Digidexo.com

fibrom ved kragebein

Konservativ behandling for en Plantar fibrom

En plantar fibromer er en godartet knute på buen på foten som vanligvis krever behandling for å bli kvitt det. Siden kirurgisk fjerning kan ikke være attraktivt for noen mennesker med tilstanden, er det flere konservative behandlinger som kan avhjelpe problemet. Men hvis plantar fibromer ikke reagerer på disse behandlingene, eller hvis smertene vedvarer, kan kirurgi være det eneste alternativet.

Steroid injeksjon

Ett alternativ i nonsurgical behandling av en plantar fibromer er å krympe massen bruker steroider. Under denne behandlingen, er et kortikosteroid medikament som injiseres i fibroma å krympe den og avlaste trykket forårsaket ved å gå. Dette bør redusere eller eliminere smerte --- men effekten kan være midlertidig, og fibrom kan begynne å vokse igjen i fremtiden, ifølge FootPhysicians.com. Denne behandlingen er kun effektiv i de tidlige stadier av utviklingen av lesjonen.

Orthotics

Orthotic enheter er et alternativ for plantar fibromer som har sluttet å vokse. Disse tilpasset skoen setter å arbeide ved å fordele vekten av legemet bort fra fibroma, slik at trykket blir redusert og smerte. Hvis veksten fortsatt er i endring og vokser seg større, kan denne metoden ikke være effektiv for lang. Orthotic produkter er tilgjengelig fra de fleste apotek og er produsert av selskaper inkludert Dr. Scholls, Spenco og Healiohealth. Bruk av klebeputene kan også bidra i å lindre smerte forårsaket av massen.

NSAIDs

Plantar fibromer smerter kan behandles gjennom fysioterapi kombinert med ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner (NSAIDs) uten behov for injeksjoner. NSAIDs inkluderer både over-the-counter og reseptbelagte medisiner som ibuprofen og naproksen.

Kirurgisk behandling og cryoablation

Dessverre har konservativ behandling av plantar fibromer begrenset resultater i mange tilfeller. Ofte massene fortsetter å vokse, og gjør trykk og smerte mer intens og krever konstant ombygging av orthotics. Selv NSAIDs og steroider kan bare være en midlertidig løsning for en stadig voksende og smertefull masse på foten.

Kirurgisk fjerning av massen kan være den beste behandling hvis andre mer konservative metoder mislykkes. Selv med dette, er tilbakefallsraten for fibrom høy og kan være rask.

I tillegg har cryoablation (frysing av en mistenkt unormal eller sykt vev) vært brukt i noen tilfeller av plantar fibroma. Men ifølge Wellpoint, alle studier knyttet til denne behandlingen har vært finansiert av produsenter, og har ikke gått gjennom en skikkelig fagfellevurdering. Selv om dette kan være en nonsurgical behandling for å diskutere med legen din, er det ikke offisielt anbefalt på grunn av mangel på vitenskapelig støtte.

Juvenile Ossifying fibrom Treatment

Juvenile Ossifying fibromer (Jof) er en benete-hard lesjon eller masse som danner over en del av et bein eller annet sted i ansiktet og fører til hevelse eller ansikts asymmetri. Vanligvis asymptomatisk, smerte kan noen ganger oppstå avhengig av lesjon plassering. Selv kalte "juvenile", denne sjeldne sykdommen kan oppstå i alle aldre, og behandlingsalternativene avhenger av alvorlighetsgraden av tilstanden.

Bekrefter Diagnose

På grunn av sin hyppige presentasjon rundt kjevebeinet, er Jof massene ofte først identifisert i tannlege kontorer bruker panoramarøntgenteknologi. Computertomografi sammen med en biopsi vanligvis utføres for å bekrefte diagnosen og utelukke kreft malignitet.

Utskrapning

Når aggressiv eller engangs Jof er mistenkt, slik tilfellet er mer enn to tredjedeler av tiden, utskrapning ofte anbefales. Dette alternativet er mye mindre inngrep enn kirurgisk reseksjon og involverer barbering eller skraping massen ved hjelp av en kirurgisk enhet som kalles en curette. Den kyrette skraper massen før friske ben er nådd.

Kirurgisk reseksjon

En kirurgisk reseksjon er generelt anbefalt i tilfeller der massen ser ut til å være aggressiv og utbredt eller er en gjentakelse av en tidligere Jof masse behandlet tidligere med utskrapning. Når veksten har tatt over andre deler av ansiktet, inkludert septum området av nesen og nesehulene, blir operasjonen benyttes for å kutte ut massen så vel som noen ben og plastisk kirurgi er ofte nødvendig å reparere skaden gjort av masse.

Night Splint for Behandling av plantar fibromer

Night Splint for Behandling av plantar fibromer


Plantar fibrom er en knute, eller en fiber knute, som dannes i buen på foten. Knuten er innleiret i plantar fascia - vevet som strekker seg fra tærne til å helbrede langs bunnen av foten. Plantar fibromer er godartede og kan bli mindre eller forsvinne uten behandling. Plantar fibromer kan oppstå i ett eller begge føttene, og det er ingen indikasjoner på hva som forårsaker dem. Nattskinner er en vanlig behandling for plantar fibromer.

Symptomer

Plantar fibrom er en merkbar klump som utvikler seg i buen på foten. Det er fast å ta på og kan eller ikke kan forårsake smerte. Hvis smerten er tilstede er det som regel på grunn av skoen trykker på klump; men det kan også være et resultat av å gå eller stå uten sko.

Diagnose

Plantar fibrom blir diagnostisert under en fysisk eksamen. Din lege vil undersøke foten din ved å trykke på det berørte området. En MR biopsi eller kan være en annen metode for diagnose; Imidlertid er en biopsi generelt ikke anbefalt da det kan forstørre masse.

Behandling

Plantar fibrom behandles med stretching, demping, orthotics eller spjelking. Nattskinner er en effektiv behandling for å hjelpe til lindring av plantar fibromer.

Dorsal Night Splint

Rygg natt splinter vil hindre passiv plantar fleksjon ved å holde foten i en nøytral stilling under søvn. Disse natt splinter lindre smerter og ubehag som skyldes plantar fibromer.

Betraktninger

Et alternativ til en tungvint natt splint, er Plantar FXT. Den strekker plantarfascien med litt trekke tærne tilbake. Den Plantar FXT kan brukes i løpet av dagen, og er klinisk bevist å behandle plantar fibromer.

Slik reparerer en brukket kragebein

Slik reparerer en brukket kragebein


Kragebeinet, også kjent som krageben, legger brystbenet til din scapula. Ødelagte krage er vanlige skader som skjer oftest til personer under 20 år Dette er fordi kragebeinet ikke stivne helt før den alderen. Krageben frakturer oppstår vanligvis når du faller ned på skulderen din og noen ganger når du faller på din utstrakte hånd. Hvis du opplever hevelse, blåmerker, ømhet, en bule på eller i nærheten av din skulder, skulder stivhet eller smerte, eller manglende evne til å bevege skulderen din, se en lege. Ifølge spesialister ved Mayo Clinic, "forsinkelser i diagnostisering og behandling av en brukket kragebein kan føre til dårlig helbredelse."

