Digidexo.com

refluks av mat

Gastro reflukssykdom Diet for en baby

Gastroøsofageal refluks - også kjent som gastro refluks, eller refluks - er en svært vanlig tilstand blant babyer under ett år. Alvorlige tilfeller, som involverer flere farlige symptomer enn bare spytter opp, er sjeldne. Når et spedbarn opplever symptomer på gastroøsofageal refluks, kan hans barnelege anbefale en behandling som innebærer noen endring i kostholdet.

Gastroøsofageal refluks

Det er en ring av muskel på toppen av magesekken som holder mat i, og lar gass gjennom å returnere opp i spiserøret og ut av munnen som en oppstøt. Når denne ringen av muskel ikke fungerer som den skal, babyens mat, som er melk eller formel, rømming i tillegg, noe som resulterer i gulping, eller gastroøsofageal refluks.

Symptomer

I tillegg til spytter opp, kan reflux også føre til mer alvorlige symptomer som oppkast eller blod i babyens avføring. Barnet kan også ha en hoste, og blodtap på grunn av magesyre som strømmer opp i spiserøret. Han kan spise dårlig, eller til og med nekte å spise, og har et tap av vekst. Hver av disse symptomene kan være forårsaket av andre forhold også, så det er viktig at du har din baby sett av hans barnelege hvis han opplever noen av dem.

Behandling

For de fleste friske barn, som ikke opplever alvorlig komplikasjoner forbundet med gastroøsofageal refluks, kan symptomene på tilbakeløp behandles med en liten endring i dietten. Legge til en liten mengde ris kornblanding til babyens flaske kan tykne melk eller formel nok til at han ikke vil reflux like lett. I tillegg, raping ham ofte, og holdt ham i oppreist stilling etter måltider, kan bidra til å sørge for at han fikk mulighet til å fordøye maten sin, i stedet for å miste det til refluks. Mate ham små mengder, oftere, vil også hjelpe sine reflux symptomer.

Gode ​​Foods for Gastric Reflux

Gastric reflux, også kjent som halsbrann, er en brennende ubehag følte i brystet og bak brystbenet. Det oppstår når syrer fra magesekken slippe opp i spiserøret og irritere det følsomme belegg. Ifølge National Halsbrann Alliance (NHBA), mer enn 25 millioner amerikanere lider daglig gastrisk refluks og nesten 60 millioner lider minst en gang i måneden. Heldigvis kan endringer i kostholdet betydelig påvirke antallet og alvorlighetsgraden av mage reflux episoder.

Årsaker til Gastric Reflux

Gastric reflux oppstår fordi lavere esophageal sphincter (LES) enten slapper upassende eller ikke fungerer. Ifølge NHBA, er de les en muskel som fungerer som en ventil. Når fungerer som den skal, fungerer LES som en enveis dør i magen. Feilaktig kostvaner og sykdom forårsaket av syre skade på ventilen er det som forårsaker gastrisk refluks å oppstå.

Diett for reflux Lider

I en studie fra 2006, National Institutes of Health (NIH) fant at en svært lav-karbohydrat diett kan bedre symptomene og faktisk kan løse noen tilfeller av mage reflux. Overvektige pasienter med gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) så mest forbedring fra denne dietten.

Den NHBA lister krydret mat, visse sure frukter som appelsiner og tomater, koffeinholdige drikker og matvarer med høyt fettinnhold som hovedårsakene til diett-baserte halsbrann. Fet mat er blant de verste årsakene til mage reflux fordi de tar lengre tid å fordøye og derfor syre forblir i magen lenger. Minimere inntaket av disse matvarene er et viktig skritt i å kontrollere halsbrann.

Matlaging teknikker

Måten maten er tilberedt kan også bidra til gastrisk refluks. Mat tilberedt i fete oljer eller med smør vil føre til fordøyelsesproblemer og føre til mage reflux. I stedet for steking eller sauteeing grønnsaker, bør de være steames. Gjøre dette enten ved å plassere grønnsaker på rist over kokende vann eller i en spesiell dekket dampende gryte med vann. Rør-steking kan også gjøres med enten svært lett olje eller ved å bare bruke vann og legge den til wok etter behov.

I stedet for å steke kjøtt, fisk og fjærfe, bake dem. Trykk-koking også kan brukes for å unngå høyt fettinnhold og forhindre gastrisk refluks.

Tips

Spise mindre porsjoner kan også bidra til å forhindre halsbrann, ifølge NHBA. Sakker og tygge maten grundig kan hjelpe magen å føle deg mett raskere, noe som reduserer sjansene for gastrisk refluks.

Holde en snack av sunn mat som rosiner og Graham crackers tilgjengelig kan hindre at trangen til å hengi seg til fet mat.

Til slutt, unngå snacking etter middagen. Gastrisk refluks er mindre sannsynlig å skje hvis maten er spist minst to timer før sengetid. Legge seg ned etter et måltid gir mer syre til å flyte opp i spiserøret, forårsaker mer skade og halsbrann.

Naturlige urter for GERD

GERD eller gastroøsofageal sykdom er en vanlig tilstand forårsaket av kronisk syre tilbakeløp. Det kan føre til skader på spiserøret, og det kan være smertefull. Selv om mange konvensjonelle behandlinger for dette problemet eksisterer, foretrekker mange behandling av GERD naturlig. Heldigvis kan mange naturlige rettsmidler for GERD være like effektiv som den reseptbelagte og over-the-counter rettsmidler som selges i de fleste apotek. Bedre ennå, i mange tilfeller naturlig rettsmidler forårsake færre bivirkninger.

Sikori eller kamille te

Sikori rot kan være et svært nyttig hjelpemiddel fordøyelses for folk som har GERD. Sikori te har vært kjent for å lindre acid reflux for mange mennesker, og det også bidrar til å hindre fordøyelsesbesvær, et vanlig problem som mange mennesker med GERD opplevelse. Kamille-te er også effektiv for å lindre smerten ved GERD fordi det bidrar til å slappe av magen.

Lavendel

Lavendel er også stor for å behandle GERD naturlig. Lavendel bidrar til å redusere magesyre. Mange mennesker som har GERD ta en lavendel supplement på kvelden for å hindre magesyre før de går i dvale.

