Digidexo.com

herbal sovepiller

Naturlig alternativ til Sovepiller

Flere naturlige alternativer finnes for de som ønsker å unngå sovepiller og deres bivirkninger. Hvis du opplever problemer med å sove, prøv å bruke aromaterapi, forbruker visse matvarer og drikke på kvelden, og modifisere dine søvnvaner. Trening og pusteøvelser kan også være nyttig, men ikke utføre noen form for kardiovaskulær trening innen 3 timer for å gå til sengs.

Aromaterapi

Enkelte urter og planter, for eksempel lavendel, vanilje, kamille, bergamot, sandeltre og mandarin olje, har vist seg å ha en avslappende effekt. Eteriske oljer kan brukes i et varmt bad, eller oppvarmes i en diffusor.

Mat og drikke

Drikk en kopp kamille te eller et glass varm melk før sengetid. Melk inneholder aminosyren tryptofan, den samme kjemiske funnet i kalkun som forårsaker søvnighet. Andre matvarer som bidrar til avslapning er bananer, mandler og havregryn. Mandler inneholder også tryptofan; bananer og havregryn inneholder hormonet melatonin, som bidrar til å regulere naturlige søvnrytme.

Herbal rettsmidler

Naturlig søvn hjelpemidler som melatonin og vendelrot generelt har færre bivirkninger enn sovepiller, selv om de kan forårsake tretthet på dagtid, og bør ikke brukes hver natt.

Restorative Yoga

Restorative yoga refererer til yoga Postures som skaper en dyp følelse av velvære. Prøv å utføre yoga Postures som "ben opp veggen positur" før sengetid: ligge på gulvet med bena rett opp mot veggen, og bo i denne posisjonen i 5 til 15 minutter.

Behavior Modification

Unngå sentralstimulerende midler, som for eksempel koffein eller nikotin, i kveld. Lys fra en TV eller dataskjerm kan også ha en stimulerende effekt, så engasjere seg i mer avslappende aktiviteter før sengetid, for eksempel lesing. Fjern TV fra soverommet og holde en vanlig søvn tidsplan, selv i helgene.

Fysiske virkningene av Sovepiller

Fysiske virkningene av Sovepiller


Mangel på søvn kan påvirke din personlige og profesjonelle liv på mange måter. Hvis du har prøvd avslapping metoder og hjem rettsmidler til ingen nytte, kan du vurdere å ta en sovepille. Det finnes mange typer sovetabletter. Hver type pille har en annen effekt på kroppen. Hvis du tar en sovepille, sørg for å konsultere lege eller apotek om mat og legemiddelinteraksjoner.

Rozerem

Rozerem er en sovemedisin som kan hjelpe deg å sovne raskt og bli sovende. Ifølge forskrivning informasjon finnes på Rozerem nettstedet, er Rozerem en hypnotisk, eller beroligende, som fører til at melatonin reseptorer i hjernen til å fungere bedre, og dermed indusere søvn. En enkelt åtte milligram dosering vil hjelpe deg å sovne. Denne medisinen går inn i blodstrømmen raskt. Du bør sovner innen en halv time etter å ha tatt medisinen. Rozerem bør tas for en kort periode før den vanlige sovemønster returns.The preparatomtalen sier også at pasienter har rapportert søvn gå og selv sove kjøring mens du tar Rozerem.Some folk rapporterer følelsen groggy om morgenen etter at de tar Rozerem.This medisiner er attraktivt fordi det er ikke vanedannende.

Ambien

Ambien tilhører en klasse av hypnotiske legemidler som kalles imidazopyridiner. Ifølge Food and Drug Administration, fungerer Ambien ved å forstyrre et signalstoff i hjernen som kalles gamma-aminosmørsyre, eller GABA. Når GABA og Ambien kombinere, blir den elektriske aktiviteten i hjernen sterkt redusert. Dette tillater deg å sovne. Du bør sovner innen 15 minutter etter å ha tatt Ambien. Valium CR, en forlenget frigjørende form av Ambien, er en to-lags pille. Det ytre laget består av tradisjonell Ambien og hjelper deg med å sovne fort. Det innerste laget oppløses sakte og hjelper deg å holde sover. Ambien er også ikke-vanedannende, men kan føre til at du føler deg groggy i morgen.

Halcion

Halcion er en beroligende som tilhører benzodiazepin familien. Halcion er korttidsvirkende og du vil sovne raskt. FDA rapporterer at Halcion, og alle andre benzodiazepiner som Xanax og Valium, arbeid ved å stimulere GABA reseptorer i hjernen din. I motsetning Ambien og Rozerem, er Halcion vanedannende. Halcion bør ikke tas for mer enn fire uker. Kroppen din vil utvikle en toleranse for stoffet, og du må kanskje øke dosen din. Det er mulig å oppleve uttak når du slutter å ta Halcion selv etter bruk av medisiner for en kort tid. Spør legen din for å hjelpe deg med å avta av Halcion hvis du ønsker å avslutte medisinering.

Antihistaminer

Mange tar over disk medisiner for å fremme søvn. Diskutere alltid disse medikamentene med apoteket eller lege før du kjøper dem. Doxylamine og difenhydramin er de aktive ingrediensene i mange OTC medisiner som Unisom og Tylenol PM. Disse medikamentene er antihistaminer. Disse spesielle antihistaminer stopper ikke ved å blokkere histamin reseptorer i hjernen. Døsighet er en bivirkning av disse medikamentene, fordi den blokkerer hjernen fra å bruke acetylkolin, et kjemikalie som fremmer våkenhet.

Herbal Hjelp

Valerian rot, tilgjengelig i pilleform, bidrar til å slappe av sentralnervesystemet. Valerian er ryktet å hjelpe deg å sovne. Melatonin er et naturlig forekommende kjemiske i hjernen som bidrar til å regulere søvn og våkenhet. Tar melatonin piller kan bidra til å gjenopprette normale søvn ganger. Imidlertid har effektiviteten av disse stoffene ikke blitt evaluert av FDA og deres sikkerhet er ikke fastslått.

Herbal Migrene Hodepine Forebygging

Herbal Migrene Hodepine Forebygging


Naturmedisinere og tradisjonelle vestlige leger anbefaler ofte urte migrene rettsmidler for å supplere eller erstatte farmasøytiske alternativer. Migrenepasienter (migrenepasienter) bruker naturmidler for å behandle årsakene til migrene så vel som å behandle migrene smerte. Urter, inkludert Feverfew, ingefær og Pestrot lovende for urte migrene forebygging. Migrenepasienter kan bruke anbefalte urter i decoctions, infusjoner, te og supplerende former.

Feverfew

Holistisk Online lister Feverfew første og i de mest detalj på nettstedets avsnittet om urter for migrene forebygging. Feverfew har anti-inflammatoriske egenskaper som hindrer utvidelse av blodårer, en faktor i migrene. Siden Feverfew er en potensiell migrene forebyggende, ta urten i minst en måned til å oppleve lettelse. Feverfew ikke behandle migrene smerte.

