Digidexo.com

Smertefull hikke

Dødsårsaks av Hikke

Hikke

Hikke - kramper i mellomgulvet som fører til hørbart uregelmessig pust - er ikke livstruende. Hikke oppstår vanligvis i begrensede episoder, går bort av seg selv eller adressert gjennom mindre selvstyrte behandlinger. Mennesker og andre pattedyr hikke gjennom hele livet, og selv i utero. Det synes å være noen grunn for det, og inntil nylig ingen kjent årsak. Det er nå mange foreslåtte årsaker til hikke, flere eller alle som kan være ekte - det kan være en effekt med mange årsaker. Å drikke alkohol eller kullsyreholdige drikker kan forårsake hikke, som kan utmattelse, dehydrering, og plutselige endringer i temperaturen. Selv om disse sjeldne, korte episoder kan være en kilde til irritasjon, er det vanligvis ingen grunn til bekymring.

Årsaker til bekymring

Det er misvisende å si at man kan "dø av hikke." Hikke er tidvis et symptom på livstruende tilstander, men er aldri i seg selv, dødsårsaken. Historier om folk som har dødd av hikke, som for eksempel at pave Pius XII, er enten ikke støttes av bevis eller helt apokryfe. Pius XII, for eksempel, døde av et slag.
Hvis du opplever noen av de følgende hikke episoder, kan det være et resultat av en mer alvorlig tilstand, som i sin tur kan være livstruende. Et anfall av hikke er definert som å ha hikke av og på i opptil 48 timer. Vedvarende hikke vare mer enn 48 timer. Vedvarende hikke bli uløselige hikke når de vare i to måneder eller mer. Vedvarende og uløselige hikke er ofte til stede med traumatiske forhold. Døden er sjelden forbundet med hikke, men uløselige hikke kan være et symptom på potensielt livstruende tilstander.

Potensielle årsaker til vedvarende Hikke

Selv hikke blitt mindre vanlig med alderen, episoder med vedvarende eller uløselige hikke blitt mer vanlig. Hovedsak, en tilstand som kan påvirke reguleringen av pust, eller forhold som påvirker den øvre fordøyelsessystemet, kan provosere eller bli provosert av hikke. Dette er fordi uløselige hikke er vanligvis forårsaket av en irritasjon av nerver i brystet. Kronisk GERD (vanlig halsbrann), laryngitt, skjoldbruskkjertelen utvidelse, svulster, bryst og øre infeksjoner, og hiatal brokk kan utløse vedvarende hikke. Som hikke har lenge vært forbundet med alkoholbruk, kan sene stadier av alkoholikere utvikle hikke som vedvarer i flere dager.

Uløselige Hikke uten kjent årsak

Selv om vedvarende eller uløselige hikke kan være et signal om at det er en underliggende giftig tilstand, har det vært flere tilfeller av personer som hadde uløselige hikke og ingen andre helsemessige problemer overhodet. BBC melder at dagens Guinness rekord for lengste anfall av hikke var 68 år - holdt av en gris bonde med ingen andre klager.

Bekymringer og Årsaker til alvorlig hikke

Bekymringer og Årsaker til alvorlig hikke


Hikke, også kjent som singultus og hiccoughs, er ufrivillige og tilfeldige kramper i mellomgulvet, noe som resulterer i lukking av stemmebåndene, ifølge Health og WebMD. Hikke kan være irriterende og flaut, men vanligvis vare noen minutter til et par dager. I sjeldne tilfeller hikke vare noen uker til år. Langvarig hikke som varer mer enn noen få timer er alvorlige. Hikke kan også være et symptom på noe alvorlig.

Årsaker

Selve årsaken til alvorlig hikke er ukjent. Noen leger og forskere har spekulert i, men ingenting er sikkert. Ifølge eMedicine, "Hippokrates og Celsus forbundet hikke med leverbetennelse og andre forhold Galen mente hikke skyldtes voldsomme følelser opphissende magen Moderne vitenskap har noen teorier om hva som forårsaker hikke, for eksempel:.. Mage oppblåsthet relatert til mat eller alkohol , endringer i mage eller omgivelsestemperatur, overdreven alkohol eller tobakk, stress eller spenning. Oftest hikke er tilfeldig og årsaken er ukjent. Hvis hikke er alvorlig og vedvarende de kan være symptomer på en mer alvorlig tilstand.

Pleuritt

Ifølge WebMD, kan hikke være et symptom på pleuritt. Pleuritt er betennelse i lungene og brystvevet. Dette vevet er kalt pleura. Årsaker til pleuritt inkluderer: nedre luftveisinfeksjoner, luft lekker fra et hull i lungene, brystskader, brukne ribbein, tuberkulose, en svulst i pleura eller andre infeksjoner. Pleuritt vanligvis bare varer et par uker på det meste, avhengig av årsaken. Symptomer på Pleuritt, foruten hikke, inkluderer: brystsmerter og pustevansker.

Pankreatitt

Ifølge WebMD, kan hikke være et symptom på pankreatitt. Pankreatitt er betennelse i bukspyttkjertelen. Årsaker til pankreatitt inkluderer: overdrevent alkoholforbruk, gallestein, metabolske sykdommer, kirurgi og medisiner bivirkninger. Pankreatitt er en alvorlig tilstand som krever diagnose, konsultasjon og behandling av lege. Symptomer på pankreatitt annet enn hikke inkluderer: øvre mage og ryggsmerter, hoven mage, øm i magen, kvalme, oppkast, feber og økt hjertefrekvens.