Fenikkel

Fennikel har mange fordeler for magen, så det er et naturlig valg for behandling av GERD. Fennikel bidrar til å forbedre fordøyelsen av maten, som i sin tur bidrar til å lindre mange av symptomene på GERD. For eksempel, mange mennesker drikker fennikel te for å redusere gass, kramper og oppblåsthet. Slik bruker fennikel å avlaste GERD, drikke en kopp før du spiser.

Lakris

Lakris roer magen. Det bidrar til å redusere betennelse i mageslimhinnen og spiserøret som er forårsaket av GERD. Lakris hjelper også redusere mengden av halsbrann og sure oppstøt du opplever. Det bidrar til å stimulere kroppens naturlige forsvarsmekanismer, og er et naturlig anti-inflammatorisk. For å bruke en lakris supplement for å behandle GERD sørg for at du kjøper DGL form av lakris.

Ingefær

Ingefær er en av de vanligste naturlige kosttilskudd for mageproblemer. Ginger slapper musklene i spiserøret, og det beroliger fordøyelseskanalen. Ginger forbedrer også fordøyelsen, som igjen bidrar til å redusere sannsynligheten for halsbrann eller refluks fordi mat og syre ikke er dvelende i magen. Drikk ingefær-te eller ta en ingefær supplement om 20 minutter før du spiser for å behandle GERD.

Årsaker til gastroøsofageal refluks hos nyfødte

Gastroøsofageal refluks hos nyfødte er en vanlig tilstand som din lille kan lide. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, "mer enn halvparten av alle barn vil utvikle denne tilstanden i løpet av de tre første månedene av sitt liv." Etter den tid et barn er to, symptomer fra tilstanden vanligvis løse. De mest kjente symptomer på tilstanden årsaken spytter opp (spesielt etter spising), oppkast (i eldre spedbarn), hoste og tungpustethet, irritabilitet (spesielt om natten), ikke å opprettholde vekten, og blod i avføringen.

Årsaker

Når du svelger mat, spiserøret og nedre mage (esophageal sphincter) slapper som du tar i mat. I et spedbarn, er denne refleksen helt umoden. I spedbarn, åpnes spiserør og esophageal sphincter til feil tid. Som et resultat av innholdet fra babyens mage strømme tilbake opp gjennom spiserøret og ut av babyens munn. Ifølge Mayo Clinic, kan luftbobler hjelpe presse matvare innholdet opp, samt din spedbarn å spise eller drikke for fort.

Rap

Rap spedbarn regelmessig under feedings kan redusere ditt barns sjansene for spytter opp ofte eller utvikle luftbobler. Hvis du amme, rape barnet ditt før du bytter mellom bryst. Hvis du flaske fôr, rape spedbarn etter hver to til tre gram. Dette vil bidra til å holde luftbobler fra å bygge opp i den lille magen. Også holde feedings små, og gjøre dem hyppig. Ifølge Mayo Clinic, mate barnet ditt en unse av formel (hvis barnet er flaske matet), eller begrense fôring til ett bryst (hvis ammet). Hvis din lille man spiser for mye, eller ikke burped, kan dette føre til symptomer på GER.

Flaske Nipples

Noen ganger bruker feil størrelse flasken brystvorten når mating med flaske, kan bidra til spedbarn GER. Hvis brystvorten er for stor, kan store mengder melk svelges. Hvis brystvorten er for liten, vil barnet ditt bare svelge i store mengder luft, som kan forårsake luftbobler til å akkumulere i sin buk. Også sjekke om en flaske brystvorte er riktig størrelse, hold flasken opp ned. Bare noen få dråper melk skulle falle ut. Hvis melken driblet raskt, er størrelsen for stor. Hvis melken ikke kommer ut i det hele tatt, er nippelen for liten.

Mate Sitting Up

Prøv ikke å mate babyen i oppreist stilling. Etter at du har matet den lille, sørg for å rape. Holde den lille sitter opp for minst 15 til 30 minutter mens maten begynner å bosette seg. Ifølge Mayo Clinic, ikke sette den lille i en sving, eller leke med barnet ditt. Hvis maten ikke er lov til å bosette seg, er den lille ansvarlig for å regurgitate innholdet i maten.

Advarsel

Varierer sjelden kan symptomene på GER føre til alvorlige komplikasjoner. Men hvis du merker at den lille ikke er i stand til å få vekten nødvendig for deres aldersgruppe, eller de nekter å spise i det hele tatt, dette krever øyeblikkelig legehjelp. Andre årsaker til bekymring puster problemer, for eksempel hyppige anfall av hoste, tungpustethet, eller gisper. Hvis babyen er stadig irritabel, vrir seg i smerte ofte (sine tilbake buer, nakke stivner), spytter opp hele tiden, eller har fortsatt natt oppvåkninger (med gråt og skriking), ta den lille til en barnelege for omsorg. Kontinuerlig GER, kan forårsake blødninger og irritasjon i spiserøret, samt arrdannelse som kan føre til vanskeligheter med å spise.

Symptomer på gastrisk refluks

Symptomer på gastrisk refluks


Symptomer på gastrisk refluks kan vare i noen minutter eller timer. Gastrisk refluks kan vanligvis håndteres med enkle antacida. Hvis det skjer for hyppig kan det oppstå skade på spiserøret oppstå. Det kan være en underliggende problem, noe som gjør et besøk til legen viktig. Lær hvordan du kan unngå mage reflux og hindre senkomplikasjoner.

Identifikasjon

GERD stammer fra oppgulping av mat og væsker fra magen i spiserøret. Tungpustethet og hoste kan oppstå hvis små mengder væske finne veien inn i lungene og forårsake irritasjon.
Det vanligste symptomet er halsbrann. Dessverre, for mange folk nå for en syrenøytraliserende ved utbruddet av et hjerteinfarkt eller angina, to forhold som etterligner GERD symptomer.
Halsbrann er forårsaket av svikt i lukkemuskelen som ligger ved enden av spiserøret. Normalt stenger den nedre esophageal sphincter (LES). Når magen er for full, eller en hiatal brokk er til stede, gjør mageinnholdet ikke reise ned - de kommer opp igjen, spesielt når du ligger nede. Magesår kan også forårsake halsbrann.
En viral sykdom kan føre til betennelse i slimhinnen i magen og spiserøret. Symptomene kan være halsbrann.
Spedbarn reflux ofte. Det er det som gjør dem spytte opp, siden LES ikke er fullt utviklet.

