Digidexo.com

hvordan imøtekomme en hest

Hvordan stoppe leggkramper, Charley Hester

Hvordan stoppe leggkramper, Charley Hester


Få ting ødelegge glede av en god treningsøkt eller en god natts søvn som den plutselige utbruddet av en etappe krampe, eller charley horse. En etappe krampe er en langvarig, ufrivillig muskelspasmer, oftest involverer leggen din. Selv om visse medisinske tilstander og medisiner kan føre til leggkramper, de vanligvis oppstår under eller etter trening. Tidligere antatt å skyldes elektrolyttmangel, støtter eksperimentelle bevis den rådende teorien om at Charley hester utvikler hovedsakelig på grunn av en forbigående nerve ubalanse av beinmuskulaturen. Enkle fysiske tiltak vanligvis lindre leggkramper i løpet av sekunder til minutter. Forebyggende strategier redusere hyppigheten av ben kramper hvis du er utsatt for disse smertefulle spasmer.

Bruksanvisning

Avbryte en pågående Krampe

•  Stopp all fysisk aktivitet dersom en charley horse utvikles under fysisk anstrengelse. Fordi trøtthet provoserer leggkramper, hjelper hvile muskelen slappe av og slippe ufrivillig sammentrekning.

Hvis du har en etappe krampe i leggen, strekke muskler ved å stå på begge føtter med bøyde knær. Hvis smertene hindrer deg fra å stå, sitte på et trygt sted og bøy ankelen mot din shin, heve foten mot kneskålen. Bruk hendene til å trekke foten forsiktig mot din shin hvis du ikke kan frivillig bevege foten. For en krampe på forsiden av låret, spenne deg mot et solid objekt og bøye kneet mens du forsiktig trekke hælen mot baken. Du kan også utføre denne strekker manøver mens du ligger på din side. Hvis du utvikler en krampe på baksiden av låret, heve rettet benet fremover med ankelen bøyd mot din leggen. Prøv hviler hælen på en trapp eller en annen solid hevet objekt for å hjelpe med stretch.

Masser trangt muskel med hendene ved å stryke den godt før kontraksjonen avtar.

Hvis krampe vedvarer og du er hjemme, bruke varme til den berørte muskelen ved hjelp av en elektrisk varmepute, varmeflaske eller mikrobølgesikker varmepakning. La varmen i stedet for 15 til 20 minutter for å lindre smerte og fremme muskelavslapning.

Fortsett hvile i flere minutter etter at charley horse passerer. Gjenoppta fysisk aktivitet med en utmattet muskel fører ofte til flere spasmer.

Stopp Leg Cramps oppstår

Tren regelmessig for å opprettholde beinmusklene. Mangel på mosjon fører til tap av muskelmasse, eller atrofi, som kan føre til leggkramper når du anstrenge deg.

Varm opp og strekke før trening. Inkluder kalv, hamstring og quadriceps strekker å forhindre leggkramper.

Unngå overexerting deg selv mens du trener. Overarbeidede muskler er mer sannsynlig å krampe enn er de utøves til sine vanlige kapasitet. Gradvis bygge beinet muskelstyrke og utholdenhet med små, inkrementelle økninger i ditt treningsprogram.

Utfør kalv, hamstring og quadriceps strekker etter trening. Stretching reduserer sannsynligheten for at nervene til leggmusklene vil utløse en charley horse.

Spis en sunn diett med mye frukt og grønnsaker for å sikre en tilstrekkelig tilførsel av natrium, kalium, kalsium, magnesium og andre mineraler som støtter normal muskelfunksjon.

Hvordan imøtekomme familiemedlemmer med diabetes i løpet av ferien

Hvordan imøtekomme familiemedlemmer med diabetes i løpet av ferien


Personer med diabetes, spesielt insulinavhengig eller Type 1 diabetes, blir utfordret av ferie matvarer og tidsplaner. Ekstra godbiter og sene måltider kan endre blodsukkernivået og påvirke deres generelle trivsel. Diabetes tar aldri ferie, men ferie verter kan bidra til å lette disse situasjonene med en liten forståelse og forberedelse. Lære om et familiemedlem eller venn diabetesrelaterte behov trenger ikke å være vanskelig. Eventuelle overnattings laget for en gjest som må administrere diabetes vil rett og slett være et tillegg til ferieplaner allerede i verk.

Bruksanvisning

•  Spør din gjest med diabetes hvis han må spise innen en viss tidsvindu. Hvis ja, har tenkt på å servere mat på den tiden, og la resten av feiringen fall rundt måltidet.

Snakk med din gjest om noen matvarer som må unngås. Dette betyr ikke at du trenger å fjerne en favorittrett fra den planlagte menyen. Snarere legge en alternativ valg som ærer diettbehov.

Tilby din gjest en privat sted å teste blodsukker eller å injisere insulin.

•  Finn ut hva din gjest bruker til å behandle en blodsukkeret lavt (for eksempel juice eller frukt), og lager noe av det bare i tilfelle. I tillegg spør om symptomene på en ventende blod-sukker krasj så vil du være klar til å stille tilby hjelp.

Stick til den planlagte tidsplanen du har delt med din gjest. Hvis måltidet kommer til å være senere enn forventet, fortell din gjest med en gang slik at han kan foreta nødvendige insulin justeringer eller få en matbit å holde sin blodsukkeret jevnt.

Hvordan Hester kan hjelpe med depresjon

Omsorg for Horses

Mange har funnet ut at omsorg for hester kan bidra til å løfte depresjon. Det handler om å klappe en hest eller snakker med en kan ta tankene bort fra smerten av depresjon. Ri en hest er en fysisk aktivitet og en form for trening, og trening er kjent for å frigjøre endorfiner i hjernen, noe som gir deg en god følelse. Å ha ansvaret for omsorg for en hest i alle sine daglige behov kan gi deg en følelse av mening og tilfredsstillelse at depresjon har tatt fra deg.

Hvordan Horses Hjelp

Hester er intuitive, følsomme dyr med helt egne personligheter. Når du arbeider med en hest, kan du finne deg selv å lære mer om hvordan du tenker på ditt liv og omgang med mennesker. Hester vil ikke dømme deg, og er kjent for speiling et menneskes humør. Hvis du føler deg deprimert, kan en hest reflektere dette, og du kan ønske å avlaste hesten fra hans stemningen ved å endre din.

Også, når du håndterer en hest, kan du finne det ved å være i stand til å arbeide med en skapning så store vil gi deg tillit. Du kan innse at hvis du kan takle utfordringen med å kommunisere med et dyr av en slik makt, kan du ta på andre vanskelige ting i livet ditt.

Equine Therapy

Du kan ha din egen hest, kjenner noen som har hester eller se etter hesteterapi. Det er best å ta hva tilnærming du tror vil fungere for deg. Hvis du ønsker å nyte de fysiske aspektene ved omsorg for en hest, deretter ridning, stell og trene hester kan være riktig for deg. Hvis du ønsker kameratskap og en følelse av ikke å være alene, så kanskje du bør gå en hest og klappe ham når du kan.

