Digidexo.com

hodepine etter falsk krupp

Hva er Falsk krupp?

Falsk krupp er en vanlig barnesykdom som involverer en alvorlig hoste forårsaket av betennelse i de øvre og noen ganger lavere luftveiene. Betennelsen fører til hevelse rundt strupehodet (stemmebåndene) og luftrøret (luftrør). Når barnet hoster, må luften tvinges gjennom den trange passasje.

Symptomer

Falsk krupp vanligvis begynner med kaldt symptomer, utvikler seg til en hard bjeffer hoste som folk ofte sier høres ut som en sel. Barnet kan være hes og har problemer med å puste.

Viral Kryss

Viral krupp er den vanligste typen krupp, vanligvis forårsaket av infeksjon med parainfluenza virus type 1. Det ofte begynner med kalde symptomer som tett nese, rennende nese og feber, og tilstanden utvikler seg til barking hoste.

Falsk krupp

Den andre typen, falsk krupp, kommer på raskt, ofte i et barn med en mild kaldt. Det begynner vanligvis under søvn og kan forlate barnet gisper etter luft. Feber er ikke forbundet med denne type krysset.

Alder Betraktninger

Falsk krupp er mest sannsynlig hos barn under 3 år gammel fordi deres luftrom er så små. Imidlertid kan det også påvirke ungdommer.

Behandling

De fleste tilfeller av falsk krupp kan behandles hjemme ved å ha barnet puste fuktig luft og drikke mye væske. For langvarig tilfeller kan en lege foreskrive kortikosteroider eller adrenalin. Et barn med et alvorlig tilfelle av falsk krupp kan ha nytte av et sykehusopphold for å få fuktet oksygen.

Hvordan behandle Falsk krupp

Falsk krupp er en luftveisinfeksjon som forårsaker luftveiene som fører til lungene blir hovne og betente. Det er preget av en hard hoste som ligner en sel barking; en skurrende lyd når inhaling; og feber. Hardest rammet er barn mellom 6 måneder og 3 år.

Hvordan behandle Falsk krupp

Hold og komfort barnet. Agitasjon og frykt kan forverre symptomene.

Bruk en kjølig tåke luftfukter eller vaporizer. Tåken vil hjelpe lindre luftveis hevelse og løsne sekret.

Slå på dusjen til damp opp rommet, og deretter ta barnet inni. Sitt på toalettsetet eller på en stol. Hold barnet i dampende rom i 15 minutter. Les en bok høyt for å bidra til å holde ham eller henne rolig.

Heise barnet opp og ta ham eller henne ut i den kjølige natteluften (mest krupp oppstår om natten). Falsk krupp reagerer vanligvis raskt til fuktig luft.

Lag din egen krupp telt. Plasser vaporizer under barnets seng. Drapere et teppe over en barneseng (bruk en paraply hvis barnet er gammelt nok for en seng). Dette vil fange dampen.

Unngå å la barnet ditt alene under krysset teltet. Du må holde seg våken for å overvåke symptomer.

•  Oppmuntre barnet til å drikke væske, spesielt klare seg. Dette bidrar til å tynne slim.

8. unngå melk, som det gjør sekreter tykkere.

Fortsett å vurdere symptomer. Hvis krysset ikke blir bedre etter å ha prøvd flere metoder for egenomsorg (damp, natteluften, falsk krupp telt) i minst 15 minutter hver eller ser ut til å forverres, må du kanskje gå til legevakten.

Hint

 • De fleste tilfeller av falsk krupp svare på egenomsorg, og sjelden er medisinsk intervensjon er nødvendig. Falsk krupp kan også være forårsaket av en allergi, eller kan være et tidlig tegn på astma.
 • Kryss forveksles ofte med krupp epiglottitt, som er forårsaket av en bakteriell infeksjon, og kan være livstruende.
 • Hvis barnet ditt er gisper etter luft, sikling og ikke kan svelge, eller har et blålig skjær i huden, oppsøke legevakt umiddelbart.
 • Hvis du har spørsmål eller bekymringer, ta kontakt med en lege eller annet helsepersonell før han gikk i alle aktiviteter knyttet til helse og kosthold. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan gjenkjenne symptomer på Falsk krupp

Falsk krupp, kjent i medisinsk-tale som laryngotracheobronchitis, holder mange foreldre våken om natten. Fordi krupp er en infeksjon i halsen, generelt påvirker stemmebåndene, og etterlater dem røde, rå, hoven og ganske smertefullt i det berørte pjokk (mest sannsynlig aldersgruppen lider av denne midlertidige men ganske plagsom tilstand).

Forårsaket av en virusinfeksjon, er falsk krupp mest vanlig om vinteren og tidlig på våren, og kan ikke bare påvirke halsen eller stemmebåndene, men spredte seg til luftrøret (luftrør) og lungene.

Lær å gjenkjenne symptomer på krysset slik at du kan tilby barnet ditt spørsmål oppmerksomhet, noe som vanligvis innebærer metoder for å gi lindring fra ubehag forårsaket av infeksjon.

Bruksanvisning

Se barnet for tegn på en vanlig kald, for eksempel en tett nese, klager over hodepine, eller hoste, som etterligner symptomene som vanligvis følger med falsk krupp. Men det er falsk krupp vil komme plutselig, mens en kald kan ta flere dager å utvikle forskjellen mellom en kald og falsk krupp.

Lytt til barnet ditt når hun hoster. En av de avslørende tegn på falsk krupp er lyden av en "bjeffer" hoste.

Ta hensyn til støy et barn gjør som han sovner eller sover om natten. Ofte vil krupp føre til en pjokk eller små barn å oppleve pustevansker, som regel om natten. Støyen kan høres ut som tungpustethet. Hoste ser ut til å forverres om natten også.