Funksjoner

Gastric reflux skjer med nesten alle, og er normalt. Problemet er når det vedvarer. Hvis du har hyppige halsbrann, må det tas opp med et besøk til helsepersonell. Enkel gastrisk refluks bør bare skje på anledningen. Det bør være overkommelig og årsakene skal lett identifiseres.

Effekter

Over tid, kan reflux erodere slimhinnen i spiserøret. De verste symptomene føre til sårdannelse og blødninger, som kan bli en nødsituasjon. Sår krever behandling med reseptbelagte medisiner. Hiatal brokk kan forårsake problemer, men det er ikke en vanlig bidragsyter til gastrisk refluks.

Advarsel

Aldri overdriv noen syrenøytraliserende, inkludert natron. Til slutt, vil magen overkompensere, forårsaker en ond sirkel av mer halsbrann og produsere mer syre. Bruke hjemme rettsmidler med måte. Hvis de ikke fungerer, snakke med legen din.
Antacida kan inneholde magnesium og kan påvirke opptaket av medisiner. Finne en langsiktig løsning er viktig for hyppig gastrisk refluks.

Forebygging / løsning

Gå ned i vekt. Fedme er kjent for å forårsake mage reflux, som er røyking. Unngå krydret mat og store måltider sent på kvelden. Det er viktig å holde seg oppreist hvis du er utsatt for halsbrann etter et måltid. Alkohol forårsaker refluks, og bør unngås særlig sent på kvelden.

Trening er viktig for ventrikkeltømming; ta en tur før du spiser for å stimulere stoffskiftet.

Ernæring Forvaltning av gastroøsofageal refluks

Forskjellige matvarer og drikkevarer kan utløse gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), som refererer til tilbakestrømning av magesyre i halsen. Men heldigvis, kan kosttilskudd endringer raskt lindre symptomer og stoppe reflux.

Symptomer

Halsbrann er et typisk symptom på gastroesphageal refluks. Men i tillegg til en brennende følelse eller smerte i brystet, vanlige tegn på reflux inkluderer en kronisk tørr hoste, sår hals, kvalme, magesmerter og oppkast.

Time Frame

I gjennomsnitt, symptomer på GERD utvikle umiddelbart etter å ha spist et måltid eller drikke enkelte drikker.

Betraktninger

Mat er en vanlig syre reflux trigger, og håndtere denne sykdommen innebærer endring i kostholdet. Eliminering av visse matvarer fra kosten som fet mat, stekt mat, krydret mat, sitrus mat hvitløk, koffein, løk og tomat-produkter kan forbedre tilstanden din og stoppe reflux helt.

Forebygging / løsning

I forbindelse med å gjenkjenne matvarer som forårsaker GERD, mink maten porsjoner kan hjelpe lindre symptomene. Spise mindre forhindrer overspising, som er en nøkkelfaktor i gastroøsofageal reflukssykdom. Konsumere 05:56 små måltider om dagen.

Expert Insight

En sunn kroppsvekt kan avverge og reversere reflukssykdom (ekstra vekt legger press på magen og stimulerer tilbake flyten av syre). Redusere fett, kalori-og sukkerinnhold kan hjelpe deg å kaste ekstra pounds og få kontroll over gastroøsofageal refluks.

Mat Planer for Acid Reflux Diet

Acid reflux er en kronisk fordøyelses problem som utvikles når magesyre og galle blir skjøvet ut av magesekken og inn i spiserøret, noe som fører til inflammasjon og irritasjon. Det er også noen ganger kalt gastroøsofageal reflukssykdom. Personer med syre reflux vanligvis opplever hyppige halsbrann og smerte. Acid reflux oppstår når esophageal sphincter ikke fungerer som den skal, og mageinnholdet blir skjøvet opp igjen. Mange behandlinger er tilgjengelige, men noen enkle endringer i kostholdet kan ofte gi noen lettelse.

Unngå Triggers

Personer med syre reflux kan spise de fleste matvarer uten problemer. Imidlertid er noen matvarer kjent for å forverre tilstanden. Disse inkluderer oljer, helmelk, sjokolade, løk, hvitløk, mynte, fløte supper og fet og stekt mat. Noen mennesker også kan oppleve symptomer når spise krydret mat eller sure matvarer som tomater. Mange drikker kan også bidra til refluks, inkludert alkoholholdige, koffeinholdige og kullsyreholdige drikker, te og sitrus juice. Endelig kan mange mennesker med reflux merke at symptomene blir verre etter å ha spist visse matvarer. Det er en god idé å ta hensyn til når du opplever symptomer og tenke på mat du nylig spiste. Dette kan hjelpe deg med å identifisere andre utløse mat du bør unngå.

Hva du spiser

Med unntak av kjente utløse mat, kan alle andre matvarer på en sikker måte bli spist uten vanskeligheter. Det er lett for folk med syre reflux å følge mat guide pyramide anbefalinger for et sunt kosthold så lenge de unngå triggere i hver av de matvaregruppene. For eksempel kan de fleste meieriprodukter spises, men det er best å unngå de som inneholder helmelk. Personer med syre reflux kanskje merke til at hvor mye de spiser, og når er viktigere enn hva de spiser. Noen mennesker med tilstanden oppleve at symptomene ikke er så plagsom hvis de spiser mindre måltider oftere. Dette hindrer at magen fra å bli oppblåst og kan begrense tilbakeløps som forårsaker symptomer. Også fordi reflux symptomer kan forverres når du ligger nede, er det best å unngå å spise i løpet av to timer å gå til sengs. Hvis du fortsatt plaget av halsbrann, prøv propping deg opp med puter.

Andre Triggers

I tillegg til å utløse matvarer, kan et par andre faktorer gjør acid reflux verre. For eksempel, er det best å unngå tyggegummi og suger hardt godteri fordi det øker spyttproduksjon og gjør reflux verre. Også, røyking reduserer effektiviteten av esophageal sphincter og kan forverre symptomer. Endelig kan overvekt føre reflux, så å miste vekt kan bidra til å forbedre symptomer.