Andre alvorlige forhold

Alvorlige, men vanlige tilstander som lungebetennelse og hepatitt kan forårsake hikke. Leveren kreft eller hjernesvulst kan også forårsake hikke. Ifølge eMedicine, har det vært sjeldne tilfeller av alvorlig hikke hvor årsaken var ukjent, men resultatet var død.

Årsakene til Reccuring Hikke

Årsakene til Reccuring Hikke


Hikke skje når membranen - den interne muskel initiere pusting - blir irritert eller overstimulert. Opplevelsen av en hikke er som å prøve å gå gjennom en lukket dør. Luften kan ikke komme inn i lungene fordi luftrøret er stengt. Mange ting kan initiere hikke, men bare noen få er ansvarlig for gjentakende episoder. Hikke som ikke løse innen 48 timer er trolig mer alvorlig med en bestemt årsak.

Alkoholbruk

For de som suge, kan engangs hikke oppstå. Alkohol påvirker hjernen og sentralnervesystemet og disse effektene kan bringe på hikke. Alkoholisme eller anfall av fråtseri ofte føre til hikke episoder.

Being Mann

Flere menn opplever hyppige eller lengre varige episoder av hikke. Ifølge eMedicine, 82 prosent av langvarig hikke angrepene skje med menn. Få en fullstendig fysisk undersøkelse for å bestemme underliggende årsakene.

Psykogene årsaker

Stress, angst og søvnløshet er psykogene årsaker til hyppig eller gjentakende hikke. En av disse var trolig årsaken hvis episodene løse med søvn.

Medisinske årsaker

Hjertearytmier som føre til besvimelse føre til tilbakevendende hikke. Reflux forhold som påvirker magen eller spiserøret bidra. Nyresvikt, nerveproblemer, hiatal brokk, astma, ørebetennelse og svulster er andre mulige årsaker til hikke.

Hikke hos barn

Barn ser ut til å bli offer for hikke oftere enn voksne. Hikke kan være irriterende eller smertefullt avhengig av kraft indrawn luft. Hjem rettsmidler og andre antatte midler har blitt sendt rundt i mange år, noen av dem interessante og andre rett og slett merkelig.

Medisinsk definisjon

Hikke er forårsaket av en membran som har spasmer. Luft trekkes inn med rykk på ukontrollerte intervaller.

Ler

Barn ofte vil ha et anfall av hikke etter ler hardt. Spasmer ler kan irritere mellomgulvet, som fortsatt vokser i barn.

Spenning

Lyst til å le, kan over-spenning forårsake hikke. Barn er lett nervøs, med barn yngre enn 5 er spesielt utsatt.

Air Svelging

Barn svelge luft oftere enn voksne, spesielt barn som drikker med sugerør mye av tiden. Svelget luft vil føre til at membranen til krampe.

Hjem Rettsmidler

Ideen bak hjemme rettsmidler er å sjokkere membranen tilbake til normalitet. Veldig surt og veldig søte smaker i svelget rettsmidler arbeid langt oftere enn noen annen, inkludert populære skremselspropaganda.

Long Term

Hikke anses ikke farlig, selv om de vare i svært lang tid. Den lengste tilfelle av hikke på posten ble påført en mann i Iowa i 68 år. Han led ingen merkbar skade.

Hikke i Voksne

Hikke i Voksne


Hikke oppstår når det er en ufrivillig krampe i mellomgulvet, noe som fører til at stemmebåndene til midlertidig tett og produsere en lyd, ifølge University of Maryland Medical Center. De fleste vil oppleve hikke på et tidspunkt i løpet av sitt voksne liv. Tilstanden en tendens til å påvirke menn oftere enn kvinner, ifølge Mayo Clinic. Hikke ofte vare en kort tidsperiode.

Kortsiktige Hikke

Når hikke vare i mindre enn 48 timer, er de generelt ansett kortsiktig. Kortsiktige hikke generelt vare fra noen minutter til noen timer. Vanlige årsaker til kortsiktige hikke hos voksne inkluderer forbruker krydret mat eller drikke, drikke kullsyreholdige drikker og konsumere store mengder mat eller alkoholholdige drikker. Det kan være utfordrende å identifisere årsaken til kortsiktige hikke, men de pleier å gå bort på egenhånd.

Langsiktige Hikke

Når hikke vare i dager, uker eller måneder, blir de betraktet langsiktige hikke. Langsiktige hikke kan kreve medisinsk behandling. Det finnes en rekke medisinske tilstander og medisiner som kan være ansvarlig for langsiktige hikke. Disse inkluderer alkoholisme, barbiturater, hjerneskade, diabetes, elektrolyttubalanse, encefalitt, struma, nyresvikt, laryngitt, meningitt, multippel sklerose, sår hals, hjerneslag, beroligende midler og tumorer, i henhold til de Mayo Clinic. Abdominal kirurgi og operasjoner som krever narkose er andre mulige årsaker til langsiktige hikke.

Hjem Behandlinger

Selv om det ikke er mulig å stoppe hikke, det er visse hjem rettsmidler som har vært brukt i løpet av årene som er tenkt å være effektiv på å bli kvitt tilstanden. En person som lider av hikke kan være lurt å prøve å konsumere en teskje sukker, holder pusten, drikke et glass kaldt vann eller puste inn i en papirpose, ifølge University of Maryland Medical Center. Men hjemme rettsmidler er ikke alltid effektiv ved behandling av hikke.

