Digidexo.com

intravenøs behandling aids

Fordelene ved intravenøs behandling

Ifølge rosettakoach.com, moderne intravenøs terapi teknikker gikk mainstream i løpet av de to verdenskrigene. Selv om noen mennesker har opplevd fordelene med intravenøs behandling, har få studier blitt publisert, ifølge Bastyr Center for Natural Health. Intravenøs behandling fører sjelden til alvorlige helsemessige problemer, men du fortsatt trenger å lete etter potensielle bivirkninger.

Funksjon

Intravenøs (IV) terapi er også kalt Myers cocktail. Ifølge Bastyr Center, melder Alternativ medisin omtale som mineraler og vitaminer som administreres gjennom intravenøs behandling kan behandle en rekke helsetilstander.

Ifølge rosettakoach.com, er intravenøs behandling brukes til å behandle aids, alkoholisme, Alzheimers, astma, kreft, Candida, kardiovaskulære sykdommer, forkjølelse, KOLS, Crohns sykdom, diabetes, emfysem, fibromyalgi, influensa, hjerterytmeforstyrrelser, HIV, herpes, migrene, multippel sklerose, Parkinsons sykdom, revmatoid artritt, og virusinfeksjoner. Myers cocktail kan også bidra til å lindre symptomer på bronkitt, depresjon, hypertyreose, og bihulebetennelse.

Intravenøs behandling kan øke celle avgiftning, slik at kroppen din til å gro raskere. Ditt immunsystem er også styrket, beskytte deg mot infeksjoner. Dessuten kan blodsirkulasjonen og arteriell blokkering forbedre. IV terapi kan bidra til å drepe skadelige bakterier, sopp, virus og svulster. Smerter og smerter i kroppen din kan også avta.

Den Bastyr Senter sier at dosene varierer blant pasientene. Du vil sannsynligvis føle lettelse bare minutter etter injeksjon. Noen mennesker har vellykket langtidsbehandling med få doser, mens andre trenger levetid doser.

Ingredienser

Ifølge Bastyr Center, inneholder intravenøs terapi vitamin B5, vitamin B6, vitamin B12, vitamin C, kalsium og magnesium. Når du tar disse ingrediensene intravenøst, de er mer effektive enn tatt muntlig.

Side Effects

Du kan føle en varm følelse på injeksjonsstedet på grunn av høye konsentrasjoner av kalsium og magnesium. Du er mer utsatt for dette hvis du har lavt blodtrykk. Du bør ikke ha IV terapi hvis du tar reseptbelagte legemidler som reduserer kaliumnivået, for eksempel Lanoxin, fordi magnesium kan samhandle med slike medisiner og forårsake uregelmessige hjerteslag. På grunn av slike bivirkninger, er intravenøs behandling kun tilgjengelig gjennom en osteopat, en lege, eller en naturlege. Snakk med din lege for å avgjøre om hvorvidt intravenøs behandling er riktig behandling alternativet for deg.

Definisjon av intravenøs behandling

Intravenøs behandling er den prosess ved hvilken væske innføres direkte i en vene. Det er en av de raskeste metoder tilgjengelig for å administrere medisin eller hydrat en pasient. Vanligvis utføres i et sykehus, kan intravenøs terapi være så rask som en enkelt injeksjon, eller krever en port for langtidsbehandling. Det er flere risikoer forbundet med intravenøs terapi, så som flebitt og emboli. Imidlertid lar intravenøs medisinsk personell raskt og accuracately behandle pasienter, noe som gjør det til et uvurderlig verktøy.

Funksjon

Intravenøs behandling, terapi eller IV, benytter en nål for å injisere væske inn i venen i ett enkelt skudd. Begrepet refererer som oftest til den tynne, fleksible rør kalt et kateter. En medisinsk faglig setter IV å administrere medisin, hydrering, ernæring eller blodprodukter. Det kan også bli brukt for å ta en blodprøve. Intravenøse linjene blir vanligvis satt inn i armen ved albue, underarm, eller baksiden av hånden.

Typer

Intravenøs behandling kan gis på en av tre metoder for innsetting: en sprøyte og kanyle; en perifer IV linje, tidligere beskrevet; eller en sentral linje IV. Central IV linjer er større enn perifere linjer og få tilgang til hjertet direkte. Spesielt potente legemidler eller langvarig pleie, slik som i tilfellet med kjemoterapi, kan kreve en sentral linje IV.
Det er to typer av væsker som administreres ved intravenøs terapi. Vandig eller vannbaserte væsker, slik som saltvann, er kalt krystalloider. Viskøse væsker, som blod, er kalt kolloider.
Intravenøs behandling kan administreres kontinuerlig eller som individuelle doser. Kontinuerlig intravenøs behandling kalles en intravenøst ​​drypp, og separate doser av intravenøs behandling kalles en periodisk infusjon.

Time Frame

En sprøyte og nål gir umiddelbar væsketilførsel. Perifer intravenøs linjer kan være på plass i flere dager med regelmessig overvåking og vedlikehold av nettstedet. En port kan bli implantert under huden dersom langvarig intravenøs terapi er nødvendig. Porten har en selvtettende silikonplugg gjennom hvilken en nål kan settes inn for å levere medikamenter mer sikkert og bekvemt enn en sentral IV.

Fordeler

Væsker administreres via intravenøs behandling reiser over hele kroppen raskere enn de levert på annen måte. Blodoverføringer og noen medisiner kan bare gis intravenøst. Intravenøs rehydrering er vanlig og svært effektiv også. Intravenøs behandling kan levere ernæring, fluider og medisiner til en pasient som er bevisstløs, oppkast eller på annen måte ute av stand til å ta en hvilken som helst oral behandling.

Betraktninger

Det er noen risiko knyttet til intravenøs behandling, den vanligste av disse er infeksjon og flebitt. En infeksjon på IV nettstedet kan være preget av hevelse, rødhet og feber. Riktig vare på området reduserer risikoen for infeksjon. Flebitt har lignende symptomer som en infeksjon, men det er forårsaket av den intravenøse kateter irriterende venen. Hvis flebitt oppstår, må IV nettstedet bli flyttet.
En annen komplikasjon, infiltrasjon kan skje når intravenøs fluid lekker inn i vevet i stedet for venen. Som infeksjon og flebitt, er infiltrasjon vanlige og vanligvis deltar medisinsk personell kan lett ta det opp.
Mer alvorlig, og mindre vanlig, risikoen for intravenøs behandling inkluderer emboli og bloduttredelse. Emboli er blokken i et kar av en fast masse eller luftboble innføres gjennom en IV. Ekstravasering er mye som infiltrasjon, bortsett fra at fluidet er lekket kaustisk til vevene den berører. Begge disse forholdene er sjeldne, men mer vanlig med sentrale IVs.

Risiko for intravenøs behandling

Ifølge Kelli Rosenthal i "Rettslige aspekter ved IV Therapy", en artikkel publisert av ResourceNurse, vil mer enn 90 prosent av alle pasienter får en eller annen form for intravenøs behandling, mer kjent som IV terapi, i løpet av sin tid på sykehuset. IV terapi er en av de mest risikable medisinering prosedyrer administrert av sykepleiere. Ifølge Rosenthal, kan intravenøs behandling tilskrives mer enn 60 prosent av alvorlige legemiddel komplikasjoner. Risikoen ved intravenøs behandling kan være alvorlige og til og med livstruende.