Hva skjer hvis du spiser for mye Fet mat?

Vi vet alle at for mye av noe er sannsynligvis ikke en god ting. Vi vet alle at det å spise mat med høyt fett er trolig ikke bra for oss. Men hva er risikoen ved å spise for mange mye fett matvarer?

A Love Affair

Amerikanerne har et kjærlighetsforhold med mat. Dessverre blir alt for ofte de matvarene vi elsker rett og slett lastet med fett. Fra hurtigmat hamburgere, til løkringer på en bar og grill, til iskrem vi har til dessert, mange av våre favoritter, om ikke spist i moderasjon, kan føre til alvorlige helseproblemer. Hva skjer hvis du spiser fett-laden matvarer til overflødig?

Fedme

Den første (og mest åpenbare konsekvensen) av å spise en diett høy i fett er en økt risiko for fedme. Dette er først og fremst fordi fett har et høyere "kaloritetthet." Ifølge Phillip Allen Wood, i sin bok hvor fett Works, et gram av fett har omtrent ni kalorier sammenlignet med ett gram av karbohydrater (sukker og stivelse) eller protein, som har bare fire. På grunn av dette høyere tetthet, er det mye lettere å forbruke en større mengde kalorier i en mindre mengde mat.

I tillegg er noen ekstra kalorier som kroppen ikke bruker med en gang lagres som kroppsfett. Dette gjelder uansett om disse kaloriene kommer fra fett eller fra karbohydrater. Men studier har antydet at karbohydrater er lettere metaboliseres av kroppen - det er, er det lettere for kroppen å forbrenne kalorier som kommer fra karbohydrater. Fat kalorier, på den annen side, er mer sannsynlig å slå direkte inn i kroppsfett.

Den mest åpenbare konsekvensen av fedme er effekten det har på din fysiske utseende - du blir fett. Det er imidlertid også mange alvorlige helseproblemer i forbindelse med fedme. Ifølge Centers for Disease Control, fedme er knyttet til:

Økt risiko for koronar hjertesykdom og hjerneslag
Økt risiko for type to diabetes
Flere typer kreft, inkludert brystkreft og tykktarmskreft
Høyt blodtrykk
Gynekologiske problemer, inkludert ufruktbarhet
Artrose og andre degenerative ledd og skjelett
Søvnapné og andre søvnforstyrrelser

Med andre ord, er fedme ikke bare knyttet til lidelser som kan redusere livskvaliteten, men er også knyttet til lidelser som kan betydelig redusere forventet levealder.

Acid Reflux

Selv fedme er muligens en av de mer alvorlige konsekvenser av å spise for mye fet mat, er det flere andre lidelser som kan være forårsaket av eller forverret av høyt fettinntak. Et eksempel er syre refluks. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer (NIDDK), oppstår acid reflux sykdom når spiserøret ikke fungerer riktig og lar magesyre å unnslippe magen. Dette forårsaker alvorlig halsbrann, og kan føre til mer alvorlige problemer, slik som sår eller kreft i spiserøret.

Selv om årsakene ikke er kjent, har det vært antydet at fedme er en faktor. Det som er sikkert er at å spise stekt eller fet mat kan være en "trigger" for de som allerede lider av acid reflux sykdom, forårsaker at symptomene forverrer seg, eller for å bli mer hyppige.

Irritabel tarm syndrom (IBS)

Ifølge NIDDK, er irritabel tarm syndrom en fordøyelses tilstand preget av oppblåsthet, kramper, gass og diaré eller forstoppelse. Selv om, som acid reflux sykdom, er ukjent den ultimate årsaken til denne tilstanden, er det kjent at høy-fett matvarer forverre symptomene. Selv om det ikke antas at IBS fører til mer alvorlige helseproblemer, er det trygt å si at det er en tilstand som fører til ekstremt ubehag, og reduserer livskvaliteten din.

Healthy Living

Mens det er åpenbart upraktisk (om ikke umulig) å eliminere alle fete matvarer fra kosten din, er det en enkel sak å redusere mengden fett du spiser. Unngå stekt mat. Kjøp magert kjøtt, og redusere størrelsen på porsjonene du spiser. Bruk matlaging spray i stedet for smør når du forbereder mat. Moderasjon er nøkkelen. Kanskje enda viktigere, øke mengden fysisk aktivitet - det er den eneste måten å brenne overflødige kalorier du spiser, og det vil bidra til å holde vekten av når du har mistet den.

Hvordan behandle gastroøsofageal refluks

Etter spising, kan mat og væske forlater magen og ryggen strømme inn i spiserøret. Denne forekomsten vanligvis signaliserer gastroøsofageal refluks eller GERD - en vanlig fordøyelses tilstand. Symptomer på GERD variere. Men de fleste som lider møter halsbrann, kvalme, hoste og oppgulp. Hvis venstre ubehandlet, kan denne tilstanden føre til esophageal kreft. Men heldigvis, det finnes enkle og raske måter å behandle gastroøsofageal refluks.

Hvordan behandle gastroøsofageal refluks

•  Redusere produksjonen av magesyre. Flere medisiner er tilgjengelige for å redusere og nøytralisere magesyre. Ta over-the-counter antacids å kontrollere symptomer på GERD, eller snakke med legen din om en resept syre nøytraliserende.

Ta visse matvarer fra kostholdet ditt. Matvarer kjent for å utløse gastroøsofageal refluks omfatter kullsyreholdige drikker, sitrus mat, tomat-baserte matvarer, stekt mat, sjokolade og koffein. Pinpoint matvarer som utløser symptomene dine, og eliminere disse fra kostholdet ditt.

Reduser kroppsfett. Ekstra vekt i magen øker risikoen for GERD. For å behandle reflux, opprettholde en sunn vekt. Spise en lav-fett diett og begynner en øvelse regime.

Spis minst to til tre timer før sengetid. Spise sent kan utløse GERD. Forbli i oppreist stilling etter å ha spist mat, og la din mat å fordøye før du går til sengs.