Holistisk Online refererer til en London migrene Clinic dobbeltblind studie som resulterer i migrene lettelse for de som tok Feverfew. En annen langvarig studie med en annen gruppe, fulgt 17 deltakere som allerede var å ta Feverfew. Åtte av de 17 pasientene fortsatte å motta Feverfew og erfarne redusert migrene alvorlighetsgrad og frekvens over en seks måneders periode. De resterende ni pasienter tok placebo og opplevd økt og ødeleggende migrene hendelser. Dette resultatet fører også forskere til å tro det er kontraindisert å brått slutte å ta Feverfew. Holistisk Online anbefaler å ta et minimum av 125 mg tørket Feverfew blad daglig. Feverfew er usikre hvis du er gravid eller ammende. Ikke gi Feverfew til barn yngre enn 2 år.

Ginger

Ginger egenskaper kan hjelpe migrene behandling og forebygging ved å kontrollere blodpropp. Ingefær te kan lette frontal migrene smerte. Ifølge Holistisk Online, Journal of Ethnopharmacology rapporterer en begrenset studie på en kvinnelig migrene lidende. Kvinnen tok ingefær pulver oppløst i vann, seks ganger om dagen i fire dager. Studien Forfatterne bemerket rask lindring når pasienten tok ingefær på aura fasen av migrene angrep. Som kvinnen fortsatte å ta ingefær, opplevde hun redusert migrene alvorlighetsgrad og frekvens.

Butterbur

Dr. Andrew Weil beskriver butterbur ekstrakt som en relativ nykommer i USA til migrene forebygging og behandling. Dr. Weil beskriver en liten studie rapportert i mai 2000 i tidsskriftet, Hodepine. Studien viste at butterbur rot ekstrakt "betydelig redusert hyppigheten av migreneanfall og dager per måned for migrene uten bivirkninger."

Dr. Weil rapporterer også at pasientene tåler butterbur pakke godt. Tatt ved utbruddet av en migrene, kan Pestrot lette smerter og hindre en full-blåst migrene. Tas daglig, kan Pestrot bidra til å hindre hyppigheten og alvorlighetsgraden av migrene. Ifølge Dr. Weil, må du være forsiktig når du velger butterbur produkter. Bruk bare PA-free Pestrot ekstrakter for å hindre levertoksisitet. Ta 50 til 100 mg av PA-free Pestrot trekke daglig med mat.

Ansvarsfraskrivelse

Herbal rettsmidler for migrene kan ha negative interaksjoner med farmasøytiske migrene medisiner og / eller andre medisiner du kan ta. Alltid konsultere med en nevrolog eller migrene ekspert før du starter en ny diett av migrene forebygging og behandling.

Herbal Behandling for Thrush

Herbal Behandling for Thrush


Thrush er et annet begrep for candidiasis eller gjær infeksjoner som oppstår i munnen. Det kan føre til at tungen for å se hvitt og blir irritert. Det kan også føre til oppblåsthet av magesekken og tarmene. Det er flere urte behandlinger som kan hjelpe deg å bli kvitt denne infeksjonen.

Kosttilskudd endringer

Nettstedet for Natures clinicals rapporterer at å endre kostholdet og fjerne noen matvarer med mugg eller gjær er en god start. Nettstedet anbefaler at du slutte å drikke alkohol og sukkerholdige drikker. Den anbefaler også å ikke spise sopp (sopp), gjær brød, hele korn, frukt og krydder. Nettstedet melder at du bør i stedet spise mer friske grønnsaker, nøtter, frø, oljer og acidophiles yoghurt. Det er også svært viktig å drikke mye vann for å skylle ut systemet.

Naturlige Soppmidler

Nettstedet for Natures clinicals rapporterer at det er visse naturlige soppmidler som kan hjelpe til med behandling og forhindring av gjær. Disse inkluderer:

Hvitløk
Oregano
Kanel
Sage
Nellik

Herbal rettsmidler

Nettstedet for Natures clinicals viser ulike urter som kan tas i form av kapsler, te og pulver. De anbefaler at du bruker en ts per kopp varmt vann og drikke 2-4 kopper te per dag. Disse urtene er som følger:

Soppdrepende: pau d'arco bark - best brukt som te.
Anti-inflamatory: kamille og lakris (ikke ta lakris hvis du har høyt blodtrykk).
Digestive og immunstimulanter: goldenseal, berberis og Oregon drue rot.

Det finnes selvsagt andre typer urte rettsmidler som du kan prøve. Din lokale helsekostbutikk eller apotek kan hjelpe anbefale ulike urter. Hvis infeksjonen vedvarer bør du oppsøke lege.

Herbal Fistel Behandling

En anal fistel er en betent unormal tunnel mellom huden og i endetarmen. De vanligvis starter i en kjertel som er dypt innleiret i veggen av anus. Av og til er fistler forårsaket av en anorektal abscess som et resultat av drenering. Tilstanden regnes som akutt for opptil seks uker, og kronisk hvis symptomene vedvarer lengre enn seks uker.

En Fistel Diagnose

Anal fistler kan forekomme hos menn og kvinner, men forekommer oftere hos menn. Symptomene inkluderer: anbud, faste biter; anal blødning; ekstern smerter før avføring og etter; utflod; misfarging av huden; arrdannelse på fistulous åpning og tidvis feber. Legen kan visuelt se åpninger som kunne indikere en fistel eller kan føle den under overflaten av huden. Ved å bruke en anoscope, en sonde som er innsatt i anus, kan legen utforske området. Fistulas kan også undersøkt med en sigmoidoscope, en lengre omfang konstruert for å analysere hvorvidt eller ikke problemet kan være Crohns sykdom, kreft eller annen sykdom. Noen anal fistler krever kirurgi, men det er urte-behandlinger som kan være nyttige hjelpemidler, hvis det bestemmes at kirurgi ikke er nødvendig.

Legens Studies: Herbal effektivitet for Fistulas

Urter kan være effektive i behandling av symptomer på anal fistler. Kinesisk urte leger gjorde en studie av 250 pasienter som ble behandlet med urtemedisiner for fistler. Det ble oppdaget at alle pasientene ble sett på som healing, i fullstendig gjenoppretting eller asymptomatisk. Den kliniske effekten ble vurdert til å ha en 100 prosent suksessrate.

Herbal Fistel Behandlinger

Det er urte-behandlinger og kosttilskudd for å velge for anale fistler som kan hjelpe lindre smerten og gi avlaste danne betennelse. De omfatter:

Rhizoma Coptidis, som er en kinesisk urt, en anti-inflammatorisk som er gunstig for infeksjoner, abscesser, betennelser og blødning som ville være forbundet fistler.

Triphala guggul Tapblets: Ta 2 tabletter tre ganger per dag i en måned med et glass vann.

Curcumin Kapsler: Ta 2 kapsler to ganger om dagen for en måned med et glass vann.

