Digidexo.com

Ansikt ned

Hvordan å massere leggmuskelen Bruke Elbow

Hvordan å massere leggmuskelen Bruke Elbow


Personer med sår eller stramme kalv muskler kan noen ganger ha nytte av en dyp vev massasje. Bruk albuen å massere leggen og følge disse enkle trinnene for å utføre en dyp vev massasje av leggmuskelen.

Hvordan å massere leggmuskelen Bruke Elbow

•  Legg den personen ansikt ned på en massasjebenk eller annet egnet underlag, for eksempel en seng.

Ta personens foten og plassere den på låret for stabilitet.

Brett armen så den flate delen av albuen peker nedover. Plasser den flate delen av albuen rett bak akillessene på personens kalv og flytte lukket albuen opp midt på leggen. Pass på å bruke fast press mens du utfører dette trinnet.

Stopp når du kommer til midten av leggen. Åpne opp albuen ved sakte bøye armen. Dette vil flytte poenget med albuen dypere inn i leggen.

Lukk albuen når du er ferdig med å massere dette området og fortsette å flytte den flate delen av albuen opp kalven. Unbend albuen på ulike punkter å massere enda dypere.

Åpne opp albuen når du er ferdig massasje og løft albuen sakte og forsiktig ut av leggen.

Hint

  • Du kan massere leggmuskelen ved hjelp av bare en åpen albue hvis du ønsker det. Hvis du bruker denne metoden, må du huske å bruke hendene til å lede den åpne albuen opp kalven.
  • Vanlige bekreft med den personen som de er komfortable og justere teknikken når det er nødvendig.
  • Unngå å sette press på baksiden av personens kneet.
  • Deep tissue massasje er ikke for alle, og kan være ubehagelig. Sørg for å spørre legen din om en dyp vev massasje er riktig for deg.

Face-Down Lår & hoftebøyning Stretch

Face-Down Lår & hoftebøyning Stretch


Selv om hip flexor musklene ikke får den oppmerksomheten som gis til kroppen-skulpturer muskler som biceps, setemuskler og brystmusklene, hip flexors er viktig for din evne til å gå, løpe, danse, sitte og alle andre aktiviteter som innebærer å flytte ben. Hip flexor muskler inkluderer iliopsoas, tensor fasciae latae, rectus femoris og Sartorius muskler. Strekke hip flexors øker sin fleksibilitet, lindrer muskelsmerter og forbedrer omfanget av bevegelse.

Yoga Cat Pose

Ryggsmerter og morgenstivhet kan skyldes overarbeid eller dårlig holdning, påvirker dine hip flexor muskler. Katten yoga positur utføres fra en ansikt-ned posisjon på hender og knær kan øke blodstrømmen til hip flexors. Stretching disse musklene øker fleksibiliteten og forbedrer din evne til aktivitet. Med knærne i hoftebreddes avstand og hendene skulder bredde hverandre, bøy ryggen opp og ned 10 til 20 ganger. Utfør buen sakte på en utpust. Understreke den oppadgående trekk fra korsryggen og bekkenet. (Se Referanser 6 og 7.)

Yoga Bow Pose

Strekke musklene i forsiden av kroppen din - samt psoas hip flexors - med yoga baugen positur. Plassert på hver side av ryggraden, psoas muskler feste til nedre ryggvirvler og hjelp i ryggjustering og rotasjon, pluss hoftefleksjon. En fleksibel psoas gjør de fremre lårmusklene - quadriceps - for å forlenge. Fra et ansikt-ned stilling, med bena sammen og tærne pekende bort fra kroppen din, plasserer armene langs siden. Bøy knærne så nære rompa som mulig. Ta tak i anklene. Trykk nedover med halebenet som du løfter brystet og lår opp fra gulvet. Hold baugen positur i 20 til 30 sekunder. Gjør 02:59 repetisjoner. (Se referanse 2.)

Liggende quadriceps Strekker

Løgn quadriceps strekninger øke fleksibiliteten i firemannsrom og iliopsoas. Utføre denne øvelsen i to posisjoner, som begynner i en utsatt forsiden ned posisjon. Ta med din høyre fot opp til rumpeballe og gripe ankelen med høyre hånd. Hold positur i 20 til 30 sekunder. Gjenta på den andre siden. Engasjere iliopsoas ved å slå på din side og fatte ankelen, men ikke bøye kneet helt. Gjenta øvelsen på din venstre side. (Se referanser 1 og 4.)

Forsiktighetsregler

Varm opp til å øke blodgjennomstrømningen og løsne musklene før du strekker. Gå, jogge eller sykle for fem til ti minutter å forberede seg strekk. Ta hensyn til kroppen din og ikke presse utover dine grenser. Hvis du føler smerte, du strekker for langt. Ikke sprette mens du strekker, eller du kan skade eller rive muskler. Kontakt lege hvis du har vært borte fra trening i lang tid, eller hvis du har kroniske smerter eller en skade.

Risiko for vitrektomi kirurgi for en Macula hull

En vitrektomi er kirurgisk fjerning av glasslegemet, gel-lignende stoff som fyller midten av øyet, etterfulgt av en innføring av luft og gass til hullet. Fremgangsmåten er ofte gjort for å reparere hull som dannes i makula, et område av netthinnen, på grunn av den naturlige aldrings av øyet. Som de fleste operasjoner, er noen risiko forbundet med vitrektomi.

Katarakt

Utvikling av grå stær, tilstanden der visjon blir disig og tåkete, er en vanlig risiko forbundet med vitrektomi prosedyren. Selv om grå stær ofte utvikler med alderen, har en tendens tilstanden til å utvikle raskere etter en vitrektomi.

Infeksjon

Som med de fleste operasjoner, infeksjon er en av de mest vanlige komplikasjoner, og mens de effektene kan være liten, kan de noen ganger føre til mer alvorlige tilstander. Infeksjon som oppstår i øyet etter en vitrektomi kalles endoftalmitt, og kan noen ganger føre til blindhet. Ifølge vitreoretinal Surgery, PA, oppstår denne infeksjonen i ett av 1000 tilfeller.