Equine terapi er en alternativ terapi der heste terapeuter introdusere mennesker med depresjon eller andre psykiske problemer til omsorg for hester som en måte å takle og føle seg bedre. Noen ganger er dette gjort med en gruppe mennesker og hester. Vanligvis vil du ta del i hesteaktiviteter, deretter snakke om dine erfaringer og hva du har lært med en terapeut. Den innsikten du få kan brukes i dag-til-dag liv når du begynner å føle deg bedre. Sørg for at din hest terapeut er sertifisert og vet alt om hvordan du kan hjelpe deg gjennom vanskelige tider.

Gjennom å håndtere hester, å ta vare på dem og tilbringe tid med dem, kan du oppnå en følelse av prestasjon og glede at depresjon har tatt fra deg.

Equine Therapy & eldre

Equine Therapy & eldre


Equine terapi innebærer bruk av hester i en behandlingsplan for ulike mentale, emosjonelle og fysiske helseproblemer for barn, voksne og seniorer. Autoriserte fagfolk overvåke equine terapi programmer. Equine terapi omfatter en bred kategori av behandlinger, inkludert hest assistert aktivitet og terapi (eaat), hest-tilrettelagt psykoterapi (EFP) og hippoterapi. Equine terapi har potensial til å forbedre visse vilkår at eldre ofte står overfor, for eksempel kognitive dysfunksjoner, psykiske lidelser, depresjon, angst og nedsatt motorikk.

Tidlig Historie

Folk har anerkjent de terapeutiske fordelene med hest siden 460 f.Kr. da Hippokrates delte sine tanker om den sunne tempoet i hesten. Det er referanser gjennom historien om de fysiske og følelsesmessige fordelene ved ridning. I 1875, den franske nevrologen, Chassaignac, studerte den terapeutiske effekten av å ri en hest og fant at ridning handlingen hjalp hans pasienter 'balanse, muskel tone og følelsesmessig tilstand. Fra dette, konkluderte han med at ri en hest ville ha nytte paraplegics og pasienter med andre nevrologiske bestillinger.

Moderne Equine Therapy

I 1918, fysioterapeut Olive Sands tillatt Oxford Hospital i Storbritannia for å bruke hennes hester i et eksperiment som involverer dyr behandling med krigsveteraner. Resultatene ble ansett som vellykket. I løpet av 1952 OL, Liz Hartel, en paralysert dressur rytter, vant en sølvmedalje og inspirert verden til å ta notis av terapeutisk riding og å etablere terapeutiske rideprogrammer.

Equine Therapy og seniorer

Den medisinske samfunnet anser kjæledyr terapi en gyldig måte å forbedre den mentale, emosjonelle og fysiske helsen til eldre. Denne aksepten, kombinert med økende mengde kunnskap om de positive resultatene av hest terapi, har ført til utvikling av flere heste terapi programmer på senior omsorg steder. For eksempel, den Equine Aktiviteter Program i Deerings sykepleie og rehabilitering i Odessa, Texas rapporterer dramatiske resultater av sitt program. Administratorer si seniorer i programmet har bedret gang og balanse, tale-funksjonen, og mentale og emosjonelle tilstander.

Equine Therapy og psykisk helse

Equine-assistert psykoterapi er effektivt i å hjelpe eldre som lider av depresjon, følelse av isolasjon, angst og andre psykiske problemer. Samfunn og dyr, et tidsskrift av menneske- og dyrestudier, publisert resultatene av en april 2007 studie, tittelen "Effektiviteten av Equine-Assisted Erfarings Therapy: Resultater fra en Open Clinical Trial" som undersøkte effekten av equine-assistert psykoterapi på pasienter med psykiske problemer. Studien fant at hesteterapi forbedret den psykologiske tilstand av deltakerne, selv i en seks måneders oppfølging. Artikkelen dokumenterer at pasientene i studien var: "(a) mer orientert i nåtiden, (b) bedre i stand til å leve mer fullstendig i her-og-nå, (c) mindre tynget av anger, skyldfølelse, og bitterheten (d) mindre fokusert på frykt knyttet til fremtiden, (e) mer selvstendig, og (f) mer selvtillit støttende ".

Miniatyr Hester for Equine Therapy

Ikke alle senior barnehager har plass eller økonomi til å imøtekomme en hest-terapi program. Imidlertid er altruistiske individer å finne kreative måter å bringe den helbredende kraften av hester til de trengende. En CBC News historie rapporterer at miniatyr hester blir brukt til å besøke eldre, omsorgsboliger for voksne og barn med spesielle behov i Canada. Mary Gallant, en hest terapeut, er bak programmet for å bringe miniatyr hester til ulike sentre, der de gir beboere med fysisk og mental terapi. Miniatyr hester synes å ha en positiv effekt på folk de besøker, og bidra til å heve sine ånder, ifølge rapporten.

Hva er Equine Therapy?

Hva er Equine Therapy?


Equine terapi bruker hester som en del av behandlingen for et bredt spekter av fysiske og psykologiske problemer. Den kan brukes til å hjelpe barn med autisme, ADHD, Downs syndrom eller utviklingsmessige forsinkelser. Siden programmet kan skreddersys for å dekke spesielle behov, som trener en bestemt gruppe av muskler, kan folk med cerebral parese, synsvansker eller hjerneslag dra nytte av det, også. Den kan også brukes til å hjelpe problemfylte tenåringer lære å utvikle tillit, ansvar, selvkontroll, empati og kjærlighet.

Teori

Hester trenger mye omsorg. Når en pasient er opptatt stell, fôring, eller trene en hest, er han ikke fokuserer på sine egne problemer. Dette gir hans sinn en pause fra de vanskelige problemene han står overfor. I tillegg har en pasient til å lære nye ferdigheter for å ta vare på en hest. Lære disse ferdighetene øker selvtilliten. Pasienter trenger ikke å bekymre deg for avvisning heller, siden hester er ikke-dømmende.

Hester er gode dyr å jobbe med fordi de speiler følelsene til menneskene rundt dem. Hvis personen omsorg for det er aggressiv, kontrollere eller bråkete, blir hesten redd og reagerer negativt. Pasienter får vite at deres atferd påvirker andre. For å kunne arbeide med hesten, må de lære å endre sin atferd. Hester er flokkdyr. De trenger å føle seg trygge og ser etter en leder for å fortelle dem hva de skal gjøre. En hest vil samarbeide med en person som gjør forespørsler i stedet for krav.

Ved å lære en pasient hvordan å jobbe med en hest, terapeuten også indirekte lærer henne hvordan du bruker de samme ferdighetene i hennes personlige relasjoner.

Prosessen

Equine terapi innebærer å etablere og pleie et forhold med en hest. I tillegg til en profesjonell terapeut, er en hest profesjonell også involvert. Aktiviteter varierer, avhengig av programmet, men kan inkludere stell, fôring, haltering og ri på hest, spill og øvelser. Det kan også være leksjoner i hvelv, dressur eller andre fag. Under prosessen med å jobbe med hest, pasienten og terapeuten bære på samtaleterapi.

