Digidexo.com

forebygge katarakta

R Lipoic Acid Vs. Alpha Lipoic Acid

Alpha-lipoic syre eller thioctic syre er en antioksidant som brukes til å bekjempe medisinske tilstander som nerveproblemer du kan oppleve fra diabetes, skadet lever, degenerative sykdommer og til og med aldring. Det er ansett som en super-antioksidant, og i oksidert eller redusert tilstand, er det kjent som R-alpha-lipoic syre. Den R-form er fett-og vannløselige og kan transporteres over cellemembraner, inkludert i hjernen. Forskere fra Linus Pauling Institute og University of Maryland indikerer at ren form eller R form av alpha-lipoic syre er mer effektiv enn den syntetiske formen.

Typer

Alpha-lipoic syre skjer i tre former: R-liponsyre (RLA), et naturlig forekommende stoff som produseres i kroppen din, S-liponsyre, et biprodukt fra kjemisk syntese, og alpha-lipoic syre, en 50/50 blanding av R og S. Alpha-lipoic syre er syntetiske og er den opprinnelige formen brukes som vitaminer og kosttilskudd, og i de fleste forskning.

Historie

Alpha-lipoic syre ble oppdaget i 1930 og ble ansett som et vitamin. I 1988, forskning avdekket at alpha-lipoic syre er den eneste antioksidant kjent for å jobbe i både fett-og vannløselige vev, og på slutten av 1990-tallet ble det klassifisert som et supplement.

Betydning

Ifølge LE Magazine, er bare R-delen av alfa-liponsyre biologisk aktiv, og du ikke trenger så mye for å få antioksidant og nervecellene fordeler. The Linus Pauling Institute fant at "å ta R-liponsyre var mer effektiv enn racemisk alpha-lipoic syre og S-alpha-lipoic syre i å forebygge katarakt hos rotter."

Funksjoner

De viktigste funksjonene i alpha-liponsyre er å fungere som en kraftig antioksidant, ødelegge frie radikaler i kroppen din, og for å regenerere andre antioksidanter, som vitamin C og E. Alpha-liponsyre også øker dannelsen av glutatione (GHS), en annen viktig antioksidant som vanligvis avtar med alderen og er avgjørende for dine hvite blodceller og leveren, hvor det hjelper med avgiftning og eliminering av frie radikaler.

Kilder

Kilder til alpha-linoic syre inkluderer kosttilskudd, matvarer som brokkoli, spinat, tomater, erter, rosenkål, ris kli, eggeplomme, biff lever, biff hjerte og oksekjøtt nyre.

Dosering

Store mengder alfa-liponsyre bør tas under en legens retning. Hvis du velger å ta en alfa-liponsyre supplement, er det solgt i syntetisk form eller R-alpha-lipoic. Sjekk din helse butikker. For generelt friske mennesker, anbefaler Linus Pauling Institute en daglig dose på 200 mg til 400 mg per dag av racemisk liponsyre. Hvis du tar R-form, trenger du kanskje bare halvparten av dosen.

Carnosine Diet

Carnosin, også referert til som L-karnosin, er et peptid inneholdende histidin og beta-alanin-aminosyrer. Disse forbindelsene forekommer naturlig i kroppen vår. Carnosine er et antioksidant som bidrar til å styrke kroppen. Høye konsentrasjoner av det er funnet i hjerte-og skjelettmuskler, samt i hjernen. En Carnosine diett er en diett utviklet for å øke Carnosine nivåer ved å spise visse matvarer.

Fordeler

Det er fortsatt mye å lære om Carnosine og dens egenskaper, men ifølge Anti-Aging dag har foreløpige undersøkelser i Russland antydet at dens mange fordeler inkluderer forsterke din immunitet og redusere betennelser, som produserer anti-kreft effekt, fremme helbredelse av sår, beskytte mot stråleskader, beskytter mot utvikling av magesår, utrydde Helicobacter pylori (knyttet til magekreft og magesår), forebygge katarakt, økt muskelstyrke og kroppens utholdenhet, forsinke aldring og forbedre din generelle utseende.

Diet

Carnosine kosttilskudd kilder inkluderer fjærfe, kjøtt og fisk. Siden flere og flere mennesker er å redusere sitt kjøttforbruk, de får mindre og mindre Carnosine i sitt daglige ernæring. Selv for kjøttetere, vil Carnosine nivåer etter hvert redusere med alderen. Reduksjonen av Carnosine konsentrasjon i musklene føre til en nedgang i vår muskelmasse og styrke.

Carnosine er funnet i proteinrik mat. Vanlige eksempler på mat med høyt Carnosine inkluderer melker, ost og egg. Men de beste kosten kilder til Carnosine inkluderer biff, svin og fjørfe-produkter. De som ønsker å øke sin Carnosine forbruk bør spise mer mat elementer som kommer fra denne kategorien.

Kosttilskudd

For de som ikke får nok Carnosine i sine vanlige dietter (som vegetarianere), kan det hende du må ta kosttilskudd for å møte de nødvendige nivåer av Carnosine på daglig basis. Selv om det er mange protein matvarer som inneholder Carnosine, vil en rigid vegetarisk kosthold har vanligvis ikke rom for slike ingredienser. Vegetarianere kan da finne supplerende kilder til Carnosine. De følgende streng vegetarisk diett og de over 40 år bør vurdere å ta kosttilskudd.

Carnosine kosttilskudd er populært, spesielt blant idrettsutøvere og kroppsbyggere. De tar kosttilskudd hovedsakelig som en forsterker eller for å redusere sine muskeltretthet. Kosttilskudd som har både Carnosine og L-Carnosine vanligvis er rimelig. Vanlig anbefalt dose er 100 til 300mg hver dag. Selv om høyere nivåer av karnosin anses å være ikke-toksiske, er det likevel ikke anbefalt. Rykning av musklene er en bivirkning av å ta doser i løpet av 600 mg.

Vitaminer for å forebygge grå stær

Katarakt er en tilstand i øyet som påvirker de eldre, men kan påvirke yngre mennesker også. Katarakt er forårsaket av proteinfibre som bryter ned i linsen på øyet, og ved aldring, sollys, diabetes og traumer. Den syke øye lokker visjon om å bli overskyet. Mens kirurgi kan fjerne grå stær, kan kosttilskudd og vitaminer bidra til å forhindre og behandle dem. Vitamin C, E og B, spesifikt, antas å aide i forebygging og behandling av katarakt utvikling.

Vitamin C og grå stær

Ikke vent før synet blir tåkete. Vitamin C er en sterk antioksidant som kan bidra til å forebygge og behandle grå stær. Vitamin C ødelegger frie radikaler som bidrar til å forhindre dannelsen av grå stær. Linsen på øynene er der skaden primært oppstår. Ifølge en rapport fra "American Journal of Clinical Nutrition," å ta 360 mg eller mer av vitamin C per dag reduserte risikoen for grå stær hos kvinner under 60 år (se "Referanser"). Hos menn og kvinner over 60 år, har vitamin C vist seg å bidra til å redusere mengden av grå stær. Øynene naturlig nok har en høy konsentrasjon av vitamin C, så hvis du tar for mye (1500 mg per dag), vil du styrke de områdene som er mest utsatt for å utvikle grå stær.