Komplikasjoner

Risikoen ved intravenøs behandling er overfølsomhet, infiltrasjon, infeksjon, venebetennelse og bloduttredelse, noe som kan føre til nerveskader, arrdannelse og brannskader. Før administrering av intravenøs behandling, bør sykepleiere spørre om dine allergier og familiens historie av allergi. Sykepleieren bør også bo hos deg i fem til ti minutter etter administrering IV terapi for å se etter tegn på hypersensitivitet. Feber, utslett, elveblest, pipende pust og hevelse er noen allergiske reaksjoner du kan oppleve under IV terapi. Mens uventede komplikasjoner kan forekomme, kan en forsiktig og oppmerksom sykepleier forebygge mange av fallgruvene forbundet med intravenøs behandling.

Infiltrasjon og Ekstravasasjon

Infiltrasjon er forårsaket av uriktig plassering av kateteret, og er et resultat av fluid som lekker fra IV til vev som omgir innføringspunktet. Eldre pasienter er mer utsatt for denne risikoen fordi deres årer er typisk skjøre og tynne. Vanlige tegn på infiltrasjon inkluderer hevelse, brennende, tetthet, kjølig hud og smerter. Alvorlighetsgraden av symptomene som er relatert til mengden av fluid som lekker inn i vev. Når infiltrasjon oppstår, umiddelbart heve lem. Sykepleiere bør sjekke pulsen og kateter innsettingspunktet for å identifisere ytterligere tegn til ubehag.

Ekstravasasjon er forårsaket av lekkasje av vesicant narkotika inn i nærliggende vev. Bloduttredelse kan føre til forsinket tilheling, vevsnekrose, tap av mobilitet, skjemmende og eventuelt amputasjon. Tegn ekstravasasjon er de samme som de som er assosiert med infiltrering. Øve riktig administrasjon teknikker vil hjelpe sykepleiere forhindre ekstravasasjon.

Vein Betennelse

Venebetennelse, eller flebitt, er en vanlig komplikasjon IV-terapi i forbindelse med sure eller alkaliske løsning IV-terapi. Flebitt kan bli forårsaket av traumer til IV innsettingspunktet, ved hjelp av tynne eller skjøre årer, omfattende bruk av samme IV innsettingsstedet, og ved hjelp av feil størrelse vaskulær tilgang instrument. Venebetennelse kan ta to til tre dager etter at venen er utsatt for å utvikle. Det utvikler vanligvis raskere i distal årer versus de nær hjertet. Rødhet eller smerte ved IV innstikkstedet, blodåre hevelse og feber er tegn på flebitt. Nøye observasjon av IV innstikkstedet og bruk av riktige metoder kan forhindre venebetennelse.

Infeksjon

Rødhet, feber og utladning av IV-løsning kan være tegn på en infeksjon. Legen din bør varsles hvis dette skjer. Sykepleier bør overvåke dine vitale tegn, administrere foreskrevet medisiner og fjern IV kateter.

Intravenøs behandling for herpes

Intravenøs antiviral terapi ikke er den mest vanlige metode for behandling som brukes i hoved manifestasjoner av herpetic forhold. Men for noen mennesker, spesielt de med nedsatt immunforsvar (personer med svekket immunforsvar), og i tilfelle noen komplikasjoner av herpetic infeksjoner, er intravenøs behandling gunstig.

Penciclovir og HSV

Penciclovir er en effektiv behandling for mennesker med svekket immunforsvar som har fått herpes simplex virus, som forårsaker forhold, inkludert forkjølelsessår og genital herpes. Det har vist seg å være like effektivt som acyclovir, en behandling som lenge har vært brukt i behandling av tilstander forårsaket av herpes simpleks virus ifølge Hillard M. Lazarus, av Irland Cancer Center og Case Western Reserve University.

Acyclovir og HSV-2

Intravenøs aciklovir har vist seg å forbedre symptomer på genital herpes under det første utbruddet samt redusere komplikasjoner, ifølge forskning publisert i Annals of Internal Medicine ved Lawrence Corey, MD, og ​​andre. Selv acyclovir er en standard behandling for genital herpes, er intravenøs behandling ikke er standard.

Acyclovir og HMS

Intravenøs acyclovir er en standard behandling for herpes simplex encefalitt, en sjelden komplikasjon av infeksjon med herpes simplex virus. The National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) som i 2009 ble drive studier i hva oppfølging behandlinger er effektive etter bruk av intravenøs acyclovir, for å redusere komplikasjoner av herpes simplex encefalitt.

Acyclovir og VZV

Intravenøs acyclovir brukes til å administrere utbrudd av varicella-zoster virus - VZV, et virus i herpesfamilien som forårsaker både vannkopper og helvetesild - hos immunsupprimerte pasienter. Hos personer med svekket immunsystem, kan helvetesild utbrudd være alvorlige, langvarige og er ledsaget av mange komplikasjoner, slik som viruset sprer seg til andre deler av kroppen, og bruken av intravenøs acyclovir er mer effektiv enn andre terapier, ifølge Drs. Ann M. Arvin og Anne A. Gershon.

Betraktninger

Intravenøs behandling og andre behandlingsformer anses hensiktsmessig for behandling av herpetic forhold kan med hell behandle symptomer. Imidlertid kan ingen behandling kurere noen av herpetisk tilstand, og ytterligere utbrudd kan være mulig selv med behandling.

Hvordan behandle AIDS symptomer

AIDS (Acquired Immune Deficiency Syndrome) forårsaker skade på immunsystemet, noe som gjør det vanskelig å bekjempe infeksjoner og sykdommer. AIDS er forårsaket av HIV (humant immunsviktvirus) og noen ganger tar det år etter å ha blitt smittet, før en person faktisk utvikler AIDS. Folk kan få HIV fra infisert blod, sæd, vaginal væske eller brystmelk. Mange AIDS-pasienter opplever ulike symptomer danne denne sykdommen. Men det er behandlingstilbud for å minimere disse symptomene og hjelpe folk bedre takle denne sykdommen. Det er noen ting du kan gjøre for å behandle AIDS symptomer.

Hvordan behandle AIDS symptomer

•  Identifiser dine symptomer og lage en liste over dem. Det er viktig å være klar over alle dine symptomer, så legen kan riktig behandle deg. Noen av de vanligste symptomene på AIDS inkluderer diaré, trost eller en dårlig smak i munnen, hurtig vekttap, tretthet, kvalme, depresjon, hvitt belegg på tannkjøttet eller tungen og en vedvarende hoste. Pass på å skrive ned hvor ofte du har symptomer, tid på dagen de oppstår, og hvorvidt de eller mild eller alvorlig.

Ring legen din for en avtale. Du bør oppsøke lege så snart som mulig for å få behandlet for dine symptomer. Legen din kan gi deg en medisinsk vurdering, analysere dine symptomer, slå din nåværende medisiner eller foreskrive deg en ny behandling narkotika.

Gå til din avtale og møte med legen din. Legen begynner med å spørre deg en rekke spørsmål om dine symptomer og gir deg en fullstendig medisinsk evaluering. Han kan også ta en blodprøve som skal sendes til laboratoriet for testing. Dette kan gi ham mer tilbakemelding om din nåværende helsetilstand, virusmengde og antall CD4 celler (T-celler).