Hestene

I tillegg til å være sunn og lyd, gode terapeutiske hester dele en rekke egenskaper. De må være rolig og snill, og som mennesker. De må ikke være lett skremt. Dette er spesielt viktig fordi pasientene er tilbøyelig til å gjøre feil når du arbeider med dem. De må være trainable. De kan ikke være aggressiv mot andre hester. Hingster og konkurransehester er ikke gode valg. De kan ikke være hodet sjenert, og de må være i stand til å jobbe to timer om dagen under sal.

Fordeler

American Physical Therapy Association og American Occupational Therapy Association anerkjenner de terapeutiske fordelene med ridning. Den milde, repeterende bevegelser av hestens gang gangart flytter en rytter kropp på en måte som er tilnærmet lik den menneskelige gangart. Fysisk funksjonshemmede ryttere kan få muskelstyrke og fleksibilitet. Pasienter kan forbedre balanse og bevegelighet. I tillegg gir equine terapi pasienter med et trygt miljø for å trene sine problemer, og ridning skaper en følelse av uavhengighet.

Kostnad

Kostnaden for equine terapi kan variere vidt avhengig av programmet og terapeut. Prisene kan variere fra $ 75 per økt til rundt $ 4000 for en tolv-ukers kurs. Pasienter kan delta en gang i uken eller ha flere økter hver uke. Noen steder tilbyr stipender og noen forsikringsselskaper vil dekke pasienter for hele eller deler av kostnadene hvis det er utført ved en godkjent anlegget under veiledning av en utdannet terapeut.

Hvordan å gjøre Therapy Ved hjelp av en hest

Hestene brukes terapeutisk for å hjelpe mennesker med ulike funksjonshemminger bedre motorisk, kognitiv eller språk fungerer. Helbredende krefter hesten har blitt godt kjent i hundrevis av år som folk innså kraften i hestens bevegelse for å styrke og fremme koordinering og den følelsesmessige bånd som hjelper rytteren overvinne følelsesmessige traumer og psykiske lidelser. Terapi er utført av fagfolk fra ulike disipliner.

Bruksanvisning

•  Vis rytteren hvordan du gjør bestemte øvelser og endre posisjoner. Vanlige tøyningsøvelser omfatter nå til mot pony ører, berøre ens føtter og nå mot halen. Balansering å holde armene ut som et fly eller gjør sirkler arm mens hesten er gang styrker kjernekroppsmuskulaturen. Ryttere kan bli bedt om å endre posisjon til ansikt sidelengs eller bakover, knele og selv stå på hesten mens hesten står stille eller går.

Gi store ringer for å kaste i løpet av kjegler eller baller til å skyte inn en stående kurv. Oppmuntre ryttere å nå i alle forskjellige retninger for å ta tak i baller, ringer eller andre materialer som brukes i aktiviteter. Ta tak i tømmene med begge hender hjelper ryttere lære å bruke hendene sammen på en koordinert måte og trekk for å gjøre hesten stopp. Styring ved å trekke tømmene til venstre eller høyre også underviser unge ryttere hvordan å koordinere håndbevegelser mens de lærer retninger.

Request ryttere å si "go" før du lar hesten til å flytte. Barn lærer fort å si "fast" eller "mer" når de ønsker å kommunisere sine ønsker. Mange ryttere med begrenset bruk tale tegnspråk eller punkt til et bilde for å kommunisere hvilke aktiviteter de ønsker å gjøre.

Oppmuntre bonding ved å ha rytteren børste hesten, gi hyppige klapper og en spiselig godbit på slutten av økten. Noen ryttere er i programmer som er laget for tenåringer som kommer fra urolige bakgrunner eller har hatt traumatiske opplevelser. Hester gi betingelsesløs kjærlighet som hjelper ryttere utvikle tillit.

Hjelp rytteren å berøre manke og andre deler av hesten. Mennesker med autisme ofte har problemer med å berøre uvanlige teksturer fordi hjernen ikke tolker stimuli i en typisk mote. Ri en hest gir fantastisk touch og bevegelse erfaringer som hjelper personen til å bli rolig, våken og klar til å lære. Gir massevis av sansestimulering ved å endre hestens fart, retning og rytterens posisjon.

Hvordan takle Charley hester i arbeid

Hvordan takle Charley hester i arbeid


Charley hester, den dagligdagse betegnelsen på leggkramper i dine kvadricep muskler, kan være uutholdelig når du går og kan hindre deg fra å fullføre ulike oppgaver. Lær hvordan du arbeider gjennom charley hest når du er på kontoret.

Bruksanvisning

•  Praksis forebygging. Strekke på bena for å holde dem smidig. Stå opp og gni bena for å slappe av såre muskler. Legge vekt på trange ben ved sakte bøying og lener seg fremover. Grab din stol til å støtte deg. Gjøre denne aktiviteten i begynnelsen, midten og slutten av arbeidsdagen.

Ta dine måltider hjemmefra for å unngå å spise mat som utløser leggkramper. Mat rik på kalsium og kalium hindre Charley hester, så pakke noen bananer, salat eller din favoritt yoghurt. Spis et ostesmørbrød eller ha litt melk med lunsj for å øke kalsiuminntaket. Ta kalsium, kalium og fosfor kosttilskudd i morgen med frokost.

Kontroller at kroppen din er hydrert gjennom arbeidsdagen. Dehydrering kan utløse kramper. Ta kort, stretching pauser i løpet av arbeidsdagen. Ikke stå i lengre perioder eller sette bena i vanskelige posisjoner mens du sitter. Endre posisjon mens du står.

Hvordan å overvinne angst og frykt Arbeide med hester

De fleste er kjent med ordtaket: når du faller av en hest du har å komme rett tilbake på. Hvis en person bokstavelig talt faller av en hest eller har blitt bitt eller sparket, kan dette føre til angst og frykt for hester. Noen mennesker er rett og slett redd for hester på grunn av sin størrelse. Uansett grunn, hvis du er redd for hester og ønsker å jobbe med dem, kan du overvinne din frykt ved å ta noen skritt.

Bruksanvisning

•  Begynn sakte. Dette trinnet er spesielt viktig for den erfarne heste person som er nå redd på grunn av en hesterelatert ulykke. Noen av vennene dine er sannsynligvis hest-folk også, og de kan presse deg til å starte rett tilbake der du slapp. Men det er viktig for deg å være klar. Start med å ganske enkelt besøke fjøset.

Gå hesten. Når du er komfortabel å være i låven, og føler greit å være rundt hester, enten gå med hesten din i hånden eller få på hesten din og gå. Mens du er på tur, ta deg tid til å enten gjenoppdage deg selv med hesten eller bli kjent med den nye hesten.

Pet din hest. Mens du går, bruke hånden til å stryke hesten. Legg merke til hvordan hesten reagerer. Du bygger tillit mellom deg og hesten.

Gå til neste nivå. Hvis du var ledende hesten din mens du gikk sammen med det, nå prøve å montere hesten. Forbli i ride ring hvis dette er mer komfortabel. Hvis du var riding hest og går, prøve trav. Føl rytmen av hestens kropp. Hold dette opp til du er komfortabel med det du gjør. Det kan ta flere måneder på dette nivået før du er klar for mer.