Vitamin E og grå stær

Ifølge canadafreepress.com, ved å ta vitamin E tilskudd (minst 400 IE), kan du redusere risikoen for grå stær utvikling med 50 til 70 prosent. Vitamin E, reduseres mengden av proteinlekkasje fra linsen i øyet inn i andre væsker som omgir øyet. Konsumere en diett som inneholder minst 3,5 porsjoner med frukt og grønnsaker og andre matvarer høy i vitamin E og C for å redusere risikoen for å utvikle grå stær.

B-vitaminer og grå stær

Ifølge eyes4lasik.com, ved å ta B-vitaminer vil du øke helsen til øynene dine. Vitamin B2 (riboflavin), spesielt, bistår i aktivering og syntese av vitamin B6, folinsyre, energi-tilførsel av glukose og røde blodceller. Ved ikke å ha nok riboflavin, kan dine øyne 'linser og andre fuktige områder i øyet forårsake skade, slik som utvikling av grå stær. Du kan også få en tilførsel av B-vitaminer ved å forbruke erter, hvetekim, hele korn, mandler, yoghurt, lever, melk og brokkoli.

Natural Forebygging av katarakt

Katarakt er et faktum av livet for mye av den aldrende befolkningen. De vanligvis påvirker mennesker mellom 60 og 75 år, og er årsaken til mer enn en halv million operasjoner, årlig. Grå stær kan også føre til blindhet hvis forebyggende tiltak ikke er tatt. Heldigvis finnes det noen få metoder som kan brukes til å stoppe katarakter før de begynner.

UV Blokkering Briller

Både solbriller og briller bør ha evnen til å blokkere ut solens UVA og UVB-stråler, noe som bidrar til å hindre grå stær. Hvis du bruker briller, bør de skjerme øynene fra sollys til enhver tid. Solbriller bør brukes utendørs på dagtid, om ikke sola skinner. Årlige synsundersøkelser er også sterkt anbefalt.

Vitaminer

Enkelte vitaminer er nøkkelen til å hjelpe i forebygging av grå stær. Vitamin A opprettholder friske celler i kroppen, og er kjent for å støtte syn. Et daglig inntak på 800 til 1000 mcg per dag anbefales. Vitamin C tas daglig kan bidra til å redusere sjansen for katarakt med opptil 70 prosent. Omtrent 1 til 2 g vitamin C per dag er ideelt. Vitamin E kan bidra til å reversere effekten av frie radikaler og forsinkelse blindhet forårsaket av grå stær. Den anbefalte daglige dosen av vitamin E er 15 mg. Selen og vitamin D er også viktige antioksidanter for å opprettholde sunne øyne. Den daglige anbefalte inntaket av selen for voksne er ca 55 mcg av vitamin D er 200 internasjonale enheter (IE).

Best Foods for øye helse

Grønnsaker er en god kilde til vitaminer og mineraler, og bidra til å forbedre helsen til øynene dine. Spinat og avocado er noen av de mest næringsstoff tett. De begge inneholder vitamin A og lutein, noe som er viktig ved forhindring av katarakt. Tomater og brokkoli er både stappfulle av vitamin C. Laks og egg er magre proteinkilder som bidrar til syn, også. Begge er også rike kilder til vitamin A og D. Laks har også Omega-3 fettsyrer, som er viktig for den generelle øyehelse. Andre matvarer som er nyttig på å forebygge grå stær er hvitløk og solsikkefrø. Begge inneholder selen, som fremmer øyehelse.

Ekstra tips

Enhver type forurenset miljø over en lang tidsperiode kan bidra til å fremme eller kataraktdannelse, inklusive luftforurensning og smog. Unngå røyking og inntak av passiv røyking fordi disse stimulere produksjonen av frie radikaler som angriper cellene. Fedme fører til grå stær også, så å holde vekten under kontroll er nødvendig. Til slutt, folk med diabetes har høy risiko for grå stær, så de bør holde blodsukkeret under kontroll til enhver tid.

Diagnostisering av katarakt

Katarakt er tilstedeværelsen av en regn-område på linsen i øyet. Tilstanden er ikke smertefullt, men forårsaker synshemninger. En katarakt dannes når en klump av protein skaper en overskyet område på objektivet og blokkerte lyset fra å passere på netthinnen. Dette begrenser muligheten for øye nerver til å sende meldinger til hjernen for syn.

Symptomer

Cataract symptomer inkluderer overskyet og fuzzy syn, vanskeligheter med mørkekjøring, og overflødig skinn fra lys eller solen. Tilstedeværelsen av dobbelt syn er et symptom for noen mennesker sammen med andre syn, som er en kortsiktig korreksjon av nærsynthet som katarakt endrer linseformen.

Årsaker

Katarakt er en vanlig sykdom assosiert med alder, men det er andre årsaker. Medisinske årsaker katarakter er diabetes eller sykdommer i øyet slik som glaukom eller netthinneavløsning. Katarakt også er forårsaket av overskytende eksponering for skadelige UV-lys og stråling fra solarium og solen, eller ved røntgen og stråling behandlinger til hodet området. Ved hjelp av steroid medisiner lang sikt er en mulig årsak til grå stær. Veksten av grå stær er også genetisk og folk kan bli født med dem.

Diagnose

Diagnostisere en katarakt er basert på en vurdering av familiens historie, og en synsundersøkelse. I tillegg til synstester, innebærer tonometri testing testing av trykket inne i øyet for å sjekke for glaukom. Ophthalmoscopy testing kan en lege for å se baksiden av øyet, inkludert netthinnen og hornhinnen til å utelukke andre synsproblemer. Alle syns plager må utelukkes under eksamen for å validere at grå stær er årsaken til visjon problem.

Behandling

Den eneste behandlingen for grå stær er kirurgi for å reparere synstap. Operasjonen innebærer å fjerne tåkete linse fra øyet og erstatte den med en kunstig linse. I noen tilfeller er objektivet fjernet fra øyet og ikke erstattet. Kontaktlinser eller briller brukes til å kompensere for den manglende objektiv. Kirurgi er ikke alltid nødvendig umiddelbart og noen mennesker utsette den for opp til flere år hvis de finner ut at visjon hjelpemidler er tilstrekkelig. Valget av når man skal ha kirurgi avhenger av om katarakt påvirker livskvalitet og daglige funksjoner.

