Digidexo.com

rollator forsikring

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi


Innhenting rimelig helseforsikring er betydelig vanskeligere for mennesker med epilepsi enn den gjennomsnittlige pasienten, men det er mulig. Det er viktig å ha god forsikring som vil hjelpe deg å betale kostnadene ved å motta nødvendig behandling for din tilstand, og vil gi deg tilgang til spesialister som best kan hjelpe deg med å administrere lever med epilepsi. Les videre for å lære mer om hvordan du får sykeforsikring med epilepsi.

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi

•  Stole på sykeforsikring gitt til ansatte der du jobber, da dette vil trolig være din beste sjanse til å få rimelige priser. Hvis du er arbeidsledig eller din arbeidsgiver ikke tilbyr helseforsikring, kan det være lurt å konsultere med en medisinsk forsikring megler for å bidra til å velge en plan. Megleren vil kunne sammenligne de pakkene som er tilgjengelige for deg og tilhørende kostnader, men det er sannsynlig å være mer vanskelig å skaffe rimelig forsikring.

Forsknings forsikringer for å identifisere hvorvidt preexisting forhold, som for eksempel epilepsi, er dekket under plan og hvis noen fordeler er begrenset eller begrenset helt. Sjekk for å se om din nåværende lege aksepterer din forsikring plan før du registrerer deg.

Gi forsikringsselskaper med et brev fra legen din som beskriver tilstanden i detalj, spesielt hvis han kan bekrefte at anfallene dine har vært under kontroll i en lengre periode. Dette kan hjelpe deg å få dekning og redusere beløpet du må betale for nevnte dekning.

Identifisere navn og bakgrunnsinformasjon av leger som er tilgjengelig i din forsikring plan, som tilgang til spesialister er ofte begrenset. Besøk med en epileptologist, eller en lege som er spesialist i epilepsi, er ofte ikke dekkes av forsikringsselskapene. Dette er viktig å merke som spesialitet leger ofte kreve enda høyere priser enn fastlegene, og det er en god mulighet for at du vil bli pålagt å betale noen av disse utgiftene ut av egen lomme.

Besøk Epilepsy Foundation hjemmeside for å se en liste over epileptologists i ditt område som er kategorisert etter hvilke typer forsikring som de tar imot. Se Resources nedenfor for en link. Noen leger er også oppført som å tilby lavere priser i spesielle situasjoner for epilepsipasienter. Nettstedet inneholder også en liste over klinikker som tilbyr gratis omsorg til epilepsipasienter.

Hint

  • Forstå at medisinske forsikringsselskaper vil mest sannsynlig vise folk med epilepsi som gjeld fordi de vil vanligvis trenger hyppig og dyrt medisinsk behandling som vil koste selskapet penger. Forsikringsselskapene vil ønske detaljer om hvilken type epilepsi du har og mengden og alvorlighetsgraden av anfall du har når du skal avgjøre om de vil gi dekning til deg.

Hvordan finne forsikring for fruktbarhet

Hvordan finne forsikring for fruktbarhet


Kostnaden for prosedyrer for å gjenopprette eller forbedre fruktbarheten kan virke overveldende, spesielt med tanke på at mer enn en prosedyre eller modus for behandling er vanligvis nødvendig for å oppnå en levedyktig graviditet. Fertilitetsbehandling kan være uoverkommelig mindre helseforsikring kan dekke noe av utgiftene. Selv om forsikringer som dekker fruktbarhet er ikke alltid lett å komme med, kan du ta flere skritt som kan hjelpe deg å oppnå dekning du trenger samt finne andre alternativer for økonomisk bistand.

Hvordan finne forsikring for fruktbarhet

•  Prøv å arbeide med din nåværende helse-forsikring. Se om visse fruktbarhet tester og prosedyrer kan dekkes som behandling for generelle helsemessige forhold. For eksempel, hvis din infertilitet er et resultat av eggløsning feil som skyldes polycystisk ovariesyndrom sykdom, kan din forsikring leverandøren dekke behandling for denne tilstanden. Snakk med din behandler etter måter dette kan gjøres.

Skriv til arbeidsgivers personalavdeling for å be om en helse-forsikring som dekker fruktbarhet prosedyrer. Selskapene ofte gjør endringer i sine nytte pakker basert på ansattes tilbakemeldinger.

skifte jobb. Finn et selskap som fordeler inkluderer helse dekning gjennom et forsikringsselskap som har dekning for fertilitetsbehandling. Benytt deg av online nettverk verktøy for å finne folk du kan kontakte ved spesielle selskaper for informasjon om helseforsikring gitt til ansatte.

Flytt til en tilstand der forsikringsdekning for fruktbarhet prosedyrer er påbudt. Dette gjelder i en rekke stater, selv om spesifikke lover variere. Pass på at du lære detaljene lovene i landene du vurderer.

Hvordan får jeg Prevensjon uten forsikring?

Hvordan får jeg Prevensjon uten forsikring?


Åtti-to prosent av ungdoms svangerskap i USA er ikke planlagt. En av de viktigste årsakene til ungdoms graviditet er mangel på prevensjon bruk, og veisperringer hunnen føler hun kan stå overfor fortelle hennes familie at hun er seksuelt aktiv. Andre årsaker til mangel på prevensjon bruk er at resepten ikke kan dekkes, og kan være dyrt, uten helseforsikring. Selv om tenåringer, eller andre seksuelt aktive voksne, ikke har helseforsikring, er det sentre og fasiliteter som gir prevensjon til selvkost eller for en liten avgift.

Hvordan får jeg Prevensjon uten forsikring?

Hvordan få Prevensjon uten forsikring

•  Gjennomgå familiens inntektsnivå og avgjøre om du eller din familie fall på eller under 200 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. Hvis du oppfyller disse kriteriene, kan du være kvalifisert for Planned Parenthood ta ansvar Program, som gir gratis prevensjon, årlige eksamener og familieplanlegging utdanning.

Samle viktige arbeidsdokumenter som du kanskje trenger å ta med deg til å fullføre kvalifiseringskravene for Planned Parenthood ta ansvar Program.

Skulle du ikke møte Planned Parenthood inntektsnivå for gratis prevensjon, har du fortsatt kan være i stand til å skaffe prevensjon til en redusert pris på området helsestasjon. Sett til side mellom $ 10 og $ 20 per måned for å sette mot prevensjonsmetoder. Besøk klinikkene på månedlig basis for å motta hel måned sykluser, og husk å ta prevensjon daglig for å hindre uønsket graviditet.