Ettersom tilstanden utvikler seg, være årvåken i å se et barn du mistenker kan ha falsk krupp. I noen tilfeller vil et alvorlig tilfelle av falsk krupp forårsake et barns pust til å akselerere. Mangel på tilstrekkelig oksygen vil skape et blålig skjær rundt leppene. I et slikt tilfelle, ta barnet til legen din eller legevakten umiddelbart.

Lytt til barnet ditt om hun klager over sår hals og nekter å spise eller drikke. En smertefull, rød, rå halsen er også et svært vanlig symptom på falsk krupp. Tilby varme væsker, som er lettere å svelge.

Tips og advarsler

 • I de fleste tilfeller trenger medikamenter som antibiotika eller over-the-counter hoste medisiner ikke fungere for å avlaste krupp, fordi det er en viral og ikke en bakteriell infeksjon. Paracetamol kan bli tilbudt barn til å bidra til å redusere feber, men alltid sjekke med legen din først.
 • De fleste tilfeller av falsk krupp løse seg selv i ca en uke. Selv om du kanskje ikke så mye søvn, er det vanligvis ikke nødvendig å bli skremt hvis barnet ditt utvikler pustevansker. I slike tilfeller bør du kontakte legen din umiddelbart.

Hvordan unngå en hodepine Etter Myelogram

Hvordan unngå en hodepine Etter Myelogram


En myelogram er en medisinsk test som brukes til å vurdere tilstanden til ryggmargen og ryggsøylen. Denne avbildning undersøkelse utføres ved å injisere et kontrastmateriale i det subarachnoide rom rundt ryggmargen og undersøke dette området ved hjelp av en fluoroscope. En fluoroscope er en real-time X-ray maskin som lar deg se de organene i kroppen i bevegelse i stedet for i statiske bilder. En alvorlig hodepine er en vanlig bivirkning etter en myelogram og kan vedvare i flere uker uten behandling. Hvis du er bekymret for å få en hodepine etter inngrepet, er det noen grep du kan ta for å unngå det.

Hvordan unngå en hodepine Etter Myelogram

•  Fortell legen utfører myelogram hvis du har en historie med hodepine. Pasienter som får hodepine på en jevnlig basis eller lider av migrene har en betydelig økt risiko for å utvikle en hodepine etter en myelogram. Legen kan ta ekstra forholdsregler for å hjelpe deg å unngå å få en post-prosedyre hodepine.

Hold deg på sengeleie på postoperativ avdeling for 4 til 8 timer etter inngrepet. Det anbefales at du ikke får opp eller flytte rundt i denne perioden, selv for å gå på do.

Hold hodet hevet på en 30 til 45-graders vinkel mens du hviler i utvinningen.

Unngå anstrengende aktivitet i 48 timer. Dette inkluderer bøyd over.

Ta på deg en masse væske for å kvitte kroppen av kontrastmateriale. En hodepine etter en myelogram er antatt å være forårsaket av endringen i cerebrospinalvæsken trykk fra kontrastmaterialet, ikke fra en allergisk reaksjon mot selve materialet. Tvunget væsker hjelpe kroppen eliminere kontrastmateriale.

Hint

 • Hvis du er en røyker, bør du slutte å røyke i minst 24 timer før din myelogram å unngå å få en post-prosessuelle hodepine.
 • Hvis du utvikler en vedvarende, alvorlig hodepine etter en myelogram som ikke er meningitt og reagerer ikke på smertestillende, snakk med legen din om å få en blod patch. En blod patch er en injeksjon av en liten mengde av ditt eget blod inn i epiduralrommet i ryggraden. Dette stopper vanligvis disse hodepine nesten umiddelbart.
 • Koffein piller eller koffein i kaffe kan bidra til å forhindre en hodepine.
 • Hvis du utvikler en hodepine til tross for dine forsøk på å unngå en, over-the-counter smertestillende midler som paracetamol, ibuprofen og aspirin er vanligvis anbefales å behandle smerte. Noen leger vil gi deg over-the-counter-styrke analgetika profylaktisk, også.
 • Hvis en hodepine vedvarer i mer enn 24 timer eller er ledsaget av feber over 100,4 grader F eller en stiv nakke, kontakt legen din umiddelbart. Du kunne ha tidlige tegn på hjernehinnebetennelse.

Hvorfor folk får hodepine etter en treningsøkt?

Hvorfor folk får hodepine etter en treningsøkt?


Det er ikke så uvanlig å få hodepine etter en treningsøkt, særlig hvis treningen er sprek. Trenings hodepine er mer vanlig med trening som drastisk øker pulsen, som løping, svømming og styrketrening. Det er flere grunner til at trening hodepine skje, og den beste måten å løse problemet på er å finne ut hvorfor de skjer.

Definisjonen av en øvelse Hodepine

En øvelse hodepine oppstår når du gjør anstrengende fysisk aktivitet som krever mye av høy energi som provoserer en hodepine under trening eller etter trening.

Primære og sekundære grunner for mosjons Hodepine

The Mayo Clinic har to forskjellige kategorier for trening hodepine. De viktigste årsakene til trening hodepine er ufarlig og kan løses med riktig kunnskap og opplæring. Sekundære årsaker til trening hodepine alltid er koblet til større helsemessige problemer som kan eller ikke kan være kjent. Hvis øvelsen hodepine er alvorlig, slår inn migrene eller vare i flere timer eller dager etter trening, er det lurt å søke hjelp av helsepersonell (se referanser).

Blood Sugar

Hvis du trener etter lange perioder med å gå uten mat kan du få en øvelse hodepine. Dette kan skje hvis du trener først i morgen, og du har ikke spist siden 18:00 kvelden før. Det kan også skje hvis du trener sent på ettermiddagen, før middag, og har ikke spist på fem eller seks timer. Alles kropp er annerledes, og du må lære hvordan kroppen din fungerer og hva den trenger.