Forebygging

Mens det er ingen bevis på at grå stær kan forebygges, vil endringer i livsstil vaner bistå i å senke sjansene eller bremse prosessen. Ikke røyk, og begrense mengden av alkohol konsumert. Unngå eller begrense bruken av steroid-medikamenter, med mindre det er nødvendig. Iført vernebriller eller en lue som beskytter øynene når du er i solen eller sterkt lys vil begrense UV stråling. Hold stø kurs med diabetes behandling for å hindre medisinske komplikasjoner, inkludert grå stær. Det forskes på effekten av vitamin C og E på øyehelse. Spise en diett rik på disse vitaminene, som finnes i frisk frukt og grønnsaker, kan forebygge grå stær.

Hvordan forbedre Katarakt

En katarakt er en uklarhet i linsen i øyet som hindrer lyset fra å passere gjennom til retina, den delen av øyet som sender nervesignaler til hjernen. Når katarakter er tilstede i øyet, den uklarhet som resulterer vanligvis forårsaker synsproblemer og noen ganger til og med tap av syn. Katarakt oftest påvirker eldre voksne, men kan være til stede hos yngre mennesker også. Selv om det er ingen god måte å forebygge grå stær, er det flere tiltak du kan ta for å forbedre eller bidra til å redusere veksten av grå stær.

Hvordan forbedre Katarakt

Bruk visjon hjelpemidler. Reseptbelagte briller og kontaktlinser kan være en stor hjelp for dem som lider av grå stær. Det er viktig å bruke dem hele tiden, slik at du er stadig i stand til å dra nytte av dem. Se legen din hver seks til 12 måneder for å riktig overvåke din visjon og gjøre de nødvendige endringene i din resept.

Invester i riktig belysning i hele huset. Fordi grå stær forårsake skyet visjon og redusert visuelle evner, er det viktig å ha så mye lys som mulig i ditt hjem for å hjelpe deg i din søken for å se klart, spesielt om natten når ingen naturlig lys er tilgjengelig.

Ta daglige tilskudd av blåbær og vitamin E. Ifølge Dr. Dana Myatt, grunnlegger av Dr. Myatt Nutritionals, anbefalt dose for å forbedre grå stær er 180 mg av blåbær og 100 mg vitamin E to ganger per dag.

slutte å røyke. Røyking øker utviklingen av grå stær, så det er viktig å slutte å røyke hvis du lider av grå stær, og håper å se noen tegn til bedring.

Prøv medisinert øyedråper. Selv om bare vellykket i et lite antall tilfeller, kan reseptbelagte øyedråper som Utvid eleven bidra til å forbedre grå stær ved å øke mengden av lys som kommer inn i øyet, noe som gjør det lettere å se.

6. Tenk kirurgi. Når grå stær er i avanserte stadier og din visjon er sterkt redusert, kan det være lurt å velge å ha kirurgi. Katarakt kirurgi innebærer å fjerne tåkete linse og erstatte den med en kunstig linse. Selv om kirurgi ofte vellykket forbedrer grå stær, det har potensielle bivirkninger. Katarakt kirurgi bærer risikoen for infeksjon, blødning, rive av netthinnen, synstap eller glaukom, så beslutningen om å ha kirurgi bør ikke gjøres lett.

Holistisk behandling for katarakt

Grå stær kan føre til uklarhet og andre svaksynte. Tilstanden forverres vanligvis hvis venstre ubehandlet. Selv om det er flere medisinske behandlinger tilgjengelig for grå stær, noen mennesker foretrekker å ta en helhetlig tilnærming. Holistiske behandlinger ofte vise seg vellykket i behandling av grå stær, selv om det er lite vitenskapelig dokumentasjon som støtter helhetlige påstander. Milde tilfeller av katarakt vanligvis svare best til naturlige behandlinger, og selv om de ikke bidra til å helbrede tilstanden, kan de forebygge symptomer fra forverring. En lege skal godkjenne enda holistiske behandlinger.

Urter og kosttilskudd

Flere urter og kosttilskudd er tenkt å bidra til revers eller bremse utviklingen av grå stær. En rekke katarakt studier utført av Dr. Alan R. Gaby og Dr. Jonathan V. Wright publisert i 2001 viste en positiv sammenheng mellom visse kosttilskudd og grå stær. De kliniske studiene var basert på dyr, men flere kataraktpasienter rapporterte positive resultater fra å gjennomføre visse kosttilskudd inn i deres øye-omsorg plan. Quercetin, sink, vitamin C, vitamin E og kobber kosttilskudd kan alle bidra med grå stær. Selen, melatonin, kalium, gingko biloba, blåbær og hvitløk har også hatt positive resultater i noen grå stær pasienter. Sjekk med en lege før du tar noen nye urter eller kosttilskudd.

Livsstil endringer

Selv om grå stær utvikler vanligvis på grunn av alder, giftstoffer, sollys eksponering, generelle helsevaner og andre livsstilsrelaterte faktorer kan bidra til grå stær. Bruk vernebriller og begrense eksponering for sollys for å forhindre grå stær fra forverring. Unngå røyking og høyt alkoholforbruk, da disse stoffene kan også gjøre grå stær verre. Begrense melkeprodukter kan ha en positiv effekt på grå stær. Drs. Gaby og Wright 2001 dyrestudier på grå stær viste at en del av laktose syntes å fremme utviklingen av grå stær.

Alternative terapier

Flere alternative behandlingsformer har hjulpet noen pasienter med grå stær, selv om de fleste ikke er støttet av vitenskapelige studier. Ayurveda terapi tradisjonelt bruker Anskaff laget av triphala te, som kan kjøpes i de fleste naturlige matbutikker. Imagery terapi bøker og videokassetter eller DVDer forsøke å behandle grå stær ved å utsette enkeltpersoner til visse tiltalende bilder å fremme unclouded, fokusert visjon. Profesjonelle bilde terapeuter kan også bidra til å utvikle et program som er spesifikk for den enkelte pasient. Juice terapi fokuserer på å forebygge grå stær fra forverring ved å forsyne kroppen med flere næringsstoffer og antioksidanter gjennom juicing visse frukter og grønnsaker. Refleksologi og akupunktur behandlinger for grå stær vanligvis fokusere på øyet, ansiktet og halsen og hevder å bedre blodtilførselen til området av øyet behov for næringsstoffer for å helbrede grå stær.

Forebygging

Ifølge American Academy of Ophthalmology, mer enn 20,5 millioner amerikanere over 40 år lider av grå stær. Mange optikere legger mer vekt på forebygging av grå stær, da behandling og reversering av tilstanden kan være vanskelig avhengig av hvor alvorlig personens grå stær er. Flere antioksidanter er tenkt å bidra til å opprettholde sunne øyne. Folk som nærmer seg midten alder eller som har en historie med katarakt bør bestrebe seg på en diett høy i beta-karoten, vitamin C, vitamin E, zeaxanthin, sink og lutein. En optiker eller fastlege kan gjøre ytterligere anbefalinger om nonmedicinal måter å opprettholde eller forbedre øye helse.