Netthinneavløsning

Selv om netthinnen kan løsne spontant, enhver operasjon som involverer øyeeplet øker risikoen for løsrivelse. Den løsgjøring kan skje relativt raskt etter behandlingen, eller til og med opp til flere måneder eller år etter at operasjonen er fullført.

Eye Damage

Reise med fly, må unngås i flere måneder etter at vitrektomi er fullført eller inntil legen sier det er OK hvis hullet ikke er helt leget, og gassen er fortsatt til stede i hullet, kan den trykkforandring i flyet forårsake alvorlig skade øyet.

Delvis gjenoppretting

Selv om det ikke er ansett som en risiko eller komplikasjoner av kirurgi, kan delvis bedring av syn være et problem for noen pasienter. Etter operasjonen, pasientene er å forbli i en ansikt-ned-stilling for spesifisert tidsperiode. Hvis pasienten ikke er i stand til å følge gjennom med hele angitt tid, ikke kan oppnås total utvinning av visjonen.

Osteoporose Hip Øvelser

For de som lider av hoftesmerter som følge av osteoporose, kan øvelser ikke bygge din bentetthet, men de vil tjene til å styrke de områdene som forårsaker du mest smerte. Styrking din posterior, nedre rygg og hofte området kan hjelpe.

Utsatt Hip Extension

Osteoporose lider bør være klar over utsatt hip extension fordi denne øvelsen bidrar til å styrke sine hofter, posterior og korsrygg. Liggende hip-utvidelsen er en av de viktigste øvelsene for å styrke dine hofter og bakende. Å prøve utsatt hip extension, ligge flatt på magen i et ansikt ned stilling med hendene på pannen. Etter at du har antatt utsatt posisjon, sakte løfte høyre ben så langt som du er i stand til (går bakover mot din posterior). Senk langsomt og plassere beinet tilbake på gulvet. Gjenta med venstre ben. Når du har fullført ett sett, gjentar du har gjort 10 sett.

Hoftebøyning

En god øvelse for de som lider av hoftesmerter som følge av osteoporose er hoftebøyning. Den beste måten å begynne denne øvelsen er å stå oppreist med begge føttene sammen, holde på en stol (for balansering). Pass på å holde ryggen rett, og sakte heve venstre kne opp så høyt som du kan (til brystet hvis mulig) og senk benet ned igjen til den posisjonen du var i da du først startet. Nå gå videre til høyre ben, og løfte den så langt du kan. Deretter sakte senke den ned igjen. Gjenta med venstre ben igjen, før du har fullført fem sett med denne øvelsen.

God bevegelsesmøns

For å få maksimalt ut av alle dine hardt arbeid og innsats, opprettholde riktig posering er viktig. Hvis øvelsen krever en rett rygg, er det viktig at du holder ryggen rett å hindre skade. Øvelser som utføres feil er ineffektive og kan være skadelig for helsen din. Om nødvendig, ansette en personlig trener for å sikre at du er riktig trener.

Øvelse for en Rotator Cuff Injury

Øvelse for en Rotator Cuff Injury


Rotator cuff er en liten gruppe av muskler som er funnet på toppen og baksiden av skulderleddet. Ofte kan Rotator cuff bli skadet gjennom overdrive eller en traumatisk hit. Når dette skjer, er det ulike øvelser som kan gjøres til rehab det.

Eksterne Rotasjoner

Disse er utført med en motstand slange festet til en dør. Overarmen er stramt mot kroppen, håndtaket holdes og røret trekkes over hele kroppen bort fra døren.

Interne rotasjoner

Interne rotasjoner er gjort på samme måte som eksterne rotasjoner, bortsett fra startpunktet er den forlengede arm posisjon. Håndtaket blir så trukket på tvers av legemet mot døren.

Face-Down rotasjoner

Et ansikt-ned rotasjonen er gjort på en seng med en lett vekt i hånden. Kom til kanten og hold armen over med albuen bøyd 90 grader. Senk vekten opp og ned ved å svinge overarmen.

Pronated Arm Raise

En pronated arm raise er gjort med en lys dumbbell. Vri tommelen ned og forlenge armen ut i en 45-graders vinkel fra kroppen din. Hold armen rett og løft dumbbell opp og ned sakte.

Nedadgående Facing Dog

Nedover mot hunder er gjort ved å komme inn i en planke posisjon, deretter løfte hoftene og skiftende vekten tilbake på hælene. Denne stilling holdes deretter i 30 til 60 sekunder.

Betraktninger

Når du gjør rotator cuff øvelser, bør du bruke veldig lette vekter og aldri løfte over hodet.

Memory Evalueringsverktøy

Memory Evalueringsverktøy


Demens er et tap av kognitiv funksjon utover det som er normalt forbundet med aldring. Selv om det vanligvis assosiert med alder, kan demens oppstå under andre faser av voksenlivet. Tidlig diagnose er nøkkelen til mestring effektivt med utbruddet av demens-relaterte sykdommer. Memory testing er den primære metoden for å diagnostisere demens. Ved hjelp av bare pennies, papir og blyant, kan du utføre minne testing i ditt eget hjem for å overvåke din mentale kondisjon.

Simple Math

En av de enkleste tester av kognitiv funksjon innebærer enkle aritmetiske funksjoner som involverer pengesummer. Øv gjøre endringen. Telle bakover fra et høyt antall av syvere. Øv deg på gangetabellen. På et stykke papir, skriver den tiden, og deretter tegne en klokke med sine hender posisjonert for å vise hva klokka er.

Gjør Lister

For denne øvelsen, skrive noen kategorinavn på flashcards eller biter av papir og deretter trekke dem tilfeldig fra en lue eller et ansikt ned haug. For hver kategori, tids deg selv som du navngir alle objektene du kan som kan passe inn i den kategorien. For eksempel, hvis en trukket kortet har ordet "biler" på det, skrive ned navnene på så mange typer biler som du kan tenke på i ett minutt. En manglende evne til å nevne mer enn noen få elementer kan være et tegn på redusert mental funksjon.

