Digidexo.com

unort kataloger bestill japan kina

Grønn te Fordeler for slankere

Grønn te Fordeler for slankere


Studier gjennomført i USA har vist at inntak av grønn te øker metabolic rate med opp til 30 prosent. Drikke grønn te er en naturlig måte å hjelpe til med vekttap, uten bivirkninger at de fleste foreskrevet medisiner og vekttap kosttilskudd er rapportert å ha. I tillegg til sine vekttap egenskaper, grønn te har andre helsemessige fordeler.

Historie

Grønn te har sin opprinnelse i Kina. Det har vært et valg drink i Asia og Midtøsten kulturer i tusenvis av år. Grønn te ble brukt som en tradisjonell medisin i Japan, Kina, India og Thailand for å bidra til å helbrede sår, kontrollere blødning, regulere kroppstemperatur og fremme fordøyelsen. En Zen prest, Eisai, skrev i 1191 at å drikke grønn te letter effekten av alkohol, kurer blotchiness og forbedrer urin og hjernefunksjon.

Fakta

Te-planten, Camellia sinesis, tilbyr svart, hvit og grønn te. De ulike typer te bestemmes av måten de er forberedt og vokst. Grønn te er den modne, ugjæret te blad. Grønn te kan ovn stekt eller dampet. En 6-oz. kopp grønn te tilsvarer 30 mg koffein. Grønn te kan kjøpes i tradisjonelle teposer, som løs te eller pakket i kosttilskudd.

Fordeler

Grønn te øker metabolic rate, som hjelpemidler i vekttap. Studier rapportert i publikasjoner som The American Journal of Clinical Nutrition har vist at grønn te er trygt, og at når konsumert før måltider, hjelpemidler det i fordøyelsen og bidrar til å forbrenne kalorier.

Bivirkninger

Grønn te har ikke de bivirkninger som er normalt forbindes med diett kosttilskudd som inneholder efedrin. Men gjør grønn te inneholder koffein. Personer som er følsomme for koffein bør unngå å drikke grønn te. Enkeltpersoner advares om å drikke mer enn 4 til 6 kopper grønn te om dagen, da det kan føre til søvnløshet, tap av matlyst, hodepine og magesyke. Personer som har hjertesykdommer, nyresykdom, angst eller panikklidelse, eller mageproblemer advares om grønn te, og de bør spørre legen sin mening før inntak av store mengder grønn te på daglig basis.

Funksjoner

Grønn te er kjent for sine antioksidantegenskaper. I tillegg til å øke stoffskiftet, kan det bidra til å redusere dårlig kolesterol, heve gode kolesterolet, reduserer betennelse assosiert med inflammatorisk tarmsykdom og kontrollere blodsukkeret, og det kan bidra til å hindre visse typer kreft.

Grønn te vekttap Fakta

Grønn te vekttap Fakta


Grønn te har vunnet popularitet som å ha en effekt på vekttap. Det er vel kjent for sin polyfenol og antioksidant komponenter som kan ha en positiv virkning på cancer og aldring. Nå har te effekt på vekttap laget grønn te et populært kosttilskudd hjelp, som studier har vist at det bidrar til å øke metabolismen og brenne kroppsfett.

Identifikasjon

Grønn te, også kjent som Camellia sinesis, er innfødt til Øst-Asia, men det er dyrket i andre deler av Asia, samt Afrika og Midtøsten. Grønn te er spesielt nytes i Japan, Kina, Thailand og India, der det drakk som en fritids te og for medisinsk nytte. Grønn te er brukt i tradisjonell medisin i Kina og India for fordøyelsen, mental helse, sårheling, som et vanndrivende og stimulerende, og for blodsukkeret og temperaturregulering.

Expert Insight

Forskning utført av Tang Center for Herbal Medical Research ved University of Chicago viste at grønn te komponent EGCG (epigallocatechin gallate) har en positiv senkende effekt på nivåene av kolesterol, lipider og glukose i kroppen. Studien viste at EGCG redusert hudens fettlagre, samt fett butikker i magen. På den annen side, den forskning utført av The American journal of Clinical Nutrition, viste at grønn te har en effekt på kroppens metabolisme ved sin profilering av thermo eller kalori brenning, i kroppen. Dette, kombinert med fettforbrenning, gjør grønn te en foretrukket naturlig middel for vekttap.

Betraktninger

Kombinasjonen av epigallocatechin gallate (EGCG) og koffein kan gi grønn te sin effektive fettforbrenningen og kaloriforbrenningen egenskaper. Koffein tatt alene, eller med andre drikkevarer, ikke resulterer i den samme grad av vekttap effektivitet som det gjør med grønn te, men.

Funksjon

I tillegg til dets fett-smeltende egenskaper, kan grønn te også stoppe opptaket av fett fra mat inn i kroppen. Grønn te demper appetitten og bidrar til å regulere blodsukkernivået, som begge er effektive for vekttap.

Betydning

Grønn te kan øke vekttap prosessen ved å øke kroppens trening utholdenhet, forårsaker den til å brenne mer fett å bygge slankere muskler. Over tid kan konsistente porsjoner av grønn te å opprettholde de ønskede nivåer vekt, som det fungerer som et kosttilskudd hjelpemiddel for å opprettholde en sunn metabolisme. Siden grønn te ikke har noen kjente bivirkninger, det kan nytes i ønsket mengde på en daglig basis.

Typer Pears

Typer Pears


Pærer ble opprinnelig dyrket i Asia og brakt til Europa og senere til Nord-Amerika. I dag, en rekke arvestykke pæretyper har vært dyrket i USA Det er faktisk 3000 forskjellige varianter av pærer dyrket rundt om i verden. De mest populære typer i USA er Bartlett og Anjou, etterfulgt av andre varianter som Bosc, Comice og Seckel.

