Digidexo.com

Terapi for Leg Pain

Terapi kan være et alternativ smertelindring metode for smerter. Å kjenne årsaken er viktig ved valg av den type terapi. Kald temperatur terapi er effektiv for leg smerte forårsaket av skade. I mellomtiden er varm temperatur terapi bra for å lindre konstant smerter. Magnetisk terapi er effektiv for alle typer smerter.

Årsaker

Det er flere triggere som kan føre til smerter. Tretthet er en vanlig årsak til smerter. Det er forårsaket av arbeids bena - turgåing, trene, gå i trapper - mer enn bena tåler. Dehydrering, mineralmangel og visse medisiner kan også forårsake smerter. Ved å unngå disse forholdene, reduserer du sjansene dine for å oppleve smerter.

Drikk åtte, 8 oz. glass vann om dagen for å unngå dehydrering; vektige mennesker trenger å drikke mer vann. For hver ekstra 25 pounds på kroppen din. drikke en annen 8 oz. glass vann. De som mangler den riktige mengden av kalium, kalsium, natrium og magnesium blir mer utsatt for smerter i bena. Hvete kli frokostblandinger, pasta, nøtter og ris er alle gode kilder til disse fire mineraler. Hvis du mener en medisin som forårsaker smerter, legen din.

Magnetisk terapi

Profesjonelle terapeuter administrere magnetisk terapi, men flertallet av mennesker foretrekker å bruke magnetisk terapi produkter fordi de er billigere og mer praktisk. De fleste produsenter selger produkter online, som spenner fra et magnetisk knee brace til magnetisk seng madrass.

Magnetisk terapi produkter bør brukes når smertene er til stede. Når beinet smertene er helt borte, kan du ta produktet av. Gravide kvinner og personer med elektromagnetiske enheter, som defibrillatorer og pacemakere, bør snakke med sin lege før du bruker magnetisk terapi produkter.

Hot Temperatur Therapy

Varme temperaturen terapi lindrer smerte ved å øke blodgjennomstrømningen. Metoden er best brukt som alternativ smertelindring for dvelende smerte. En elektrisk oppvarming pad og mikrobølge Gelpack er vanlige metoder for varm temperatur terapi. De kan kjøpes på stoff butikker og på nettet.

Plugg inn elektrisk oppvarming pad eller aktivere Gelpack i mikrobølgeovnen (ved å følge instruksjonene på produktet), og bruke enheten til området i smerte i 30 minutter. Med jevne mellomrom sjekke området for å sørge for at huden din brenner ikke. Du kan gjenta den varme temperaturen terapi behandling så mye som nødvendig med en 45-minutters pause mellom behandlingene.

Cold Temperature Therapy

Kald temperatur terapi gir lindring ved å bremse ned blodstrøm. Det er best å bruke for leg smerte forårsaket av skade. Bruke metoden rett etter en skade oppstår. Pakk en ispose eller liten pose med is i en vaskeklut, og sette den på det smertefulle området i 20 minutter. I løpet av den tiden, sjekk huden din til å sørge for at du ikke lider fryser brenne. Du kan bruke kald temperatur terapi ofte som nødvendig gjennom hele dagen med en hou-lang pause mellom behandlingene.

Home Care

I tillegg til lave temperaturer terapier magnetisk, varm temperatur og kan riktig hjemmetjenesten holde smerter til et minimum. Slappe av så mye som mulig. Hold beinet hevet mens du slapper av. Is verkebyll på benet fire ganger om dagen, i 15 minutter hver gang. Strekke og massere muskelen også. I tillegg tar standard over-the-counter smerte medisiner for å bidra til å redusere smerter. Ved riktig behandling av problemet ved ankomst, senker du sjansene for lidelse gjentatt smerte.