Digidexo.com

Helsemessige problemer med Black Mold og mugg

Helsemessige problemer med Black Mold og mugg


Svart mugg, også referert til som mugg, kan føre til en rekke helsemessige problemer selv om støpeformen, og dens mikroskopiske sporer, er naturlige deler av miljøet, flyter gjennom luften vi puster hver dag.

Identifikasjon

Muggsopp er sopp som hjelper i naturens prosessen med å bryte ned organisk materiale, som for eksempel automatisk resirkulering av tørkede, brune blader hver høst, noe som resulterer i deres nedbrytning og tilbake til jorden.

Fuktighet

Muggsopp blir potensielt farlige når de tar på en svart farge i nærvær av fuktighet. Dette blir problematisk innsiden av boliger eller bygninger hvor høy fuktighet eller vannskader er til stede.

Effekter

Inhalering eller berører svart mugg kan forårsake allergiske reaksjoner som nysing, rennende nese, utslett eller astmaanfall.

Svak immunitet

Hvis du har et svakt immunforsvar, eller er på medisiner som reduserer immunsystemet, er sjansene for alvorlige eller fatale, reaksjoner på svart mold økt. Innånding av sporer kan påvirke lungene og forårsake lungebetennelse, eller hvis fast i nesepassasjen, kan føre til bihulebetennelse. Infeksjonen kan også spre seg til hjernen eller inn i blodbanen og forårsake skade i hele kroppen din.

Hud og negler

Hvis svart mold spores losjere i huden din, kan du oppleve vorter eller smerte, rødhet og betennelse. Infeksjonen kan også føre til misfarging av neglene og tåneglene.