Bruksanvisning

The Cleveland Clinic anbefaler å immobilisere armen umiddelbart etter skade ved å sette den i en slynge. Bruk is til hevelse og ta anti-inflammatoriske medisiner for å redusere smerte og hevelse.

Legen din bør avgjøre hvilken type krageben brudd du har før du bestemmer hvordan du skal reparere den. De fleste frakturer kan bli helbredet uten kirurgi ved å bruke en slynge og engasjerende i tidlige rehabiliterende øvelser. Mens du er sannsynlig å gjenvinne full funksjon av armen din ved hjelp av ikke-kirurgisk behandling, kan du ende opp med å ha en kul på skulderen der bruddet skjedde.

Snakk med legen din om kirurgi for å fikse vidt adskilte bein, de som har brutt gjennom huden, og de ​​som er brutt på flere steder eller sterkt forstuet. "Kirurgi anbefales også ved skade nerve fartøy har funnet sted eller om helbredelse av bruddet har skjedd i en mal-united stilling», ifølge Cleveland Clinic. Fordeler med kirurgi inkluderer en bump-fri skulder, raskere retur til lav-impact aktiviteter og typisk umiddelbar smertelindring.

Barn bør forvente å holde skulderen immobilisert, vanligvis ved hjelp av en slynge, i tre til seks uker. For voksne som velger nonsurgical rute, bør dette ta seks til 12 uker. Alvorlighetsgraden av frakturen, vil bestemme den nøyaktige lengden av immobilisering. "Light [rehabiliterende] arbeidet kan begynne når smertene avtar, vanligvis omtrent to til fire uker etter bruddet," rapporterer hånd og overekstremitetene kirurg C. Noel Henley, MD, på sin nettside. Du kan trenge ekstra rehabilitering etter din slynge er fjernet for å ytterligere styrke og fremme mobilitet av skuldermuskulaturen.

Hvordan velge brukket kragebein Behandling

Hvordan velge brukket kragebein Behandling


Oppdage alle alternativer! Ødelagte krage (clavicles) er overraskende vanlig; i riktig vinkel av påvirkning, de er djevelsk enkelt å feste. Heldigvis er de en av de raskeste bein å helbrede og trenger ikke en støpt slik at de er en smal sak å helbrede, ikke sant ?? Egentlig bryte din kragebeinet kan ha skadelige langtidseffekter, så lese opp på alle dine behandlingstilbud er et viktig første skritt til en komplikasjon-fri framtid. De fleste leger bare sende deg hjem med en slynge, så det er opp til deg å gjøre undersøkelser for å få bein helbredet riktig.

Bruksanvisning

-X-RAY-- Få hendene på en x-ray av kragebeinet. Ta en mobiltelefon bilde av røntgen på sykehuset eller ortopedisk klinikk hvis du må.

--TYPE AV FRACTURE-- Hva slags brudd har du? En hårfestet brudd bare har en sprekk i benet og benet er fortsatt i ett stykke. En enkel fraktur er der benet er i to, og bare to stykker. En multippel fraktur har benet i mer enn to stykker. En komplisert brudd er der et stykke av benet brøt gjennom huden på enkelte punkt. (Merk at benet reenters ofte kroppen etter piercing huden, så se etter en punktering eller klippe ved pause nettstedet.)

--SLING-- Vil en slynge jobben for deg? Slynger fungerer svært godt med hårfine sprekker, moderat vel for enkle brudd med lite overlapping av stykkene, dårlig for flere brudd, og skal IKKE brukes til kompliserte brudd (som det er en stor sjanse benet ble forurenset og trenger kirurgisk rengjøring.) Hvis du har et komplisert brudd, hopper du til trinn 7.

--FIGURE-OF-8 BRACE-- Hvis du vurderer en slynge, også vurdere figuren-of-åtte spenne, show på venstre, spesielt hvis: (1) Din pause er frisk - fortrinnsvis mindre enn én uke gammel (2) Din levebrød avhenger av manuelt arbeid eller fysisk bruk av skulderen på siden av ditt brudd (3) Kirurgi er uønsket på grunn av den økonomiske byrden. Det er best på å tvinge din krageben inn et godt justert posisjon, og selv om det er mindre komfortable, kan det være vel verdt det.

--6 UKE TREATMENT-- Hvis du velger enten slynge eller figur-of-åtte spenne, bruke det konsekvent i minst seks uker, og unngå eventuelle bevegelser eller løfte som forårsaker smerte eller innebære flytting albuen ut fra din side . Avslutte behandling tidlig kan føre til ufullstendig healing og kroniske smerter. Nyt deling vite blikk og smiler med alle de fremmede du møter på krykker / i en slynge / støpt i denne perioden.

--FOLLOW opp-- Gå til en lege for å få oppfølging røntgenbilder av din kragebeinet. Hvis det helbredet i en fin, justert posisjon, congrats! Du er heldig! Hopp til trinn 9 for rehab. Hvis kragebeinet helbredet, men de to endene av benet er overlappende, spesielt hvis mer enn 1/2 ", går du til neste trinn. Også, hvis de to endene av bein helbredet dårlig eller ikke i det hele tatt (" disunion "eller "Feil tilheling" av benet) gå til neste trinn.

--SURGERY-- Det er på tide å snakke kirurgi Det finnes to hovedtyper av kirurgi (umiddelbart hvis det er sammensatte.): En plate skrus på bein (spesielt for flere brudd) eller en pinne inn på langs i beinet (spesielt for enkel frakturer.) Platen behandling er mer vanlig, men skaper en mye lengre og mer synlige arr. Hvis levebrød avhenger utseendet ditt (modell / skuespiller / skuespillerinne / gold digger) anbefales det at du bruker PIN-metoden.

--POST-OP-- Etter operasjonen, holde armen i fatle i flere uker. Selv som hevelse og smerte reduksjon, prøv å babyen din kragebeinet; en komplett og full gjenoppretting vil bidra til å sikre en smertefri langsiktig. Følg legens ordre; bein bør være fullt helbredet etter 12 uker på det meste, men du vil være i stand til å sakte øke aktiviteten starter snart etter operasjonen.

--REHAB-- Etter lang utvinning, vil din styrke og bevegelsesutslag i gjeldende arm har sunket betraktelig. Finn en gradvis rehabilitering program som passer deg (enten via din lege eller på nettet.) En grunnleggende rehab rutine å komme i gang er oppført under ressurser.

