Digidexo.com

Herbal Behandling for hovne mandler

Infiserte mandlene, betennelse i mandlene, dryppende nese, forkjølelse, influensa, allergier, og virus kan angripe hals vev. Det er urt behandlinger som kan redusere betennelse, fungere som en potent naturlig antibiotika, redusere hevelse i lymfekjertler, og arbeid som en anti-inflammatorisk. Urtete, gurgler og andre hjem rette botemidler er rikelig for behandling av hovne ømme mandlene.

Økser

Kløyve er en urt som reduserer betennelse, hovne lymfekjertler og hjelper flush giftstoffer fra systemet. Å lage te bratt 2 ts. av kløyve i en kopp kokende vann i femten minutter. Sil konsentrert te og drikke sakte. Gjenta tre ganger om dagen så lenge tonsillitt vedvarer.

Bukkehornkløver frø

Bukkehornkløver frø gjør en beroligende gurglevann for hovne mandler og er svært effektive for betennelse i mandlene. Småkoke 2 ss. av bukkehornkløver i en halv time i en qt. vann. Fjern fra varmen avkjøles. Gurgle flere ganger i løpet av dagen og natt til gurgle er alt brukt. Få en frisk gurglevann for hver dag som det skal brukes.

Gurkemeie Pulver eller Juice

Gurkemeie har antibakteriell og anti-inflammatorisk egenskaper. Det er to måter å bruke gurkemeie å behandle en sår hals og hovne mandler. Den første metoden er å blande 1 ts. gurkemeie juice med 2 ss. av honning; ta en skje til pels og berolige halsen. Den andre metoden er å blande 1 ts. av gurkemeie pulver med en kopp oppvarmet melk. Drikke for å lindre smerte og varme mandlene. Gurkemeie hjelper faktisk behandle infeksjoner i mandlene.

Clematis

Clematis har anti-inflammatoriske egenskaper og er best brukt i te form som gurglevann. Clematis lindrer sårhet i fra hovne mandler. Lage te med to pt. kokt vann og 2 ss. av klematis. La det bratt i 10 minutter. Avkjøl te nok til å ikke brenne halsen, belastning og gurgle. Gjenta flere ganger om dagen.

Echinacea

Echinacea er en urt som er en immunstimulerende og anses å være naturens antibiotika. Tatt i forbindelse med golden segl, er Echinacea en potent antibiotika. Ta 10 til 15 kapsler (400 mg) daglig, for å behandle en infeksjon.

Golden Seal

Golden segl er et naturlig immunsystem booster og antibiotika som øker antall hvite blodlegemer. Golden segl er også en potent immunstimulerende, potent antiseptisk og antibiotika. Ta 2-5 kapsler (750-1500 mg) tre ganger daglig.

Tips

Det er viktig å vite når bruken av urte behandling ikke lenger er hensiktsmessig for tilstanden. Hvis høy feber er vedvarer etter tre eller flere dager av urte behandling eller dersom hvite flekker eller økning i størrelse på mandlene ringe legen din.