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring


Dental forsikring oppveier de høye kostnadene ved tannbehandling og lar deg ha forebyggende behandling og for å håndtere problemer raskt. Forsikring er ubrukelig hvis tannlegen din ikke aksepterer din bestemt plan, så du bør vite fremgangsmåten for å finne en tannlege som aksepterer bestemt forsikring.

Hvordan finne en tannlege som vil godta bestemt forsikring

Få en liste over dental tilbydere direkte fra forsikringsselskapet. Dette kan være i skriftlig form, eller det kan være tilgjengelig på nettet. Mange forsikringsselskaper vil tillate deg å sette inn adressen din på deres hjemmeside og produsere en liste over tannleger i ditt geografiske område.

Bruk en gratis henvisning tjeneste som 1-800-tannlege eller FindaDentist.com. Mens et forsikringsselskap lista gir generell informasjon, vil en henvisning tjeneste stille konkrete spørsmål for å hjelpe deg å finne en kompatibel profesjonell som aksepterer din forsikring plan.

Be om referanser fra dine medarbeidere. Hvis din tannlege forsikring tilbys gjennom din arbeidsgiver, er det sannsynlig at dine medarbeidere besøker tannleger som godtar planen. De vil også være i stand til å dele sine personlige erfaringer til å hjelpe deg å velge en tannlege som er kompatibel på andre måter, for eksempel behandling stil.

gjennom en profesjonell organisasjon som American Dental Association søk. Mens ADA database angir ikke hvilken type forsikring dens medlems tannlege aksepterer, vil det gi deg den informasjonen du trenger å kontakte dem direkte.

Spør din nåværende tannlege. Kanskje du har en tannlege du liker, men din arbeidsgiver har byttet forsikring planer, tvinger deg til å bytte. De fleste tannleger er forståelse av disse forholdene, og vil gjerne anbefale en kamerat profesjonell som aksepterer din forsikring plan.

Hint

  • Når du finner en tannlege som aksepterer din spesifikke forsikring plan, vil du trenger for å finne ut om hun tar nye pasienter. Ofte en tannlege som aksepterer populære planer vil bli overveldet med pasienter og vil midlertidig slutte å godta nye. Identifisere alltid flere alternative tannleger i ditt tilfelle førstevalget ikke er tilgjengelig.

Forsikring for metadonbehandling

Forsikring for metadonbehandling


Hvis du eller en du er glad man søker metadonbehandling, du sannsynligvis har spørsmål knyttet til forsikring. Du kan lure på om en helse-forsikring tilbyr dekning for metadonbehandling.

Historie

Historisk sett har helseforsikring politikk plassert betydelige begrensninger på omfanget av dekningen for rusmiddelspørsmål, blant annet for metadonbehandling.

Cap

En typisk helse forsikring vil plassere et tak på hvor mye penger som vil bli utbetalt for rusbehandling, inkludert metadon, i løpet av et gitt år.

Innleggelse

Selv om metadonbehandling er gjort tilgjengelig på både poliklinisk og døgnopphold i institusjon, et flertall av forsikringer krever at denne behandlingen gis på en innleggelse grunnlag for dekning.

Time Frame

Lengden på innleggelse metadonbehandling skiller seg fra politikken til politikk - fra en fem-dagers periode opp til 28 dager for en hel løpet av rusbehandling.

Co-Pay

Den typiske helse-forsikring krever en co-betaling av forsikringstakeren for metadonbehandling. Den typiske co-pay forplikter forsikringstakeren å betale 20 prosent av kostnadene for behandling opp til et visst beløp, som varierer fra politikken til politikk.

Grunner til ikke å kjøpe langsiktig omsorg forsikring

Grunner til ikke å kjøpe langsiktig omsorg forsikring


Langsiktig omsorg forsikring er utformet for å gi dekning til personer som ender opp begrenset til et sykehjem eller annen type langsiktig omsorg anlegget. Langsiktig omsorg forsikring er en type dekning som supplerer medisinske forsikringer.

Time Frame

Langsiktig omsorg forsikringer har alle en venteperiode før dekningen trer i kraft. Denne tidsrammen varierer fra politikken til politikk, vanligvis 60-120 dager. Ventetiden er et eksempel på en grunn til ikke å kjøpe langsiktig omsorg forsikring.

Eksisterende Dekning

Et flertall av helseforsikring politikk inneholder bestemmelser for langsiktig dekning. Før en person investerer i en egen langsiktig omsorg forsikring, undersøke hva som er tilgjengelig i denne forbindelse i en eksisterende helse-forsikring er viktig.

Betraktninger

En annen grunn til at det kan være behov for denne type forsikring er den gjennomsnittlige forbruker enten aldri vil inngå en langsiktig omsorg anlegget eller ikke vil være der lenge nok til å kreve dekning utover tradisjonell helseforsikring, ifølge Consumer Reports.

Effekter

Den ultimate effekten av å kjøpe langsiktig omsorg forsikring for mange forbrukere er å ende opp "overinsured." Disse personene betale premie for forsikringsdekning de rett og slett ikke trenger.

Advarsel

Når du shopper for langsiktig omsorg forsikring, må en forbruker å være sikker på at hun arbeider med en hederlig agent eller megler. Det finnes en rekke pågående langsiktige forsikring svindel i bevegelse på et gitt punkt i tid.

Om Free Medical Forsikring for Kids

Om Free Medical Forsikring for Kids

Det er viktig at alle barn har noen form for helseforsikring for å sikre livskvalitet og for å få alle nødvendige vaksiner og helsevesenet. Mens noen familier ikke kan være i stand til å ha råd til forsikring på grunn av begrenset inntekt, det finnes programmer som kan bidra til å holde barn forsikret. Fortsett å lese nedenfor for å lære mer om mulig gratis helsetjenester for lavinntektsfamilier.

Hvor kan familier få gratis helsevern for barn?

Familier kan kontakte Forsikre barn nå, som er et program som tilbys av US Department of Health and Human Services. Kontaktinformasjonen er oppført via deres hjemmeside på nettet (se referanser).

Hva er kvalifikasjoner?

Hver stat har sine egne retningslinjer inntekt, og du kan slå opp din tilstand online på det amerikanske helse-og omsorgs nettside. For de fleste stater, gjennomsnittlig kvalifikasjoner for en familie på fire er at de kan tjene opp til $ 34 100 i året, og har barn som er 18 år og yngre.