Tips og advarsler

 • For ikke-kompliserte brudd, er det vanligvis verdt å FØRST prøve å bruke en slynge eller figur-of-åtte spenne først som det er ekstremt billig ~ ($ 20) i forhold til kirurgi ~ ($ 2,000 $ 20,000) og kirurgi kan med hell gjøres selv år nedover veien. For best resultat, men søke behandling umiddelbart.
 • På grunn av de farlige risiko for infeksjon, kompliserte brudd må nesten alltid kirurgi.
 • For fersk enkel og flere brudd der endene av bein overlapping litt i stedet for å bli justert, er det sterkt oppmuntret at du bruker "figur-of-8" spenne vist i trinn 4. Figuren-of-åtte brace er mye mindre komfortabel enn en slynge, men for en god grunn: stropper oppmuntre krum holdning og brudd helbreder med bein overlapp istedenfor justert. På kort sikt er mer komfortable, men på lang sikt kan det føre til alvorlig kronisk smerte som den resulterende forkortet kragebeinet skaper mange andre skjelett ubalanser. Med rask handling, kan en figur-of-åtte spenne gi deg kirurgi-kvalitet justering i benet ved å tvinge deg selv til å sitte med skuldrene tilbake og kragebeinet på full lengde.
 • Husk: hvis du ikke har råd til kirurgi, er det sterkt anbefalt at du bruker en figur-of-åtte troppen i stedet for en slynge for de beste livslang resultater.
 • Hvis du har mistet noen følelse i huden din i området av pausen på grunn av kirurgi eller annen mild nerveskader, gjenoppbygge bløtvev i området av krageben gjennom rimelige styrke trening rutiner når beinet har grodd. Dette vil bringe ekstra blodtilførsel til regionen og bidra til å rekonstruere områdets sensoriske nerver, som i de fleste tilfeller er fullstendig reparert i 12-18 måneder.
 • Legen kan ikke engang nevne kirurgi som et alternativ med mindre det er et komplisert brudd, men kirurgi blir en stadig mer akseptert alternativ som de langsiktige fordelene er betydelige (se ressurser for interessant studie). Du må kanskje reise ut av din region for å finne en ortopedisk kirurg kompetent i denne operasjonen.
 • Hvis du velger pinnen kirurgi, vil legen sannsynligvis anbefale å forlate pinnen i evig som det er vanskelig å hente og svært lite påtrengende.
 • Hvis du velger plate og skruer kirurgi, kan du la tallerkenen din i eller har en annen kirurgi (rimeligere) for å få den fjernet. Hvis du har en lett ramme, kan platen føre til at området blir øm og det er anbefalt å ha platen fjernet omtrent et år senere. Vær oppmerksom på at du fjerner platen krever skru flere skruer og det er en liten sjanse for krageben re-bryte på en skrue hull før det re-heals. Jeg vet dette fra personlig erfaring og måtte gjenta operasjonen prosess som resultat. Selv så tror jeg ikke angre mitt valg å forfølge kirurgiske inngrep.
 • Siden de fleste mennesker ikke har en medscape.com pålogging, vil jeg gi viktige utdrag fra studien oppført under ressurser. "Det har vært studier som rapporterer en høy misnøye sats med utfall av nonoperative behandling av krageben brudd. [1,2] I tillegg har det vært fremskritt gjort i fiksering av krageben frakturer, inkludert anatomiske precontoured plater, låsing plater og intramedullært stenger. Som et resultat, har det vært en fornyet interesse i feste krageben brudd for å tillate for tidlig retur til aktiviteter og for å oppnå høyere pasienttilfredshet .... Studien Forfatterne sammenlignet pasientrettede utfall score følgende nonoperative vs operativ behandling av fortrengt midshaft krageben brudd. Pasientene ble randomisert gjennom en forseglet konvolutt. Nonoperative behandling var med en slynge. Seilet ble videreført til pasientenes symptomer løst. De operative pasienter ble behandlet med åpen reduksjon og intern fiksering med små fragment plater og skruer. ... Komplikasjoner i nonoperative gruppen inkluderte en pasient med refleks sympatisk dystrofi, to med symptoma malunions, og seks pasienter med nonunions krever åpne reduksjon intern fiksering. I den operative gruppen, to pasienter klaget over plate irritasjon og en pasient hadde en sen sårruptur. Studien Forfatterne konkluderte med at operativ behandling gitt statistisk signifikant klinisk og funksjonell forbedring over nonoperative behandling av ford midshaft krageben brudd. "
 • Jeg er ikke lege, og mitt råd bør ikke bli behandlet som om jeg var en. Bruk dette rådet på egen risiko. Ved å bruke noen av mine anbefalinger, forstår du at mine kvalifikasjoner er helt begrenset til følgende: Jeg har brutt mitt kragebein to ganger, prøvde å helbrede min kragebeinet ved hjelp av en slynge en gang, hadde to operasjoner hver i den hensikt å sette inn en plate inn min kragebeinet, hadde en operasjon for å fjerne en plate fra min kragebeinet, og har hatt utallige røntgenbilder tatt og diskutert grundig på min mangfold av legebesøk.
 • En kragebeinet som ikke gror godt eller helt på egen hånd er ofte igjen "som den er" MEN lang sikt vil det trolig føre tilbake og skulderproblemer som det vil gjøre kroppen din asymmetrisk.
 • Gjør et bildesøk på Google etter "krageben brudd" og andre beslektede begreper kan få opp noen brutto bilder ... pass opp! :)

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett


Acid reflux sykdom eller halsbrann er en tilstand når magen er forverret etter å ha spist visse sure matvarer. Det er forårsaket når maten reiser fra magesekken til spiserøret. Holde en acid reflux sykdom diett og følge sunne matvaner vil hjelpe acid reflux lettelse. Unngå mat som forårsaker dette helsetilstand: kaffe, ost, fet mat og andre sure matvarer kan bidra til å kontrollere denne tilstanden

Hvordan å bekjempe Acid reflux ved å se din diett

Symptomer på acid reflux sykdom er hoste, kvalme, raping, følelse av brenning i brystet.
Acid Reflux Symptomer kan lett forverret ved å legge ned, lute - noe snarere enn riktig holdning kan legge press på magen og forårsake ytterligere ubehag av denne tilstanden. Ikke legg ned etter mat, må maten spises i minst 2 timer før du sovner.

Overspising kan forårsake acid reflux sykdom. Det er en god gammel folk sier for sunt måltid kontroll: slutte å spise når du fortsatt føler deg litt sulten. Utfylle måltidene dine så mye som du kan med fiber og grønne grønnsaker. Alkalisk mat som grønnsaker vil newtralize surhet av fordøyd mat, og gir deg acid reflux lettelse.

drikker melk kan lettelse syre reflux symptomer. Acid reflux / halsbrann / er vanligvis produsert ved å spise bearbeidet og fet mat og ved flaks for vegetasjon i kosten. Balansere dine måltider ved å legge til grønnsaker og frukt. Hvis du utvikle og vedlikeholde dine sunne matvaner og kosthold for acid reflux sykdom, kan du i stor grad elliminate symptomene og, til slutt, selve sykdommen

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Lesjonen som utvikler ved Parkinsons sykdom er kjent som en Lewy legeme. Det er et uvanlig samling av proteiner som bidrar til død av celler i hjernen hos en person som påvirkes av Parkinsons sykdom.

Identifikasjon

Lewy-legemer er sammensatt av det naturlig forekommende protein synuclein, som danner uvanlige innskudd i hjerneceller i Parkinsons sykdom, i henhold til Merck håndbøker.