Hev sengen. Gastroøsofageal refluks symptomer kan forstyrre søvnen. For å stoppe tilbake flyten av magesyre mens du sover, heve hodet av sengen seks til ni inches. Denne manøveren løfter hodet og holder mat og væske i magen.

Hint

  • Bruk en sement eller tre blokk å heve hodet av sengen.

Refluksøsofagitt Behandling

Refluksøsofagitt er sett ganske ofte av leger. Det kan være en smertefull tilstand, samt en nervepirrende tilstand fordi det hemmer deg fra å spise riktig. Mange mennesker som lider av reflux øsofagitt opplever symptomer som kvalme, oppkast, halsbrann, munn og hals sår, og vondt å svelge. Det finnes flere ulike former for behandling for denne tilstanden. Levetiden på din tilstand, så vel som dens alvorlighetsgrad, vil bestemme hvilken behandling som er best for deg.

Hva er refluksøsofagitt?

Esophagitis er irritasjon i spiserøret, som er røret som maten passerer gjennom for å komme til magen. Det kan bli betent for flere forskjellige grunner, blant annet sykdommer eller irritasjon fra en ekstern kilde. Overdreven oppkast kan irritere halsen, så vel som visse medisiner, som Motrin eller NSAID, som er tatt over tid. Å drikke store mengder alkohol, herpes, Candida og reflux øsofagitt kan forårsake. Det kan også være forårsaket av stråling fra kreftbehandlinger. Når esophagus blir betent, det kan gjøre det vanskelig å svelge, og for å holde maten ned. Hvis det er mistanke øsofagitt, bør den behandles av legen din så snart som mulig.

Medisiner for Esophagitis

Legen din kan ønske deg å prøve medisiner først for å se om de bidrar til å holde magen syre ned i stedet for å refluksere. Det er flere syrehemmende medisiner som kan kjøpes over disk; det er Prilosec, Zantac, Tagamet og Pepcid. Disse var en gang resept bare medisiner, og nå kan du kjøpe dem over disk. Noen mennesker med reflux problemer ta produkter som tums, Malox og Mylanta; disse er populære antacida.

Diet Med Esophagitis

Kosthold er svært viktig i behandling av øsofagitt. Legen din vil trolig sette deg på en streng diett av ingen syre-basert mat som er harde på mageslimhinnen. Han vil ha deg spise kjedelig mat og holde seg borte fra syre øker og gassproduserende matvarer som, pepper, krydret mat, tomater eller sure frukter, selv kaffe. Bland matvarer vil inkludere yoghurt, vanlig pasta, kokte korn, eplemos og sauser. Noe som irriterer spiserøret og magesekken, kan øke reflux.

Kirurgisk behandling

Hvis medisiner og diett virker ikke å løse problemet, kan legen din tror du er en kandidat for en prosedyre kalt, fundoplication. Denne fremgangsmåten har to formål: den ene er å øke LES trykk, (nedre spiserørlukkemuskel), og den andre er å reparere eventuelle hiatushernie som kan være til stede. Den nedre spiserørlukkemuskel sitter på bunnen av spiserøret, og kobles til magen. Hvis lukkemuskelen ikke er stramt nok, kan mat reflux tilbake opp i spiserøret stedet for å fortsette i magen.

Betraktninger

Hvis du har opplevd reflux problemer over en lengre tid, er det best å se din lege så snart som mulig. Esophageal reflux kan forårsake alvorlige skader på spiserøret over tid, blant annet økende risikoen for spiserørskreft. Esophagitis er ikke bare smertefull, men det kan føre til andre, mer alvorlige problemer. Det er også best å ikke diagnostisere deg selv. Du trenger en medisinsk faglig for å fortelle deg at det er øsofagitt, og for å hjelpe deg å avgjøre hvilken form for behandling som er best for deg.

Botemidler for gastroøsofageal refluks

Gastroesphageal reflux sykdom eller GERD, er en kronisk tilstand som er forskjellig fra annen syre reflux. Hvis du bor sammen med denne typen reflux, kan du oppleve en rekke ubehagelige symptomer etter å ha spist måltider. Symptomer inkluderer vanligvis halsbrann, kvalme, sår hals, hoste og oppkast. Det finnes måter å håndtere gastroøsofageal reflukssykdom og lette symptomer.

Gjenkjenne utløse mat

Det er et faktum at visse matvarer utløser reflux sykdom eller forverre eksisterende symptomer. Gjenkjenne matvarer som bringer på eller forverre tilstanden. Dessverre, du kan ikke spise eller drikke hva dine ønsker. Kosthold modifikasjoner er avgjørende, og unnlatelse av å endre kostholdet kan føre til komplikasjoner som spiserørskreft. Mulige utløse mat og drikke inkluderer koffein, krydret mat, peppermynte og fet mat.

Sunn vekt

GERD diskriminerer ikke, heller ikke sykdommen påvirker bare overvektige personer. Men å være overvektig er en syre reflux trigger. Gå ned i vekt for å stoppe GERD og lindre symptomer. Spiser færre kalorier om dagen og holde seg aktiv: begynne å trene, spille sport eller gå en tur.

Mindre måltider

Overspising utløser også gastroøsofageal refluks. Og du er mer sannsynlig å overspise når du bare spise tre ganger om dagen. Endre din spise mønster. I stedet for tre store måltider om dagen - frokost, lunsj og middag - spise 4-6 mindre måltider om dagen. Du vil forbruke mindre, føler fyldigere lenger og redusere reflukssymptomer.

Ikke spise før sengetid

For å stoppe magesyre fra å reise opp i spiserøret, spiser minst tre timer før sengetid. Gi mat tid å fordøye eller bosette seg. Å spise rett før sengetid eller liggende øker sjansene for å utvikle reflux symptomer. I tillegg kan heve hodet av sengen med blokker redusere GERD. Hev sengestolpen minst seks inches å merke en forskjell.

Medisiner

Hvis hjem rettsmidler er ineffektive, snakk med legen din eller apotek om syre reduksjonsgir. Over-the-counter antacids er tilgjengelig for milde tilfeller av reflux. Hvis du lider av en moderat eller alvorlig type reflux, legen din vil sannsynligvis anbefale en reseptbelagt legemiddel. Disse medikamentene nøytralisere magesyre eller blokkere produksjonen av syre.

