Digidexo.com

Barn Aspirin og hjertesykdom

Barn Aspirin og hjertesykdom


Vurdere å snakke med legen din om aspirin terapi er hensiktsmessig. Det vil avhenge av alder, helse og andre medisiner du tar. En daglig dose aspirin kan bidra til å forhindre hjerteinfarkt og slag eller hindre gjentakelse av angrepene, ifølge Mayo Clinic. Men det finnes ulemper å vurdere. For en, er aspirin en blod tynnere som kan irritere magen og fremme indre blødninger.

Postmenopausale kvinner

Aspirin redusert dødelighet blant kvinner i alderen 45 og over med hjertesykdom, ifølge en studie kvinner Health Initiative gjennomført på effekten av aspirin for å bedre overlevelse i slike kvinner. En verdifull oppdagelse: Den "baby aspirin" dose på 81 mg forbedret levealder like mye som høyere doser av 325 mg. En lavere dose gir mindre risiko for komplikasjoner av magesyke eller blødning.

Forhold Aspirin Hjelper

The American Heart Association (AHA) anbefaler å ta aspirin hvis du har hatt hjerteinfarkt eller har ustabil angina - brystsmerter som følge av utilstrekkelig blod og oksygen å nå hjertet. Legen din bør avgjøre om det finnes andre medisiner og fysiske forhold som contraindicate aspirin terapi. Kliniske studier viser aspirin kan også hjelpe pasienter med de mest alvorlige risikoen for hjerteinfarkt, melder AHA.

Hjerteinfarkt

Ta aspirin umiddelbart når du opplever et hjerteinfarkt kan virkelig være livreddende, i henhold til AMA. Men det er viktig å vente til du vet sikkert det er et hjerteinfarkt du opplever. Hvis
symptomene er faktisk fra et slag, så aspirin kunne gjøre mer skade enn godt. Dermed anbefaler AMA seg ikke aspirin inntil 911 har blitt kalt. Hvis operatøren sier ingenting om å ta en aspirin, la det for legevakten lege å avgjøre, anbefaler AMA.

Diabetic Hjerte

Diabetikere har en økt risiko for dødelig hjerte-og karsykdommer, ifølge American Diabetes Association (ADA). En grunn innebærer blodplater i blodet som klumper seg for å stoppe blødning når skade oppstår. Klumper oppstår lettere hos diabetikere, skape blodpropp - spesielt farlig for diabetikere med allerede sykdoms nedsatt hjerte-systemer. Aspirin forstyrrer de biologiske mekanismene som gjør blodplater blodpropp overdrevet. ADA foreslår lavdose acetylsalisylsyre være en rektor ingrediens i noen forebyggende behandling diett for hjertesykdom pasienter som også er diabetiker.

Anbefalt dosering

Daglige doser på 75 til 162 mg oppnå de ønskede resultater uten å forårsake bivirkninger, mener American Heart Association, basert på kliniske studier. En baby aspirin har 81 mg, sammenlignet med 325 mg i en voksen pille.

Mange Manglende beskyttelse

Bare 46 prosent av kvinnene i WHI studien var på en aspirin diett. Studien fant også at afrikansk-amerikanske kvinner og kvinner på lav inntekt forsikring programmer som Medicaid var enda mindre sannsynlig å ta aspirin regelmessig. Mindre enn halvparten av diabetikere som kunne ha nytte av å ta en daglig dose av faktisk gjorde, i henhold til ADA.