Dekning

Sikre barn nå vil dekke besøk til legekontoret, sykehusopphold og resepter. Enkelte stater kan dekke dental og øyehelse, og noen medisinsk utstyr.

Kostnad

Sikre barn nå er gratis eller gitt på liten kostnad. Kostnaden for forsikringen vil avhenge av hvor mye inntekt som en familie gjør. Kostnader kan omfatte co-betaler for resepter eller lege / sykehus besøk.

Hvor bør du søke?

Familier bør kontakte sitt lokale helse-og omsorgsminister byrå for programdetaljer eller snakke med fastlegen. Noen lokale kontorer kan kreve spesifikk dokumentasjon under søknadstidspunktet som bevis av inntekt, trygdekort og eventuelle tidligere medisinske regninger som du kanskje trenger hjelp med.

Hvordan man kan sammenligne Long-Term Health Care Forsikring Kostnader

Hvordan man kan sammenligne Long-Term Health Care Forsikring Kostnader

Langsiktig helseforsikring er viktig for de som en dag kanskje trenger et sykehjem eller senior omsorg anlegget, eller som kan bruke hjemmebasert omsorg. Mens vanlige helseforsikring vil betale for et kort sykehusopphold, vil det ikke dekke denne typen langsiktig omsorg. Langsiktige helsevesenet forsikringskostnader bør være nøye undersøkt og sammenlignet før du bestemmer hva planen er riktig for deg og din familie.

Hvordan man kan sammenligne Long-Term Health Care Forsikring Kostnader

Vei helsekostnader for å bestemme hvor mye dekning du trenger. Et år på et sykehjem i gjennomsnitt koster ca $ 50.000. Hjemmehjelp gjennomsnitt $ 15 000 i året. Samtale området sykehjem og hjemmetjenesten selskapene for å få solide tall.

Spør om din arbeidsgiver tilbyr langsiktig helseforsikring eller ville vurdere å legge den. Selskapet kan dekke deler av eller hele kostnaden som en del av sin fordeler pakken.

Bevæpnet med kunnskap om hvor mye dekning du trenger og hvor mye du har råd til å betale per måned, forskning selskaper som tilbyr denne typen forsikring. Vurdere minst fem forsikringsselskaper.

Sammenlign de langsiktige helsepolitikk disse selskapene tilbyr. Bestem hvor mye dekning de tilbyr og til hvilken pris. Også spørre om egenandeler og eventuelle co-forsikring som kan være nødvendig for å få dekning.

Spør om inflasjonsjusteringer. Fordi du kanskje ikke trenger langsiktig omsorg for en rekke år, mange forsikringsselskaper tilbyr en prosentandel for å matche inflasjon av fremtidige medisinske kostnader.

Velg den langsiktige helsepolitikk som passer best for deg. Ved å vurdere premien beløpet, co-forsikring, inflasjonsjusteringer, omsorgspersoner og andre faktorer, kan du gjøre en utdannet valg.

Kentucky helsevern for barn uten forsikring

Kentucky helsevern for barn uten forsikring

Stigende kostnadene til helsetjenester er en bekymring for mange familier i Kentucky. Fra tid til annen kan du finne deg selv mellom jobber, ute av stand til å få forsikring eller ikke har råd til forsikring. Barns tilgang til helsetjenester trenger ikke å være avhengig av den økonomiske situasjonen til sine foreldre. Staten Kentucky, den amerikanske regjeringen og andre etater har jobbet for å gi flere lave kostnader for helsevesenet alternativer for alle barn som bor i Kentucky.

KCHIP

The Kentucky Barnas Health Insurance Program (KCHIP) er den største helsevesenet plan for barn i delstaten Kentucky. Dette programmet er tilgjengelig for alle barn som er yngre enn 19 år. KCHIP dekker barn i familier der inntektene er større enn kravene til Medicaid-programmet.
Barn som deltok i dette programmet er kvalifisert for følgende medisinske omsorgstjenester: lege besøk, innleggelse og polikliniske sykehustjenester, tannpleie, mental-helse, visjon omsorg og briller, laboratorietjenester, reseptbelagte legemidler, hørsel omsorg, tale terapi, vaksinasjoner og andre spesialiserte medisinske tjenester. Avhengig av dine økonomiske og helse-omsorg behov, kan en lav kostnad co-betaling bli belastet deg for visse tjenester.

Kentucky Child nå!

Denne innovative helsevesenet initiativ gir Kentucky barn tilgang til kvalitet helsetjenester på eller nær sine skoler. Delstaten Kentucky har i dag 16 av disse helsesentre som betjener mer enn 21.000 studenter. Disse anleggene diagnostisere, behandle, se og følge opp rutinemessige og alvorlige sykdommer for barn i skolealder. Fellesskapets helseorganisasjoner og skoler har inngått samarbeid for å gi muligheter på stedet for alle barn å skaffe lege, tannlege og psykisk helsevern. Hvis barnet ditt er en student i Kentucky, sjekk med skolen din administrator for å se om en skolebasert helseprogram i ditt område.

Maternal and Child Health Care

The Association of Maternal and Child Health Programs er en nasjonalt drevet organisasjon med et sterkt etablert tilstedeværelse i Kentucky. Den nåværende AMCHP programmet viser mer enn 300.000 personer i delstaten Kentucky. Målet med AMCHP er å sørge for helsesektoren behov for barn, kvinne og familier. Noen av tjenestene denne organisasjonen tilbyr, inkluderer: transport og kliniske tjenester for barn med spesielle behov, metabolsk screening for nyfødte barn, til hendene tjenesten gir i hjemmet medisinske tjenester for første gang foreldrene i inntil to år, og nyfødt hørselsscreening.

Familie Medicaid programmer

Den amerikanske regjeringen tilbyr familier med lav inntekt mulighet til å søke om ytelser og bistand, inkludert Medicaid helseprogrammer. Alle amerikanske borgere, inkludert familier i Kentucky, som oppfyller gjeldende krav inntekt kan gjelde. Disse helsemessige fordeler dekker en rekke grunnleggende og spesialiserte helsetjenester behov til en lav kostnad. For å søke om disse fordelene kontakt: CHFs DFS Medicaid Policy, 275 E. Main St., 3E-I Frankfort, KY 40621, (502) 564-3440.