Short-Term Recall

En enkel test for kortsiktig tilbakekalling er å ha en ledsager resitere tilfeldige navn eller substantiver til deg. Du ønsker å gjenta listen tilbake til høyttaleren. Hvis mulig, prøv å resitere listen bakover. Start med tre elementer, og deretter flytte til lister over fire, fem eller seks elementer. Spill et minne spillet ved hjelp av flashkort med sammenkoblede bilder plassert med ansiktet ned på et bord. Se hvor mange sett som samsvarer du kan finne i en kort periode mens snu kortene to om gangen. Hvis du finner en match, holder du kortene; hvis ikke, slå dem med ansiktet ned i sine samme sted.

Online Memory Screening

Ved hjelp av en søkemotor, søke etter en minne screening service. Noen tjenester tilbyr kognitiv testing for en symbolsk sum. Skriv ut en kopi av resultatene dine og ta dem til familien din lege hvis du har spørsmål.

Hvordan lage en Slant Board

Hvordan lage en Slant Board


Du har kanskje sett skrå styrene i treningssentre, som noen bruker å gjøre sit-ups, for eksempel. Skrå bordene ligger på en vinkel, slik at hodet sitter lavere enn resten av kroppen din. I 1933, Bernard Jensen, DC, PhD., ND, først teori om at skrå styrene ikke bare riktig helseproblemer som du invertere kroppen din, men til nytte for din helse ved å lindre kroppens organer av stress forårsaket av å være vertikalt mesteparten av tiden. Skrå boards, er det antatt, kan øke blodstrømmen til hjernen, som mange mener er avgjørende for helsen. Lag en skrå bord billig i ditt hjem med bare noen få elementer.

Bruksanvisning

•  Få et stykke tre litt lenger enn lengden på kroppen din. For eksempel, hvis du er 5 fot 8 inches høy, bør trestykket være rundt 72 inches lang. Veden bør også være bred nok for kroppen din. Har veden måles og kuttet på et hjem forbedring butikken.

Sett på en tykk, beskyttende hansker eller ovn mitt på hånden som holder linjalen, plukke opp en kniv, og deretter sakte og forsiktig klippe et stykke av skum samme lengde som tre, ved hjelp av linjal som en rett kant. Tapetkniver har en liten, skarp flyttbar blad, som passer inn i en plastholder eller en penn-lignende metallverktøy. Disse knivene kuttet uanstrengt gjennom skummet, så du trenger for å beskytte andre hånden og fingrene med en tykk hanske eller mitt, i tilfelle du skli. Hvis du gjør en feil mens kutte skum, vil det bli skjult av stoffet du legger til.

Plasser stoffet av valget på gulvet eller arbeidsflate, med baksiden vendt opp mot deg. Sentrer din del av skum på toppen av stoffet, trekke opp stoffet på alle sider slik at stoffet dekker sidene og en del av skum rygg, og deretter skjære av overflødig stoff ved hjelp av en saks.

Kontroller at du har stoffet stramt på skum ved å trekke den mot skum sentrum. Brett kuttet kantene av stoffet én gang, og deretter feste brettet, kuttet stoff rundt skum med duct tape. Denne siden av skum vil ikke være synlig, så det trenger ikke å se perfekt. Bruk en stift pistol for å sikre tykkere stoff om nødvendig.

Cut industrial-grade borrelås i firkanter ved hjelp av saks. Stikke en firkant med looper, som ser uklar, på hver av de fire hjørnene av skum der du ikke har duct tape.

Skjær ruter av borrelås med piggene og kroker, og deretter plassere en firkantet ansikt ned på fuzzy, loop firkanter du allerede sikret på baksiden av skummet. Krokene på rutene vil holde seg til løkkene på de andre rutene.

Fjern beskyttelsen fra kroken torg, snu hele dekket skum over, og deretter legge skum til planken. Trykk skum der du har de borrelås borrelås fast og sikkert på veden.

Prop din polstret skrå bord i en vinkel med den ene enden på gulvet og den andre enden er publisert på en krakk, trapp trinn eller stol. Når du plasserer deg selv på skrå bord, vil du ligge på ryggen med hodet på slutten mot gulvet.

Recovery Fra Enebolig Retina Surgery

Netthinnen er et tynt lag av blodkar og lysfølsomme nerver på baksiden av øyet. Det noen ganger skreller bort fra baksiden av øyet, forårsaker en netthinneavløsning og en resulterende tap av syn. Denne tilstanden vanligvis kan repareres kirurgisk; kirurgi kan vare mellom en og fire timer, avhengig av kirurgisk alternativ du og din øyelege har valgt. Recovery er en langvarig prosess.

Slipp fra sykehuset

Sperring komplikasjoner, bør du bli utskrevet fra sykehuset senere på dagen operasjonen ble utført, eller senest neste dag, ifølge AuroraHealthCare.org. Øyet vil bli dekket med en metallskjermen og bandasje, som må være på plass for uansett hvor lenge legen din angir. Som oftest vil dette øyet belegget fjernes av legen dagen etter operasjonen. I dagene umiddelbart etter operasjonen, kan du oppleve noen smerte, men det bør være håndterlig med smertestillende medisiner legen har foreskrevet. Hvis medisinen ikke gjør jobben sin, ta kontakt med legen din umiddelbart.

Retningslinjer for Recovery

Når øyelapp er fjernet, må du begynne å bruke øyedråper legen har foreskrevet før operasjonen. Du må også ha ditt øye lapp hver natt i tre uker for å beskytte øyet mot mulig skade mens du sover. I den første uken etter operasjonen, bør du skjemme bort deg selv, ifølge Retina Spesialist i Alabama. Det er viktig ikke å anstrenge din visjon i løpet av denne tidlige utvinning perioden, så holde lesing og TV-titting til et minimum. Det er ikke uvanlig å oppleve rive og klar slimhinnene sekresjon fra de berørte øyet, men rådfør deg med legen din umiddelbart hvis du opplever en gul, illeluktende utflod fra øyet.