Medisinske behandlinger

Behovet for medisinsk behandling er sjelden i tilfelle av hikke, men det kan være nødvendig hvis tilstanden varer lenger enn 48 timer. Leger kan pumpe magen, massere carotis sinus, administrere medisiner eller utføre en tube innsetting eller phrenic nerve blokk, ifølge University of Maryland Medical Center. Medisinsk behandling er vanligvis vellykket på behandling av hikke. Hvis legen mistenker at det er en medisinsk tilstand som kan være årsaken til tilstanden, kan han utføre diagnostiske tester. Behandling av den medisinsk sykdom eller tilstand som er ansvarlig for hikke kan også lindre problemet.

Typene Hikke

Hikke oppstår når membranen ufrivillig kontrakter, forårsaker du å produsere en "hic" lyd fordi stemmebåndene lukkes. Denne tilstanden vanligvis skjer fra å spise og drikke for mye og for fort og bli opphisset. Ulike typer hikke signalisere at du har nerveskader eller oppstå på grunn av medisinske behandlinger. Gå til en lege hvis de vedvarer i mer enn 48 timer for å være sikker på at du ikke har helserelaterte hikke.

Nerve Damage

Skade eller irritasjon på nerver som påvirker membran muskler forårsake kroniske hikke. Nerveskader kan oppstå fra pleuritt eller lungebetennelse, ifølge MedlinePlus. Pleuritt er en tilstand der slimhinnen i lungene og brystet blir betent og infisert, noe som gjør det vanskelig å puste. Lungebetennelse oppstår når bakterier og virus reise til lungene via nesen eller munnen. Symptomer på lungebetennelse er feber, frysninger og hoste grønn, gul eller blod slim.

Sentralnervesystemet betingelser

Kroniske hikke oppstå når sentralnervesystemet er skadet av en svulst, infeksjon eller traume som forårsaker hikke refleks å svikte. Disse tilstander innbefatter slag, multippel sklerose, meningitt, encefalitt og traumatisk hjerneskade, ifølge MayoClinic.com. Meningitt, også kalt rygg meningitt, forårsaker betennelse i hjernen og ryggmargen. Symptomer på hjernehinnebetennelse består av høy feber, hodepine og nakkesmerter, ifølge Federal Centers for Disease Control and Prevention. Encefalitt forårsaker hjernen hevelse, og symptomene etterligne en forkjølelse eller influensa.

Cellegiftindusert Hikke

Kreftpasienter som gjennomgår runder med kjemoterapi opplever hakking på grunn av flere legemidler som brukes i behandling. Mer enn 30 prosent av kreftpasienter opplever hakking under kjemoterapi, ifølge "Hikke som bivirkning til kjemoterapi mot kreft", en rapport publisert av Journal of the National Cancer Institute. Stoffet deksametason er blitt isolert som en årsak til kjemoterapi-indusert hikke, ifølge rapporten. Deksametason behandler kvalme og oppkast forårsaket av andre cytostatika. ChemoCare.com sier dette stoffet fører til muskelsvakhet.

Kirurgi Hikke

Kirurgiske prosedyrer og anestesi øke risikoen for lider langsiktige hikke. Når kirurger setter puste rør, utføre abdominal prosedyrer og flytte organer rundt under operasjonen, er risikoen for hikke øke, ifølge MayoClinic.com. Hikke oppstå etter abdominal kirurgi på grunn av luft og gass buildup, ifølge Drugs.com. Anestesi stenger hjernens evne til å sende signaler, slik at kirurger kan flytte kroppsdeler rundt under prosedyrer.

Diagnose og behandling

Leger kjøre et batteri av tester for å se om du ikke har underliggende sykdommer som forårsaker kroniske hikke. Leger vil ta blodprøver for å sjekke for infeksjoner og sykdommer og utføre røntgen, CT og MRI for å sørge for at du ikke har nerveskader. Leger foreskrive medisiner for å behandle hikke eller gjøre kirurgiske prosedyrer for å fikse ødelagte nerver.

Smertefull vannlating hos barn

Smertefull vannlating hos barn


Barn kan ha problemer med å late vannet fra tid til annen. Denne tilstanden kan være svært smertefullt for barnet og plagsom for den overordnede. Selv om smertefull vannlating hos barn er ikke smittsom, er det likevel viktig å finne årsaken.

Effekter

Barn som har smertefull vannlating vil oppleve brennende og stikkende når du prøver å passere urin. De kan gråte og føler behov for å urinere ofte.

Årsaker

Årsaker til smertefull vannlating hos barn inkluderer betennelse i urinrøret samt nyre og blære infeksjoner.

Identifikasjon

Å identifisere hva som forårsaker smertefull vannlating hos et barn, vil en lege stille spørsmål som medisinsk historie og hendelser som fører til symptomene. Legen vil samle en urinprøve for å sjekke for bakterier.

Behandling

Behandling for smertefull vannlating hos barn inkluderer smertestillende medikamenter, økt væskeinntak og soaking i et bad med natron.

Forebygging / løsning

Smertefull vannlating kan forebygges hos barn ved å ha god hygiene. Dette inkluderer jenter tørke forfra og bakover når du er ferdig på toalettet og gutter tørke av tuppen av penis når du er ferdig vannlating.