Vær oppmerksom på din egen pust. Mens skritt eller trav, bør puste være avslappet. Å bidra til å slappe av pust, pust dypt inn gjennom nesen og pust sakte ut gjennom munnen. Gjenta 10 ganger.

Pass på at du ikke spenne muskler. Slappe av og være i fred med øyeblikket.

Conquer din frykt. Når du er komfortabel å være rundt hesten, turgåing og trav, er det på tide å ta hesten ut og ri den på vanlig måte. Husk å ikke spent opp eller hold pusten fordi hesten din vil kjenne din frykt, og dere begge vil være tilbake til utgangspunktet.

Hvordan å ri en hest Etter Hip Replacement

Hvordan å ri en hest Etter Hip Replacement


Å ha hofteprotesekirurgi er en stor prøvelse. Du har hatt en større operasjon og holdt ut en lang og forferdelige anfall av rehabilitering. Ditt liv har blitt restaurert til de fleste av sine normale aktiviteter, og du føler deg bedre enn du gjorde før operasjonen. Nå ønsker du å sitte igjen. Ridehester lar deg oppleve en bevegelsesfrihet som ikke lenger er tilgjengelig for deg på noen annen måte. Å vite hvordan du gjør dette med forsiktighet vil bidra til å forhindre noen store komplikasjoner med hofteoperasjon.

Bruksanvisning

•  Å ri noe, men best trent, er mest veloppdragne hest ber om en tur til sykehuset for å få hoften erstattet igjen. Hvis du er å selv vurdere ridning, til hesten du har tenkt å ri behov være så godt trent som de kommer. Det kan ikke være bucking, oppdrett, spark, løping eller eventuelle andre laster. Gjøre hva som må gjøres, men ikke montere en hest som du ikke stoler på.

•  Start forsiktig. Bruk monteringsblokken når du sykler og bære din ridehjelm. Lavere kroppen vil ikke være like sterk som den var før operasjonen, og du må ta noen forholdsregler før du bygger opp din balanse og styrke i sal. Sørg for at salen er verken for stor eller for liten. Du må være i stand til å sitte komfortabelt, og begynner sakte. Turgåing er et must før du engang tenker på trav. Gjøre svinger, rygg, rygger og andre balanseøvelser for å bygge opp din lavere kroppen muskler igjen. Etter hvert som kroppen din reagerer, kan du øke hastigheten. Men hvis på noe tidspunkt føler deg usikker, tregere. Ikke risikere et fall.

Gå av hesten hvis det er noen spørsmål om sin atferd eller din kontroll. Uansett hvor du er eller hva du gjør, hvis det er noen spørsmål overhodet om absolutt sikkerhet av turen, demontere og levere hesten over til noen andre. Etter å ha en stor operasjon som hofteoperasjon, bør du aldri ri alene. For mye kan gå galt, og du kan bli såret altfor dårlig for deg å være med selv.

Vær forberedt på noen smerte. Ha smerter i hoften er uunngåelig under og etter en tur. Bruke noen forebyggende tiltak og ta noen medisiner - som Advil eller Tylenol - før turen for å bidra til å lette stivhet og betennelse som vil følge av bevegelsen av hestens kropp under deg. De fleste horsepeople vil lett enige om at litt ubehag er vel verdt friheten til en god tur.

Ha det gøy! Ikke vær så redd for å skade deg selv at du ikke nyte turen. Hvis du har tatt de ovennevnte sunn fornuft forholdsregler, har du ingen grunn til å være bekymret. Husk gleden av ridning, og den spesielle følelsen av å fly uten vinger, og jobbe mot målet om å nyte den følelsen igjen. Livet er for kort til å la en hofteoperasjon stoppe deg fra å nyte hvert øyeblikk.

Tips og advarsler

 • Strekke alltid før du rir. Gode ​​tøyningsøvelser kan forhindre en god del av post-ride ubehag.

Hvordan bli kvitt en Charlie hest eller krampe

Hvordan bli kvitt en Charlie hest eller krampe


En charley horse er fellesbetegnelse for leggkramper som oppstår spontant enten under aktivitet eller om natten. Som enhver krampe, er en charley horse en plutselig, ufrivillig muskelkontraksjon som forårsaker smerte og tetthet. Charley hest kan oppstå i leggen, hamstring, lyske eller i tærne. Den nøyaktige årsaken til disse kramper er ukjent, men det er antydet at dehydrering, elektrolyttforstyrrelser eller stramme muskler er ved roten. Heldigvis finnes det behandlingstilbud for Charley hest kramper.

Bruksanvisning

Stopp flytte når charley horse treff. Stå med føttene flatt på bakken.

Løft tærne opp forsiktig for å strekke ryggen av bena. Reach hendene opp mot himmelen for å øke strekningen.

Sett deg ned på bakken og vikle hendene tett rundt det smertefulle området. Trykk hælene på hendene inn i knuten og massere forsiktig området ved hjelp av små, sirkulære bevegelser.

Elt kramper området forsiktig inntil smerten utgivelser. Flytt forsiktig og lette opp hvis smertene blir for intense.

Påfør en gel ispose til kramper området. Hold den på plass i minst fem minutter.

Nipp på en sportsdrikk for å lindre dehydrering og erstatte tapte elektrolytter. Du kan være lav i kalium, natrium eller kalsium nivåer så fylle opp de mineraler raskt ved å drikke en elektrolytt drink.

Tips og advarsler

 • Strekke på musklene før du trener for å hindre Charley hester. Kontakt legen din hvis smertene vedvarer eller forverres.

Hvordan å miste vekt lett for Kids

Hvordan å miste vekt lett for Kids

Det er mer stillesittende aktiviteter for barn i dag enn noen gang før, med barn-spesifikke TV-kanaler, filmer tilgjengelige på forespørsel, håndholdte videospill og utallige dataprogrammer. Som et resultat, er flere og flere barn blir overvektige. Selv om det vil ta engasjement og endringer i livsstil, kan foreldrene bli gode rollemodeller for barna sine og sette et eksempel av å være sunn og aktiv. Nøkkelen er å gjøre fysisk aktivitet moro for alle barna. Gjør familie tid hver uke og gjøre noe fysisk sammen. Voksne er det beste eksempelet, alltid huske det.

Hvordan å miste vekt lett for Kids

Måter å hjelpe barna komme i form

Øvelse inne samtidig ha det gøy. Invester i et spill system som Wii med Wii Fit eller Dance Dance Revolution-spill. Barna vil være å spille videospill og gjør fysisk aktivitet samtidig. Øke din fysiske aktivitet og får pulsen opp er alt som trengs for å begynne å brenne kalorier. Så ved å bytte en stillesittende videospill med et spill som gjør at du flytter og får pulsen opp er en fin måte å gjøre å komme i form moro for barna.

