ € ™ sykdom er den vanligste formen for hypertyreose.

Tyreoiditt

Thyreoiditt er forårsaket av betennelse i skjoldbruskkjertelen. Skjoldbruskkjertel betennelse kan oppstå av en rekke årsaker, inkludert infeksjon med bakterier eller virus. Den bodyâ € ™ s immunsystem ser feilaktig skjoldbruskkjertelen som en skadelig fremmed objekt og angriper den. Tyreoiditt kan til slutt føre til ødeleggelse av skjoldbruskvevet og føre til mer truende helsemessige bekymringer.

Thyroid Knuter

Thyroid knuter er enten kreft eller noncancerous cyster som produserer overflødig tyroksin. Knuter er celle vekster i skjoldbruskkjertelen. Cyste kan være væskefylte eller laget av skjoldbruskkjertelen celler. Disse vekster blir oppfattet som en trussel mot kroppen og blir angrepet av immunsystemet.

Amiodaron

Amiodaron er et medikament forskrives til pasienter med en uregelmessig høre beat. Medikamentet er lik tyroksin og har høyt jodinnhold. Begge egenskaper bidrar til å forårsake unormale skjoldbrusk funksjoner. Avhengig av en rekke pasient avvik, min stoffet forårsake hypertyreose eller hypotyreose. Pasienter som får medisinen er sjekket hvert halvår for skjoldbrusk problemer.

Postpartum tyreoiditt

En liten prosentandel av kvinner håndtere postpartum thyreoiditt etter svangerskapet. Innen ett år etter fødselen, kan kvinner oppleve hypertyreose som kroppen justerer tilbake til det normale. Postpartum tyreoiditt resultater fra endringene i womanâ € ™ s immunsystem går gjennom i løpet av svangerskapet. Lidelsen er vanligvis løser seg selv.

Hva er et farlig lavt blodtrykk?

Blodtrykket er et mål på den kraft som utøves mot veggene i arteriene som hjertet pumper blod gjennom dem. En blodtrykksmåling er sammensatt av to forskjellige trykk --- diastolisk og systolisk. Systolisk trykk, som beskrevet av den nasjonale hjerte Blood and Lung Institute, er trykket som utøves når hjertet slår og pumper blod. Diastolisk trykk er trykket mens hjertet hviler mellom beats. Lav blodtrykket oppstår når enten det diastoliske eller det systoliske trykket er under det normale.

Funksjoner

En blodtrykks leser statene det systoliske trykket først, etterfulgt av det diastoliske trykket. Normalt blodtrykk, ifølge American Heart Association, er trykket lavere enn 120/80. Lav blodtrykket oppstår når det systoliske trykket er under 90, eller når det diastoliske trykket er under 60.

Betraktninger

Eksperter bruker ikke et bestemt antall for å definere farlig lavt blodtrykk. Blodtrykk som er for lavt for en person kan være normal for en annen. Lavt blodtrykk kan være farlig, ifølge Mayo Clinic, hvis det oppstår plutselig eller om det fører til merkbare symptomer.

Typer

Tre hovedtyper av lavt blodtrykk føre til merkbare symptomer som kan være farlig. Nøytralt mediert hypotensjon (NMH) er lavt blodtrykk som synker etter å ha stått for en lang periode, eller på grunn av ekstrem følelsesmessig stress. Ortostatisk hypotensjon er lavt blodtrykk som oppstår når stiger fra sittende eller liggende stilling. Alvorlig hypotensjon er lavt blodtrykk som kan føre til sjokk, en potensielt dødelig tilstand der blodtrykket er så lav at vitale organer, som for eksempel hjernen og nyrene, ikke får nok blod for å fungere skikkelig.

Symptomer

Vanlige symptomer på potensielt farlig lavt blodtrykk er svimmelhet, besvimelse, svimmelhet, kvalme, dehydrering og tåkesyn. Andre inkluderer mangel på konsentrasjon, hud som er kald, klam eller blek, tretthet, depresjon og grunne, rask pust.