Gass Bubble

Under operasjonen, kan kirurgen har innført en gassboble i øyet for å tjene som en splint i løpet av tidlig utvinning perioden. Denne boble, som vil bli absorbert og avta i størrelse over tid, bidrar til å holde den reparerte hinnen på plass inntil den er fast festes på nytt til det bakre av øyet. For å maksimere effekten av gassboble, din øyelege sannsynligvis vil be deg om å holde hodet i en ansikt-ned posisjon når det er mulig. Du må prøve å hevde at hodeposisjon så mye du kan, selv mens du sover, bading og spising. Inntil boblen er fullt absorbert, ikke ligge på ryggen. Det er også viktig å unngå overanstrengelse i minst en måned.

Forbedret Visjon

Du bør merke en klar forbedring i din visjon innen to uker etter operasjonen, selv om fullstendig gjenoppretting kan ta opp til et år. Før det har gått, er det trolig best å unngå kjøring. Hvis du har en stillesittende jobb og restitusjonen har vært relativt jevn, har du sannsynligvis kan gå tilbake til arbeid innen 10 til 14 dager. Hvis, derimot, krever jobben din tunge løft eller lignende anstrengelse, kan legen din gi deg råd når det er trygt å gå tilbake på jobb.

Ansikts rødhet Behandlinger

Ansikts rødhet kan være et resultat av rødmende på grunn av en psykisk reaksjon på en situasjon, eller det kan være et resultat av en ukontrollerbar tilstand som rosacea. Rosacea er når rødmende oppstår i ansiktet og nese for hva som synes å være noen grunn, og deretter forsvinner etter en stund. Med rosacea er det en sjanse for at ansikts rødhet vil bli permanent. Det er mange måter å behandle ansikts rødhet.

Psykologisk

Rødming kan noen ganger være en psykologisk reaksjon på en situasjon som den som ikke alltid kan kontrollere. Det kan være en panikkreaksjoner til å måtte være offentlig, eller den kan ha en hvilken som helst annen reaksjon på stressende situasjon som fører til ukontrollerbar rødming. Med psykologisk rødmende, er det først nødvendig å bestemme hvilke situasjoner føre til at tilstanden til å skje, og deretter ta opp hva fobi er kjernen av problemet. Ganske enkelt å unngå en situasjon som bringer på kronisk rødming er ikke praktisk, så en medisinsk faglig vil arbeide med en person for å fastslå hva fobier de har som trigger ansikts rødhet og deretter prøve å behandle fobier.

Medisinske behandlinger

Med en ansikts rødhet problem som rosacea, er en tilnærming til å dekke tilstand med make-up eller andre kremer som vil gjøre det se ut som om problemet har forsvunnet. Rosacea er en tilstand hvor blod strømmer til ansiktet når det ikke er nødvendig, og heller enn å dekke det opp, er det nødvendig å behandle rosacea mot en fast oppløsning.

En rask løsning på et akutt tilfelle av rosacea er anvendelsen av en kortison-basert krem ​​til det berørte området. Dette er et steroid som vil bidra til å spre ansikts rødhet raskt. Det bør bemerkes at bruken av et steroid krem ​​må være begrenset, og bør bare brukes som en midlertidig løsning.

Intense Pulsed Light, eller IPL, er en svært populær behandling for rosacea som gjelder fokusert lys til det berørte området for å fjerne rødhet bort på permanent basis. Ifølge en juni studie fra 2003 av Dr. KA Mark et al., Etter bare en måned etter IPL behandling pasientene opplevde en 30% reduksjon i blodtilførselen til ansiktet som forårsaker rosacea som gjør IPL en effektiv rosacea behandling.

Allergier

Ansikts rødhet kan også være et resultat av en allergisk reaksjon som vanligvis er best behandles ved å fjerne kilden for allergi. Snakk med legen din eller hudlege om mulige kilder til en allergisk reaksjon som resulterer i ukontrollert rødming, og finne ut om det er noen medisiner som kan hjelpe deg til å bedre kontrollere allergi.

Hva er årsakene til ansikts Prikking?

Hva er årsakene til ansikts Prikking?


Når foten eller hånden får "pins og nåler", kan du anta at en vanskelig posisjon eller dårlig sirkulasjon er årsaken. Men årsakene til prikking og nummenhet i ansiktet ditt er vanskeligere å fastslå. Ansikts kribling og nummenhet er muligens nevrologiske, vaskulær, metabolsk eller medisiner relatert. De kan være fra en mer alvorlig underliggende sykdom. Hvis du opplever ansikts kribling, sjekk med en medisinsk faglig for en diagnose, spesielt hvis symptomene vedvarer.

Parasthesia

Parasthesia er et generelt begrep for å beskrive prikking og nummenhet hvor som helst i kroppen. Det betyr at nervecellene er involvert, i henhold til Ansikts problemer. Denne tilstanden påvirker ansiktet hvis forbundet nervene er feil, skadet eller skadet på noen måte. Andre underliggende årsaker som lupus eller diabetes årsak parasthesia.

Bells parese

Bells parese er en tilstand som er et resultat av ansikts nerve svakhet. Ansiktet ditt kan henge ned. Din tale kan snakke utydelig. Prikking og nummenhet i ansikt er vanlig. Utbruddet av denne tilstanden er ofte ganske dramatisk og rask. Våkne opp en dag med det som skjer i mange tilfeller. University of Maryland Medical Center anslår at én av 5000 mennesker opplever denne tilstanden. Det er helbredelig og symptomer ofte rydde opp så raskt som de kom.

Helvetesild

Helvetesild er en viral infeksjon fra varicella-zoster virus, ifølge Mayo Clinic. Viruset forårsaker et utslett som du kan få på ansiktet ditt; vanligvis på den ene side nær øynene. Utslettet er ledsaget av smertefulle opplevelser av prikking, brenning eller varme. Noen ganger er det smerte, men ingen utslett. Selv om medisiner er ikke alltid nødvendig, kan antivirale medikamenter lette symptomer raskere enn uten dem.

