Digidexo.com

Spise taps

Ting å spise for appetitt tap

De fleste stopper å spise når de mister appetitten. Folk mister sine lyster med vanlige sykdommer, slik som med en influensa eller kald, og også fra flere alvorlige problemer, slik som et symptom eller bivirkning av cancer / kreftbehandling. Det er viktig å begynne å spise, selv om du ikke føler for det.

Vet når man skal spise

Det er viktig å innse at det er tider når du skal tvinge deg selv til å spise. Dehydrering er den største bekymringen når noen ikke føler for å spise. Den første tommelfingerregel er å aldri tvinge deg selv til å spise fast føde når du føler deg syk. Hvis du er syk på grunn av en forkjølelse eller influensa, kan det ikke være en god idé å spise fast føde i det hele tatt.

Å vite hva du skal spise

Hvis du er usikker på hva du kan spise, start med klare, kjølige væsker. Te er veldig lett på magen. Å drikke avkjølt te eller peppermynte te (varm) kan hjelpe avgjøre en mage. Brus er et godt valg til å bosette en mage. Nipp drikker langsomt, ved hjelp av et sugerør, hvis det er nødvendig. Hvis den enkelte er i stand til å holde klare væsker ned, kan de prøve mer fast føde, for eksempel smeltet sorbet eller toast med gelé. Unngå smør på toast eller spise toast tørr hvis gelé virker som for mye.

Mer om Solid Foods

Når du har bestemt at du kan holde fast føde ned, gå videre til andre valg, supper og buljonger er gode. Hvis du ikke kan magen chicken noodle suppe eller en mer tradisjonell suppe, prøv vanlig kylling eller grønnsaksbuljong. Bland i litt hvit ris, hvis du ønsker det. Peanøtter og små mengder av ost er andre valg. Kjeks og tørre smørbrød bruker magert kjøtt, for eksempel kalkun eller kylling, men uten majones eller sennep, kan være greit også. Det viktigste er å spise sakte og starte små før du er sikker på at du kan spise mer.

Årsaker til spiserørskreft

Spiserøret

For å forstå kreftfaren, må du først se på spiserøret - en 10 til 13-tommers langt rør som frakter mat og væske ned i halsen og ned i magen. Veggene i spiserøret har flere lag. Slimhinnen laget er den som linjer innsiden av svelg og spiserør. Den laget under det er submucosa. Under submucosa er et tykt lag av muskel band kalt muskularis propria. Og til slutt, er den ytterste laget adventitia, dannet av bindevev.

Kreft

Gjennom mesteparten av livet ditt, vil hver eneste celle i kroppen din dele, vokse og dø. Nye cellene vil erstatte gamle, og sirkelen av livet går videre. Men hos pasienter med kreft, cellen dør ikke, men i stedet gyter nye, unormale celler. Disse unormale cellene gjøre noe som de fleste andre celler kan ikke - invadere andre vev.

Inne i hver celle er DNA. Normalt, når en celle er opphavet til en annen celle med skadet DNA, dør skadet celle av. Men siden kreftceller ikke dør, bærer de skadet DNA og samles i kroppen. Dette er grunnen til kreft ofte danner tumorer. Noen typer kreft vil imidlertid ikke danne svulster. Som leukemi, f.eks. Dette er fordi de skadede celler er faktisk blir transportert gjennom blodstrømmen i stedet for å samles i en bestemt plass.

Squamos Cells

Innenfor mucosa sjikt, er det to deler: epitel og lamina propria. Den første, epitel, er på toppen av lamina propria, slik at det sjiktet som linjer i spiserøret. Dette laget er sammensatt av mange celler som kalles squamos celler.

De to typene av spiserørskreft

Ifølge American Cancer Society, er det to grunnleggende typer esophageal kreft. Den første er plateepitelkarsinom pasienter. Fordi hele slimhinnen i spiserøret er dekket med squamos celler, kan denne type kreft oppstå hvor som helst innenfor lengden av spiserøret. Det pleide å være den vanligste typen av spiserørskreft, som utgjør om lag 90 prosent av rapporterte tilfeller. Men at antallet har sunket. I dag er det mindre enn 50 prosent av rapporterte tilfeller.

Den andre typen av spiserørskreft er adenokarsinomer. Dette skjer når den ytre slimhinnen i spiserøret (slimhinnen lag) erstattes av vev som er mye som slimhinnen i tarmen. Dette er ofte referert til som Barretts øsofagus. Når dette skjer, er det områder av din esophageal fôr som ikke lenger er dekket i squamos celler, men foret i stedet med kjertelceller. Barretts øsofagus forekommer oftest i nedre spiserør, og derfor er den vanligste stedet av adenokarsinomer.

Årsaker til spiserørskreft

Røyking og drikking overdrevet kan åpenbart føre til kreft. Men noen mindre kjente årsaker til spiserørskreft er: humant papilloma virus (eller HPV) og akalasi, (en tilstand hvor musklene mister sin evne til å bevege maten ned i spiserøret). Personer med HPV er på kreftfaren fordi viruset forvandler proteiner i spiserøret som hjelper undertrykke svulster, noe som fører til tap av forsvar mot unormalt voksende celler.

En annen årsak til spiserørskreft kommer fra sykdommen akalasi. Dette er en ganske sjelden sykdom når de plagede persons nedre spiserør mister muskelkraft for å presse mat i magen. Dette skjer fordi lavere esophageal sphincter (eller LES) ikke klarer å slappe av, og skaper en barriere mellom spiserøret og magen. Hvis det oppdages tidlig nok, kan man begynne behandling og overvåking for å forhindre esophageal kreft på grunn av akalasi. Hvis ubehandlet imidlertid "Det er en økt sjanse for å utvikle esophageal kreft..." I henhold til UCLA Center for Esophageal Disorders.

Tips om tap av appetitt for barn

Hvis barnet ditt ser ut til å plutselig miste sin appetitt, kan du bli stabbet om hva du skal gjøre. Du bør ikke prøve å tvinge mat på et barn eller bruke den som en bestikkelse, men hva annet kan du overtale barnet til å spise? Flere, ofte oversett ideer kan arbeide med barnet ditt.

Distraksjoner

Hvis et barn virker distrahert ved måltider, kan hun ikke konsentrere seg lenge nok på hennes mat. Se for å se om hun ser ut til å miste interessen for henne mat, i stedet for å nekte den. I dette tilfellet, kan du prøve å fjerne så mange distraksjoner som mulig: skriker søsken, blaring TV, bjeffer hunden. Dersom barnet er ung, gi fingermat med interessante teksturer, for eksempel bananer, hvete kjeks og melon baller.

Mood

Sjekk ditt barns humør til å sørge for at han er klar til å spise. Hvis han nettopp har kommet hjem fra skolen og er å se sine foreldre for første gang siden morgenen, kan han ikke være i humør til å spise enda. Hvis han er frustrert om noe eller ikke liker der han sitter ved bordet, prøve å arbeide ut problemet før du setter deg til måltidet. Du kan finne at han vil spise bedre når han er rolig.

Kostholdsplan

Matvaner varierer fra barn til barn. Noen barn blir sulten rundt 17:00, så de snack til "tidevannet dem over." Da de ikke er sulten på middag på 18:00 Fordi de ikke spiser middag, kan de snack igjen rett før sengetid, noe som gjør dem mindre sulten til frokost. Hvis dette er ditt barns mønster, har du flere alternativer. Prøv scheduling måltider rundt barnets sultne ganger, endre hennes sult tidsplan ved å sørge for at hun ikke gjør snack så ofte, eller bare gi henne med sunne snacks - rester fra den forrige (hånet) måltid, hvis mulig.

Sykdom

Hvis barnet ditt har vært syk, ikke anser et tap av matlyst permanent. I stedet prøve å mate ham tørt, stivelsesholdige matvarer, for eksempel potetmos, brød eller pasta. Hvis dette ikke fungerer, ikke tvinge mat på barnet ditt. Vær trygg på at han vil gjenvinne sin appetitt så snart sykdommen passerer.

