Digidexo.com

Hvordan redusere blodsukkeret Naturligvis

Etter å ha høye nivåer av glukose i blodet er en tilstand kjent som hyperglykemi. Dette er et vanlig symptom av metabolske lidelser som diabetes, som er forårsaket av utilstrekkelig insulin eller en resistens mot dets effekter. Diabetikere må vanligvis gjør endringer i sin livsstil til å administrere sine blodsukkernivået.

Hvordan redusere blodsukkeret Naturligvis

•  Ta en blodsukker lesing med blodsukkermåler. Din pre-måltid blodsukkernivå bør være i størrelsesorden 90 milligram per desiliter blod (mg / dl) og 130 mg / dl. Din post-måltid blodsukkernivå bør ikke overstige 140 mg / dl. Hyperglykemi er generelt definert som et blodglukosenivå større enn 180 mg / dl.

Begrens sukkerinntak. Tabell sukker og fruktsukker er enkle sukkerarter som kroppen konverterer raskt til glukose under fordøyelsen. De kan føre til at blodsukkeret til å stige veldig raskt, noe som resulterer i en blodsukker "spike". Legen kan anbefale at du unngår sukkerholdige matvarer helt hvis du er alvorlig diabetiker.

Spis mindre måltider. Du kan også redusere post-måltid blodsukkernivået ved å spise mindre, men dette kan også kreve at du spiser oftere for å opprettholde det totale kaloriinntaket. Diabetikere kan også bli nødt til å begrense mengden av stivelse de spiser, siden disse vil bli omdannet til glukose.

Øvelse oftere. Diabetikere kan også være i stand til å redusere sine blodglukosenivået ved å utføre aerobic trening som løping, sykling og rask gange. Disse aktivitetene forbrenner mye kalorier og krever kroppen til å bruke glukose i blodet som energikilde. Sikre din urin ikke inneholder ketoner før trening hvis blodsukkeret er over 240 mg / dl.

Øk forbruket av kostfiber. Frukt og grønnsaker er gode kilder til fiber og kan bidra til å redusere blodsukkernivået. Du bør få minst 50 gram fiber per dag hvis du har en tendens til hyperglykemi.