Nirgundi Olje: Gni på det berørte området.

Jatyadi Olje: Gni på det berørte området.

Vara Churna: Tar en teskje to ganger om dagen med vann.

Herbal Oppskrift for oppløsning Nyrestein

De fire typer av nyrestein er kalsium (ofte Mulberry formet), urinsyre (fotball formet og rødbrun eller brun), struvitt (lønnesirup farget og fasettert) og cystin. Den beste behandlingen er avhengig av hvilken type stein, så er det viktig å ta noen stein du passerer til helsepersonell for analyse.

Apple Juice Fast

Å myke nyrestein, Joseph Marion, forfatter av "Anti-Aging Manuell: The Encyclopedia of Natural Health," anbefaler fasting på fersk eplejuice, drikker 8 til 12 oz. per time i tre dager. På den fjerde dagen, drikker 3 til 4 oz. olivenolje eller frisk sitronsaft å utvise steiner fra nyrene.

Kalsium oxalate steiner

Det er anslått at rundt 80 prosent av alle nyrestein er kalsium steiner. For å kontrollere kalsium steiner, pH i kroppen trenger økes. Unngå sukker og matvarer rike på oksalsyre, som egg, fisk, kjøtt, asparges, rabarbra, selleri, druer, persille, spinat, kål og meieriprodukter.

Urinsyre steiner

For urinsyre steiner, trenger kroppen pH senkes. Urinsyre steiner kan vanligvis myknet ved å drikke saften av en eller to sitroner per dag. Unngå purin-rik mat, som for eksempel gjær og fisk (spesielt sild, ansjos, sild, skalldyr og makrell).

Cystin og Struvitt Stones

For cystin steiner, basisk urin med asparges juice og unngå kosttilskudd som inneholder aminosyren L-cystin. For struvitt steiner, som er sammensatt av magnesium ammonium fosfat, må du forsurer urinen med usøtet tranebærjuice og unngå metionin-rike matvarer, for eksempel meieriprodukter, kjøtt, soya, limabønner, hvete, sopp, fisk og nøtter.

Pomroy oppskrift

TW Pomroy te oppskrift for nyrestein er å være preges i fire timer, og inkluderer 2 oz. hver av pod milkweed og vannmelon frø og en halv oz. hver av fennikel frø og buchu blad. Drikk ett vinglasset te fire ganger daglig, med den siste ved sengetid.

Nyttige næringsstoffer

Ifølge Penny C. Royal, forfatter av bestselgende "Herbally Hilsen" vitaminene A, B kompleks (med ekstra kolin og B5 pantotensyre), C, E, F (essensielle fettsyrer) samt kalsium og magnesium er viktig for nyre helse. Tar timian sammen med disse næringsstoffene kan bidra til å oppløse nyrestein.

Andre urter

Ifølge Phyllis Balch, forfatter av "Resept for Herbal Healing," drikker én liter marshmallow root te hjelper rense nyrene og utvise nyrestein. Balch anbefaler også å drikke en kvart kopp aloe vera juice daglig (for bare to uker av gangen) for å redusere frekvensen av stein formasjon.

Herbal Medicine for magen Parasitter

Den menneskelige fordøyelseskanalen er en av de viktigste områder for angrep av parasitter. Siden begynnelsen av menneskets historie parasitter har skrevet våre organer gjennom maten vi spiser og vannet vi drikker og har forårsaket sykdommer fra mild ubehag i magen til døden. Heldigvis har urte allierte vært brukt gjennom menneskets historie å forholde seg til snylter inntrengerne og nå, her i informasjonsalderen, er å øse akkumulert kunnskap om våre ulike forfedre.

Typer

De vanligste parasitter som infiserer den menneskelige magen er ormer, slike hakeorm og runde ormer eller amøbisk, slik som Giardia, som faktisk er den vanligste mage parasitt på Jorden. De typer urter som tradisjonelt brukes til å behandle parasitter i magen vanligvis inneholder sterke bitre eller aromatiske forbindelser som tar sikte på å drepe inntrengerne. Faktisk, urtemedisiner for parasitter forsøke å bruke de aller egenskapene til anlegget som holder anlegget i seg selv fri for parasitter å befri dem fra menneskekroppen.

Hvitløk

Hvitløk er en av de mest vanlige midler for folke parasitter i magen. Hvitløk brukes til å ødelegge og skylle ut både ormer og amøber og inneholder hundre av forskjellige forbindelser som antas å være aktiv mot parasittiske livsformer. I 2008 ble en studie gjort ved Uludag Universitet i Bursa, Tyrkia evaluere hvitløk effekt på mus infisert med parasitten kveis i magen. Knust hvitløk ble funnet å være signifikant mer effektiv som behandling og forfatterne anbefaler dens bruk som en alternativ behandling for både mennesker og dyr.

Malurt

Som navnet tilsier, malurt (Artemisia absinthium), har utledet en folke rykte for å være en dødelig fiende av parasittiske ormer. Malurt er ekstremt bitter samt aromatisk og er nært knyttet til burot og estragon, som begge også har tradisjonelt blitt brukt som parasitt jagerfly. En 2008 studie gjort ved Universitetet i Kashmir i India testet malurt på gastrointestinale nematoder hos sau. De fant at malurt var like effektive som reseptbelagte legemidler som vanligvis brukes, og konkludere med at malurt er en lovende urte alternativ til kommersielle preparater.

Myrra

Myrra er en svært aromatisk og bitter harpiks som er naturlig produkt av et tre som vokser i midtøsten. Myrra har brukt hele menneskets historie som middel for mange forskjellige plager og spesielt for å rense ens kropp fra sykdommer som parasitter. I 2004 sponset den egyptiske regjeringen en klinisk studie som ble publisert i Journal of Egyptian Social parasittologi som evaluerte myrra som en naturlig behandling for parasittinfeksjon Schistosomiasis. De konkluderte med at myrra er en trygg og effektiv behandling for Schistosomiasis hos mennesker.

Potensiell

Hvitløk, malurt og myrra er bare tre av de bokstavelig talt hundrevis av naturlige urte stoffer som har vært brukt over hele verden for behandling av mageparasitter hos mennesker. Mange av herbals legemidler som brukes for behandling av parasitter er ikke undersøkt eller vurdert ennå av det medisinske fellesskapet, men forhåpentligvis, i lys av de vellykkede forsøk med disse urtene, flere studier på urte medisiner for mageparasitter vil bli gjort

Herbal Behandling for Byller

Ring dem koker, carbuncles, impetigo eller staph infeksjoner, de alle kommer fra samme bakterier --- stafylokokker. Lab-produsert anti-bakterielle narkotika har ikke outsmarted staph bakterier, men så langt, har naturen. Herbal behandlinger som fungerer svært godt mot staph bakterier til en brøkdel av kostnaden for reseptbelagte medisiner.