Hvordan å spise med diabetes og Crohns sykdom

Crohns sykdom er en inflammatorisk tarmsykdom forårsaket av betennelse i slimhinnen i tarmkanalen. Denne tilstanden fører til diaré, alvorlige magekramper og feilernæring, ifølge Mayo Clinic. Hvis du også lider av diabetes, kan disse symptomene føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner på grunn av mangel på vitaminer og næringsstoffer kroppen din er i stand til å absorbere. For å holde seg sunn må du begrense din diett ved å spise fettfattig mat, redusere melkeforbruk og endre på dine matvaner fra tre store måltider med for fem til seks mindre måltider gjennom dagen. Ditt kosthold bør også bestå av grønnsaker, frukt og magert kjøtt som er godt kokt.

Hvordan å spise med diabetes og Crohns sykdom

•  Reduser størrelsen på måltidene. Store måltider er vanskelig på magen som de krever store mengder av magesyre å fordøye. En person uten Crohns ville ikke ha et problem med å fordøye store måltider, men de med Crohns kan merke kramper eller diaré kort tid etter å ha spist.

Legg til mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Frukt og grønnsaker inneholder få karbohydrater, noe som gjør dem egnet hvis du er en diabetiker. Grønnsaker bør kokes til de er møre for å unngå å forstyrre magen og bør sjelden konsumeres rå. Pass på å skrelle den av frukt før spising, og alltid vaske frukt for å fjerne plantevernmidler.

Unngå fruktjuice. Fruktjuice kan irritere magen og kan øke blodsukkernivået på grunn av store mengder sukker de inneholder.

begrense alkoholforbruket. Alkohol kan forverre symptomene dine og omdannes til sukker når det forbrukes. Dette kan negativt påvirke blodsukkernivået hvis du har mer enn én drink per dag.

Reduser fiber. Selv om fiber kan redusere blodsukkernivået for diabetikere, kan det også opprørt tarmen og forårsake diaré. Spis fiber i små mengder for å avgjøre om magen takler det. Hvis du kan spise den uten å forstyrre magen, gradvis øke mengden fiber du spiser i hvert måltid.

Spis fettfattig mat. Mat med høyt mettet fett kan øke blodsukkernivået og sette deg i fare for å utvikle hjertesykdom. Fet mat kan også passere gjennom magen og forårsake din irritasjon, ifølge Mayo Clinic. Problem matvarer inneholder smør, margarin og stekt og fet mat. Bytt ut smør og margarin med vegetabilske oljer for å redusere fettinntaket.

Hint

  • Kontakt legen din hvis symptomene forverres, som du kan bli dehydrert lett på grunn av tap av vann fra konstant diaré.

Hvordan bruke en vekt-tap Journal

Hvordan bruke en vekt-tap Journal


Hvis du har prøvd og feilet for å gå ned i vekt, kan en matdagbok være akkurat det verktøyet du trenger for å lykkes. En ettårig studie publisert av "Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics" i 2012 fant at selvkontrollerende gjennom bruk av en matdagbok forfremmet vekttap. Nøkkelen er å være konsekvent. Diskuter journalen med din lege og en lisensiert ernæringsfysiolog.

Hvordan bruke en vekt-tap Journal

•  Sett en liten notisbok eller et par av indekskort i lommen eller i håndvesken og bære dem med deg gjennom hele dagen.

Skriv ned alt du spiser som du går gjennom dagen. Ikke prøv å huske hva du spiste på slutten av dagen. Inkludere informasjon om de delene av maten du konsumert - ". Håndfull druer" for eksempel, en "king size-candy bar" eller en

•  Legg merke til den tiden av dagen og din situasjon. For eksempel: "Jeg spiste en halv en smultring under stabsmøte kl 10"

Beskriv din fysiske og følelsesmessige status. Var du faktisk sulten eller var maten foran deg bare tiltalende? Var du trøtt eller våken? Var du følelsen glad, trist, lei eller engstelig? Identifisere opplevelser og følelser kan hjelpe deg å finne negative trender i dine matvaner.

Skriv i dagboken din hver dag i to uker, inkludert helgene. På slutten av hver dag, lage et notat om hvor mye du trente siden fysisk aktivitet er en viktig del av vekttap.

Gå gjennom journal og se etter trender i spise-og mosjonsvaner. For eksempel kan du spise klippe mens du ser TV eller hoppe over gym turer når du er stresset om et prosjekt på jobben.

Skriv en liste over mål basert på dine observasjoner. Fortsett journalføring og skrive en eller to vekt-tap mål i begynnelsen av hver uke. Det kan være lurt å unngå snacks mellom måltidene eller trening for en ekstra 10 minutter hver dag.

Hint

  • Hvis du er teknologisk avanserte, bruke en online tracker eller telefon app for å overvåke dine matinntak og mosjonsvaner.
  • Del din journal med en betrodd venn eller familiemedlem for et ekstra nivå av ansvarlighet.
  • Kontakt lege før du gjør endringer i ditt kosthold og mosjonsvaner.

Hvordan spise etter gastrisk bypass kirurgi

Gastric bypass operasjon (GBP) er en voksende elektiv kirurgi i Amerika så vel som andre land. Dietten etter operasjonen varierer med hver klinikk utfører operasjonen, men det er visse kosttilskudd regler å følge for å unngå vektøkning og underernæring.

Hvordan spise etter gastrisk bypass kirurgi

•  Drikk kun klare væsker for tre dager etter operasjonen. Klare væsker er definert som alt flytende ved romtemperatur enn det som er gjennomskinnelig. Eksempler på væske tillatt på denne dietten inkluderer buljong, eplejuice, druejuice, vann, jello og popsicles. Nippe veldig sakte, så magen er nå svært liten. Hvis du drikker for fort, kan det føre til oppkast.

Begynne å spise most mat når klarert av din spesielle kirurg å gjøre det. Most betyr at konsistensen er lik babymat. Eksempler på matvarer tillatt på most kosthold er cottage cheese, eggerøre, yoghurt, pudding, havregryn og havregrøt. For de mer eventyrlystne gastric bypass pasient, kan blenderen brukes til puré noe som vil passe. Kylling enkelt most når den kombineres med en liten mengde av kjøttkraft for å holde på fuktigheten. Veldig fin tunfisk eller kylling salat er også et populært valg av matvarer på denne dietten, som det er lett fordøyd og mye protein. Proteinet trenger for de fleste pasienter etter gastric bypass range mellom 75 til 100 g per dag. En pasientens ernæringsekspert eller kirurg kan beregne de spesifikke behov basert på kroppsvekt ved tidspunktet for kirurgi. Avhengig magen posen størrelse, måltider tendens til å være rundt 4 oz. hver. Det kan være mindre enn dette umiddelbart etter kirurgi på grunn av svelling. The most diett fasen varer vanligvis fra 4 til 8 uker.

drikke bare mellom måltidene. En persons magen ikke lenger er stor nok til å holde både mat og væsker på en gang. Hvis en person skulle drikke under måltider etter GBP kan de potensielt bli underernært på grunn av ikke å få nok mat i, eller de kan strekke ut posen sin, forårsaker vektøkning i fremtiden. Ikke drikke 20 minutter før du spiser. Etter et måltid er fortært, vent 30Y minutter før du drikker igjen. Hvis det føles som om et stykke av mat setter seg fast på vei ned, kan en liten slurk vann tas for å flytte den gjennom. En annen viktig ting å vite om væsker er at mediene ikke med kalorier bør inntas etter GBP mindre det er skummet melk eller en protein shake. Juice, søt te og sportsdrikker er ikke tillatt. De inneholder for mye sukker og kan føre til dumping syndrom og igjen i vekt. Sukkerfrie drikker som Crystal Light, Sugar Free Kool-Aid og unsweet koffeinfri te er tillatt etter GBP. Ikke drikk brus etter GBP. Koffein bør bare inntas i små mengder, som det kan fremskynde mage-tarmkanalen motilitet og også forverre dehydrering.