Mat eller væske som utløser migrene

Migrene kan være forårsaket av mange faktorer. En av de mest vanlige årsaker til disse hodepine er spesielle typer matvarer. Det er vanligvis en additiv eller noen form for urenhet funnet i maten eller lagt til maten for å øke lengden på tiden maten vil vare på dagligvare sokkel som forårsaker hodepinen.

Cheese

Den vanligste årsaken i hodepine er en kjemisk kalt Tyramine, som er til stede i alderen matvarer, særlig ost. De lengre visse typer oster er alderen, blir mer tyramin opprettet.

Alderen Drinks

Rødvin og alkoholholdige drikker inneholder også Tyramine, som kan utløse hodepine. Druer brukes i vinen blir igjen etter en viss tid til å gjære. Bygg og humle har lov til å gjære i løpet av prosessen med å lage øl.

Andre Aged Solid Foods

Nitrater er en annen vanlig trigger. Nitritt er funnet i det høyeste innholdet i bearbeidet kjøtt, som for eksempel de som finnes i deli eller prepackaged i nedkjølt delen av en matbutikk. De kan også bli funnet i hermetisk kjøtt, for eksempel spam eller potte kjøtt.

Kinesiske Foods

Mononatriumglutamat (MSG) er et tilsetningsstoff som brukes til å forbedre smaker. En av de vanligste stedene å finne MSG er i kinesisk mat, både i butikken og på restauranter, men MSG kan brukes i noe mat.

Nøtter

Nøtter er vanligvis plukket tidlig i deres vekst syklus og lov til å sitte i dårlig ventilerte poser, enten i prosessanlegg eller på vei til prosesseringsanlegg. Mold funnet i peanøtter er en vanlig trigger for migrene.

Te, kaffe, brus og energidrikker

Te, kaffe, cola og energidrikker er fulle av koffein. Koffein øker hastigheten på hjertet. Dette fører til en utvidelse av blodårene, noe som kan utløse hodepine.

Mat som forårsaker migrene hodepine

Migrene har en rekke årsaker. Selv visse matvarer ofte føre til migrene. Disse matvarer er kjent som utløser migrene. Migrenepasienter bør holde en mat logg for å spore hva de har spist før opplever en migrene. Matvarer som ikke er vanlig migrene triggere kan også føre til migrene.

Dairy

Meieriprodukter som kan forårsake migrene inkluderer kumelk, geitemelk, ost og yoghurt.

Kjøtt

Alle typer kjøtt kan utløse migrene. Dette inkluderer fjærfe. Egg kan også føre til migrene.

Grønnsaker

Migrene kan også være forårsaket av grønnsaker. Tomater, mais og løk er mulige utløser migrene.

Frukt

Noen frukter er vanlige årsaker til migrene. Dette inkluderer alle sitrusfrukter, epler og bananer.

Andre Triggers

Andre årsaker til migrene inkluderer hvete, nøtter og sjokolade.

Mat som utløser migreneanfall

Mat som utløser migreneanfall


Migreneanfall er preget av alvorlige hodesmerter og er ofte ledsaget av kvalme, oppkast og følsomhet for lys, lukter og lyd. Et migreneanfall kan vare alt fra 4 timer til 3 dager, ofte forårsaker den lidende til å sette livet sitt på vent. Mens de utløser migrene kan variere fra person til person, er det flere felles mat utløser rapportert å bringe på migreneanfall. De vanligste matvarer som utløser migreneanfall er listet opp her.

Tyramin

Tyramin er et stoff naturlig dannet fra nedbryting av protein i en food som det aldre. Mat som inneholder store mengder tyramin inkluderer alderen oster, rødvin, yoghurt, alkoholholdige drikkevarer, rømme, bearbeidet kjøtt, pickles, avokado og noen bønner, for eksempel garbanzo, pinto og lima.

Alkoholholdige drikker

Alkoholholdige drikkevarer øker blodtilførselen til hjernen. Rødvin, champagne og øl er de mest identifiserte utløsere av migreneanfall.

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler

Tilsetningsstoffer og konserveringsmidler kan utvide blodårene, utløser migrene hos noen individer. De mest vanlige tilsetningsstoffer som forårsaker migreneanfall er nitrater, nitritter, kjøtt tenderizers og mononatriumglutamat (MSG), som er en smaksforsterker funnet i orientalske matvarer, soyasaus, bearbeidet kjøtt og mange emballerte matvarer.

Koffein

Koffein er en mild stimulerende finnes i kaffe, te, sjokolade, kakao, brus og noen smertestillende medikamenter. Koffein constricts hjernens blodkar, noe som utløser migreneanfall i mange mennesker.

Sjokolade

Sjokolade inneholder fenyletylamin og teobromin, så vel som koffein. Disse naturlige kjemikalier kan forårsake et migreneanfall ved å endre den cerebrale blodstrøm og avgi noradrenalin, som er en kjemisk belastning i hjernen som øker blodtrykket, hjertefrekvensen og blodstrømmen.

Mat for å unngå for migrenepasienter

Mat for å unngå for migrenepasienter


Migrene smerte er funnet hos pasienter rundt om i verden, som påvirker millioner av lider. Migrene kan utløses av mat, stress og til og med hormoner. Ved å holde en matdagbok, kan pasienter finne matvarer som utløser smerte og eliminere dem fra kosten. Migrene er utløst av de samme matvarer eller tilsetningsstoffer i de fleste pasienter. Kjenne dine triggere vil føre til et liv med mindre migrene smerte.

Meieriprodukter

Meieriprodukter bære proteiner som øker slimproduksjon. Denne økte produksjonssteder økt press på hjernen, som ofte resulterer i migrene smerte. Ost, spesielt i alderen varianter, yoghurt, melk og iskrem er de vanligste meieri triggere. Eliminering eller reduksjon av mengdene av disse matvarer i kosten vil føre til færre migrene.

Koffein

Koffein er blitt funnet å være en trigger, men det kan også bidra til å lindre migrene smerte hvis forbrukes ved angrep av hodepine. Koffein stimulerer blodårene. Dette kan føre til økt trykk blodkar, resulterer i smerte. Bruke koffein til å redusere smerten er bare effektiv hvis migrene ikke ble utløst av inntak av koffein. Brus, bør te og kaffe unngås for å redusere hyppigheten av migrene. Ved å begrense inntak av koffein til to drikker per dag, bør migrene smerte forbli kontrollert.