Ikke-invasiv behandling for katarakt

En av de viktigste årsakene til blindhet er grå stær, en tilstand som er påført mer enn 17 millioner mennesker verden over. En grå stær er clouding eller uskarpt linsen, en stor del av øyet som brukes for å se. Dette fører uskarpt syn og kan føre til blindhet dersom den ikke behandles ved utbruddet. Selv om operasjonen er den mest effektive behandlingen, fordi det fjerner fullstendig tåkete linse og erstatter det med et linseimplantat; andre ikke-invasive behandlinger er også tilgjengelig.

Invasiv behandling

Bortsett fra den vanlige banen til kirurgi, det finnes behandlinger som er ikke-invasiv i naturen, som kan eller ikke kan tilby en garantert og effektivt resultat. Disse typer behandlinger inkluderer alternativ og komplementær behandling, samt medisinsk behandling. Hver enkelt kan velge å gjennomgå forebyggende tiltak for å redusere mulige risiko grå stær.

Aldosereduktaseinhibitorer

Katarakt er blant de komplikasjoner ofte oppleves av diabetespasienter. De kan unngås eller reduseres ved hjelp av aldosereduktase aldosereduktase er et enzym som finnes i polyolen reaksjonsveien som er involvert i omdannelsen av glukose til sorbitol. Ifølge eksperimenter utført ved bruk av diabetiske dyr og mennesker, ble det demonstrert at aldose-reduktase-hemmer tidlige stadier av diabetiske komplikasjoner slik som grå stær.

NALC

Aldring er en annen faktor i utvikling av grå stær. Dermed har forskere i Helmholtz Institute of Eye Disease i Moskva forsket på en type løsning som kan forebygge eller behandle senil katarakt. Et stoff, kjent som n-alpha acetylcarnosine eller NALC, ble brukt som øyedråper i senile kataraktpasienter og viste en klinisk suksessrate innen tre til 12 måneder etter sin bruk. De mennesker bemerket forbedret syn i løpet av måneder. NALC har blitt brukt i kommersielle produkter og administreres gjennom øyedråper, brukt to ganger faller en dag, eller avhengig av legens råd.

Juice Therapy

Juice terapi er en alternativ behandling for grå stær, som har som mål å forsyne kroppen med nødvendige vitaminer og mineraler Needful å helbrede seg selv. Denne type terapi syssels også antioksidanter for å skylle ut de skadelige molekyler som angriper linser 'proteiner. Pasienter som gjennomgår denne behandlingen bør følge en diett som består hovedsakelig av juice fra frukt som inneholder de nødvendige vitaminer som trengs av kroppen, slik som vitamin C.

Utvikle forskning og behandling

Forskere fra University of Canterbury i New Zealand studerer en type øyedråper som kan brukes til å forebygge eller behandle grå stær. Forskere bemerkes at den økte aktiviteten til kalpain enzym som ødelegger proteinet er den viktigste årsaken til linsen sammenbrudd. Det fører også til uklarhet i linsen. For å møte dette er forskerne å utvikle en forbindelse som kan anvendes i øyendråpeform, og foreskrevet som en behandling.

Hvordan å behandle og forebygge migrene og migreneanfall med naturlig rettsmidler

Migrene er noe som mange mennesker har å forholde seg til med jevne mellomrom, noen av de med migrene engang å lide gjennom migreneanfall. Nedenfor er noen naturlig rettsmidler som kan brukes effektivt for å behandle og forebygge migrene og migreneanfall.

Hvordan å behandle og forebygge migrene og migreneanfall med naturlig rettsmidler

TakeButterbur i supplerende form daglig Hvis du lider av hyppige migrene eller migreneanfall. Butterbur er en plante som har vært brukt i folkemedisinen i mange år. Det har vist seg å bidra til å forhindre migrene og migreneanfall. Det er foreslått å ta rundt 100 milligram per dag.

Ta Magnesium i supplerende form daglig. Magnesium bidrar til å tone blodkar som fôrer hjernen, og bidra til å holde dem avslappet. Mange pasienter med migrene har vist seg å ha lave nivåer av magnesium i kroppen. Magnesium kan bli innlemmet i dietten med matvarer som avokado, gresskarfrø, soyabønner, spinat og hvetekim, eller kan tas i supplement form.

For mer alvorlig hyppige migrene og migreneanfall, vurdere Kiropraktikk og Osteopatisk behandlinger. Begge disse kan av og til å behandle problemene som fører til migrene. Migrene er ofte forårsaket av trykket forårsaket av ryggraden på nærliggende nerver.

Hvordan behandle og forebygge meslinger infeksjon

Meslinger er en smittsom infeksjonssykdom. Til tross for tilgjengeligheten av trygge og effektive vaksiner 530.000 barn i alderen 15 og yngre døde av meslinger i 2003 Denne artikkelen vil lede deg gjennom trinnene for å kontrollere spredningen av denne sykdommen, og behandlingsmetoder for viruset som forårsaker det. Les videre for å lære hvordan å behandle og forebygge meslinger infeksjon.

Hvordan behandle og forebygge meslinger infeksjon

Innledende trinn

diagnostisere sykdommen nøyaktig. Pass på at du har å gjøre med selve meslinger infeksjon og ikke en look-alike virusinfeksjon.

straks administrere vaksine til alle mottakelige personer dersom det er et utbrudd av meslinger infeksjon. Men folk med fødselsdato før 1957, laboratorieprøver har påvist immunitet mot meslinger virus, dokumentasjon av tidligere tilstrekkelig vaksinasjon fra en lege eller helsevesen anlegget trenger ikke å bli vaksinert.

Holdes vekk alle disse menneskene fra utbruddet innstilling i minst tre uker etter utbruddet av utslett i det siste meslinger tilfelle hvis de nekter å vaksinere på de religiøse eller medisinske grunner. Anbefales ikke karantenetiltak i et utbrudd kontroll.

Administrering av immunglobulin bør foretrekkes for spedbarn som er utsatt for meslinger i husholdningen. Spedbarn utsatt for meslinger i alderen seks til 11 måneder kan også motta levende meslingvaksine, men de må re-vaksinert på 12 år til 15 måneder og igjen før skolestart, siden de har høyere risiko for å anskaffe infeksjonen.

Behandling

behandle infeksjonen supportively. Det finnes ingen spesifikk behandling av påvist nytte. Støttende terapi inkluderer væsker, antipyretika, og behandling av sekundære bakterielle infeksjoner som lungebetennelse, ørebetennelse og hjerneinfeksjoner.

Gi Vitamin A. Verdens helseorganisasjon og UNICEF anbefaler at vitamin A (100.000 til 200.000 IE peroralt) bør gis til alle barn med meslinger i områder der vitamin A-mangel er utbredt eller hvor dødeligheten av meslinger stiger én prosent.