Hvordan bli kvitt hikke fort

Hvordan bli kvitt hikke fort


Tror ikke du bare hater hikke og blir så sint at du vil skrike. Vel jeg lærte dette trikset i en alder av fire alt mens jeg spilte på monkey barer. Jeg hadde hikke og ønsket å drikke litt vann, men jeg ønsker ikke å gå ned så noen ga meg min vannflaske og jeg drakk det og ingen flere hikke. Jeg har gjort dette i årevis! Det fungerer !!! Dette er flott for barna dine eller du kan gi den en prøve.

Hvordan bli kvitt hikke fort

Ok, finne et sted å henge opp down.A sofa, stol, etc.make sikker sin meget stable.You ønsker ikke å falle og henge opp ned someway eller another.Or mabybe enda bedre, noen monkey barer hvis du bare så skje for å være i en park.

Ta det kjølig glass vann en slurk det gjennom en straw.Sip så mye du vil!

Du kan få opp, og hvis det ikke stoppe, gjenta.

Hva er årsaken Hikke hos barn?

Nesten alle har hatt hikke på ett eller annet tidspunkt. De er en vanlig foreteelse hos barn, og årsakene er vanligvis ikke bekymringsfull.

Identifikasjon

Hikke oppstår når membranen og musklene rundt lungene krampe, forårsaker en krampe i halsen muskel. Denne halsen krampetrekning fører deg til å suge inn luft plutselig og når som luften når stemmen din boks det gjør en uvanlig lyd, en hikke.

Time Frame

Hikke vanligvis bare vare noen få minutter, men de kan vare i flere timer eller dager. Hikke kan forekomme så ofte som 60 ganger i minuttet, men vanligvis ikke forekommer dette ofte.

Vanlige årsaker

Hikke er vanlig hos barn, og vanlige årsaker spiser for mye eller for fort eller drikker for mye brus. Gastroøsofageal sykdom (GERD), en tilstand hvor syren fra magesekken inn i spiserøret, kan også føre til at hikke. Nervøsitet, stress og spenning er også antatt å forårsake hikke.

Sjeldne årsaker

I sjeldne tilfeller medisiner kan forårsake hikke, enten fra en overdose eller en bivirkning. Multippel sklerose og infeksjoner er andre uvanlige årsaker til hikke.

Advarsler

Varsle legen din hvis barnets hikke begynne etter å ha tatt en ny medisin eller om de varer lenger enn tre timer. Du bør også oppsøke lege hvis hikke er ledsaget av magesmerter eller hoste opp blod.

Hvordan behandle Hikke hos spedbarn

Hvordan behandle Hikke hos spedbarn


Hikke, krampe i mellomgulvet, kan forekomme i alle aldersgrupper, enten spedbarn, barn eller voksen. Membranen muskelen bidrar til å kontrollere pusten. Når en krampe oppstår, vanligvis på grunn av noen gastrointestinal problem som dårlig eller drikker for fort, stemmebåndene stengt for bare et øyeblikk, slik at "hic" lyd. Hikke kan irritere, men de er vanligvis ufarlig for den lidende. Hvis du ser at barnet ditt er opprørt med hyppige hikke, men prøv en rekke teknikker for å lindre hennes problem.

Hvordan behandle Hikke hos spedbarn

Burp babyen ofte som han spiser. Dette kan bidra til å forhindre hikke fra utviklings etter fôring, fordi det frigjør luft som barnet kan ha svelget. Hold babyen mot skulderen din og forsiktig klapp på ryggen til du hører ham oppstøt.

Sjekk din tåteflaske. Når du holder full bunn opp ned, bør melken dukke opp jevnt og trutt, ikke bare noen få drypp om gangen. Du kan ha en flaske som gjør at barnet å svelge for mye luft når hun feeds. Eksperimenter med ulike flasker og brystvortene til å velge en som ikke beholde luft.

feed små måltider ofte. Både for mye og for lite mat kan forårsake hikke. La babyen stopper å spise når hun har fått nok; aldri-force feed. Tillate henne å spise så mye som hun ønsker på en gang for å hindre en altfor tom mage.

Ta barnet til hans barnelege hvis hikke blir altfor hyppige og kommer sammen med smerter, oppkast, irritabilitet, nekter å spise eller plutselig gråt. Han kan ha gastroøsofageal reflukssykdom, en komplikasjon av den naturlige tilbakestrømning av mageinnholdet i munnen. Når anerkjent, kan denne sykdommen behandles ved jevning frokostblanding og gjennom medisinering.

Hva er årsakene til Hikke hos babyer?

Hva er årsakene til Hikke hos babyer?


De fleste nyfødte lider av hikke. De starter vanligvis når barnet er fortsatt i livmoren; en forventningsfull mor kan føle rytmiske bevegelser gjennom magen hennes. Det finnes en rekke grunner til at babyer får hikke.

Fakta

Hikke starter ofte under eller etter en fôring. Babyer svelge ganske mye luft når du spiser, spesielt når de drikker fra en flaske. Hikke er et resultat av sammentrekninger eller spasmer av mellomgulvet.

Hikke ikke skade barnet ditt. De kan være hyppige, spesielt for babyer yngre enn 1 år gamle, men normalt de bare vare noen få minutter. Noen episoder kan være timer lange, men.

Membran Workout

Hikke antas å fungere som en membran trening når babyer vokser i livmoren så puste utenfor livmoren vil bli enklere.

Umodne indre organer

Den relative umodenhet av barnets indre organer antas å være en annen årsak til hikke. Når barnet blir eldre og hans organer utvikler seg, vil hikke forekommer sjeldnere.