Informer legen din hvis du har blitt diagnostisert med en opportunistisk infeksjon eller hvis du tegn på å ha en infeksjon. AIDS-pasienter kan få mange infeksjoner på grunn av deres immunsystem blir skadet. Opportunistiske infeksjoner som tuberkulose (TB), kreft (Kaposis Sacroma og lymfom), herpes, hepatitt, human papilomavi virus (HPV) og syfilis, kan være svært farlig for mennesker som har aids.

Diskuter behandlingsalternativer med legen. Legen din kan starte på en antiretroviral medisinering (eller en annen passende medisiner) eller hun kan endre din nåværende medisiner til en med færre bivirkninger. Legen kan også foreslå noen over-the-counter medisiner for symptomer som diaré og kvalme. I tillegg kan legen justere eller begrense din diett, anbefaler en øvelse rutine for deg å følge og hjelpe deg å gjøre noen nødvendige endringer i livsstil (for eksempel eliminere alkohol og tobakk fra livet ditt).

Følg en godt balansert kosthold. Pass på å spise sunn og ernæringsmessig mat, sammen med mye frukt og grønnsaker. Du bør også drikke mye vann og mosjon på regelmessig basis (hvis du føler deg opp til det).

Hint

  • Antiretrovirale medikamenter gir ikke en kur for AIDS.
  • Det finnes ingen kjent kur for AIDS.

Hvordan bruke Selzentry å behandle AIDS HIV

Selzentry (maraviroc) er en relativ nykommer til behandling av AIDS og HIV, etter å ha blitt godkjent av Food and Drug Administration for bruk hos pasienter i 2007 og er et kraftig alternativ for folk som har HIV stamme (e) viser en sta motstand mot andre behandlings alternativer.

Hvordan bruke Selzentry å behandle AIDS HIV

Behandle HIV og AIDS Med Selzentry

•  Bruk en entry-level diett av NNRTI, NRTI og proteasehemmere hvis du først begynner behandling av HIV eller AIDS. Selzentry kun brukes hos pasienter med HIV motstår disse behandlingene.

Tegn opp en liste over alle medisinene du bruker, note doser og hvor ofte du tar dem. Ta med listen til legen din, slik at legen din kan bruke den til kryssreferanse noen av Selzentry mange legemiddelinteraksjoner.

Fortell legen din dersom du er gravid, sykepleier eller planlegger å sykepleier eller engasjere seg i seksuell atferd som kan resultere i at du blir gravid. Vær oppmerksom på at ingen avgjørende data har blitt funnet om Selzentry og gravide kvinner.

Be om og forstå bivirkningene du møter hvis du bruker Selzentry å behandle HIV eller AIDS. Den standard sett med milde bivirkninger sett med mange HIV / AIDS-medisiner - svimmelhet, sår hals, utslett, mageproblemer, ubehag, feber - vanligvis manifest i Selzentry brukere.

Vokt dere for mer alvorlige bivirkninger. Toksisk skade på leveren er blitt observert og er antatt å være i det minste indirekte er relatert til Selzentry bruk. Pasienter som bruker Selzentry i kliniske studier også virket mer disponert for å ha hjerte-og karproblemer, inkludert hjerteinfarkt.

Ta Selzentry som anvist av legen din. De fleste pasienter som tar doser to ganger daglig. Styrken i Dosering vil avhenge av hvilke andre medisiner du tar for HIV, AIDS eller urelaterte tilstander.

Snakk med legen din dersom du opplever bivirkninger som vedvarer eller virker alvorlig. Hvis dette fortsetter, kan legen din bestemme seg for å utforske andre strategier for hiv / aids-behandling.

Hint

  • Du kan bare bruke Selzentry hvis HIV-viruset tilhører klassen som reproduserer seg selv ved hjelp av CCR5-reseptoren i hvite blodceller. Det har redusert virkning på virus som bruker andre reseptorer, og noen ganger er det ikke har noen effekt i det hele tatt.
  • Mens Selzentry har ingen kjente kontraindikasjoner, bør du være oppmerksom på at det kan samhandle med og forstyrre nivåene av andre HIV-medisiner i systemet. Også, kliniske studier tyder på at andre legemidler som brukes til behandling av HIV og AIDS kan minske mengden av aktive Selzentry viser i blodet ditt.

Hvordan behandle AIDS og HIV

HIV-infeksjon styres primært gjennom bruk av anti-retrovirale medisiner. Disse medikamentene målrette HIV på ulike stadier som den infiserer og gjentak innen vertsceller. Målet med anti-retroviral behandling er å holde viral belastning (antall kopier av viruset i systemet) nedover, og for å fremme helsen til immunsystemet. Dette gjør at folk med HIV å leve lengre og sunnere liv. Andre behandlingsformer er innført når immunsystemet har blitt alvorlig skadet og AIDS (fjerde stadium HIV-sykdom) utvikler.

Hvordan behandle AIDS og HIV

Behandling av HIV og AIDS

•  Hold alle avtaler med legen din. Etter diagnose med hiv, må du med jevne mellomrom testes for virusmengde og antall CD4 celler (en type celle smittet av HIV) gjelder. Basert på resultatene av disse testene, kan legen og pasienten ta avgjørelser om når det er riktig å begynne antiretroviral behandling.

Start anti-retroviral behandling når du og legen din bestemme det er hensiktsmessig; behandling for HIV blir typisk startet etter at HIV har allerede begynt å skade immunsystem, men før AIDS utvikles. Vær oppmerksom på at anti-retroviral terapi innebærer å ta en rekke ulike medisiner i løpet av dagen til meget bestemte tider og under spesielle forhold (for eksempel med eller uten mat).

Planlegg oppfølgings avtaler med legen din for å overvåke effektiviteten av behandlingen. Fortsatt virusmengde testing kan hjelpe legen vite om et behandlingsregime fungerer eller ikke, og justeringer kan gjøres til regimet på dette grunnlaget.

Gjør deg klar over bivirkninger forbundet med behandlingsregimet du er på. Rapporterer mindre bivirkninger til legen din og umiddelbart rapportere og søke behandling for alle alvorlige bivirkninger. En guide til anti-retrovirale bivirkninger kan bli funnet i Resource avsnittet nedenfor.

Bruk av narkotika og andre behandlinger som foreskrevet av legen din en gang aids utvikler seg. AIDS er preget av en rekke infeksjoner og andre forhold. Mens noen av disse betingelsene svare til generell behandling med anti-retrovirale medikamenter som benyttes for å administrere HIV, andre krever bruken av antibiotika, anti-viral, anti-fungal, og andre medikamenter i tillegg til kreftbehandlinger, i henhold til Avert.org. Straks rapportere symptomer på dine leger kan bidra til å identifisere AIDS-definerende forholdene tidlig slik at behandling kan starte.

Hint

  • Ta alle medisiner nøyaktig som foreskrevet av legen din for å maksimere effektiviteten av behandlingen.
  • Ikke hopp over doser eller endre eller stoppe behandling diett uten å konsultere lege.
  • Det finnes ingen kur for HIV / AIDS.