Spis en lav-sukker, lav-fett, høy-protein diett etter most fasen av dietten. En høy-proteindiett er viktig fordi det hjelper en person som taper betydelige mengder vekt beholder muskelmasse. Protein er avgjørende i sårheling, og gjør en person føler deg mett raskere. Foods høy i protein inkluderer kjøtt, kylling, fisk, egg, bønner, protein shakes og protein barer. Protein pulver kan finnes i dagligvarebutikker, ernæring spesialforretninger og apotek, og kan legges til de fleste matvarer og drikke for å øke proteininnholdet.

ta vitamin-og mineraltilskudd hver dag etter GBP. Generelt er to tyggemultivitaminer daglig anbefales. En person etter GBP trenger 200 prosent RDA av vitaminer og mineraler. Kalsium er også viktig å ta daglig etter operasjonen. Den spesifikke type kalsium må være kalsium-citrat. Andre typer av kalsium, såsom kalsiumkarbonat kan ikke fullt ut absorberes i mage-tarmkanalen etter operasjonen. Det er en overflod av bariatric nettsteder tilgjengelig som selger vitamin-og mineraltilskudd for etter operasjonen (se Ressurser nedenfor). Den andre vitamin som er viktig å ta regelmessig etter kirurgi er B-12. Dette vitamin er ikke lenger absorbert fra mat etter operasjonen. Det er nødvendig å ta det enten sublingualt (under tungen) en gang per dag, gjennom en nasal spray en gang per uke, eller i et skudd formen en gang per måned. Bloodwork bør trekkes minst hver 6 til 12 måneder for å sjekke for eventuelle mangler. Vanlige næringsstoffer mangler etter kirurgi inkluderer jern, sink og vitamin D. Hvis en mangel er oppdaget er det viktig å erstatte dette med et tillegg umiddelbart.

Gjør noen form for trening i minst 30 minutter de fleste dagene i uken etter GBP operasjonen. Trening er en viktig faktor i å opprettholde vekttap. Det finnes ingen spesifikk øvelse som er anbefalt, ettersom hver person har sine egne begrensninger og evner. Turgåing er en god måte å trene, så er videoer og løfte vekter. Som en person taper vekt, og er mer fysisk i stand til aktivitet, bør utøve nivå og intensitet øker. Drikking kalorier er også en svært vanlig måte folk vil opp i vekt etter GBP.

Unngå fettrike matvarer etter GBP operasjonen. En person som spiser stekt mat hver dag vil få vekten tilbake uansett ha kirurgi eller ikke. Kalorier forbrukes med en fettrik diett vil fortsatt påvirke vektøkning etter operasjonen. Høy fett matvarer består av stekte produkter, kaker, mat med smør eller fløte, og høy-fett kjøtt som bakken chuck.

Hint

  • Være mentalt forberedt på de endringer i kostholdet som er nødvendige etter operasjonen før du søker til et program for å se de mest suksess mulig.
  • Ikke send inn til siste kveldsmat syndrom før operasjonen. Det er virkelig ingen matvarer som du aldri kan spise igjen etter operasjonen. Størrelsen på porsjonene og frekvens er det eneste som vil forandre seg.

Foods å spise for å miste vekt permanent

For å gå ned i vekt, spise en diett av hele matvarer og magre proteiner. Spis et bredt utvalg av frisk frukt, grønnsaker, nøtter, belgfrukter, hele korn og magert kjøtt, fjærkre og fisk. Velg lav-eller ikke-fete meieriprodukter. Bruk FDA næringspyramiden som en guide til å designe en sunn vekt-tap diett.

Funksjoner

Unngå tomme kalorier som raske, stekt eller bearbeidet mat. Hopp sukkerholdig, salt mat og koffein som kan gjøre deg "krasj" senere. Drikk filtrert vann mellom måltidene.

Fordeler

Ved å spise frisk frukt og grønnsaker, spiser du løselig og uløselig fiber som vil bidra til å fylle deg opp og redusere overspising og vektøkning. The fiber vil også forbedre eliminering vaner og hjelpe deg å fjerne overflødig avfall.

Betraktninger

Hvis du har prøvd mange kjepphest dietter før og gått opp i vekt hver gang etter at du gikk av kostholdet ditt, bør du oppsøke lege. Hun kan hjelpe deg å avgjøre om det er andre metabolske faktorer som arbeider mot deg.

Misforståelse

Ikke eliminere hele grupper av matvarer, som frukt eller karbohydrater. Noen kjepphest dietter streket protein og grønnsaker og eliminere frukt, brød og andre karbohydrater. Ikke bare er det vanskelig å opprettholde et sterkt begrenset diett, men du vil også returen, og bli fristet til å spise pounds av pasta når du dumpe kjepphest kosthold. Streb etter variasjon og moderasjon i stedet.

Identifikasjon

Bruke FDA næringspyramiden, bestemme hva en realistisk utvalg av kalorier er for din vekttap mål. Fordel kaloriene i små måltider og flere sunne snacks per dag (se Ressurser).

Hva bør en person spise til lunsj for å miste vekt?

Hva bør en person spise til lunsj for å miste vekt?


Den beste måten å gå ned i vekt er å spise. Kroppen trenger konstant næring for å fungere på sitt topp kapasitet og til å brenne fett mer effektivt. Den ideelle måten å gjøre dette på er å spise 4-6 små måltider om dagen, hvorav lunsj er en av de viktigste. Ikke bare er den type mat konsumert viktig, men hvordan du kombinerer det og hvor mye du spiser vil også ha en effekt på vekttap innsats.

Calorie Count

Når du planlegger lunsj, tar sikte på å holde din totale kalori teller mellom 400 og 600 kalorier. Kvinner bør satse på den nedre enden av det tallet, mens menn og de som er alvorlig overvektig bør starte i den høyere enden av spekteret. Kutte kalorier for mye for fort vil resultere i tap av lean mass (muskel) snarere enn fett tap. Hvis du vanligvis spiser lunsj ute, prøv å se gjennom elektroniske databaser for å finne ut kaloriinnholdet i maten du normalt bestille.

Mixing It Up

Fylle opp tallerkenen med en blanding av karbohydrater og proteiner vil hjelpe deg å redusere mengden sukkerarter totalt du spiser. Siden de fleste karbohydrater, inkludert frukt, er høy i sukker, må du kompensere ved å legge til protein og fiber til måltidet. Gode ​​protein valgene inkluderer kylling, kalkun og fisk, mens biff og svinekjøtt faller inn i gruppen som er bedre unngås så mye som mulig. Andre gode kilder til protein er egg og magre meieriprodukter. For fiber, hold deg til hele korn og mørkere karbohydrater, som for eksempel å plukke brun ris over hvit og hel hvete enn vanlig brød.

Eating Out

Velg klar til å spise måltider som inneholder lite fett. Siden lunsjtid er mest sannsynlig den tiden da du skal spise ute, sørg for at du betaler nøye hensyn til de elementene i menyen før du bestiller. Hold deg unna alt som er stekt, battered eller med ekstra kremer, da disse er sannsynligvis høy, ikke bare i kalorier, men også i fett. I stedet velger måltider som er bakt, grillet eller dampet. Ikke vær redd for å be om erstatninger. Hvis måltidet kommer med en side rett av pommes frites, be om dampede grønnsaker eller en bakt potet i stedet. Hvis du har en sandwich eller wrap, hoppe over mayo eller be om det på siden, slik at du kan legge til bare en teskje av det. Bytte til hel hvete eller rug brød hvis mulig.

Ta med din egen lunsj til arbeid

Dette er sannsynligvis den beste måten å sikre at du vil spise en lav-kalori måltid med akkurat den rette balansen av karbohydrater, fett og proteiner. Noen er enkle å merke, lav-kalori lunsjer inkluderer en pita lomme sandwich (fylle den opp med alt fra kylling salat til grillede grønnsaker), hvete kjeks og peanøttsmør, wraps laget med multigrain mel tortillas og masse grønnsaker, en BBQ kylling sandwich og alle typer salater. Selv pasta salat er fint hvis du legger masse grønt (spinat fungerer bra) og litt magert kjøtt inn i blandingen. Noodle soup kan bli brakt over i en termos, eller du kan søke etter ready-to-eat kopper på hele matbutikker, der merker som selges sannsynligvis vil være lavere i natrium og kalorier. Hvis du er i et rush, ta med litt hummus eller bønne dukkert og noen bakte chips eller hvete kjeks.

