Digidexo.com

Hvordan å miste vekt raskt med frukt

Skal du på en frukt fort kan være en fin måte å raskt gå ned i vekt, detox kroppen din og begynne å følge et sunt kosthold. Denne type kosthold innebærer spise noe annet enn frukt og fruktsaft over en viss tidsperiode. Mens du har lov til å drikke juice, bør du fokusere kostholdet på hele frukter, som også har fiber til å holde deg full. Du kan ikke ønsker å følge planen lang sikt, men det kan få deg en sunn start når du ønsker å endre livsstil.

Hvordan å miste vekt raskt med frukt

•  Bestem deg for hvor lenge du ønsker å gjøre en frukt fort. En tradisjonell frukt fort varer i tre dager, men å spise bare frukt kan være ganske vanskelig for noen som er vant til å spise en rekke andre matvarer. Du kan oppleve abstinenssymptomer som hodepine og svimmelhet, spesielt hvis du gir opp koffein for å gjøre dietten. Det kan være lurt å starte med bare en dag frukt raskt og øke lengden neste gang. Du vil merke den største vekttap i de første dagene fordi du vil miste vann vekt.

Kjøp nok frukt til siste flere dager. Tatt i betraktning hvor lang tid at du vil gjøre det raskt, kjøpe flere forskjellige typer frukt. Epler, pærer og bananer er ofte billig og de er enkle å ta med deg. Et bredere utvalg av frukt, inkludert meloner og bær, kan hjelpe deg til å opprettholde dietten lenger. Vær klar over at mens du taper vekt med en frukt diett, kan kaloriinntaket være ganske lav. For å unngå permanent skade på stoffskiftet, må du passe på at du spiser minst 1200 kalorier per dag.

Kast bort alle fristelser i ditt kjøleskap og skap. Gå gjennom din pantry og lete etter mat som kan friste deg. Spesielt kaste bort alle junk mat. Grotting i og spise junk mat under frukt fort kan få deg til å gjenvinne den vekten du taper.

Spis bare frukt til frokost, lunsj, middag og snacks.

Carry frukt med deg uansett hvor du går. Vær sikker på at du har ekstra frukt uansett hvor du går. Hvis du blir sulten, vil du trenger dette, slik at du ikke grotten og kjøpe noe usunt fra en storkiosk.

Gå tilbake til eller starte sunne matvaner når du er ferdig fasten. Etter frukten raskt, gradvis begynne å gjeninnføre matvarer i kostholdet ditt. Start med å spise rå eller kokte grønnsaker, deretter legge hele korn. Unngå å spise raffinerte produkter eller andre junk mat for å fortsette din vekttap etter fasten.