Temperaturfall

Et temperaturfall kan også føre til at babyen å hikke, sier Lynnette Mazur, professor i pediatri ved University of Texas Health Science Center og Shriner Hospital i Houston. Når en baby blir kaldt, svarer hun med hikke.

Nerve Irritasjon

Irritasjon på nerver som styrer mellomgulvet kan også føre til hikke. Dette kan stamme fra varm, krydret mat eller kullsyreholdige drikker.

Gastroøsofageal refluks

Gastroøsofageal refluks (GERD) kan være årsaken til babyens hyppige hikke. Hvis du mistenker at dette kan være årsaken, snakk med legen din, spesielt hvis barnet spytter også opp, hoste, og viser irritability.Only en medisinsk eksamen kan utelukke GERD.

Løsning

Den beste tingen å gjøre om babyens hikke er å vente dem ut. Holde henne oppreist mot skulderen og være tålmodig - klapper henne tilbake kan gjøre henne føle seg bedre. Hvis hikke starte i løpet av en fôring, er det trygt å fortsette. Du kan også fortsette med foring en gang hikke har opphørt.

Babyer og Hikke

Babyer og Hikke


Foreldre er generelt skremt når en baby utvikler et anfall av hikke. Hikke kan også være oppsiktsvekkende og foruroligende for babyer, men tilstanden er normal og generelt forsvinner med alderen. Babyer med gastroesophogeal reflux (GER) kan være mer sannsynlig å utvikle hiccuping.

Betydning

Ifølge Dr. William Sears, MD, hikke i babyer er en ufarlig irritasjon i fordøyelsessystemet som kan også oppstå i mors liv. Hikke er sjelden smertefullt for babyer og ikke et vanlig tegn på underliggende medisinske tilstander.

Fakta

Årsaken til hikke i babyer er ukjent, men tilstanden oppstår når membranen muskelen trekker seg kraftfullt. Ifølge Beth M. Lovinelli, RN, BSN, IBCLC, en teori knyttet til in-utero hikke foreslår at tilstanden skaper en vanlig, rytmisk membran trening, som kan hjelpe til med å puste når babyen er født.

Expert Insight

Lovinelli hevder at ved babyens første bursdag, hikke er vanligvis mindre hyppige. Ifølge Lara Jana, MD, kan hikke i babyer faktisk bli betraktet som en nyfødt refleks som til slutt forsvinner. Dr. Sears bekrefter ved å si at hikke vanligvis forsvinne som en baby fordøyelsessystem modnes.

Betraktninger

Lovinelli anbefaler sitter babyen opp og trøstet ham før hikke passere. Dr. Sears sier at overfôring er en vanlig trigger for hikke i babyer og foreslår å mate babyen dobbelt så ofte, men halvparten så mye ved hver fôring økt.

Løsninger

Stoppe hikke i babyer kan være mulig ved å la ham å amme eller nippe fra en flaske eller kopp, som kan fremme avslapning av membranen. Lovinelli sier at den mest effektive behandlingen for hikke i babyer er tid. Hikke generelt ta deg tid til å passere, og triks vil ikke avhjelpe tilstanden.

Hjem Løsning for Smertefull Maxillary bihulebetennelse

En maxillaris bihulebetennelse påvirker sinus maxillaris, som ligger i den øvre kjeven regionen bak kinnbena. Noe som holder slimete fra skikkelig drenering fra overkjevens bihulene kan føre til en smertefull infeksjon. Det er en mer dypt forankret infeksjon og kan være vanskelig å behandle.

Noen av de vanligste årsakene til denne typen bihulebetennelse er kaldt og influensa, merkelig septum, soppinfeksjoner og tannproblemer som infiserte tannkjøtt og tenner. Jeg noen tilfeller vil et godt hjem rette for smertefull maxillaris bihulebetennelse ha deg følelsen bedre på kort tid.

Neseskylling

Neseskylling er en god og naturlig måte å kurere en smertefull maxillaris bihulebetennelse. Du vil trenge en 10 ml plastikksprøyte, 100 ml natriumbikarbonat-pulver, en teskje, og en kopp. Bland en teskje av pulveret i koppen med en liten mengde vann. Fyll sprøyten med den blandede løsning. Lene seg over en vask med hodet over bollen, vippet til side og injisere innholdet i sprøyten inn i det ene neseboret slik at det går inn i nesegangene og kommer ut av det andre neseboret. Forsiktig blåse ut eventuelle gjenværende løsning og slimete fra neseboret. Gjenta den samme fremgangsmåten med det andre neseboret.

Du kan også bruke en neti potten for å utføre Neseskylling. Den eneste forskjellen er at du vil helle væske inn i nesebor i stedet for å injisere det, og du vil bruke halvparten av vannet i potten for det ene neseboret og halvparten for den andre.

Diet

Noen ganger kan en matallergi kan forårsake en bihulebetennelse. En ting du kan vurdere er å eliminere visse matvarer fra kostholdet ditt. Dette kan rydde opp tilstanden. Kronisk syke bør unngå å spise meieriprodukter, hvete, fjærfe, egg, sjokolade, peanøtter, bananer og mais.

Du kan gjøre en avtale med en lege som er spesialist på allergi å ha en diagnostisk blodprøve for å avgjøre hvorvidt du har matallergier. Unngå matvarer som utløser en infeksjon er den enkleste hjem rette for en smertefull maxillaris bihulebetennelse.