Grunnleggende behandling for AIDS

Grunnleggende behandling for AIDS


Når humant immunsviktvirus (HIV) blir avansert, kalles det ervervet immunsvikt syndrom eller AIDS. Dette viruset dreper T-celler som er kroppens viktigste forsvar mot sykdom. Den grunnleggende behandling for HIV / AIDS er antiretroviral (ARV) medikamentell behandling. De stoffene ikke kurere HIV / AIDS og må tas for resten av livet ditt.
Hvis du har blitt diagnostisert med HIV, kan ARV medikamentell behandling forsinke utbruddet av AIDS og forlenge livet ditt. Ifølge for å avverge, en internasjonal AIDS veldedighet, det er mer enn 20 antiretrovirale legemidler godkjent av FDA for å behandle HIV-infeksjoner. Deres brede klassifikasjoner er nedenfor.

Proteasehemmere

Proteasehemmer narkotika målrette et enzym som hjelper HIV å gjenskape. Dette forsinker progresjon av sykdommen fordi HIV cellene ikke kan formere seg så raskt.

Reverstranskriptasehemmerne

Reverstranskriptasehemmerne fokusere på å deaktivere et enzym som gjør at HIV å integrere i kromosomer. Ved å hindre dette, er HIV stoppet fra å reprodusere i cellene dine.

Fusion eller inntrengningsinhibitorer

Disse stoffene hindrer HIV fra å komme inn menneskelige immunceller.

Integrase hemmere

Den siste klassen av narkotika, disse hindrer et enzym HIV trenger fra å sette inn sitt genetiske materiale inn i cellene.

Kombinere narkotika

Den mest effektive måte for å behandle AIDS, er å ta flere medikamenter. Tar to antivirale medikamenter på en gang kalles kombinasjonsbehandling og tar tre eller flere er kjent som høyaktiv antiretroviral terapi (HAART).

Hva er behandling for AIDS?

The Centers for Disease Control and Prevention rapporterer at mer enn 37.000 mennesker i USA hadde ervervet immunsviktvirus, eller AIDS, diagnoser i 2007, og mer enn 1 million mennesker lever med sykdommen. Siden AIDS ble diagnostisert i 1980, har leger og forskere utviklet behandlinger som reduserer spredningen av farlige opportunistiske infeksjoner og forlenge livet til mennesker som lever med AIDS-diagnoser.

Målene for AIDS Treatment

Når en person er diagnostisert med humant immunsviktvirus ,, viruset som fører til aids, er legenes første prioritet å bruke antiretrovirale medikamenter for å undertrykke AIDS symptomer så lenge som mulig. Løpet av behandlingen kalles høyaktiv antiretroviral behandling. Formålet med denne behandlingen er å redusere mengden av virus i en persons blod. Leger bruker ofte en kombinasjon av medisiner for å oppnå dette målet, noe som gjør det mindre sannsynlig personens kropp vil slutte å svare til en bestemt medikament.

Nukleosidanaloge reverstranskriptasehemmere (NRTI)

NRTI gjøre det vanskelig for kroppen å bruke HIV-protein revers transkriptase. Fordi revers transkriptase er nødvendig for HIV å reprodusere, undertrykke dette proteinet bidrar til å redusere virusbelastningen, er et mål på hvor mye viruset er i en persons blod. NRTI var en av de første antiretrovirale medikamenter som er utviklet for å behandle AIDS. De brukes i kombinasjon med andre typer av antiretroviral terapi. NRTI inkluderer zidovudin, lamivudin, didanosin, stavudin og abakavir. Bivirkninger av NRTI, avhenger av det spesifikke medikament som brukes; kan imidlertid problemer med blodceller, utslett, feber og mage bivirkninger oppstår.

Proteasehemmere (PI)

Proteasehemmere, som sakinavir, ritonavir, indinavir, nelfinavir, og amprenavir, fungerer på samme måte NRTI ved å stoppe replikering av en kritisk HIV enzym kalt protease. Som med NRTI, leger fore proteasehemmere med antiretrovirale medisiner slik at en persons kropp ikke blir for vant til deres effekter. Bivirkninger av disse stoffene er diaré, magesyke og gastrointestinale problemer.

Non-nukleosid reverstranskriptasehemmere (NNRTI)

NNRTI arbeid på samme måte som NRTI ved å stoppe replikering av revers transkriptase, men de gjør det på et senere stadium i replikering prosessen. Utslett er vanlig hos personer som bruker disse stoffene, som inkluderer nevirapin, delavirdine, efavirenz og etravirin.

Nukleotid reverstranskriptasehemmere (NtRTIs)

NtRTIs forstyrre HIV evne til å få genetisk materiale inn i kroppens celler, men disse stoffene forstyrrer tidligere i replikering prosessen enn NRTI gjør. Tenofir, de eneste NtRTI godkjent av FDA for HIV, kan være foreskrevet for folk som blir resistente mot NRTI.

Fusion hemmere

Disse injiserbare antiretrovirale legemidler er først og fremst brukes for folk som kontrakten HIV stammer som ikke svarer til tradisjonelle antiretroviral terapi. Fusion hemmere hindre at viruset membran fra fusing med friske celler, slik at viruset ikke kan gjenskape i en persons kropp.

Integrase hemmere

Som fusion-hemmere, er integrasehemmere hemmere brukes til mennesker for hvem andre antiretrovirale behandlinger er ikke lenger fungerer. De forstyrrer produksjonen av HIV integrase enzym, som hindrer HIV fra å sette seg til en persons DNA.

Legemidler som brukes til behandling av AIDS

AIDS (ervervet immunsvikt syndrom) er en sykdom som alvorlig svekker immunsystemet. Det er forårsaket av HIV (humant immunsviktvirus) og regnes som den siste fasen av HIV-infeksjon. Antiretrovirale brukes til å behandle AIDS med mål om å undertrykke multiplikasjon av viruset i cellene i den body.Currently, syv klasser av antiretrovirale eksisterer. AIDS kan ikke kureres og målet med behandlingen er å undertrykke viruset så lenge som mulig og forbedre livskvaliteten. Vanligvis vil en pasient som tar en kombinasjon av minst tre av disse stoffene.

NRTI og NtRTIs

Nukleosidanaloge reverstranskriptasehemmere (NRTI) blokkerer replikasjon av HIV enzymet revers transkriptase. Disse stoffene omfatter Retrovir, Epivir, Videx, Zerit og Ziagen. Emtriva, en nyere stoff, kan behandle HIV og hepatitt B, en av de mulige infeksjoner en person med AIDS kan tilegne seg.

Nukleotid revers transkriptase-inhibitorer (NtRTIs) er svært lik NRTI i at de holder revers transkriptase enzym fra multiplisere seg selv og kan anvendes for å behandle hepatitt B; disse behandlingene er foreskrevet til personer som er resistente mot NRTI. Viread er foreløpig den eneste godkjente stoffet i denne klassen.

Proteasehemmere (PI)

Proteasehemmere (PI) Lov om HIV enzymet protease og føre til at HIV-partikler til å bli infeksiøs. PI inkluderer Invirase, Norvir, Crixivan, Viracept, Agenerase, Kaletra, Revataz og APTIVUS. Vanlige bivirkninger av proteasehemmere er kvalme, diaré og andre fordøyelsesproblemer. De har også påvirke fettstoffskiftet forårsaker folk til å miste betydelige mengder kroppsfett eller få ekstra fett mellom skuldrene eller i magen.