Beliggenhet

I Parkinsons sykdom, Lewy-legemer utvikles i cellene i en del av hjernen som er kjent som substantia negra og i noen andre områder i tillegg, i henhold til Merck håndbøker.

Betydning

Lewylegemer ødelegge celler i hjernen som produserer dopamin, et kjemikalie som brukes av hjerneceller å styre koordinering og bevegelse, i henhold til Merck håndbøker og Medline Plus.

Betraktninger

Det er svært få tilfeller av Parkinsons sykdom der Lewylegemer ikke utvikler, ifølge Merck Manuals.

Ties

Lewy-legemer, i henhold til Merck håndbøker, er også funnet i andre neurologiske lidelser som Alzheimers sykdom.

Farer ved Flip-flop sko

Farer ved Flip-flop sko

Flip flops kan være din favoritt sommer sko, men de er din podiatrist verste mareritt. En Internett-søk etter "flip flop farer" vil drudge opp utallige historier om uheldige ulykker og langsiktige fotproblemer forårsaket av de populære strand sko, også kalt thongs. Mens noen typer flip flops er verre enn andre, leger anbefaler generelt at alle av dem brukes i moderate mengder.

Pauser, forstuinger, Twists

Billig gjort eller dårlig strukturerte flip flops gir ingen bue eller ankelstøtte, noe som ofte fører til pinlige fall eller til og med ødelagte ankler. Den amerikanske podiatric Medical Association anbefaler, for å hindre slike uhell, forbrukere sørge for at flip flop ikke kan bøyes i to. Det bør bare bøye på ballen av foten og bør gi komfortabel, strukturert bue støtte. Flip flops bør også gi en tilstrekkelig pute for foten din med hvert trinn. Du kan også redusere risikoen for tripping ved å sikre at tærne ikke går lenger enn foran på skoen, og kast sko med tegn på skade, inkludert sprekker eller frynsete.

Blemmer

Flip flops som er laget av billig gummi ofte gni mot huden og kan forårsake smertefulle blemmer. Flip flops er laget av et mykt lær eller høyere kvalitet plast kan unngå dette problemet. Strategisk plasserte plaster og begrenset brukstid er også verdifulle blemme forebyggende taktikk.

Flip Flop Unfriendly Aktiviteter

Gå korte avstander til stranden eller bassenget er tilfeller som vanligvis kaller for flip flops, men noen aktiviteter definitivt ikke. Noen eksempler på slike aktiviteter er langdistanse turer, hagearbeid eller annet hagearbeid, sport eller andre aktiviteter som krever mye bevegelse. Velg sko som passer til din aktivitet, husk at flip flops bør aldri brukes for omfattende tidsrom.

Finn en bedre Flip Flop

Den APMA har samlet en liste over dusinvis av flip flops som anses bedre for føttene. Inkludert på listen er bestemte typer flip flops laget av en håndfull av forskjellige merker. Anbefalt flip flops kommer i en rekke ulike stiler, og varierer i pris. Dyrere flip flops kan være vanskelig å rettferdiggjøre i begynnelsen, men hvis de gir bedre støtte, kan de hindre kostbare skader. Velbygde flip flops tendens til å vare i mange år, så vel.

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom


I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, hovne føtter ikke en direkte symptom på Parkinsons sykdom. Imidlertid kan hovne føtter eller ankler være en bivirkning av visse anti Parkinsons medisiner.

Medisiner

Anti-Parkinson-medisiner som er kjent for å muligens føre til hevelse inkluderer Parlodel (bromokriptin), Mirapex (pramipexol), Requip (ropinirol), Apokyn (apomorfin) og Symmetrel (amantadin).

Indirekte årsaker

Hovne føtter kan være en indirekte symptom av Parkinsons sykdom når det oppstår sirkulasjon problemer hos pasienter hvis bevegelser er sterkt begrenset i en lang tidsperiode.

Behandling

Hovne føtter kan behandles hjemme ved å heve bena over hjertenivå mens du ligger nede, trene bena, iført støttestrømper, og forbruker en lav-natrium diett.

Når skal man oppsøke lege

Medisinsk hjelp må innhentes dersom foten hevelse er ledsaget av kortpustethet, brystsmerter, en nedgang i urinmengde, feber eller føttene er varmt å ta på.

Forebygging

Hovne føtter kan forebygges ved å ikke sitte eller stå stille i lange perioder av gangen, ikke på seg restriktive klær, trene regelmessig og å miste vekt hvis nødvendig.

Hvilke typer bakterier er ødelagt ved tørking?

Hvilke typer bakterier er ødelagt ved tørking?


Du kan drepe noen bakterier i tøyet bla gjennom vasking og tørking i varmt vann. Andre bakterier vil overleve vasking og tørking. De fleste vaskemidler og kommersiell klesvask blekemiddel vil bidra til å drepe bakterier i tøyet syklus før det blir til tørketrommel. Det er også mulig å drepe en del bakterier i den profesjonelle tørr renseprosessen.

E. coli

En ofte funnet bakterien i vaskerom er Escherichia coli (E. coli). Mye av E. coli blir drept når vaskes i varmt vann, men noen vil forbli på klær. Den gjenværende E. coli kan bli drept i tørketrommelen. Det er et par viktige faktorer i å drepe E. coli-bakterier i vaskeriet. Først må tøy i trommelen vaskes i varmt vann, ikke er varm. Bruke blekemidler kan bidra til å drepe bakterier i vask. Dreping av rest E. coli-bakterier i tørketrommelen krever de hotteste tørketrommel temperatur og tørketrommelen kjører på heltid syklus på 45 minutter.

Staph

Meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) er en bakterie som vanligvis finnes på huden og i nesen av mange mennesker. Staph bakterier er en vanlig og behandles årsak til mindre hud infeksjoner som pustler og koker. MRSA-bakterier kan forårsake alvorlige, narkotika-resistente infeksjoner i sår, blodet eller gjennom lungebetennelse. Ifølge Centers for Disease Control, hvis du tror klærne kan ha staph bakterier på den fra kontakt med noen med en infeksjon, vaske klær, sengetøy og håndklær med vaskemiddel, helst i varmt vann. Tørk de klærne helt i en varm tørker i stedet for luft-tørking for å drepe bakteriene MRSA.

Flu Virus

Influensasesongen kommer hvert år. Du kan bære viruset på dine klær fra vanlig daglig kontakt ute i verden. Influensaviruset kan drepes ved vasking i varmt vann og tørker prosessen. Den varme rekkevidde å drepe viruset på tekstiler må være mellom 167 og 212 grader Fahrenheit, eller 75-100 grader Celsius. Fullstendig tørke tøyet på en varm syklus i tørketrommelen. Du kan også linje tørke klær for å hjelpe desinfisere tøyet, men sørg for at de vaskeri henger i direkte linje med fullt solskinn.