Årsaker

Medisinske tilstander som kan føre til farlig lavt blodtrykk inkluderer hjerteproblemer, en lite aktiv eller overaktiv skjoldbruskkjertel, lavt blodsukker, dehydrering og overdreven blodtap. Andre er alvorlig infeksjon, mangel på næringsstoffer i dietten og alvorlig allergisk reaksjon. Visse medisiner kan også bidra til lavt blodtrykk. Blant de vanligste er diuretika, alfablokkere, betablokkere, legemidler som behandler Parkinsons sykdom og noen typer antidepressiva.

Tegn og symptomer på lavt progesteron tidlig i svangerskapet

Tegn og symptomer på lavt progesteron tidlig i svangerskapet


Hormonproduksjon under graviditet, spesielt i de tidlige stadiene, er avgjørende for utviklingen av fosteret og riktig funksjon av organer av moren. Normal produksjon av hormoner, blant annet progesteron, er betydelig økt i løpet av svangerskapet, spesielt av den tredje trimester. Dette er grunnen til overvåking progesteron nivåene er så viktig i svangerskapskontroll. Uten tilstrekkelig tilstedeværelse av progesteron under svangerskapet, kan uteruskontraksjonene oppstå som kan føre til for tidlig fødsel. Lave nivåer av progesteron også vil inhibere vekst av nye blodårer som gir næring til fosteret.

Progesteron

Progesteron er et steroid hormon som er viktig for reproduksjon prosessen. Progesteron er jevnlig produsert i eggstokkene og hjernen i løpet av menstruasjonssyklusen ved en kjemisk prosess som bryter ned kolesterol molekyler gjennom dobbel oksidasjon. Progesteron produksjonen begynner på den første dagen for eggløsning og fortsetter i de neste 12 til 15 dager. Under graviditet, fortsetter progesteron for å bli produsert av eggstokkene til slutten av den første trimester, ved placenta overtar produksjon. Progesteron blir mer og mer avgjørende for utviklingen av fosteret og for å opprettholde tilstrekkelig blodsirkulasjon i livmoren.

Spotting

Det vanligste symptomet på lave nivåer av progesteron og humant choriongonadotropin hormon (hCG) er blødning i de første ukene av svangerskapet. Mens det kan være andre årsaker til dette, noen småblødninger som oppstår, spesielt hvis det er ledsaget av kramper, kan være en indikasjon på lave nivåer av progesteron. Mens den gamle standarden for testing for lave hormonnivåer som kalles for spesielle blodprøver først etter en tredje abort, er flere fødselsleger erkjenner behovet for tidlig påvisning av lavt progesteron nivå.

Ømhet

Selv blod spotting er den vanligste indikasjon på mulig progesteron mangel tidlig i svangerskapet, til kvinner som har blitt funnet å være mangelfull i progesteron under svangerskapet har rapportert økt ømhet i brystene og nedre ryggsmerter kombinert med småblødninger i første trimester. Disse symptomene av seg selv ikke kan være en indikasjon på lave nivåer av progesteron, og kan skyldes andre ting som finner sted i kroppen, så som vekst av melkeproduserende celler og fibrocystisk svelling. Men hvis spotting som skjer og andre symptomer oppstår, kan det være et tegn på lav progesteron produksjon.

Behandlinger

Ved mistanke om utilstrekkelig progesteron produksjon, kan blodprøver se etter nivåer av progesteron og hCG. Ifølge Dr. John Lee of DiagnoseMe.com, når progesteron mangel er fastsatt, progesteron kosttilskudd kan være foreskrevet. Det finnes flere typer kosttilskudd tilgjengelig, inkludert vaginale stikkpiller, hormon injeksjoner og muntlig kosttilskudd. Mens det har vært nye utbygginger i aktuelle hormonelle kremer som har blitt rapportert å ha noen suksess, mener noen i det medisinske establishment indikerer at aktuell kremer ikke kan ha en betydelig effekt på å opprettholde riktig nivå av hormoner under tidlig graviditet.