Finn Kentucky State Health Care

Staten Kentucky gir helsevesenet hjelp til barn i sine fylkeshelsesentre. Disse sentrene tilbyr tjenester i bly screening, vaksinasjoner, wel-barnepass besøk og ernæring rådgivning blant andre tjenester. Tjenester er tilgjengelig på lav eller ingen kostnad, avhengig av din økonomiske situasjon.

Definer PPO Forsikring

Definer PPO Forsikring

Et stort antall gruppe helseforsikring planer i er foretrukket leverandør organisasjoner eller PPO planer. Denne type helseforsikring er designet for å tilby maksimal effekt til de inkluderte medlemmer. Mange fordeler finnes for ansatte som omfattes av en PPO plan som er utilgjengelige for de som deltar på andre typer planer, som HMO. Forstå nøyaktig hva en PPO helseforsikring plan er, og det grunnleggende om hvordan fordeler er gitt, vil forbedre den generelle kvaliteten på medisinsk behandling.

Formål

Hensikten med en PPO forsikring plan er å gi større medisinsk dekning til innmeldt ansatte i den mest fleksible og praktisk måte som mulig, samtidig som forsøker å opprettholde rimelige behandlingskostnadene. PPO produkter er klarte omsorg helseforsikring planer som tilbyr medlemmene mer kostnadseffektiv prising for tjenester utført av tilbydere innen en etablert gruppe eller et nettverk. Mens det eksisterende nettverk av leger og fasiliteter kan ha akseptable og riktige leverandører, kan medlemmene velge å besøke en ikke-nettverks lege, hvis de er villige til å betale en økt kostnadsforskjellen.

In-Nettverksdekning

PPO planer oppfordrer medlemmene til å besøke tilbydere innenfor nettverket ved å begrense ut av lommen behandlingskostnader til en nominell copay. Betaling for eventuelle tjenester utført av deltakende legene vil bli betalt i sin helhet av forsikringsselskapet carrier, med unntak av pasientens kontor besøk copay, som vanligvis varierer 10-30 dollar. Medlemmene er gratis å besøke alle deltakende lege eller spesialist, og er ikke nødvendig for å få en henvisning fra en primær omsorg lege før planlegge en avtale.

Out-of-Nettverksdekning

Kostnader for behandling avsagt av en ikke-nettverks lege eller anlegget vil fortsatt bli betalt av forsikringsselskapet carrier, men med en hastighet dramatisk mindre enn for tjenester fra deltakende leverandører. Medlemmene er ikke forpliktet til å besøke nettverket leger og kan søke behandling fra alle lisensierte medisinsk faglig. Men siden ingen kontrakt eksisterer mellom ikke-nettverksleverandører og forsikring carrier, vil kostnaden av tjenester være mye høyere. Non-nettverket fordeler i PPO forsikring planer er ment å beskytte medlemmer som reiser mye og kan trenge behandling mens utenfor de vanlige geografiske grensene for operatørens nettverk.

Egenandeler

En viktig komponent til PPO forsikring planer er fradragsberettiget. Når tjenesten ytes av en ikke-nettverks lege, er medlemmet forpliktet til å bidra med en første beløp opp foran, egenandel, før transportøren vil betale sin del. Andeler er ikke nødvendig for behandling mottas fra innen nettverket. Forsikring bærere kan ha flere varianter av tilgjengelige PPO planer, men de fleste egenandeler varierer fra $ 500 til $ 5000.

Alminnelig

Mange anser PPO forsikring planer "gullstandarden" av helsemessige fordeler. Medlemmer som omfattes av PPO planer nyte større avtale planlegging fleksibilitet, fordi det ikke er behov for å få henvisninger til spesialister og fordeler utover det eksisterende nettverk av leger og fasiliteter. Men omkostningene innenfor PPO planer er vanligvis mye høyere enn andre lignende administrert kortprodukter, slik som HMO. Bortsett fra de økte behandlingskostnader, månedlige premier for PPO dekning er betydelig dyrere.

Hva er forsikring Coinsurance?

Hva er forsikring Coinsurance?

Forstå din helseforsikring plan er avgjørende for å motta aktuelle tjenesten og behandling og for å minimere forvirring forårsaket av kompliserte kostnadsdeling beregninger. Som kostnaden for helseforsikring har økt, har bærere implementert teknikker for å prøve å opprettholde rimelige premier. En av disse, kalt co-forsikring, har som mål å redusere premiene ved å øke utgiftene for behandling. Co-forsikring planer er rimeligere enn tradisjonelle administrerte omsorg helseplaner, men de er også mer forvirrende og kan kreve aktiv journalføring.

Co-forsikring Definert

Co-forsikring er en kostnadsdeling ordning mellom forsikringsselskapene og pensjons medlemmer. I de fleste co-forsikring planer, noe sykehusinnleggelse eller behandling mottatt annet enn normal og forventet årlig physicals vil bli betalt av både transportøren og medlem.

Funksjon

I tillegg til å redusere premie kostnader, tvinger forsikrede medlemmer til å betale for en del av medisinske tjenester tjener også til å redusere sannsynligheten for unødvendige spesialistbesøk og testprosedyrer. Også, hvis et stort nok antall av forsikring planer bruke kostnadsdeling design, kan helseforsikring bærere spare nok penger til å holde premiene rimeligere.

Egenandeler

Flertallet av co-forsikring planer er utformet med egenandeler som må være oppfylt før en eventuell kostnadsdeling oppstår. Når du mottar sykehusbehandling eller andre ikke-rutinemessige tjenester, må du betale hele kostnaden av at omsorg før du har brukt et beløp som tilsvarer egenandelen. Først etter at egenandelen er oppfylt vil forsikringen carrier begynne å dele i de resterende kostnadene. Egenandeler varierer mye, vanligvis strekker seg fra $ 500 til $ 5000.

Beregning av kostnadene

Eventuell saldo for medisinsk behandling etter at egenandelen er betalt vil bli delt mellom deg og forsikringsselskapet per bestemmelsene i din spesielle co-forsikring plan. I de fleste tilfeller, bærer transportøren større andel av regningen, og de fleste co-forsikring planer er utformet for å forlate forsikrede medlemmer som er ansvarlige for 10 prosent til 30 prosent av sin faktura balanse.