Hvitløk

Hvitløk sies å ha antibakterielle og soppdrepende egenskaper. Bihulebetennelse kan være enten bakterier eller sopp i naturen, slik at hvitløk kan være den beste kur. Du kan ta det i kapselform, bratt ett fedd i en kopp varmt vann som en te eller slippe et par knuste fedd i en gryte med varmt vann, hold hodet over det og inhalerer dampen to til tre ganger om dagen.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik er et naturlig resept for alle typer plager. Som hvitløk, den har antibakteriell og soppdrepende egenskaper. Det hjelper også redusere slimproduksjon. Bland 2 ts. av økologisk eple cider eddik i en kopp varmt vann. Drikk dette concoction tre ganger om dagen.

Vaporizers

Varm damp damp kan gi umiddelbar lettelse for en bihulebetennelse. Du kan holde ansiktet over en bolle med varmt vann og få de samme fordelene. Pust damp i ca 2-5 minutter. Dette hjelper tynn tykke slimet som kommer med bihulebetennelse. Det lindrer også membranene. Ved hjelp av en damp vaporizer om natten fungerer på samme måte.

Måter å stoppe hikke

Måter å stoppe hikke


Hikke er en sammentrekning av membranen som er bevirket, i de fleste tilfeller av overspising, overforbruk av alkohol, stress, spenning og kullsyreholdige drikker. Tilstanden forsvinner gjerne av seg selv, men i noen tilfeller kan hikke vare i mer enn 48 timer. Gastroøsofageal refluks, laryngitt eller en cyste i halsen kan forårsake uønskede langtids hikke.

Medisiner

Leger foreskrive medisiner hos pasienter med hikke som varer lenger enn 48 timer. Baklofen, metoklopramid og klorpromazin behandle tilfeller av hikke som er langsiktig, ifølge Mayo Clinic. Baklofen er et muskelavslappende middel, metoklopramid er en kvalme medisiner, og klorpromazin er et antipsykotisk medisinering.

Prosedyrer

Leger må avgjøre om en underliggende medisinsk tilstand er årsaken til hikke. Stroke, svulster, multippel sklerose, hjernebetennelse, hjernehinnebetennelse og en hjerneskade kan føre hikke som varer lenger enn to dager. Noen lidelser og medisiner kan også forårsake uønskede langtids hikke, for eksempel barbiturater, steroider, beroligende midler, alkoholisme, nyresvikt og diabetes.

Kirurgiske prosedyrer kan anvendes for å behandle tilfeller av hikke som varer lenger enn to dager. Legen kan sette inn et rør gjennom nesen ned i magen hos pasienter med en oppblåst mage.

En irritasjon av phrenic nerve kan føre til kroniske hikke. Leger injisere en bedøvelse for å stoppe hikke ved å blokkere nerve. Phrenic nerve påvirker mellomgulvet.

En vagus nerve stimulering prosedyre, som vanligvis behandler epilepsi, kan stoppe konstant hikke. Prosedyren krever implantasjon av en enhet inn i brystet for å stimulere vagusnerven.

Alternativ medisin

Ifølge Mayo Clinic, noen pasienter finne lindring fra langsiktige hikke med alternative behandlinger, for eksempel hypnose eller akupunktur.

Hjem Rettsmidler

Hjem rettsmidler er vanlig for behandling av milde tilfeller av hikke. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan hikke bli hjulpet ved å drikke et glass kaldt vann, spise en teskje sukker, holde pusten eller puste inn i en papirpose.

Ti måter å raskt bli kvitt Hikke

Ti måter å raskt bli kvitt Hikke


De kan vare i et par minutter, eller de kan vare i timevis. Jo lenger de går på, jo mer frustrerende og irriterende de er. Hikke oppstår når noe, som å spise for fort, utløser nervene i ryggmargen på baksiden av halsen. Nervene sender et signal som styrer mellomgulvet. Membranen i sin tur fører til at personen å hikke. Selv om ikke alle hikke rette fungerer umiddelbart, alle er lett nok til å prøve minst en gang.

Hold Your Breath

Holder pusten øker nivået av karbondioksid i blodet, noe som reduserer følsomheten av vagusnerven, den lengste nerve i kroppen. Dette kan bidra til å roe phrenic nerve, som styrer mellomgulvet.

Pust fra en papirpose

Puste inn og ut av en papirpose øker nivået av karbondioksid i blodet. Pust sakte i noen minutter eller til du merker at hikke avta.

Sip Water

Sakte nipper vann hjelper heve karbondioksidnivået i blodet. Nippe til et glass vann uten å ta en pusten så lenge du kan. Hikke bør stoppe når du er ferdig med å drikke.

Swallow Sugar

Legg en teskje sukker i munnen på baksiden av tungen og svelger det. Enten svelge det tørt eller jage den med et glass kaldt vann.

Trekk Your Tongue

Trekke tungen med fingrene kan bidra til å stoppe hikke i noen mennesker. Stikke tungen ut og ta den med fingrene. Trekk det forsiktig ut av munnen din og hold den der til du føler hikke falme.

Komprimere Membran

Komprimering av mellomgulvet kan stoppe krampene forårsaker hikke. Sitt på en stol og len deg forover slik at brystet ditt er på fanget. Stopp i denne posisjonen, komprimere brystet og mellomgulvet så mye som er komfortabelt mulig, inntil dine hikke stoppe.

Isvann

Isvann kan bidra til å stoppe hikke på to måter. Sakte drikkevann isvann kan stoppe hakking ved å endre temperaturen i spiserøret raskt. Gargling med isvann er et annet alternativ for å stoppe hikken raskt.

