Digidexo.com

Hvordan behandle en Salisylsyre Burn

Salisylsyre brukes til å behandle en rekke hudproblemer som akne og psoriasis. Mens salisylsyre er effektivt når det brukes til å behandle disse vanlige hudsykdommer, kan det føre til andre komplikasjoner som tørrhet og irritasjon. Hvis du utvikler en salisylsyre brenne, det er visse skritt du må ta for å behandle tilstanden, eller det vil bli verre. Disse trinnene vil lære deg hvordan å behandle en salisylsyre brenne.

Bruksanvisning

Hvordan behandle en Salicylic Burn

•  Slutt å bruke salisylsyre produktet. Hvis du tror at en salisylsyre produktet er årsaken til huden din irritasjon, slutte å bruke produktet umiddelbart. Ikke forsøk å fortsette å bruke produktet, fordi huden din vil bli verre før det brenner er behandlet.

Plukk opp over-the-counter antihistaminer og smertestillende. En brenne av noe slag kan føre til uutholdelig smerte og ubehag. For å redusere bivirkninger av salisylsyre brenne, bruker over-the-counter produkter som Benadryl og Tylenol for å redusere smerte og ubehag.

Påfør hydrokortison lokalt. Gå til din lokale stoffet butikken og plukke opp aktuell hydrokortison. Bruk den til din utslett. Dette vil hjelpe til med konstant kløe og svie.

Kontakt legen din. Når du har midlertidig dempet smerten forårsaket av salisylsyre utslett, kontakt med familien din lege umiddelbart. Han eller hun kan være lurt å ta deg til kontoret for å ta en nærmere titt på utslett eller forskrive antibiotika.

Bytt til et mildt rengjøringsmiddel. Hvis du bruker en barsk rensing produktet på huden din, kan dette i kombinasjon med salisylsyre forårsake alvorlig irritasjon. Ofte, hvis en person bruker salisylsyre for å behandle akne, han eller hun kan være å bruke et rengjøringsmiddel som også inneholder salisylsyre. Mens noen individer kan tåle å bruke begge produktene, mange enkeltpersoner ikke kan.

6. Reduser frekvensen som du bruker salisylsyre. Hvis du har prøvd alle metodene ovenfor og fremdeles har irritasjon og svie fra salisylsyre, prøve å redusere frekvensen som du bruker salisylsyre. For eksempel, i stedet for å bruke den daglig, prøv å bruke den hver dag eller annenhver dag. Dette bør bidra til å redusere irritasjon og brenning du har opplevd. Lykke til!

Hint

  • Hvis du bruker salisylsyre for å behandle akne, og det er irriterende huden din, bør du vurdere å bytte til andre aktuelle produkter som Differin eller Retin-A. Disse produktene krever en resept, så du må besøke familien din lege før du kan starte behandling.
  • Ikke fortsett å bruke salisylsyre før brenningen er helt behandlet. Ellers vil du ytterligere irritere brenne.