Kontroller utenfor trening en familie rutine. Ta en ukentlig sykkeltur. Finn en sti eller vei og gå til den regelmessig. Hver gang gå lenger. Til slutt, kan du ha løp og turneringer. Eller finne en tursti som er morsomt, men utfordrende. Har hver gutt pakke et eple, hjemmelaget trail mix og vannflasken i en liten ryggsekk som de kan bære under turen. Mens fotturer, kan de snack på deres behandler og vekten fra ryggsekkene vil legge til fysisk aktivitet. For daglig mosjon, gå for en familie tur etter middag.

på lager i huset ditt med sunn mat. Hold frisk frukt og grønnsaker i huset. Selleri med peanøttsmør er god matbit, samt epler med litt kanel og sukker å dyppe dem. Ved å begrense snack alternativer, vil barna begynne å bygge en mer sunn måte å spise. Cookies, trenger chips og godteri ikke å bli eliminert fra kostholdet. Det finnes alternativer som 100-kalori snack packs. Du kan selv gjøre hjemmelagde søte godbiter, bare se porsjonsstørrelser. Også, etter hvert måltid, omfatter minst to porsjoner av frukt eller grønnsaker.

Hold utendørs leker tilgjengelig for barna til enhver tid. Installer en swing sett som har aktiviteter som vil interessere barna; spesielt hvis de er eldre satt i en klatrevegg og klatrestativ. For sommeren, holde sprinkleranlegg og vannballonger eller vann våpen rundt og starte vannkriger. Andre aktiviteter inkluderer en basketball hest turnering eller en hoppe-roping konkurransen. Det er mange hoppe-tau sanger tilgjengelig på nettet. Og om vinteren, holde sleder rundt og gå til store bakker for aking. Klatring de bakkene vil være en stor fysisk aktivitet. Eller i bakgården spille gamle fete som tag --- kjører i snøen er mye vanskeligere enn å kjøre i gresset.

Hint

 • Jobb hardt som forelder å være en god rollemodell for dine barn. Prøv ekstra vanskelig å spise sunt og begrense spise ute som en familie. Være positivt om å gjøre fysisk aktivitet som en familie. Ikke mist motet hvis barna ikke er så inn i livet endring i begynnelsen, bare fortsette å gjøre det, og ha det gøy i prosessen. Barna vil ønske med på moroa.
 • Ikke glem solkrem. Selv om det ikke er en solrik dag, kan solskader fortsatt forekomme. Hold fokus på å være sunn. Med utbredelsen av spiseforstyrrelser i tenårene, er det spesielt viktig å holde fokus på god følelse og være sunt heller enn på hvordan barna ser.

Hvordan Spør en kjær å donere en nyre

Hvordan Spør en kjær å donere en nyre


Mange mennesker går om omfattende testing som kreves for å bli en nyretransplantasjon mottaker, bare for å finne ut at de er plassert på en lang venteliste. En måte å bekjempe følelser av håpløshet og angst av å vente på en transplantasjon, er å spørre en kjær å donere en av sine nyrer. Les videre for å lære hvordan å spørre en kjær å donere en nyre.

Hvordan Spør en kjær å donere en nyre

•  Sett deg ned i person med din kjære. Prøv og være sikker på at dette er noen som har omfattende kunnskap om din kamp med nyresykdom.

•  Snakk om den nåværende tilstand av din tilstand. Fortell din kjære at på dette punktet i behandlingen, er en nyretransplantasjon det beste alternativet. Han kan regelrett tyder på at han begynner testprosessen til å bli levende nyre donor.

Be din kjære om hun ønsker å donere en av hennes nyrer til deg. Forklar at det er flere tester som må gjøres før hun kan også bli godkjent som donor. Disse testene bety at hun har tid til å vurdere å bli en donor.

Forklar at folk er i stand til å leve et sunt liv med bare én nyre. Din kjære kan ha til å endre sin diett for å imøtekomme for enkelt nyre, men han kan fortsatt leve et normalt liv uten komplikasjoner.

Dele noen suksesshistorier av levende givere av nyre. National Kidney Foundation innlegg mange historier om sine kjære vellykket donere nyrer. Se Resources nedenfor for en link.

Spør hvis din kjære vil snakke med andre slektninger om å være donorer. Forklar at flere familiemedlemmer kan ha for å bli testet før den riktige match er funnet.

Sjekk familiens medisinske poster. Disse postene bør vise hvilke typer blod av alle dine slektninger. Hvis du kjenner blodtyper, kan du begrense listen over kjære å stille.

Hint

 • Pass på at du spør på riktig tidspunkt og i riktig miljø. Dette vil variere avhengig av personligheten til den elskede hvem du spør.
 • Det er mange genetiske krav, som matchende blod og vevstype, som må være oppfylt for at noen skal være din donor. Du må kanskje spørre flere familiemedlemmer til å bli testet for donor valgbarhet.
 • Husk at både eldre og yngre slektninger kan være mulige nyredonorer.

Hvordan å miste vekt raskt med Lap Band Post-Op Diet

Hvis du ikke får tilgang til Lap-Band kirurgi du trenger, kan du likevel gå ned i vekt etter lap-band diett. Det blir ikke lett, men du vil miste pounds rask, akkurat som om du hadde hatt operasjonen.

Hvordan å miste vekt raskt med Lap Band Post-Op Diet

En medisinsk tilsyn

Det er kritisk viktig at du rådfører deg med en lege før du prøver å følge en Lap Band post-op kosthold. Lap-band kandidater får grundig screening for å sikre at de kan overleve operasjonen og post-op kosthold. Hvis du allerede har blitt valgt som en sunn kandidat ved en gastric kirurg, snakk med legen din.

Sørg for at legen anbefaler en vitamin og kosttilskudd. Han kan også ønske å overvåke blodet for manglene.

To identiske resultater?

Lap Band bare begrenser matforbruk. I motsetning til mer invasive vekttap surgeries (RNY, duodenal switch), betyr det ikke direkte påvirker metabolismen eller forårsake malabsorpsjon. Selv å begrense forbruket til retningslinjer post-op vil ha de samme resultatene.

hvordan dietten SER

Den felles post-op kosthold er brutt ned i faser. Den første fasen (1-2 dager) forbruk er begrenset til slurker vann og suger is. Legen din vil sannsynligvis anbefale deg hoppe over den første fasen som den er designet for å imøtekomme den helbredende prosessen. Den andre fasen (1-2 uker) forbruket er begrenset til most, lav kalori mat. Det er 5 faser i totalt og den siste fasen er beregnet for livslang postoperativ spising.

Vennligst besøk ObesityHelp.com detaljerte omrisset av Lap Band post-op kosthold og alle dets faser. En direkte link til denne informasjonen er oppført i ressurs avsnittet nedenfor denne artikkelen.

For de som ønsker runde band kirurgi

Hvis du er interessert i denne operasjonen eller har blitt slått ned som en kandidat for en eller annen grunn, kan du gå Fedme Hjelp. Det er en fantastisk nettside som kan koble deg med lokale kirurger, gi svar på spørsmålene dine, gi et støttenettverk, og gir tips og råd for å overvinne hindringer som forsikring. Se ressursene nedenfor for en direkte link.

Hint

 • Lag en et arsenal av motiverende våpen å bruke når du sliter. Du trenger dem.
 • Snakk med legen din om å starte en POST OP diett før du begynner.
 • MÅLE VELVÆRE nøye mens ETTER POST OP KOSTHOLD.
 • Se din lege regelmessig for å sikre helsen.
 • TA vitaminer og kosttilskudd anbefalt av din lege.