Drinker

Vær forsiktig med flytende kalorier. Brus, fruktjuice og sports drikke er høy i kalorier og sukker, og bør ikke brukes når du prøver å gå ned i vekt. I stedet velger diett brus, selters eller andre kalorifrie drikker. Te og kaffe er fint hvis du hopper over sukker og bruke bare litt melk. Hvis du foretrekker juice, fylle opp en tredjedel av et glass med juice og deretter legge vann for å fullføre. Dette vil være nok til å holde smaken intakt, men redusere sukkerholdig innhold betraktelig.

Vekttap spise planer

Vekttap spise planer


Det finnes utallige dietter og vekttap planer, men det er visse funksjoner som du bør se etter når du velger din vei til en sunn vekt.

Historie

Mens fedme var en gang beundret som et tegn på suksess og rikdom i mange deler av verden, er det moderne bildet av skjønnhet og helse en slank og atletisk kroppsbygning. Diett planer har tradisjonelt vært basert i stor grad på marknadsføre raske vekttap løfter, men forskerne har stadig vært å skape en mengde bevis på hva som faktisk fungerer.

Typer

Mange kjepphest dietter involverer kutte ut hele matvaregrupper (Atkins), eller fast føde helt (Master Cleanse). Vær på vakt mot enhver diett plan som drastisk begrenser inntaket av fast food; ikke bare er de dietter vanskelig å holde seg til, men de har også en tendens til å fokusere utelukkende på kortsiktige resultater. Et eksempel på et sunt og realistisk kosthold er Middelhavsdietten, som fokuserer på å spise mer grønnsaker, hele korn og fisk, mens begrense kjøtt og meieriprodukter.

Funksjoner

Et godt kosthold er en personlig diett. Etablere vekttap mål for deg selv, og justere kaloriinntaket og trening for å møte disse målene. Det er bare én måte å gå ned i vekt: brenne mer kalorier enn du forbruker.

Kosthold og trening

Øk mengden av grønnsaker og helkorn i dine måltider, og spise mindre kjøtt, meieriprodukter og bearbeidet mat. Dette vil maksimere fiber og næringsstoffer kroppen din trenger, samtidig som det samlede kaloriinntaket.
En kombinasjon av kosthold og trening har vist seg å være de mest effektive middel for å holde vekten nede på lang sikt. Øk din fysiske aktivitet i tillegg til å spise godt.

Fordeler

Oppnå og opprettholde en sunn vekt er ikke bare om å se ditt beste, det handler om å leve bedre og lenger. Fedme har blitt koblet med en økt sjanse for å utvikle hjertesykdom, diabetes, ulike kreftformer, slag og en rekke andre helseproblemer.

Advarsel

Mange kjepphest dietter lover raske, dramatiske resultater i stedet for sunn, langsiktig vekt vedlikehold. En vanlig følge av kjepphest dietter er "yo-yo" effekt, hvor vekten er tapt og satt tilbake på i en syklisk måte. Denne raske gevinst og tap har vist seg å være mer skadelig enn ikke slanking i det hele tatt. Sett beskjedne, oppnåelige mål for deg selv, og jobbe jevnt og trutt mot din idealvekt for langvarige resultater.

Diett programmer for å miste vekt ved å spise mer

Fedme rammer altfor mange voksne, enten direkte eller indirekte. Det er derfor det er så mange diett programmer og vekttap piller som blir utlyst på nesten hver reklamepause, magasin og reklameplakater. Sannheten er, det er ikke noe slikt som en magisk pille eller spesiell saus som vil gjøre at du ser ut som en modell. Sunt kosthold planer og mosjon er det eneste som faktisk vil ta vekten av og holde den av.

Kombinasjon dietter

The Six Week Body Make Over, The Skinny Switch og Food Lover Fat Loss System er alle dietter som hevder du kan spise mer og gå ned i vekt. Disse diettene er kombinasjons dietter. Disse diettene sier at visse matvarer spist sammen vil øke stoffskiftet og øke vekttap.

For eksempel hvert måltid bør inneholde en stivelse, et protein, en frukt og en grønnsak. Du ofte får lov en rekke matvarer, men noen dietter strengt begrense eller eliminere visse matvarer. For eksempel hvis du er en "B" kvinne på 6 ukers kroppen makeover, bør du ikke spise rødt kjøtt.

Kombinasjon dietter krever mye planlegging. Porsjonskontroll er et must. Mange eksperter tror vekten tapt på disse diettene er på grunn av redusert kaloriinntak, og ikke en kombinasjon av næringsmidler. Det er ingen vitenskapelige bevis på at å kombinere visse matvarer øker stoffskiftet.

Vegetariske dietter

Det er andre dietter som også annonserer du kan spise mer og gå ned i vekt. Disse inkluderer vegetariske dietter Dean Ornish sin spise mer, veier mindre og The Raw Food Diet. Mange sverger ved disse diettene, men folk har også vært kjent for å få vekt på vegetarisk og rå mat dietter. Og hvis du er en kjøtt lover, vil du snart bli lei av disse planene.

The Truth

Sannheten er, med noen sunn mat plan, eller diett, har du mest sannsynlig vil spise mer mens du taper vekt. Årsaken er, vil du lære hvordan du kan spise sunt. Sunn mat har en tendens til å ha mindre kalorier, og være mer mettende. For eksempel, har et eple bare sytti kalorier, men likevel en candy bar har nesten tre hundre kalorier. Det beste du kan gjøre for å holde seg sunn og øke stoffskiftet er å spise 4-6 mindre, sunnere måltider per dag spredt ut, i stedet for to eller tre større måltider. Mat drivstoff kroppen din og faktisk gjør stoffskiftet arbeid. Derfor gjør mat jobben for deg og ikke mot deg.

Sunt kosthold

Et sunt kosthold vil bestå av alle matvaregrupper. Ingen mat eller mat gruppe er forbudt. Noe mat kan spise til enhver tid med noen annen mat som du ønsker det. Desserter og behandler er tillatt. Sunne dietter tillate alt dette - i moderate mengder. Nøkkelen er å spise en rekke matvarer som du liker. Hvis du vil ha en bit av kaken til dessert, og deretter kutte ned på kjøtt og potet porsjoner. Sunne dietter som regel alltid anbefale noen form for trening. Dette er fordi øvelsen bygger muskel. Jo mer muskler du har, jo mer kan du spise mens du taper vekt.

Mat å spise for å hjelpe miste Belly Fat

Mat å spise for å hjelpe miste Belly Fat


Hvis du lengter etter å bli kvitt det reservehjul som er blitt ridning rundt midtseksjon i altfor lang tid, er det en rekke matvarer som du kan spise som vil hjelpe deg å miste magen fett raskt. Belly fett er annerledes enn annet fett som samler seg på kroppen, så ved å forbruke visse matvarer og endre kosthold, er det mye lettere å få det til å gå unna.

Hvorfor Belly Fat er annerledes

Fettet som samler seg i vår mageregionen kalles visceralt fett. Dette fettet omgir våre organer og ligger dypt under hudoverflaten. Bli kvitt visceralt fett er viktig fordi det er langt mer sannsynlig å forårsake flere helsemessige bekymringer og øke din sjanse for diabetes og hjerte-og karsykdommer.

Heldigvis, bli kvitt visceralt fett er ofte enklere enn å bli kvitt underhudsfett, som er fettet som ligger nærmere skins overflaten at du faktisk kan ta tak og klemme. Visceral er brutt ned mye enklere ved sunn trening og kosthold, og det er derfor visse matvarer er i stand til å fjerne denne magen fett lettere enn andre.

Foods som fjerner Belly Fat

Nøkkelen til å finne matvarer som hjelper deg å miste magen fett er å finne matvarer som inneholder mye fiber og protein og lite karbohydrater, sukker og fett. Fiber bidrar til å holde fordøyelsessystemet beveger seg jevnt, og protein bidrar til å fylle deg opp slik at du spiser mindre. Jo mindre du spiser kalorimessig, jo raskere vil du miste vekt. Fordi visceral magefettet er lettere å miste enn underhudsfett, vil magen fett være det første til å gå, og gir deg en flatere ser magen.