Tenk anti-virus medisiner, ribavirin. Mens det har vært noen randomiserte kontrollerte studier for å vurdere sin fordel noen behandlere vil fortsatt bruke den. Det kan administreres via injeksjon, så vel som aerosoliserte rute (inhalering).

Hvordan forebygge og behandle Ereksjonsproblemer

Hvordan forebygge og behandle Ereksjonsproblemer


Erektil dysfunksjon (ED) er gjentatt manglende evne til å få eller beholde en ereksjon fast nok for samleie. Selv ED er mer sannsynlig å skje med alderen, øker 15 prosent hos menn over 65, det er ikke en uunngåelig del av aldring. Erektil dysfunksjon, ofte referert til som "impotens" kan forebygges og oftest behandlet i de tilfeller hvor forebygging mislyktes. Venstre ubehandlet, kan det erodere livskvalitet for deg og din partner. Hører du nå? Her er noen nyttige tips for å forebygge og behandle ED.

Hvordan forebygge og behandle Ereksjonsproblemer

•  En lite kjent faktum er at erektil dysfunksjon er en vanlig komplikasjon av diabetes. Faktisk er diabetes en av de viktigste årsakene til erektil dysfucntion i de fleste kjente tilfeller. Du kan redusere risikoen for å utvikle erektil dysfunksjon, hindre den fra forverring, og i mange tilfeller, sikkert og effektivt behandle det ganske enkelt ved å behandle din diabetes.

Ikke vær flau for å snakke med legen din. Erektil dysfunksjon er mer vanlig enn man tror. Så mange som 80 prosent av menn med diabetes utvikle erektil dysfunksjon sammenlignet med 22 prosent av menn uten diabetes. Snakke med legen din før det oppstår et problem kan hjelpe du forsinke eller forhindre erektil dysfunksjon helt?

Ikke la deg lure av din alder. Erektil dysfunksjon oftest utvikler seg etter 65 år Men hos menn med diabetes har en tendens til å forekomme 10 eller 15 år tidligere, i gjennomsnitt. Selv menn i 30-årene og yngre med diabetes har vært kjent for å oppleve erektil dysfunksjon.

ta saken i egne hender ved å lære å kontrollere blodsukkeret. God blodsukkerkontroll kan hindre nerve og blodkarkomplikasjoner som fører til erektil dysfunksjon.

Hvis du røyker, stopp! Røyking og annen tobakksbruk gjør at blodårene til å bidra til blokkeringer som kan føre til erektil dysfunksjon. Det er en million grunner til å slutte; kanskje dette vil til slutt overbevise deg.

Lag sunne endringer og valg livsstil. Å miste overflødig vekt og øke din daglige fysiske aktivitet kan hjelpe menn gjenvinne seksuell funksjon uten bruk av tradisjonelle medisinske behandlinger.

Hvis endringer i livsstil, leve sunt og psykoterapi ikke fungerer, kan du vurdere å bruke muntlige behandlinger eller injeksjoner for å behandle ED. Orale behandlinger som Viagra hjelp for å forbedre respons på seksuell stimulering, mens medikamenter injiseres direkte inn i penis få den til å engorge med blod, etterligne reaksjonen av en ereksjon.

Ved å arbeide med din lege for å ta vare på din diabetes, kan du ta defensive skritt og lære om de beste behandlingene for din situasjon. Jo mer utdannet og ærlig du er med deg selv og partneren din, jo mer sannsynlig er det å hindre dens skadevirkninger.

Hint

  • Vigara bør kun tas en gang om dagen og overvåkes av legen din.
  • Injeksjoner kan forårsake uønskede bivirkninger.

Hvordan Naturligvis forebygge nyrestein

Hvordan Naturligvis forebygge nyrestein


Nyrestein er en vanlig - og veldig smertefullt - lidelse som folk i alle aldre lider. Siden behandling og passerer nyrestein kan være svært ubehagelig, bør folk som er utsatt for denne lidelsen bruke forebyggende tiltak for å unngå å få steiner. Mens leger bruker et omfattende utvalg av metoder for å dempe nyre stein formasjonen, 10 trinn i særdeleshet er godt innenfor mulighetene for folk flest, og ikke innebære å gjøre drastiske endringer i livsstilen din.

Regelmessig mosjon

Få rikelig med mosjon bidrar til å hindre dannelse av nyrestein. Som nyrestein er ofte synonymt med inaktive livsstil, gjør et poeng av regelmessig gå på tur og delta i andre aktiviteter som innebærer en god del bevegelse. I tillegg til å hindre utvikling av nyrestein, er konsistent øvelse nøkkelen til å opprettholde god blodtrykk og hjertesykdommer. For best resultat, bruke minst en halv time hver dag for å trene.

Hold deg hydrert

Holde hydrert er et viktig skritt i å dempe nyrestein utvikling. Studier har vist at nyrestein går hånd i hånd med dehydrering og er spesielt utbredt i varme, fuktige områder. Av denne grunn, leger anbefaler at den gjennomsnittlige personen drikke mellom seks og åtte 8-unse glass vann om dagen. Drikking lege-anbefalte mengden vann hver dag vil også bidra til å gi en rekke andre helsefordeler, inkludert toksin-spyling, celle-nærende og akne forebygging.

Unngå Spicy Food

For å unngå nyre stein formasjonen, jo mindre krydret mat, jo bedre du er. Medisinske studier har avdekket at, over hele verden, oppstår en høyere rate av nyrestein utvikling i områder der krydret mat blir jevnlig forbrukes. Derfor bør du spise mat som varmt paprika, chili og karri i forsiktig moderasjon. Du trenger ikke ha helt unngå krydret retter; i stedet, bare redusere forbruket av dem.

Begrense Sweets

Begrens inntaket av matvarer som inneholder mye sukker for å forhindre nyrestein. Forskning har vist at en direkte sammenheng mellom overdreven sukkerinntak og dannelse av nyrestein. Hvis du har en søt tann, se etter bakevarer og søtsaker som er lav i sukker eller sukker-fri, et skritt som også kan spille en rolle i å dempe vektøkning og diabetes.

Unngå høy oxalate Foods

Unngå mat som er høy i oksalat er et annet kosttilskudd tiltak som du bør øve for å forebygge nyrestein. Slike matvarer inneholder soyabønner, sjokolade, peanøtter, hvetekim og spinat, som er spesielt viktig for folk som urin inneholder store mengder av oksalat. Du kan imidlertid fortsatt konsumere slike mellom oksalat mat som jordbær, røde bringebær, selleri, druer og lever i moderate mengder.

Kalsium, magnesium og kalium

Studier har knyttet lave nivåer av kalsium, magnesium og kalium til utvikling av nyrestein. For å holde kalsiumnivået sunt, sørg for å drikke mye melk og spiser regelmessig slike frukter som appelsiner og papaya. Hvis du lider av en magnesium eller kalium mangel, bør du spise grønne grønnsaker på en jevnlig basis. Mens retter høy i fiber generelt utfylle de nevnte matvarene pent, kan fiber noen ganger hindre kalsium absorpsjon.