Hvordan kvinner ned i vekt?

Hvordan kvinner ned i vekt?

The Weight Loss Problem

Mange kvinner sliter med å nå sin idealvekt. De siste ti pounds er vanligvis deres største problem.

Noen bruker år med yo-yo slanking som ikke fungerer. Andre har utsteder slike asthyroid problemer som hindrer dem fra å miste vekt som de ønsker.

Noen kvinner er aldri fornøyd med hvordan de ser ut, og vil gå til det ekstreme for å være tynn. Så lenge disse problemene eksisterer, vil markedet alltid bli oversvømmet med vekttap produkter og tjenester.

Trene

Kvinner ned i vekt ved å utøve to eller tre ganger per dag i minst tretti minutter. Lag øvelser som inkluderer gåing, løping, sykling, svømming eller trene på treningsstudio. Gå raskt i stedet for sakte fordi du vil brenne flere kalorier. Bytt til jogging som du avanserer. Unn deg så mye kraftig trening som du kan fordi svetting hjelper deg å miste væske som vanligvis beholdes i kroppen vev.

Tredemøllen er en av de mest populære maskiner i gym. Det finnes andre maskiner og utstyr som bidrar med vekttap prosessen og også med toning musklene etter vekttap. Fortsette å øke hastigheten på tredemølle for å imøtekomme ditt nivå av utholdenhet og kondisjon. Leie en personlig trener som hjelper deg med disse problemområdene.

Innlemme et bestemt program i treningen som omfatter å gjøre 15 minutter med styrketrening samt repetisjoner. Få en walking partner, men sørg for at denne personen kan holde opp til tempoet i gang. Dette bidrar til å holde deg fokusert og ansvarlig.

Spise sunt

Kvinner mister vekt gjennom ernæringsmessig endring og spise sunt. Spise mat som er lav i kalorier og fett hjelper en kvinne å gå ned i vekt. Spise mat som er fylt med fiber er bra for rengjøring av kolon og holde kroppen trim. Fiberrik mat inkluderer frukt, grønnsaker, nøtter, bønner, erter, kli frokostblandinger, brun ris og hele korn brødet.

Konsultere legen din før du starter noen form for diett. En rå mat diett blir en ekstrem alternativ for noen kvinner som desperat ønsker å endre sin livsstil. Rå matvarer bidrar til å holde den ren og kolon tilby mer fiber i dietten.

Spise mat som er høy i energi hjelper kvinner forbrenne mer kalorier og holde stoffskiftet høyt. Noen høy energi mat for å vurdere er brokkoli, asparges, mandler, peanøtter, yoghurt, egg og bønner. Legge minst seks glass vann til ditt daglige inntak er også viktig. Spise mindre porsjoner av mat i stedet for overspising på en sittende er spesielt nyttig, som de fleste vekttap programmer anbefaler.

Plastic Surgery

Noen kvinner velger plastisk kirurgi metoder for å gå ned i vekt. En slik metode for kosmetisk kirurgi er fettsuging. Dette kan bli svært kostbart, og i noen tilfeller livstruende.

Vanligvis er denne type kirurgi er for kvinner som er overvektige eller som ønsker å fikse spesifikke problemområder. Det er to forskjellige metoder; en er ultralyd og den andre tumescent fettsuging. Sistnevnte innebærer bruken av saltoppløsning på det overskytende fett. Det retter seg mot de indre og ytre lag av fett.

Ultralyd fettsuging inkluderer å sette en metall sonde inn i bestemt område; sonden sender ut ultralydenergi for å smelte fettet. Etter at operasjonen er fullført, kan huden kollapse, og videre kosmetisk kirurgi kan være nødvendig for å tone huden. Fettsuging bør ikke erstatte ordentlig mat og mosjon.

Extreme Measures

Noen kvinner velger å overstadig spise og spy opp maten de har spist. Dette kan resultere i bulimi, som er en livstruende måte for å miste vekt. Noen velger å sulte for å gå ned i vekt. Den anorektisk person utvikler sterke mentale bilder av hvordan kroppen skal se ut og sulter for å nå det ønskede målet.

Uansett hvor mye vekt den anorektiske eller bulimiske kvinne mister, tror hun alltid at hun er feit. Hvis det ikke er noen intervensjon, kan kvinnen dø fra denne vanen med å spise og oppkast.

Det er vanligvis en underliggende problem for kvinner som valgte å øve miste vekt som dette. En lege og rådgivning bør være alternativet.

Vekttap programmer

Noen kvinner mister vekt gjennom programmer som for eksempel andre Jenny Craig og. Disse programmene kan bare være en midlertidig løsning på kvinnens vekttap problemer fordi når igjen å klare seg på egen hånd, kan hun ty til sine gamle vaner og pakke på pounds igjen.

Kvinner involvert med disse programmene er tildelt et vekttap konsulent som lærer dem en ny måte å leve og å spise små porsjoner av ernæringsmessige matvarer i hyppige porsjoner. Trening er også lagt til deres program.

Den vekttap konsulent hjelper kvinnen til å kontrollere maten ved å opprette nye matvaner. Lære å unngå å hoppe over måltider er essential.The kvinne er lært hvordan du oppretter en ny livsstil som er sunn og lærer hvordan å håndtere vekten hennes vellykket. Hun kan lære hvorfor hun bruker mat for komfort, som ofte er grunnen til at hun gevinster vekt.

Noen kvinner vil fortsatt ha problemer med å miste vekt på grunn av deres genetiske sminke. Disse kvinnene trenger ikke gå ned i vekt så fort som andre gjør på grunn av mulig hormonubalanse. Familiehistorie bidrar til å identifisere genetiske og kulturelle faktorer som forårsaker en person til å ha problemer med å miste vekt. For eksempel, i noen kulturer, mat er i overskudd i hver familie middag, og det er vanskelig å opprettholde en disiplinert vekttap.

Hvordan redusere Belly Fat hos premenopausale kvinner

Kvinner ofte merke virkningene av en bremse metabolisme år før menopause. En av de mest betydelige helsemessige bivirkninger av en bremse metabolisme assosiert med den premenopausale år økt magefett. Redusere magen fett er viktig for både livskvalitet og levetid, fordi magefett er knyttet til alvorlige sykdommer og for tidlig død. Kvinner som praktiserer stress management teknikker, konsumere en næringsrik diett uten overspising og mosjon fornuftig vil redusere magefett og lever lengre, sunnere liv.

Hvordan redusere Belly Fat hos premenopausale kvinner

Hvordan redusere Belly Fat hos premenopausale kvinner

Finn et rolig sted å meditere. Spre ut yoga matten. Hvis en yoga mat ikke er tilgjengelig, kan du bruke en pute eller en komfortabel stol. Slå på musikkspilleren med myk musikk eller nyte stillheten i minst fem minutter; lenger hvis det er mulig.