Klesrens

Den profesjonelle renseri prosessen kan redusere skadelige bakterier til trygge nivåer. Damp ved 325 grader Fahrenheit vil drepe bakterier. Temperaturen på dampen nådde fibrene i tøyet, vil variere avhengig av trykket i kjelen, avstanden mellem plagget og streameren, og hvorvidt eller ikke plagget skal strykes. Steam er spesielt effektiv i å drepe bakterier, så ikke bruk en mynt-opererte renseri, da det ikke vil inkludere behandling prosessen. Varsle din tørr renere som du prøver å drepe bakterier fra situasjoner som flomskader.

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord


Det er blitt sagt at vi er blitt et stillesittende samfunn, og det er lett å være enig hvis du tilbringer timer sitter ved en pult. Den moderne person kan bruke opp til 10 timer sitter ved et skrivebord eller foran en datamaskin. Sitter hele dagen på et skrivebord kan føre til stramme muskler og ryggsmerter. Følg disse enkle tipsene for å unngå problemet.

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

Hvordan holde Muskler Loose ved et skrivebord

•  Unngå å strekke bena ut. Det kan begynne komfortabel, men ikke sitte med bena strukket ut foran deg. Det setter faktisk press på korsryggen og fører til at leggen til anstrengt når du sitter i denne stillingen for lenge.

Unngå krysse bena eller ankler. Kvinner spesielt ofte sitte med kryssede ben eller ankler på grunn av vane eller bevaring av beskjedenhet, men det også belaster korsryggen, leggen og lår.

Endre stilling ofte. Det er lett å bli fokusert på en oppgave og bli stasjonær, men du må flytte med jevne mellomrom. Etter å ha fullført ett prosjekt, ta noen minutter til å stå og strekke. Gå rundt pulten din, eller rett og slett skyve stolen bort fra pulten og bøye seg for å strekke ryggen din.

Roter nakken. Å avlaste nakke belastning, rotere hodet i en sirkulær retning i 10 sekunder i en retning, deretter 10 sekunder den andre retningen.

•  Gi deg selv en fotmassasje. Fyll en skrue-top flaske med varmt vann og legg den på gulvet under skrivebordet. Fjerne skoene og rulle flasken frem og tilbake under føttene.

6. Pust. Tar et par minutter mellom hvert prosjekt eller selv i midten av et prosjekt for å ta noen avslappende dype åndedrag for å redusere muskelspenninger.

lette laste. Ikke bære en tung veske, koffert eller laptop bag på en daglig basis, spesielt hvis du bærer den i samme hånd eller på den samme skulderen hver dag. En tung veske eller laptop bag kan misalign ryggraden din med opp til 15 prosent.

Unngå å ta lunsj ved skrivebordet. Mange av oss bli overveldet og må spise ved pulten vår og til, men ikke gjør det til en vane. Selv om du brun-bag lunsj, velger du et annet sted å spise. Før eller etter lunsj, ta en rask spasertur til å strekke benet og ryggmuskulaturen.

Hint

 • Pause og strekke så ofte jobben tillater.

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene


Støttestrømper, også kalt kompresjonsstrømper, presse beinet for å redusere hevelse og forbedre blodsirkulasjonen. De er foreskrevet av leger for personer med åreknuter, ødem og andre etappe problemer. Hvis strømpene ikke passer deg godt, kan de haug på ankelen. For å holde en formtilpasset pair fra bunching, ta godt vare på dem og erstatte dem etter behov.

Hvordan holde Støttestrømper fra bunching ved anklene

Få noen på legens kontor for å måle deg for strømper. Mål omkretsen av låret like over ankelen, det største området av kalv, og den største delen av låret ditt. I tillegg måle lengden fra baksiden av kneet til gulvet, og fra toppen av låret til gulvet. Bruk disse målingene til å kjøpe riktig størrelse strømper, som vil variere mellom produsenter. Hvis målingene ikke er i samsvar med en størrelse, besøke en medisinsk forsyning butikken for å bestille tilpassede-montert strømper.

Mål deg på nytt hvis du har mistet vekt, noe som kan være årsaken til bunching. Bestill et nytt par hvis det er nødvendig.

Care for støttestrømper så strikken holder seg hard for så lenge som mulig. Vask strømpene i varmt vann, enten i vaskemaskinen - i en mesh vaskepose beregnet for finvask - eller for hånd. Heng støttestrømper til tørk eller tørke dem i tørketrommel ved hjelp av en lav innstilling.

Bytt støttestrømper som strikken slites ut eller om de har hull. Ifølge New York University Vein Center, en gang strømper er lett å sette på, er det på tide å bytte dem ut. Et par vil vanligvis vare tre til seks måneder.

Ved å bruke Hot & Cold Thumb sene Hjem behandling?

Bokstavelig oversatt, senebetennelse eller senebetennelse, er en betennelse i en sene. Denne smertefulle skader ofte er forårsaket av repeterende, stressende aktivitet, som å kaste eller måke. Det er preget av intens smerte i det berørte området som kan være plutselig eller kan forverres over tid. Den skadde personen kan miste mobilitet i det berørte området. At-home behandling av senebetennelse, inkludert kalde og varme behandlinger, kan bidra til å lette symptomene.

Ice vs Heat

Påfør en is pakke til basen av tommelfingeren eller tommel side av håndleddet så snart som mulig. Du kan bare legge isbiter i et håndkle eller kjøpe en profesjonell ispose fra et helse eller storkiosk. Isen reduserer betennelse, noe som er det som forårsaker smerte og svakhet av senebetennelse. Påfør ispose i 20 minutter, og deretter la den av i minst 10 minutter. Gjenta minst tre ganger per dag, eller ved behov i løpet av dagen når symptomene forverres.

Bruke is til en hoven eller betent sene grenser blodtilførselen til området, som hindrer hevelse og betennelse.

Bruk bare is på det berørte området for minst de første 72 timer etter skaden. Ikke bruk varme i løpet av denne følsomme tiden fordi varmen relaxes muskler og øker også blodtilførselen til området, som øker betennelse. Økende betennelse kan føre til forverret smerte og en lengre restitusjonstid.

Du må heller ikke bruke varme direkte til området hvis det er noen skade overflaten, slik som skrubbsår eller kutt. Varme vil øke blødning og brenne sensitiv hud.

Når hevelse og smerte har begge begynt å avta, bruke varme til det samme området for å slappe av i musklene og tillate dem å helbrede bedre. Bruk en liten oppvarming puten eller en fille fuktet med varmt vann på samme måte du brukte ispose, 20 minutter på, 10 minutter utenfor. Etter isen diett med varme gir den beste avslapping og helbredelse tid for senebetennelse mens begrense smerte og hevelse.

Andre råd

Det viktigste steget i å la senebetennelse å helbrede er å gi senen en pause. Med tommelen senebetennelse, smerte oftest skjer i tommelen side av håndleddet, og noen ganger kan reise opp underarmen. Skrive, skrive eller vridning gjenstander øker smerte. Avstå fra disse slags aktiviteter for å gi senen en hvile og tid til å leges.

Over-the-counter anti-inflammatorisk medisin som ibuprofen kan lindre smerten av senebetennelse ved å redusere hevelse. Ta disse medisinene som anvist.