Pears - ernæring verdi

Pærer er rike på næringsstoffer. En middels stor pære gir omtrent 210 milligram kalium, som er nødvendig for protein og karbohydrat-metabolisme, så vel som sunt hjerte og nervefunksjoner. Pærer inneholder også vitamin C for vev reparasjon og immunforsvaret helse. I tillegg, pærer inneholder kostfiber, for det meste i form av pektin, for å opprettholde blodsukkernivået og hjelpe til regularitet. Pærer inneholder fruktose og glukose for rask energi, og ingen kolesterol eller mettet fett.

Bartlett Pears

Bartlett pærer er smale øverst og større plass til en avrundet form i den nederste halvdelen, som gir opphav til begrepet "pære form." Bartlett pærer er i sesong fra august til januar eller februar og kommer i både gul, som blir til grønn som den modnes, og røde farger. De røde Bartlett pærer skifte fra grønt til middels rød og brun-rød som de modnes. Pære er kjent for sin aroma og saftighet, og er ofte brukt for hermetisering og baking.

Anjou Pears

Anjou, eller "d'Anjou" pærer, kommer i både grønne og røde farger. Den Anjou pære er eggformet snarere enn den vanlige "pære" form. Anjou pærer ble oppkalt etter den Anjou-regionen i Frankrike, og ble introdusert i USA i 1842 De er dyrket i overflod og tilgjengelig nesten året rundt. Disse pærer ikke skifte farge når de modnes, men er fortsatt grønt eller rødt. Red Anjou pærer oppsto som naturlig forekommende transformasjoner på grønne Anjou trær.

Bosc, Comice og Seckel Pears

Andre kommersielle pære typer inkluderer Bosc, en gulbrun pære med tett kjøtt og en mildt søt smak. Bosc pærer er dyrket på vestkysten av Nord-Amerika, og i Australia og Europa. Comice pærer er noe egg-formet som Anjous, men med en rød blush i tillegg til sin grønne farge, og er tilgjengelig fra august til mars i US Seckel pærer er små og vanligvis inneholde mer rød hud enn grønn hud.

Asiatiske Pears

Asiatiske pærer kommer i mange kommersielle varianter, og er de eldste dyrkede pærer i verden. Asiatiske pærer er noen ganger kalt "eple pærer," som sin runde form og fast struktur minner om epler. Vokst i Japan, Kina og andre regioner i Asia, så vel som på den amerikanske vestkysten, disse saftige og søte smaker pærer varierer i farge fra gul til grønn-gul til brun, og er best spises fersk i motsetning til å bli brukt i matlaging.

Hvordan forbedre Stroke Rehabilitering

Hvordan forbedre Stroke Rehabilitering


Nye innovasjoner innen teknologi forbedre slagrehabilitering for familier som tidligere hadde lite håp for forbedring. Forskere og forskere over hele verden bruker innovative og selv gamle behandlinger for å bidra til å forbedre livene til plagede mennesker.

Virtual Reality-programvare

Sykehusene i Israel bruker virtual reality programvare for å registrere bevegelser av slagpasienter mens de spiller virtual reality spill. Programvaren gjør et klart skille mellom folk med vanlig hjerne funksjonalitet, og slagpasienter. Ved å måle aktivitet mellom venstre og høyre halvkuler av hjernen, leger vet spesifikt hvor rehabilitering er nødvendig.

Akupunktur

Akupunktur er en vanlig behandling for å bedre slag tilstander som depresjon, lammelser og problemer med å svelge og snakke. Ifølge American Academy of Medical Akupunktur, studier i Japan, Kina og selv Skandinavia viser at akupunktur behandlinger minst tre ganger i uken resultat i raskere utvinning ganger, større egenomsorg og redusert rehabilitering gang.

Hyperbar oksygenbehandling

Under hyperbar oksygenbehandling, pasienter sitte i et spesielt rom puste ren oksygen. Trykket i rommet gradvis øker, noe som skaper en følelse som ligner til å være på et fly. Hyperbar oksygenbehandling konsentrerer oksygenmolekyler i røde blodceller og plasma. Behandlinger varierer fra tre til fem uker, og pasientene ofte viser forbedret tale og tenkte behandling.

Naturlige urter for Hep-C

Naturlige urter for Hep-C


Hepatitt C ble oppdaget som en ny stamme av den skadelige hepatitt virus i 1988. Det er forskjellig fra sin kolleger A og B fordi det kan forbli sovende i blodet i mange år om gangen uten å forårsake symptomer. Når den gjør det streik, kan det føre til trøtthet, oppkast og kronisk leversykdom. Det finnes imidlertid en rekke urtemedisiner tilgjengelige for å bekjempe sykdommen.

Lakris

Lakris (Glycyrrhiza glabra) er en rot fra en familie av planter hører hjemme i Europa og Asia. I motsetning til det mange tror, ​​de fleste lakris godteri inneholder lite eller ingen faktiske lakris urt. Lakris er en bemerkelsesverdig urt som reduserer betennelser og leddgikt smerte, samtidig som det øker galle flyte og helbredende binyrene. Urten har også antiviral egenskaper som kan angripe hepatitt C-viruset direkte. Ta en dose på 200 mg tre ganger daglig i ti dager av gangen. Ikke ta lakris hvis du har høyt blodtrykk.

Tumeric

Tumeric er en urt i ingefær familien som vokser i India, Kina og Jamaica. Det er ofte brukt i karri matlaging og i medisinsk behandling i India. Tumeric har den dobbelte egenskap av å redusere leverinflammasjon sammen med forbedring av leverfunksjon ved å stoppe fettakkumulering i organet. Den andre egenskapen kan ha verdi i å forbedre styrken av leveren under slaget med hepatitt C. Ta ekstrakt av Tumeric kjent som curcumin i 400 milligram doser tre ganger om dagen.

Polysakkarid Kureha (PSK)

Dette urte ekstrakt fra kawartake sopp er vanlig i skogen i Japan, Kina og USA. Denne antioksidant og immunsystem sentralstimulerende har blitt solgt over hele Japan som en stor helsekostprodukt. Urten kan ha fordeler mot tilstoppede arterier, visse typer kreft, og hepatitt C. Du kan kjøpe PSK som Coriolus ekstrakt med en ett gram dose per dag i inntil to uker.