Praksis dyp pusting når du er i stressende situasjoner. Det er ikke alltid mulig å gå til et rolig sted å meditere, så vet hvordan du kan redusere stress når ting er kaotisk vil redusere sannsynligheten for stress å spise, noe som fører til magefett.

Bruk notisbok og penn for å registrere informasjon om kaloriinntak. Det er lett å glemme akkurat hvor mye som har blitt spist i løpet av dagen hvis den ikke er registrert. Den skriftlige loggen kan du også se hvor du kan forbedre din diett.

besøker et nettsted eller en ernæringsfysiolog for å finne ut den beste kalori rekkevidde for kroppen din. Vet minimum og maksimum daglige kalorier du bør spise, og holde seg innenfor rekkevidden.

Sett på sko. Gå eller gjøre andre aerobic trening på et moderat tempo i minst en halv time, fire ganger per uke.

Bruk ting rundt i huset, som suppebokser eller vannflasker, som lette vekter. Trener styrke minst to ganger i uken. Legg noen målrettet buk styrke øvelser til din styrke rutine.

Diskuter hormonbehandling med legen din. Noen leger anbefaler HRT etter overgangsalderen, men andre, som Dr. Randolph av det naturlige hormonet Institute of America, anbefaler bio-identisk progesteron krem ​​som begynner ved 35 år.

Hint

 • Folk nye til meditasjon kan se på nettet for nettsteder som tilbyr gratis guidede meditasjoner eller i butikker for musikk-CDer.
 • Informasjon om dyp pusting kan finnes i yoga og meditasjon bøker og nettsteder samt stress management relaterte nettsteder.
 • Det er alltid best å oppsøke lege før du begynner et nytt treningsprogram.
 • Vær oppmerksom på fysiske begrensninger og imøtekomme øvelser for å forebygge skade.

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap


Når en person er overvektig, strekker huden for å imøtekomme det økte volumet av vekt. Etter vekttap, huden noen ganger ikke klarer å stramme tilbake, og resultere i overflødig hud rundt mage, innsiden av lårene og under armene. Regelmessig mosjon og et sunt kosthold er veien å permanent miste vekt. Hvis du mister mye vekt raskt fra ekstrem slanking, kan du ende opp med stygge løs og hengende hud som ikke stramme opp.

Hvordan unngå overflødig hud etter vekttap

•  Tren regelmessig og utføre motstand, utholdenhet og styrketrening en time daglig tre ganger i uken for å stramme og tone løs hud og til å bygge nye muskler for huden å følge. Ved å bygge og legge muskel, kan du danne et stramt lag under huden som kan forbedre hvordan huden ser ut og ta bort noe av sag effekt. Tren med frie vekter og motstand treningsapparater og sørg for å understreke høyere reps med lavere vekter.

Drikk mye vann for å holde seg hydrert, eksfoliere huden og massere Thiomuplex Cream eller kremer som inneholder aloe vera-ekstrakt, soyaprotein og gjærekstrakt to ganger daglig for å holde huden sunn og forbedre sin elastisitet. Ved å øke kroppens produksjon av elastin og kollagen, vil huden stramme.

Tenk kosmetisk kirurgiske alternativer for å fjerne overflødig hud rundt mage, midje, bein, armer bryst og nakke. Kirurgi er den eneste løsningen som blir kvitt overflødig hud for godt. Det er mange mulige Kroppskonturering operasjoner for disse problemene inkludert Mageplastikk mageplastikk, tumescent lavere body lift, body lift kirurgi, belte lipectomy, arm heis eller brachioplasty, brystløft, ansiktsløftning og nakke lift kirurgi, og fettsuging. Recovery tid varierer.

Hvordan forklare Cardiac Reserve

Hvordan forklare Cardiac Reserve


Hjertet er en av de hardest arbeidende organer i kroppen din. Det er politimesteren organ med ansvar for blodsirkulasjonen. Dette betyr at det må pumpe i forhold til det oksygen som trengs. Når du kjører, for eksempel, trenger du mer oksygen. Som et resultat, må ditt hjerte pumpe raskere for å holde tritt med etterspørselen. Hjertefunksjon er hvordan hvor høy denne etterspørselen kan gå utover det som er normalt for et menneske.

Hvordan forklare Cardiac Reserve

•  Legg ut grunnlinjen først. Dette er den grunnleggende "normal" puls for et menneske gjør dag-til-dag-aktiviteter som å gå, sitte eller matlaging. Det er ditt regelmessig hjerterytme og ikke innebærer noe anstrengende som å løpe eller slåss. Den baseline problemet er sentralt fordi du beregne hjertefunksjon fra dette punktet.

•  Definer begrepet hjerte justering. I enkelte tilfeller må ditt hjerte justere raskt fra en ganske normal sats til en høyere rate av aktivitet. Bryte inn i et løp raskt, trene i treningsstudioet eller blir redd eller sjokkert kraft ditt hjerte til å justere sin hastighet på pumpe raskt for å bringe mer oksygen og næringsstoffer til resten av kroppen. Den hjertefunksjon er da definert som hvor langt fra baseline sats hjertet kan bevege seg i tider med stress. Du kan også finne det nyttig å forklare at begrepet justering har også mye å gjøre med tilstanden på hjertemuskelen. Hvor mye denne muskelen kan strekke å imøtekomme mer blod i løpet av tiden av diastolen (det vil si når hjertet må "push" blod inn i blodårene) er en viktig del av å beregne denne justeringen, og derfor avslører hjertefunksjon.

bringe sammen de to begrepene for å gi en fullstendig definisjon av hjertefunksjon. Det er vanligvis uttrykt som en prosentandel. For et sunt eller ung person, er den normale reserve mellom 300 og 400 prosent. Dette betyr at hjertet kan justere sin pumpe å romme tre eller fire ganger mengden av belastningen legemet er plassert under i skrider dens normal hastighet. Et eksempel kan fungere her: Hvis du trenger å bryte seg inn i en kjøre for å komme vekk fra en fiendtlig hund, må ditt hjerte kompensere å pumpe mer oksygenrikt blod gjennom kroppen din, som nå er under økt stress. Friske mennesker kan gjøre dette med en hastighet normalt tre eller fire ganger fra det av en stående eller sittende stilling. For eldre folk, er hjertet reserve vanligvis bare 200 prosent av det normale.

Hvordan selge antioksidanter

Hvordan selge antioksidanter


Flere og flere mennesker blir klar over viktigheten av antioksidanter. Disse molekylene bidra til å forhindre dannelsen av frie radikaler, som kan forårsake celleskader eller død. Kosttilskudd er nå tilgjengelig for å hjelpe folk få en tilstrekkelig mengde antioksidanter. Følg disse trinnene for å selge antioksidanter.

Hvordan selge antioksidanter

•  Utdanne deg selv om produktet du selger. Kunder som søker ut slike tilskudd vil utvilsomt har spørsmål om hvordan de fungerer og fordelene de gir. Som en kunnskapsrik selger, vil du vinne deres tillit og selge flere produkter.

Husk at folk kan få antioksidanter ved å spise visse matvarer. For å kunne selge kosttilskudd, må du være i stand til å gi kundene grunner til at de er bedre enn bare å få antioksidanter gjennom kosten. Fokus på convenience faktor.

