Digidexo.com

Hvordan lage Low Fat Meals

Studier viser at lav fett dietter eller redusere den totale fettinntaket beskytter ikke mot mange sykdommer. De gode fett er svært viktig i et sunt måltid plan. Unngå Tran er fett fra bearbeidet mat og mettet fett fra kjøtt disse er de unhealthful fett. Spiser lite fett måltider inkludert frukt og grønnsaker er ideelt.

Hvordan lage Low Fat Meals

•  Planlegg måltidene for uken eller minst to til tre dager i forveien. Å ha mat og ingredienser tilgjengelig på forberedelsestid er halve kampen for å holde dine måltider lite fett.

Husk å inkludere fem porsjoner hver av frukt og grønnsaker til måltidet plan hver dag. Få eller sjekke på nettet for en frukt og grønnsaker diagram. Disse inkluderer vanligvis fakta om fettinnhold samt næringsrik verdi.

Velg magert kjøtt og fjærkre og klippe av all synlig fett. Dersom du setter din kjøttet i ovnen, kan du bruke et stativ og skuff for å holde fettet stekefettet borte fra kjøtt og avløps fett fra bakken kjøtt etter matlagingen.

Unngå steking fjørfe og andre matvarer. Grilling, steking, baking og broiling er sunnere, mindre fett valg.

kjøpe eller lage lav fett sauser og marinader. Det er mange skjulte kalorier og fett i disse matvarer.

Se størrelsen på kjøtt og kylling deler. Redusere servering størrelse vil ikke bare redusere fett, men vil redusere kolesterolet i tillegg.

Hint

  • Substitute bakken kalkun for biff, det smaker godt, og er et mye bedre valg. Folk flest ikke merke en forskjell i oppskrifter som gulasj eller chili.