Digidexo.com

Grunner for Tynning Hair i yngre aldersgrupper

Mens juvenile håravfall er en ganske sjelden tilstand, kan det likevel være et problem for mange barn. Det finnes en rekke forskjellige årsaker til hvorfor barnet kan stå overfor tidlig håravfall, inkludert en rekke soppinfeksjoner, kjemisk og hår produkt stress, samt bevisstløse fjerning av barnet. Heldigvis finnes det behandlinger tilgjengelig for å bidra til å eliminere symptomer.

Trikotillomani (Compulsive Hair Pulling)

Trichotillomania er en tilstand der et barn eller tenåring er berørt med en impuls til å trekke sitt eget hår ut. Den er lik spikre biting (Onychophagia) ved at den er en nervøs reaksjon utløst av enten stress eller eksponering for et stressende miljø. Ofte vil denne type tilstand oppstår når barnet ser på TV eller sovner. Siden impulsen er mest sannsynlig et resultat av følelsesmessig eller psykisk stress, kan møte disse behovene være mer effektiv på å bedre symptomene. En prosedyre som kalles vane reversering trening kan brukes til å hjelpe pasienter identifisere sine impulsive atferd for å eliminere dem.

Traction Alopecia (Hair Stress)

Traction Alopecia er en forutsetning at resultatene fra overdreven børsting, bleking, endre eller curling av håret. Dette er mer vanlig hos jenter enn gutter, som sosiale standarder for hårpleie er noe høyere for kvinner. Fordi hår hos barn er vanligvis mer sårbare enn voksne, disse hårbehandlinger blitt alt mer ødeleggende. Stramme hestehaler, grisehaler eller hår wraps kan også føre til stress, og dermed tidlig håravfall.

Tinea capitis (Hair Fungus)

Også kjent som ringorm av hodet, denne soppen planter seg inne røttene av ulike ansikts-og hår på hodet, ofte forårsaker en sirkulær usammenhengende spot med håravfall og mindre skorpedannelse og kløe. Soppinfeksjon er vanligvis spres fra person til person etter deling infiserte elementer som børster, håndklær, hatter eller puter. Heldigvis er tinea capitis lett å oppdage og kan behandles med medisin fått fra en lege. Vanligvis det behandlede området klarner opp innen to måneder.

Alopecia areata (Håravfall hos ungdom)

Barn som blir smittet med hudens tilstand alopecia areata lider lignende symptomer for tinea capitis - kløende, reddened, runde flekker på hodet med påfølgende håravfall. Mens årsaken til sykdommen er ukjent fremdeles vil 80% av alle barn gjenopprette løpet av et år. Denne sykdommen er ganske sjelden og ikke er livstruende.

Telogen effluvium (Håravfall fra følelsesmessig stress)

En annen måte som barn tidlig miste håret er fra det tilknyttede stress etter en intens influensa, følelsesmessig ødeleggende hendelse eller en annen hendelse av psykiske belastninger. Med en slik tilstand, hår som tidligere var sunn og voksende blir sovende, noe som får dem til å plutselig falle ut. Denne tilstanden vanligvis forsvinner i løpet av et par måneder når håret går tilbake til den aktive veksten scenen igjen. Fordi hårene begynner over, kunne merkbar reparasjon ta opptil et helt år.