Digidexo.com

Vitaminer for fet hud

Som folk blir eldre, er det viktigere for dem å få de nødvendige vitaminer for å opprettholde generelle helse. For å opprettholde interne helse, har huden til å bli tatt vare på i tillegg. Olje kan føre til skade på hudens overflate. En rekke viktige vitaminer for fet hud bør forbrukes for huden vitalitet og en sunn glød.

Vitamin A / betakaroten

Vitamin A bidrar øyne, hud og hår forblir friske ved å motvirke økningen av linjer og rynker og kjemper tørrhet og irritasjon. Kilder til vitamin A blant annet gulrøtter, grønne grønnsaker, tomater og meloner.

Vitamin E

Som vitamin A, vitamin bidrar til å bekjempe linjer og rynker. Det forhindrer også sløvhet assosiert med fet hud. Naturlige kilder inkluderer hele korn og brokkoli.

B-kompleks vitaminer

Mangler i vitamin B forårsake fet hud, selv om det er mindre. B-vitaminer hjelper huden forblir ungdommelig ved å motvirke stress, en av grunnene til huden kan utskiller flere fluider fra porene. Gode ​​kilder for disse vitaminer for fet hud inkluderer leveren, ølgjær og helkorn.

Vitamin C

Vitamin C hjelper fet hud ved å regulere kjertel som utskiller væske som etterlater huden fet og kjedelig. Forbruker sitrusfrukter, bær og strømninger er naturlige måter å få de vitaminer for fet hud.

Kalsium

Teknisk sett et mineral, fungerer kalsium med vitaminer for å hjelpe huden å opprettholde en sunn glød, reduserer sløvhet og bekjempe akne. Foruten melk, andre gode kilder til kalsium inkluderer laks, sardiner og solsikker.