Maksimale ut-av-lomme

Å hindre deg fra å ende opp med medisinsk regninger som er umulig å betale, eller de som kan true finansiell stabilitet, er co-forsikring helseplaner designet med en stop-loss beløp som kalles maksimalt ut av lommen eller Moop. Når kombinasjonen av egenandel og co-forsikring deler har møtt eller overstige Moop, alle gjenværende kostnadene blir avgitt av forsikring carrier. Avhengig av spesifikk behandling du får, kan Moop nås med bare en prosedyre, kan det ta flere måneder eller det kan aldri bli nådd. Moop beløpene vil variere, men er vanligvis mellom $ 5000 og $ 10.000.

Hvordan Drop Forsikring for Medicare

Hvordan Drop Forsikring for Medicare

Med de stigende kostnadene til helsetjenester, er det viktig å ha helseforsikring. Hvis du er over 65 år, er du kvalifisert for Medicare, som er en statlig helseforsikring program. Men du kan fortsatt kvalifisere for Medicare hvis du er under 65 år under visse omstendigheter. Hvis du er kvalifisert for Medicare, kan du må avbestille din nåværende helseforsikring.

Hvordan Drop Forsikring for Medicare

•  Søk om Medicare. Kontakt Medicare ved å ringe 1-800-772-1213 eller søke på et lokalt trygdekontor. Du må gi representanten med din personlige informasjon, som fødselsdato og personnummer. Informasjonen du oppgir vil avgjøre om du er kvalifisert for Medicare. Du bør søke om Medicare minst tre måneder før du fyller 65 år. Men du kan fortsatt kvalifisere for Medicare hvis du ikke er 65 år gammel. Hvis du har mottatt trygd funksjonshemming i minst 24 måneder, får en pensjon fra jernbanen, kvalifisere for Social Security funksjonshemming og har jobbet lenge nok i en regjering jobb der Medicare skatt var betalt, er et barn eller en enkemann i minst 50 år gammel og oppfyller Social Security disabililty kvalifikasjoner, kan du kvalifisere for Medicare. Når du søker om Medicare, viser hvilke deler av Medicare du ønsker å motta. Det er fire deler av Medicare som du kan søke på. Medicare del A dekker sykehusbehandling, dyktig sykepleier og hospice omsorg. Medicare Del B dekker legens honorar, polikliniske sykehus avgifter og andre legebesøk og utstyr som ikke omfattes av del A av Medicare. Du vil automatisk bli innrullert i del B av Medicare, med mindre du velger ut når du søker om Medicare. Medicare del C bidrar til å senke kostnadene for medisinske tjenester ved å velge å motta all medisinsk hjelp gjennom en organisasjon. Medicare del D er et reseptbelagt legemiddel program.

avventer aksept av Medicare. Din søknad kan ta noen uker å behandle. Når du har blitt akseptert eller avvist, vil du motta et brev i posten fra trygdekontoret. Etter aksept, bør du snart motta Medicare forsikring kort, slik at du kan gi din medisinske leverandøren med din nye forsikring informasjon.

Avbryt ditt nåværende helseforsikring plan. Hvis du har en arbeidsgiver-sponset helseforsikring program, ta kontakt med personell eller menneskelige ressurser avdeling og avbestille din helseforsikring dekning når din Medicare forsikring trer i kraft. Hvis du har din egen forsikring gjennom en privat transportør, ta kontakt med selskapet og avbryte dekningen. Hvis du kommer til å fortsette å jobbe, vil du ikke være i stand til å få både Medicare A og B. Du kan registrere deg for Medicare Del B hvis du kommer til å fortsette å jobbe. Du kan også få Medicare del A fordeler hvis du registrerer deg for en Medicare risiko plan, for eksempel sikker Horizons eller Ansiennitet Plus.

Texas Medical Forsikring for barn

Texas Medical Forsikring for barn

Delstaten Texas tilbyr helseforsikring alternativer for barn, slik at de kan motta medisinsk og tannpleie de trenger, fremme deres helse og trivsel. Staten tilbyr to forsikringsselskaper alternativer for de som oppfyller kvalifikasjonskriteriene. Barnas Medicaid er et tilbud til familier med lav inntekt uten kostnad, og Barnas Health Insurance Program er et spleiselag program for Texas familier av litt høyere inntektsnivå.

Barnas Medicaid

Barnas Medicaid er en forsikring program som tilbys til kvalifiserte familier og er gratis for de som oppfyller visse kriterier. Denne forsikringen Programmet er finansiert av statlige og føderale offentlige tilskudd, og er tilgjengelig for alle som oppfyller inntekt og bosted kvalifiseringskrav. Programmet tilbyr medisinske fordeler for barn uten egenandeler eller levetid maksimal effekt klausuler. Foreldre eller foresatte som møter uventet arbeidsledighet eller plutselige endringer i inntekt kan være i stand til å motta midlertidig Medicaid dekning hvis kriteriene er oppfylt.

CHIP Forsikring

Barnas Health Insurance Program (CHIP) er designet for å hjelpe familier som ikke kvalifiserer for statens Medicaid-programmet på grunn av høyere månedlig eller årlig inntekt. CHIP fungerer som en hvilken som helst annen forsikring plan. Familier som er godkjent for programmet betaler årlig påmeldingsavgifter og får mulighet til å velge en helsepersonell fra en godkjent liste. De som mottar fordelene kan bli pålagt å betale gjeldende co-betaler for kontor besøk og reseptbelagte kostnader som en del av programmets kostnadsdeling krav. De co-pay og fradragsberettigede prisene fastsettes på tidspunktet for godkjenning og er basert på deltakernes inntekt.

Fordeler med begge programmene

Begge disse forsikring planer dekke medisinske fordeler, for eksempel rutinemessige kontroller og presserende kontor besøk, akuttmottaket besøk, reseptbelagte legemidler, vaksiner, røntgen og lab testing. Dental kostnadene er også dekket som en del av pensjonsordningenes fordeler. Kostnader forbundet med synsundersøkelser og briller er godkjente kvoter også. Begge programmene må fornyes hvert år, og inntekts kvalifikasjoner må være oppfylt, i løpet av hver fornyelsesperioden, for å kunne fortsette deltakelse i programmene.

Hvordan kvalifisere

Søkere må være 19 år eller yngre å motta Medicaid og 18 år eller yngre til å delta i CHIP. Enrollees må være amerikanske statsborgere og lovlige innbyggere i delstaten Texas. Søkere må også oppfylle krav til inntekt for å være kvalifisert for programmene. Valgbarhet er basert på antall mennesker som bor i husholdningen, og de månedlige og årlige inntektssummer for familien. Foreldre, besteforeldre og foresatte kan søke om dekning på barnets vegne.