Common Sense Forebygging

Vask hendene ofte og med enten urte anti-bakteriell såpe eller med urte rensemiddel. Hver gang du besøker et offentlig sted du åpner deg opp til eksponering. Carry urte rensemiddel med deg hele tiden, og etter å ha vært på et offentlig sted, bruk den. Et lite kutt, selv en inngrodde hår, kan gi staph et sted å gå inn og koker til form, så forebygging er av største betydning.

Komprimerer

Komprimerer ble brukt ofte før moderne medisin trappet. En kompress er en varm klut på toppen av en annen mindre, lettere stoff som holder noe på plass på det infiserte området. Varmen hjelper stoffet trenge inn og trekke ut bakterier, hjelpe helbredelsesprosessen.

Fyll en skål med dampende varmt vann og legg en engangsklut i den. Du skal bruke tre av disse om dagen, og hva du bruker må være disponibel for å hindre spredning staph til andre mennesker. Du kan kjøpe billig ansiktsduker til å bruke, kuttet opp et håndkle eller to, eller kutte opp en gammel ark.

Påfør en av følgende stoffer direkte på infeksjon og dekk med gasbind. Vri ut klut i varmt vann og sette den på toppen av gasbind. Re-vått og på nytt hvert 10. minutt i totalt 30 minutter. Gjør dette 3 ganger om dagen.

-sliced ​​ferske hvitløksfedd
-Tea tree olje
-50/50 Blanding av honning og eple cider eddik

Healing fra innsiden

Hold deg frisk. Spis godt balansert mat, holde hydrert og få nok hvile. Du kan finne deg selv veldig sliten som kroppen bekjemper bakteriell infeksjon. Ta en multivitamin. Drikk urtete, som øker immunforsvaret.

Hvordan kjøpe Herbal Life

Herbal Life produkter ikke bare hjelpe til med vekttap, de gir optimal ernæring for å hjelpe deg å bli tynn og sunn. De arbeider for å øke stoffskiftet, kontrollere appetitten og gi kroppen din med mer protein. Det er nærings shakes og vitaminer som inngår i de ni kjerneprodukter. Du kan finne Herbal Life produkter online eller gjennom uavhengige distributører.

Hvordan kjøpe Herbal Life

•  Les om Herbal Liv og hvordan produktene fungerer å bestemme hvilke som er best for deg. Du kan spørre venner eller besøke en Herbal Life forum for å få mer informasjon.

Gå på nettet (se Resources nedenfor) for å bestille produkter.

Finn en uavhengig distributør (se Ressurser under) og ringe for å bestille produkter.

Start med de mest nyttige produkter. For vekttap, prøve Shapeworks Quickstart-programmet, som inkluderer shakes og vitaminer. For stress, prøv Relax Now and Sleep Now vitaminer. For hudpleie, kan du prøve Multivitamin Moisture Mask.

Hint

  • Start ut med noen få produkter for å finne ut om du liker dem før du investerer mye penger.
  • Snakk med legen din før du starter et vekttap program.

Symptomer på sovepille Overdose

Symptomer på sovepille Overdose


Når den brukes som anvist, sovepiller er trygge og effektive. Imidlertid, å ta for mange sovetabletter kan forårsake en rekke bivirkninger, og i noen tilfeller død. Flere typer reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle søvnforstyrrelser, inkludert Ambien og Lunesta. Folk som har en historie med narkotikamisbruk bør vurdere å ta over-the-counter alternativer som Benadryl eller Unisom. Når man tar alle typer av sove pillen, er det viktig å bare ta så mange sovetabletter som angitt på emballasjen eller resept merking. Følge instruksjonene på pakken vil hjelpe deg å unngå en overdose.

Kvalme

Kvalme er ett tegn av en sovepille overdose. Kvalme er preget av følelser av sykdom, og i mer alvorlige tilfeller, oppkast. Hvis du opplever kvalme mens du tar sovepiller, sørg for å drikke ekstra væske som det vil bidra til å lindre følelser av kvalme. En annen lettelse alternativ er å be legen din om en anti-brekkmiddel, som er et stoff som brukes til å lindre kvalme.

Døsighet

En overdose sovepiller kan føre til alvorlig døsighet. I de fleste tilfeller vil de følelser av døsighet avta noen få timer etter at medisinen er tatt. Men hvis du har varig døsighet fra å ta sovetabletter, bør du kontakte legen din umiddelbart. Unngå bruk av tunge maskiner, kjøring, og viktige beslutninger under påvirkning av sovepiller hvis det er mulig.

Forstoppelse

Sovepiller kan føre til forstoppelse hvis for mange blir tatt. Hvis forstoppelse oppstår mens du tar sovepiller, bruk av avføring myknere og avføringsmidler er effektive lettelse alternativer. I tillegg vil drikke rikelig med væske også bidra til å lindre forstoppelse. Den forstoppelse vil avta når de sovepiller har vært fullt metaboliseres av kroppen.

Delirium

En overdose sovepiller kan føre til utvikling av delirium i brukeren. Delirium er preget av uklar tenkning, problemer med hukommelse, og i mer ekstreme tilfeller hallusinasjoner. Hvis du opplever delirium fra overdoser på sovepiller, kontakt legen din umiddelbart. I de fleste tilfeller vil delirium avta fra å ta kun antall sovepiller i doseringsanvisningen.

Skjelvinger og Beslag

En sovepille overdose kan også ha visuelle tegn, for eksempel skjelvinger og kramper. Intensiteten av de rystelser eller beslag vil være avhengig av hvor mange sovetabletter ble tatt. Hvis noen rystelser eller krampeanfall oppstår fra en overdose sovetabletter, må du kontakte legen din umiddelbart. Dersom anfallene er alvorlig, kan det å kontakte ambulanse være nødvendig.

Herbal Weight-Loss Formula

Det finnes en rekke urte vekttap formler på markedet som inneholder en cocktail av ingredienser, noen ganger så mange som 20 forskjellige urter, planter, mineraler, vitaminer og andre ekstra ingredienser. I det minste en av seks populære urter er lagt i forskjellige formler med ukjente langtidseffekter. FDA godkjenner ikke vekttap formler før de går på markedet.

Bitter Orange

Bitter appelsin i vekttap formler blir spioneringen som den nye "ephedra erstatning" midt krav at det reduserer appetitten. Ephedra ble forbudt av FDA på grunn av dødsfall og 800 tilfeller av toksisitet. Ifølge tradisjonell kinesisk medisin, bør efedrin brukes under tilsyn av en kvalifisert herbalist. Det ble selges over disk som et vekt-tap formel. The Mayo Clinic mener bitter appelsin kan ha bivirkninger som ligner på de av efedrin.

Hoodia

Hoodia er en blomstrende, kaktus-aktig plante innfødt til Kalahari-ørkenen i det sørlige Afrika. Det sies å redusere appetitten. Når solgt for vekttap, inneholder formelen ofte andre urter eller mineraler som grønn te eller krompikolinat. Urtene er tatt i kapsler, tyggetabletter, flytende ekstrakter eller te. Det er imidlertid ikke noe vitenskapelig støtte for hoodia for bruk som et vekt-tap supplement.

