Digidexo.com

Matvarer som hjelper øke hastigheten på stoffskiftet

Stoffskiftet er den hastigheten som kroppen din går. Som vi alder vår metabolisme tendens til å bli svak og tregere. Med dette langsommere metabolisme kommer en nedgang på den måten at vi brenner våre kalorier, noe som kan føre til fedme. Metabolic rate kan reduseres til et minimum 25 prosent i de senere årene av livet. Fedme er veldig usunn, derfor må vi spise riktig mat som vil hjelpe vår metabolisme brenne på optimale hastigheter for å unngå dårlig helse. Med disse matvarene og mosjon, kan vi bidra til å holde seg slank og trim.

Green Tea

Det har vært en stor del av oppmuntrende nyheter om grønn te og dens fordeler i avisen og i nyere studier. Det har blitt bemerket at grønn te bidrar til å redusere kreftrisiko og hjelpemidler i vekttap. Med sin koffein potens pulsen økes, noe som resulterer i flere brente kalorier på grunn av høyere metabolic rate.

Egg

Kjent for å være en top-notch metabolisme booster, egg inneholder en høy andel av protein, opptil 24 gram. Disse kan kokes og oppbevares i kjøleskapet til frokost eller en rask matbit når du har dårlig tid.

Tyrkia

Tyrkia er en metabolisme booster som er flott for de som ser på kostholdet. Å være et magert kjøtt, er kalkun en god proteinkilde for alle som ser sin vekt. Fordi protein er vanskeligere å behandle i kroppen din, har det å jobbe hardere. Dette vil føre til at kroppen til å få fart på stoffskiftet.

Laks

Laks er antatt å ha kreft risikoreduserende verdi på grunn av sin omega 3. Laks endrer et hormon nivået i kroppen din som kalles leptin. Dette hormonet bestemmer hvordan stoffskiftet vil behandle mat, enten som fett eller brente kalorier.

Epler

The fiber i epler er en fantastisk ingrediens som gir oss en følelse av fylde og en nedgang i sult. Den inneholder også fruktose, noe som fører til at metabolic rate for å få fart.

Vann

Laboratorieundersøkelser i Tyskland har funnet stoffskifte øker med opptil 24 prosent i de som drikker kaldt vann. Vann fyller deg opp og undertrykker appetitten slik at du spiser mindre. Det spyler kroppen for giftstoffer og kroppslige avfall. Overraskende, det hjelper deg til å føle deg mindre oppblåst også.

Bær

Bær er fylt med vitaminer og antioksidanter, som er gunstig i å minimere kreftrisiko. Å sette stoffskiftet på en større hastighet og brenne fett, trenger du en tilstrekkelig mengde vitamin C. Denne frukten gir vel mer enn det.