Dehydrering

Dehydrering kan være årsaken til øvelses hodepine. Hvis du ikke holde riktig hydrert før, under og etter trening, kroppen din kan ikke riktig bruke sin energi. Prøv å drikke en 8-oz. glass vann før trening, drikke en annen 8-oz. glass vann under trening (eller mer hvis nødvendig), og deretter en annen 8 oz. etter trening.

Blood Flow

Når øvelsen beveger seg fra det moderate fasen til den anstrengende fase, blodårene i hodet ditt begynner å utvide seg for å holde tritt med arbeidet ditt hjerte gjør. Denne utvidelse av blodårer forårsaker hodepine.

Klem Nerve

Trening kan føre til en skade som du kanskje ikke alltid kjenner igjen med en gang. En plutselig hodepine kan være et tegn på at du har trukket eller klemt noe. Hvis du ikke skal varme opp før trening du kan trekke musklene og klemme nerver som kan forårsake hodepine. Alltid varme opp skikkelig før noen form for trening, men definitivt før kraftig mosjon.

Hvorfor du får hodepine etter en treningsøkt?

Øvelse Hodepine

En aggressiv trening naturlig kan føre til etter trening sårhet; men hvis du får hodepine enten en gang eller konsekvent etter trening, kan du gjøre noe galt. Her er noen årsaker til etter øvelsen hodepine og hva du bør gjøre.

Puls

Enhver øvelse som øker pulsen vesentlig kan forårsake hodepine etterpå som pulsen kommer ned igjen til hvile. Dersom hodepinen vedvarer, eller hvis pulsen ikke kommer ned, ring din lege.

Dehydrering

Dehydrering er ofte roten av problemer etter trening. Drikk vann før, under og etter trening for å holde kroppen kjølig og å hjelpe kroppen reparere seg selv, regulere temperaturen og holde nede betennelse.

Mekanikk

Uriktige eller ubalansert skjemaet kan være årsaken til hodepine. Når musklene trekker ujevnt og utvikle ubalansert styrke fra motsatte muskelgrupper, kan det føre til smerter. Hvis den smerten starter eller stråler fra rygg, skuldre eller nakke, kan det føre til en hodepine. Dårlig form i en øvelse kan resultere i en klemt nerve som kan være smertefullt og vanskelig å korrigere.

Blood Sugar

Sørg for at din spiser en sunn og tilstrekkelig kosthold. Når du trener, kroppen din forbrenner drivstoff eller mat. Når drivstoffkilde begynner å bli lite, kan blodsukkeret falle, forårsaker blant annet en hodepine. Sørg for at kroppen din er tilstrekkelig drevet før du trener. Hvis du mistenker at dette er årsaken til din hodepine etterpå, ta i litt mat, vann eller sportsdrikk.

Forholdsregler

Hvis du ikke er regelmessig aktiv, bør du alltid oppsøke lege og få en helt klar oppfordring før du starter et treningsprogram. Selv om du er en atletisk person, bør du sørge for å få en fysisk regelmessig for å sørge for at kroppen din kan støtte dine ønskede treningsnivåer. Alle hodepine bør tas på alvor. Hvis du opplever betydelig smerte, bør du mest definitivt kontakte legen din.

Hva er årsakene til hodepine etter å ha spist?

Hva er årsakene til hodepine etter å ha spist?


Hodepine kan variere fra mild til alvorlig og kan utløses av normale aktiviteter. Ifølge WebMD, mer enn 25% av migrenepasienter har mat-utløst hodepine.

Mat Triggers

Mat som inneholder det kjemiske tyramin ofte utløse hodepine. Mange matvarer - for eksempel ost, bearbeidet kjøtt, løk, nøtter og rødvin - inneholder naturlig dette kjemikaliet.

Additive Triggers

Kosttilskudd som nitrater og fargestoffer kan øke blodtilførselen til hjernen, noe som kan føre til hodepine hos noen mennesker.

Brain Freeze Hodepine

Spise eller drikke ekstremt kald mat kjøler blodet som renner i nærheten av hjernen og kan resultere i en "hjerne fryse" hodepine, som ofte varer bare noen få minutter.

Medisinsk tilstand

Trigeminusnevralgi er en medisinsk tilstand preget av brennende smerter i ansiktet etter vanlige aktiviteter som å spise eller tar på sminke. Søke medisinsk behandling hvis over-the-counter behandlinger ikke lindre symptomene.

Bestem din Trigger

Hvis du mistenker en viss mat trigger, holde en dagbok over maten du spiser og hvordan du blir påvirket. Noen mennesker kan være i stand til å unngå mat hodepine ved å unngå visse matvarer og drikkevarer.

Hvordan bruke Aconitum Napellus

Hvordan bruke Aconitum Napellus


Aconitum napellus er en underart av Aconitum, en flerårig plante som vokser i fjellområdene i Europa og Sentral-Asia. Også referert til som munk hette, er det brukt homeopathically å behandle symptomer på intens angst og frykt, øye og øre infeksjoner, kaldt symptomer, leddgikt og revmatiske smerter, meslinger, hodepine og falsk krupp. Aconitum er noen ganger lagt til liniment med belladonna. Ifølge Healthline, har en 1,3 prosent Aconitum aktuell salve vært brukt gjennom historien.

Bruksanvisning

pund Aconitum blomster til en masse i morter med støter.

Trykk massen og blander den med alkohol i et forhold på ett gram av massen til 99 ml alkohol.

•  Sil og fortynne blandingen med vann i det minste seks ganger for å skape et brukbart skjær.

Ta 1-5 dråper tinktur muntlig opp til fire ganger om dagen for å lindre symptomer.

Tips og advarsler

 • Bruk aldri roten av Aconitum anlegget i forberedelsene. Det er dødelig giftig for mennesker. Symptomer på Aconitum forgiftning kan også oppstå med blomster forberedelser og inkluderer hypoglykemi, hypotensjon, uregelmessig puls, ulike arytmier eller første-grads hjerteblokk, oppkast, diaré, retrosternale ubehag, ansikt, kropp og lemmer stivhet, smerter i epigastriet, diaré, tap av koordinasjons , vertigo, myalgier, dim, tåkesyn eller dobbeltsyn, og pustevansker.