Chromium

Krom sies å være nyttig for å redusere kroppsfettet og bygge muskel. Fordi det bistår i den cellulære respons på insulin, er det ofte forbundet med behandling av diabetes og som benyttes i vekt-tap formler. Ifølge Mayo Clinic, er det trygt, men lite sannsynlig å bygge muskler eller føre til vekttap.

Konjugert linolsyre (CLA)

Konjugert linolsyre er solgt i formler som utgir seg for å bidra til å redusere appetitten og brenne kroppsfett samtidig bevare muskel. The Mayo Clinic er enig i at det kan redusere kroppsfett og øke muskel, men det er ikke sannsynlig å redusere den totale kroppsvekten. Bivirkninger er diaré, fordøyelsesbesvær og andre gastrointestinale problemer.

Grønn te ekstrakt

Grønn te-ekstrakt har vært brukt alene eller i forskjellige formler for å øke kalori og fettmetabolisme og redusere appetitten. Men, sier Mayo Clinic det ikke er nok bevis til å støtte slike krav. Grønn te ekstrakt har koffein som kan føre til søvnløshet, hyppig vannlating, angst og irritabilitet. Det har også vitamin K, noe som kan gjøre antikoagulerende legemidler, som for eksempel warfarin, mindre effektiv.

Advarsel om Herbal vekttap formler

Ifølge FDA, ikke en produsent trenger ikke å bevise effektiviteten eller sikkerheten til urte kosttilskudd før du setter produktet på markedet. Produsenter er forventet å følge god produksjon praksis (GMP). Forbrukere rådes til å være klar over at selv om urter kommer fra naturlige kilder, som ikke alltid bety at produktet er trygt.

Hva er fett brenner Herbal Medicines?

Ifølge Food and Drug Administration, urte fett brennere faller inn under kategorien av kosttilskudd. Et kosttilskudd er noe tatt av munnen ment å forbedre eller supplere en diett. Urte fett brennere lover å brenne fett eller øke hastigheten på stoffskiftet naturlig.

Funksjoner

Ifølge FDA, urte fett brennere faller inn under kategorien av kosttilskudd på grunn av kosttilskudd Helse-og opplæringsloven av 1994 et kosttilskudd, som en urte fettforbrenner, er tatt av munnen og inneholder et kosttilskudd ingrediens som er ment å supplere dietten. Kostholds ingredienser i urte fett brennere kan omfatte vitaminer, mineraler, urter, aminosyrer og andre stoffer.

Advarsel

Nylig urte fett brennere har kommet under ild for å inneholde skadelige ingredienser ikke oppført på pakken eller i kommersiell reklame. Ifølge FDA, bumetanid, som har blitt funnet i mange urte fett brennere, kan føre til alvorlige og betydelige tap av fluid og elektrolytt. Fenproporex, som som også er funnet i urte fett brennere er et sentralstimulerende som ikke er godkjent av FDA, og kan føre til økt pustefrekvens, søvnløshet og mulig sudden death.

Typer

Ifølge FDA, det er mange forskjellige urte fettforbrenner produkter på markedet, og de er tatt i en rekke forskjellige måter. Noen kan tas over en periode på to, tre, fem, syv og åtte dager. Andre er tatt over en 24 timers periode, eller etter behov.

Historie

Ifølge FDA, har urte fett brennere eksistert siden før Dietary Supplement Health and Education Act ble undertegnet i 1994 De har nylig blitt stadig mer populært de siste årene som reklame har blitt hyppigere. Ifølge FDA, ble de klar over de skadelige ingredienser som finnes i mange urte fett brennere i 2008.

Betydning

Herbal Fat brennere er svært populære kosttilskudd selv med FDAs nylige oppdagelsen av ulovlige og farlige ingredienser. FDA har tilbakekalt 72 urte fett brennere, og fortsetter å se etter infiserte produkter. Mens noen av urte fett brennere kan være en trygg rute til vekttap for noen, kan de være en fatal feil for andre.

Informasjon om Herbal hormon replacement for kvinner

Noen planter har virkninger som etterligner visse hormoner i kroppen. Referert til som fytoøstrogener, er disse plantene brukes i urte hormonbehandling fordi de har en østrogen-lignende resultat i en kvinnes kropp. Urte hormonbehandling brukes i behandling av menopause, og reduserer dens symptomer uten bruk av den mer tradisjonelle equine østrogen, hvori østrogen er avledet fra hopper.

Fakta

Det er mange symptomer forbundet med overgangsalderen scenen, inkludert hetetokter, nattesvette eller kvalme. Hvert individ opplever disse symptomene på forskjellige måter og i varierende grad. De fleste av disse symptomer forsvinner eller minske på egen hånd over tid. For de som er alvorlig rammet, er et behandlingsalternativ urte hormonbehandling, som produserer en effekt som ligner på det som tilbys av østrogen i kroppen.

Kilder

De vanligste urtene som brukes som ingredienser i urte hormon erstatning for kvinner er ginseng og dong quai. Disse er spesielt effektive i å lindre symptomene på hetetokter hos kvinner ved motregning mangel på østrogen i kroppen. Andre ingredienser som finnes i urte hormon erstatning er Motherwort, chickweed, hagtorn bær og løvetann. Disse urtene bør tas med forsiktighet fordi de kan forverre enkelte medisinske tilstander hvis de brukes galt.

Effekter

Herbal hormon erstatning fungerer ved å gjenopprette hormonbalansen i kvinnens kropp. Under overgangsalderen, opplever kroppen mange endringer som kan føre til symptomer som humørsvingninger, hukommelsestap, fortynning av huden og også øke hjertefrekvensen. Tar urte hormon erstatning kan redusere alvorlighetsgraden og med eliminere disse symptomene ved å gi kroppen den hormonelle støtten den trenger. Det er også kjent for å bidra til å forhindre bentap, noe som kan skje i løpet av overgangsalderen.

Risiko

Herbal hormonbehandling anses ikke som en medikamentell behandling, og er dermed ikke så strengt regulert. Formlene er merket som kosttilskudd, selv om noen av disse urtene kan være ganske sterk. Noen av de hyppigst rapporterte bivirkningene av urte hormon erstatning for kvinner er kvalme, oppkast og diaré. Noen studier har også knyttet urte hormonbehandling med en økning i risikoen for kreft. For å minske risikoen, bør ta urte hormon erstatning gjøres med konsultasjon av en lege eller en kvalifisert herbalist.

Controversy

En kontroversiell sak som omgir urte hormon erstatning for kvinner er spørsmålet om sin sikkerhet. Selv om ingen av fytoøstrogener er kjent for å være spesielt potent, har de kumulative effekter som kan være farlig for kvinner. I tillegg til dette, plantevernmidler som DDT, som kan finnes i planter, også utgjøre en fare. Men talsmenn for urte hormon erstatning hevder at det er ingen mangel på indisier for sin effektivitet.