Bønner er trolig en av de beste mat som du kan spise for å miste buk fett. De er ekstremt høy i fiber og er også fullpakket med protein. For eksempel, bare en vanlig størrelse boks svarte bønner pakker en heidundrende 25 gram hver av protein og fiber.

Egg er også gunstig i å hjelpe deg å bli kvitt din gut. Egg har fått en dårlig rap i det siste for å være høy i kolesterol, men nyere studier har vist at å spise egg er bra for helsen din når det spises i moderate mengder. Egg er ikke høy i fiber, kjøper de gir 6 gram protein per porsjon, noe som kan bidra til å fylle deg opp og slanke deg ned.

Legger fisken til kosthold vil også bidra med magen fett tap. Fisk, som tunfisk eller laks, er også høy i protein, noe som vil bidra til å fylle deg opp, som inneholder mellom 10 og 20 gram per porsjon.

Andre matvarer du kan spise som inneholder mye fiber og vil hjelpe med fett tap er kål, spinat og epler.

Hva bør barn spise for å gå ned i vekt?

Sunt vekttap begynner med å utdanne barna om kloke valg av mat. En enkel metode for å lære korrekt porsjonsstørrelsen er å lære et barn å fylle halvparten av en 9 tommers middagstallerken med frukt og grønnsaker, en fjerdedel av platen med protein og en fjerdedel av platen med karbohydrater. Sunn snacks hele dagen som rå grønnsaker, frisk frukt eller en liten porsjon nøtter bør oppmuntres og gjøres lett tilgjengelig. Måltidene bør spises sammen i en familie setting når det er mulig og aldri foran en datamaskin eller TV. Pakking en næringsrik lunsj for skolen tar ekstra innsats, men er avgjørende i å hjelpe et barn skal lykkes i å miste vekt. Som foreldre vi kontrollere hva mat kommer inn i våre hjem, og vi modellere spiseatferd. Hvis vi ikke er villige til å være gode rollemodeller eller gi sunne alternativer, kan vi ikke forvente at våre barn å gå ned i vekt.

Frukt og grønnsaker

Barn er naturlig tiltrukket av fargen. Oppfordre barna til å spise en regnbue av mat farger i løpet av dagen. Frukt og grønnsaker kan skape en rik fargepalett full av et bredt spekter av smaker og teksturer. Frukt og grønnsaker som varierer i fargetone fra dyp gul til dyp rød er høy i karotener, viktige antioksidanter. De spenner fra rødlig til lilla og blått og svart er høy i anthocyaniner, en annen viktig phytochemical. Grønn mat, de strålende bladgrønnsaker som grønnkål og spinat, er fulle av viktige næringsstoffer, inkludert omega-3 essensielle fettsyrer. Frukt og grønnsaker er også høy i fiber. En enkel måte å forklare viktigheten av fiber til barna er å sammenligne dem med en rengjøring tjeneste som reiser gjennom kroppen å sørge for at alle de "søppel" blir blåst ut. Fiber er også viktig for å gjøre en kroppen føles full.
Mens innkjøp av mat, oppmuntre barna til å hjelpe deg å velge en regnbue av forskjellige frukter og grønnsaker. Barn er ofte fascinert av merkelig formede frukter og grønnsaker. Barn er mer villige til å prøve nye matvarer da de var en til å sette den i handlekurven. Gjennom hele dagen diskutere hva farger av matvarer barnet ditt har spist. Snart ungen din vil gi deg beskjed når et måltid er for monokromatisk. Fyll opp halvparten av tallerkenen med frukt og grønnsaker til hvert måltid.

Helkorn

Ikke alle korn matvarer er skapt like. Når ingrediensene er oppført på siden av emballasjen, er de oppført fra størst til minst konsentrasjon. De tre første ingrediensene i Kashi GoLean Crunch er: hele havre, langkornet brun ris og rug. De tre første ingrediensene i Kelloggs Apple Jacks er: sukker, maismel og hvetemel. Lær barnet ditt å ta deg tid til å sjekke ingrediensene på emballasjen. De tre første vil gi deg en idé om hvordan en mat vil påvirke vekttap mål.

Det er i utgangspunktet tre deler til en korn frø: kli, stivelse og bakterie. Kli gir fiber, B-vitaminer og spormineraler; stivelse er rik på protein og karbohydrater; og spiren inneholder vitamin E, B-vitaminer og andre antioksidanter. Raffinert korn har kli og kim fjernet fra korn frø, slik at bare stivelse. Størstedelen av fiber, vitaminer, mineraler og antioksidanter er blitt fjernet fra korn, slik at de ikke er tilgjengelige for å hjelpe ernære økende mengde. Matvarer som har et høyere fiberinnhold ta lengre tid for kroppen å fordøye og holde kroppen mett lenger.
Spille et spill med barna på matbutikken. Lær dem å se på de tre første ingrediensene. Sjekk for å se om ordet "hele" kommer før korn. Er en "fullkorn" en av de tre første ingrediensene? La dine detektiver avgjøre om en matvare passerer denne enkle testen. Hvis ja, så det kan gå i vogna; Hvis ikke, går den tilbake på sokkelen. La barna oppdage for seg selv hvorfor de syv-korn brød er et sunnere valg enn hvitt brød. Fyll opp en fjerdedel av platen med korn-baserte næringsmidler.

Belgfrukter, fisk og fjærfe

Belgfrukter (bønner, erter, linser og soyaprodukter) kombinerer vakkert med hele korn matvarer for å lage deilig mat. Bønner er rike på proteiner og komplekse karbohydrater, høy i fiber, lite kalorier og inneholder kalsium, jern og andre næringsstoffer. Bønner er også billig.
Fisk er høy i protein og lavere i usunt fett og kalorier enn andre typer kjøtt. Fet fisk som laks og makrell er høyere i omega-3 fettsyrer, som er gunstig for sunn utvikling av hjernen. Det brede utvalget av arter av fisk og ulike metoder for matlaging gir masse deilig valg for deg og barna dine.
Fjørfe er høy i protein og lavere i usunt fett og kalorier enn kjøtt fra firbente dyr, spesielt når huden er fjernet. Fjørfe er også høy i B-vitaminer, niacin og selen.
Protein utgjør 15 prosent av legemet, for det meste i musklene, men forskjellige typer av proteiner i kroppen inkluderer enzymer, hormoner, immunfaktorer og blod-koagulerende faktorer. Våre organer bruke aminosyrer for å lage proteinet. Elleve av disse aminosyrer kroppen kan være for seg selv, men det finnes ni for at vi skal komme i form av mat. Å spise belgfrukter, fisk og fjærkre gir våre organer med disse ni aminosyrer. Litt går en lang vei; bare en fjerdedel av en 9-tommers middag plate skal fylles opp med protein-baserte matvarer. Tenk på disse som "sider" i stedet for hovedretten.
Gjør det til en familie mål å prøve en ny fisk oppskrift i uken. Du vil begynne å utvikle en familie samling favorittfiskeretter. La barna rangere oppskrifter, gi dem en gjennom fem stjerner. La de rettene tjener fire eller fem stjerner blitt en vanlig del av familien måltider.

Snacks

Ha sunne snacks valg tilgjengelig. Å spise hver tredje time bidrar til å regulere blodsukkeret, redusere "Jeg er skrubbsulten" sensasjon. Hold frisk frukt der barna kan ha lett tilgang. Hold en beholder med skiver grønnsaker for en rask og enkel snack. Craving noe salt? Prøv air-poppet popcorn med ølgjær; ikke bare er det velsmakende, men ølgjær pakker ekstra næringsstoffer. Dying for noen potetgull? Prøv å spise et stort dill pickle stedet.

Dessert

Bare fordi du prøver å hjelpe barna med å gå ned i vekt betyr ikke at dessert må være forvist fra familien måltid. I stedet, som med andre mat valg, hjelpe barna planlegger å nyte dessert i et riktig forhold. Det finnes et bredt utvalg av deilige desserter som er stor på smak og vil ikke sabotere en dag med å spise sunt. For eksempel: fire sjokolade-dyppet jordbær servert med en spiseskje av nonfat pisket topping; en servering av fettfri vanilje pudding servert med banan skiver og toppet med en spiseskje Graham cracker smuler; en servering av fettfri sjokolademousse pudding med en spiseskje av fettfri pisket krem ​​og drysset med en sjokolade graham cracker. Eller lage din egen mini iskrem smørbrød med nonfat iskrem og redusert fett Nilla wafers. Fire av disse mini smørbrød gjøre en utmerket skyld-fri dessert. Barn elsker å hjelpe på kjøkkenet, så sørg for å la dem inn på handlingen!

