Digidexo.com

Holistiske behandlinger for alkoholforgiftning

Holistiske behandlinger for alkoholforgiftning


Folk glemmer ofte at alkohol er et rusmiddel, og som med alle legemidler, er det mulig å overdose. Overdoser på alkohol kalles alkoholforgiftning, som rammer om lag 50.000 mennesker årlig. Hvis venstre ubehandlet, kan alkohol forgiftning føre til hjerneskade, pustebesvær og død. Kjenner faresignalene og hva du kan og ikke kan gjøre i behandling av alkoholforgiftning helhetlig.

Hva er tegn på alkoholforgiftning?

Alkoholforgiftning ser ut som vanlig beruselse først; kvalme og oppkast er vanlige, og personen kan miste bevisstheten. Den persons hud kan også vises forvellet, eller litt blå. Hvis han ikke går ut, sakte, ustabile pustemønstre, en manglende evne til å fokusere eller svare på smertefulle stimuli, sløret tale og ukontrollerbar oppkast er også tegn på alkoholforgiftning.

Hvordan er alkoholforgiftning forskjellig fra å være virkelig drukket?

Selv om sløret tale og uhemmet oppførsel av alkoholforgiftning er atferd til de av noen som bare er svært beruset, vanligvis sistnevnte vil fortsatt våkne ganske lett hvis han går ut. Noen med alkoholforgiftning vil sannsynligvis ikke vekke så lett, og kan i tillegg vise beslag, lav kroppstemperatur og ekstrem forvirring. Som regel er det lurt å anta noen kan ha overdose på alkohol dersom minst to av de nevnte faresignaler er til stede.

Hva er behandlingen for å unngå for alkoholforgiftning?

Alkoholforgiftning er en alvorlig tilstand som går utover ridding alkohol fra magen. I de fleste tilfeller vil personen ikke trenger hjelp i denne sammenheng som hun ikke kan være i stand til å stoppe oppkast. Administrering av kaffe er heller ikke anbefalt som koffein kan bare renske flere vitale væsker fra hennes system. Kaldt vann eller plutselige kalde temperaturer kan få henne til å gå inn i sjokk, og av denne grunn disse behandlingene er heller ikke anbefalt. Til slutt, "sover det av seg" er farlig fordi hun kan skli inn i koma, og andre ville ikke være i stand til å fortelle forskjellen mellom det staten og sove.

Hva er de holistiske behandlinger som fungerer for alkoholforgiftning?

Lite kan egentlig gjøres i venen holistiske behandlinger for alkoholforgiftning bortsett fra å holde personen våken, administrasjon væsker som vann og elektrolytt drinker i små slurker og holde ham oppreist for å redusere sjansene han kan kveles av spy.

Ved å søke Traditional Medical Care

Oppsøk tradisjonell legehjelp umiddelbart hvis du har mistanke om alkoholforgiftning. Intravenøse væsker og eventuelt nyredialyse kan være nødvendig for å hindre skader på lang sikt.

Alkoholforgiftning er en alvorlig tilstand som påvirker tusenvis hvert år. Som med alle legemidler, kan misbruke alkohol føre til ødeleggende resultater. Kjenner risikoen ved alkoholforgiftning før du drikker for å beskytte deg selv og andre bør det utenkelige skje.