Herbal behandlinger for hetetokter

En varm flash er bokstavelig talt en oppfatning av at du er varmere enn normalt. The Mayo Clinic bemerker at som østrogen reduseres i overgangsalderen, kan sin tilbaketrekning påvirke hypothalamus, den delen av hjernen som regulerer kroppstemperaturen. Kroppen din så reagerer som om det virkelig er overoppheting, og slipper varme gjennom svetting og økt blodsirkulasjon.

Tradisjonelle behandlinger

Hormonbehandling var en gang vanlig middel for menopausale symptomer, inkludert hetetokter. Men etter studier som National Institutes of Health Women Health Initiative, som viste at hormonbehandling var assosiert med en økt risiko for hjerteinfarkt, blodpropp, hjerneslag, demens og visse typer kreft, kvinner har vært vurderer mer urte og naturlig rettsmidler for hetetokter.

Herbal behandlinger

Klaseormedrue, rødkløver og soya er tre urte kosttilskudd som kan hjelpe kontroll hetetokter. Kinesisk medisin blandinger er et annet alternativ. Imidlertid bevis for og mot anvendelse av disse mangler. En studie fra 2006 gjennom Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin, og en annen ble publisert i Annals of Internal Medicine i 2002, fant klaseormedrue å være ineffektiv.

Økt soya matforbruket i Asia har vært spioneringen som en grunn for de mildere menopause symptomer hos kvinner i disse landene. Årsaken antas å være den estrogenlike oppførselen fytoøstrogener og isoflavoner i soya matvarer. Imidlertid er denne implikasjon basert på spise hele soyaprodukter, heller enn å ta soya eller isoflavon kosttilskudd. Rødkløver og andre planter inneholder isoflavoner i tillegg, noe som gjør dem kandidater for urte-behandlinger; derimot, er bevis for disse som vellykkede rettsmidler anekdotiske.

Forsiktighetsregler

Mens isoflavoner i soya, rødkløver og andre planter kan virke som en god erstatning for østrogen tapt under overgangsalderen, både Mayo Clinic og BreastCancer.org oppmerksom på at de samme estrogenlike isoflavoner kan utgjøre et problem for de som har hatt brystkreft, som i visse tilfeller kan forverres av østrogen. Rådfør deg med en lege før du starter noen form for isoflavon supplement eller urteterapi. Soy matvarer, derimot, regnes som trygt i moderate mengder.

I en 1 juli 2009, artikkel i The New York Times, Dr. Tod Cooperman av ConsumerLab.com bemerkes at når hans selskap testet urte menopause behandlinger, fant de en som inneholdt bly, og to som ikke inneholder så mye av sin aktive ingredienser som sine etiketter sa de gjorde.

Alternatives

The Mayo Clinic bemerker at behandling for hetetokter er ikke nødvendig med mindre de er å forstyrre livet ditt. Livsstilsendringer og vaner kan være like effektive i å kontrollere ubehag. Avslapping, dyp pusting og bare holde seg kald gjennom bruk av vifter, lagdelte klær og noe kaldt å drikke kan være nok til å håndtere milde hetetokter. Unngå røyking, som røykerne kan være mer utsatt for hetetokter enn ikke-røykere.

Vekttap Herbal Wraps

Urte vekttap wraps har blitt en populær form for behandling i løpet av årene. Mange kvinner velger å få urte innpakninger å lette vekttap programmet, mens andre kan bare finne dem avslappende og foryngende. Noen mennesker kan være skeptisk til om eller ikke urte wraps virkelig fungerer. Hvis du vurderer en urte kroppsinnpakning for vekttap, er det noen elementer som du bør være klar.

Vekttap Body Wraps

Urte vekttap wraps er gjort i spas. De er utført av kvalifiserte teknikere som vet hvordan å gjøre opp urtene i riktige porsjoner og bruke dem til kroppen. De kan være ganske dyrt, spesielt hvis de er gjort på en jevnlig basis. Du kan finne at det er verdt det du betaler for å få dem, og at fordelene gå mye lenger enn kostnaden.

Vanligvis er det tre typer innpakninger for vekttap. Den første er en kombinasjon av urter, er det også detoxing leire, så vel som mineral innpakning. Urter som vanligvis brukes i urte vekttap wraps er: kamille, alfalfa, burdock rot, arctium lappa, ingefær, og nyper. Atter andre bruker kollagen, tang, lipase eller aloe vera.

Forberedelse for en Body Wrap

Det er noen trinn du bør gjøre for å forberede kroppen din wrap. Disse trinnene vil hjelpe wrap å gå greit, samt hjelpe deg å få mest mulig nytte av dem.

Du bør planlegge på ca 90 minutter for første besøk. Du vil ikke ønsker å spise i minst en time før besøket. Ikke legg noe olje eller fuktighetskrem på huden din den dagen du wrap. Du bør drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert. Men å drikke rikelig med vann kan gjøre at du må bruke toalett, så ikke overdrink. Du vil ikke være i stand til å bruke toalettet for den tiden du er i din wrap. Du bør bruke en to-delt badedrakt eller bomull truser og BH for under wrap. Du vil også trenge tørre undertøy for etter wrap å endre til.

Betraktninger

Herbal wraps er ikke ment å være en frittstående vekttap plan. De er ment som hjelp i vekttap bestrebelser og bidra dine mål. Til tross for kroppsinnpakning å være et nyttig verktøy i din vekttap programmet, de fungerer best hvis de brukes i forbindelse med en sunn livsstil. Du bør starte et sunt kosthold og treningsprogram for å gå med kroppen din wraps. En sunn livsstil vil hjelpe kroppen din wraps jobbe på sitt optimale.

Velge en wrap som er riktig for deg betyr at du kan få mest mulig ut av flyten. Hvis du bare velger en wrap på grunn av all hype eller annonse gitt den, kan du ikke se de resultatene du er ute etter. Det er best å snakke med teknikere på forhånd og få så mye informasjon om hver wrap før de bestemmer seg for den som er riktig for deg.

Et annet hensyn er at du kanskje tror at fordi wrap er urte, er det ingen sjanse for å få bivirkninger. Dette er ikke sant. Du bør snakke med teknikeren på forhånd og finne ut hvilke ingredienser er brukt. La dem vite om medisiner du tar, samt noen medisinske problemer du har. Til tross for wraps være naturlige ingredienser, er det alltid en risiko for at du reagerer på dem.

Herbal rettsmidler for Peri-menopause og overgangsalder

Når du arbeider med hetetokter, humørsvingninger, vaginal tørrhet og andre symptomer på peri-menopause og overgangsalder, mange kvinner søker urte svar for å hjelpe dem gjøre det gjennom. De kan slå til urte-behandlinger for å bruke i forbindelse med tradisjonell terapi eller som et alternativ. Og selv om scorene til urtemedisiner er markedsført for peri-menopausal og menopausal lettelse, er det vanskelig å vite hvor trygge de er og om de er virkelig effektive. Populære urte behandlinger for peri-menopausal og menopausal symptomer inkluderer soya og andre fytoøstrogener, vitamin E, johannesurt, ginseng og meksikanske yam.