Hvis smertene og hevelsen ikke har gått bort etter en uke med hjemmebehandling, bør du oppsøke lege. Alvorlige tilfeller av senebetennelse kan trenge steroid skudd, fysioterapi eller til og med kirurgi for å lindre symptomene. Se en lege før du forverre problemet og gjøre det verre.

Den Fordeler og ulemper ved en antirefleksbelegg på Briller

Den Fordeler og ulemper ved en antirefleksbelegg på Briller


Alternativer florerer for å finne akkurat de riktige brillerammer til kompliment ansiktet og mote smak. Når du har gjort valget, nå kommer de mange valg av hvilket objektiv funksjoner å velge. For de som er nye på seg briller, kan utvalget av linsevalg komme som en overraskelse, som kan prislappen. Gjenvinne klar visjon er en velkommen og sunn endring, imidlertid, og vel verdt å gjøre de riktige valgene.

Formålet med antirefleksbelegg

Et av linse valgene kundene ofte finner forvirrende, spesielt de som kjøper briller for første gang, er om man skal ha en anti-refleks, også referert til som anti-reflekterende, belegg brukes. Brille butikker har ofte skjermer for å hjelpe kundene med å erfare forskjellen belegget gjør ved å vise hvordan redusere gjenskinn av motlys med belegget resulterer i mye klarere visjon. Mange kunder som har valgt ut for å kjøpe den antirefleksbelegg avkastning å ha det søkt. Dette er ofte som svar til å oppleve førstehånds nighttime forvrengning som kan oppstå med refleksjon av møtende lys, noe sterkt lindres ved anti-refleks belegg.

Andre fordeler

Anti-refleks belegg ikke bare redusere nattlige forvrengninger, men har også fordelen av å være kosmetisk mer tiltalende, med mindre gjenskinn vises av linsene. Dette er spesielt viktig for folk ofte foran et kamera, særlig de på TV. Belegget hjelper noens øyne ser mer naturlig og linser for å se tynnere. I tillegg til å redusere belastningen på øynene fra nattetid visjon, det gir også lindring fra lysstoffrør og datamaskinen gjenskinn.

Et annet alternativ for å være klar over er antirefleksbelegg brukes på resept solbriller. På disse briller, er det imidlertid kun anvendes på baksiden av linsen for å redusere refleksjoner som kommer inn fra sidene. Belegget synes som en film på den mørke linsen og blir aldri brukt på forsiden av linsen. Ikke desto mindre er økt klarhet av syn fremdeles oppnås.

Ulemper

Til tross for mange fordeler, har antirefleksbelegg ulempen ved å legge til ca $ 40 til $ 100 til prisen av et par briller. Dessverre er det en add-on alternativ som ikke er dekket av mange forsikringsselskaper. Noen forbrukere føler ikke den ekstra kostnaden er verdt gevinsten. Også kvaliteten av glassmateriale, i form av linsen og andre tilgjengelige anvendte belegg, som alle påvirker graden av blending tilstede i ens briller.

Andre hensyn

Det er flere merker av anti-refleks belegg produkter på markedet, og noen brillebutikker tilbyr ulike produkter og ulike graderinger av produkter. Det kan være en forvirrende utvalg med mange alternativer å vurdere, men en selger kan demonstrere forskjellene. Nyttig informasjon kan også finnes på nettet og ved å sammenligne forskjellige produsenter informasjonsbrosjyrer. Det kommer ned til personlige preferanser og hva som fungerer med budsjettet.

Farene ved Maxalt

Farene ved Maxalt


Maxalt, også kjent som rizatriptan, er et medikament som tilhører en gruppe av stoffer som kalles triptaner, og er vanlig brukt i behandling av akutt migreneanfall hos voksne. Selv om kilden migrene forblir uklar, er det antatt at den utvidelse av blodkarene i hjernen forårsaker deres tilknytning til bankende smerte. Ved å etterligne effekten av serotonin, et naturlig kjemikalie som smalner blodkar i hjernen, Maxalt kan ofte lindre smerten av en migrene. Maxalt kan også blokkere andre smerte pathways stede i hjernen.

Annen bruk av Maxalt

I tillegg til den amerikanske Food and Drug Administration godkjente bruk for behandling av migreneanfall, er Maxalt også noen ganger brukt i off-label (non-FDA-godkjent) behandling av cluster hodepine. Cluster hodepine er preget av utbruddet av smerte rundt det ene øyet eller tempel, med det endelige spredning av smerte til den siden av ansiktet. Andre symptomer kan være rennende nese, hengende øyelokk og kvalme.

Indikasjoner og potensielle bivirkninger av Maxalt

Maxalt er ikke brukes til forebygging av migrene, og er kun indisert for bruk i mennesker som har en legens diagnose av migrene. De vanligste bivirkningene av Maxalt er følelser av varme, svette, svimmelhet, søvnighet, tretthet, utmattelse, eller opplever følelsen av tyngde, trykk eller prikking i brystet eller halsen. I tillegg moderate bivirkninger forbundet med Maxalt inkluderer kortpustethet, økt hjertefrekvens og hjertebank, diaré, kvalme og oppkast, og mild brystsmerter. Bivirkninger av Maxalt har tatt med tåkesyn, nakkesmerter, nervøsitet, søvnløshet, forhøyet blodtrykk, svimmelhet, tørste, fordøyelsesbesvær og utslett.

Farene forbundet med bruk av Maxalt

Blant pasienter med visse helseproblemer, må det utvises forsiktighet før begynnelsen av Maxalt terapi. Selv om sjeldne, allergiske reaksjoner, samt hjerteinfarkt og slag, har forekommet hos pasienter som tar Maxalt. For å minimalisere helserisikoen forbundet med Maxalt behandling, er stoffet ikke for bruk hos personer med alvorlig nedsatt nyre-eller leverfunksjon. Maxalt er heller ikke å bli brukt av de som har hatt slag eller hjerteinfarkt, har iskemisk hjertesykdom forårsaket av utilstrekkelig blodtilførsel til hjertet, Prinzmetals angina (en alvorlig form for angina pectoris), eller perifer vaskulær sykdom karakterisert ved innsnevring av blodkar i ekstremiteter.

Andre viktige helserelaterte Betraktninger

Før du tar Maxalt, diskutere behandlingsalternativer med din helse-omsorg leverandøren. Hvis du har moderat, alvorlig eller ukontrollert høyt blodtrykk, eller hvis du er overvektig, har diabetes eller har høyt kolesterol nivåer, kan Maxalt behandling ikke være det beste alternativet for deg. Maxalt kan også tilstede økt helserisiko for røykere, menn over 40 år og kvinner etter menopausen. Sørg for å informere din helse-omsorg leverandøren av andre medisiner du tar på en vanlig eller uregelmessig basis, som Maxalt kan samhandle med visse andre medisiner, som fører til alvorlige bivirkninger. Til slutt, fortell din helse-omsorg leverandøren om eventuelle narkotika allergier du måtte ha for å hindre muligheten for en alvorlig negativ reaksjon på Maxalt.