Artemisia

Artemisia, som også er kjent som malurt, er funnet i Taiwan, de japanske øyene, og Kina. Spissene av dette anlegget har vært brukt i kinesisk medisin som et anti-mikrobielt stoff, og for å stimulere produksjonen av galle i leveren. Denne økte galle produksjon hjelper leveren å drenere bort overflødig giftstoffer som er opprettet av hepatitt rammede områdene. Det anbefales at du besøker en kinesisk urte lege eller en kinesisk urte butikk for doseringsanvisningen.

Hvor kjøpe

Lakris og gurkemeie er tilgjengelig på mange dagligvarebutikker eller naturlig mat butikker som Whole Foods. PSK og Artemisia kan være litt vanskeligere å finne, og det er verdt å se på japanske og kinesiske urte butikker eller på Internett. Det er alltid anbefalt når du kjøper urter for å gjøre noen undersøkelser på de merkene som gjør produktene til sikre at du får mest mulig ren og potent produkt på markedet.

Advarsel

Ulike urter kan forårsake allergiske reaksjoner med andre urter eller med noen form for medisin som du kan ta. Rådfør deg med legen din eller en integrert lege før du tar urter på egen hånd.

Naturlig hjemme rettsmidler for en mann vannlatning hvert 15. minutt

Naturlig hjemme rettsmidler for en mann vannlatning hvert 15. minutt


Hyppig vannlating hos menn kan stamme fra noe så uskyldig som å drikke for mye av et vanndrivende drikker som te, å kanskje noe mer alvorlig som en forstørret prostata. En mann klaget over hyppig vannlating kan ha en mer alvorlig underliggende tilstand, så det er viktig å se en lege så snart som mulig. Men det er over-the-counter urte kosttilskudd og hjem rettsmidler som kan benyttes til å lette lidelsene mellom legebesøk.

Valeriana officin

Vanligvis kjent som vill vendelrot, meksikanske vendelrot, sitka vendelrot eller bare Valerian, Valeriana officin fungerer som en beroligende og anti-spasmatic for mange områder av det sentrale nervesystemet, inkludert blæren. Urten slapper glatte musklene i blæren, og har dermed redusert behovet for å urinere ofte. Det anbefales at vendelrot ikke brukes i mer enn tre uker, men en 2007 studie utført av European Medicines Agency viste at vendelrot har lav toksisitet og er trygt for menneskelig konsum.

Panax Ginseng

Panax ginseng har vært brukt i kinesisk medisin i mer enn 2000 år. Ifølge The Natural Blære nettstedet er urten primært består av steroide glykosider kalt ginsenosides. Panax ginseng vokser naturlig i Øst-Kina, men er også dyrket i Japan, Kina og Korea. Panax ginseng antas å behandle urininkontinens og hyppig vannlating ved å slappe av blæremuskelen. Urten er påstått å forbedre omdannelsen av aminosyren L-arginin i nitrogenoksid gjennom en prosess kalt nitrogenoksidsyntase. Dette resulterer i økt produksjon av nitrogenoksyd i kroppen, noe som igjen vil føre til at blæren til å slappe av.

Cranberry Juice

Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse, urinveisinfeksjoner er uvanlig blant menn yngre enn 60, men kan oppstå på grunn av en forstørret prostata, nyre eller blære steiner, diabetes eller en nevrologisk tilstand. UVI hos menn kan være vanskelig å behandle, men ved å drikke rikelig med væske, kan bakterier i urinveiene ikke trives. Å drikke seks til åtte glass vann og tranebærjuice hver dag spyler ut bakterier i urinveiene. De alkaliske egenskaper av tranebærjuice også gjøre blæreveggene glatt, og bakterier er i stand til å holde seg til innsiden av blæren og vokse.

Barley Tea for urinveisinfeksjoner

Barley Tea for urinveisinfeksjoner


Når trangen til å urinere blitt hyppig og med smertefull, er det en god sjanse for at du står overfor en urinveisinfeksjon. Det kan behandles ganske lett ved hjelp av en rekke metoder fra basis antibiotika for å tranebær og blåbær juice. Men mens du venter på kur for å gjøre jobben sin, vil du også ha litt symptomatisk lettelse. Bygg team kan gi det.

Innsnevringer og spasmer

Et aspekt av UVI som gjør dem så ubehagelig er den interne hevelse som constricts blæren og utgang til urinrøret. Og selvfølgelig, noen hovne, ulykkelig blære spasmer, også - som legger til falsk følelse av at det haster å urinere.

Mange naturmedisinere og naturopaths anbefaler et bygg te som et vanndrivende. Det hjelper re-etablere skikkelig urin flyt og kan også redusere smerte og ubehagelige lukter.

Hvordan lage Barley Tea

Start med tørre perlebyggkorn som kan finnes på et bondens marked eller naturlig mat butikk. Kok opp en håndfull av byggkorn i en middels stor gryte til blandingen er en uklar, nesten hvit væske. Når du er ferdig, sil væsken gjennom en cheesecloth eller fin sil for å fjerne de store sediment.

Væsken er best forbrukes varme, selv om noen rapport som romtemperatur og selv kaldt bygg vann er effektiv. Dette er en svært vanlig drink i mange deler av Asia, inkludert Japan, Kina, Malaysia og Singapore.

Japanese Mugicha

Et annet alternativ er å gå til en te butikk eller se på nettet for japansk bygg te, også kjent som Mugicha og brygge i henhold til instruksjonene. Ofte er dette te kommer i teposer samt i løs form. Mugicha innebærer vanligvis stekt bygg og en dypere, sterkere smak som kan eller ikke kan være så hyggelig som unroasted bygg.

I tillegg til en tradisjonell varm, ulmet brygge, kan Mugicha også være kaldt brygget. Droppe en eller flere teposer i en mugge med kaldt vann og la det sitte til det ble mørkt. Det skaper fremdeles en te, selv om det ofte er lysere i farge og smak.