Tension Hodepine hos barn

Tension Hodepine hos barn

Barn kan få spenningshodepine akkurat som voksne gjør. Daglig stress, økt datamaskinen tid og andre livsstilsvaner kan bringe på spenningshodepine. Med fremme teknologi og de mange alternativene moderne liv kan tilby, kan barna bli overveldet. Det er tegn og symptomer for å kjenne den igjen hvis du tror barnet ditt lider av spenningshodepine, samt måter å behandle dem. Alltid konsultere legen din dersom du tror barnet ditt lider av hyppig hodepine.

Årsaker

Spenningshodepine hos barn er forårsaket av muskelspenninger funnet i nakke, skuldre og hode. De kan også være forårsaket ved å bo i en stilling for lenge. Ser på TV eller spiller datamaskinen eller videospill kan føre til en spenningshodepine. Hodepine kan også være forårsaket av sult, problemer som finnes i nese, ører, hals, og selv overanstrengelse.

Symptomer

Noen ganger er det vanskelig å si om et barn lider av en spenningshodepine. Barn kan virke mer irritabel, gråter lett eller bli syk til magen. Den vanlige aldersgruppe for barn å begynne å få spenning hodepine er vanligvis 10 eller eldre. Hodepinen kan begynne tidlig på dagen og etter hvert vokse verre av kvelden.

Barn kan også lider av andre typer hodepine, for eksempel sinus hodepine eller migrene. Symptomene på disse er forskjellig fra spenningshodepine. Sinus hodepine ofte forekommer på den ene siden av hodet, og smerten er over pannen og i nærheten av øyet eller nesen. Hvis et barn utvikler en migrene hodepine, starter den i et lokalisert område og beveger seg nær øyet eller tempel. Bevegelse og lyd kan øke følsomheten av smerte og migrene.

Diagnose

Hvis du føler barnet ditt kan være lider av en spenningshodepine, ta ham til legen. Legen vil gjøre en fullstendig fysisk undersøkelse og lytte til hans symptomer. Han kan stille spørsmål om et barns dag. En lege kan be barnet å holde en dagbok for å hjelpe finne hva som kan være årsaken til spenningshodepine.

Behandling

Leger kan anbefale barn å ta over-the-counter medisiner for hodepine, for eksempel paracetamol eller ibuprofen. Noen smertestillende medikamenter har barnas formler. Du bør ikke gi barnet aspirin grunn av farene ved Reyes syndrom, en potensielt dødelig sykdom som har vært knyttet til aspirin forbruk hos barn. Følg legens instruksjoner når du gir barnet smertestillende medikamenter. Doseringen avhenger vanligvis på barnets alder og vekt.

Hva foreldre kan gjøre hjemme

Hold barn på en tidsplan for å være sikker på at de får riktig mengde søvn. Små barn trenger minst 10 timer søvn - spesielt i løpet av skoleåret. Sørg alltid for at de spiser sunt og får en næringsrik frokost hver morgen. Unngå for mye stress. Hvis et barn fortsetter å ha hyppige hodepine etter slike endringer, alltid konsultere med legen din.

Hvordan behandle hodepine hos barn

Hvordan behandle hodepine hos barn


Hodepine er vanlig, uavhengig av alder. Faktisk, har mer enn 75 prosent av barn under 15 år opplevd eller vil oppleve en hodepine minst en gang. Det er mulig å behandle hodepine hos barn med mange av de samme behandlinger tilgjengelig for voksne. Behandling av hodepine hos barn bør gjøres med råd fra en medisinsk faglig for å sikre forsvarlig omsorg.

Hvordan behandle hodepine hos barn

Rapport ekstreme eller uvanlige symptomer til barnelege med en gang. Mens de fleste hodepine hos barn er godartet, er det noen som er symptomatisk for andre problemer. Se opp for oppkast, rastløshet mens du sover, hodepine etter en skade eller endringer i personlighet. Disse er symptomatisk for mer alvorlige problemer.

Snakk med legen din om smertene dine barn lider å fastslå alvorlighetsgraden så vel som årsak. Visse typer hodepine har visse typer smertemønstre (migrene er lokalisert mens spenningshodepine er bilateral). Herfra legen kan foreskrive den rette løpet av handlingen.

Få reseptbelagte medisiner for ekstreme hodepine eller migrene og cluster hodepine. Reseptbelagte medisiner vil lindre selv de verste hodepine symptomer. Imitrex og **** er vanlige reseptbelagte legemidler og kan være tilgjengelig for barn i lavere doser.

Endre dine barns kosthold. En av de mer fremtredende årsaker til hodepine er kosthold. Spise mat høy i natrium og fett vil øke blodtrykket og gjøre hodepine, spesielt spenningshodepine, mer vanlige.

Har dine barn får rikelig med mosjon. Trening bidrar til å øke blodgjennomstrømningen og forbedre den generelle helsen. Trening gjør også ditt hjerte slå til en lavere pris, som kan bidra til å redusere forekomsten av stress hodepine.

Diskuter muligheten til å ta enkle over-the-counter medisiner for å behandle hodepine hos barn. Mange medisiner som ibuprofen og paracetamol er helt trygt for barn, om enn i mindre doser. Les etikettene nøye for å avgjøre hva som er riktig dosering, og oppsøke lege bare for å være sikker på at det ikke er noen indikasjoner på større problemer.

Hint

 • Undersøke alternativ medisin alternativer for å hjelpe behandle hodepine hos barn. Ikke alle leger vil støtte alternativ medisin, men det er en god idé å spørre først å vite om det er mulighet for å unngå å bruke kraftige reseptbelagte legemidler.
 • Aldri gi barn mer enn doseringen anbefalt av en lege. Barnas systemer er mindre i stand til å håndtere bivirkninger av overdose eller overeksponering, så nøye overvåke deres medisinering inntak.