Allergier og medisiner

Ditt ansikts kribling kan være allergi. I særdeleshet frembringer en matallergi fornemmelser rundt munnen og tungen. Du kunne ha prikking, hevelse og kløe. Dessuten er ansikts kribling et resultat av medisiner bivirkninger eller interaksjoner. Hvis du nylig har begynt å ta en ny medisin, lese etiketten på emballasjen for å se om kriblende er et børsnotert bivirkning. Sjekk med apoteket om kombinasjon av legemidler du tar for mulige interaksjoner.

Andre årsaker

Noen andre mulige årsaker til ansikts kribling er lupus, migrene, svulster, slag, trigeminusnevralgi eller multippel sklerose, ifølge Ansikts problemer. Med disse forholdene, er det vanligvis andre tilknyttede symptomer utover ansikts kribling. Å innskrenke årsaken, holde oversikt over når og hvor ofte ansikts symptomene oppstår og sjekke med en medisinsk faglig for en diagnose.

Babyens første måned: Fysisk fostring

Selv om spedbarns utvikling er ikke en eksakt vitenskap, babyer endre seg dramatisk i den første måneden. Den første måneden kan virke som om alle baby gjør er søvn, fordi de fleste gråt oppstår mellom seks og åtte uker. På en måned, er babyer begynner å smile og lage lyder. I løpet av de første ukene, vil babyer tilbringer mye tid i stilling som ligner fosterstilling. Dette kan imidlertid ikke skje med spedbarn født for tidlig. Premature barn utvikler seg annerledes enn fullbårne nyfødte.

Ansikt, hode og nakke Development

En nyfødt hode kan ha blitt påvirket av fødselsmetode og vises spisse eller avlange. Dette skulle forsvinne med de første dagene. Hvis hodet er lettere skadet eller hovne, dette også vil gro i løpet av dager. Ansiktet kan også være hovne fra væske opphopning og ansiktstrekk kan bli usammenhengende fra fødselen. Munnen kan inneholde hvite flekker, som er væskefylte cyster som vil forsvinne i løpet av dager. De første muskler til å utvikle hos nyfødte er nakke og skuldre. Babyen vil begynne å se deg rundt, men vil bare være i stand til å se en avstand på to meter. Barnets øyne kan krysses til tider, men dette er naturlig.

Armer og ben Development

Den nyfødte hender vil bli tett lukket og negler kan være lang. Den føtter og ben vil kurve innover, men vil etter hvert rette. Barnet vil ha ferdigheter refleks. Den suger refleks fører barnet til å sette ting i hans eller hennes munn. Den griperefleks fører barnet til tett lukke sine fingre. Og skremme refleks fører til at barnet til å kaste sine armer ut og inn igjen når forskrekket. Armene, bena og haken også kan riste når gråt på grunn av barnets utvikling nervesystemet.

Magen Development

Navlestrengen stubben tar 10 til 21 dager til å helbrede og falle av. Ledningen vil skifte farge fra gult til brunt eller svart. Hvis det blir rød og begynner å lukte, ringe legen din, fordi det trolig er infisert.

Skin Development

Traumer fra fødselen kan føre til at huden å bli klødd eller mørbanket. Huden vil gro i de to første ukene. Babyen vil også miste noe hår og det øverste laget av huden vil flasse eller peeling. Tilstanden, eller ellers kjent som baby akne, er ufarlig og vil gro i løpet av uker og kan dukke opp hvor som helst på kroppen, ikke bare ansiktet.

Advarsel

Avhengig av når babyen ble født, kan utviklingen bli annerledes. Men som en generell tommelfingerregel, hvis etter tre måneder, babyen skal ikke stille ut følgende.
• Ingen hodekontroll forbedring
• Ingen forsøk på å løfte hodet når du ligger med ansiktet ned
• Extreme floppiness
• Lite respons på lyder eller visuelle signaler
• Manglende evne til å fokusere på en foreldrenes øyne
• Lite vektøkning
Ta kontakt med en medisinsk faglig hvis noen av disse beskriver baby.

Utvikling av en 1 måned gammel baby

Utvikling av en 1 måned gammel baby


Utviklingen av en 1-måneder gammel baby varierer blant spedbarn. Omsorgspersoner bør unngå å sammenligne sine babyer for mye med andre babyer på denne alderen. Når bekymringene oppstår, bør omsorgspersoner konsultere babyens barnelege, som kan vurdere barnets utvikling og gjennomføre ytterligere utviklings evalueringer etter behov.

Betraktninger

Tidlig utvikling av babyer er avhengig av mange faktorer som for eksempel om barnet ble levert tidlig eller ved full-term 40 ukers svangerskap. Også aktivitetsnivået varierer blant spedbarn, som kan påvirke hvor raskt barnet lærer nye fysiske ferdigheter.

Time Frame

Noen babyer kan oppnås en-måneders ferdigheter før 1-måneders mark og noen kan oppnå en-måneders ferdigheter i flere uker etter en måned mark. Vanligvis vil barnets barnelege stille spørsmål om utviklingsmessige milepæler på regelmessige kontroller for å overvåke barnets utvikling.

Fysisk Utvikling

I en alder av en måned, kan de fleste babyer løfte sine hoder når de legger på sin buk. Også mange kan holde hodet opp kort når blir holdt i oppreist posisjon og snu hodet fra den ene siden til den andre når du ligger på ryggen. De fleste babyer på denne alderen også følge kort objekter med deres øyne. Ifølge American Pregnancy, bør spedbarn få ca 5 til 7 gram hver uke i løpet av denne tiden.

Social Development

De fleste 1-måneder gamle babyer vise interesse og stirrer på ansikter, spesielt kjent omsorgsperson ansikter. I tillegg kan en måneder gamle babyer svare på kjente stemmer ved quieting. Noen babyer kan også vise ekte smil og muligens enda le når moret. Også babyer på denne alderen gråte for å vise misnøye.