Stevia Safety i graviditet

Stevia Safety i graviditet


Når en kvinne er gravid, er hun rådes til å spise de mest næringsrik mat tilgjengelig. Noen av disse matvarer kan inneholde søtningsmidler, og Stevia er den mest kontroversielle søtningsmiddel på markedet.

Kontroversen

Stevia er ikke godkjent av US Food and Drug Administration. Det er noen teorier på hvorfor FDA ikke har godkjent Stevia som søtningsmiddel, men FDA anerkjenner det som et kosttilskudd.

Stevia er ikke et søtningsmiddel

Teorien er at produsentene av aspartam og sakkarin lobbyen for å holde Stevia fra å bli stemplet som trygg og vanlig sukker erstatning. Noen forskere mener Stevia er en rival til sukker-erstatning konkurrenter.

Popularitet

Hele Sør-Amerika, Japan, Kina og enkelte europeiske land bruker Stevia.

Seas Bruk

Japansk kultur aksepterer Stevia som å være tryggere enn andre søtningsmiddel substitutter. Det har vært brukt i Japan i mange år fordi landet forbudt bruk av alle andre søtningsmidler.

Gravid Stevia Bruk

Stevia har blitt konsumert av gravide japanske kvinner uten syk resultater i mer enn 30 år. Likevel, med lite forskning på dette området, bør gravide konsultere legen sin før man spiser urten.

Informasjon om Konjac Root

Informasjon om Konjac Root


Noen ganger kalt ved sitt vitenskapelige navn Amorphophallus konjac, er konjac en plante innfødt til Japan, Kina og Indonesia. I tillegg til sin bruk i japansk mat, er Konjac root også brukt som en medisinsk supplement av herbalists.

Funksjon

Konjac root inneholder glucomannan, som naturmedisinere hevder absorberer vann i fordøyelsessystemet og forstyrrer fordøyelsen av sukker og kolesterol.

Bruk

Urte bruke konjac rot for å senke kolesterol- og blodsukkernivåer hos diabetikere, så vel som i behandlingen av forstoppelse og fedme, i henhold til RxList.

Clinical Evidence

En studie fra 2003 utført ved School of Nutrition i Taichung, Taiwan, publisert i Journal of American College of Nutrition, fant at diabetikere som tok Konjac root kontinuerlig i 28 dager opplevde en nedgang i både kolesterol og blodsukker nivåer.

Risiko

Solid tabletter laget av konjac rot har potensial til å forårsake fordøyelsessystemet blokkeringer, advarer RxList, men pulverisert form eller kapsler fylt med konjac rot pulver er generelt trygt, som er å spise roten som mat.

Betraktninger

Hvis du er gravid, sykepleie eller planlagt for kirurgi løpet av en to-ukers periode, kan det ikke være trygt for deg å ta konjac rot, ifølge RxList.

Rollen til arvelighet i leverkreft

Arv spiller en rolle i mange kreftformer i kroppen vår, og det er også en av faktorene som kan påvirke hvem som vil til slutt bli diagnostisert med leverkreft. Imidlertid er arvelighet ikke den eneste avgjørende faktor. Andre faktorer eksisterer også. Og selv om svulster i gallegangen og lever er blant de vanligste svulster opplevd i verden, det er ikke nødvendigvis sant for USA. Bare en femtedel av de 15.000 galleblæren, leveren og galleveier krefttilfeller som oppstår årlig i USA er knyttet til leverkreft.

Hemokromatose

Hemokromatose er ett eksempel på rollen til arvelighet i leverkreft, siden dette arvelig sykdom kan påvirke en diagnostisering av leverkreft. I hemokromatose, er legemet akkumulere for mye jern i leveren, så vel som andre organer. Dette er et resultat av legemet funksjonsfeil på grunn av noen arvelig sykdom. Feilen oppstår når kroppen absorberer for mye jern gjennom maten i kostholdet.

Wilsons sykdom

Som hemokromatose er Wilsons sykdom også et resultat av en arvelig problem i kroppen. Mens hemokromatose er akkumulering av for mye jern i kroppen, er Wilsons sykdom en oppsamling av for mye kobber i kroppen. Derfor kan denne tilstanden også være en arvelig medvirkende faktor i leverkreft; men det er mer sjelden enn hemokromatose.

Galactosemia

En annen sykdom som spiller en arvelig rolle i leveren kreft er galactosemia. I motsetning til hemokromatose og Wilsons sykdom, betyr galactosemia ikke akkumuleres jern eller kobber i kroppen; i stedet, akkumuleres det galaktose. Denne galaktose akkumuleres i blodet på grunn av en arvelig enzym-mangel som forhindrer dens omdannelse til glukose.

Misforståelse

Siden det er en overflod av jern, kobber og glukose i kroppen av individer diagnostisert med disse sykdommene, noen feilaktig tror at dietten er problemet; Men, det er ikke tilfelle i hemokromatose, Wilsons sykdom, eller galactosemia. Disse forholdene er et resultat av nedarvede mangler, ikke ytre faktorer som kosthold.

Geografi

USA er ikke det primære landet plaget med denne typen kreft. Japan, Kina og Afrika sør for Sahara er de tre dominerende steder internasjonalt for leverkreft.

Betraktninger

Selv om kostholdet i seg selv er ikke en medvirkende faktor for leverkreft, det er noen spekulasjoner om at dårlig drikkevann, jord og forurensede korn og andre matvarer kan være instrumental i de høyere leverkreft blir opplevd i Afrika sør for Sahara, Japan og Kina .

Ganoderma Treatment

Ganoderma Treatment


Ganoderma lucidum er også kjent som reishi sopp. Disse sopper har medisinske egenskaper og blir brukt i behandling av kreft. Ganoderma lucidum er en rød sopp som kan bli funnet voksende på eiketrær i Russland, Japan, Kina og USA. Reishi sopp som brukes til medisinske formål er dyrket i stedet hentet fra naturen.

Kreftbehandling

Ganoderma lucidum brukes til behandling av kreft på grunn av sin evne til å styrke immunforsvaret. Det hjelper styrke standard kreft behandlinger som strålebehandling og kjemoterapi. Det hjelper også redusere alvorlighetsgraden av bivirkninger fra disse behandlingene.