Medisinske råd

Råd fra en hederlig OB / GYN bør alltid søkes av enhver kvinne som mistenker at hun kan være gravid, spesielt hvis det er noen symptomer på progesteronmangel i de tidlige stadier. Sjansen for tidlig fødsel, svangerskap utenfor livmoren (en graviditet utenfor livmoren) og spontanabort kan bli sterkt redusert ved å opprettholde riktig nivå av progesteron. Dette vil sikre sunn fostervekst, vil beskytte fosteret fra bakteriell infeksjon og vil gi verdifull informasjon for en vellykket leveranse.

Hvordan å behandle symptomer på lavt kaliumnivå

Kalium er en av de mineraler som fungerer som en positiv elektrolytt for å opprettholde vannbalansen i kroppen. Vanlige symptomer på kaliummangel er munntørrhet og ekstrem tørste, svakhet, tretthet og muskelkramper. Lave nivåer av kalium i blodet kan være forårsaket av sykdom, dårlig kosthold eller bruk av diuretika, visse hjerte medisiner eller kortikosteroid narkotika. Heldigvis kan symptomer på kaliummangel behandles med hell ved å følge legens anvisninger nøye.

Hvordan å behandle symptomer på lavt kaliumnivå

•  Få det anbefalte daglige inntaket av kalium, som er 2000-3500 mg uavhengig av hvor mange kalorier du forbruker. Idrettsutøvere og gravide kvinner kan trenge mer kalium for å forebygge trøtthet og kontrollere blodtrykket. Flere senior voksne også øke kalium i sine dietter for å senke blodtrykket og risikoen for hjerte-og karsykdommer som følge av inntak av for mye salt.

Unngå overdreven bruk av avføringsmidler og aspirin, som kan påvirke balansen av kalium i kroppen forårsaker uregelmessig hjerterytme og muskelsmerter og svakhet. Sunn nivåer av kalium fremme regelmessig hjerterytme og normal muskelsammentrekninger.

Spis mat med høyt kalium, et mineral som finnes i noen mengde i de fleste kjøtt, frukt og grønnsaker. Bananer, yams, sitrusfrukter, aprikos, vannmelon, svisker, rosiner, dadler, og cantaloupe er alle kalium rik mat. Inkludert melk, hele korn, brokkoli, spinat, asparges, potet skins, gulrøtter, laks, sardiner, og melasse i kosten kan bidra til å øke kaliumnivået også. Kroppen skal få nok kalium hvis du spiser en godt balansert kosthold.

Bruk en salt erstatning som inneholder kaliumklorid, men spør legen din først, som salterstatninger kan være farlig for mennesker som har visse medisinske tilstander som diabetes eller nyresykdom. Individer med svekket nyre-funksjonen er i stand til å fjerne overflødig kalium fra legemet. Tilstanden kan ha alvorlige, selv livstruende konsekvenser, mens folk med friske nyrer har som regel ingen problemer med å bli kvitt kroppen av for mye kalium.

behandle symptomer på lavt kalium med OTC narkotika eller reseptbelagte medisiner. Leger anbefaler ikke å ta over-the-counter kaliumtilskudd med mindre pasienter diskutere en riktig dosering på forhånd. Kalium kan bygge opp i kroppen, og ofte folk ta for mye når du prøver å behandle kalium mangler selv. Legen din kan velge å foreskrive en kalium supplement, slik at han kan overvåke kaliumnivået i blodet og se etter eventuelle symptomer på for mye kalium.

Ta alle medisiner som anvist av din lege eller apotek. Spør legen din om andre medisiner for å kontrollere høyt blodtrykk, som kanskje ikke er så sannsynlig å tømme kroppen for kalium. Diuretika, som ofte brukes til å behandle høyt blodtrykk og høyt blodtrykk, arbeid ved å hjelpe kroppen i excreting salt og væske. Skiller ut andre viktige næringsstoffer fra kroppen er en vanlig bivirkning.