Språkutvikling

I en alder av en måned, om lag 50 prosent av alle babyer lage lyder. Disse lydene vil innebære vokallyder ooh og aah.

Hvordan å stoppe ansikts hår vekst i kvinnerHvis du er en kvinne over 30 år, er sjansene du sliter med ansiktshår. Selv om du kan bruke barberhøvler og andre produkter utviklet for å midlertidig fjerne hår, er din dypeste ønske å stoppe ansikts hårvekst alle sammen. Dessverre, det er ingen god måte å gjøre dette hver eneste gang, men det er noen prosedyrer tilgjengelig for kvinner. De fleste av dem enten permanent stoppe ansikts hår vekst eller i det minste lette sin vekst.

Bruksanvisning

•  Ta en oral medisin. Flutamide er et medikament som bremser ned reseptorer i cellene i hårsekkene. Det kan føre til stans av ansiktshår vekst.

Påfør en aktuell krem. Vaniqua er en klinisk bevist produkt som eliminerer eller reduserer ansikts hårvekst hos kvinner. Du må få det foreskrevet av legen din, så sett opp en avtale og finn ut om du er en god kandidat for det.

Få elektrolyse. Gjennom varme eller kjemikalier, ødelegger denne prosedyren sentrum av hårvekst på en hårsekken. Hvis du gjør det på en jevnlig basis, vil skjegget vokse tilbake tynt eller ikke i det hele tatt.

Bruk en urte supplement. Ultra Hair Away er et produkt som består av enzymer designet for å blokkere hårvekst. Det er ikke klinisk bevist at de fungerer, men er et alternativ for en kvinne som ikke liker å bruke kjemikalier.

Gå for en ansikts voks. Voksing kan skade hårsekkene, noe som vil stoppe hårvekst. Det er mer sannsynlig til å skje hos kvinner med fint hår. Imidlertid er det ikke helt usannsynlig at det oppstår hos kvinner med krøllete hår.

Besøk en laser hårfjerning spesialist. Laser hårfjerning rids kroppen av hår med behandling av ekstrem varme til hårsekkene. Det er bevist å enten stoppe hårvekst alle sammen, eller redusere dens evne til å vokse tilbake vesentlig.

Shave med en epilator. Epilatorer trekke håret ut fra røttene. Denne prosessen er smertefull, men lysere ofte veksten av ansiktshår eller eliminerer det over tid.

Tips og advarsler

  • Har du krøllete hår, kan det være vanskeligere å stoppe hårvekst. I så fall må du mer flittig øve hårfjerning prosedyrer.
  • Ikke fortsett å bruke en hårfjerning produkt hvis du har noen bivirkninger som svie, rødhet, smerter og utslett.

Hemmorhoid krem ​​for å redusere ansikts Blushing

Flere forhold kan forårsake ansikts rødmende. Det er vanligvis knyttet til en hyperaktiv sympatiske system, som er en del av nervesystemet. Men det kan være forårsaket av en reaksjon på medisiner, rosacea, alkohol, høyt kolesterolnivå, høy feber, overgangsalder, krydret mat og raske endringer i temperaturen. Det finnes behandlinger for noen av forholdene, samt behandlinger som kan hjelpe med rødmende. En behandling er et hjem rettsmiddel å bruke hemorrhoid krem. Hemorrhoid krem ​​kan tone ned rødmende.

Rødmende

Når ansiktet rødmer, de små blodårene utvider seg og øke blodstrømmen i ansiktet, primært kinnene. Dette fører til en rødhet å spre seg over ansiktshuden og gir deg inntrykk av å ha et rødt ansikt. Det kan være pinlig å ha en lys rød i ansiktet i en alvorlig situasjon.

Når du føler ansiktet ditt bli varm og huden i ansiktet ditt svi litt, kan du begynne å føle seg flau, og dette kan øke rødhet og varme følelser i ansiktet ditt. Hvis du prøver å roe deg ned for å holde rødhet fra forming, kan dette hjelpe litt, men det kan ikke. Du kan trenge litt hjelp i å få rødhet og ut av kinnene. Du kan prøve forskjellige måter å behandle den rødmende for eksempel å sette en kald klut i ansiktet ditt med en gang, eller å gni litt hemorrhoid krem ​​inn kinnene og berørte områder.

Hemorrhoid Cream

Hemorrhoid krem ​​brukes vanligvis til å behandle hemorroider, krymping og beroligende betente nerver som forårsaker kløe, svie og smerte. Men hemorrhoid krem ​​kan nytte andre forhold også, blant annet når ansiktet rødmer eller blir rød.

Hvis du er utsatt for rødming, vurdere å bære hemorrhoid krem ​​med deg hvis du forventer at du vil være i en situasjon som vil motvirke den rødmende ansikt, slik at du kan behandle tilstanden med en gang.

Påføre et tynt lag med hemorrhoid krem ​​over din kinn og panne kan hjelpe krympe blodårene i ansiktet som har utvidet og forårsaket overflødig blodstrømmen til ansiktet ditt. Medisinen kan arbeide raskt på fartøy krymping for å gi deg rask lindring fra rødmende.

Hemorrhoid krem ​​kan også arbeide for å kjøle ned oppvarmet huden, noe som vil hindre varmen at de utvidede blodårer genererer fra forårsaker et annet problem, svette.

Hvordan kontrollere ansikts mørke flekker

Hvordan kontrollere ansikts mørke flekker


Ansikts mørke flekker kalles også pigmentflekker, leverflekker og sol lentigines. De pleide å være tenkt å være forårsaket av leverproblemer, derav navnet, men nå er ofte forbundet med photodamage fra overflødig sollys. Ifølge Mayo Clinic, disse plassene er ufarlige, men kan nød folk som de er knyttet til aldring. Det er vellykkede måter å behandle disse aktuelle lesjoner.

Bruksanvisning

•  Hold ut av direkte sol under den lyseste delen av dagen når solen står rett over hodet. Dette er når de ultrafiolette stråler er den sterkeste og mest skadelige. Forskere har endret sine anbefalinger for å nå inkludere litt tid utenfor hver dag uten solkrem for at huden vår skal kunne produsere vitamin D viktig for helsen.