Hvordan få behandling ved Mayo Clinic

Hvordan få behandling ved Mayo Clinic


Når du ser på din helse, ingen tvil om du vil ha det beste. Kanskje det er derfor en halv million mennesker får medisinsk behandling på Mayo Clinic hvert år. Klinikken funksjoner på en filosofi om samarbeidende medisin der pasienter blir evaluert av lagene. Følg disse trinnene for å få behandling ved Mayo Clinic.

Hvordan få behandling ved Mayo Clinic

•  Lær om Mayo Clinic spesialitet klinikk eller helseforsikring krever en legens henvisning. De fleste av Mayo Clinic krever ikke en henvisning, men noen ganger forsikring bærere gjør. Men opp til 90 prosent av pasientene planlegge sine egne avtaler.

Planlegg din egen avtale hvis du ikke trenger en henvisning. Ring utnevnelsen pulten ved Mayo eller be om en avtale på nettet ved Mayo Clinic nettsiden. Mayo Clinic inkluderer tre helsefasiliteter. I tillegg til det opprinnelige anlegget i Rochester, Minnesota, vil du finne fasiliteter i Jacksonville, Florida, og Scottsdale, Arizona.

Forbered deg på å vente. Mayo Clinic medisinsk avtaler prioriteres etter behov. Ventetid også avhenger av spesialitet. Vær sikker på utnevnelsen planleggeren vet hvor alvorlig situasjonen er.

Ta med tidligere medisinsk informasjon, inkludert en liste over medisiner, til timen din. Kopier av medisinske poster og medisinske tester vil bistå Mayo Clinic team i sin evaluering.

Vær klar for en gjennom fysisk undersøkelse og gjennomgang av din journal. Tenkt på Mayo leger bestiller ekstra tester eller gjentatte tester. Etter testing, møte med legen din for å diskutere resultatene og anbefalinger for behandling. Mest behandling på Mayo Clinic er utført på poliklinisk basis, selv om pasientene er innlagt for innleggelse omsorg når det trengs.

gå i uten en avtale på klinikkene i Rochester og Scottsdale, men vær forberedt på å vente opptil en uke, avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden din og avtale avbestillinger. Generelt venter er kortere i vinter i Rochester, og i løpet av sommeren i Scottsdale.

Hint

 • Mayo Clinic har vellykkede transplantasjon programmer for lever, nyre, hjerte, lunge, bukspyttkjertel og benmarg.

Hvordan få Taller ved å strekke

Denne artikkelen vil gi deg noen enkle måter å innlemme strekker seg inn i din daglige rutine og bli høyere på samme tid. Det er mange enkle tøyningsøvelser som alle kan gjøre hjemme, og det vil forlenge ryggraden, lette smerter og plager, og øke høyden.

Hvordan få Taller ved å strekke

Hvordan få Taller ved å strekke

Bli høyere kan være så enkelt som strekker seg. Bare stå med føttene om skulder bredde hverandre og når armene over hodet, og nådde så høyt som mulig. Hold denne posisjonen i 10 til 15 sekunder. Gjenta fem ganger. Du vil være i stand til å føle trekk i nedre ryggraden som du puster inn og puster ut.

En annen enkel måte å bli høyere ved å strekke berører tærne. For å gjøre dette, stå med føttene om skulder bredde hverandre, når armene så langt du kan over hodet, deretter bøye seg og ta på tærne. Du må kanskje bøye knærne litt. Hold denne posisjonen i 10 til 15 sekunder. Pust inn som armene er nå for taket og puster som du ta hendene til tærne. Gjenta denne øvelsen fem ganger.

Legge til enkle yoga strekker til din daglige strekker rutine er enkelt og øker din fleksibilitet over tid. Den klassiske cobra positur kan gjøres selv av yoga nybegynnere. Bare ligge på gulvet med ansiktet ned. Hvile bena forsiktig sammen. Plasser hendene med håndflatene vendt gulvet under hver skulder. Sakte presse opp med hendene og løft brystet og skuldrene fra gulvet, og pass på å holde albuene gjemt i inn til sidene. Pust forsiktig som du skyver opp. Pust ut og senk overkroppen sakte tilbake på gulvet. Hold hver cobra positur i 10 til 15 sekunder. Gjenta fem ganger. Dette er en stor oppgave for å strekke ryggraden og får høyere.

Liket posere i yoga er den ultimate avslapping. Ligg på ryggen på en yoga matte eller teppe på gulvet i en avslappet tilstand med føttene ca 18 inches fra hverandre og bøyd litt utover. Forlenge ryggraden ved å forsiktig strekke på bena nedover som din strekke armene over hodet i motsatt retning. Deretter plasserer hendene, håndflatene vendt opp, om lag seks inches fra sidene av hoftene og puste inn og ut dypt i ca 10 minutter. Dette er en stor yoga positur å slappe av med, så vel som for å strekke ryggraden.

Fjellet posere i yoga er svært lik en enkel strekk bevegelse. Stå med føttene sammen og løfte begge armene til sidene, og deretter bringe dem sammen over hodet mens inhaling dypt. Bli med hendene over hodet, holde bena og tilbake avslappet. Hold i noen sekunder, og slipp og puster som du tar armene ned igjen til sidene. Kombinere flere av disse yoga utgjør sammen med enkle tøyningsøvelser vil forlenge ryggraden, forbedre holdningen din, og gjøre deg høyere. Gjør disse øvelsene flere dager i uken, og du vil merke en betydelig forbedring i ditt velvære, også.

Hint

 • Begynn sakte med tøyningsøvelser for å unngå skade.
 • Se legen din før du starter en ny fitness rutine.

Hva er farene ved å bruke Lindane?

Hva er farene ved å bruke Lindane?


Lindan kan virke som et mirakel narkotika når det gjelder å bli kvitt på hode eller kjønnshår lus og skabb, som er små midd som hule under huden. Men dette potent medikament, som selges i form av en lotion av sjampo, har også sine farer. Folk som bruker lindan i noen form bør strengt følge instruksjonene. Andre som er en større risiko for uheldige bivirkninger av lindan bør møtes med sin lege før du selv vurderer å prøve det.

Alvorlige bivirkninger

Beslag og død kan følge av feil bruk eller en allergisk reaksjon på lindan. Siden stoffet fungerer ved å angripe nervesystemet av parasitter, det har også potensial til å forårsake stor skade på menneskekroppen. Andre alvorlige reaksjoner kan omfatte å ha problemer med å puste, en stram følelse i brystet, oppkast, og blir svimmel eller døsig. Et hovent ansikt, lepper, munn eller tunge er et annet alternativ. Oppsøke lege umiddelbart hvis det oppstår alvorlige reaksjoner.

Mildere bivirkninger

Noen mildere bivirkninger av lindan kan omfatte en rekke hudsykdommer. Den vanligste inkluderer utslett, rødhet og brennende eller stikkende følelse. Elveblest er en annen mulighet, som er eksem, håravfall og en kontinuerlig følelse av kløe. Også disse skal fortjene en tur til legen.