Ikke-nukleosid revers transriptase hemmere

Non-nukleosid reverstranskriptasehemmere feste direkte til den omvendte transriptase enzymet. NNRTI inkluderer Viramune, Rescriptor, STOCRIN, Intelence. Mange mennesker opplever et utslett fra å bruke denne klassen legemidler.

Fusion-hemmere

Fusion hemmere behandle resistente stammer av HIV som ikke har svart til andre former for behandling. De holder membraner av infiserte celler fra å feste seg membraner av friske celler rundt dem. Fuzeon gis ved injeksjon, og er vanligvis brukes på egen hånd.

Integrasehemmere hemmere

Integrasehemmere hemmere også behandle resistente stammer, men er ment for bruk med andre antiretrovirale. De stoppe replikering av integrase enzym, som hindrer HIV DNA fra å sette seg selv inn i humant DNA. ISENTRESS er foreløpig den eneste integrase hemmer.

Kjemokinet co-reseptor hemmere

Kjemokinet co-reseptor hemmere (CCR5-antagonister) behandle en bestemt type HIV heter CCR5-tropisk HIV-1. I motsetning til andre legemidler som er rettet mot HIV-viruset, fungerer Selzentry på et menneskelig protein.

Behandlingsrespons

Virusmengde (mengde HIV finnes i kroppen) er målepinne for hvor godt behandlingsopplegget fungerer. Den måles før du starter behandlingen og om hver tre til fire måneder etterpå; for noen kan det være oftere. Disse testene vil avgjøre om behandlingsregimet må endres. Ifølge Mayo Clinic, mange nye legemidler er i utvikling eller er under utprøving i kliniske studier for tiden. For informasjon om nye behandlingsformer, kan du ringe AIDSinfo på 800-874-2572

Forhold og Behandling av Meningitt

Meningitt er en betennelse i hjernehinnene, kjent som membraner, og cerebrospinalvæsken. Symptomer på hjernehinnebetennelse er ofte forveksles med influensa, og inkluderer en stiv nakke, kvalme, hodepine og høy feber. Meningitis kan være forårsaket av en bakterie, virus eller soppinfeksjon. Viral meningitt er mer vanlig enn bakterier og sopp, og vanligvis går bort av seg selv. Hvis symptomene dine forverres, kan du kontakte lege umiddelbart.

Viral hjernehinnebetennelse

Du kan ta viral hjernehinnebetennelse lett i løpet av sommeren og høsten ved kontrahering enterovirus, meslinger, kusma eller herpes. Ifølge Centers for Disease Control, enterovirus symptomer inkluderer en lavgradig feber, forkjølelse, utslett og munnsår. Hvis viruset skrider det kan bli viral meningitt. Viral hjernehinnebetennelse er alvorlig sykdom, men er ikke dødelig, og vanligvis klarner opp innen sju til ti dager. Hvis du har et svekket immunforsvar, er det viktig å kontakte legen din umiddelbart for å få riktig behandling.

Bakteriell meningitt

Bakteriell hjernehinnebetennelse er en alvorlig sykdom som det kan føre til hjerneskade eller død hvis den forblir ubehandlet. Ifølge Mayo Clinic, kan fire forskjellige stammer av bakterien forårsake hjernehinnebetennelse: Streptokokker pneumonaiae (pneumokokker), Neisseria meningitidis (meningokokker), Haemophilus influenzae (Haemophilus) og Listeria monocytogenes. Pneumococcus forårsaker lungebetennelse, ørebetennelse og bihulebetennelse hos barn og babyer. Listeria kan finnes mange steder i miljøet, spesielt støv og forurenset mat. Haemophilus og meningokokker er forårsaket av bihulebetennelse og øvre luftveisinfeksjoner. Symptomer på bakteriell meningitt er lik viral hjernehinnebetennelse, og også inkludere søvnighet, kramper, oppkast, kvalme, forvirring, konsentrasjonsvansker, lysfølsomhet og tap av matlyst.

Fungal Meningitt

Fungal hjernehinnebetennelse er en sjelden sak som rammer de med svekket immunforsvar på grunn av HIV / AIDS, kjemoterapi, ukontrollert diabetes, og også organtransplanterte mottakere tar immunsuppressive legemidler. Fungal hjernehinnebetennelse fører til hevelse rundt hjernen og ryggmargen, og hvis den forblir ubehandlet kan føre til hjerneskade, hørselstap, lammelser eller død. Symptomer på sopp meningitt inkluderer tretthet, en stiv nakke, hodepine, forvirring, tåkesyn, feber og oppkast.

Behandling

Viral hjernehinnebetennelse klarner opp i løpet av to uker, og trenger ingen behandling. Virusinfeksjoner kan ikke behandles med antibiotika, men hvis du har et svekket immunforsvar kan du bli innlagt på sykehus for å bli nøye overvåket. Få nok hvile, drikke mye væske og ta ibuprofen eller paracetamol for å redusere smerte og feber. Ifølge Mayo Clinic, kan bakteriell meningitt bli behandlet ved å motta intravenøse antibiotika. Dersom det ikke er væske rundt hjernen eller membraner, må det tømmes for å hindre fremtidig medisinske komplikasjoner. Ifølge Meningitt Foundation of America, behandling for sopp hjernehinnebetennelse krever Amphotericin B, en intravenøs behandling som dreper soppinfeksjon. Som et alternativ, kan Fluconalzone foreskrives oralt for å behandle soppinfeksjonen, men må doseringen må være høy for å være effektive.

AIDS symptomer og behandlinger

AIDS er en livstruende sykdom også kjent som ervervet immunsvikt syndrom. Det er faktisk den siste fasen av en annen tilstand forårsaket av et virus kjent som HIV, eller humant immunsviktvirus. AIDS-symptomer er forårsaket av en person som lider av en svekket immunsystem, som gjør individet mye mer mottakelig for virkningen av bakterier, virus og andre invaderende organismer som kan utfelles sykdom og infeksjon. Den behandling for AIDS fokuserer på å kontrollere symptomer så lenge som mulig, og for å forbedre kvaliteten på en pasients liv ved hjelp av en rekke medikamenter, siden det er for tiden ingen helbredelse for sykdommen.

Opportunistiske infeksjoner

Noen som utvikler AIDS har allerede hatt en lang historie med en skadet immunsystem fra en HIV-infeksjon. Pasienten med AIDS er ekstremt utsatt for det som kalles opportunistiske infeksjoner eller infeksjoner som er i stand til å dra nytte av nedsatt immunforsvar for eksempel visse typer lungebetennelse. De hvite blodcellene i immunsystemet som er ansvarlig for å lede angrepet mot fremmedlegemer i kroppen kalles CD4-lymfocytter. Ett symptom på AIDS som faktisk identifiserer sykdommen er når en person med HIV har et CD4-lymfocytt-telling som er 200 eller lavere, siden normalområdet er hvor som helst mellom 800 og 1200 i en frisk person.

AIDS symptomer

Det finnes en rekke symptomer forbundet med AIDS, med de fleste av dem er koblet til hva infeksjoner har vært i stand til å ta tak i pasienten. Nattesvette er ofte observert i en AIDS lidende og langvarige feber som er høyere enn 100 grader Fahrenheit er ikke uvanlig. Konstant diaré og vekttap er også AIDS symptomer. Hodepine, uklart eller dobbelt syn, og kortpustethet er også. Noen med AIDS kan utvikle en tørr hoste og oppdage at hvite flekker har dannet på tungen eller innsiden av munnen.