Bruk en hatt og solkrem hvis du vet du kommer til å bli utsatt for mange timer med sollys. Selv om det ikke vil endre hud misfarging du allerede har, vil det hindre deg fra å få mer i de samme områdene.

Påfør aktuell tretinoin krem (retinsyre). Ifølge New England Journal of Medicine, forskere etter en dobbeltblind studie konkluderte med at "aktuell 0,1 prosent tretinoin forbedrer både klinisk og mikroskopiske manifestasjoner av leverflekker ... (og) disse lesjonene ikke tilbake i minst seks måneder etter behandlingen opphører. " Se legen din for en resept.

Bruk laser behandlinger. Det er faktisk flere former nå: Medlight C-6 laser, Lumenis en IPL, Fraxel Laser og Lumenis Ultrapulse Encore. Hver av disse bruker ulike former av lys å skrelle hudens øverste lag. De er effektive, men kostbare behandlinger, alt fra $ 500 til $ 2000 per besøk, og kan også skade de lavere lag av huden.

Prøv naturlige kremer som inneholder ekstrakt fra mutteren grasrot som er kjent for å lette huden uten skurring av syrer. Vitenskapelige studier er fortsatt mangler på denne behandlingen, men det er fortsatt brukes i land som India og Filippinene hvor plantemedisin er allment akseptert.

Er ansikts skreller Gunstig for akne lider?

Er ansikts skreller Gunstig for akne lider?


Ansikts skreller består av spesielt formulerte syrer som brenner av huden for å tvinge huden til å produsere ny kollagen - en connective fiber i huden, ifølge eHealthMD. Enten kjemisk peeling er gunstig for de som i dag lider av akne er fortsatt diskutabel som i 2010.

Expert Insight

Helse forsikringsselskapet Aetna anser ikke kjemisk peeling en dokumentert behandling for aktiv acne, men ansikts skreller kan hjelpe folk med acne arr og lesjoner.

Advarsel

Kjemisk peeling bruker sterke syrer og leger må kanskje justere formelen for å møte pasientens behov. I visse tilfeller kan de kjemikaliene som brukes i en ansikts faktisk føre til arrdannelse og infeksjon, ifølge PlasticSurgery.org.

Time Frame

Selv om selve inngrepet tar ikke lang tid, kan det ta en uke før en person gjenoppretter fra en kjemisk peeling. I tillegg kan det være måneder før du ser en reduksjon i acne arr.

Hvordan gjøre ansikts øvelser for å forbli Young & Wrinkle Free

Hvordan gjøre ansikts øvelser for å forbli Young & Wrinkle Free


Aldring er en naturlig prosess, og alle føler dens virkninger. Men det er ytre faktorer som ofte forsterker aldringsprosessen. Soleksponering, muskel inaktivitet og gravitasjon kan alle fremskynde aldringsprosessen. Heldigvis kan du forsinke aldringsprosessen av ansiktet ditt ved å utføre ansikts øvelser for å sirkulere blodstrømmen i ansiktet og forbedre hudens fuktighet.

Bruksanvisning

Lukk og presse øynene tett. Løft øyenbrynene så høyt du kan. Gjør dette flere ganger og slappe av. Dette vil bidra til å styrke orbicularis oculi muskler, noe som bidrar stenger øyelokkene.

Lukk leppene og heve haken litt oppover. Separer den øvre og den nedre kjeve så mye som mulig. Gjør dette flere ganger og slappe av. Dette vil bidra til å styrke musculus temporalis muskelen - den muskelen som hever kjeven og lukker kjeven.

Bøy hodet litt bakover. Åpne munnen din så mye du kan, og lukk den sakte. Sakte senke hodet og slappe av. Gjør dette gjentatte ganger, og slappe av i mellom repetisjoner. Dette vil bidra til å styrke digastric-, som ligger under kjeven.

Lag en trutmunn med leppene dine og sørge for at den nedre og øvre leppe fullt strekker seg ut. Holde leppene i denne stillingen så lenge du kan og slappe av. Dette vil styrke den øvre og den nedre leppe. Dette bedrifter også haken og kinnene.

Påfør finger-tip press til pannen og sakte heve øyenbrynene. Gjør ca 20 repetisjoner og slappe av i mellom. Dette vil bidra til å styrke frontalis muskelen, den primære muskelen som ligger på pannen.

Plasser pekefingeren på midten av hvert øyebryn og trekke tilbake sakte. Dette vil bidra til å fjerne linjer og rynker mellom øyenbrynene.

Tips og advarsler

  • Du vil ikke ha noen raske resultater. Utføre disse øvelsene regelmessig og vente i minst måned for å se ekte resultater.

Ansikts øvelser for å stramme huden på øvre øyelokk

Hvis du ønsker å tone huden i ansiktet ditt, er plastisk kirurgi ikke det eneste alternativet. Ansikts øvelser kan hjelpe stramme huden på øvre øyelokk. Forskjellen mellom kirurgi og øvelsene er at kirurgi gir umiddelbare resultater, mens øvelser ta tid. Hvis du har ledig tid du kan dedikere til øye øvelser hver uke, kan du oppnå de trang øyelokkene mulig. Hvis du er usikker, kan du gjøre øvelsene for en måned eller to, og se etter resultater.

Rapid Lukk

Plasser to fingre på hver side av hodet, på templet, og dra forsiktig tilbake. Øynene skal være åpne. Ikke dra huden din for mye. Nå raskt lukker og åpner øynene dine fem ganger. Fingrene dine vil bli trukket mot øynene dine så de stenge, men prøv å holde dem på samme sted gjennom hele øvelsen. Gjøre 10 sett med fem.

Å slappe av øynene etter en øvelse, gni håndflatene sammen før de får varm og plassere dem på toppen av dine lukkede øyne. Sitt med hodet ned og øynene dine i håndflatene i 30 sekunder. Gjenta om nødvendig.