Alkohol

Alkoholholdige drikker inneholder tilsetnings tyramin, noe som øker risikoen for migrene smerte når forbrukes. Dette, kombinert med de dehydrerende effekten av alkohol, øke denne drikkens utløsende effekter. Unngå alkoholholdige drikkevarer og høye nivåer av tyramin, som rødvin, øl og sherry. Rødvin blir ofte referert til som et sunt drikke, å redusere helserisikoer. Selv om dette er sant for en rekke sykdommer, er det et viktig trigger av migrene smerte, og lider bør unngå den.

Aspartam

Kunstig søtstoff inneholder aspartam er en høy migrene trigger. Diett brus, te og mat med kunstige søtstoffer bør unngås. Mange ganger, vil en migrene begynne innen 30 minutter etter inntak av kunstig søtningsmiddel. Aspartam er solgt under en rekke merkenavn. Les pakker av kunstige søtstoffer nøye for å unngå tidkrevende dette kjent trigger.

Mat-additiver

Mat som inneholder tilsetningsstoffer som mononatriumglutamat (MSG) og nitrater vil øke sannsynligheten for et migreneanfall. Disse additiver anvendes for å bevare matvarer, for konditorfarge og for å forhindre at mat-forgiftning. De er vanligvis forkledd bak en etikett proklamerte "naturlige smakstilsetninger." Unngå bearbeidet mat, som inneholder den høyeste mengde av additiver.

Mat for migrene relief

Mat for migrene relief


Millioner av amerikanere lider av migrene smerte hvert år. De bankende smerte og bivirkninger av migrene kan vare i noen timer til flere dager. Finne mat som utløser smerten er nyttig for å hindre migrene, men det finnes også matvarer som vil bidra til å redusere smerte. Forebygging er nøkkelen, men når den pulserende smerter av et angrep streik, det er naturlige måter å redusere og eliminere den.

Koffein

Koffein er ofte en trigger for migrene smerte hos noen pasienter, men mange finner lettelse fra den stimulerende effekten. Ved utbruddet av smerte, drikker en kopp sterk svart kaffe eller en boks med koffeinholdige brus kan lindre migrene smerte. Alltid være sikker på å unngå diett brus, som kunstig søtningsmiddel er en ledende trigger migrene smerte.

Koffein er effektiv på grunn av innsnevring virkning det har på blodkar. Som en migrene setter inn, blodårene utvide seg. Koffein motvirker denne utvidelsen, slik at trykket og smerte. Den er også effektiv til å øke effektiviteten av smertestillende medikamenter.

Kalsium rik mat

Matvarer som er rike på kalsium kan redusere smerter forbundet med en migrene og selv bidra til å forhindre migrene smerte. Pasienter kan stole på en tygge kilde til kalsium tablett daglig eller konsumere kalsium-rik mat. Å unngå meieriprodukter er nøkkelen til denne metoden være effektive, som meieri er en høy utløser migrene smerte. Gode ​​kilder til kalsium er grønne grønnsaker, nepe greener og spinat.

Magnesium Rich Foods

Magnesium-rik mat vil lindre og med forhindre migrene smerte. Magnesium er nødvendig for normal funksjon blodåre. Lave nivåer vil utløse blodårene i hodet, forårsaker migrene smerte å utvikle. Denne forekomsten kan økes i løpet av kvinnens menstruasjonssyklus. Legge til et supplement til diett eller øke mengden av magnesium-rik mat som forbrukes vil redusere og avverge fremtidige smerte. Se etter mørkegrønne grønnsaker, som spinat og Chard.

Omega 3 fettsyrer

Legge mat rik på Omega-3 fettsyrer i kosten vil hjelpe i forebygging av migrene smerte, og også bidra til å eliminere smerten ved utbruddet. Omega-3 fettsyrer hjelpemiddel i den korrekte funksjon av blodkar, en vanlig årsak til migrene smerte, og fungere som en anti-inflammatorisk. Fisk som tunfisk og laks er gode kilder til omega-3 fettsyrer.

Ginger

Ginger vil lindre migrene smerte under et angrep. Det er ingen forebyggende fordeler til ingefær, men forbruker ingefær te eller drevet ingefær under et migreneanfall vil redusere smerter forbundet med det. Pulverisert ingefær skal konsumeres ved inntak av en halv til en teskje ved begynnende smerte. De avslappende effekten av ingefær vil avlaste trykket og smerte.

Mat å spise for Migrene

Mat å spise for Migrene


Migrene hodepine føre til store smerter som kan vare i flere dager om gangen. Disse typer hodepine kan forårsake lider å oppleve lysglimt, prikking i armer og ben, kvalme og oppkast, og en økt følsomhet for både lys og lyd. Migrene er forårsaket når blodårene forstørre og nervene frigi kjemikalier som brytes rundt blodkar. Noen vanlige årsaker til migrene inkluderer allergiske reaksjoner, lukt, stress, endringer i søvnmønster, eksponering for røyk, hoppe over måltider, alkohol, hormonelle endringer og spenning. Noen matvarer som sjokolade og løk har også vært kjent for å utløse migrene.

Ginger

Drikker ingefær te eller spise ingefær informasjonskapsler er en gammel behandling for å hjelpe med kvalme symptomer, men ingefær kan også bidra til å lindre migrene smerte også. The Department of Environmental Medicine ved Odense Universitet i Danmark har gjennomført studier som viser ingefær har egenskaper som bidrar til å redusere blodplateaggregasjon. Blodplateaggregasjon er liming sammen blodplater i blodet, som ofte danner blodpropper. Redusere denne forekomsten kan hjelpe med smerten forbundet med migrene.

Spinat

Spise mat rik på magnesium som spinat kan også bidra til å forhindre eller redusere migrene. Ifølge Michael Murray, forfatter av Encyclopedia of Nutritional Supplements, har magnesiummangel vært knyttet til hodepine. Mange av de tingene som får folk til å ha en magnesium-mangel er også triggere for migrene, som stress og menstruasjon. Spinat, andre grønne grønnsaker og uraffinert korn er også gode kilder for magnesium.