Hvordan takle en Spinal Hodepine

Hvordan takle en Spinal Hodepine


Prosedyrer som punktere ryggmargen som en epidural eller spinalpunk bære risikoen for punktering lekker cerebral spinal væske og forårsaker en forferdelig hodepine for pasienten. Dette er kjent som en rygg-eller epidural, hodepine. Dette kan være en uutholdelig opplevelse, men med behandling kan det være borte i 48 timer. Uten behandling, derimot, kan det vare opp til 7 dager.

Hvordan takle en Spinal Hodepine

•  Legg deg ned. Dette vil ikke bli kvitt hodepine, men de fleste mennesker med spinal hodepine få noen lettelse fra liggende.

Hydrate. Drikk rikelig med vann. Det er viktig for å øke trykket i cerebral spinalvæske. Det kan være mulig å gjøre dette bare ved å drikke rikelig med væske.

Drikk noe med koffein. Koffein constricts blodkar, som bidrar til å øke trykket i spinalvæsken.

Hvil i 24 til 48 timer. Dette kan være vanskelig hvis du bare hadde en baby, men gjør det beste du kan for å holde av føttene og i seng.

Kontakt legen din hvis ingen av disse metodene hjelpe. En prosedyre som kalles en blod patch er en siste alternativet en anestesilegen kan utføre. Dette innebærer å ta en liten mengde blod fra pasienten, og deretter injisere det inn i hullet i ryggsøylen. De blodpropp og stopper lekkasjen, gi lindring fra hodepine.

Hint

 • Det kan være vanskelig å avgjøre om du har en spinal hodepine på egen hånd. Men ta kontakt med en lege hvis du opplever hodepine etter en Spinal Tap eller spinalbedøvelse som blir verre når du sitter opp, stå eller hoste.
 • Det er ikke mye en pasient kan gjøre for å hindre en epidural hodepine. Det er virkelig i hendene på anestesilegen. Du kan be om referanser for anestesileger-noen kan være mer dyktig med spinal prosedyrer enn andre.
 • Drikke rikelig med væske etter inngrepet kan bidra til å forhindre en hodepine, men det er ikke en selvfølge.
 • Du må kanskje gå til et legekontor eller sykehus for intravenøs væske. Takket være en rekke hjem helsetjenester, skjønt, kan en sykepleier kommer hjem til deg og sette deg opp med en IV, om nødvendig.

Hjem tiltak for å avlaste en Sinus Hodepine

Sinus hodepine er ofte en av resultatene av en forkjølelse eller influensa smitte. Slim bygger seg opp i bihulene, forårsaker blokkering, lunger og betennelser. Den person føler en intens hodepine i ansiktet del av hodet, vanligvis rundt pannen området eller mellom øynene. Drugs eksisterer for å behandle lomme hodepine, men kan være uønsket for mange på grunn av visse bivirkninger. Folk vender seg til hjem rettsmidler som fungerer naturlig med kroppen for å lindre smerten og trykket av en sinus hodepine.

Urter

Eucalyptus olje arbeider med kroppen for å hjelpe den hoste opp overflødig slim og fjerne det fra kroppen systemet, ifølge University of Maryland Medical Center. Sinupret fungerer ved tynning slim, og dermed lindre lunger og sinus press. Andre urter med begrenset suksess i å hjelpe til å avlaste Sinus hodepine inkluderer kinesisk skullcap, djevelens klo, Feverfew og willow bark. Før du tar fatt på urte rettsmidler for å lindre hodepine, ta kontakt med helsepersonell. Han vil gi deg råd om narkotika og urt interaksjoner slik at du ikke ender opp med å ta en urt å lindre hodepine, men føre til en annen sak.

Kosttilskudd

Noen kosttilskudd som kan bidra til å avlaste en sinus hodepine inkluderer bromelain, quercetin og probiotika. Bromelain, som kommer fra ananas, kan bidra til å redusere hevelse og betennelse. Quercetin, en plante pigment som står for fargene i frukt og grønnsaker, hindrer histamin produksjon. Histamin er ansvarlig for å forårsake slike symptomer som rennende nese og rennende øyne. Probiotika er vennlige bakterier som kan redusere sjansen for å utvikle allergi, som igjen kan føre til Sinus hodepine.

Livsstilsendringer

For å redusere flaskehalser, kan du prøve å installere en luftfukter på soverommet, med en nasal saltvann spray og ta varme dusjer med mye damp. Avslapping teknikker, for eksempel meditasjon, kan være nyttig for å redusere smerte fra en sinus hodepine.

Alternative tilnærminger

Du kan også slå til slik praksis som homeopati, akupunktur eller kiropraktikk å avlaste Sinus hodepine. Homeopati er en alternativ medisin system som behandler folk med stoffer som utløser de naturlige helbredende egenskaper i kroppen. Den homeopat vil undersøke pasienten og, basert på pasientens tilstand og mentale og emosjonelle outlook, foreslår behandlinger. Akupunktur refererer til den gamle kinesiske metode for innsetting av nåler ved visse punkter i legemet for å lindre symptomer. Kiropraktikk er en medisin system hvor en dyktig utøver manipulerer kroppen slik at personen føler mindre smerte. Det har ikke vært noen dokumenterte bevis på at kiropraktikk avlaster en sinus hodepine, men noen mennesker føler mindre smerte fra hodepine etter å ha besøkt sin kiropraktor.

Anstrengelsesutløst hodepine behandling

Anstrengelsesutløst hodepine behandling


Du har nettopp satt i en hel dag med fysisk aktivitet og er svært stolt av deg selv for avkall vanlig helg tidsfordriv av å være en sofagris, men nå er du lider av en rasende hodepine. Selvsagt vil du vite hvorfor dette skjer og hvordan du kan stoppe det.