Drikkevarer

Vann bør være drikke av valg når du arbeider mot vekt-tap mål. Drikkevann forbedrer fett tap; bekjemper plager som tretthet, hodepine og ryggsmerter; reduserer sult sensasjoner; og fukter huden, bidrar holde en ungdommelig glød. Sørg for at barna har tilgang til vannflasker til alle tider.
Andre drikker som juice og brus er raske måter å få en masse kalorier på svært kort tid. Hvis du velger å la barna ha tilgang til disse drikker, holde porsjonsstørrelsen til 6 gram. Måle det ut med et målebeger.

Mat å spise når miste Belly Fat

Fett som samler seg rundt mageregionen eller magen er ofte det vanskeligste å tape. Uansett hvor mange sit-ups eller crunches du gjør, vil magefett ikke gå bort uten hjelp av riktig kosthold og ernæring. En håndfull av matvarer er spesielt viktig å inkludere i kostholdet ditt hvis du ønsker å angripe sta magen fett. Kombiner disse med mye vann, mye mosjon og nok søvn og du vil være godt på vei til en flatere mage.

Havregryn

Hvis du finner deg selv craving søtsaker i morgen og igjen før lunsj, prøve å erstatte din favoritt frokostblanding eller bolle med en bolle med havregryn. Havregryn er fulle av fiber og vil hjelpe deg til å føle deg mett lenger. The fiber i havremel vil regulere blodsukkernivå, warding av dråpene i blodsukkeret som vanligvis fører deg mot søtsaker og snacks i mellom måltidene. Pass på at du spiser vanlig havregryn og smak den med frisk frukt i stedet for sukker og sirup.

Protein

Protein er utrolig viktig for riktig metabolisme. Mange kroppsbyggere og treningsentusiaster drikke protein shakes på en jevnlig basis. Gjør du det vil ikke bare øke stoffskiftet, men vil også eliminere sult cravings, lavere kolesterol og oppmuntre kroppen til å bruke fett til energi i stedet for muskel.

Ikke liker smaken av shakes? Du kan få protein fra andre kilder, blant annet magert kjøtt og fisk. For best resultat, bør du ha minst en porsjon protein innen en time etter treningen.

Bær

Bær er en annen stor diett tillegg hvis du prøver å miste magen fett eller fett fra ethvert område av kroppen. Bær som jordbær, bringebær og blåbær er en annen stor kilde til fiber og vil igjen hjelpe deg til å føle deg mett lenger mellom måltidene. Gelé laget av bær er ikke et akseptabelt alternativ til bærene selv som de fleste gelé ikke lenger har noen fiberinnhold og er blandet med tonnevis av ekstra sukker.

Seafood

Seafood, som nevnt tidligere, er en stor kilde til protein. Seafood har også essensielle aminosyrer som for eksempel omega-3 fettsyrer kroppen din trenger for å opprettholde riktig immunforsvaret og generell helse. De beste kildene til omega-3 fettsyrer er laks og tunfisk.

Grønne grønnsaker

Grønne grønnsaker som brokkoli, spinat og romanosalat er pakket ikke bare med vitaminer og mineraler, men med mye fiber i tillegg. De har også lav kalori teller. Hvis du spiser en salat før hvert måltid, vil du ikke føle deg så sulten og vil ikke fylle opp på høyt kalori mat senere.

Tips: Isbergsalat har lite fiber. Hold deg til romersk, arugula og spinat når du gjør dine salater i stedet.

Hvor mye du skal spise for å gå ned i vekt

Du har hørt det før: Å miste vekt er et tall spillet. Du må forbruke færre kalorier og / eller brenne mer kalorier for å gå ned i vekt. Det nøyaktige antall kalorier å spise for å gå ned i vekt er forskjellig for hver person, avhengig av hans nåværende vekt, alder, kjønn og aktivitetsnivå.

3500 kalorier

Å miste en kilo fett, må du lage en 3500-kalori underskudd. Dette kan oppnås ved å spise 3500 færre kalorier eller brenne 3500 kalorier. De fleste synes å lykkes når de kombinerer de to metodene for å skape et underskudd innen utgangen av uken. For denne artikkelen vil vi fokusere bare på å spise mindre.

Konsumere færre kalorier

For å begynne, må du vite hvor mange kalorier du for øyeblikket spiser. Hold en food journal for et par dager for å bestemme din nåværende kaloriinntaket. Når du vet hvor du starter, kan du finne ut hvor mange kalorier du bør spise per dag for å skape underskuddet. En 500-kalori daglig underskudd er vanligvis et godt sted å begynne.

Gjør Math

La oss si at du for tiden spiser 2200 kalorier om dagen. For å gå ned i vekt, må du spise mindre enn 2200 kalorier om dagen. Uten å finne øvelse i ligningen, vil antall kalorier du spiser bestemme antall pounds du taper. Hvis du spiser 2000 kalorier om dagen, en 200-kalori underskudd, vil du miste 1 pund i nesten 18 dager. Men hvis du spiser 1700 kalorier om dagen, en 500-kalori underskudd, vil du miste 1 pund i ca syv dager.

Næringsrik mat valg

Tro det eller ei, kan kalorier legge opp svært raskt, spesielt hvis du ikke gjør gode matvalg. Hvis du spiser næringsrik mat, vil du finne at du kan spise mye mer enn hvis du kaste bort alle dine kalorier på høy-kalori eller fettrike matvarer. For eksempel, er en middels rekkefølgen på pommes frites på McDonalds ca 4,1 gram og 380 kalorier. Til sammenligning er en gjennomsnittlig 5,3-unse eple bare 77 kalorier. En stor bestilling av pommes frites på McDonalds vil koste deg en heidundrende 500 kalorier, ditt fulle underskudd mål for en dag. Stokk med sunn mat valg!

Spiser nok

Mange gjør den feilen å tro hvis et lite underskudd er bra, er en dypere underskudd bedre. Mens en 500-kalori underskudd vil sette deg på sporet til å gå ned i vekt, kan en 1000-kalori underskudd være farlig. Å spise for få kalorier kan sette kroppen din i sult-modus, noe som vil gjøre det holde på hver kalori mulig i stedet for å miste vekt. Det er viktig å sørge for at du spiser nok kalorier.

Hvor mange kalorier bør spises for å miste vekt?

Kalori telling har lenge vært en populær del av vekttap. Med dusinvis av ressurser tilgjengelig for å hjelpe deg å vite kalori greven av de fleste matvarer, er det lett å vite hvor mange kalorier du tar inn. Men hvor mange bør du spise hvis du har tenkt å gå ned i vekt? Det enkle svaret er dette: mindre enn du forbrenner. Men det er egentlig ikke så enkelt. Ditt ideelle kaloriinntak vil variere i henhold til dine vekttap mål, nivå av øvelsen, selv om din jobb.

Formel

Kroppen tar i energi (kalorier) i form av mat, og bruker disse kalorier gjennom dagliglivet. Walking forbruker kalorier. Så gjør snakker. Selv spiser forbruker kalorier. Kalorier kroppen tar i, men ikke forbruker lagres i kroppen som fett. Hvis kroppen forbruker mer kalorier enn det tar i, så det brenner tidligere lagret energi.

Ett kilo kroppsfett tilsvarer omtrent 3500 kalorier. Derfor kunne spise 350 færre kalorier per dag bety å miste £ 1 hver 10. dag. Alternativt, kan du kombinere spiser 350 færre kalorier daglig med en daglig øvelse rutine som brenner 350 ekstra kalorier, og mister like mye vekt i 5 dager.

Hvor mange kalorier?