NRTI og PI

En måte å behandle AIDS og HIV er med medisiner som kalles antiretrovirale legemidler. Disse stoffene kommer i flere klasser med det første skal utvikles blir nukleosidanaloge revers transkriptasehemmere-NRTI. Retrovir og Epivir er eksempler på denne type av AIDS medikament, som forsøker å holde HIV-viruset fra å reprodusere i systemet. Proteasehemmere, eller Pis, er legemidler utviklet for å stoppe HIV-viruset fra replikere i senere stadium tilfeller. Medisiner som Norvir og Prezista passer denne beskrivelsen. Protease-inhibitorer er ofte brukt i kombinasjon med andre anti-HIV-medikamenter for å være mer effektive.

NNRTI og NtRTIs

Varianter av anti-retrovirale medikamenter inkluderer ikke-nukleosid revers transkriptasehemmere og nukleotid reverstranskriptasehemmere. Går av akronymene av NNRTI og NtRTIs henholdsvis disse medikamentene virker ved å kortslutte HIV-viruset som den forsøker å reprodusere. NNRTI inkludere slike legemidler som Viramune, STOCRIN, og Rescriptor mens Viread er den eneste Food and Drug Administration godkjent NtRTI. Viread har vist at det kan påvirke AIDS samt hepatitt B og synes å fungere hos pasienter som ikke er hjulpet av NNRTIs.

Spesialiserte hemmere

Vitenskapen har sett resistente stammer av AIDS kommer til å realiseres i de siste årene, med mange av de nevnte stoffene ute av stand til å påvirke disse versjonene av sykdommen. Fusion-inhibitorer, nemlig stoffet Fuzeon, har vist seg å være i stand til å undertrykke enkelte av disse stammene. Fusion hemmere skaffe sitt navn fra det faktum at de fungerer ved å ikke tillate membranen av HIV-viruset å smelte eller bli med membraner av friske celler. Integrasehemmere hemmere brukes til behandling av AIDS-pasienter som synes å ha blitt motstandsdyktig mot andre rusmidler. ISENTRESS er det eneste medlemmet av dette stoffet klasse så langt for å få FDA-godkjenning for å behandle AIDS ifølge Mayo Clinic nettsiden. Selzentry er det som er kjent som en kjemokinet co-reseptor hemmer; det er ansatt for å behandle en Maverick form for AIDS heter CCR5-tropisk HIV1.

AIDS nevropati Treatment

AIDS nevropati Treatment


En av de mer smertefulle tilstander som er forbundet med AIDS er AIDS-relatert nevropati. Denne tilstanden kan være vanskelig å behandle, og kan ha en eller flere underliggende årsaker.

AIDS-relatert nevropati

Nevropati rammer opp til 1/3 av alle AIDS-pasienter og fører til betydelig smerte som nervene miste sine beskyttende belegg. Nevropati kan forårsakes av HIV-viruset, opportunistiske infeksjoner, vitaminmangel eller alkoholmisbruk.

Antiretrovirale legemidler og nevropati

Nukleoside reverstranskriptasehemmere, en klasse av antiretroviral medisiner som brukes til å behandle AIDS, fører ofte perifer neuropati som en bivirkning. Andre legemidler som Dapsone og Thalidomide, som kan brukes til å behandle AIDS-relaterte problemer, kan også føre til nevropati.

Symptomer på nevropati

Symptomer på AIDS-relatert nevropati kan omfatte en prikking nummenhet i hender og føtter. Som nevropati øker i alvorlighetsgrad, kan dette nummenhet bli erstattet med en verkende eller brennende følelse.

Primær behandling

For å behandle AIDS-relatert nevropati, må den underliggende årsaken skal behandles. Dette kan innebære å redusere virusmengde, behandling av opportunistiske infeksjoner, endre HIV medisiner eller redusere alkoholforbruket.

Pain Relief

Smerter forbundet med AIDS-relatert nevropati kan ende opp med å bli alvorlig. Gabapentin, også kjent som Neurontin, er vanligvis gitt for å behandle smerte forbundet med nevropati.

Pediatric AIDS

Pediatric AIDS


Fordi deres immunforsvar er fortsatt utvikling, spedbarn med hiv fremgang mye raskere i sin sykdom enn voksne gjør. Behandling av barn født med hiv må begynne umiddelbart for å hindre opportunistiske infeksjoner og andre komplikasjoner som kan oppstå ved svekket immunforsvar. Pediatric AIDS kan resultere når HIV-behandlinger ikke lykkes i å undertrykke viruset i barnets kropp.

Årsak til Pediatric AIDS

Pediatric AIDS er forårsaket av et barn som blir født med en HIV-infeksjon eller ha HIV overføres til ham mens de fortsatt et spedbarn. Dersom behandling av HIV-infeksjon er ikke vellykket, eller hvis ingen behandling gis, så barnet kan utvikle seg til pediatrisk AIDS når hennes immunsystem er fullt nedsatt eller når hun utvikler sykdommer kjent som "opportunistiske infeksjoner" at et friskt barn normalt ikke ville utvikle .

HIV-smitte

De mest vanlige måter for et barn å bli smittet med HIV er HIV-positivt blod kontakt under fødselen dersom mor er HIV-positiv eller ved å drikke melk produsert av en HIV-positiv kvinne. Infeksjon kan oppstå som følge av blodoverføringer, men moderne screening praksis har å si eliminert denne muligheten. HIV-infeksjon i løpet av svangerskapet i seg selv er svært sjelden fordi viruset ikke gå inn i morkaken.

Effekter av Pediatric AIDS

Barn med pediatrisk AIDS er mye mer sannsynlig å utvikle alvorlige infeksjoner i ører og bihuler og er også sannsynlig å utvikle andre barnesykdommer på en høyere grad av alvorlighet. Andre infeksjoner som urinveisinfeksjoner, lungebetennelse og hjernehinnebetennelse vil bli mer vanlig også. Fysiske og psykiske utviklingsforsinkelser kan oppstå som et resultat av barnets HIV infeksjon så vel som flere sykdommer som de opplever mens de fortsatt ung. HIV-positive barn som ikke har utviklet pediatriske AIDS er mer utsatt for disse sykdommene og utviklingsmessige forsinkelser også.

Behandling

De samme antiretrovirale (ARV) medisiner som brukes til å behandle AIDS og HIV-infeksjon hos voksne er gitt til barn med pediatrisk AIDS og HIV. Hvis moren til barnet er HIV-positive så barnet vil begynne å motta HIV stoffet AZT kort tid etter levering, selv om de ikke vil ha mottatt en diagnose av pediatrisk HIV-infeksjon på det tidspunktet. ARV behandlinger må tas på en streng tidsplan uten mangler doser for å holde virusnivå i blodet lav og hindre skader på immunsystemet.

Spesielle hensyn

Pediatrisk AIDS HIV-infeksjon, og kan forårsake diaré og oppkast, som kan mange av de behandlinger som brukes til å holde HIV i sjakk. Dehydrering er en vanlig foreteelse med HIV og AIDS-pasienter i alle aldre, men kan være spesielt farlig for små barn. Barn som blir syk snart etter å ha tatt sin medisin kan trenge ekstra doser som et resultat av å kaste opp den dosen som de nettopp hadde fått.