Tilleggsinformasjon

For mer informasjon om enten forsikringsprogram eller å stille spørsmål om programmet, eller fornyelsesprosesser, besøk CHIPMedicaid.org eller ring 1-877-KIDS-Now (543-7669).

Hvordan velge medisinsk forsikring i North Carolina

Det er viktig at individer få annen form for medisinsk forsikring slik at de kan motta medisinsk behandling når det er nødvendig. Selv om noen individer velger å gå uten helsetjenester dekning, kan de langsiktige finansielle og fysiske implikasjoner være skadelig. Ifølge North Carolina Department of Health and Human Services (NCDHHS) nettsider, kan enkeltpersoner i delstaten North Carolina skaffe offentlig helseforsikring eller privat helseforsikring avhengig av deres personlige preferanser og økonomiske situasjoner.

Hvordan velge medisinsk forsikring i North Carolina

•  Logg deg på Internett og bruker en hederlig søkemotor for å forske på medisinsk forsikring som er tilgjengelig i delstaten North Carolina. Ifølge NCDHHS hjemmeside, familier som gjør en årlig inntekt på $ 44,100 eller mindre er kvalifisert til å få rabatt offentlig helseforsikring. Målet for staten er å sørge for at så mange innbyggere er dekket av sykeforsikring som mulig.

Finn ulike forsikringsselskaper. Enkeltpersoner kan velge å kjøpe privat forsikring selvstendig eller gjennom sin arbeidsgiver. The Health Insurance In-Depth nettstedet har en søkemotor som bistår i å bestemme hva slags medisinsk forsikring er nødvendig.

Bestem hva spesifikasjonene er nødvendig, inkludert medisinsk forsikring, medisinsk nødhjelp, øye forsikring, dental forsikring, og reseptbelagte stoffet bistand. Sammenligne ulike forsikringsselskaper og finne en politikk som oppfyller alle de spesifikke behov mens du bor i en prisklasse som er overkommelig for den enkelte.

Kontakt enkelte forsikringsselskapene for å diskutere co-betaler, egenandeler, og annen viktig informasjon politikk i mer detalj. Be om at pakker med informasjon sendes i posten, slik at flere bedrifter og politikk kan sammenlignes grundig før en endelig beslutning tas.

Bli kjent med medisinsk forsikring lover i delstaten North Carolina. The Health Insurance les hele artikkelen forklarer at staten har spesifikke medisinsk forsikring bestemmelser og regler som er utformet for å beskytte publikum. Forskning garantert renewability bestemmelsen, håndtering av pre-eksisterende forhold, og hvordan legge til nye pårørende til en forsikringspolise.

Analyser all tilgjengelig informasjon og sørge for at alle de enkelte spørsmålene er besvart før en endelig beslutning og velge en spesifikk medisinsk forsikringsselskap og politikk.

Hvordan betale for HIV medisiner uten forsikring

HIV kan være en dyr infeksjon å behandle, med veldedighet gruppe AVERT anslå at en enkelt HIV medisiner kan koste opp til $ 1000 til $ 1500 per måned. Dette problem forverres av det faktum at mesteparten av HIV behandling involverer kombinasjonsterapi, noe som krever to til fire medisiner som skal tas på en gang. For de HIV-pasienter som ikke har forsikring, kan bekostning av behandlingen synes svært vanskelig. Heldigvis er relativt enkelt å søke hjelp i å betale for nødvendige HIV medisiner.

Hvordan betale for HIV medisiner uten forsikring

•  Ta kontakt med din fastlege eller din lokale helsestasjon og be om kontaktinformasjon for en AIDS Service Organization eller ASO som opererer i ditt område. Hvis det er mer enn én ASO i området der du bor, få kontaktinformasjon for alle dem som ulike organisasjoner kan ha ulike programmer tilgjengelig.

Kontakt AIDS Service Organization eller organisasjoner som du fikk informasjonen for. Du vil få en avtale for å snakke med en omsorg koordinator, sosionom eller annen person som er ansvarlig for å matche deg med lokale og nasjonale programmer for å sikre at du får den omsorgen du trenger.

Be din omsorg koordinator om hjelp med kostnadene for de HIV-medisiner. De vil gi deg informasjon om statens AIDS Drug Assistance Program eller ADAP, og vil få navnet ditt plassert på ADAP venteliste hvis det er én.

Fyll ut alle nødvendige ADAP papirene ærlig. Avhengig av hvor du bor, kan du bli pålagt å levere finansiell informasjon for å hjelpe vise et behov for hjelp til å dekke kostnadene for HIV-medisiner.

Hold kontakt med din omsorg koordinator for å finne ut status på din ADAP søknad. Hvis tilgjengelig, kan de også være i stand til å henvise deg til flere statlige og føderale hjelpeprogrammer samt forskningsprogrammer og kostnads ​​assistanse programmer som tilbys av narkotika produsenter.

Hint

  • Overholdelse av HIV-medisiner er svært viktig, ettersom manglende doser kan føre til virusresistens. Når viruset utvikler resistens betyr det at det har mutert på en slik måte at de medisiner som du er i dag ikke lenger er effektiv.

Hvordan kan jeg få min forsikring for å dekke Hearing Aids?

Hvordan kan jeg få min forsikring for å dekke Hearing Aids?


Helseforsikring selskaper kan være vanskelig å forholde seg til når du prøver å få medisinske kostnader dekket. Hvis du er hørselshemmet, lurer du kanskje på hvordan du får et forsikringsselskap for å dekke dine høreapparater. Dessverre, kan forsikringsselskapet prøver å nekte et krav, om at høreapparater ikke er tildekket eller ikke medisinsk nødvendig. Imidlertid kan visse strategier hjelpe deg å få forsikringsselskapet til å dekke høreapparater.

Valgbarhet

Gå nøye gjennom hva din helse forsikringsselskapet dekker før du mottar medisinsk behandling. Still spørsmål om hva som er og ikke er dekket for høreapparater og sørge for at det stemmer med det som er oppgitt i din forsikring dokumentasjon. Hvis høreapparater ikke er spesifikt oppført i de politiske dokumentene, kan du ha et smutthull for å få forsikringsselskapet til å betale for dem. Hvis det dekker ingen hørselsrelaterte kostnader, få en supplerende politikk eller oppgradere eksisterende politikk for å dekke hørselshjelpemidler, audiografer og relaterte utgifter.

