Digidexo.com

Hvordan fortelle hvis du har Rebound (medisinering overdrive) Hodepine

Hvordan fortelle hvis du har Rebound (medisinering overdrive) Hodepine


Mens vi alle vet at det er mange medisiner, både over-the-counter og reseptbelagte, som er tilgjengelig for å behandle vanlig sykdom av hodepine og migrene, mange folk ikke vet at disse medikamentene kan faktisk være årsaken til denne smerten. Hvis du har hyppig hodepine, inkludert migrene, spenningshodepine, og cluster hodepine, kan du bli opplever fenomenet kjent som rebound, eller medisinering overforbruk, hodepine. Mens du kan til slutt trenger å diskutere denne muligheten med helsepersonell, er det flere metoder for å bestemme om du kanskje lider rebound hodepine.

Hvordan fortelle hvis du har Rebound (medisinering overdrive) Hodepine

•  Hold styr på hvor mange hodepine du har hver uke. Hvis du har mer enn 3 per uke, kan du ha rebound hodepine.

Merk hvor ofte du tar hodepine relief medisiner, og hvor mye du tar for hver hodepine. Tar denne typen medisiner hver dag eller nesten hver dag er en sterk indikasjon på rebound hodepine. Legg også merke til hvor mye medisiner du tar; hvis du trenger mer enn anbefalt dose eller finner ut at du trenger å ta flere doser i løpet av dagen du mest sannsynlig har rebound hodepine.

Merknad hvilken tid på døgnet du får hodepine. Våkner du med hodepine? Virker den til å sette inn på samme tid hver dag? Dette er tegn på rebound hodepine.

Overvåk inntak av koffein. Finner du deg selv ved hjelp av koffein eller medisiner som inneholder koffein, som excedrin eller Midol (spesielt for menstruasjons hodepine) for å behandle hodepine? Det er mulig at disse medikamentene kan lindre hodepine, deretter føre til mer hodepine som det slites av og koffein tilbaketrekning starter.

Tenk på din hodepine medisinering historie. Visste du slutte å bruke visse medisiner fordi de sluttet å virke etter en stund? Hvis du måtte bytte til en annen medisin for å lindre hodet smerte, er det nesten sikkert at du opplever rebound hodepine.

Ikke anta at fordi du bruker reseptbelagte migrene / hodepine medisiner som du ikke vil eller ikke opplever rebound hodepine. Fordi kroppen kan også tilpasse dem akkurat som med over-the-counter narkotika, reseptbelagte legemidler er like sannsynlig å være skyldige i rebound hodepine.

Ikke avfeie muligheten for rebound hodepine basert på den type hodesmerter du opplever; rebound hodepine kan være alt fra en kjedelig verke til bankende smerte.

Også ikke avvise returen hodepine mulighet hvis du tror du har en migrene lidelse eller annen hodepine lidelse. Det er fortsatt mulig at du har rebound hodepine, og det er også mulig at din lidelse forvandlet til sin nåværende tilstand fra utilsiktet bruke for mye hodepine medisinering.

Hint

  • Hvis du går til legevakten for behandling av migrene og du bruker ofte hodepine medisiner, la legen som behandler deg vet hva du bruker, slik at du ikke blir behandlet med den aller medisiner som kan være medvirkende til din migrene.
  • Hvis du mistenker at du kan være lider av rebound hodepine, kan du se en helsepersonell som spesialiserer seg på hodepine og migrene å diskutere en plan for å avgjøre om du gjør det, og for å utarbeide en behandlingsplan.
  • Hvis du opplever svært alvorlig migrene, sørg for å se din helsepersonell. Denne typen smerte kan være symptomatisk for en alvorlig underliggende medisinsk problem.
  • Hvis du er gravid eller ammende sørg for å snakke med helsepersonell om eventuelle hodepine / migrene rettsmidler du bruker; noen vil skade et foster og noen utskilles i morsmelk.