Digidexo.com

Hvordan Stopp Drug & Alcohol Abuse

Narkotika-og alkoholmisbruk er gjennomgripende problemer. Mange lider i stillhet, med isolasjon slik avhengighet til å vokse dårligere over tid. Mens utvinning kan virke umulig, det er håp for helbredelse. Veien er lang, og det vil være mange hindringer underveis, men med mot, tålmodighet og utholdenhet, er det mulig å lære en sunnere livsstil og vaner. Innrømme at du har et problem med narkotika-og alkoholmisbruk er et tegn på enorm mot og styrke, og begynnelsen av løsningen.

Hvordan Stopp Drug & Alcohol Abuse

•  Innse at du har et problem med narkotika-eller alkoholmisbruk. Dette er en enorm og modig første skritt, som bevissthet er katalysator for transformasjon; fornektelse gjør bare avhengighet til fester. Komme edru også er en viktig del av begynnelsen av utvinning. Se din fastlege for å bli henvist til en avhengighet medisin spesialist hvis du opplever abstinenssymptomer fra å bli edru.

•  Søk hjelp. Nå ut til klarert familie og venner. Motta peer støtte gjennom 12-trinn gruppe programmer som Anonyme Alkoholikere eller Anonyme Narkomane, eller snakke med en terapeut. Forskning narkotika og alkohol avhengighet behandling programmer (se nedenfor for koblinger som kan hjelpe deg i gang).

Velg et behandlingsopplegg tilpasset dine behov. Vær klar over: program akkreditering og lisensiering, studier måleprogram effektivitet og ettervern for å hindre tilbakefall. Sjekk din forsikring for programmer som tilbyr sliding- skala eller redusert betalingsmåter for økonomisk bistand.

Oppretthold utvinning bystaying involvert i en støttegruppe og starte eller opprettholde sunne livsstil praksis som trener regelmessig, spise godt og sove nok.

Utvikle sunne mestring ved å lære emosjonell bevissthet og stressmestring gjennom et kurs eller ved å praktisere yoga og meditasjon. Identifisere triggere (personer, steder eller ting som får deg til å misbruke narkotika eller alkohol), og praksis hvordan du vil kunne håndtere narkotika eller alkohol i sosiale sammenhenger.

Ha tålmodighet med deg selv. Innse at utvinning er en langsiktig prosess, som kan innebære tilbakefall. Hvis dette skjer, må du ikke slå deg opp. I stedet innrømme for deg selv eller noen du stoler på at du har gjort en feil, og deretter fordoble din forpliktelse til healing. Ha tro, være bestemt, og holde ut. Du vil se resultater.