Misforståelse

Et barn født til en hiv-positiv mor ikke nødvendigvis har HIV; AZT gis starter ved fødselen for å hindre HIV-smitte fra utviklingsland, og barnet testes regelmessig i flere måneder etter fødselen for å se om en HIV-infeksjon utvikler seg. Selv om barn født av HIV-positive kvinner vil teste positivt ved fødselen, er dette vanligvis en falsk positiv som de fleste HIV-tester indikerer tilstedeværelse av HIV-antistoffer og ikke selve viruset. Med riktig behandling av både mor og barn, er det bare rundt en 2 prosents sjanse for HIV blir sendt videre under fødsel. Barn som utvikler en HIV-infeksjon eller pediatriske AIDS kan fortsatt leve et normalt liv med riktig pleie, imidlertid, og er sannsynlig å nyte en normal levetid.

Medisinsk behandling for nedre magesmerter

Nedre magesmerter er definert av ubehag eller irriterende følelse å utvikle eller fore til høyre, venstre eller rett under navlen. Medisinsk behandling for nedre magesmerter administreres når kjent årsak er identifisert, men kan ikke behandles med over-the-counter mage medisiner.

Symptomer

Nedre magesmerter er et tegn som kan indikere en mer alvorlig medisinsk tilstand. Smerte kan være intense, mild, forbigående eller kronisk. Holde oversikt over intensiteten og hyppigheten av symptomene dine vil hjelpe legen din riktig diagnostisere tilstanden din.

Pain Relief

Resept og reseptfrie flytende antacida kan brukes for å lindre abdominal smerte dersom oppkast ikke er et symptom.

Injeksjoner

Intravenøs behandling eller andre injeksjoner er foreskrevet for tarm spasmer. Injeksjoner er vanligvis administreres i hofte, ben eller arm.

Kirurgi

Kirurgi vil være nødvendig hvis magesmerter er forårsaket av en infeksjon i et internt organ, for eksempel en galleblæren eller vedlegg.

Advarsel

Oppsøk lege hvis nedre magesmerter intensiverer eller varer lenger enn seks timer. Snakk med en lege hvis smertene hindrer deg fra å spise eller er ledsaget av feber og mye oppkast.

Intravenøs Vitamin Therapy

Vitaminer er en integrert del av menneskets diett. De bidrar i mange av kroppens prosesser og øke generell helse. Mange mennesker får ikke nok essensielle vitaminer i sitt vanlige kosthold. Intravenøs vitamin terapi kan hjelpe overvinne denne mangelen, og det har blitt brukt til å bidra til å bekjempe alvorlige helsemessige forhold.

Myers 'Cocktail

The Myers 'Cocktail er en intravenøs vitamin-næringsstoff supplement opprettet mer enn 30 år siden av en lege i Baltimore som heter John Myers. Det er en kombinasjon av vitaminer og mineraler som bidrar til å øke energi og behandle flere plager. Helsemessige forhold som antas å øke med Myers 'Cocktail omfatter depresjon, fibromyalgi, migrene, luftveisproblemer, kronisk tretthet og hjerte- og karsykdommer.

The Myers 'Cocktail har blitt modifisert av Alan R. Gaby, MD, som er president i American Holistic Medical Association. Cocktail inneholder magnesium, kalsium, vitamin B-5, B-6, B-12, C og vitamin B-komplekset. Den tunge dose av vitamin C bør styrke immunforsvaret og hjelpe kurere virus og bakterieinfeksjoner.

Vitamin C Injeksjoner

Selv om Myers 'Cocktail er trolig den mest brukte intravenøs injeksjon, noen medisinske fagfolk bruker rette vitamin C injeksjoner for å forbedre helse og immunforsvar av kreftpasienter. Mens vitamin C tas oralt er kjent for å ha liten effekt på kreft, intravenøse injeksjoner vitamin C er i stand til å drepe kreftceller uten å skade friske celler i kroppen.

Hvorfor Intravenøs Therapy?

Fordi alle de vitaminer og mineraler i Myers 'Cocktail finnes i matvarer, og også solgt som kosttilskudd, kan det virke meningsløst å få en injeksjon av vitaminer. På grunn av det faktum at intravenøse vitaminer ikke passerer gjennom fordøyelsessystemet, men kan en person som mottar intravenøs behandling får opptil 10 ganger så mye vitaminer i en enkel behandling som de kunne konsumere muntlig i en hel dag.

Antall injeksjoner hver enkelt er gitt, avhenger av personen og hans individuelle helse. Eventuelle helsemessige forhold eller klager også blir tatt hensyn til. Personer med ingen underliggende tilstander som lider av tretthet kan bedre etter en injeksjon. Personer med kroniske lidelser eller alvorlige helseproblemer kan trenge flere injeksjoner per uke. Intravenøse injeksjoner vitamin terapi er gitt langsomt i løpet av 30 til 45 minutter. Injeksjonene generelt er antatt å være sikre og bære en lav risiko for bivirkninger.

Hva er Lecithin Granulat brukes til å behandle?

Lecithin granulater er ofte laget av soya og inneholder phosphatidylcholine. Lecitin er naturlig forekommende i kjøttprodukter og eggeplommer. Lecithin leverandører hevder at lecithin kan brukes til å behandle et bredt spekter av plager og forbedre kroppens funksjoner, som for eksempel celle utvikling. Før du tar noen supplement, diskutere fordeler og risiko med en helsepersonell.

AIDS

Lecitin er den aktive bestanddel i en eksperimentell medikament kalt AL 721, som blir brukt for å behandle AIDS. Den lecitin i AL 721 forandrer cellemembraner, slik at viruset som forårsaker AIDS kan ikke trenge gjennom og infisere cellen. Lecithin granulater kan brukes i stedet for denne eksperimentelle stoffet før det er godkjent og gjort tilgjengelig for allmennheten.

Hepatitt

Viral hepatitt kan også dra nytte av lecithin. Den eksperimentelle narkotika AL 721 fungerer for både AIDS og viral hepatitt ved å ikke tillate viruset å trenge gjennom cellemembranen. Inntil stoffet er tilgjengelig, kan pasienter prøve å bruke lecithin i granulatform.

Alzheimers sykdom

Den fosfatidylserin i lecithin granulater bidrar til å støtte minnet ved å forbedre cellemembraner i hjernen og forbedrer hjernemetabolisme. Tar lecithin som et supplement kan forsinke utbruddet av sykdommer som påvirker hukommelse, slik som Alzheimers, samt forbedre symptomene på hukommelsestap.

Høy Kolesterol

Lecithin tiltrekker fett og lipider i blodet, noe som bidrar til å holde kolesterolet fra samler i arteriene. Dette kan redusere kolesterolet og tilhørende risiko.

Vekttap

Produsenter av lecithin granulater hevder ofte at lecithin er gunstig for vektreduksjon og vektkontroll. De hevder at lecitin holder fett og lipider fra oppløsning i kroppen, slik at de kan føres gjennom legemet. Mens lecithin kan arbeide for å redusere kolesterolet på denne måten, er det ingen bevis for vekttap forårsaket av lecithin. Lecitin er ikke i stand til å løse opp fett som allerede er lagret i kroppen.

Komplisert UTI behandling Informasjon

Svie under vannlating, hyppige turer på do og overskyet, stygg luktende urin karakteriserer symptomene på en urinveisinfeksjon (UVI). De fleste av disse infeksjonene er lett å behandle. Noen komplisert UVI, men krever spesiell omsorg.

