Digidexo.com

Dietter for å hjelpe barn Focus

Dietter for å hjelpe barn Focus


Mange barn mangler fokus. Om et barn har ADHD eller bare har problemer med å betale oppmerksomhet i klasserommet, mat som han spiser spiller en rolle. Akkurat som mat endrer hvordan du føler deg, forandrer det også måten som du tror. Spise et sunt kosthold kan føre til redusert uro og økt fokus, spesielt på skolen.

Frokost

Barn må alltid spise frokost for å hjelpe dem til å fokusere. En godt balansert frokost vil holde blodsukkeret balansert. Et sultent barn vil ikke være i stand til å fokusere. Gi barna en frokost med hele korn, som havregryn. Legg i en banan, jordbær eller annen frukt. For en spesiell frokost godbit, gjør søtpotet pannekaker. Unngå sukkerholdige frokostblandinger og hvite karbohydrater som hvitt brød.

Protein

En høy-protein diett bidrar til å forbedre konsentrasjon og fokus i løpet av dagen. Eksempler på høy-protein mat er egg, kjøtt, bønner og nøtter. Pakk en kalkun sandwich på hele korn brød til lunsj. Snacks som streng ost og nøtter vil hjelpe barn med skoleprestasjoner og energi. Matvarer som inneholder mye protein holde nivået hele dagen lang blodsukker.

Karbohydrater

Foods høy i raffinert sukker og enkle karbohydrater forverre mental fokus. Unngå å mate barn godteri, sukker og mat laget med hvitt mel og hvit ris. Substitute enkle karbohydrater med komplekse karbohydrater som grønnsaker, frukt og brun ris. Når fôring et barn mat rik på karbohydrater, koble den med protein. En ideell middag er brun ris, brokkoli og bakt kylling.

Fatty Acids

Tillegg av omega-3 fettsyrer kan forbedre konsentrasjonen for barn. De har den ekstra fordelen av å holde barna full, som også forbedrer fokus. Et sultent barn kan ha konsentrasjonsproblemer. Tunfisk, valnøtter, olivenolje og laks inneholder omega-3 fettsyrer. Hvis barnet ditt er motstandsdyktig mot å spise de matvarer, omega-3 fettsyrer er tilgjengelig i form av kosttilskudd.