Digidexo.com

Pain Relief for Eyes

Eye smerter kan være forårsaket av skade, miljøgifter, allergier eller sykdom. Det kan også være forårsaket av en migrene hodepine. Intense smerter i øyet gjør det vanskelig å konsentrere seg eller å fungere normalt. I de fleste tilfeller er øye smerte et signal for å søke medisinsk behandling. En optometrist kan identifisere kilden til smerte og den beste behandling for øye smertelindring.

Årsaker Eye Pain

Eye smerter kan være forårsaket av allergi, påført skade, migrene, øyesykdommer, en svinesti, rosa øye, feil bruk av kontaktlinser samt en rekke andre ting. Ifølge Dr. Montgomery Vickers, en øyelege, kan øyesmerter være forårsaket av en rekke "akutte og kroniske øye helsemessige forhold."

Smerte behandlinger

Den vanligste hjemmebasert behandling for smerter i øyet er skylling av øynene med vann fra springen. Denne metoden er spesielt effektiv for vasking av små fremmedlegemer eller kjemikalier fra øyet. Oppsøk lege hvis flushing ikke lindre smerter i øyet. Aldri gni øynene da dette kan gjøre tilstanden verre.

Eye tørrhet forårsaket av allergi kan behandles med over-the-counter dråper hjemme. Dekker øynene med en fuktig klut, hvile øynene og unngå sterkt lys kan også lindre smerten. Ta smertestillende midler som aspirin, Tylenol eller ibuprofen vil hjelpe lindre smerter forårsaket av sesongmessige allergier.

Ta kontakt med din øyelege for alle andre øyet smerte. Optikeren vil utføre tester for å finne årsaken til smertene og riktig behandling. Etter undersøkelsen kan legen forskrive resept eller over-the-counter smertestillende behandlinger. Hvis smertene er et resultat av skade eller en alvorlig øyelidelse, kirurgi eller annen form for behandling kan være nødvendig.

Nye smertelindring Metoder

En artikkel i 2006 utgaven av American Journal of Drug Delivery, "kontaktlinser for Drug Delivery: Oppnå vedvarende utgivelsen med romanen Systems," drøfter bruken av myke kontaktlinser for behandling av smerter i øyet. Hydrogel myke kontakter kan brukes til å overføre legemiddel direkte til øyet for behandling av okulær smerte og å fremme helbredelse av øyet områder. Hydrogel linser er tynne og har evnen til å absorbere medisinering før de blir satt inn i øyet. Ideen holder løftet, men det er utfordringer. Den ene innebærer å kontrollere frigjøringen av medisinen, mens en annen innebærer å kontrollere mengden av medikament som absorberes av linsen.