Digidexo.com

Mørk sjokolade som en appetitt suppressant

Mørk sjokolade som en appetitt suppressant


Ifølge CBC News, de helsemessige fordelene av mørk sjokolade stammer fra innholdet av flavonoider som finnes i kakaobønner. Som flavonoider er antioksidanter de kan tilby potensielle helsemessige fordeler. Som i 2010, forskning utført av Reinier de Graaf Group of Hospitals i Nederland tyder på det kan faktisk være nyttig i vekttap.

Smell

Forskningen utført av Reinier de Graaf Group of Hospitals tyder på at bare luktende mørk sjokolade kan indusere appetitt undertrykkelse ved å endre gastrointestinale hormoner.

Eating

Å spise 30g av mørk sjokolade med 85 prosent kakao jobbet for å undertrykke appetitten hos de deltakende gruppe kvinner. Effekten arbeidet på samme måte som bare lukter mørk sjokolade, ved å endre gastrointestinale hormoner.

Kakaoinnhold

For å se helsemessige fordeler fra mørk sjokolade, bør den ha et høyt kakaoinnhold, som melkesjokolade er sterkt bearbeidet og mister sin antioxidant evner. Mørk sjokolade har nesten fire ganger så mange flavonoider som melkesjokolade.

Hjertesykdom

Bortsett fra den antatte appetitt undertrykke egenskaper, har mørk sjokolade vært knyttet til å redusere risikoen for å utvikle koronar hjertesykdom når det spises regelmessig i små mengder, på rundt 6G. Det bidrar også til å senke blodtrykket.