•  Begrens inntak av alkohol og koffein, som for mye av enten kan føre til elektrolyttforstyrrelser. Alkohol kan også øke bivirkningene av visse medikamenter som er foreskrevet til behandling av lavt kalium.

konsultere legen din for behandling av mulige underliggende medisinske årsaker til kaliummangel. Disse kan omfatte hypertyreose eller en arvelig tilstand som kalles familiær periodisk paralyse, i så fall en person kan lide sporadiske anfall av muskelsvakhet eller lammelser.

Hint

 • Bivirkninger av kaliumtilskudd er diaré, kvalme og oppkast. Hvis symptomene vedvarer, avslutte bruken og ringe legen din. Forsikre deg om at legen din vet om eventuelle narkotika allergier, nyreproblemer, hjertesykdommer, eller historien om magesår før forskrivning kalium.
 • En diett lav i kalium og høy i natrium kan føre til en økning i blodtrykket. Kontakt legen din umiddelbart hvis du har kraftig oppkast eller magesmerter, eller svart, tjæreaktig avføring og blod i avføringen mens du tar kaliumtilskudd, da disse symptomene kan være tegn på indre blødninger.

Lavt stoffskifte Symptomer

Metabolisme er fremgangsmåten og hastigheten av energiproduksjonen i kroppen som er kontrollert av enzymer og hormoner. Lav metabolisme er en reduksjon i frekvensen av energiproduksjon, og er vanligvis forårsaket av hypotyroidisme, selv om det også kan være forårsaket av enzymmangel.

Vektøkning

Lavt stoffskifte er ofte preget av en vektøkning som ikke kan forklares med endringer i livsstil eller kosthold.

Muskler og ledd

Lavt stoffskifte er ofte angitt med endringer i musklene som kan inkludere svakhet, stivhet og smerter. Lignende problemer kan plage leddene.

Fatigue

Det er vanlig for en person med lavt stoffskifte å føle seg svak, sliten eller trøtt. Dette kan også være ledsaget av følelser av depresjon.

Utseende

Helsen til en persons utseende kan påvirkes av lavt stoffskifte. Hudfarge kan være blek, håret sprøtt og ansiktet oppblåst.

Menstruasjon

I tillegg til de andre symptomene, kan kvinner som har hypotyreose-indusert lavt stoffskifte oppleve svært kraftig menstruasjon.

Myxedema

Ifølge Mayo Clinic, myxedema, den avanserte formen for hypotyreose, kan påvirke det autonome (automatisk) funksjoner som pust eller blodtrykk. Det kan føre til koma eller til og med være dødelig.

Betyr Cinnamon Fix lavt blodsukker?

Betyr Cinnamon Fix lavt blodsukker?


Markedsførere av urte kosttilskudd ofte vagt se "glukose balanse" i merking kanel kosttilskudd. Som med alle urte kosttilskudd, være forsiktige og ta notat av vitenskapelige studier før de bestemmer seg for å bruke denne høyt elskede krydder som noe mer enn en smakstilsetning.

Diabetes kontroll

Det er viktig å merke seg at studier av effekten av kanel på blodsukkeret fokusere på personer med diabetes - ikke mennesker hvis glukosenivået er lavt. Hypoglykemi (lavt blodsukker) kan være en forløper for senere utvikling av diabetes eller en komplikasjon av diabetes, men kanel er effekter på blodsukkeret - så sant noen effekter virkelig eksisterer - ikke sies å heve lave blodsukkeret inn i en sunn rekkevidde. Effekten - fortsatt studert - er å muligens lavere glukosenivå, ikke øke dem.

Tidlige studier

En tidlig studie, godkjent av American Diabetes Association i 2003, testet 60 personer med diabetes, noe som gir dem daglige doser på opptil 6 g kanel i 40 dager. Den type av kanel brukes for undersøkelsen var Cinnamomum aromaticum, også kalt cassia eller kinesisk kanel.

"Resultatene fra denne studien viser at inntak av 1, 3, eller 6 g av kanel per dag reduserer serum glukose, triglyserider, LDL-kolesterol og total kolesterol i mennesker med type 2-diabetes, og foreslår at inkludering av kanel i dietten personer med type 2-diabetes vil redusere risikofaktorer knyttet til diabetes og hjerte-og karsykdommer, "konkluderte forskerne.

