Digidexo.com

Helsemessige fordeler av druer

Helsemessige fordeler av druer


Druer er små, ovale vintreet frukter som kommer i en rekke farger, inkludert grønn, rød og lilla. De er deilig og har en smak som er en blanding av søtt og syrlig. Druer er spist vanlig som snacks eller kan bli innarbeidet i en rekke oppskrifter. Men de blir spist, selv om de alltid pakke en rekke helsemessige fordeler.

Blodpropp

Å spise druer bidrar til å forebygge blodpropp. Den gjør dette ved å øke produksjonen av nitrogenoksid i legemet, et stoff som forhindrer blodplater fester seg til hverandre.

Kolesterol

Druer har evnen til å senke kolesterol. Dette er på grunn av en bestemt antioksidant kjent som pterostilbene, som er spesielt rettet mot LDL-kolesterol, som er den type som negativt påvirker kroppen.

Hjertemusklene

En forbindelse i druer kalt resveratrol er kjent for å hjelpe til med hjertemuskelen helse. Det gjør den ved å hemme visse forbindelser som er opprettet i respons til lavt blodtrykk som negativt påvirker hjertet muskler.

Lung Cancer

Reservatrol er også antatt å bidra til å beskytte lungene. Å spise druer daglig, eller drikke rødvin som er laget av røde druer, kan redusere risikoen for lungekreft med så mye som 15 prosent.

Bakterier

Druer er kjent for å ha anti-mikrobiell innvirkning på kroppen. Dette betyr at de drepe av usunn bakterier som kan invadere kroppen.