Gå til helsekostbutikker i ditt område og snakke med ledere. Be dem om å legge inn informasjon om dine kosttilskudd og hvordan du bestiller dem. Se om de ville vurdere med produktet i sine butikker hvis du utstyrt dem med en prosentandel av overskuddet.

Utvikle en brosjyre eller lite hefte med informasjon om antioksidanter du tilbyr. Inkludere bilder, ingredienser, helsemessige fordeler og priser. Dersom du har penger tilgjengelig, vurdere å få stykket profesjonelt utformet og skrevet. Du vil ha en kvalitet markedsføring brikke som du kan distribuere til hvem som helst, hvor som helst.

Lag et nettsted for å selge antioksidanter. Ved å etablere en online tilstedeværelse, vil du nå et større pool av potensielle kunder. Imøtekomme din side til din klientell å øke salgbarhet og troverdighet. Inkluder en ukentlig eller månedlig blogg om antioksidanter og helsemessige problemer, gi lenker til andre nettsteder dedikert til bedre helse og gi kundene en måte å kontakte deg med spørsmål eller bekymringer.

Hvordan justerer jeg til kontinuerlig Vision briller?

Hvordan justerer jeg til kontinuerlig Vision briller?


Som du alder, kan du utvikle en degenerativ tilstand som gjør det vanskelig for øynene å fokusere på objekter, ifølge Maryland-baserte Shady Grove Eye og Vision Care. Du kan få lindring i form av sammenhengende visjon linser. På grunn av utformingen av disse objektivene, der strømmen av linsen justerer for å imøtekomme endrede avstander mellom deg og objektet du fokuserer på, disse brillene ta litt tid å bli vant til.

Hvordan justerer jeg til kontinuerlig Vision briller?

Kontroller at du er en god kandidat for denne typen objektiv i første omgang. På grunn av måten linsen er utformet, kan forvrengning resultere i de ytre delene av linsen i sin tur forvrenge din side visjon. Av denne grunn, må du utvikle teknikker for å tilpasse seg denne forvrengning, som å flytte hodet og ikke øynene fra side til side mens du leser, ifølge Dr. Mark L. Skowron of Illinois-baserte Skowron Eye Care. Fordi dette back-og-tilbake bevegelse er nødvendig, disse objektivene er sannsynligvis ikke en god ide hvis du er utsatt for reisesyke.

lære å lese på en annen måte. Dette er den største hindringen for folk som bruker denne typen objektiv, også kjent som en progressiv eller multifokal. Fordi du er avhengig av linser for å fokusere, og ikke dine naturlige øyne, vil du ønsker å flytte hele hodet mens du leser, ifølge Skowron. Dette kan virke veldig unaturlig i begynnelsen. Andre teknikker fungerer også, og bør snart bli vanlig. Skowron antyder at mens du leser en avis, for eksempel, du kan brette det og flytte papir i stedet for hodet ditt mens du leser.

bruker linsene så mye som mulig i starten, selv når du ikke virkelig trenger dem, ifølge Shady Grove. Ved iført dine nye briller for alle oppgaver, vil du få justert til denne nye måten å se raskere. De fleste øye omsorg leverandører, inkludert Shady Grove og Skowron, foreslår å ta minst to uker å bli vant til å bruke linsene effektivt før du får frustrert og gi opp på dine nye briller.

Hvis du fortsatt har problemer etter den anbefalte tidsramme, kan det være på tide å se din optometrist igjen. Oregon-baserte optiker klinikk og visjon sentrum en ny visjon rapporterer brillene passer kanskje ikke ansiktet ordentlig. En annen gjerningsmann kan være på størrelse med din ramme; det kan være for stor for ansiktet ditt. Uansett, må du ha en profesjonell Omkalkuler hvordan brillene passer så du endelig kan justere til linsene.

Se etter spesialiserte objektiver. For mennesker med problemer med fokus, det er en undergruppe av objektiver kalt "yrkesmessig." Hvis du har problemer spesielt med visse typer oppgaver, for eksempel å lese en dataskjerm eller skrive, vil du ønsker å få denne typen objektiv i stedet, ifølge en ny visjon. Hvis du gjør en masse arbeide på datamaskinen, vil du ønsker å vurdere yrkes linsene før du investerer i noen andre typer kontinuerlige visjon linser.

Hvordan Juster armene på Briller

Hvordan Juster armene på Briller


For å unngå unødvendig ansiktssmerter og hodepine, er riktig brille fit avgjørende. Toppen av brillerammen bør stille opp med øyenbrynene, bør rammen være komfortabel uten å klype eller dra og bør holde på ansiktet ditt uten å gli ned på nesen. Hvis dine briller ikke passer som dette, kan du justere dem selv ved å tilpasse brillearmene ved tinningene hvor de møter resten av rammen.

Hvordan Juster armene på Briller

Hvordan Juster Arms of Plastic Rammer

•  Varm opp plastramme opp ved å kjøre stengene ved varmt vann i 20 sekunder. Regissere en hårføner på rammene for 20 sekunder vil også arbeide for dette. Hold hårføneren innstillingen på lav, så rammene ikke blir for varmt.

Juster armene i templet for å bøte på briller som glir ned på nesen eller ikke er nivået på et flatt underlag. Bend hver arm oppover eller nedover, hvor den møter en ramme, å bevege armene en liten bit om gangen inntil de er i den korrekte posisjon. Påfør bare det minimum av kraft som er nødvendig for å sikre at du ikke bryter armene. Briller er designet for å være bøyd for å imøtekomme ulike ansiktsstrukturer; bøye dem utover det som er nødvendig for ansiktet ditt, men øker risikoen for å bryte dem.

Kjør rammene under kaldt vann i 20 sekunder for å sette dem i den nye posisjonen.

Hvordan Juster Arms of Metal Rammer

Bruk nebbtang til å forsiktig klemme tempelet hjørne mens du beveger rammen litt oppover eller nedover. Dette vil justere rammer som er ute av balanse. Ved å flytte rammen oppover eller nedover, vil avhenge av den siden som er ute av balanse.

Bøy armene litt bort fra rammen med hendene hvis brillene grave i hodet eller ørene. Likeledes, bøye armene litt innover hvis brillene passer hodet ditt for løst. Disse bøyninger bør finne sted i midten av armen akselen. Rett øret stykker litt med tang hvis de er for rund for øret. Bøye øret stykker hvis de er for straight.

Riktige briller som sitter for høyt eller for lavt på nesen ved å bøye armene på templene til å endre vinkelen på rammen. Bøy begge armene litt oppover med tang for å rette rammer som sitter for høyt på nesen. Bøye armene litt nedover for å bøte på rammer som sitter for lavt på nesen. Vær forsiktig så du ikke bøyer selve hengslene; sette tangen på delen utenfor hengselet, hvor armen møter rammen.

Hint

 • Plast rammer som passer for løst eller for stramt bør tas til en øyelege for de riktige justeringer.
 • For best resultat, bør eventuelle rammer som trenger større eller flere justeringer bli tatt til en øyelege.