Vurderer Herbal behandlinger

Det er flere faktorer å vurdere når man beslutter å bruke urtemedisiner for peri-menopausal eller menopausale symptomer. Den ene er de risikofaktorer som er involvert med tradisjonelle behandlinger som hormonbehandling (HRT). Risikoen for hjertesykdom, hjerneslag, brystkreft og blodpropp øker med HRT. For peri-menopausale symptomer, er lavdoserte p-piller ofte foreskrevet. For kvinner som røyker eller er en høy risiko for blodpropp, men dette kan ikke være det beste alternativet.

Alvorlighetsgraden av dine spesifikke symptomer er en annen faktor. Hetetokter, nattesvette og vaginal symptomer kan ikke være alvorlige nok for hormoner eller andre tradisjonelle behandlinger, samtidig som rettferdiggjør at grad av lettelse at urtemedisiner kan tilby. Andre hensyn er sikkerheten og potensielle effektiviteten av behandlingen. For å unngå komplikasjoner, bør du konsultere legen din om eventuelle urtemedisiner du vurderer.

Vanlige urte rettsmidler

Mange naturmidler anvendes for behandling av hetetokter. Fytoøstrogener eller planteøstrogen, selges i tablettform og pulverform, og kan også bli funnet i matvarer som soyabønner, belgfrukter og linfrø; soya tilbyr de høyeste konsentrasjonene. Sikkerhet og effekt av fytoøstrogener har ikke blitt bevist. På grunn av sine likheter med østrogen, bør du unngå å ta fytoøstrogener hvis du har en høy risiko for å utvikle brystkreft.

Wild yam er en annen populær hot flash rette. En naturlig progesteron, det har blitt brukt til å behandle menstruasjonssmerter, morgenkvalme og menopausale symptomer i århundrer. Den kan kjøpes i krem, flytende ekstrakt og pulverform.

Vitamin E er også ofte brukt for å bekjempe hetetokter i overgangsalderen kvinner. Selv om det er ganske trygt, bør du ikke ta mer enn 400 internasjonale enheter av vitamin E per dag, ifølge Mayo Clinic. Til å behandle hetetokter samt vaginal tørrhet, noen naturmedisinere anbefaler Dong quai. Dette anlegget rot er en vanlig foreskrevet kinesisk urtemedisin og brukes til ulike kvinnelige reproduktive problemer.

Urter brukes til å bekjempe menopause-relaterte humørsvingninger og depresjon inkluderer johannesurt og ginseng. Johannesurt er en blomst ekstrakt brukes til å behandle mild til moderat depresjon. Ginseng brukes til å stabilisere stemninger og bekjempe stress.

Herbal behandling av hypertensjon

Hypertensjon, også kjent som høyt blodtrykk, har mange skadelige bivirkninger, og er en ledende risiko for hjertesykdom. Mange mennesker kan kontrollere sin hypertensjon ved å redusere deres salt og fett inntak, trene regelmessig, og håndtere stress. Urte behandling, men kan også være en svært effektiv måte å senke blodtrykket.

Berberis

Forstå at for mer enn 2500 år har berberis spilt en avgjørende rolle i urte helbredelse. På grunn av de kjemikalier som finnes i den urt, bidrar berberis for å redusere høyt blodtrykk ved å utvide blodkar. For medisinske formål, kan berberis inntas i form av et avkok. Bare bland 1/2 ts. pulverformig berberis rotbarken inn i en kopp vann og kok i 15 til 30 minutter. Avkjøl før drikking. Ikke drikk mer enn en kopp per dag, og merk at smaken er ganske bitter, så det kan være lurt å legge litt honning for å forbedre smaken.

Svart cohosh

Vet at klaseormedrue antas å senke høyt blodtrykk ved å åpne blodårene i beina. Som berberis, bør det inntas i form av et avkok. Lag en klaseormedrue avkok ved å koke 1/2 ts. av pulverisert klaseormedrue root per kopp vann i ca 30 minutter. La den avkjøles før drikking. Legg honning eller sitron for å maskere den bitre smaken, og ta 2 ss. hvert par timer, opp til 1 kopp per dag.

Hvitløk

Husk at hvitløk er en av verdens eldste kjente medisiner som kan dateres tilbake til 3000 f.Kr. Selv kjent for en rekke helbredende evner, hvitløk er kanskje mest kjent for sin evne til å senke blodtrykket. For å få maksimal helbredende kraft, bør du spise 2-3 fedd hvitløk per dag.

Misteltein

Vet at misteltein er mer enn bare en plante som folk kysse ved juletider. Den inneholder også stoffer som senker blodtrykket. Den anbefalte mengden for å kontrollere hypertensjon er en kopp per dag av en infusjon te laget av 1 ts, av fersk tørket misteltein plante blandet i en kopp kokende vann. Bratt i 10 minutter, og drikke varm.

Forholdsregler

Aldri begynne å ta naturmidler uten å snakke med legen din først. Herbal behandlinger skal kun brukes i nært samråd med lege. Slutte å bruke urte-behandlinger hvis du lider av noen bivirkninger, eller tilstanden din ikke blir bedre etter å ha tatt urtemedisin.

Herbal Cure for Hepatitt B

Hepatitt B er en alvorlig infeksjon som angriper leveren. Den er forårsaket av hepatitt B-virus og er spredt gjennom direkte kontakt med kroppsvæsker og blod. De som bruker intravenøse medikamenter, har hyppig ubeskyttet sex eller reise til land der hepatits B er et problem er på et høyere risiko. Det finnes ingen kur, selv om en rekke forskjellige legemiddelterapier kan være nyttig. Urtemedisiner blir ofte betraktet som en komplementær eller alternativ behandling.

Symptomer

Symptomer på hepatitt B kan aldri utvikle seg, spesielt hos barn. Symptomene vil vanligvis presentere seg omtrent tre måneder etter smitte, og kan omfatte: gulsott (gulfarging av huden), redusert appetitt, kvalme, oppkast, svakhet, tretthet, smerte sentrert rundt leveren, mørk urin og leddsmerter. Symptomene kan være mild eller alvorlig. Skulle du opplever noen av disse symptomene, bør du kontakte lege umiddelbart. Ubehandlet hepatitt B kan føre til alvorlig leverskade, kan føre til behov for levertransplantasjon.

Herbal Treatment

En rekke urter er tenkt å være effektiv i behandling av hepatitt B. Disse behandlinger, men har liten eller ingen medisinske bevis som støtter deres effekt og som sådan de bør alltid diskuteres med legen din før du starter en urte diett.

Potensielle urter for hepatitt B, omfatter, men er ikke begrenset til:

Artisjokk, ekstrakt av som besitter tilsynelatende gunstige effekter på leveren ved å bistå i mottak av galle fra leveren til galleblæren. Den aktive ingrediensen er cynarin og dens høyeste potens er funnet i bladene.