Ukjente bivirkninger

Kvinner som ammer, er gravid eller kan bli gravid mens du bruker lindan bør definitivt snakke med sin lege før du bruker stoffet. Det er ukjent om lindan vil påvirke det ufødte barnet, men det er kjent at det går over i morsmelk.

Risky Brukere

De som er spesielt utsatt for uheldige bivirkninger inkluderer de svært unge, folkens 65 eller eldre, og noen som veier i henhold til 110 pounds. Andre som også bør søke lege råd før du prøver stoffet inkludere mennesker med epilepsi, HIV eller AIDS, de som har hatt en dårlig reaksjon på lindan i det siste, eller alle som har brukt lindan i de siste månedene. Alle med en historie med anfall, enten fra en skade, tung drikking eller leverskade, bør også søke lege råd før du bruker lindan.

Riktig bruk

Lindan er en aktuell medisin, betyr det er viktig å bare brukes eksternt. Det bør også brukes med måte, ifølge retninger eller legens ordre, og spesielt på de områdene der det er nødvendig. Det bør aldri brukes i ansiktet og alle som tilfeldigvis får det inn i hans nese, øyne eller munn bør skylle den ut med kaldt vann umiddelbart. Ved svelging, komme til lege. Lindan kan også være farlig hvis det brukes som et forebyggende tiltak for folk som ikke er berørt av lus eller skabb.

Hva er bivirkningene ved å bruke en nattesøvn Aid?

Mange bruker en nattesøvn hjelpemiddel for i det minste en kort tidsperiode. De kan prøve over-the-counter sove hjelpemidler eller søke en resept-styrke sovne fra en lege. Andre personer kan prøve naturlig søvn hjelpemidler i et forsøk på å unngå muligheten for skadelige eller farlige bivirkninger. Mens de fleste mennesker er i stand til å bruke nattesøvn hjelpemidler effektivt og trygt, er det viktig å ta dem med forsiktighet og helst under medisinsk tilsyn.

Dagtid Grogginess

Selv om det ofte vanlig å føle noen grogginess ved første våkne opp, personer som bruker nattesøvn hjelpemidler rapporterer ofte følelsen groggy for timer eller hele dagen. De har også noen ganger rapporterer ikke følelsen uthvilt, selv etter å skaffe det normalt vil bli sett på som en tilstrekkelig mengde søvn. Dagtid grogginess gjør betjene maskiner eller kjøre bil potensielt farlig.

Avhengighet

Noen brukere av nattesøvn hjelpemidler bli avhengig av medisiner. Noen brukere kommer til å trenge mer og mer av medisiner for å sovne og til slutt ikke klarer å sovne på egenhånd. Andre brukere utvikle en mer generell rusmiddelavhengighet eller narkotikaavhengighet. Potensiell avhengighet er en grunn til at nattesøvn hjelpemiddel bruk bør overvåkes nøye, enten av brukeren selv eller av en medisinsk faglig.

Nevrologiske bivirkninger

Symptomer som mental forvirring og svimmelhet er noen ganger sett med bruk av nattesøvn hjelpemidler. Andre nervesystemet bivirkninger inkluderer kroppen stivhet, tunge og leppe protrusion og problemer med svelging. Disse symptomene ofte løse seg selv når stoffet er avviklet. Likevel bør du søke legehjelp umiddelbart bør slike symptomer oppstår.

Andre fysiske bivirkninger

Alvorlige allergiske reaksjoner er også rapportert med nattesøvn hjelpemiddel bruk. Andre bivirkninger er utslett, tørre øyne og tåkesyn, hevelse i ansiktet og urinretensjon. Noen fysiske symptomene er mer vanlig, mens andre er sjeldne. I tillegg har noen symptomer manifesterer seg mer alvorlig hos noen enn hos andre. Noen fysiske bivirkninger av å bruke nattesøvn hjelpemidler bør bringes til seg oppmerksomheten til en medisinsk faglig.

Søvnrelatert atferd

I sjeldne tilfeller, veldig bisarr atferd som gjør telefonsamtaler mens han sov, søvngjengeri, matlaging mens han sov og selv sove kjøring har blitt rapportert som et resultat av å ta nattesøvn hjelpemidler. Åpenbart er mange av disse problemene representere svært farlige bivirkninger. Selv en enkelt hendelse av søvn-relatert atferd forbundet med å ta nattesøvn hjelpemidler bør bringes til umiddelbar oppmerksomhet av en medisinsk faglig.

Farene ved høyt kaliumnivå i blodet

Farene ved høyt kaliumnivå i blodet


Et høyt nivå av kalium i blodet fører til en tilstand som kalles hyperkalemi. I mange tilfeller er årsaken til høye nivåer av kalium er unormal på grunn av nyre-funksjonen. Når de fungerer normalt, fjerner de overflødig kalium fra kroppen din. Andre årsaker til hyperkalemia kan forbruker for mye kalium eller visse medisiner. Alvorlige og livstruende problemer kan oppstå fra for mye kalium.

Farene ved Hyperkalemi

Forhold som kan oppstå ved høye nivåer av kalium inkluderer svakhet, svak eller langsom puls, uregelmessig hjerterytme, kvalme, pustevansker og lammelser. Andre komplikasjoner er arytmier, problemer med nevromuskulær kontroll eller hjertestans.

Internett-kalium

Inntak av for mye høyt kalium mat kan føre til nivåer som er for høy. Høy kalium frukt inkluderer avokado, bananer, nektariner og appelsiner. Høy kalium grønnsaker inkluderer tomater, yams, pastinakk og spinat. Andre høyt kalium matvarer er hele korn, muslinger, torsk, kveite, melasse, yoghurt og nøtter.

Nyresykdommer

Nyresykdommer som kan føre til høyere nivåer av kalium inkluderer kronisk eller akutt nyresvikt, lupus nefritt (betennelse i nyrene på grunn av lupus), obstruktiv uropati (obstruksjon av urin), avvisning av en nyretransplantasjon eller glomerulonefritt (betennelse i små blodårer i nyrene).

Medisiner

Noen medisiner kan føre til høye nivåer av kalium på grunn av deres effekt på nyrefunksjonen for eksempel diuretika som inkluderer amilorid, triamteren eller spironolakton. Andre er angiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere. Kaliumtilskudd kan også forårsake hyperkalemi.

Forebygging av Hyperkalemi

Mens kalium er et viktig mineral som hjelper deg å opprettholde et vanlig hjerterytme og holder musklene fungerer som den skal, er det også viktig å holde det på et trygt nivå, spesielt hvis du har nyresykdom. Det kan være lurt å diskutere med legen din noen begrensninger du bør gjøre på å spise høyt kalium frukt og grønnsaker. Du bør også ha rutinemessige blodprøver for å sjekke kaliumnivået som en del av årlig fysisk.

Advarsel: Høy kaliumnivå i blodet Farene

Akutt medisinsk behandling er nødvendig hvis du opplever symptomer på endringer i pust, kvalme, svakhet, svak eller fraværende hjerterytme eller tap av bevissthet.