Typer av anstrengelsesutløst hodepine

Du var fysisk aktiv hele dagen lang, og i kjølvannet, er hodet pounding som om det var bass trommer i det. Ifølge Mayo Clinic, anses dette som en anstrengelsesutløst hodepine. Det finnes to typer av anstrengelsesutløst hodepine - de som oppstår etter ekstrem trening, men det er ikke tegn på noen underliggende medisinsk problem og de som er et tips om at du kan ha en svulst eller indre blødninger.

Symptomer og forebyggende tiltak

Hvis du lider av en primær anstrengelse hodepine, som er beskrevet som bankende, kan det vare så lite som fem minutter eller så lenge som to dager, men det er ikke livstruende. Hvis du er klar over at du vil lide av en anstrengelsesutløst hodepine etter trening, råder Mayo Clinic at du tar medisin før engasjere seg i fysisk aktivitet. Indometacin som er en anti-inflammatorisk medikament, er den vanligste anstrengelse hodepine medikament, ifølge Mayo Clinic. En blodtrykks medikament kalt propranolol kan også bli brukt som et forebyggende tiltak. Spør legen din om riktig behandling. Du må finne ut om det er en strukturell eller underliggende årsaken til disse hodepine før den rette løpet av handlingen kan tas.

MR

På den annen side, hvis din anstrengelsesutløst hodepine er så ille at du opplever kvalme og oppkast, må du oppsøke lege. Hun kan vil du gjennomgå en MR (magnetisk resonans imaging) for å finne årsaken til din hodepine. MR vil tillate legen din for å finne ut om din hodepine er godartede og utgjør ikke noe problem for din helse, eller hvis det er noe strukturelt som forårsaker dem.

Behandling

Anstrengelse hodepine, hvis de er av den ikke-livstruende variasjon, kan behandles med hvile, ro, liggende i et mørkt rom med øynene dekket, massasje og et varmt bad eller dusj, ifølge Wrongdiagnosis.com.

Medisiner

Ikke-steroide anti-inflammatoriske medikamenter, for eksempel Linolje, Anaprox og aleve, kan anvendes for å lindre en anstrengelse hodepine, ifølge Wrongdiagnosis.com, som kan ibuprofen og Nalfon, som er andre ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som benyttes til å behandle leddgikt og ulike inflammatoriske lidelser.

Spontane cerebrospinalvæsken Lekkasjer

Ifølge Dr. Bahram Mokri, professor i nevrologi ved Mayo Medical School i Rochester, Minnesota, som kalles en tilstand spontanenous cerebrospinalvæsken (SCF) lekkasjer tidvis presenterer seg som en anstrengelsesutløst hodepine. Det kan behandles noe effektivt ved å drikke koffein eller ta ikke-steroidals eller analgetika. Hvis disse behandlingene ikke virker, forklarer Dr. Mokri at den mest brukte invasiv terapeutisk behandling er en epidural blod patch. Men før du velger denne behandlingen, må seriøs vurdering gis til alvorlighetsgraden av hodepine du opplever og graden av ubehag du lider som et resultat. Hvis du kan leve med hodepine, så aggressiv behandling anbefales ikke. Men hvis du ikke tåler dem, epidural blod patch kan innføres. Epidural infusjoner av fibrin lim og væske kan brukes hvis epidural blod patch virker ikke.

Lekkasje Etter en Spinal Tap

Cerebrospinalvæsken (CSF) kan lekke etter en spinalpunksjon er utført for diagnose eller injeksjon. Lekkasje er vanligvis kortvarig og løser med hvile, ifølge University of Illinois Medical Center.

Årsak og symptomer

Etter en ryggmargsprøve, kan CSF lekke fra arachnoid membran av sentralnervesystemet. En klar, vannaktig væske lekker fra stikkstedet, øre eller nese kan være synlig. Pasienten rapporterer vanligvis en hodepine som forbedrer når han legger seg ned.

Diagnose

Sporadisk CSF lekkasje er ikke forebygges etter en Spinal Tap. Væsken kan bli testet for å identifisere det som CSF, men hvis ledsaget av en hodepine etter en spinalpunksjon, er CSF lekkasje ofte antatt.

Behandling

Antibiotika, hvile og noen ganger kateter settes inn i korsryggen brukes til å behandle CSF lekkasje. Problemet kan også skyldes svulster, kirurgi eller hodeskade.

Hvordan nyte livet Etter Brain Surgery

Hvordan nyte livet Etter Brain Surgery


Hjernekirurgi er et liv endre hendelse som ofte kan føre til depresjon og forvirring etter kirurgi. Men hvis du gjør deg oppmerksom på de beste måtene å håndtere livet etter hjernekirurgi, kan du gå videre til å nyte det mer enn noensinne. Det følgende er noen tips om hvordan du gjør nettopp det.

Bruksanvisning

•  Vær forberedt på hodepine etter hjernekirurgi. Dette høres kanskje opplagt, men du trenger å vite at dette er et spesifikt resultat av kirurgi og må forvaltes. Legen din vil hjelpe deg å vite hva medisiner du kan ta for å gjøre det.

Ta medisiner som anvist. Mange pasienter opplever små beslag etter operasjonen, slik at leger foreskrive anti-convulsants som bidrar til å kontrollere eller eliminere dette problemet. Også leger ofte foreskrive steroider for å eliminere hjernen hevelse.

Gå lett på deg selv. Fatigue er en av de vanligste problemene etter hjernekirurgi. Å nyte livet mer, må du hvile ofte. Akseptere denne virkeligheten. Det er bare midlertidig.

Styr depresjon ved å se en terapeut og muligens ta anti-depressiva. Du vil ha mye å justere å gjøre. Terapi kan hjelpe deg med dette, og anti-depressiva kan ta kanten av.