Baking Soda

For varig hikke, prøv en natron rette. Bland 2 ts. natron med 2 ts. av aromatiske ånder ammoniakk og 4 oz. av peppermynte vann. Ta 1 ss. av blandingen, og gjenta hvis det første skje ikke virker.

Cream of Tartar

Cream of tartar på tom mage kan kurere hikke i noen mennesker. Legg 1/3 ts. kremen av tartar til 8 oz. varmt vann og oppløses. Drikk 2 ss. på tom mage, hvis mulig. Gjenta om dette midlet ikke fungerer første gang.

Fright

En plutselig skrekk kan ofte hjelpe kurere hikke. Når plutselig skremt, folk har en tendens til å suge inn luft plutselig noe som kan forklare hvorfor dette midlet virker på enkelte mennesker. Den vanskelige delen er å ha noen virkelig skremme deg når du forventer det.

Smertefull sex etter overgangsalderen

Smertefull sex etter overgangsalderen


Tørrhet i skjeden og tynning av vaginal veggene i overgangsalderen kan øke friksjonen under samleie, og kan føre til smerter.

Lindring fra vaginal tørrhet kan innebære bedre kommunikasjon med sin partner, en endring i medisinering, hormonbehandling eller en kombinasjon av behandlinger.

Smøremidler

Vannbasert glidemiddel kan gi midlertidig lindring fra vaginal tørrhet ved å tilføre fuktighet og redusere friksjon forårsaket under samleie. Unngå olje og petroleumsbaserte smøremidler, som kan havnen bakterier som kan føre til en vaginal infeksjon.

Østrogen Kremer

Østrogen kan brukes direkte til vaginalområdet i form av en krem ​​som er påført topisk. Kremer øke blodgjennomstrømningen når de er brukt til vagina. Den økte blodstrømmen bidrar til å øke følsomheten som kan føre til lettere orgasmer.

Vaginal Setter

Vaginal østrogen kan også bli administrert i en vaginal tablett eller en ring som er satt inn i vagina. Østrogen frigjøres sakte og absorberes gjennom skjedeveggen.

Hormon kremer og innsatser kan brukes i forbindelse med over-the-counter smøremidler for å lette system av smertefulle kjønn etter menopause.

Hormonbehandling

Østrogennivået faller under overgangsalderen, noe som fører til vaginal vev å bli tynnere og tørrere. Denne smerten kan variere fra mildt ubehagelig å ekstremt smertefullt.

Hormonbehandling, ofte referert til som HRT, kan bidra til å redusere symptomer som fører til smertefull sex etter overgangsalderen.

Medisiner

Noen medisiner, for eksempel kaldt og allergi medisiner, noen antidepressiva og anti-østrogen medisiner, kan senke sexlysten og forårsake vaginal tørrhet. Legen kan være i stand til å foreskrive en mindre tørking alternativ eller komme med forslag for å lindre tørr skjede.

Kommunikasjon

Mangel på opphisselse kan også føre til tørrhet i skjeden som kan forårsake smertefulle sex etter overgangsalderen. Menopausal kvinne bør diskutere måter å øke opphisselse, slik som utvidet forspill og hyppigere seksuell aktivitet, med sin partner.

Er herpes sår Smertefull i tidlige stadier?

Tre typer herpesvirus (viral familie Herpesviridae) Årsak sår, også beskrevet som blemmer. Disse blemmer, som er væskefylt, pause og deretter danne en skorpe. Før disse blemmer form, symptomer kjent som prodrom oppstå; en type herpes prodrom er tydelig smertefullt, mens de to andre kan forårsake brennende eller lignende ubehagelige inntrykk.

Oral Herpes

Oral herpes er forårsaket av infeksjon med virus HSV-1, også kjent som HHV-1; Det er noen ganger også forårsaket av HSV-2, viruset vanligvis ansvarlig for genital herpes. Oral herpes prodrom fører til en følelse i området som vil bli påvirket av den kalde sår. Denne følelsen kan svie, kløe eller smertefull. I tillegg rapporterer Mayo Clinic at forkjølelsessår kan selv være smertefullt. En typisk utbrudd av oral herpes varer en uke eller litt mer.

Genital Herpes

Genital herpes er vanligvis forårsaket av HSV-2 (HHV-2), men kan også være forårsaket av HSV-1. Det også, fører til prodromatic symptomer som kan inkludere, ifølge Mayo Clinic, smerter eller kløe i det berørte området. Sår utvikle seg senere og kan også føre til smerte og kløe.

Helvetesild

Helvetesild (herpes zoster) er en gjentakelse av varicella-zoster-virus (VZV, også kjent som HHV-3). Dette viruset forårsaker vannkopper under førstegangsutbrudd og forårsaker helvetesild når det oppstår på nytt, noe som er flere år eller tiår etter smitte med vannkopper.

Herpes zoster prodrom er smertefull og forekommer langs linjen av nerve hvor viruset har igjen blir aktiv. Dette er generelt langs setet eller stammen av kroppen, og skjer på kun en side av kroppen. Denne smerten fortsetter som rødt utslett og blemmer utvikle; for noen mennesker, kan smerten være uutholdelig og kan noen ganger vare selv etter at utslettet klarner opp.

Behandling

Hovedlinjen av behandlingen for alle tre av disse herpetic forhold er et kurs av antivirale medikamenter. Disse stoffene inkluderer acyclovir, Valacyclovir og famciclovir. En lege kan anbefale andre, aktuelle behandlinger for forvaltningen av oral herpes, selv om det ikke anbefales at aktuelle behandlinger brukes for genital herpes.