Limit Salt Intake

I tillegg til å være en av de viktigste gjerningsmannen for høyt blodtrykk og hjertesykdom, kan høyt inntak av salt vike for nyrestein. Bevisst begrense mengden salt som du sesongen din mat og innkjøp mat som er lav i natrium kan hjelpe i forebygging av nyrestein. Hvis du bare ikke kan klare seg uten salt, er naturlig havsalt et sunnere alternativ til raffinert salt.

Drikk klokt

Velge din drikkevarer klokt er en annen enkel måte å bidra til å forhindre nyrestein. Drikker grapefruktjuice, for eksempel, øker eksponentielt sannsynligheten for nyrestein utvikling, spørre mange medisinske fagfolk til å gi råd til å unngå det helt. Merkelig, noen studier tyder på at å drikke koffein-tung drikker som kaffe og te hindrer utviklingen av nyrestein, mens annen forskning antyder at koffein hjelpemidler i veksten av steiner. Av denne grunn, blir du bedt om å ta en middle-of-the-road tilnærming til inntak av disse populære drinker.

Sitron Syrer

Regelmessig inntak av matvarer som er høy i sitronsyre, som sitroner, lime og appelsiner, kan bidra til å hindre dannelse av nyrestein. I tillegg er disse matvarene har høye alkaliske nivåer, noe som kan bidra til å balansere kroppens pH-nivåer. Ubalanserte pH-verdier, på den annen side, kan føre til at kroppen til å trekke ut kalsium fra bein og til slutt spille en rolle i nyrestein utvikling.

Kjøtt og meieri

Overdreven kjøtt og meieri inntak kan vike for nyrestein, samt hjertesykdom og tilstoppede arterier. Bearbeidet kjøtt og ost er noen av de verste lovbrytere. Ved å begrense din meieri inntaket til to porsjoner om dagen og unngå store porsjoner av kjøtt, kan du hjelpe din generelle helse, mens hindre utviklingen av nyrestein samtidig.

Hint

  • Ta mindre aloe vera enn vil føre til en lakserende effekt
  • Unngå syrenøytraliserende bruk

Øyedråper Cure Katarakt

Aldringsprosessen er en betydelig faktor i dannelsen av katarakter. Andre årsaker er diabetes, traumer og medfødt grå stær. De årlige kostnadene for behandling av grå stær i USA er $ 3,5 milliarder kroner. Den standard behandling for grå stær er kirurgisk fjerning av det opake linse som tilslører visjon og implantering av en kunstig linse. I dag er det en ny tilnærming til behandling av grå stær ved hjelp av øyedråper for å oppløse grå stær.

Definisjon

Ifølge National Eye Institute: "En grå stær er en uklarhet i linsen i øyet som påvirker synet." Symptomer på en katarakt er tåkesyn og ekstrem følsomhet for lys. Katarakt kan være små og ikke forstyrre visjon og kunne være alene, men som det vokser og blokkerer visjon, er det vanligvis fjernes ved operasjon.

Model Treatment

Den tradisjonelle behandlingen er kirurgisk fjerning av clouding linse og utskifting av linsen med en kunstig linse kalles en intraokulært Lens (IOL) som er satt på plass. En IOL fungerer effektivt og trenger ingen behandling eller vedlikehold.

Øyedråper Cure Katarakt

Ifølge SmartPublication.com: "Forskere ved Helmholtz Eye Institute i Moskva, Russland, har vist at en ny form for Carnosine-n-acetylcarnosine, NAC-som nå er tilgjengelig i form av en øyedråper, sakte kan reversere eksisterende grå stær og hindre nye fra forming.

Rapporter Studies

SmartPublication.com sier at en langtidsstudie av russiske forskere fant at over en 6 til 24 måneder med 49 frivillige de observerte endringer i linsen klarhet. Alle de frivillige var over 65 år gammel med varierende grad av senil katarakt. Pasientene mottok 1 prosent løsning av NAC øyedråper eller en placebo med to dråper to ganger daglig i hvert øye, etterfulgt av en evaluering etter to måneder, og en annen etter seks måneder.

Slik fungerer det

Glykerte er kryssbinding av proteiner og sukker (glukose) for å danne en ikke-fungerende struktur i kroppen. En katarakt er dannet av gylcation, som cloudies linsen og hemmer synet. Studier har vist effektiviteten av Carnosine å kjempe mot disse protein modifisering. Når NAC øyedråper administreres, er det antatt at Carnosine kan sakte hindre proteiner kryssbinding og bli en katarakt, og kan også bryte eksisterende kryssbindinger.

Study Update

Ifølge SmartPublication.com, oppdateringer fra studiene rapporterer oppgir at 88,9 prosent av pasientene som ble behandlet med NAC hadde en forbedring i gjenskinn følsomhet varierer i individer fra 27 prosent forbedring opp til 100 prosent forbedring. Mens pasientene i placebogruppen viste liten endring i øyet kvalitet etter seks måneder og en gradvis forverring på 12 og 24-måneders perioder.

Sikker øvelser for å forebygge prostatakreft

Det er ingen bevist 100 prosent måten å forebygge prostatakreft, men er det noen øvelser som fremmer bedre prostata helse, noe som igjen vil minske sjansene for at du får prostatakreft. De mest kjente øvelser kalles Kegel-øvelser.

Kegel øvelser

Oppkalt etter sin skaper, Dr. Arnold Kegel, øvelser Kegel bidra til å fremme prostata helse ved å trene musklene sammen bekkenbunnen. Dr. Kegel først formulert disse øvelsene i 1940 som en måte for kvinner å bidra til å styrke bekkenmusklene til hjelp i barnets fødsel, men han skjønte raskt at øvelsene kan også hjelpe menn. Øvelsene hjelpe prostata bli så liten som mulig, noe som igjen betyr at det er mindre stress på prostata området som resulterer i bedre blodstrøm og lettere urin flyt og slipp. Øvelsene seg involvere kontrahering og knuger bekkenmusklene. I løpet av en lengre periode, vil de oppgaver styrke og tone det ytre lukkemuskel. Den eksterne sphincter er det hjelpemidler i å slippe urin. Hvis det er i bedre form, jo ​​lettere vil det bli å slippe urinen.

Starte ASAP

Leger anbefaler at du starter Kegel øvelser før du selv har noen problemer med prostata. Jo bedre form den er i, jo mer sannsynlig er det å slippe unna klørne til prostatakreft, men det vil ikke hindre det hver gang. Hvis du blir diagnostisert med prostatakreft, bør du fortsette å gjøre disse øvelsene som det vil gi deg en bedre sjanse til å slå kreften uten å måtte få en radikal prosedyre som en prostatektomi, som er en fullstendig eller delvis fjerning av prostata. Som med hvilken som helst øvelse, hvis du ikke gjør dem på en kontinuerlig basis, vil du ikke se resultater. Kegel øvelser vil også bidra i seksuell avdeling, hjelpe i en mye sterkere ereksjon og å bli kvitt den pinlig tidlig utløsning problem.