Tenk på hver dag som en mulighet til å nyte et bedre liv. Så banal som det kan høres, er det fortsatt så sant. Etter å utvinne fra hjernekirurgi, du bare må omfavne livet med begge hender, og elsker det for hva det er.

Hoste medisiner for spedbarn

Når et spedbarn er syk, foreldre ønsker å gjøre noe for å hjelpe dem å føle seg bedre. Hoste er ikke bare opprør for et spedbarn, kan det være slitsomt for foreldrene også, som fører dem til å lete etter medisiner akseptable for bruk.

Typer Hoste

Ifølge kidshealth.com, hoste er en av de vanligste sykdommene foreldre vil forholde seg til. Mange ganger hoste er ikke et tegn på alvorlig sykdom, men en vedvarende hoste er irriterende og frustrerende. Falsk krupp, kikhoste, hoste med feber og hoste om natten er alle vanlig for spedbarn.

Når skal ringe legen

Det er en god idé å kontakte lege dersom et spedbarn har problemer med å puste eller puster raskere enn vanlig. Hvis et spedbarn i å kjøre en feber og er mindre enn tre måneder i alder, eller har vært hoste i flere timer, anbefales det å ta kontakt med lege umiddelbart. En lege vil hjelpe diagnostisere hoste og bestemme riktig behandling.

Hjem Behandlinger

Før nå for medisiner, er det en god idé å prøve noen hjemme rettsmidler. Kidshealth.org finner et varmt bad eller sitter i en dampende bad i 20 minutter vil bidra til å lindre hoste og la et spedbarn å puste lettere. Ved hjelp av en kjølig tåke luftfukter i et barns rom vil også bidra til å berolige hoste og bistå med å sove om natten.

Over the Counter medisiner

Ifølge nytimes.com, Food and Drug Administration (FDA) utstedt et rådgivende i 2007 varsel foreldre aldri å gi hoste og forkjølelsesmidler til barn under 2 år med mindre rådet til å gjøre det av en lege. Det er flere potensielle bivirkninger fra hoste og forkjølelsesmidler for spedbarn, og slike medisiner har vært ansvarlig for en håndfull dødsfall hos barn under 2 år.

Expert Insight

Dr. Sears finner ved hjelp av spedbarnets Tylenol Cold Plus Hoste er trygt for bruk hos barn seks måneder og eldre for forkjølelse og bihulebetennelse. Det kan være bivirkninger som overstimulering, med andre milde bivirkninger som hodepine, urolig mage, og svimmelhet. Det er dekstrometorfan, eller DM, i medisinen, som er en hoste suppressant og vil tilby midlertidig lindring fra et barns hoste.

Konklusjon

Benjamin C. Wedro, MD, FAAEM, skrive for medicinenet.com, finner at bortsett fra feber kontroll, god hydrering og fuktighet, er det ikke mye annet å tilby et spedbarn, bortsett fra tid. Hoste suppressants ikke alltid fungerer. FDA rådgivende er for barn under 2 år, som ofte er basert på vekt. Dette har ført til at FDA å revurdere sikkerheten til kalde medisiner for barn under 6. Kontakt lege før du bruker noen hoste eller kaldt medisin med et spedbarn.

History of Vicks VapoRub

Det er den kjente kongeblå krukke funnet i mange medisinskap. Den har en duft som er anerkjent over hele verden. Vicks VapoRub er en standard i mange hjem å kurere tett nese og overfylte kister.

Oppfinneren

Lunsford Richardson ble født i Selma, North Carolina, i 1885. Han drømte om å skape et selskap som ville hjelpe Sør etter å ha sett sin økonomi ødelagt av borgerkrigen.

Inspirasjonen

Richardson opprettet hjem rettsmidler i sin apotek, inkludert hodepine pulver og liniment. Mens behandling sine barn for en kald med den tradisjonelle brystet grøtomslag og lampe vaporizer, begynte han å tenke seg bedre behandlinger.

Navn

Det er generelt akseptert at Richardson opprettet Vicka € ™ s Falsk krupp og lungebetennelse Salve i Greensboro. Men Selma historiske informasjon viser byen som sitt fødested. Blandingen av mentol, kamfer og olje av eukalyptus ble kåret Vicks å hedre Richardson bror-i-loven, og fordi det var en lett navn å huske.

Influensaepidemien i 1918

I 1917, Richardson sendte ut 5 millioner prøver over hele landet. Det var en vellykket kampanje. I 1918, under spanskesyken, millioner av mennesker slått til Vicks VapoRub om hjelp.

Vicks VapoRub dag

I dag er Vicks VapoRub laget av Proctor & Gamble. Det er ikke lenger gjort i Greensboro, North Carolina.

Behandlinger for en hoste hos barn

Behandlinger for en hoste hos barn


En rekke sykdommer kan føre til et barn å hoste. Det er viktig å vite kilden til hoste for å riktig behandle den. Medisinering kan roe en hoste og gjøre det lettere for barnet å sove --- sjekk med din barnelege før administrering av noen medisiner.

Falsk krupp

Falsk krupp er et virus som forårsaker barn til å hoste i en barking lyd som ligner en hund eller en sel. Viruset kan ikke behandles med antibiotika, men en lege kan forskrive prednison for å åpne luftveiene og hjelpe barnet puster lettere. Foreldre kan også ta kontakt med sin lege for å spørre om riktig dose hoste medisin for å administrere til barnet sitt. Legen kan ikke føle barnet trenger hoste medisin i det hele tatt, men det er best å spørre. Falsk krupp er vanligvis verre om natten. Hvis barnet har problemer med å puste, ta ham til legevakten.

Astma

Astma er en tilstand som forårsaker luftveiene til å hovne opp, og i ekstreme tilfeller, lukke opp. Barn som lider av det kan oppleve anfall av hoste. Den beste måten å kurere denne type hoste er å behandle astma. En lege kan forskrive en inhalator som skal brukes når symptomer streik. Legen kan også sette barnet på en langvarig medisinering som vil holde astmasymptomer i sjakk. Dersom barnet har en mild hoste, vil noen hoste drops nok.

