Digidexo.com

Egenskaper til Heliodore Crystals

Heliodore (kan også stavet som heliodor) krystaller er en gylden til limegrønn farge. De er av beryll familien av krystaller og brukes i alternativ medisin som helbredende steiner. De er også kjent som gull beryll.

Fordeler

Ifølge HealingCrystals.com heliodore krystaller er på linje med det tredje øye, krone, og solar plexus chakra. Dette gjør dem i stand til å hjelpe med spørsmål om selvtillit verdt og selvtillit, åndelige kriser og auditiv rensing. De er sterkt anbefalt for mystiske healere for å lade sine egne energier.

Typer

Heliodore er en beryll type krystall, som betyr at den inneholder beryllium. Av betydning for behandlere og andre ånde utøvere er formen av krystallen, som er i en heksagonal form. Dette gjør dem egnet som wands for direkte healing.

Funksjoner

Heliodore er en gjennomskinnelig perle, som primært synes å være gull, eller med en gulaktig fargetone. I motsetning til mange andre steiner, synes rå heliodore vanligvis uten okklusjoner, små flekker av mørke materialer som tar bort fra steinen sin glans. Av denne grunn er heliodore en svært spesiell stein.

Geografi

Ifølge TowerCrystals.com kan heliodore bli funnet i Volodarsk regionen i Ukraina.

Potensial

HealingCrystals.com antyder også at heliodore kan brukes som en seer stein, som sin gjennomskinnelig kvalitet og metalliske toner egner seg til spådom.