Ifølge University of Pennsylvanias OncoLink nettside, har Ganoderma lucidum vist seg å bremse veksten av prostata kreft celler og kan muligens være nyttig for å behandle eller forebygge brystkreft.

Andre bruksområder

Ganoderma lucidum kan også være gunstig for å behandle hepatitt B og kan også forhindre at disse pasientene fra å utvikle leverkreft. I tillegg kan denne soppen bidra til å senke blodtrykket, forbedre hjerte helse, behandle astma og være nyttig for autoimmune sykdommer og hiv.

Hvordan den brukes

Ganoderma lucidum er veldig bitter og tøff, og derfor uspiselig. Ganoderma lucidum er inge ved å drikke te eller tinktur laget av kokt sopp. Denne teen er også bitter. Reishi sopp er også tilgjengelig kommersielt i tørket pulverform, kapsler, sirup, skjær eller te. Drugs.com rapporterer standard dose er 0,5 g til 1,0 g daglig for friske mennesker, 2 g til 5 g daglig for de med kroniske sykdommer, og 15 g ekstrakt daglig for alvorlige forhold. Vanlige navn på Ganoderma lucidum inkluderer ling chi, lin zi, lange zhi og sjampinjong av udødelighet. I henhold til Sloan Kettering Cancer Center, blir de aktive ingredienser antatt å være beta-glukan polysakkarider og triterpener. Disse biologiske stoffer har anti-allergifremkallende egenskaper og hemme spredning av kreftsvulster.

Side Effects

Mindre bivirkninger har vært forbundet med reishi sopp. Disse inkluderer unormal svetting, tørste, tretthet, utslett, oppblåsthet og hyppig vannlating. Den virkelige faren ligger med folk som jakter for disse sopp i naturen og plukke giftig sopp ved en feiltakelse. For å være sikker bør du kjøpe Ganoderma lucidum fra en pålitelig kommersiell kilde.

Reishi Mushroom Fordeler

Reishi sopp er en type sopp som stengler og caps brukes i urtemedisin for å behandle en rekke forhold. Også kjent under det vitenskapelige navnet Ganoderma lucidum, har reishi sopp blitt brukt i Korea, Japan, Kina og andre deler av Asia i århundrer.

Triterpenes

Forbindelser inne i reishi kjent som triterpenes antas å senke blodtrykket og allergen nivåer og bremse veksten av svulster, ifølge Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.

Anvendelser av triterpenes

På grunn av triterpenes, er reishi sopp brukes til å behandle tilstander som høyt blodtrykk, høyt kolesterol, prostatakreft, høysnue og astma.

Polysakkarider

Et annet stoff som finnes i reishi er polysakkarider, som synes å fremskynde produksjon av sykdomsbekjempende hvite blodceller og hemmer viral reproduksjon og tumorvekst, melder Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.

Påføring av Polysakkarider

Polysakkarider som er tilstede i reishi låne til bruk i å bremse utviklingen av HIV, behandling av helvetesild og andre virale sykdommer, noe som reduserer effekten av nyre- og leversykdommer, og eliminerer symptomene på høydesyke og reduksjon av smerte forårsaket av herpes-infeksjoner.

Time Frame

Reishi sopp er mer sannsynlig å forårsake bivirkninger som svimmelhet, munntørrhet, neseblod og magesmerter når det brukes over lengre tid (mange måneder eller år), i henhold til de Physicians 'Desktop Reference.

Advarsel

Noen pasienter utvikler alvorlige og potensielt livstruende allergiske reaksjoner på Reishi. Når tatt med blodfortynnende som warfarin, øker reishi risikoen for å utvikle ukontrollerbar blødning, ifølge RxList.

Hva er de dårlige effektene av Kina produkter med melamin?

Melamin er et hvitt luktfritt pulver krystallisert som i stor grad benyttes i plater. Substansen er laget av nitrogen og karbon. I ubundne States, har Food and Drug Administration ikke godkjent melamin i matvarer. Imidlertid har melamin vært brukt i noen matvarer for å øke proteininnholdet.

Forurensning

I Kina har forurensning av matvarer skjedde fordi noen selskaper, for eksempel morsmelkerstatning produsenter, legge melamin for å øke proteinnivået i sine matvarer. Bortsett fra babymat formler, har melamin blitt oppdaget i hvetegluten og ris protein konsentrat, i en merkevare av hermetisert kaffe og i en merkevare av en frossen yoghurt dessert eksportert fra Kina.

Symptomer

Ifølge Verdens helseorganisasjon, i 2007, spedbarn som inntok den skjemt babymat formel opplevd uforklarlig gråt (spesielt ved vannlatning), makroskopisk eller mikroskopisk hematuri, høyt blodtrykk, ødem, akutt obstruktiv nedsatt tretthet og oliguri eller anuri, og passerer steiner ved vannlatning. Generelle symptomer inkluderer blod i urinen, irritabilitet, lite eller ingen urin, høyt blodtrykk, og tegn på nyre infeksjon. Hos hunder og katter, nyresykdom, oppstod nyresvikt og død.

Effekter på importerte produkter fra Kina

Ifølge Consumer Affairs (november 2008), vil Food and Drug Administration anholde score til importerte produkter fra Kina på grunn av melamin forurensning.

Forurenset mat Tilbakekalling

I 2007, Food and Drug Administration oppdagelse av forurenset hund og kattemat eksportert fra Kina utløste den største Dyremat tilbakekalling i historien i USA.

Importerte produkter kontroll

Ifølge Verdens helseorganisasjon, er Food and Drug Administration holder alle importerte matvarer som inneholder produkter som er oppført på import varslingslisten med mindre importører gi en tredjepart laboratorieanalyse som verifiserer produktene ikke inneholder maelamine eller cyanursyre, laboratorieanalyser som verifiserer produktene ikke inneholder melamin eller cyanursyre, og dokumentasjonen som leveres på engelsk som beviser ingen melk eller melke deriverte ingredienser er i produktet.