Nødvendighet

Hvis forsikringsselskapet avviser at høreapparat er medisinsk nødvendig, sørge for at din lege har sendt inn all nødvendig dokumentasjon som forklarer nivået av hørselstapet. Legen din kan ha behov for å rettferdiggjøre høreapparater som et nødvendig inngrep, deeming deres bruk en passende behandling metode som oppfyller evidensbaserte omsorg standarder. Hvis legen din har sendt inn nødvendig dokumentasjon og selskapet fortsatt anser høreapparater ikke er medisinsk nødvendig, sende en klage til forsikringsselskapet, forklarer din situasjon, begrensninger og annen relevant informasjon. Selskapet kan omgjøre vedtaket om å dekke dine høreapparater.

Klage

Skriv et brev til å anke avgjørelsen til forsikringsselskapet innen klageperioden som er angitt av staten og forsikringsselskapet. Vanligvis har du 180 dager, men tidsrammen varierer. Du kan klage forsikringsselskapet avgjørelse eller legens kontor kan, avhengig av årsaken oppgitt.

Advocate

Arbeid med en pasient advokat eller forsikringsombud i ditt område. Slike talsmenn har ofte kunnskap om hvordan spesifikke forsikringsselskaper arbeid og kan være i stand til å hjelpe deg i å klage saken din ved å fungere som et mellomledd mellom deg og forsikringsselskapet.

ADA

Utstyr deg selv med informasjon. Americans with Disabilities Act (ADA) er en borgerrettighets lov som beskytter mennesker med nedsatt funksjonsevne fra diskriminering, som også er knyttet til tilgang til tjenester. Tittel V av den amerikanske Disability Act sier at helseplaner kan gjøre uførerelaterte distinksjoner når tilbyr fordeler. Men, må forsikringsselskapene først gi data som sier at hørselshjelpemidler ville være så kostbart at planen ville bli økonomisk insolvent eller øke premiene. De må også vise kliniske bevis som viser ingen medisinsk nytte for høreapparater. Hvis du er deaktivert, inkluderer sivile rettigheter lover å styrke ditt argument.

Hvilke Disabilities kvalifisere for uførhet forsikring?

The Social Security Administration (SSA) gir funksjonshemming forsikring til personer som har et betydelig arbeid historie, men blir ute av stand til å utføre lønnet arbeid. SSA gir også Supplemental Security Income (SSI) til enkeltpersoner som ikke har nok av et arbeid historie for å kvalifisere for fullt uføreforsikring. En person må oppfylle bestemte kriterier for å få SSI eller SSDI basert på funksjonshemming.

Blind

Hvis du er juridisk blind, du automatisk kvalifisert for SSDI eller SSI utbetalinger så lenge arbeidet inntekt ikke overstiger $ 1640 per måned i 2010 lovlig blind er definert som å ha visjon som ikke kan rettes opp til bedre enn 20/200 i bedre øye eller hvis ditt synsfelt er 20 grader eller mindre i din bedre øye.

Terminal nyresykdom

Hvis du ikke klarer å arbeide på grunn av end-stage nyresvikt som krever kontinuerlig dialyse, du automatisk kvalifisert for SSDI og / eller SSI betalinger. Du må fylle SSA skjemaet CMS 2728-U3 "terminal nyresykdom medisinske bevis Rapporter Medicare Rett og / eller pasient Registrering", som du kan laste ned fra SSA nettstedet, for å motta betalinger.

Nødsituasjoner

Du kan motta SSDI og / eller SSI betalinger umiddelbart i inntil seks måneder, selv om en avgjørelse ikke har blitt gjort på din funksjonshemming tilfelle hvis du har en av følgende forhold: amputasjon av et bein på hip; total døvhet; total blindhet; seng fødsel eller immobilitet uten rullestol, rullator eller krykker på grunn av en langvarig medisinsk tilstand; cerebral parese; muskeldystrofi; muskelatrofi; Down syndrom; alvorlig utviklingshemming; Humant immunsviktvirus (HIV) infeksjon; et slag for tre måneder før med fortsatt merket problemer med å gå eller bruke en hånd eller arm; manglende evne til å gå uten bruk av en rullator eller annen hjelpe enheten på mer enn to uker etter en ryggmargsskade; Lou Gehrig sykdom; eller en dødelig sykdom med en forventet levetid på seks måneder eller mindre.

Andre medisinske tilstander

SSA vedlikeholder en liste over forhold som anses som alvorlig nok til å forårsake uførhet. For andre enn de som er nevnt ovenfor forhold, må SSA finner ut at du ikke er i stand til å utføre lønnet arbeid (arbeid med inntjening på $ 980 eller mer per måned) på grunn av funksjonshemming gjennom en funksjonshemming evalueringsprosess.

Hva slags forsikring People Do som kvalifiserer for SSI funksjonshemming få?

Hva slags forsikring People Do som kvalifiserer for SSI funksjonshemming få?


Supplemental Security Income (SSI) gir en månedlig inntekt til folk som ikke klarer å jobbe i minst ett år på grunn av en alvorlig medisinsk tilstand eller uførhet. For å kvalifisere for SSI, må folk ha begrenset inntekt og begrensede ressurser. Siden de ikke kan jobbe, kan de ikke få helseforsikring gjennom arbeidsgiver som de fleste mennesker gjør. Siden de har begrensede inntekter, kan de ha problemer med å betale for medisinsk behandling. De fleste som kvalifiserer for SSI også kvalifisere for Medicaid, et program tilgjengelig i alle 50 delstater for å hjelpe folk tilgang medisinsk behandling.

Medicaid

Medicaid gir en form for helseforsikring dekning til noen mennesker med begrensede inntekter og begrensede ressurser. Kriterier variere noe fra stat til stat, men i alle stater folk ikke kan arbeide på grunn av en funksjonshemming kan godkjennes dersom de oppfyller bestemte inntekter og formues retningslinjer. For eksempel, i 2009 Ohio beboere som fikk SSI kvalifisert for Medicaid hvis de tjente mindre enn $ 590 per måned ($ 1012 for et par) og hadde mindre enn $ 1501 i eiendeler ($ 2251 for et par). Noen unntak brukt.