Hvordan forebygge depresjon hos barn

Depresjon hos barn er ekstremt farlig. Det kan føre til destruktive atferd som alkohol og rusmisbruk, seksuell promiskuitet og selvmord. Symptomer på depresjon inkluderer slapphet, søvnløshet og overdreven sove, spiseforstyrrelser og antisosial atferd. Det er viktig å legge merke til noen endringer i et barns atferd og søke hjelp for barnet bør depresjon bli et problem.

Hvordan forebygge depresjon hos barn

Kontroller i familien din medisinske historie for å se om det finnes tilfeller av depresjon. Hvis det er en historie med depresjon, må du kanskje vurdere om dagens familieforhold kan utløse en syklus av depresjon. Tenk å ha en betrodd terapeut tilgjengelig for å ha økter med barnet før noen syklus av depresjon fikk mulighet til å begynne.

Kommunisere regelmessig med barnet. Se for å se om barnet er apatisk eller anti-sosial og oppmuntre barnet til å holde åpen kommunikasjon.

•  Sørg for at barnet er å få noen form for daglig mosjon og eksponering for sollys. Sollys vil balansere stemninger og holde søvnmønster stabil og trening er en svært effektiv anbefalte måten å forebygge depresjon.

Kontroller at barnet har en sunn diett fordi usunn mat vil skape en belastning på kroppen. Mat med høyt sukker, hvit hvete karbohydrater og stekt mat vil gjøre sukker nivåer i kroppen swing i ytterpunktene. forårsaker alvorlige humørsvingninger og følelsesmessige utbrudd. En balansert diett av korn, helt måltid hvete, kjøtt eller andre protein og frukt og grønnsaker anbefales.

Finne kreative uttrykks uttak for barnet ditt å engasjere seg i. Kreative uttrykk er en kraftig måte å takle og bearbeide følelser og vil være uvurderlig for et barn som kan være utsatt for å utvikle depresjon.

Hvordan forebygge oppkast hos barn

Hvordan forebygge oppkast hos barn

Oppkast oppstår når noe stimulerer tarmsystemet forteller det at det er et problem. Dette kan være fra en rekke forskjellige ting, slik som et virus eller en sykdom som stammer fra rått kjøtt. Barn er ofte mer utsatt for oppkast. Noen ganger oppkast kan forebygges, men det tar en forelder som er villig til å være årvåken og oppmerksomme på barnet sitt. Erkjennelsen av at det er et problem tidlig er nøkkelen.

Hvordan forebygge oppkast hos barn

regulere hvor mye barnet spiser. Spesielt ønsker du å overvåke henne mengden av søtsaker. Å spise for mye sukker kan føre til et barn å spy, og den eneste måten å forhindre dette på er å sørge for at du vet hva som foregår i barnets munn.

Stek alt kjøtt, kylling og egg til godt gjort. Ukokte mat kan forårsake oppkast. Du kan også forhindre oppkast ved å lære barna å vaske hendene før og etter håndtering av kjøtt.

Gi barnet ditt noen barne Tylenol hvis han har feber eller hodepine. Hodepine kan noen ganger føre til oppkast så hvis du har barnet ditt hvile og du blir kvitt hodepinen, du vil hindre oppkast.

Ha barnet drikke mye vann hvis du tror hun ikke føler seg opp til par. Vann holder ikke bare kroppen hydrert, men det også renser kroppen for eventuelle giftstoffer. Hvis du blir kvitt giftstoffer vil du forhindre en mulig anfall av oppkast.

Bland 1 ss. av ingefær med litt vann og har barnet drikke det. Ingefær beroliger en mage slik at den ikke utvise hva som er i den. Hvis du ikke har noen ingefær, kan du bruke gingerale. Nipp på gingerale og deretter vente for magen å begynne å føle seg bedre.

Gi barnet ditt en dose av melk av Magnesia suspensjon væske. Dette produktet nøytraliserer syre i magen din slik at du ikke føler at du trenger å kaste opp. Det bør gis til barnet ditt så snart han klager over vondt i magen.

Hint

  • Ring legen din for noen oppkast som fortsetter siste 24 timene. Hold barn borte fra andre barn som oppkast. Dette vil hindre dem fra å fange eventuelle virus som forårsaker oppkast.
  • Barn som oppkast er i fare for dehydrering. Prøv å få barnet til å drikke litt væske, og hvis hun ikke urinere i en 12-timers periode, må du ta henne til sykehuset.

Hvordan forebygge malaria

Hvordan forebygge malaria


Malaria er en akutt infeksjonssykdom forårsaket av en protozo som kalles plasmodium, som overføres til mennesker gjennom de kvinnelige Anopheles mygg. Malaria infeksjoner er mer vanlig i varme klima som i Afrika, Asia og Latin-Amerika. The Centers for sykdommer og forebygging anslår at 300-500 millioner tilfeller av malaria forekommer hvert år, med mer enn én million resulterer i døden. Amerikanere som reiser til land hvor malaria er vanlig bør følge flere skritt for å forebygge malaria.

Hvordan forebygge malaria

•  Tøm og eliminere hekkeområder av mygg som myrlendt, stillestående vann rundt huset.

Påfør et insektmiddel til hud og klær for å unngå myggstikk. Bruke lange ermer klær for å unngå myggstikk. Myggstikk er mer vanlig om natten. Reisende bør derfor gjelde insektmiddel før du skal sove. Ved hjelp av en behandlet myggnett om natten kan også forhindre biter.

Søk profylaktisk medikamentell behandling to uker før du reiser til tropiske land. Malariaprofylakse narkotika er fortsatt i opptil seks uker etter at han forlot landene der malaria er vanlig. Leger kan råde reisende som de vurderer å ha høyere risiko for malaria å bære en full løpet av malaria behandling under internasjonal Tavel.

Hint

  • Alle reisende som utvikler akutt malaria symptomer bør søke medisiner, uavhengig av profylakse tatt. Malaria symptomer inkluderer feber, muskelsmerter, frysninger, svette og hodepine.
  • Malaria er en alvorlig og dødelig sykdom. Reisende som blir syke med feber og influensalignende symptomer etter internasjonale reiser bør oppsøke lege umiddelbart.

Måter å forebygge og redusere hetetokter

Måter å forebygge og redusere hetetokter


Hetetokter er en av de mest vanlige bivirkninger av menopause. De er forårsaket av svingninger i nivåene av østrogen i overgangsalderen kvinner. En rekke ulike hjem rettsmidler kan brukes til å behandle hetetokter eller nattesvette. Du ønsker å unngå hetetokter fordi de forstyrrer søvnen din. Heldigvis finnes det mange enkle hjemme rettsmidler for å forebygge og redusere hetetokter.