Senere studier

Oppfølgingsstudier gitt blandede resultater. Mens noen studier indikerer bruken av Cassia kanel er effektive i å senke blodglukose og bedre lipid nivåer, ikke alle studier har vist de samme resultater. For eksempel, i april 2006-utgaven av Journal of Nutrition, publisert av American Society for ernæring, siterer en studie av forskere i Nederland som viser ingen forbedring blant postmenopausale kvinner med diabetes.

"Vi konkluderer med at kanel tilskudd ikke ... ikke forbedre hele kroppen insulin sensitivitet eller oral glukose toleranse og ikke modulere blod lipid profil hos postmenopausale pasienter med type 2 diabetes," skrev forskerne i denne studien. "Mer forskning på de foreslåtte helsemessige fordeler av kanel tilskudd er hjemlet før helsepåstander bør gjøres."

Mer Doubt

Januar 2008-utgaven av bladet "Diabetes Care", utgitt av American Diabetes Association, siterer en studie, "Effekt av kanel på glukosekontroll og lipidparametere."

"Cinnamon synes ikke å forbedre A1C, FBG, eller lipidparametrene hos pasienter med type 1 eller type 2 diabetes," artikkelen statene. "Cinnamon evne til å forebygge diabetes hos pasienter med pre-diabetes og de med høy risiko er ukjent."

Sikkerhet

Selv om noen nytte av kanel er ennå ikke bevist hinsides spørsmålet, er det sannsynlig trygt for folk flest å legge kanel som kosttilskudd.

Ifølge WebMD, kan kanel samhandle med diabetes medisiner, forårsaker blodsukkeret til å slippe for langt, så tar mer enn 6 g per dag er trolig ikke en god idé. (En teskje er 4,75 g.) Være på vakt for tegn på hypoglykemi, og ikke bruke kanel i mer enn 40 dager om gangen, anbefaler WebMD.

Kumarin, et kjemisk stoff som finnes i Cassia kanel, kan provosere leversykdom hos personer som er følsomme for kjemiske eller forverre eksisterende leversykdom. Personer med leversykdom skal ikke bruke store mengder kanel.

Siden ikke nok er kjent om kanel og graviditet eller amming, anbefaler WebMD unngå dens bruk i disse tider.

Tips til Raise lavt stoffskifte

Tips til Raise lavt stoffskifte


Prosessen der kroppen omdanner hva du spiser og drikker kalles metabolisme. Hvis du sliter med lavt stoffskifte, kan du prøve å gjøre noen endringer i ditt daglige liv for å forbedre og øke stoffskiftet. Heldigvis er noen av de viktigste vaner er lett å implementere.

Spis frokost

Hoppe starte stoffskiftet umiddelbart i morgen med frokost. Stoffskiftet bremser mens du sover om natten, og ikke ta seg opp igjen før du spiser, så frokost er dagens viktigste måltid så langt som stoffskiftet er bekymret.

Velg High Intensity Cardio

Jo mer intens trening, desto mer kalorier brent. Høy intensitet kardiovaskulær trening tar deg til den anaerobe sonen av trening. Legemet er tvunget til å behandle avfall og gjenvinne fra aktiviteten, og mer etter trene kalorier blir brent som følge.

Spis Vanlige

Fem til seks mini måltider er å foretrekke til tre større måltider i løpet av dagen. Jo lenger du venter i mellom måltidene, jo mer stoffskiftet justere og treg for å spare energi. Hvis kroppen din er i stadig drevet, vil stoffskiftet være på topp ytelse.

Forbedre Body Composition

Trene med vekter og øke din muskelmasse for å oppnå en høyere metabolisme. Jo mer muskler du har, jo flere kalorier forbrenner du. Muskelvev er metabolsk aktiv og forbrenner kalorier selv i ro.