Cayenne Pepper

Cayennepepper inneholder capsaicin, som er en naturlig smertestillende, brukes for å bekjempe migrene, så vel som andre typer av smerte slik som artritt smerte, kronisk smerte og hals diabetisk nevropati, i henhold til kilder som USDA Nutrient National Database.

Hvordan unngå mat som gjør Metabolsk syndrom Worse

Metabolsk syndrom er en gruppe av symptomer som, når de opptrer sammen, viser en økt risiko for koronarsykdom, hjerneslag og type 2 diabetes. Den mest åpenbare symptomet er fedme, spesielt rundt midsection. Dette symptomet, kombinert med høyt blodtrykk, høyt blodfett (triglyserider), lave nivåer av HDL kolesterol (high-density lipoprotein) og insulinresistens, utgjør det metabolske syndrom risikofaktor gruppe. Den beste måten å administrere metabolske syndrom er å gå ned i vekt. Sammen med trening, endring av kosthold og spisevaner er en viktig del av denne prosessen.

Hvordan unngå mat som gjør Metabolsk syndrom Worse

Hva du skal spise, hva du skal unngå

•  Redusere eller eliminere raffinert korn, bearbeidet kjøtt, stekt mat, rødt kjøtt, egg og brus fra kosten, ifølge The University of Minnesota School of Public Health.

Begynn å legge høy-fiber grønnsaker, magert kjøtt, fisk, helkorn og magre meieriprodukter i kostholdet ditt. The Mayo Clinic anbefaler Dietary Approaches to Stop Hypertension (DASH) diett og Middelhavet Diet som to gode måter å begynne å planlegge sunnere måltider.

•  Spis frokost. Dette er en fin måte å hindre unødvendig snacking på junk food senere på dagen.

Pack sunne lunsjer og snacks. Dette vil hjelpe deg å unngå fristelsen og spise fet mat.

Sett brus med te eller smakstilsatt vann. Forskere mener selv diett brus kan forverre metabolsk syndrom, så dessverre brus vil måtte gå.

Hint

  • Drikk rikelig med vann. Bor riktig hydrert er avgjørende for å redusere cravings og ønske om å snack.
  • Før du starter noen ny diett, fitness eller ernæring program konsultere legen din.

Effekten av binyrene på mat Metabolisme og sult

Effekten av binyrene på mat Metabolisme og sult


Binyrene er ansvarlig for viktige hormonproduksjonen i kroppen din. Når binyrene ikke fungerer som de skal, kan kroppen oppleve mange bivirkninger, inkludert metabolisme endringer og endrede følelser av sult.

Binyrene Funksjon

Ligger på toppen av nyrene binyrene er en del av din endokrine systemet. Kjertlene arbeide i forbindelse med hypofysen og hypothalamus. Dette teamet hjelper til med å kontrollere kroppens produksjon av kortisol, adrenalin, noradrenalin, og aldosteron.

Binyrene Ubalanse

Svulster, sykdom eller medisinske bivirkninger kan svekke binyrene funksjon. De resulterende kortikosteroid ubalanse påvirker regulering av stoffskiftet. Noen unormal adrenal hormon produksjonen vil påvirke kroppen og kan føre til alvorlig sykdom.

Addisons sykdom

Addisons sykdom er preget av under-produksjon av adrenal hormoner. Kroppen din blir svært følsomme for insulin, og du kan bli hypoglycemic. Ifølge Merck Medical Manual, kan Addisons føre til mangel på matlyst. Motsatt kan ekstrem sult for salt mat oppstå under perioder med lavt blodsukker indusert av sykdommen.

Cushings syndrom

Cushings syndrom er karakterisert ved overproduksjon av hormonet, kortisol. Dette over-produksjon kan stamme fra en tumor, eller fra bruken av kortikosteroider. Personer som lider av Cushings lider mange symptomer, deriblant glukoseintoleranse og vektøkning, spesielt gjennom torso.

Betydning

Unormal produksjon av kortisol, på grunn av binyrene dysfunksjon kan påvirke den delikate hormonelle balansen i kroppen din. Kortisol er ansvarlig for riktig metabolismen av fett, karbohydrater og proteiner i kroppen din.

Hvordan å mate en Paralyzed Person

Hvordan å mate en Paralyzed Person


En av de vanskeligste tingene for en lammet person å gjøre er å få nok næring. Avhengig av graden av lammelser, kan personen ha fulle mentale evner, men bli fanget i en kropp som har sluttet å svare. Hvis du er en lammet person omsorgsperson, lurer du kanskje på hvordan du skal mate pasienten.

Hvordan å mate en Paralyzed Person

•  Bestem hvor lammet personen er. Finn ut om de kan svelge på egen hånd eller har bruken av tungen. Hvis ikke, kan den som har et rør settes inn i magen (eller noen ganger i tynntarmen), kalt en gastrostomirøret. Flytende mat helles direkte inn i personens mage der det er fordøyd. Spør pasientens helsepersonell for å vise deg hvordan du bruker en gastrostomirøret og hva slags mat du skal bruke, hvis det er nødvendig.

Finn ut om personen trenger en spesiell diett. Hvis pasienten kan svelge, tygge og bevege tungen, sjansene er gode for at hun kan ha en vanlig, svært sunt kosthold. Fordi hun trolig ikke kan trene, kalorier og ernæring er viktig.

Mykne mat. Mesteparten av tiden, fôring en lammet person krever myknet mat, slik som barnemat eller mat som er blitt kokt og most. Du kan også kjøpe forhåndslagde mat som Påse.

Vær tålmodig. Fôring en lammet person tar tid for både deg og kan være rotete. Sjansene er gode for at lammet person ville gi noe ikke til å trenge å bli lei av deg. Oppretthold øyekontakt, converse hvis dere begge føler for det og prøve å unngå eventuelle negative eller sårende kommentarer.

Snakk til den lamme personens lege hvis du har spørsmål eller bekymringer. Ikke vær sjenert om å spørre spørsmål har du allerede spurt eller ber om avklaring, spesielt hvis du er den eneste omsorgsperson for denne personen.