Definisjon

Komplisert UVI referere til urinveisinfeksjoner som oppstår på grunn av en unormal urinveiene, kateter bruk eller bakterier som er motstandsdyktige mot behandling. Disse infeksjonene har en tendens til å komme tilbake.

Antibiotika

I påvente av en urin kultur, er bredspektret antibiotika som fluorokinolon ofte brukt til å behandle kompliserte UVI. Når laboratoriet identifiserer bakterier belastning, kan legen forskrive en smalspektret antibiotikum som vil målrette de spesifikke bakterier som har blitt identifisert.

Behandling

Leger behandler kompliserte UVI med en lang antibiotikakur, alt fra syv til 14 dager, avhengig av symptomene. Noen ganger er nødvendig for intravenøs behandling av antibiotika.

Post-behandling

Etter endt antibiotika, kan en lege kjøre et annet urin kultur for å teste for fortsatt tilstedeværelse av bakterier for å være sikker på at infeksjonen er borte. Dersom det oppdages bakterier, kan legen endre medisinering eller utvide nåværende resept.

Betraktninger

Dersom du har tilbakevendende urinveisinfeksjoner, kan det hende du har en urinveis abnormitet som medfødte misdannelser, nyre dysfunksjon eller nyrecyster. Diskutere eventuelle bekymringer du måtte ha om urinveis unormalt med din lege.

Osteoporose behandling med Bisfosfonater

Osteoporose behandling med Bisfosfonater


Bisphophonates er en mye brukt klasse av legemidler som hindrer bentap ved å hemme cellene som bryter ned bein. Siden sin første innføring i klinisk medisin over 20 år siden, har de revolusjonert behandlingen av osteoporose, en ødeleggende sykdom der bein blir svakere og har en tendens til å sprekke. De er også viktige behandlinger i andre bein-relaterte sykdommer, inkludert Paget sykdom, beinmetastaser og myelomatose.

Osteoporose

Bone er levende vev som hele tiden fornyer seg selv via cellene som bygger bein, osteoblaster, og celler som bryter det ned, osteoklaster. Osteoporose utvikler seg over tid når bendestruksjon aktivitet av osteoklaster skrider den syntetiske aktiviteten til osteoblaster. Over tid bein blir tynne og utsatt for brudd, vanligvis i hofte, rygg og håndledd. Ifølge National Osteoporose Foundation, påvirker osteoporose enn 44 millioner amerikanere. Kvinner er fire ganger mer sannsynlig enn menn for å utvikle sykdommen.

Bisfosfonater

Bisfosfonater er en gruppe stoffer som hindrer tapet av beinmasse ved å hemme osteoklaster som bryter ned beinvevet. Dette hindrer utviklingen av osteoporose. Gruppen omfatter Fosamax, Boniva og Actonel, som vanligvis er tatt av munnen daglig, ukentlig eller månedlig. Reclast var den første bisfosfonat godkjent av FDA for en gangs skyld årlige intravenøs behandling av osteoporose. Boniva er også tilgjengelig i en intravenøs skjema. Fosamax er den eneste bisfosfonat tiden tilgjengelig som en generisk.

Sikkerhet og toleranse av bisfosfonater

Bisfosfonater er generelt godt tolerert med begrenset toksisitet, delvis fordi de binder selektivt til deres målvev, bein. Da tas gjennom munnen, kan bisfosfonater forårsake halsbrann, esophageal irritasjon, magesmerter og andre gastrointestinale effekter. For å redusere esophageal irritasjon, skal den enkelte ta sine piller om morgenen før du spiser eller drikker, i oppreist stilling. I sjeldne tilfeller alvorlige problemer med bein healing i kjeven, kalt osteonekrose i kjeven, forekommer i enkeltpersoner tar bisfosfonater. Dette skjer oftere hos kreftpasienter, spesielt etter tannkirurgi.

Fremtidig utvikling

Fremtidig utvikling med bisfosfonater omfatter utvikling av mer potente stoffer, evaluering i kombinasjon med andre eksisterende behandlinger, og langsiktig overvåking av behandlede pasienter.

Konklusjon

Byrden av osteoporose på det amerikanske samfunn er enorm, og fortsetter å vokse etter hvert som befolkningen eldes. Siden introduksjonen har de bisfosfonat medisiner blitt standard på omsorg for millioner av pasienter med osteoporose, og det synes sikkert de legemidler vil fortsatt være en viktig del av sykdomshåndtering i overskuelig fremtid.

Nasjonale retningslinjer for Intravenøs Therapy

Intravenøs behandling kan føre til alvorlige infeksjoner når det gjøres feil, så Centers for Disease Control and Prevention har etablert nasjonale retningslinjer som helsepersonell må følge når du administrere intravenøs behandling til en pasient. Retningslinjene er obligatorisk for alle helsepersonell, uavhengig av om de jobber på et sykehus, et hjem eller annen setting.

Retningslinjer

Centers for Disease Control and Prevention forteller helsepersonell å velge den sikreste stedet mulig når du gjør intravenøse innsettinger. Armer og hender har en lavere risiko for å bli smittet i løpet av intravenøs behandling enn ben og føtter gjør. Baksiden av hånden din er vanligvis den sikreste stedet å få intravenøs behandling. Områder med tynnere hud er også generelt tryggere enn områder med tykk hud. Din lege eller sykepleier kan ikke alltid velge en plassering basert på disse retningslinjene, på grunn av andre hensyn som din spesielle intravenøs behandling reiser. Hvis du er bekymret for plasseringen av en innsetting, spør legen din for å forklare avgjørelsen.

Centers for Disease Control og Prevention understreker også viktigheten av håndhygiene for personer som tilfører din intravenøs behandling. Før noen intravenøs innsetting eller vedlikehold, må legen eller sykepleieren rengjøre hendene ved hjelp av enten en alkoholbasert produkt eller en antibakteriell såpe. I tillegg blir de anbefalt å bruke hansker under prosedyren. For noen intravenøs terapi, kan en maske og sterilt kappe også brukes, men disse er ikke nødvendige for alle innskudd eller vedlikehold.

Kateter som benyttes i den intravenøse behandlingen bør være laget av teflon eller polyuretan. Disse materialene er assosiert med færrest antall komplikasjoner. Stål nåler er også noen ganger brukt. Selv om stål nåler ikke forårsaker flere infeksjoner, kan de skade vevet rundt injeksjonsstedet.

Hvis du har et venekateter i en lengre tid uten en lege eller sykepleier alltid til stede, bør du av og sjekke området for innsetting for å sørge for at det ikke har vært noen endring i utseende. Hvis du legger merke til en endring, eller føler ubehag, la en lege eller sykepleier vet umiddelbart, slik at de kan sjekke for å se om noen komplikasjoner oppstår. I tillegg til din egen selvkontroll, vil en lege eller sykepleier regelmessig sjekke nettstedet for endringer.

I tillegg til disse obligatoriske regler for intravenøs behandling, Centers for Disease Control and Prevention antyder også videreutdanning for helsepersonell som er involvert med intravenøse injeksjoner og vedlikehold. Utdanning og standardisering av intravenøs behandling fører til reduksjon i antall infeksjoner og andre komplikasjoner som oppstår.