Vekttap Camps i Japan

Vekttap Camps i Japan


Japanerne er generelt kjent for å være en trim helsebevisste samfunn. Som vi blitt mer av en verdenskultur skjønt, har japanerne begynte å fange opp til den vestlige verden i økende vekt. Mens han fortsatt ikke som en overvektig befolkning på noen måte, har noen japansk slått til mange av de samme vekttap metoder som brukes av vestlig kultur. Vekttap leirer der folk bor i leiren er praktisk talt ukjent i Japan, men det er en unik vekttap camp metode som har blitt en ny japansk besettelse

Misforståelse

Hoved misforståelse om japanske vekttap leirer er at det er en slik ting som er sammenlignbare med de vestlige kulturer. Vestlige kulturer har faktisk leire som en person kan bo i en lengre periode. I løpet av denne perioden, de tilbringer sine dager i assorterte vekttap informasjon klasser, gjør gruppetrening og individuell trening med private trenere. Japanerne har ikke dette. Mens de kan og har gruppetrening, leire som har lengre opphold, personlige trenere og klasser er ikke tilgjengelige. Det sannsynligvis ikke har vært mye behov for det i tidligere generasjoner på grunn av den japanske å være en lav fett sunn trim samfunnet generelt. Men i dag som den japanske fange opp de dårlige matvaner av noen av resten av verden, har vekttap blitt en bekymring. Det nærmeste i veien for vekttap leirer som har blitt svært populær blant helsebevisste japanske er Billys Boot Camp

Billy Boot Camp

Billys Boot camp er ikke en faktisk leiren. Det er en fire CD sett av militære type øvelser satt til fengende musikk laget av fitness guru Billy Blanks. Mens ingen er sikker på akkurat hvorfor japanerne har tatt til Billys Boot Camp, en ting er sikkert at han er elsket av den japanske. På bare en måned alene 200.000 eksemplarer ble solgt. Japanerne gjør boot camp video alene av og til, men treffer oftere i store grupper for å trene til videoen. Mange sier at de liker å vite at alle arbeider ut med Billy fordi det legger til opplevelsen. Japanerne har også sitere helsemessige bekymringer som diabetes og fedme som grunner til å bruke Billy Boot Camp Program for å holde seg i form. Klubber har sprunget opp av både unge og gamle, og når Billy besøkte Japan på en ti dagers turne hundrevis av fans møtte opp for en live work-out session.

Radio Exercise

Radio øvelsen er en annen form for gruppetrening og praktiseres av japanske borgere for de siste flere generasjoner. Lett musikk kringkastes over radio på forskjellige tider av døgnet, mens øvelsene er gjort til musikken. Radio øvelsen ble født etter andre verdenskrig. Det ble ikke opprettet for fysisk helse så mye som for mental og emosjonell helse. Japan opplevde moral problemer og gjenoppbygge etter krigen. Disse øvelsene ble startet som en måte å bli med både unge og gamle over hele landet i en aktivitet som ville gjøre dem føler seg forent og energisk og bygge håp. Uansett hvor en person var, det være seg jobb, skole eller hjem alle stoppet hva de gjorde og sluttet med andre arbeidere, skolekamerater eller naboer til å gjøre radio øvelser. I dag er mange selskaper har stoppet gruppen utøver økter og praksis er ikke så populær blant de unge. Men på tross av dette, de daglige ritualer fortsette og har blitt kringkastet siden 1928 lagt fysiske fordelene ved denne praksisen så lenge sannsynligvis legger til årsakene til at japanerne ikke har vekttap leirer i det samme var som Vesten gjør.

Kulturelt perspektiv

Tradisjonelt siden japanerne spiste veldig sunn mat var det aldri mye tanke gitt til vekttap leirer eller til slanking. Det bare ikke var nødvendig. Men i dag det perspektivet er i endring fordi maten er i endring. Som vår verden vokser og Japan får andre matvarer og vaner fra andre kulturer helseutsiktene for landet har også endret seg. Japanerne tar innpå i å bli diagnostisert med diabetes, kreft, hjertesykdom og andre livstruende sykdommer. Som et resultat, har japanerne begynte å tenke på slanking og selv utforske vekttap metoder som Weight Watchers i tillegg til å bruke trener. Kulturperspektivet er endret fra mat for næring til mat for nytelse og underholdning, og nå på å finne vekttap programmer.

Potensiell

Når et land har endret perspektiver, gjør sjelden situasjonen revert. Som et resultat, vil potensialet i Japan for vekttap kultur fortsette å vokse og trives, selv som det gjør i vestlige kulturer. Japanerne er på jakt etter vekttap løsninger, et faktum bevist av den økende populariteten til innkjøp i hjemmet treningsutstyr som rodeo sykkel, et svært populært stykke hjem treningsutstyr i Japan. Japan er så bestemt på å gå ned i vekt at regjeringen har startet obligatoriske midje målinger for å holde styr på fremmarsj fedme. Som trenden for sunne alternativer for å bekjempe den japanske Ardenneroffensiven fortsetter, kan sannsynligheten for ekte japansk vekttap leirer bare være et tidsspørsmål før de er et velkjent realitet.

Japan lingzhi bivirkninger

Japan lingzhi bivirkninger


Hvis du bor mager og sunn i denne stressende verden er nesten en fulltidsjobb, så vasser gjennom tusenvis av produkter på markedet som hevder mirakuløse resultater med ingen innsats er en karriere. Kinesiske og japanske medisinske praksis er blant de eldste kjente til oss, men bare fordi noe har eksistert i lang tid betyr ikke at det fungerer. I tilfelle av Japan Lingzhi, skjønt mange av de påstander om det kan være sant.

Hva er Japan Lingzhi?

Lingzhi, også kjent som reishi, er en form av sopp Ganoderma lucidum. Det er høyt verdsatt i Asia, hvor det er referert til som "sopp av udødelighet." Det har vært brukt i kinesisk medisin i over 4000 år, noe som gjør den til en av de eldste kjente medisinske sopp.