Tea

Vurdere å drikke urtete før sengetid. Dette kan redusere forekomsten av nattesvette på grunn av hormonell ubalanse, og lar deg få sårt tiltrengt hvile. Det finnes mange forskjellige varianter av anbefalte te så velg en som behager din gane og nyt den urte drikke. Rødkløver, klaseormedrue eller Chasteberry urtete er rike på fytoøstrogener. Fytoøstrogener etterligne østrogen aktivitet i kvinners kropp og har vist seg å bidra til å rette opp ubalansen som forårsaker nattesvette. Et annet alternativ for å stoppe hetetokter er å drikke sitronmelisse te, som er ganske effektive i å stoppe nattesvette. Salvie te er også en naturlig kjølevæske, og vil bidra til å eliminere hetetokter.

Få en god natts søvn

Hold soverommet kjølig og ventilert når du går i dvale. Slå på en fan, åpne et vindu, eller senke temperaturen i rommet. Hold en spritzer med kaldt vann og aromaterapi olje som kamille, lavendel, rose, geranium, jasmin, neroli, sandeltre eller salvie på night stand til tåke deg selv når du føler en varm flash kommer på. Dette vil senke kroppstemperaturen og slappe av deg. Bruk en absorberende stoff til sengs slik som lin eller bomull. Dette stoffet hjelper med ventilasjon, holde varmen bort fra kroppen din. Mothernature.com anbefaler også å holde en karaffel med isvann ved siden av sengen.

Endring i kosthold

Spis soya og soyaprodukter. Soyabønner er rike kilder til isoflavoner, som er fytoøstrogener. Soya kan fås fra soyamelk, miso, tempeh og tofu. Andre belgfrukter som erter, bønner og linser inneholder også isoflavoner, men i en lavere konsentrasjon. Legge linfrøolje til kosthold kan også regulere østrogennivået og lindre hetetokter. Linfrøolje kan brukes til å forberede kulinariske retter, eller i en grønnsak salat som dressing. Unngå mat og drikke som er koffeinholdige og alkoholholdige drikker samt varme, krydrede retter. Disse matvarer utløse hetetokter. Andre triggere for å unngå er røyking, bruk av narkotika og slankepiller.

Hvordan virker Beer forebygge nyrestein?

Øl og nyre

Ja, det er sant: Drikke øl kan være bra for nyrene. Nærmere bestemt, drikke øl i moderate mengder kan bidra til å forhindre nyrestein - selv om andre faktorer som også spiller inn i tillegg, som for eksempel å drikke mye vann, får regelmessig mosjon og, oh yes, drikke øl i moderate mengder.

Hvordan virker Beer forebygge nyrestein?

Drikke øl kan bidra til å forhindre nyrestein fordi det bidrar til å hindre kalkavleiringer fra å bli dannet i nyrene. Stouts, bærere eller andre øl med mye humle er best. Kalsium innskudd blandes med salter og andre mineraler og til slutt bli til nyrestein. Faktisk gjennomførte forskere i Finland på 1980-tallet en studie av 27 001 mannlige røykere mellom 50 og 69 og funnet hver daglig flaske øl konsumert reduserte risikoen for nyrestein med 40 prosent.

Hva hvis det er for sent?

Drikke øl kan også hjelpe kroppen annullere en nyre stein, bare på grunn av sine sterke vanndrivende effekt. Øl utvider også i urinveiene, noe som gjør det enklere og mindre smertefull, for å skylle ut en stein. Tranebærjuice har samme effekt, hevder forfatteren Duane Swierczynski av "The Big Book o 'Beer: Alt du noensinne ønsket å vite om den største Beverage på jorden."

Øl er ikke det eneste spillet i byen

Øl er helbredende krefter i forhold til nyrestein er ikke unik. En seks år studie ved Harvard School of Public Health i Boston konkluderte med at ikke bare øl, men også kaffe, te og rødvin kan forebygge nyrestein ved å forhindre kalkavleiringer fra å bygge opp. I mellomtiden er tranebærjuice like god vanndrivende som øl bør forebyggende tiltak mislykkes og en stein utvikle. Vann er den beste medisin, og faktisk den største risikoen faktor i utviklingen av nyrestein er å drikke ikke nok vann, minst åtte glass om dagen. Og fruktjuice elskere, pass på: det samme Harvard studie konkluderte med at drikking eplejuice og grapefruktjuice kan faktisk øke risikoen for nyrestein utvikling.

Diett for å forebygge nyresykdom

Tar bekreftende skritt for å isolere kroppen mot sykdom er en av de beste tingene du kan gjøre for å sikre et langt og sunt liv. Enten du har en historie med nyresykdom i familien din, eller er du bare proaktivt bekymret om saken, kan du handle for å redusere sannsynligheten for å utvikle nyresykdom gjennom noen enkle kosttilskudd justeringer. Selv om ingenting kan beskytte deg fullt ut mot nyresykdom, vil du i det minste vite at du gjør alt i din makt for å unngå denne tilstanden.

Forkjøpsrett Nedsatt Diet

Etter en renal kosthold kan bidra til å fjerne stress fra nyrene og øke sin samlede evne til å fungere. Ifølge opplysninger fra helse nettsiden Davita.com, er en nyre diett en diett som begrenser protein, natrium og fosfor. Ifølge American Association of nyrepasienter, vil proteinbehov varierer avhengig av enkeltpersoner, men i gjennomsnitt bør du bestrebe seg på å holde proteininntaket begrenses til mellom 80 til 100 gram per dag. Gjør dette ved å eliminere mest forbruk av både kjøtt og meieriprodukter, som disse elementene er relativt høy i protein.

Bruker ikke mer enn 4-6 gram kjøtt per dag og bare én eller to porsjoner med meieriprodukter. Begrens natrium til mindre enn 2000 mg per dag, og holder seg borte fra bruken av bordsalt, sammen med å unngå eller frosne bearbeidede matvarer, da disse ofte inneholder overskudd av natrium. Til slutt, begrense det totale inntaket av fosfor ved å unngå følgende matvarer: bønner, erter, linser, kli, hvetekim, mykt godteri, og mat som inneholder hele korn.

Andre Foods å vurdere

Bortsett fra å følge en nyre diett, kan du ytterligere øke din immunitet mot nyresykdom ved å spise visse antioksidantrike matvarer. Ifølge info fra Davita.com, inkluderer følgende matvarer i kostholdet ditt så mye som mulig: rød paprika, blomkål, kål, hvitløk, bær, epler, druer, kirsebær, eggehviter, olivenolje og sjømat. Alle disse matvarene inneholder nyre-sykdom kjemper stoffer som kan hindre nyreskader fra pågår. Sikt i minst to eller tre porsjoner av disse matvarene per dag mens du spiser en diett for å forebygge nyresykdom.