Digidexo.com

Naturlig behandling for Nail sopp

Naturlige behandlinger for spiker sopp er ofte i form av over-the-counter (OTC) løsninger, kremer eller hjemme rettsmidler. Selv om ikke alle naturlige spiker sopp behandlinger vil fungere for alle, de er alle mye tryggere enn de reseptbelagte medisiner tas oralt for behandling av spiker sopp.

Funksjon

De fleste naturlige spiker sopp behandlinger har anti-sopp egenskaper som dreper sopp og gjærsporer på overflaten av spiker og omkringliggende områder, samt hemmer veksten av sopp, kan de selv inneholder anti-bakterielle egenskaper for å hjelpe hjelpemiddel i healing infeksjon.

Effekter

De anti-sopp egenskaper av naturlige behandlinger holde infeksjonen fra framdrift. Som behandlingen holder veksten av soppen under kontroll, er det sunne utskifting neglen tillates å vokse fritt for soppinfeksjon som behandlingen fortsetter.

Typer

Noen naturlige OTC behandlinger for spiker sopp kan inneholde ingredienser som tea tree olje, som også kan kjøpes av seg selv. Zetaclear inneholder en blanding av tea tree, jojoba og mandeloljer i en naturlig anti-sopp løsning. Nail-Rx bruker en blanding av anti-sopp oljer også, slik som tea tree, sitrongress og lavendel oljer. Pedi-Cure gjør en naturlig krem ​​formel, som omfatter en blanding av essensielle oljer og sølv oksid.

Betraktninger

Mange mennesker finner felles husholdning stoffer som kan brukes i behandling av spiker sopp infeksjoner. Selv om disse hjem midler brukes i stedet for laboratorietestet formler, bør tiden tillatt for behandlingen være lik eller lengre enn en naturlig OTC behandling. Naturlig ingrediens hjem rettsmidler inkluderer tea tree olje, Epsom salt soaks, eple cider eller hvit eddik.

Forebygging / løsning

En viktig del av den naturlige behandling for nail sopp er å holde området rent og tørt, og la området få rikelig med frisk luft - samt sollys. Soppen trives i varme, mørke, fuktige områder. Når spikeren er holdt så kort som mulig, de naturlige oljer og bestanddeler av behandlingen er i stand til å nå videre under neglesengen, direkte til smittekilden. Dette bidrar også til å hindre reinfeksjon og holder soppen sprer seg til friske negler.