Hva gjør den?

Studier som «The Farmakologisk Potential of Mushrooms" gjort av Ulrike Lindequist, Timo HJ Niedermeyer og Wolf-Dieter Jülich i Tyskland, og publisert i Oxford Journals i 2005, har vist at lingzhi har mange terapeutiske egenskaper, inkludert hemme svulster, støtter immun system, og senke blodtrykk, kolesterol og blodsukker nivåer. Det har vist noen positiv effekt på å forebygge leversykdom hos mus, men det er usikkert om dette vil også holde gjelder for mennesker.

Det er også blitt markedsført som et vekttap supplement, skjønt det ikke er vitenskapelig basis for å støtte dette.

Hvordan er den brukt?

Lingzhi er tynne skiver og kokes i minst to timer, og deretter konsumeres som et kjøttkraft eller te. Tørket Lingzhi er tilgjengelig, og det kan også kjøpes som ekstrakter, kapsler og piller.

Bivirkninger

Personer som er allergiske mot sopp, bør sopp eller mugg unngå lingzhi. Også tyder anekdotiske bevis for at folk som har brukt lingzhi konsekvent i mer enn tre måneder kan oppleve mageproblemer, blodig avføring, tørr hals og neseblod.

Hvor kan jeg få Japan Lingzhi?

Lingzhi kan bli funnet på naturmedisinere, på nettet og i de fleste helsekost og vitamin butikker.

Japan Lingzhi Diet

The Japan Lingzhi kosthold er en to-dagers diett. Det er tatt før du spiser frokost hver morgen. Du er til å ta kapslene sammen med trener daglig. Det er for både menn og kvinner. Områdene denne dietten mål inkluderer buk, armer, lår og rumpe.

Hva den gjør

Japan Lingzhi Diet inneholder en ingrediens som hjelper slanke midjen din. Det bidrar til å hindre fett digestions når du spiser og deretter reduserer noe fett absorpsjon. The Japan Lingzhi Diet har vist seg å redusere fett, forbrenner fett og eliminere 60 prosent av fettet kommer inn i kroppen, ifølge en artikkel fra www.americanchronicle.com. Dette er all grunn av den viktigste ingrediensen, Ganoderma lucidum, en urte sopp som er funnet i Japan.

Fordeler og ulemper

Det er både fordeler og ulemper til Japan Lingzhi Diet. En av proffene for denne dietten er at du kan ta det i form av te eller kapsler. Den diett produkter kan bestilles på nettet og komplett liste av ingrediensene til kapsler og te er tilgjengelig. Det er ulemper til hver diett. Den viktigste for Japan Lingzhi Diet er at du ikke kan finne noen suksesshistorier. Det er mange nettsteder for Japan Lingzhi Diet, men de gir ingen kliniske bevis. Kapslene er ikke gitt i en gratis prøveversjon tilbud, heller ikke de har en 100 prosent garanti.

Hvordan Lose jeg vekt Mens Living in Japan?

Hvordan Lose jeg vekt Mens Living in Japan?


Folk som bor i Japan kan gå ned i vekt ved å omfavne den japanske kulturen. Matvaner og holdninger til mat i Japan er generelt veldig forskjellig fra hva de er i den vestlige kulturen. Akkurat som det er i alle andre land i verden, er det også viktig å spise sunt og bli mer aktiv for å gå ned i vekt mens han bodde i Japan.

Hvordan Lose jeg vekt Mens Living in Japan?

•  Hold deg til et sunt kosthold med mye fisk og fersk frukt og grønnsaker. Ifølge JapaneseSlimmingSecrets.com, den japanske spise minst fire ganger så mye fisk som noe annet land i verden.

spise med spisepinner som dette bremser inntaket av mat. Dette kan hjelpe vekttap som folk generelt ikke føler full før 20 minutter etter at de er ferdig med å spise. Ved å spise i sakte tempo, kan den enkelte fortelle når han blir full og slutte å spise før han har forspist. Co-forfatter av "The Okinawa Diet Plan" Bradley Wilcox råder folk til å slutte å spise når de føler rundt 80% full.

Drikk en kopp grønn te før hvert måltid. Ifølge JapaneseSlimmingSecrets.com, grønn te er ekstremt populær i Japan. Foruten å være full av antioksidanter, kan te også fart på stoffskiftet, noe som kan hjelpe til med vekttap.

Innlemme skånsom trening inn i en rutine ved å gå hver dag. Unngå å ta offentlig transport når det er mulig i favør av å gå den ekstra avstanden.

Health Care i Kina

Som Kina gevinster velstand, er dens helsevesen gradvis mer lik som kapitalistiske nasjoner som USA. Dette skiftet mot helsesektoren privatisering utgjør en alvorlig problem for distriktene kinesisk som ofte ikke har råd til legebesøk og må noen ganger reise til urbane områder for å få riktig medisinsk behandling. Dette paradokset mellom økende nasjonal rikdom og sviktende helse omsorg er destabiliserende til en befolkning som brukes til å motta statlig sponset omsorg i sine lokalsamfunn.

Historie

I 1952 begynte Kina å justere sin helsevesenet med den kommunistiske regjeringens politikk. På den tiden, finansiert den nasjonale regjeringen hva det anses for å være nødvendige helsekostnader av nasjonen. Provinsielle og samfunnet regjeringer også finansiert sykehus og alle kinesiske borgere kan få rimelige eller gratis helsetjenester. I et forsøk på å modernisere, har Kina utviklet seg til en mer gründer, frie markedet periode, som har hatt en stor effekt på helsevesenet. I økende grad må sykehus og pasienter dekke mer av sine egne medisinske pleiekostnader. Både sykehus og pasienter sliter med å tilpasse seg endrede systemet.