For å beregne hvor mange kalorier å konsumere for vekttap, må du beregne din gjennomsnittlige kaloribudsjettet. En mann av gjennomsnittlig størrelse med en ikke-fysisk-krevende jobb trenger ca 2500 kalorier daglig, mens en kvinne med den samme jobben trenger ca 2000. Dette vil variere med kroppsstørrelse, kroppstype og aktivitetsnivå. For eksempel, OL-utøvere ofte bruker over 7500 kalorier daglig, mens i trening.

Telle din nåværende kaloriinntaket er en enkel øvelse i matematikk. Hold styr på hva du spiser i et tidsskrift. Ved hjelp av ett av mange verktøy på nettet, finne ut omtrent hvor mange kalorier som mat putter i kroppen din. Når du finner ut hvor mye du tar i kontra hvor mye du forbrenner, kan du angi en kalori mål basert på hvor mange pounds du ønsker å miste.

Eksempel

Si at du ønsket å miste 7 pounds i 2 uker. Etter journalføring matvaner for en uke, finner du ut at du spiser 3000 kalorier per dag og brenne 2500. Å miste 7 pounds betyr å miste 24 500 kalorier, eller 1750 per dag.

Du kan gjøre dette ved å spise bare 1250 kalorier daglig, ved å brenne en ekstra 1750 kalorier per dag, eller ved en kombinasjon av kosthold og trening som tilsvarte 1750 kalorier.

Ikke gå over

Selv om det kan virke fristende å sulte deg selv, er den beste tilnærmingen langsom og jevn vekttap, ved hjelp av en kombinasjon av redusert kaloriinntak og moderat trening. Har ikke som mål å gå ned mer enn noen få (02:59) pounds per uke. Mest aggressive "sult" dietter er vanskelig å holde seg til, og ofte føre til helseproblemer i de som kan stikke. Dessuten kan du lure kroppen til å tro at det faktisk er sultne - i så fall vil det lagre fett for senere og begynne å brenne energien som er lagret i musklene og til og med dine organer.

Ulike typer kalorier?

Noen undersøkelser tyder på kilden til kalorier kan være like viktig som antall kalorier som forbrukes. For andre helserelaterte årsaker, dette er sikkert sant: det er en stor forskjell mellom 300 kalorier av salat og 300 kalori potetgull. Fra et rent veie tap ståsted, er saken ikke så klart. Likevel, de fleste eksperter er enige om at folk kosten for vekttap bør få så mange av sine kalorier som mulig fra sunne, næringsrike matvarer som frukt, grønnsaker og belgfrukter. Sagt på en annen måte, når man teller kalorier det er viktig å gjøre dine kalorier teller.

Hva er en god mengde vekt å tape per måned?

Mens alle vil tape i forskjellig hastighet, er det en sunn område i hvilket bør man være å miste vekt. Men det er viktigere å fokusere på prinsippene om en lyd spising og trening i stedet for tall på skalaen. Ved å spise riktig, trene godt og overvåke vekten din for noen dårlige mønstre, kan du være godt på vei til å oppnå en god mengde vekt å tape per måned.

Riktig mengde

Vekttap eksperter anbefaler vanligvis en halv til to pounds av tap i uken, noe som betyr et gjennomsnitt på to til 10 pounds en måned. Imidlertid er det flere faktorer som kan bidra til en raskere eller langsommere månedlige vekttap. For eksempel, hvis du veier mye, vil du gå ned i vekt raskere i begynnelsen, før vekttapet vil avta som du kommer nærmere målet. Hvis du er eldre, vil du miste tregere.

Din beste planen

Den beste måten du kan sikre at du oppnår en god mengde vekt å tape per måned er å spise riktig og trene godt. Dette kan oppnås ved å spise hele matvarer, inkludert rikelig med frukt og grønnsaker, fiber og magre proteiner. En lyd øvelse plan vil variere i henhold til dine mål, men for omfattende vekttap vil du kanskje vurdere en intensiv cardio rutine, betalte opp med noen vekt arbeid. Det er en vanlig misforståelse at vekter vil gjøre kvinner klumpete, men kvinner faktisk vil trenge muskeltonus å riktig miste vekt.

Betraktninger

Husk at ikke drikker nok vann eller inntak av for mye salt vil føre til vann oppbevaring, som vil dukke opp som tall på en skala. I tillegg kan kvinner som nærmer menstruasjonene midlertidig se et høyt tall på skalaen.

The Big Picture

Når det gjelder å miste vekt, vil det være ganger når kroppen din vil treffe et platå, og det må bli utfordret på en ny måte for deg å begynne å miste igjen. Faktisk, ifølge Lifetime Fitness guiden vektkontroll, de første åtte ukene er alle om å føle seg bedre og har mer energi. Måneder to gjennom seks er beskrevet som å være tung i tommer og fett tap og muskel vekst. Det er bare på seks måneder og utover at vekten virkelig begynner å fly av gårde.

Andre tiltak for å lykkes

Du bør også vurdere andre målinger, slik at du ikke blir for besatt med en god mengde vekt å tape per måned. Disse kan omfatte ditt nivå energi, klær følelse løsere, mer energi, en endring i kjole størrelse, komplimenter fra andre, og oppnå bragder du ikke kunne gjøre før. Ikke bli for opphengt i tall på en skala, selv om de kan være en god måte å følge utviklingen din. Bare vær sikker på at det ikke er den eneste måleverktøyet du bruker.

Hva du skal spise for å miste vekt

Hva du skal spise for å miste vekt


Å miste vekt krever en endring i livsstil - det er ingen enkel ett-trinns svar. Atferd modifikasjoner for kosthold og mosjon er viktige komponenter til vekttap. I vekttap er det viktig å spise mindre enn vanlig. Kalori begrensning kan lettere håndteres ved å spise fylle matvarer som er lav i kalorier. Det bidrar til å sette en daglig rutine som inkluderer regelmessige treningstider og regelmessige måltider. Planlegging måltider på forhånd og bare kjøpe dagligvarer ett femtinitti ganger per uke bidrar til å endre kostvaner og bedre sjansene dine for å nå dine mål vekter.

Spis mindre

Den viktigste regelen for å miste vekt er at du inntar færre kalorier enn du bruker i en gitt dag. Den gjennomsnittlige menneskelige behov for 25 til 30 kalorier per kg kroppsvekt daglig. For å gå ned i vekt, er det anbefalt å redusere gjennomsnittsbehov med 500 kalorier per dag. For eksempel trenger en 70 kg person 1750 til 2100 kalorier per dag for å opprettholde vekten. På et vekttap diett denne personen skal konsumere 1250 til 1600 kalorier per dag. The National Institutes of Health anbefaler en 0,5 til 2-lb. vekttap per uke. Moore enn 2 kg. per uke vekttap er mest sannsynlig tap av vannvekten.

En avtagende kroppsvekt innebærer ofte tap av protein og fett butikker. Når dette skjer, kan kroppen føles utsultede. Men menneskekroppen har en utrolig evne til å tilpasse seg sult og er i stand til å senke mengder kalorier den bruker til å overleve. Dette er grunnen til at vekten vil platå ved et visst punkt. Trening er viktig for å holde stoffskiftet opp og opprettholde vekttap. Økende treningsintensitet som vekten er tapt forbedrer sjansene for at du vil nå ønsket vekt.

Fylle Foods

Det er to komponenter i mat som er mettende og inneholder ingen kalorier - vann og uløselig fiber. Uløselig fiber er den delen av maten som passerer gjennom fordøyelseskanalen uabsorbert. Den finnes i grønnsaker, frukt og helkorn. Stengel grønnsaker, for eksempel selleri, brokkoli og gulrøtter er høy i uløselig fiber. Vann øker volumet av mat uten å øke kalorier. Foods høy i vann inkluderer buljonger, frukt og grønnsaker. Bladgrønnsaker, som salat, er høy i vann og lav i kalorier, gir en fyllings matkilde.

Selv om vann og fiber inneholder ingen kalorier de kan bli funnet i høyt kalori mat. For eksempel er soda hovedsakelig vann, men inneholder en masse av sukker, som gjør det høye kalori. Lese etiketter og holde en journal av daglige kalorier vil bidra til å nå daglig inntak mål.