Kombucha te, som fungerer ved å gi B-vitaminer og forskjellige andre mineraler som tjener som anti-bakterielle og antivirale midler. Kombucha te bør gjøres med forsiktighet, da den kan inneholde farlige sopp eller bakterier.

Lakrisrot, som besitter sterke anti-virale komponenter. For mye lakrisrot, forbrukes i form av et pulver, væske eller skjær, kan forårsake farlig lavt nivå av kalium, og derfor bør brukes under nøye observasjon av en lege.

Melk tistel, som ofte brukes i forbindelse med interferonbehandling, virker som en anti-inflammatorisk og ved å stabilisere cellene i leveren for å beskytte den mot giftstoffer og de negative virkningene av alkohol.

En mer omfattende liste over naturmidler kan bli funnet på Hepatitt & AIDS Research Trust webområde.

Kinesisk urte rettsmidler og Interferon

En studie publisert i oktober 2002 utgaven av American Journal of Public Health utarbeidet en omfattende liste over studier på effekten av kinesiske urtemedisiner på hepatitt B. Den konkluderte med at selv om studiene var av dårlig kvalitet, det er betydelig bevis som støtter bruk av kinesisk urtemedisin i forbindelse med interferon alfa, et protein som bidrar til å stimulere immunsystemet. De kinesiske urter som ble brukt var en blanding av plante-og root ekstrakter, med spesiell oppmerksomhet i noen av studiene blir betalt for å bufotoxin, en padde hud ekstrakt, og kurorinone, et ekstrakt av roten av Sophorae flavescentis anlegget. En komplett liste over urter som brukes i studiene chronicled kan bli funnet på UC Berkeley webområde for medisinsk epidemiologi funnet i ressursene nedenfor.

Herbal rettsmidler for menn Håravfall

Hannkjønnsmønsterskallethet er en av de mest vanlige medisinske problemer hos voksne menn. Hundrevis om ikke tusenvis av produkter, løsninger og behandlinger selges over hele verden. Bare et fåtall har noen dokumentert klinisk bevis på effektivitet. Det er noen reseptbelagte legemidler leger har en tendens til å referere til. Men hva hvis du ønsker en mer naturlig svaret? La oss se på noen urte alternativer.

Eksterne rettsmidler

Løk er antatt å ha Veksten egenskaper på grunn av sin høye svovelinnhold. Ett middel krever gni en halv løk i hodebunnen inntil hodebunnen reddens før vask håret.

Hva kan ikke aloe vera fikse? Burns, kutt, utslett, magebesvær, og nå, mannlig mønster skallethet. Fordi aloe inneholder både enzymet superoksid dismutane og det stimulerer kroppens egen produksjon av nitrogenoksid, kan det vet bare knep for å stimulere hårvekst, som herbalists attributt til kombinasjonen av disse to effektene.

Begge pastaer av rød pepper og safflower olje, gnidd på hodebunnen antas å åpne opp blodårene og øke blodtilførselen til hodebunnen. Teorien hevder at i sin tur follikler får bedre næring som forbedrer hår vekst.

Urte kosttilskudd

Ginkyo Biloba, en urte supplement som vanligvis finnes i ernæring butikker, og nå enda narkotika butikker og supermarkeder, opererer etter samme prinsipp som de rød pepper og safflower olje behandlinger. Det øker visstnok blodtilførselen til hodebunnen, noe som igjen fører til bedre næring til hårsekkene.

Grønn te, derimot, fungerer på en helt annen måte. Enzymer som finnes i grønn te antas å hemme 5-alfa-reduktase, et enzym hos menn som konverterer testosteron til DHT. DHT er den kjemiske tiden antas å forårsake mannlig mønster skallethet. Derfor betyr mindre DHT flere sjanser for hår.

Pygeum og brennesle er to andre urte kosttilskudd som fungerer mye som grønn te, blokkerer 5-alfa-reduktase, og derfor hindrer DHT. Disse to kosttilskudd har den ekstra fordelen av å være tenkt å også hindre prostata utvidelse.

Mer Herbal Supplements

Saw Palmetto, som er et utdrag av bær av dverg palm plante, er klinisk vist å redusere DHT nivåer, og derfor er oddsen for hårtap. Imidlertid har ingen klinisk test eller rettssak ennå vist den i stand til å fremme regenerering av hår, selv om mange hevder at den gjør.

Han Shou Wu er en annen potensiell alternativ. Kinesisk medisin hyller den som en potensiell kur mot hårtap og en katalysator for gjenvekst. Han Shou Wu tilsynelatende rettet mot lever-og nyre-funksjoner, og derfor toksisitetsnivåer i kroppen. Kinesisk medisin attributter en kobling mellom sunn lever og nyrer med en positiv endring i hårvekst.

Herbal kolon rensing tabletter

Herbal kolon rensing tabletter er ofte en del av et omfattende avgiftning program. Tablettene inneholder avføringsmiddel urter som oppmuntrer skånsom og rask eliminering av avfall fra fordøyelseskanalen. De som tar disse tablettene kan oppleve forbedret fordøyelsesfunksjon, vekttap og en følelse av letthet. De med tidligere fordøyelses forhold bør unngå kolon rensing tabletter med mindre under tilsyn av helsepersonell. I tillegg kan kolon rensing urte tabletter forstyrre medisiner og andre urter.

Typer

Herbal kolon rensing tabletter kan bestå av ett eller flere urter og varierer i styrke, størrelse og dosering.

Størrelse

Tablet størrelse varierer avhengig av potens og inkludering av inaktive ingredienser som bindende og fargestoffer, vanligvis i snitt ca 1000 mg.

Effekter

Herbal kolon rensing tabletter oppmuntre fordøyelseskanalen å eliminere avfall raskt i myke, velformede avføring. Tabletter kan omfatte krakk-bulking materialer som løselig plante fiber og stimulerende urter som Senna (Cassia senna) eller Cascara Sagrada (Rhamnus purshiana).

Time Frame

Disse tablettene blir ofte brukt som en del av et omfattende avgiftning program som varer to til fire uker.

Betraktninger

Noen urte rensing tabletter inneholder plantesammensetninger som kan harmløst flekker på slimhinnen i tykktarmen (melanosis coli) hvis det brukes i lengre perioder. Økt bruk kan også redusere kroppens evne til å eliminere avfall naturlig.

Advarsel

Forbrukerne bør konsultere en kvalifisert helsepersonell før bruk hvis opplever en gastrointestinal tilstand. Herbal kolon rensing tabletter kan redusere absorpsjonen og effektiviteten av mange reseptbelagte medisiner. De kan også samhandle med andre potente urter som bearberry (Arctostaphylos uva Ursi) og lakris rot (Glycyrrhiza glabra), noe som resulterer i dehydrering og elektrolyttforstyrrelser.