Forkjølelse eller influensa

Hvis barnet ditt lider av forkjølelse eller influensa, kan en hoste være ett av symptomene. Hjem rettsmidler for eksempel en kopp te eller en bolle med kylling noodle soup kan roe en hoste. Det motsatte er også sant: hvis du gi et barn et kaldt glass vann eller eplejuice, kan det gjøre hosten verre. Bruk en luftfukter for å holde hoste i sjakk i løpet av natten. Fuktighet i luften vil gjøre det lettere for barnet å puste. Legg noen hoste dråper ved siden av barnets seng slik at han eller hun ikke trenger å få opp hvis det er nødvendig. Hvis hoste vedvarer, har barnelege anbefale en hostesaft, som kan tas hver 4-6 timer etter behov.

Acid Reflux

Acid reflux forårsaker barn til å hoste. Muskelen nederst i spiserøret ikke lukkes helt, og dermed gir noen syre for å gå inn igjen i spiserøret og sette av en hostende refleks. For umiddelbar lindring, kan barna spise tums eller rolaids henhold til etiketten retninger. For langtidsbehandling, kan en lege foreskrive medisiner som Zantac. Den leveres i flytende form og er tatt to ganger daglig. Barn med denne lidelsen ofte vokse det og kanskje ikke trenger behandling som voksen.

Hvordan behandle Epiglottitis

Hvordan behandle Epiglottitis


Epiglottitt er betennelse i strupelokket og de omkringliggende vev. Epiglottis dekker passasje til luftrøret ved svelging. Dette forhindrer maten fra å gå ned på feil måte. Når det blir hovent det kan være livstruende fordi den blokkerer luftveiene. Epiglottitt er vanligvis sett i små barn fra alderen to til seks. Fordi epiglottis kan kompromittere puste umiddelbar behandling er avgjørende. Les videre for å lære mer.

Hvordan behandle Epiglottitis

•  Gjenkjenne symptomer. Barn vil som regel ha en høy feber, sår hals og en dempet stemme. Barnet kan være siklende i stedet for å svelge siden sår hals er alvorlig. Symptomene vanligvis utvikle seg raskt. De kan utvikle problemer med å puste.

•  Gå til nærmeste legevakten. Det du tror barnet ditt har eppiglottitis de må bli sett av en lege. Selv om det kan vise seg å være noe annet, er det ikke tid til å ta sjanser. Hevelse i luftveiene kan skje forlate barnet ditt ikke klarer å få luft inn i lungene.

Har du en x-ray. Etter barnet er undersøkt av en lege en x-ray kan bestilles. Leger vil se etter en "tommel tegn" i x-ray av halsen.

Gi oksygen. Fordi barnet kan ha problemer med å få luft inn i lungene kan de ikke får nok oksygen til vitale organer. Oksygennivået må overvåkes. Ekstra oksygen kan være indisert. Oksygen kan leveres via et nesekateter, maske eller mekanisk ventilator.

Etablere en luftvei. Hvis barnet ditt ikke har epiglottis legen vil vurdere hvordan kompromittert deres puste er. Hvis det viser seg at de er i fare for å ha sine luftveier helt nært hold de kan plassere en pust tube i barnets luftrøret og koble dem til en mekanisk ventilator til hevelsen har gitt seg.

6. Ta antibiotika. Eppiglottitis er forårsaket av forskjellige organismer. Antibiotika er vanligvis gitt for å hjelpe fremskynde utvinning.

Hint

 • Hvis barnet ditt har problemer med å puste ringe en ambulanse. Det er tryggere enn å ta barnet til legevakten selv. De har opplæring og utstyr for å håndtere ting hvis barnets luftveier lukker opp.
 • Ikke forveksle epiglottitt med falsk krupp. De er to forskjellige sykdommer. Falsk krupp forekommer vanligvis hos barn fra 6 måneder til 3 år. De har en barky hoste og kan eller ikke har feber.

Hva er et rettsmiddel for Non-Stop Hard Hoste for barn?

Hva er et rettsmiddel for Non-Stop Hard Hoste for barn?

Hoste ukontrollert kan være ikke bare ubehagelig, men det kan også være skremmende for et barn. Å vite årsaken til hoste kan hjelpe deg å gi den beste rette og vite når du skal ta henne med til lege eller sykehus.

Identifikasjon

En nonstop reoler eller hard hoste kan være til stede med bronkitt, astma, falsk krupp og forkjølelse.

Advarsel

Alltid snakke med ditt barns barnelege før du gir ham eller henne medisin. Ikke gi honning til barn under 2 år. I de fleste tilfeller trenger leger ikke anbefaler å gi barn over-the-counter hoste suppressants. Dersom barnet har blå-farget lepper eller heftig av å være svimmel eller ør, gå til legevakten eller ringe 911.

Forebygging / løsning

Hvis hosten er produktiv (slim eller slim kommer ut når han hoster), bruk en luftfukter for å fukte luften rundt barnet og gi barnet så mye væske som mulig (kylling kjøttkraft eller suppe og eplejuice for eksempel) med en påminnelse: Hvis barnet begynner oppkast når du hoster, redusere inntaket.

Betraktninger

Hvis hosten kan beskrives som bjeffing og barnet høres hes, ta henne inn på badet og skru på dusjen virkelig varmt (ikke sette henne i). La dampen bygge opp og holde henne der overvåket i 10 til 15 minutter. Gjenta etter behov. Dampen og varmen vil bidra til å roe bronkiene.

Betydning

Hvis det ikke er noen andre symptomer som feber, rennende nese eller andre forkjølelsessymptomer og hoste episoder kommer og går, bør du vurdere å ta barnet til legen for mulig allergi-indusert astma. Denne tilstanden vanligvis skjer når en person er allergisk mot pollen eller dyr dander.