Protein

Det er mulig at å spise protein til hvert måltid bidrar til å øke en følelse av fylde for en lengre periode. Dette gjør fysiologisk forstand fordi proteinrik mat treg mage motilitet mer enn karbohydrater. Å spise lite fett og magert protein matvarer vil bidra til å kontrollere kalorier. Måltid og snacks eksempler på dette er, lav fett cottage cheese med fersken, mager kylling med grønne bønner og OST pinner med epler.

Hva du skal spise for å miste pounds

Vekttap er ikke lett. Før du setter i gang, er det en god idé å lære alt du kan om hva du skal spise for å miste pounds. Poenget er at du må forbrenne mer kalorier enn du spiser.

Det høres enkelt ut, men hvis du sitter fast i en brunst av dårlige matvaner, kan det være lettere sagt enn gjort. Du må begynne langsomt, å gjøre små endringer i hvordan du spiser. Med tiden vil disse endringene bli permanent, og du vil begynne å miste vekt.

Spis protein til hvert måltid

Å ha protein til hvert måltid vil hjelpe deg å holde fornøyd før neste måltid. Du vil være mindre sannsynlig å snack mellom måltidene. Kvalitet protein matvarer inneholder magert kjøtt, fjærkre, fisk, egg, tofu, nøtter og frø.

Legg til flere grønnsaker til måltider

Grønnsaker er så lite kalorier at du kan vanligvis konsumerer store mengder uten å bekymre deg å få vekt. Det gjør dem perfekt for å fylle opp på under måltider. Leafy grønne salater er ideell, bare husk å se opp for dressing.

Inkluder sunne karbohydrater

Masse folk anser karbohydrater en no-no når det gjelder å miste vekt, men sannheten er at det er gode karbohydrater og dårlige karbohydrater. De gode karbohydrater er laget av høykvalitets komplekse karbohydrater. De bidra til å fylle deg opp og holde deg mett så du taper vekt. Det er OK å redusere mengden du spiser, men du bør ikke kutte dem fra kosten helt. Noen eksempler på gode karbohydrater er vill ris, brun ris, produkter laget med hele hvetemel, fullkornspasta, søtpoteter, frukt og grønnsaker.

Konsumere Sunt fett

Du trenger fett for en godt avrundet kosthold. Kroppen krever fett for å fungere skikkelig. Nøkkelen er å inkludere sunne kilder til fett i kosten som olivenolje, rapsolje, olje fra linfrø, fisk, mandler og andre nøtter og frø. Det er viktig å bruke moderasjon med fett samt eventuelle andre matvarer forbrukes når du prøver å finne ut hva du skal spise for å miste pounds.

Hvor mye vekt kan man tape med Aerobics?

Hvor mye vekt kan man tape med Aerobics?


Hvis miste vekt er på listen over ting å gjøre, sørg for å innlemme aerobic trening i din diett og fitness rutine. Det er en sammenheng mellom aerob trening og vekttap - denne typen trening er en sikker måte å hjelpe musklene tonet opp mens du brenner litt fett.

Hva er aerobic trening?

Ordet aerobe betyr "med oksygen." Under aerob trening, øker hele kardiovaskulære systemet oksygentilførselen til kroppens muskler. Noen treningsprogram som innebærer bruk av store muskelgrupper, og som får hjertet ditt pumper og oksygen beveger seg gjennom systemet er aerobic. Eksempler på aerob trening er turgåing, jogging, løping, sykling, svømming, dans, roing og rebounding.

Fordeler

De mange fordelene med aerob trening inkluderer bedre søvn, lindring av depresjon symptomer, regulering av kolesterol, en reduksjon i risikoen for kreft og reduksjon av kroppsfett.

Vekttap med Aerobic Exercise

Kan du gå ned i vekt med aerobic trening? Svaret er ja, men det vil ta engasjement, tid og et sunt kosthold som er rettet mot vekttap.

Aerob trening hjelper deg å miste vekt på to måter. Først, det brenner kalorier. Dette betyr at i stedet for overflødige kalorier blir konvertert av kroppen til fett, vil de bli brukt til energi for å opprettholde aerob trening. Den andre måten at aerob trening hjelper, er å bruke den energien som kroppen din allerede har lagret bort som fett.

Hvor mye vekt kan jeg miste?

Aerob trening alene vil ikke gjøre at du mister mer enn noen få pounds. Aerob trening kan brenne kalorier og fett, men hvis du fortsatt spiser mer kalorier enn din trening forbrenner hver dag, kan du ikke gå ned i vekt.

For å gå ned i vekt med aerobic, er det viktig å kombinere trening med en lav-fett, lav-kalori diett. Vekttap vil øke betraktelig når du kutte ned på kalorier og fett.

Aerob trening vil øke effektiviteten av kostholdet ditt, og også gi mange fordeler for kroppen din. Hvis du bare kosthold, musklene fortsatt ikke vil være tonet, og du vil fortsatt huff og puff når du går opp trappen. Du vil ha en kombinasjon av vekttap og fitness.

Måter å øke vekttap

For å gå ned i vekt med trening, må du begynne først med et sunt kosthold som konsentrerer seg om å gi de næringsstoffene du trenger til en redusert kalori og fett inntak. Streber etter å gjøre ditt kosthold rikt på frukt, grønnsaker, magert kjøtt og komplekse karbohydrater. Reduser kaloriinntaket ditt med 500 kalorier per dag. Dette vil resultere i et tap av ett pund per uke. Legg minst 30 minutter med aerobic trening fem ganger i uken, og du vil finne at når du taper, vil kroppen din også bli mer plass og tonet.

Spise planer for å miste vekt

Den grunnleggende nøkkelen til en vekt-tap programmet er å ha et sunt kosthold. Selv om noen mennesker slår til kjepphest dietter, piller og andre kosttilskudd, er den beste måten å gå ned i vekt for å finne en spise plan som ikke bare vekt redusere, men også mulig å opprettholde. En av de vanligste misforståelsene er at du trenger å sulte deg selv å se noen resultater. I virkeligheten, vil dette bare bremse ned stoffskiftet og gi negative effekter. Best å spise plan for å gå ned i vekt er en som øker stoffskiftet og holder kroppen din fornøyd hele dagen.

Øke stoffskiftet

I stedet for å spise mindre og å sette kroppen din gjennom sult og elendighet, er nøkkelen til en vellykket spising plan for å spise små måltider oftere. Gjør du det vil hjelpe hoppe starte stoffskiftet. En økning metabolic rate vil bidra til å bryte ned maten du spiser i stedet for å lagre ekstra kalorier som fett. Som et resultat, bør du spise et lite måltid noensinne to til tre timer. Dette vil effektivt holde kroppen fornøyd og stoffskiftet fungerer for hele dagen. I tillegg vil det hindre deg fra å få sulten, noe som ofte fører til dårlige valg og overspising.

Ringe og opprettholde sunne valg

Sammen med å endre spisemønster, bør du også endre hva du spiser. Nøkkelen til å plukke sunne alternativer er å sjekke etiketten på alt du spiser. Unngå mettet fett, transfett, enkle karbohydrater og sukker. Se etter mat som er lav i kalorier og høy i vitaminer, næringsstoffer og protein. Junk food, dessert og brus bør alle bli kuttet ut av kostholdet ditt. Frukt er en deilig og ernæringsmessig alternativ til sukkerholdige desserter. Ganske enkelt å erstatte brus med vann og sitron vil ha en stor innvirkning på din vekt-tap mål. Noen eksempler på sunn mat inkluderer frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, usaltede nøtter, yoghurt, hvete korn, havregryn og eggehviter. Derfor ville et eksempel på et flott lite måltid være en halv kalkun sandwich eller en kopp yoghurt og et eple.

En av de vanskeligste delene av slanking er å kunne opprettholde disiplin. Altfor ofte folk ødelegge mye hardt arbeid fordi de blir frustrert og ulykkelig og nyt overspising og junk food. Derfor tildele ett lite måltid i uken der du kan spise alt du vil. På denne måten når du begynner craving din favoritt ørken eller kalori-pakket måltid, vil du vite at hvis du fortsetter din slanking resten av uken, vil du til slutt være i stand til å belønne deg selv. Å tillate deg selv å redusere mengden av cravings du har er ekstremt viktig for en vellykket diett.