Funksjoner

I motsetning til USA og de fleste vestlige land, Kinas helsevesen de-understreker primærhelsetjenesten til et punkt der pasientene gå til sykehus for de aller fleste av sine helsetjenester bekymringer. Sykehus administrative systemer mangler ordnede avtalestrukturer, som fører til overbefolkning og forvirring. Pasienter har muligheten, men å se en lege for sine valg etter avtale hvis de er villige til å betale ekstra penger. Denne type arrangement kan vanligvis gjøres ved sykehus, men noen ganger unofficially anordnet. Som Kina selv blir rikere, pasienter forvente et høyere nivå av omsorg og service og sykehus legger komfortable, private rom og mer individualisert omsorg for å holde tritt.

Geografi

I et intervju om Med hunters.com, Dr. Michael J. Moreton, en fødselslege som tilbrakte fem år jobbet på et sykehus i Beijing, sammenlignet forskjellene i helsevesenet over hele Kina til de som finnes i hele det kontinentale Europa, siden de to områdene er sammenlignbare i størrelse og befolkning. Mens store byer som Beijing og Shanghai har generelle og spesialiserte sykehus er utstyrt med den nyeste teknologien, er dette ikke tilfelle i distriktene, hvor lokale og fylkeskommunale sykehusene varierer i deres kompetanse. I ekstremt fattige landsbygda i Kina, sykehus er generelt dårlig utstyrt, noen ganger også mangler moderne sanitærsystemer.

Time Frame

Kineserne må ofte vente i timer eller dager å få tilstrekkelig helsehjelp, spesielt hvis de bor i mer landlige områder. Selv om folk er generelt tålmodig og vant til å vente på overfylte sykehus, må noen reise hundrevis av miles over en periode på dager bare for å ha tilgang til tilstrekkelig omsorg for å behandle mer alvorlige helseproblemer.

Expert Insight

Helsearbeiderne i Kina i dag er ikke godt betalt, og leger og sykepleiere får varierende grad av opplæring, ifølge Dr. Moreton. Mens noen leger har fullført en 2-årig utdanning som ligner på vestlig medisinsk skolen trening, spesialister tendens til å bli bedre trent. I Kina er det ingen nasjonal organisasjon for å vurdere og standardisere ferdighetene til medisinske fagfolk. Moreton bemerker at mange kinesiske leger er misfornøyd med fasetter av landets helsevesen, slik som den langsomme tempoet i kampanjen, vanskeligheten av å overføre til å arbeide i et annet sykehus og spesielt lav lønn.

Kina Food Guide Pyramid

Kina Food Guide Pyramid


Tradisjonell kinesisk ernæring har blitt "lost in translation", ifølge Revolution Health. Americanized versjoner av kinesiske dietter er fetere og saltere enn de som er laget i Kina. Den kinesiske maten pyramide guide søker å gjenopprette sunne matvaner gjennom harmoni og balanse.

Fan og T'sai

De gamle kinesiske prinsipper for balanse showet som måltidet er delt inn i halv korn valg og en halv frukt, grønnsaker og proteiner, melder Revolution Health. Chinavoc råder at kinesiske kokker skape en harmonisk blanding av teksturer, smaker og farger.

Korn

Den sørøstlige Michigan Dietetic Association (semda) gir en kinesisk mat pyramide grafisk ligner på det kjente USDA pyramide. Korn inneholder ris, nudler, oval korn, lang korn og ris hvete boller.

Frukt og grønnsaker

Frukt og grønnsaker er en viktig aspekt til feng shui balanse av den kinesiske kostholdet. Meloner, epler, appelsiner og asiatiske pærer utgjør 3:58 daglige frukt valg. Grønnsaker som limabønner, snittebønner, brokkoli, bok choy, soyabønnespirer, minimais, koriander, blomkål og bambusskudd kombinere med kjøtt for mange tradisjonelle kinesiske kombinasjon retter. Pyramiden anbefaler 04:57 porsjoner grønnsaker.

Melker og kjøtt

Ifølge semda, melk, fløte, smør og ost er ikke en vanlig del av en kinesisk diett. Flertallet av de to til tre daglige porsjoner protein kommer fra fisk, svinekjøtt, krabbe, muslinger, blekksprut, tofu, kylling, ål, biff og and.

Fett, oljer og søtsaker

Spise sukker, eddik, ris vin, soyasaus, sesamolje, salt og sort pepper sparsomt.

Hvordan får Kina Brush arbeid?

Den Suifan er Kwang Tze Solution, som også er kjent som Kina Brush, ble utviklet for å hjelpe menn å forbedre deres sexliv. En manns manglende evne til å holde sin ereksjon lenge nok til at hans partner å føle tilfredshet i sex handling kan føre til problemer i, eller til og med ødelegge forholdet.

Fakta

Dr. Lai Sui Fan (Yuk Hun) er opphavsmannen til Suifan er Kwang Tze Solution, som har blitt benyttet i den asiatiske kulturen i mange år for å fremme sunn seksuell aktivitet (varme kanalene og avkrefte kaldt). I den vestlige verden, er Suifan er Kwang Tze Solution bedre kjent som Kina Brush. Denne børsten er en motgift for menn som lider av for tidlig utløsning.

Feromoner

For tidlig utløsning er en vanlig mannlig seksuell problemet. For tidlig utløsning er nådeløs utslipp av sæd med ubetydelig seksuell stimulans før, på eller like etter penetrasjon.

Kina Brush

The China Brush er en potent middel formulert med urteaktige planter og kinesiske urter for å forhindre for tidlig utløsning. Den China Brush er kjent for å gi menn kontroll av deres ereksjon som tillater dem å delta i samleiet for en lengre tidsperiode.

Hvordan bruke China Brush

The China Brush har fått navnet sitt fordi den har en liten bomulls pensel inne i flasken. For å søke, børste Kina Børst lett under penishodet og langs toppen av det 30 minutter til to timer før loven. Dette reduserer følsomheten for å tillate langsommere opphisselse slik at for lengre seksuell aktivitet.

Ingredienser

Kina Brush ingredienser inkluderer vann, kanel (Cinnamomum cassia), koreansk ginseng (Panax ginseng), gallestein (storfe), Aloe Vera, og nellik (Eugenia caryohyllus). Dette produktet er kun til utvortes bruk.