Digidexo.com

Hvordan virker migrene medisiner fungerer?

Hvordan virker migrene medisiner fungerer?

Hva er en migrene?

En migrene er en sever hodepine som kan forårsake smerte, kvalme, svimmelhet og en følsomhet for lys og lyd. Migrene kan skje når som helst og er ganske ofte ødeleggende når de oppstår. De fleste av migrene er forårsaket av vaskulær, neurale, eller kjemiske problemer. Det er mange medisiner som er tilgjengelige for å bidra til å forhindre og eller leder migrene forekomster.

Mislykket Medisinering

En type migrene medisiner som brukes er mislykket medisiner. Disse medikamentene er tatt ved første tegn på en migrene og bidra til å lindre eller lysere symptomene på en migrene. Men det betyr ikke alltid hindre en migrene, og gjør ingenting med mindre en migrene har allerede startet.

Forebyggende medisiner

Forebyggende migrene medikamenter blir brukt til å forhindre en migrene starter. Disse medikamentene blir brukt av kroniske migrenepasienter og arbeid ved å skape et miljø i kroppen din som ikke fremmer migrene å skje i første omgang.

Vaskulær

Noen av migrene kan være forårsaket av problemer med det vaskulære system. Når problemer oppstår fra innsnevring og utvidelse av blodårene, hevelse kan forekomme. Som svellende øker, blir området smertelig følsom for bevegelsen. Dette er grunnen til at med mange migrene kan du føle bankende smerte. Dette er fordi hver gang hjertet slår, løper blodet gjennom de følsomme fartøy forårsaker enda større smerte. Visse migrene medisiner kan hjelpe ved å redusere hevelse, samt å hjelpe kontroll dilatasjon og innsnevring av blodårene.

Chemical

En antatt årsak til at det oppstår migrene er en kjemisk ubalanse. Dette skjer når serotoninnivået i hjernen er ubalansert. Serotonin er delvis ansvarlig for innsnevring og utvidelse av blodårene rundt hjernen. Hvis denne blodkarprosessen ikke holdes under kontroll, kan veggene rundt blodkaret blir svake og en liten mengde av blod er i stand til å unnslippe beholderen inn i omkringliggende vev. Smertereseptorer i nærområdet fornemme lekkasje og varsle kroppen din i form av migrene smerte. Migrene medisiner virker ved å hjelpe til å regulere serotonin, som igjen holder blodårene under kontroll.

Neural

Migrene kan også være forårsaket av nerveproblemer. Dette skjer når en strøm av ulike hjernen kjemikalier irritere nerver og smertesensorer rundt hjernen. Disse kjemikaliene kan frigjøres under belastende forhold, eller som en følge av næringsmidler eller alkoholinntak. Substans P er en av de største skyldige fremkallende kjemikalier for disse typer migrene. En migrene medisiner fungerer ved å balansere ut igjen de kjemikaliene som har blitt utgitt i hjernen, som deretter lindrer irritasjon av av nerver og smertesensorer.

Koffein

Koffein er en vanlig ingrediens som finnes i mange migrene medisiner. Selv om koffein kan også være en trigger for noen migrenepasienter, når det brukes i medisiner det hjelper kroppen å absorbere medisinen raskere. Det gjør det ved å fungere som en mild stimulerende som hjelper kroppen prosessen medisinen raskere.

Triggere

Du kan bidra til å øke kraften i din migrene medisiner ved å analysere og unngå livs triggere som kan føre til migrene oppstår. Hold en journal over hva du gjorde og hva du spiser før en migrene. Holde styr på matvarer vil bidra til å identifisere kjemiske triggere, og holde styr på hva du gjorde vil bidra til å identifisere stress relaterte triggere. Når du har identifisert mønstre i hverdagen i forhold til din migrene, kan du unngå disse triggere.