Digidexo.com

Grunner for Hånd Pain

Håndsmerter er et vanlig problem, særlig for folk som jobben krever dem til å skrive mye. Hånd smerte kan være vanskelig å diagnostisere, spesielt når det blir mest intense og synes å være utstrålende fra overalt. Det finnes en rekke årsaker til smerter i ledd og muskler i hånden din. I mange tilfeller kan forlate hånd smerter ubehandlet sette deg i fare for mer alvorlige, kroniske smerter og vevsskade.

Leddgikt

Artritt er et generelt navn for en hvilken som helst form for leddbetennelse. Det finnes mange typer leddgikt, inkludert osteoarthritis, som kan forårsake leddsmerter. Av de typer leddgikt, er revmatoid artritt (RA) som oftest årsaken til hånd smerter. Ifølge Artritt Disease Center, er vaksinen for RA fortsatt ikke kjent, men mange lider av den kroniske sykdommen finne lindring i yoga, trening og moderne medikamentelle behandlinger for revmatoid artritt.

Carpal Tunnel Syndrome

Carpal Tunnel Syndrome er en lidelse der median nerve av hånden kiler seg eller komprimert ved håndleddet. Ifølge NIH Carpal Guide Tunnel, symptomer på carpal tunnel syndrom er prikking i håndflaten, og kan utvikle seg til et tap av følelse i hånden eller en reduksjon i den berørte hånden grep styrke. Carpal tunnel kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert reumatoid artritt, og repeterende arbeidsskader. Gjentatte arbeidsskader skje når du skriver eller bruke en mus for ofte, hvis du plasserer hendene dårlig, eller hvis du ikke tar pauser for å hvile og strekke hendene.

Trauma

Hånd smerte kan forekomme i mange år etter traumer og skader på hånden. Bein, sener og muskelstrukturen i hånden er delikat, og kan lett bli stresset eller brukket på en måte som fører til en langvarig skade. Hvis du noen gang har ødelagt eller alvorlig forstuet hånden, selv for lenge siden, du kan fortsatt være opplever smerte fra at skader.
Hvis du utfører en jobb eller spille en sport der du gjentatte ganger komprimere hånden din, slik som øste iskrem, kan du være i faresonen for en stress brudd. En stress brudd er en liten pause i den delikate bein i hånden, en hårfestet brudd som oppstår som følge av gjentatt komprimering av de små bein i hånden.

Forstuing eller belastning

Hvis du nylig har opplevd mindre traume til hånden som ikke resulterte i et brudd, kan du ha en belastning eller forstuing. Selv om navnene høres like ut, stammer og forstuinger har ulike funksjoner.
En stamme forekommer i musklene i hånden, vanligvis som et resultat av working en utmattet muskel. En anstrengt hånd kan skje fra noe så enkelt som å bære for mange dagligvarer poser i hendene.
En forstuing er en skade på leddbånd i hånden. I motsetning til en belastning, oppstår en forstuing når hånden er bøyd eller tvunget til å anstrenge raskt, forårsaker skader eller rifter på ligaments inne i hånden. Hvis du falt ned på en utstrakt hånd, kan du ha forstuet den.

Ledd eller hud infeksjon

Hvis smertene i hånden er akkompagnert med en høy feber eller utslett, kan det hende du har en hud eller ledd infeksjon. Staph infeksjoner er vanlige og lett behandles med antibiotika. Imidlertid, hvis de ikke behandles, kan de spres til resten av kroppen, inklusive organer.
En infeksjon kan oppstå hvis du har vært utsatt for uhygieniske forhold med et åpent sår eller fersk kutt. En hånd infeksjon med smerter sammen med hevelse, rødhet eller høy feber bør behandles snarest, da det kan spre seg og føre til hjertesvikt, hjerneskade eller død.