Hold deg hydrert

Dehydrering vil avta stoffskiftet: Over 70 prosent av alle kroppens funksjoner foregår i vann. Unngå å konsumere mat og drikke som har en dehydrerende effekt, for eksempel alkohol. Enkelt sagt, holde seg hydrert.

Hvordan behandle et lavt blodsukker

Hypoglykemi er en tilstand som oppstår når det er for mye insulin og ikke nok glukose (sukker) i blodet. Denne tilstanden er mest vanlig hos diabetikere, spesielt de som tar insulin. Dårlige matvaner, vanstyre av diabetes medisiner og alkoholforbruk kan føre til hypoglykemi hos en diabetiker. Når blodglukosenivået blir for lavt, til kroppens frigjør adrenalin i et forsøk på å få reservere forsyninger av glukose inn i systemet. Dette utslippet av adrenalin kan forårsake rystelser, irritabilitet og hjertebank. Andre symptomer er tap av koordinasjon, tap av motoriske ferdigheter, tap av bevissthet, svimmelhet, slapphet, hodepine, forvirring og beslag. Behandling av akutt hypoglykemi er veldig enkelt, men må overvåkes nøye. Les videre for å lære hvordan man skal behandle et lavt blodsukkernivå.

Hvordan behandle et lavt blodsukker

Bruke blodsukker test kit, sjekk blodsukker nivåer. Dersom måleren viser et blodglukosenivå under 70 mg / dl, er det for lavt.

spise eller drikke noe med høyt sukkerinnhold, for eksempel godteri, kake frosting, fruktjuice, vanlig brus (ingenting diett), 1 ss. av rent sukker eller gelé eller tre glukosetabletter.

Vent 15 til 20 minutter og test blodsukkeret igjen.

Hvis blodsukkernivået er fortsatt for lavt, gjenta trinn 2.

Hvis personen er sløv eller bevisstløs, bør glykogen gis gjennom injeksjon. Vet at 10 til 15 minutter etter å ha fått injeksjonen bør personen viser signifikante tegn på forbedring. Dette inkluderer oppvåkning, hvis de hadde vært sløv eller bevisstløs. På dette punktet, administrere sukker muntlig og kontakte helsepersonell.

Gjør en avtale med legen for å diskutere anfall av hypoglykemi og hvordan du best kontroll eller hindre dem.

Hint

 • Invester i en medisinsk varsle armbånd som indikerer en diabetiker tilstand slik at en diagnose kan enkelt gjøres bør forvirring eller tap av bevissthet oppstår.
 • Bær en blodsukker test kit og en sukkerholdig element til enhver tid.
 • Utdanne familie, venner, kollegaer, omsorgspersoner og lærere om symptomene på hypoglykemi, når man skal administrere sukker muntlig, når man skal gi en glykogen injeksjon, og når du skal søke akutt hjelp.
 • Grunnleggende endringer i livsstil kan redusere antallet og hyppigheten av hypoglykemiske episoder. Foreslåtte endringer er langsiktig måltid planlegging, nøye planlegging av perioder med trening og hvordan de sammenfaller med måltider, til kommunikasjon med helsepersonell om medisiner typer og dosering, og god journalføring av anfall av hypoglykemi å fastslå årsakene.
 • Forsøk aldri å gi sukker muntlig til noen som er søvnig eller bevisstløs. Dette kan være svært farlig.
 • Riktig og streng styring av diabetes medisiner er obligatorisk for effektiv kontroll av blodsukkeret. Riktig behandling og kontroll av hypoglykemi er nødvendig fordi, selv om det sjelden, kan alvorlige tilfeller være dødelig.
 • Alkoholforbruk kan bidra til hypoglykemi. Diabetikere bør begrense alkoholinntaket.
 • Enkelte medisiner, inkludert de som brukes til å behandle hjertesykdommer og høyt blodtrykk, kan maskere symptomene på lavt blodsukker.
 • I noen tilfeller av hypoglykemi, spesielt hos personer tar insulin, sykehusinnleggelse kan noen ganger være nødvendig. Glucagons kan administreres intravenøst.