Hva den dekker

Medicaid dekning varierer litt fra stat til stat, men generelt dekker ting som innleggelse på sykehus, polikliniske medisinske tester og legebesøk, mental helse behandling og reseptbelagte medisiner. Det kan dekke tannpleie og optiker, så vel. Mottakere kan ha en co-lønn eller en egenandel som gjelder for enkelte tjenester, avhengig av politikken i staten der de bor.

Hva det dekker ikke

Medicaid bare dekker medisinsk nødvendige prosedyrer. For eksempel, det vanligvis ikke dekker kosmetisk kirurgi fordi legene ikke anser som medisinsk nødvendig. I noen stater, betyr det ikke dekker tannbehandling for voksne. I noen stater, betyr det ikke dekke aborter. I tillegg er ikke alle leger aksepterer Medicaid, slik at mottakerne kan være vanskelig å få noen former for medisinsk behandling selv om Medicaid dekker nødvendig behandling.

Søknad om Medicaid

Folk som kvalifiserer for SSI ikke automatisk få Medicaid. De må søke om Medicaid på Medicaid kontoret i fylket der de bor. Søknadsprosedyren varierer litt fra stat til stat, men folk må fylle ut et søknadsskjema og gi bevis av sin inntekt og formue. Annen dokumentasjon kan være nødvendig, så vel.

Andre alternativer

Noen mennesker som kvalifiserer for SSI har andre forsikring alternativer. Hvis de er gift, kan de være i stand til å få forsikring gjennom en ektefelles arbeidsgiver. Imidlertid kan en ektefelles inntekt diskvalifisere fra SSI fordeler. En SSI mottakeren kan kjøpe en individuell forsikring, men siden folk må ha begrenset inntekt og begrensede ressurser for å kvalifisere seg for SSI, de ofte ikke har råd til private politikk.

Hvordan få forsikring for å dekke Cystisk Fibrose Kostnader

Hvordan få forsikring for å dekke Cystisk Fibrose Kostnader


Den beste måten å få forsikringsselskapet til å dekke cystisk fibrose kostnader er å velge riktig forsikring. Du må lese dokumentasjonen nøye og forstå hva retningslinjene dekker, og hva prosenter du vil bli pålagt å betale.

Bruksanvisning

Få medisinsk forsikring for å dekke Cystisk Fibrose Kostnader

Kjøp omfattende medisinsk forsikring før du planlegger å bli gravid. Venter på å kjøpe forsikring kan bety at barnets cystisk fibrose er ansett som et udekket pre-eksisterende tilstand.

Les din helseforsikring plan grundig for å se om det er egnet til å dekke et barn med cystisk fibrose. Se nøye på de delene som gjelder hjemme helsevern og reseptbelagte medisiner dekning. Barn med cystisk fibrose kan trenge spesialisert hjemmehjelp og slim-thinning medisiner hele livet. Kjøpe ekstra dekning der det er nødvendig for å sikre kostnadene vil bli dekket.

nøye gjennom eventuelle endringer i politikken som forsikringsselskapet sender til deg. Planer endrer ofte, og med mindre du lese nøye, kan du feilaktig anta at du har samme dekning.

Spør forsikringsselskapet carrier om dekning for pårørende over 18 år Barn med cystisk fibrose kan ikke være i stand til å forsørge seg selv og få sin egen forsikring etter at de blir 18. Diskuter økt dekning for å være sikker på at disse kostnadene vil bli dekket.

Velg en plan med bredere dekning og færre unntak, selv når premien blir høyere. Betale en høyere premie hver måned er mye enklere (og vanligvis mindre kostbart) å vedlikeholde enn å måtte betale høyere egenandeler på behandlinger.

Velg en forsikring plan med enten ingen cap eller en høy cap dekning. En dekning cap begrenser det totale beløpet selskapet er pålagt å betale ut over livet av politikken. Fordi cystisk fibrose vil kreve livslang omsorg, trenger du en høy cap.

Hold alle dine medisinske regninger, kvitteringer og reseptbelagte bestillinger. Disse kan være nødvendig å bevise omstridte kostnader.

Hold en logg over alle medisiner, lege og klinikken besøk og spesialbehandlinger. Dette vil gjøre det mye lettere å diskutere eventuelle tvist med forsikringsselskapet.

leie en advokat for å forhandle for deg. Tvister om dekning kan øke stress du allerede har omsorg for noen med cystisk fibrose. La en advokat handle i ditt sted kan tillate deg å fokusere på riktig pleie.

Tips og advarsler

  • Hvis du mener at forsikringsselskapet ikke dekker kostnadene som de bør, spør personalavdelingen på jobben din til å snakke med selskapet først. Forsikringsselskapene har mer av en interesse i å holde selskaper fornøyde enn i bare en abonnent.

Cash Vs. Forsikring for en Dental Betaling

Du kan betale kontant for dine tannbehandlinger i stedet for å bruke en forsikring plan. Forsikring planer kan du spare penger, men penger gir stor fleksibilitet. Med penger kan du se noen tannlege, mens forsikring planer kan begrense deg til visse tannleger.

Dyrere

Du kan forvente mer out-of-pocket utgifter hvis du betaler alle dine tannbehandlinger med kontanter. De fleste forsikring planer vil betale hele eller en del av dekket tannbehandling, og noen planer tilbyr spesielle rabatterte gruppepriser for enkelte tjenester. Med kontanter, vil du betale 100 prosent av kostnadene.

Mindre Convenience

Dental forsikring kan gi deg fred i sinnet, fordi det tillater deg å se din tannlege til nesten enhver tid uten å bekymre deg å ha nok kontanter på hånden.

Begrenset dekning

Dental forsikring har sine begrensninger. De fleste forsikringsselskaper vil bare dekke et visst antall prosedyrer i en gitt periode. Etter at du når dine grenser, må du starte ved å betale med kontanter eller finne en annen betalingsmåte.

Betalinger

Noen tannleger vil tillate deg å gjøre kontantbetalinger over tid. Dr. Martin Spiller, en praktiserende tannlege i Massachusetts, sier slike ordninger bør gjøres på forhånd.

Tidslinjer

Du kan også spørre tannlegen din for å gi deg en detaljert analyse av dine dental behov, inkludert prosedyrer, kostnader og når de trenger å bli utført. Rapporten kan være nyttig i å hjelpe deg med å avgjøre hvordan budsjettet ditt kontanter eller hvor mye av nødvendig arbeid din din forsikring vil betale for.