Brow Lift

Løft øyenbrynene så høyt som mulig og senk øyelokkene så lavt som mulig. Det er lettere å gjøre denne øvelsen hvis du vipper hodet opp litt. Du vil føle musklene i øyelokkene blir jobbet når du gjør denne øvelsen riktig. Hold stillingen i fem sekunder og slappe av. Gjenta 10 ganger.

Hvis dette er for vanskelig, kan du bruke fingeren til å heve øyenbrynene og hold dem mens du lukker øyelokkene. Etterligne formen på øyenbrynene med pekefingrene og plassere dem rett under brynene. Bruk pekefingeren til å dekke øyenbryn og deretter fingeren gli nedover. Nå bruker fingeren til å løfte øyebrynet opp. Lukk øyet så stramt som mulig på samme tid.

Up & Down

Sitte i en stol og lukk øynene. Mens du holder hodet oppreist, se så høyt opp som mulig og deretter så lavt ned som mulig. Hold øynene lukket hele tiden og ser så høyt og så lavt som mulig. Slå opp i to sekunder, se ned i to sekunder og slappe av. Gjør fem sett og utføre et øye-avslappende øvelse (varme håndflatene) å holde øynene fra å være over-anstrengt. Denne øvelsen fungerer musklene som kontrollerer hele øyelokket.

Ansikts lammelse Øvelser

Ansikts lammelse Øvelser


Ansikts lammelse kan følge et hjerneslag, hjernesvulst eller sykdom som kalles Bells parese, som er en betent ansikts nerve. Det kan vare så lite som tre timer eller så lenge som tre dager, og det er en fare for permanent misdannelse, så en spesiell øvelse diett er designet for å hindre slike skader og hjelpe utvinne pasienter.

Massasje

Massasje er generelt en effektiv måte å begynne øvelser. Meldinger ansiktet i et sirkulært mønster, forsiktig strekke huden fra munnen mot øret vil bidra til å stimulere skadede nerver. Også, gni en isbit, eller baksiden av en elektrisk tannbørste, på pannen anbefales.

Forsøk å holde kjeven avslappet ved å åpne forsiktig munnen. Også plassere en finger eller tommelen inni kinnet å massere dine kinn muskler.

Lydløs og vokal øvelser

Det er visse tause lyder som kan uttales mens du trener ansiktet. Å gjøre en "ee" lyd mens smilende, pucke opp leppene dine som om å lage en "ooo" lyd samt å plassere tungen bak tennene nede, noe som gjør en "ahh" lyd har vist seg effektive.

Også, lese og snakke mens konsentrere seg om å høres ut dine ord, hjelper ansiktet venne seg til normal bevegelse igjen.

Når og hvor du skal utøve

Gjenopprettingsprosessen etter ansikts lammelse kan være lengre for noen, og eksperter foreslår pasienter følge deres grunnleggende rutine så mye som to til tre ganger om dagen. Dessuten er det anbefalt å konsentrere seg mer om å gjøre øvelsene riktig enn å bekymre seg for hvor mange ganger om dagen du gjør dem.

Prøv å trene foran et speil slik at du kan bedre kritikk din fremgang. Spesielt se på forskjell i fremgang fra venstre ansikt til høyre, og prøver hardt å holde dem balansert.

Ansikts omskolering Øvelser

Ansikts omskolering Øvelser


Facialisparese er en vanlig tilstand med flere mulige årsaker. Den vanligste årsaken til Facialisparese er Bells parese. Ansikts omskolering øvelser er laget for å omskolere ansiktsmusklene for bevegelse. De handler for å normal ansikts muskel tone, hemme uønskede bevegelser og øke symmetriske bevegelsesmønstre i ansiktet. Disse oppgaver er basert på ideen om at neuroner er i en konstant tilstand av vekst og regresjon. Ansikts trening kan være svært vellykket for pasienter som lider av ansikts lammelse, noe som resulterer i en gjennomsnittlig 60 til 70 prosent reduksjon i synkinesis etter syv måneder.

Mirror Visual Tilbakemelding

Visuell tilbakemelding med bruk av et speil er den vanligste typen ansikts omskolering øvelse som kan gjennomføres både hjemme og på en klinikk. Denne øvelsen bruker et speil for å endre pasientens motor ansiktsmønster og forsterke riktige ansikts svar. En pasient, ved hjelp av et speil, vil bistå ansikts bevegelser eller uttrykk med fingrene, for eksempel flytting av munnen til et smil. Da pasienten vil sakte slipper fingeren trykk og forsøke å holde smilet. En annen vanlig speil visuell tilbakemelding øvelse taler, spesielt ved bruk av ord som inkluderer bokstavene M og B, mens du holder øynene åpne.

Elektromyografen Training Øvelser

En elektromyografen (EMG) instrument konverterer elektrisk aktivitet i forbindelse med skjelett- eller muskelbevegelser inn i en visuell eller auditiv posten. Overflate EMG treningen begynner ved å feste elektrodene til pasientens hud i løpet av de overvåkede muskler. Pasienten har mulighet til å høre eller se tilbakemeldinger umiddelbart og kan justere hennes ansiktsbevegelser til ønsket ansikts mønsteret er oppnådd. Dette lærer pasientene å kontrollere muskelspenninger i ansiktet. Disse øvelsene kan herunder smilende, øyenbryn heving og leppe pucke.

Symmetri Øvelser

Øvelser i symmetri bistå ansikts lammelse pasienter i å produsere passende ansiktsuttrykk. I symmetri øvelser, blir pasientene lært om symmetri av bevegelser for å forsterke normale fysiologiske responser. Vanligvis har disse øvelsene innebære begrensning av bevegelsen på den dominerende, mindre påvirkede side av ansiktet. Hvis den side av ansiktet tillates å dominere, kan bevegelse på lammet side avta og ikke vil gjenopprettes. En slik øvelsen er å heve begge øyenbryn på samme tid, og for å holde dem i denne stilling i minst 15 sekunder. Smilende øvelser også fokusere på symmetri.