I tillegg til antivirale midler, er helvetesild administrert med kortikosteroider for å redusere svelling, så vel som muligheten for komplikasjoner. Smertestillende og aktuelle agenter som Calamine lotion og capsaicin krem ​​sammen med lidokain patcher er også ansatt for å administrere helvetesild smerte.

Effekt av behandling

Antiviral behandling for herpetic forholdene er mest effektiv når den er påbegynt under prodrom. Personer som har kroniske utbrudd av oral eller spesielt genital herpes kan bli satt på daglig undertrykkende terapi; dette kurset av behandling innebærer å ta antivirale legemidler på en daglig basis for å redusere antallet og alvorlighetsgraden av utbrudd.

Hvorfor er Acid Reflux Smertefull?

Hvorfor er Acid Reflux Smertefull?


Acid reflux kan slå til enhver alder og være en smertefull lidelse å håndtere hovedsakelig etter å ha spist eller drukket.

Årsaker

Mellom magen og spiserøret er et sphincter som åpner for å tillate mat å passere til magen. Når denne lukkemuskelen er svak, kan det åpne også slik at mageinnholdet til å flytte tilbake opp i spiserøret.

Symptomer

Acid reflux kan forårsake en brennende følelse i brystet, spiserør og svelg. Noen mennesker vil regurgitate og har en bitter smak i baksiden av deres munn.

Outcome

Acid reflux er smertefullt fordi syre i magen forårsaker en brennende følelse når den går inn i spiserøret. Over tid kan dette føre til at spiserøret for å bli irritert og betent, noe som fører til mer smerte når acid reflux streik.

Behandling

Apotek har en rekke over-the-counter rettsmidler til å behandle acid reflux. Hvis disse medikamentene ikke hjelper, kan en lege foreskrive en medisin med høyere doser for å hjelpe på problemet.

Betraktninger

Etter spiserøret har blitt irritert og betent, kan det ta flere uker å helbrede. Acid produksjonen må kontrolleres i løpet av denne tid med syre reduksjonsgir og stopper for å tillate helbredende tid.

Hvordan kurere kroniske Hikke

Hvordan kurere kroniske Hikke


Kroniske hikke er en tilstand mye mer irriterende enn du kanskje tror. Faktisk noen mennesker ansikt hikke i lengre perioder av gangen, noen ganger uker på slutten. Tilstanden er først og fremst forårsaket av en mangel på blodtilførsel til mellomgulvet. Hvis du har kroniske hikke, lese videre og finn ut hvordan du kan kurere tilstanden.

Hvordan kurere kroniske Hikke

•  Praksis alternerende nesebor å puste i og puster. For eksempel sette den ene neseboret som puster inn. Koble deretter det andre neseboret til å puste ut. Fortsett denne øvelsen i 5 minutter for å stoppe kroniske hikke.

Bruk honning og Castor olje for dine kroniske hikke hvis pusteøvelse fungerer ikke. Bland de to væsker sammen og slikke en liten del av fingeren ever 2 minutter.

Utfør en sesamolje klyster hvis Castor olje fungerer ikke. Hold sesamolje i kolon i minst 3 minutter. Dette vil bidra til å slappe av dine indre organer, og dermed stoppe kroniske hikke.

Fortsett med et varmt vann klyster hvis sesamolje klyster virker ikke. Du bør vite det fungerte ikke hvis du fortsatt har kroniske hikke etter en halv time.

Hint

  • Ikke overse besøker lege dersom hikke varer mer enn et par dager. Kroniske hikke kan faktisk være et tegn på mer alvorlige tilstander som for eksempel hjertesvikt.

Smertefull halsbrann og tegn på hjertesykdom hos kvinner

Smertefull halsbrann og tegn på hjertesykdom hos kvinner


Smertefull halsbrann kan være en av de tegn på hjertesykdom hos kvinner og en varseltone av en pågående hjerteinfarkt. Kvinner opplever ofte ulike tegn på koronar nød.

Identifikasjon

Et hjerteinfarkt ofte maskerer seg som smertefulle halsbrann eller fordøyelsesbesvær. Leger oppfordrer feilende på siden av forsiktighet og søker krisehjelp bør et hjerteinfarkt vises den sannsynlige årsaken.

Betydning

"Hvis halsbrann synes verre eller forskjellig fra vanlig - særlig hvis det skjer under fysisk aktivitet eller er ledsaget av kortpustethet, svetting, svimmelhet, kvalme eller smerter som stråler inn i skulderen og armen - få akutt hjelp umiddelbart,» sier The Mayo Clinic.

Kvinner

Kvinner er mer utsatt enn menn til å oppleve mindre vanlige symptomer på hjerteinfarkt som halsbrann, tap av matlyst, tretthet, hoste eller en flagrende hjerte.

Betraktninger

En av fire dødsfall hvert år i amerikanske kvinner skyldes hjertesykdom. "Jo eldre en kvinne blir, jo mer sannsynlig at hun er å få hjertesykdom", ifølge The US National kvinner Health Information Center. "Både menn og kvinner har hjerteinfarkt, men flere kvinner som har hjerteinfarkt dø fra dem."

Advarsel

P-piller øker sannsynligheten for hjertesykdom hos kvinner over 35 år, samt de som røyker eller har høyt blodtrykk, diabetes, eller høyt kolesterol.